Orijinalini görmek için tıklayınız : 2014 ProCeed GT için öneriler.
ceyhun737
29-03-2014, 21:23
Arkadaşlar yeni aldığım pro ceed gt için yay veya coilover önerilerinizi bekliyorum. Marka coilover daha duymadım benim araca göre ama hr yay var ne dersiniz yada custom coilover yapan yerler mevcut. Hr alacağına kendi yayını pressle diyenlerde var.
Amacım aracı çok düşürmek değil sadece biraz daha alçalması yeterli. Ve önemli olan kaliteli güvenilebilir bir marka olmalı
ceyhun737
29-03-2014, 21:34
http://i57.tinypic.com/2lc8x0m.jpg
http://i57.tinypic.com/5xptau.jpg
http://i57.tinypic.com/m7vql2.jpg
Yüksekliği böyle.
maşallah :) beğendim ben kazasız belasız.
ceyhun737
29-03-2014, 21:46
maşallah :) beğendim ben kazasız belasız.
Teşekkür ederim sağolun:)
Kullandığım bir arac coil varsa alın yay takmayın derim zaten sert arac ve kararında düşük zaten
Tavsiyem coil yada orjınal kalsın :)
ceyhun737
29-03-2014, 21:52
Kullandığım bir arac coil varsa alın yay takmayın derim zaten sert arac ve kararında düşük zaten
Tavsiyem coil yada orjınal kalsın :)
Kw coil yok diye biliyorum gt için mesela.
Hr yay ile belki biraz sertliği azalır gerçekten çok sert araç , aslında merak ediyorum hr ile ne kadar düşer araç yani tam kıvamında bir düşüklük mü olur
.::EmrE::.
29-03-2014, 21:52
Kanka aslında düşüklüğü gayet ideal senin arabanın. Yaya boş yere para harcama,dursun kenarda para Coilover çıkınca alırız.
Bence de yeterince düşük, hiç ellemeyin.Kazasız belasız çok güzel duruyor.
ceyhun737
29-03-2014, 21:59
Kanka aslında düşüklüğü gayet ideal senin arabanın. Yaya boş yere para harcama,dursun kenarda para Coilover çıkınca alırız.
Kanka sende kullandın gereksiz bir sertlik var yani çok sert geliyor araç aslında yay ile belki biraz azalır iye düşünüyorum bide biraz daha alçalır. Coilover yok ki hep custom var:D
Bence de yeterince düşük, hiç ellemeyin.Kazasız belasız çok güzel duruyor.
Bakalım sizin fikirleriniz sonucu bir karara varıcaz:) Teşekkürler bu arada.
Tayfun.O
29-03-2014, 22:47
tavsiyem iyi bir marka coil alın orj. yayını pres yapmayın lazım olur belki :D
kalipson
29-03-2014, 22:50
Bence yuksekligi iyi gozukuyor ama tabii en dogrusunu kullanan olarak siz goruyorsunuzdur.
ceyhun737
29-03-2014, 22:53
tavsiyem iyi bir marka coil alın orj. yayını pres yapmayın lazım olur belki :D
Press okuduğum kadarıyla çoğu kişi tavsiye etmiyor zaten.
Bence yuksekligi iyi gozukuyor ama tabii en dogrusunu kullanan olarak siz goruyorsunuzdur.
yüksekliği normal ama araç ciddi sert acaba diyorum yay ile biraz daha bu sertlik azalır mı.
'Yay press' kelimesini okumamış gibi yazıyorum :)
Kesinlikle coilover alın derim bende.
ceyhun737
29-03-2014, 22:54
'Yay press' kelimesini okumamış gibi yazıyorum :)
Kesinlikle coilover alın derim bende.
Merthan kardeşim olsa marka coilover ona göre ayarlıcam kendimi ama araştırıyorum araştırıyorum yok kw ye baktım hr ye baktım maalesef yok. hr de yay var ama
kalipson
29-03-2014, 23:01
H&R mi? Aman diyeyim... H&R'de 4 degisik sertlikte yay mevcut. En yumusagi bile sizin yaylardan cok daha serttir. Bence yumusatcam diye indircem diye bu markayi almayin. Gene siz bilirsibiz ama arabaniz yeni ve sertlikten oturu yarin oburgun arabanizdan trim sesleri gelmeye baslayacak ve belki de arabayi satmayi bile dusuneceksiniz...:cool:
ceyhun737
29-03-2014, 23:06
H&R mi? Aman diyeyim... H&R'de 4 degisik sertlikte yay mevcut. En yumusagi bile sizin yaylardan cok daha serttir. Bence yumusatcam diye indircem diye bu markayi almayin. Gene siz bilirsibiz ama arabaniz yeni ve sertlikten oturu yarin oburgun arabanizdan trim sesleri gelmeye baslayacak ve belki de arabayi satmayi bile dusuneceksiniz...:cool:
Yani sizde varsa coil yoksa hiç girme bu işlere diyorsunuz.
kalipson
29-03-2014, 23:17
Eibach olsa o iyidir.. Ama yoksa coil tercihtir ama arabaniz leylek gibi durmuyor kesinlikle. Ben olsam kurcalatmazdim ama zevk meselesi en nihayetinde..
Yay presletme işine zaten girmeyin. Düşüklüğü bence yeterli ama coil yoksa piyasada Gt için yay yeterli :)
ceyhun737
29-03-2014, 23:27
Eibach olsa o iyidir.. Ama yoksa coil tercihtir ama arabaniz leylek gibi durmuyor kesinlikle. Ben olsam kurcalatmazdim ama zevk meselesi en nihayetinde..
Yay presletme işine zaten girmeyin. Düşüklüğü bence yeterli ama coil yoksa piyasada Gt için yay yeterli :)
http://i58.tinypic.com/1427mn8.jpg
Böyle bir resim buldum efsane duruyor bu düşüklük
Kw coil yok diye biliyorum gt için mesela.
Hr yay ile belki biraz sertliği azalır gerçekten çok sert araç , aslında merak ediyorum hr ile ne kadar düşer araç yani tam kıvamında bir düşüklük mü olur
Hr ile mevcut sertliğini iki ile çarp cok daha sert olur coil bekle derim
Boldenon
29-03-2014, 23:45
Ben olsam hiç kurcalamam. Gayet yerinde düşüklüğü. Maşallah
Güzel tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın. :)
sertlik araçtan araca farklılık gösteriyor, ben eski aracıma hr ın en sertini taktım abartı bir sertliği kesinlikle yoktu çok memnundum, yine şu an kullandığım aracıma eibach yay aldım araç biraz yumuşadı.
ben senelerdir H&R yay kullanıyorum, bir şikayetim yok derin çukurlara girmedikce yolda yayın varlığı pek belli olmuyor gibi. En azından bana konforsuz gelmiyor. muhtemelen sadece 3.5cm lik yayı vardır sizin aracınıza tam kararında düşürür. Alıcağınız coilin sertlik yumuşaklık ayarı olmasına dikkat edin yoksa yine aracın sertliğinden kurtulamazsınız. Sert olmasının sebebi sadece yaylar ve amortisör değil üzerindeki lastiğin inceliği ve hamurunun yapısıda büyük bir etken.
seçim güzel, bu sene içerisinde bende bir pro ceed gt almayı hedefliyorum.
Kazasız belasız.
abdullahduymaz
30-03-2014, 00:29
şimdi yay yapıcaksın bir yerden sonra düşüklüğü yetmiycek gereksiz sert gelicek coilover tadını alamıycaksın,bende kendi arabamda önce H&R yay aldım ama simdi kw v2 coilover aldım ve anladım ki coilover cok başka dünya kw nin coili cıktıgı gibi al bence yay falan ugraşma hiç..
ceyhun737
30-03-2014, 08:56
Hr ile mevcut sertliğini iki ile çarp cok daha sert olur coil bekle derim
O kadar fark olur mu ya gerçekten sert araç hani yay varmış gibi sanki seke seke gidiyorum hele köprüde falan konfor sıfır.
Ben olsam hiç kurcalamam. Gayet yerinde düşüklüğü. Maşallah
Teşekkürler valla araç gerçekten her şey yapılı verilmiş bende böyle üstüne bir şeyler yapmak için uğraş arıyorum kendime:D
Güzel tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın. :)
Teşekkür ederim amacım c coupe idi ancak çok zam gelince vaz geçtim biraz daha beklemek istedim , jcw bakıyordum ama emre bu aracı gösterdi gerçekten iyiki almışım .
sertlik araçtan araca farklılık gösteriyor, ben eski aracıma hr ın en sertini taktım abartı bir sertliği kesinlikle yoktu çok memnundum, yine şu an kullandığım aracıma eibach yay aldım araç biraz yumuşadı.
İşte bende bunu merak ediyorum mini lerde mesela çok sertleştiriyor ama benim araçta deneyen daha görmedim açıkçası ilk olmak da istemiyorum. Custom coil yapan var ama hiç tavsiye etmiyorlar custom coil yapacağına kaliteli yay al daha iyi diyen bir çok kişi var.
ben senelerdir H&R yay kullanıyorum, bir şikayetim yok derin çukurlara girmedikce yolda yayın varlığı pek belli olmuyor gibi. En azından bana konforsuz gelmiyor. muhtemelen sadece 3.5cm lik yayı vardır sizin aracınıza tam kararında düşürür. Alıcağınız coilin sertlik yumuşaklık ayarı olmasına dikkat edin yoksa yine aracın sertliğinden kurtulamazsınız. Sert olmasının sebebi sadece yaylar ve amortisör değil üzerindeki lastiğin inceliği ve hamurunun yapısıda büyük bir etken.
seçim güzel, bu sene içerisinde bende bir pro ceed gt almayı hedefliyorum.
Kazasız belasız.
Kw2 araştırdım ama o da yok işte böyle elimiz kolumuz bağlı pek after market yok bu araç için. Lastikler sıfır aldığımda üstünde gelen michelin pilot sport 3 ile geliyor pek de sert bir lastik değil. Sizde alırsınız inşallah bir tane .Sıfır düşünüyorsanız fiyat gittikçe artıyor ciddi bir zam geldi en son, 2.el düşünüyorsanız da piyasada zaten az var çoğunu tanıyorum yardımcı olurum.
şimdi yay yapıcaksın bir yerden sonra düşüklüğü yetmiycek gereksiz sert gelicek coilover tadını alamıycaksın,bende kendi arabamda önce H&R yay aldım ama simdi kw v2 coilover aldım ve anladım ki coilover cok başka dünya kw nin coili cıktıgı gibi al bence yay falan ugraşma hiç..
Düşüklüğü fazla olması benim için önemli değil sadece birkaç cm daha düşmesi yeterli . Zaten coil çok daha iyi ama custom yaptırmak istemiyorum, marka araştırıyorum o da yok beklemek lazım o da çıkar mı çıkmaz mı muamma.
http://i58.tinypic.com/1427mn8.jpg
Bu basıklık da çok güzelmiş ama:D
kalipson
30-03-2014, 09:08
Dedigim gibi.. Yayla ugrasmayin bence hic. Arabanin yuksekligi su an fevkalade. Illa yapcam derseniz de coil'i bekleyin. Ozel yapim isine hic girmeyin bence; burasi Turkiye. 2 gun gecmez bi sorun ciktiginda ya muhatap bulamazsiniz ya da hakliyken adami haksiz cikarirlar. Fabrikasyon ve garantili olacak alinacak mal.
Bu arada, konuyu dagitmadan, ikinci el ciddi temiz bi GT'yi en uygun kaca alabiliriz?
ceyhun737
30-03-2014, 09:22
Dedigim gibi.. Yayla ugrasmayin bence hic. Arabanin yuksekligi su an fevkalade. Illa yapcam derseniz de coil'i bekleyin. Ozel yapim isine hic girmeyin bence; burasi Turkiye. 2 gun gecmez bi sorun ciktiginda ya muhatap bulamazsiniz ya da hakliyken adami haksiz cikarirlar. Fabrikasyon ve garantili olacak alinacak mal.
Bu arada, konuyu dagitmadan, ikinci el ciddi temiz bi GT'yi en uygun kaca alabiliriz?
Evet airride yapıp otobanda amortisörleri kopan sciroccoyu bile biliyoruz güven olmaz custom işine. Kore araçlarında after market sıfır resmen. Çelik motor da getirmiyor hiç bir aksesuar sağolsun.
Temizden kastınız yani km az mı olucak sıfıra yakın mı olmalı bir kaç araç biliyorum bir tane siyah var 2013 model egzos , flitre, ve coil var 12.000 civardında km si var fiyat sorarım. İsterseniz birkaç bayinin elinde sıfır km 2013 model araçlar kaldı 76 civarına bırakırlar tahminimce . 2014 model sıfırı 84.000tl şu anda
yasindemir
30-03-2014, 11:43
Eğer derdiniz arabayı düşürmek değil de konforsa spor yayın faydası olmaz. Coil'le de konfor beklemeyin bence.
Konu dışı olacak biraz ama bu arada aracınızı hiç stock rocco ile denediniz mi? Nasıl bir sonuç olur merak ediyorum.
ceyhun737
30-03-2014, 14:11
Eğer derdiniz arabayı düşürmek değil de konforsa spor yayın faydası olmaz. Coil'le de konfor beklemeyin bence.
Konu dışı olacak biraz ama bu arada aracınızı hiç stock rocco ile denediniz mi? Nasıl bir sonuç olur merak ediyorum.
Yani örnek olarak kw de her ne kadar konfor ayarı olsa da her türlü sertleşir araç.
2 tane rocco ile denedim rodajı tamamladıktan sonra, biri white edition olması lazım dsg ve eksoz vardı 2.vites 60 ta ve 3te 80 gibi bastık ikisinde de hiç tutunamadı bastığım gibi açmaya başlıyorum , diğer denediğim manuel vitesti yine 160 lık ve stocktu onla da aynı oldu sonuç.
kalipson
30-03-2014, 14:34
Konuyu dagitmak istemem ama bravo.. Bi de su araca hala b.k atarlar ya anlamiyorum...
ceyhun737
30-03-2014, 14:43
Konuyu dagitmak istemem ama bravo.. Bi de su araca hala b.k atarlar ya anlamiyorum...
Makyajlı ibiza cupra ile de denendi siyah olan erolun araba da denedi bende denedim 4ün sonuna kadar hep yan yana ondan sonra gt açmaya başlıyor hacim ve beygirden dolayı sanırsam bizim denediklerimizde bu şekilde oldu hiç geçme geçilme derdim yoktur yani neyse o . estagfurullah bu arada konu dağılsın hiç sorun değil.
kalipson
30-03-2014, 14:57
Motor ve goruntusu beni acayip cezbediyor... Bu arabada spor arac havasi yok diyorlar ama b.k atildigina adim gibi eminim kullanmama ragmen.. ;)
ceyhun737
30-03-2014, 15:03
Motor ve goruntusu beni acayip cezbediyor... Bu arabada spor arac havasi yok diyorlar ama b.k atildigina adim gibi eminim kullanmama ragmen.. ;)
O yüzden bu kadar dikkat çekiyor değil mi hiç spor havası yok:D Ya geçen forumda pro ceed gt konusunu okudum da o kadar boş yorumlar yapılmış ki, şöyle söyleyim kullanmadan konuşmak kolay oluyor türkiyede b.klamayı sever insanlar. Araçtan çok memnunum içi gayet kaliteli donanımlarını konuşmaya gerek yok direksiyon ısıtmasına kadar var , az sayıda bulunduğundan çok dikkat çekiyor , performansı yeterli motor moda açık yazılımla çok güzel değerler alınabiliyor , yakıt olayı bi,raz değişik basmadan 8 9 litrelerde gezebilirsiniz ama basarsanız 20 litre gibi ortalamalar ekrana geliyor hani bastığınızda ayarı yok yakıtının:) Frenleri güven veriyor inşallah size de bir tane alırız .
abdullahduymaz
30-03-2014, 15:30
Düşüklüğü fazla olması benim için önemli değil sadece birkaç cm daha düşmesi yeterli . Zaten coil çok daha iyi ama custom yaptırmak istemiyorum, marka araştırıyorum o da yok beklemek lazım o da çıkar mı çıkmaz mı muamma.
bekle bence kw yapar büyük ihtimal arabana göre o yapmazsa başka firma mutlaka yapar.. biz coilleri sertliğine yumuşaklıgına dokunmadan geldiği gibi taktık arabaya hr yaylı halinden daha yumuşak oldu
ceyhun737
30-03-2014, 15:33
bekle bence kw yapar büyük ihtimal arabana göre o yapmazsa başka firma mutlaka yapar.. biz coilleri sertliğine yumuşaklıgına dokunmadan geldiği gibi taktık arabaya hr yaylı halinden daha yumuşak oldu
Yani yaya 700 vereceğine cebinde tut kaliteli bir coil illaki çıkar diyorsun.
Peki hr yay dan ne kadar fark olur acaba hem düşüklük açısından hemde sürüş yol tutuş anlamında.
kalipson
30-03-2014, 16:43
1 seneyi bulmaz H&R'yi taktiktan sonra arabadan sesler gelecek. Her turlu iddaasina varim. Arabasina dahil. 10 kisiyle konustuysam bu hususu en az 9'u boyle dedi. Karakteristik olarak o marka sert.
Gene siz bilirsiniz...
ceyhun737
30-03-2014, 16:52
1 seneyi bulmaz H&R'yi taktiktan sonra arabadan sesler gelecek. Her turlu iddaasina varim. Arabasina dahil. 10 kisiyle konustuysam bu hususu en az 9'u boyle dedi. Karakteristik olarak o marka sert.
Gene siz bilirsiniz...
Var mı başka tavsiye edebileceğiniz marka?
kalipson
30-03-2014, 17:07
Eibach.. Koni olabilir.
yasindemir
30-03-2014, 17:58
Gene siz bilirsiniz...
Ben 1 yıldır H&R yayla kullanıyorum arabayı aldığımdan beri hiç ekstra bir sese sebep olmadı H&R. Bu yorumunuz yanıltıcı olabilir.
abdullahduymaz
30-03-2014, 18:36
Yani yaya 700 vereceğine cebinde tut kaliteli bir coil illaki çıkar diyorsun.
Peki hr yay dan ne kadar fark olur acaba hem düşüklük açısından hemde sürüş yol tutuş anlamında.
yol tutuş anlamında ikisinin arasında efsane fark var diyebilirim,direksiyon yumuşamıştı coille yaylı haline göre örnek olarak,kopma atma falan hiç yoktu fena oldu yol tutuşu yani yayla pek karşılaştırılmaz bence.. düşüklükde istediğin gibi alçaltıp yükseltirsin coille..
ceyhun737
30-03-2014, 18:43
yol tutuş anlamında ikisinin arasında efsane fark var diyebilirim,direksiyon yumuşamıştı coille yaylı haline göre örnek olarak,kopma atma falan hiç yoktu fena oldu yol tutuşu yani yayla pek karşılaştırılmaz bence.. düşüklükde istediğin gibi alçaltıp yükseltirsin coille..
Tabi sen baya kaliteli bir kit almışsın bunun da önemli bir etkisi var
kalipson
30-03-2014, 19:00
Valla ben duydugumu paylasiyorum... Keza ben de yakin zamanda baya arastirdim. isteyen istedigini alabilir. Araba benim degil, benim tuning dukkanim da yok. Tamamen iyi niyetle yazmaya calisiyorum.
VteC_MaNiaC
31-03-2014, 09:41
H&R yay işini fazlasıyla görür... sertleşme gibi falanda bir durum oluşmaz... sertleşme durumu yumuşak bir arabaya yay takıldığında salınım karakterindeki değişimden olur...
H&R yayla zaten aracındaki spor amortiöstlerin çalışma mesafesi uzayacağı için konfor artma hissiyatı olacaktır.
Ceyhun bence hiç kurcalama böyle kalsın alacaksan bekle coilover alırsın ama sendeki lastikler RFT onun da etkisi var sertlik konusunda
Emre Akçay
31-03-2014, 10:17
Eski kasa Pro Ceed için konuşursam H&R 3.5 sertliği arttıyor. GT'de durum farklı değildir diye düşünüyorum. Bilginiz olsun. Zaten sert bir araba.
Pres işini unut bence yazık olur şu araca.
Bu halde bile iyi bence yüksekliği ama şöyle bi 2 cm düşse çok çok iyi olur...
ceyhun737
01-04-2014, 08:58
H&R yay işini fazlasıyla görür... sertleşme gibi falanda bir durum oluşmaz... sertleşme durumu yumuşak bir arabaya yay takıldığında salınım karakterindeki değişimden olur...
H&R yayla zaten aracındaki spor amortiöstlerin çalışma mesafesi uzayacağı için konfor artma hissiyatı olacaktır.
Valla kafam karıştı kimse ortak bir kanıya varamıyor:D
;7402358']Ceyhun bence hiç kurcalama böyle kalsın alacaksan bekle coilover alırsın ama sendeki lastikler RFT onun da etkisi var sertlik konusunda
Evet kesinlikle öyle bakalım bekleyeceğiz olmadı
Eski kasa Pro Ceed için konuşursam H&R 3.5 sertliği arttıyor. GT'de durum farklı değildir diye düşünüyorum. Bilginiz olsun. Zaten sert bir araba.
Emre valla COil de yok ki kaliteli
Pres işini unut bence yazık olur şu araca.
Bu halde bile iyi bence yüksekliği ama şöyle bi 2 cm düşse çok çok iyi olur...
Press i direk eledim zaten . Aynen dediğin gibi düşünüyorum bende yani COil de yay da olsa 2 cm daha düşürecem sadece
ztn spor bir araç alçaklığıda bayağı güzel görünüyor yakından incelemiştim süspansiyonun sert olmasıda o karakterli bi spor arac için çok doğal bence hiçbişey yapmayın
Emre Akçay
01-04-2014, 10:46
Şu etapta coilovera bence gerek yok Ceyhun. Eğer bulunursa 2 - 2.5 cm Eibach al illa yay düşünüyorsan. Yoksa görüntü olarak bu arabaya yapılacak birşey yok. Herşey yerli yerinde bir araba. :)
ceyhun737
01-04-2014, 11:32
ztn spor bir araç alçaklığıda bayağı güzel görünüyor yakından incelemiştim süspansiyonun sert olmasıda o karakterli bi spor arac için çok doğal bence hiçbişey yapmayın
Sert olmasında rft lastiklerin de büyük etkisi var tabi
Şu etapta coilovera bence gerek yok Ceyhun. Eğer bulunursa 2 - 2.5 cm Eibach al illa yay düşünüyorsan. Yoksa görüntü olarak bu arabaya yapılacak birşey yok. Herşey yerli yerinde bir araba. :)
Emre yani yaya boşuna para verme diyorsun. Stock olarak binmeye devam . Eksoz olarak ne yapabiliriz?İlla yay değil aslında COil olsa COil alırım parça olmayınca böyle oluyor.
Emre Akçay
01-04-2014, 12:44
Sert olmasında rft lastiklerin de büyük etkisi var tabi
Emre yani yaya boşuna para verme diyorsun. Stock olarak binmeye devam . Eksoz olarak ne yapabiliriz?İlla yay değil aslında COil olsa COil alırım parça olmayınca böyle oluyor.
Bence verme. Ama konfor çok bozulmayacak şekilde yay istiyorsan Eibach alabilirsin. Varsa tabiki. Egsoz olarak forumdan bir arkadaşımız egsoz sistemi yaptırmıştı. Bildiğim kadarıyla Yazılım için uğraşıyorlardı en son.
şuanlık orjinal kalmasın bencede gayet güzel şuanlık.
yanlız 1-2 soru var proceed yada ceedinki uyarmı yada illa gt içinmi farklımı üretilmiştir.ilk secenekse i30 içinde olan benzer versiyondan bakılabilir
ceyhun737
01-04-2014, 13:27
Bence verme. Ama konfor çok bozulmayacak şekilde yay istiyorsan Eibach alabilirsin. Varsa tabiki. Egsoz olarak forumdan bir arkadaşımız egsoz sistemi yaptırmıştı. Bildiğim kadarıyla Yazılım için uğraşıyorlardı en son.
Öyle komple Eksoz istemiyorum maliyet açısından. Yazılım yurtdışında yapan var hatta nette videoları mevcut 245 hp almışlardı Setup ile.
şuanlık orjinal kalmasın bencede gayet güzel şuanlık.
yanlız 1-2 soru var proceed yada ceedinki uyarmı yada illa gt içinmi farklımı üretilmiştir.ilk secenekse i30 içinde olan benzer versiyondan bakılabilir
Sanmıyorum normal ceed ve i30 ile uyuşacağını ama sormak lazım yinede.
Kw temsılcısı ft tuning ı araydın coil ıcın var yada gelecek der zaten
Coil harıcı kesınlıkle baska bırsey koymayın arabaya ..
Yazılım dp egsoz air intake kit ile 255 bg dd dynosu var yurtdışında
ceyhun737
01-04-2014, 18:58
Kw temsılcısı ft tuning ı araydın coil ıcın var yada gelecek der zaten
Coil harıcı kesınlıkle baska bırsey koymayın arabaya ..
Yazılım dp egsoz air intake kit ile 255 bg dd dynosu var yurtdışında
Neden hocam COil dışı koymayalım?
Aynen gayet güzel değerler alıyorlar yurtdışında
Neden hocam COil dışı koymayalım?
Aynen gayet güzel değerler alıyorlar yurtdışında
Yay airide anlamında dedim
Suan kinden cok ama cok sert olur
Ceed Gt olarak cok yorum bulamayabilirskn ama Hyundai veloster turbo ile aynı araba onun yorumlarına bak yurtdışında yay vs bilgileri mevcut
ceyhun737
01-04-2014, 19:08
Yay airide anlamında dedim
Suan kinden cok ama cok sert olur
Ceed Gt olarak cok yorum bulamayabilirskn ama Hyundai veloster turbo ile aynı araba onun yorumlarına bak yurtdışında yay vs bilgileri mevcut
Aynen çok az yorum bulabiliyorum . Hr yay almayayım diyorsun yani abi?
Bundan daha sert olacaksa hayatta almam:D
Aynen çok az yorum bulabiliyorum . Hr yay almayayım diyorsun yani abi?
Bundan daha sert olacaksa hayatta almam:D
Net olarak söylüyorum suan knden 2 kat sert olur parana yazık
ceyhun737
01-04-2014, 19:53
Net olarak söylüyorum suan knden 2 kat sert olur parana yazık
Eibach mı nedir onun için ne dersin?
Eibach mı nedir onun için ne dersin?
Yay bu arabaya olmaz sertlıkten sıkayetcısın hiç bir marka yay olmaz o yuzden ...
ceyhun737
01-04-2014, 21:35
Yay bu arabaya olmaz sertlıkten sıkayetcısın hiç bir marka yay olmaz o yuzden ...
Eibach da varmış fiyat 600 tl
Eibach da varmış fiyat 600 tl
Yay olmaz derken hepsı sert olur anlamında ..
ceyhun737
01-04-2014, 22:04
Yay olmaz derken hepsı sert olur anlamında ..
Anladım COil şart o zaman , yaylarda her türlü araç daha çok sertleşicek
Anladım COil şart o zaman , yaylarda her türlü araç daha çok sertleşicek
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: