PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Go Kart Yedek Parça ?

Agah
31-03-2014, 12:16
selamlar, arada haftasonları gazlamak için hobi amaçlı karting aracı yapmayı/almayı düşünüyoruz. yedek parça temin edebilceğimiz neresi var ? özellikle şase lazım öncelikle :rolleyes:

edemirbas
31-03-2014, 12:33
Bende merak ediyorum, şaseyi kendiniz yapmak isterseniz internette şema ve ölçüler var, motoru çıkmacıdan 250cc civarı bir motor alıp uyarlarsanız canavar olur :D Bizimde aklımızda böyle bir proje var yaz için, takipteyim

GokhanK.
31-03-2014, 14:45
çoğu batmış kartingci var. ellerinde de sürüyle karting araçları var. onlardan alıp bence üzerinde oynama yapmak daha keyifli olur.

Karakuş
31-03-2014, 14:48
Bende Kıbrısta buldum, tony karting'in araçlarını. Kaç cc hatırlamıyorumda, sanırım ya 16 ya da 22hplik. Ama yedek parça işi korkuttu, konuyu takipdeyim.

M_PROJECT
31-03-2014, 14:54
sahibinden.com

Burak
31-03-2014, 15:21
Cogunda honda gx200 cim biçme makinesi veya jeneratörde kullanılan tipte motor var. Yedek parcasi bu makinaların tamir edildiği sanayilerde bulunur bence.

Agah
31-03-2014, 18:15
Bende merak ediyorum, şaseyi kendiniz yapmak isterseniz internette şema ve ölçüler var, motoru çıkmacıdan 250cc civarı bir motor alıp uyarlarsanız canavar olur :D Bizimde aklımızda böyle bir proje var yaz için, takipteyim
motor sıkıntı değil, karaköyde istemediğimiz kadar cok :D kendim yapmayı en sona bırakıyorum. elimde imkan var fakat cok ince işler. ölçüler, geometrisi falan herşey kusursuz olmalı :)

çoğu batmış kartingci var. ellerinde de sürüyle karting araçları var. onlardan alıp bence üzerinde oynama yapmak daha keyifli olur.
onu da düşünüyorum :)

Bende Kıbrısta buldum, tony karting'in araçlarını. Kaç cc hatırlamıyorumda, sanırım ya 16 ya da 22hplik. Ama yedek parça işi korkuttu, konuyu takipdeyim.
22 hp insan işi değil :D ben de 16 falan düşünüyorum :)

sahibinden.com
yetersiz kaynak :icon13:

Cogunda honda gx200 cim biçme makinesi veya jeneratörde kullanılan tipte motor var. Yedek parcasi bu makinaların tamir edildiği sanayilerde bulunur bence.
motor işi kolay da şase lazım :)

EEE
31-03-2014, 19:05
Bırakın pancar motorlu kart yapmayi 600 cc racing cakin zevk makinası olsun.
Benimde kafamdaki proje 600 luk

I-HANN
31-03-2014, 19:07
kalı marka gx380(13 hp) lı gokart var elımde orjınalı koldan vıtesdı motorunu getırmedık ,gx380 takılcak frenle vs hersey ustunde 1800 tl bursda aracılgılenırsen resım cekıp yollatırım

M_PROJECT
31-03-2014, 21:10
kaynak yeterli sen aramasini bilmiyorsun , bu adama ulas sana ne lazimsa temin edecektir .

Arama Sonucu - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/arama?userId=1484737&hasSecureTrade=false)

kalender61
01-04-2014, 06:51
Go kart garajimiz var istersen elimizden geldigince parca temin edip yardimci olabiliriz

Kahn23
01-04-2014, 08:04
Geçen sene açılmış böyle bi konu var ;

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/169416-gokart-araci-projesi-motor-secimi.html

Agah
01-04-2014, 11:42
Bırakın pancar motorlu kart yapmayi 600 cc racing cakin zevk makinası olsun.
Benimde kafamdaki proje 600 luk
öyle bişeyler düşünüyorum :)

kaynak yeterli sen aramasini bilmiyorsun , bu adama ulas sana ne lazimsa temin edecektir .

Arama Sonucu - sahibinden.com (http://www.sahibinden.com/arama?userId=1484737&hasSecureTrade=false)
görüştüm şase için 1650 / motorsuz komple 8.500 dedi :) teşekkürler ilgin için :)

Go kart garajimiz var istersen elimizden geldigince parca temin edip yardimci olabiliriz
pm attım

Geçen sene açılmış böyle bi konu var ;

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/169416-gokart-araci-projesi-motor-secimi.html

inceliyorum

Y.Emre
01-04-2014, 12:03
O son konunun adının go kart olmasına aldanmayın. Daha büyük daha prof bi araç konusu o

Agah
01-04-2014, 15:16
O son konunun adının go kart olmasına aldanmayın. Daha büyük daha prof bi araç konusu o

biliyorum, ben de kendim yaparsam go karttan biraz büyük yaparım sanırım :)

serkanokan
01-04-2014, 15:37
Şu an ben de üniverstede bitirme projesi olarak gokart yapacağım. Çok zor bir iş değil yalnız dışarıdan göründüğü kadar kolay da değil. Amortisör sistemi kullanılmadığı için viraj kabiliyeti, darbeleri emme becerisi gibi parametreler çok büyük ölçüde şasiyle alakalı olduğundan dolayı en azından kalitesini ispatlamış bir markanın şasisini almak çok daha faydalı olacaktır. Onun haricinde motor, fren sistemi, lastik gibi unsurlar tamamen sizin maddiyat ve keyfinize kalmış ürünler olacaktır.

Bununla birlikte M PROJECT Mustafa Abi'nin paylaştığı linkteki satıcıyı tanıyorum. Yıllardır bu işin içinde, Türkiye Karting şampiyonasında yarışan ve ankarada pist işleten insanlardır, ürünlerinin de argesi yeterince yapılmış ve sorunsuzdur.

Hazır konusu da açılmışken bitirme proje konum olan tasarımı ve imalatı bana ait olacak açık şasi pist gokartı ile ilgili elinizde olan bütün envanterleri p.m olarak gönderebilirsiniz sevinirim.