Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf GT Photo
Havalarin ısınmasını bahane ederek chopstick kankamla iyi kötü ufak bir çekim yaptik
Buyrun Fotolar:)
Suleyman
31-03-2014, 23:02
Kazasız belasız.. :)
131mirafiori
31-03-2014, 23:26
Belki bunu size 50 kişi söylemiştir ama şu jant renklerini değiştirseniz çok daha iyi duracak :) Maşallah...
Kazasız belasız.. :)
Teşekkürler :)
Belki bunu size 50 kişi söylemiştir ama şu jant renklerini değiştirseniz çok daha iyi duracak :) Maşallah...
ilk defa söyleyen siz oldunuz desem şaşırırmısınız ? :D teşekkür ederim :)
değiştirelim de, ne renk yapalım bari onuda söyleseydiniz....
sade ve şık. MaşAllah kazasız belasız kullan.
sade ve şık. MaşAllah kazasız belasız kullan.
amin allah razı olsun :)
golfcu0101
01-04-2014, 20:59
Maşallah sadeve şık
sinan999
02-04-2014, 08:07
Maşallah kazasız belasız kardeşim
Emre Ekrem
02-04-2014, 08:19
maşallah, kazasız belasız.
Maşallah sadeve şık
Teşekkür ederim :)
Maşallah kazasız belasız kardeşim
amin sinan teşekkür ederim :)
maşallah, kazasız belasız.
teşekkürler :)
Murat ELCİK
02-04-2014, 20:50
Maşallah çok güzelmiş aracın..Çok temize benziyor.. 3.Golf ümü sattım 4. sünü alıcam inşallah..
Bendede Golf Goal vardı..Baya baya temizdi..Seninkide çok temize benziyor..
Bence bırak böyle kalsın..Her şeyiyle stock kalsın...Ayrıca ne zaman satmaya niyetin olursa o zaman ben alırım.. Ö.M atman yeterli..
Buda eski aracım...Km si herşeyi anlatıyor :D
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/02/20130414113337.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/02/20121217174829.jpg
Maşallah çok güzelmiş aracın..Çok temize benziyor.. 3.Golf ümü sattım 4. sünü alıcam inşallah..
Bendede Golf Goal vardı..Baya baya temizdi..Seninkide çok temize benziyor..
Bence bırak böyle kalsın..Her şeyiyle stock kalsın...Ayrıca ne zaman satmaya niyetin olursa o zaman ben alırım.. Ö.M atman yeterli..
Buda eski aracım...Km si herşeyi anlatıyor :D
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/02/20130414113337.jpg
]
Çok teşekkür ederim :) sizin aracınızda baya temizmiş. Bende hastayım titizlik konusunda 2 gunde bir yikatirim elimin altinda hep bir bezim olur. Deli diyorlar bana. çok araştirdim çok baktim sonunda gönlüme göre bi araç bulabildim allaha şükür. Orjinalliğini bozmadan ufak tefek eklemeler yaptim yaparsam coilover ve oem bi xenon yaptiricam. Pek satmayi düşünmüyorum ama eğer niyetim olursa haber veririm gözümden bile sakındığim arabami iyi birisine satmak isterim :)
Murat ELCİK
02-04-2014, 21:26
bendede KW 3.5 yay vardı..Çok güzel yol tutuyordu..Normale göre sert olmuştu ama duruşu, yol tutması harikaydı..Coilover al bencede..konfordan ödün verme..anlaşılan sen bu aracı uzun seneler kullanıcan.coilover tak geç...tekrardan kazasız belasız..Nazar değmesin aracına.
bendede KW 3.5 yay vardı..Çok güzel yol tutuyordu..Normale göre sert olmuştu ama duruşu, yol tutması harikaydı..Coilover al bencede..konfordan ödün verme..anlaşılan sen bu aracı uzun seneler kullanıcan.coilover tak geç...tekrardan kazasız belasız..Nazar değmesin aracına.
Amin teşekkür ederim :) zaten 1.5 cm spor süspansiyonlari var orjinal. Yaparsam coilover yaparim. bundan sonra f20 m paket 1.18 almayi düşünüyorum kısmetse ne zaman onu alma vaktim gelirse mecbur gt ye elveda diyeceğim :)
Maşallah, çok güzel. Kazasız belasız...