Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : günlük ev tutucam fıkır gerekıyor

metin_1989
03-04-2014, 17:17
merhabalar ıstanbul dısından halam gelıcegı ıcın ıstanbulda konaklama yapıcak ve bana gunluk ev gerekıyor temız guvenılır uygun fıyatlı tanıdıgı fln olan varmı aramızda?

seref1
03-04-2014, 17:25
anadolu yakası var olurmu?

RafetAraç
03-04-2014, 17:33
Avrupa yakasi silivri-selimpasada var ama esya yok icinde uygunsa mesaj atabilirsiniz

Kahn23
03-04-2014, 17:35
Avrupa yakasi silivri-selimpasada var ama esya yok icinde uygunsa mesaj atabilirsiniz

Günlük evi eşyasız naapacak:beuj: :p

Sert@ç
03-04-2014, 17:37
Bu arada gunluk ev kiralamak illegal bir olay belirteyim

ALy
03-04-2014, 17:37
ataşehir de günlük kiralık işi yapan bir müşterim var, çevre ilçelerde de daireleri vardır. görüşebilirsin, gayet düzgün ve kaliteli bir insandır, alavere dalavereyle işi olmaz kendisinin.

Ataşehir Günlük Kiralık Daire - 0 533 713 86 07

Seven7
03-04-2014, 17:38
Bence ev sıkıntılı, otel bakın.

MK8800
03-04-2014, 17:39
Fiyat aralığı nedir ? Ayrıca hangi bölgede istiyorsunuz ?

metin_1989
03-04-2014, 17:47
yanı soyle beylıkduzu taraflarında olmalı kendısının o tarafta arkadaslar var sosyal ortamı var bende yanında olucam halıyle max 80 90 tl fıyat aralıgında daha uygun fıyatada olursa cok ıyı olur esyalı olması gerekıyor tabıkıde :)

metin_1989
03-04-2014, 17:47
Bence ev sıkıntılı, otel bakın.

sıkıntılı olur derken bıraz acarmısınız acaba? ne konuda?

Kahn23
03-04-2014, 17:56
sıkıntılı olur derken bıraz acarmısınız acaba? ne konuda?

İstanbul'daki günübirlik kiralanan evler amaç dışında:rolleyes: kullanıldığı için sıkıntılı .

metin_1989
03-04-2014, 18:01
İstanbul'daki günübirlik kiralanan evler amaç dışında:rolleyes: kullanıldığı için sıkıntılı .

herkezın ozel hayatı benı ılgılendırmez :)

arm
03-04-2014, 18:36
herkesin özel hayatı da, senin kullandığın yatak odası milletin özel hayatı, pis olabilir . Demek istemiş arakdaş ;);)

ilkay325i
03-04-2014, 18:45
Beylikdüzü innovia 2 de günlük ev kiralayan arkadaşım var yardımcı olabilirim düşünürseniz.

BlackGetz
03-04-2014, 19:01
Dumankaya İkon da 1+0 mevcut arkadaşım TEMİZ
ilgilenirsen özelden yazarsın

gökan
03-04-2014, 19:11
ogretmen evınde kal 50 tl bahcelıevler cok kaldım temız yer

Mr.K
03-04-2014, 19:22
halayla evdekiler görüşmüyo sanırım :D kaçak et kesimi dahil kendi nevresim takımınız götürün nacizane tavsiyem..

metin_1989
03-04-2014, 19:33
Beylikdüzü innovia 2 de günlük ev kiralayan arkadaşım var yardımcı olabilirim düşünürseniz.
telefonunu pmlersenız sevınırım

Dumankaya İkon da 1+0 mevcut arkadaşım TEMİZ
ilgilenirsen özelden yazarsın
dumankaya nerde kalıyor ev buyuk olması onemlı degıl

ogretmen evınde kal 50 tl bahcelıevler cok kaldım temız yer
telefon yada herhangı bırsey pmlersenız sevınrıım

halayla evdekiler görüşmüyo sanırım :D kaçak et kesimi dahil kendi nevresim takımınız götürün nacizane tavsiyem..

lutfen saygılı olalım herkezın aklı farklı dusunebılır ama halam amerıkadan gelıyor dedeme guzel bır suprız ıcın bır gun onceden kalıcak yada gununu gecırıcek bıryer bakıyorum lutfen saygılı olalım!!

Yiğit G.
03-04-2014, 19:38
lutfen saygılı olalım herkezın aklı farklı dusunebılır ama halam amerıkadan gelıyor dedeme guzel bır suprız ıcın bır gun onceden kalıcak yada gununu gecırıcek bıryer bakıyorum lutfen saygılı olalım!!

akrabaya öyle ev tutulurmu sende yani.Günlük ev tutucam diyen herkesin amaç %90 bellidir , onur o yüzden öyle yazdı.Güzel bir otele gidin bence ne işiniz var günlük genelev diye kullanılan yerde.

turbo&quattro
03-04-2014, 19:42
Bende birkac ay once Amerikali misafirlerim icin ev bakiyordum ve takribi 8-10 telefon gorusmesi yapmistim sahibinden.com daki ilanlarla. Hepsinin ortak dedigi hafta sonu fiyati farkli ( ilandaki fiyatin en az 2-3kati ) yok o yok bu. Sonucunda otel almistim en azindan birsey calindimi calinacakmi stresi yasamadim.

metin_1989
03-04-2014, 19:44
akrabaya öyle ev tutulurmu sende yani.Günlük ev tutucam diyen herkesin amaç %90 bellidir , onur o yüzden öyle yazdı.Güzel bir otele gidin bence ne işiniz var günlük genelev diye kullanılan yerde.

tmm haklı olabılırsınız ama gece kalıp kalınmıycagı bıle bellı degılken otele 200 tl vermek var ? konunun ozetı su halam kendı evını satıp ogun ev bakıp dedemı daha rahat bır yere cıkartmak ıcın gelıyor ve 1 2 gun onceden gelıyorkı bu ıslorerını halletsın dıye evın alıcısı hazır noterden sonra ev bakıp alıcak alırsa gece kalmıycak bıle ztnn durum sıkısık bırde ona fazla vermek var gozuyle bakıyor benden rıca ettı bende sorayım dedım boyle anlasılcagını bılsem hıc sormazdım bıle!!

turbo&quattro
03-04-2014, 19:46
Edit.... Gereksiz mesaj.

halilkarakas
03-04-2014, 19:54
halan geliyorsa sen kendi yanına al kardeşim . kaç bin km öteden gelicek :) sen sokaktamı kalmıyosunda evine almıyosun halanı ?

metin_1989
03-04-2014, 20:49
halan geliyorsa sen kendi yanına al kardeşim . kaç bin km öteden gelicek :) sen sokaktamı kalmıyosunda evine almıyosun halanı ?

sorun o degıl ben nerde oturuyorum beylıkduzu nerde o butun gun ev arıycak o yuzden o tarafa yakın ıstıyor ztn gelse evı var tmm neyse ben buldum bı ıkı arkadastan tesekkurler ucagı 11,04 sabhaı ınıcek o tarıhte eger bakıcaksanızda

AşkınS.
04-04-2014, 00:27
Ev yerine arac kirala en azından gunluk o yolu gidip gel ev masrafindan da kurtul o pisligin icine girmektende.kimin ne halt yedigi belli olmayan evlere halanin kalmasina izin verme derim ben tabi karar senin :) burdaki herkes iyi niyetle yaklasiyor sana emin ol.

Mr.K
04-04-2014, 00:29
yok ben saygılıyım zaten o konuda yanlış birşey yazmadımda ,benim gibi konuya post atanlarda düşünmüş olabilir ki bence düşünmüştür de.Herneyse inşallah halledersin durumu kolay gelsin.

Kadyr
04-04-2014, 06:34
Merak ettim konu disi,
Hepsi evlerimiz temizdir yazmislar temizlemiyolarmi evleri

Risendark
04-04-2014, 06:49
Beşiktaş ta SGK nin misafirhanesi var tavsiye ederim on numaradır fiyati da öyle abartı bişey değildi

rodya
04-04-2014, 08:11
Merak ettim konu disi,
Hepsi evlerimiz temizdir yazmislar temizlemiyolarmi evleri

bazılarında otel misali çarşaf/nevredim değişimi gibi şeyler yapılıyor ancak özel bir şirketle ya da gündelikçi ile anlaştıklarını sanmıyorum.
Anlaşmış olsalar bile herif hatunu duvarlardan sektire sektire.. neyse ya :D
sadece o masaya gazete kagıdı falan sermeden ekmek koymayın. çarpılırsınız ahahaha

Berkan
04-04-2014, 08:40
millet senin iyiliğin için düşüncesini söylüyor kotu bişeymi demişki sen millete ünlemli ünlemli konusuyosun. temizlik hijyen lazım rodyanın dedigi gibi olmadıgı ne ***** peceteyi vurdu geçti temizledi.

neyse fourquareimde duruyodu acil durumlar için gerekir diye :D sürekli günlük ev diye yazıp duruyor ara sor en temizi : 0554 755 00 61

https://tr.foursquare.com/user/70137681

metin_1989
04-04-2014, 08:52
millet senin iyiliğin için düşüncesini söylüyor kotu bişeymi demişki sen millete ünlemli ünlemli konusuyosun. temizlik hijyen lazım rodyanın dedigi gibi olmadıgı ne ***** peceteyi vurdu geçti temizledi.

neyse fourquareimde duruyodu acil durumlar için gerekir diye :D sürekli günlük ev diye yazıp duruyor ara sor en temizi : 0554 755 00 61

https://tr.foursquare.com/user/70137681

tmmda bende halamı getırcem dıyorum adam bana ne anlatıyor herkezın amacı farklı olabılır bızde temız dıye dusunuyoruz ve gunluk eve gırısıyoruz o yuzden bılgı edınmek amaclı sorduma ** ben yanlıs anlasıldım tesekkurler

miniks
04-04-2014, 08:56
Madem halanla beraber kalcaksın ozaman kendi evinde ağırla arabayla götür bdüzüne yanında takıl

Hafta sonu kaçamağı için ev arama konusuda açıldı ya artık tamamız bence :)

fthdrn
04-04-2014, 09:01
Madem halanla beraber kalcaksın ozaman kendi evinde ağırla arabayla götür bdüzüne yanında takıl

Yine duygulara tercuman oldun abi :D

metin_1989
04-04-2014, 09:02

yaaa nasıl bı duz anlayıstır bu yaa kalabılse kalıcak ztn ben sadece bır rıcada bulundum bu kadar pıs fıkırlı bır mılletız ıste herkezı kendınız gıbı bılıyorsunuz ufak bır rıcada bulundum aılemden bırı kalıcak temız guvenlı bır yer olsun dıye sıze sordum tmm kapatılsın konuyaaa bune oyle bır nıyetım olsa soylerım dımı ama efendı gıbı soyluyoruz konuyu nereye getırsınız yazıklar olsun ya

miniks
04-04-2014, 09:16
Sen elin adamının sabaha kadar terli terli sevişip orasına burasına boşaldığı türlü türlü fanteziler gerçekleştirdigi gündelik evi tutacan içinede halanı yerleştircen

Hangimi pis fikirliyiz

Akraban geliyor başının üstünde tutman lazım gerekirse kendin sokakta yatarsın ama onu evinde yatırırsın gideceği yerede şöförlüğünüde yaparsın sabahtan akşama bekçiside olursun

Akrabalık kavramı sizde nasıl bilmiyorum ama herkesi kendim gibi görmek adetimmiş ya senden de bunu beklerim

GokhanK.
04-04-2014, 09:26
ya herkesin günlük kiralık eve ihtiyacı olabilir de. bence uzak durun. genelleme gibi olmasın ama bi kere alayı sahtekar! içlerinde düzgünleride vardır bilemiyorum ama karşılaştıklarımın hepsi sahtekar! Evler leş gibi. Sana 100 diyo fiyata oraya gidiyosun son gün 150 diyo. biliyo o saatte ev bulamıcağını yapıştırıyor fiyatı. Bence arkadaşlarında dediği gibi otel en mantıklısı. yada yanına al.

metin_1989
04-04-2014, 09:39
Sen elin adamının sabaha kadar terli terli sevişip orasına burasına boşaldığı türlü türlü fanteziler gerçekleştirdigi gündelik evi tutacan içinede halanı yerleştircen

Hangimi pis fikirliyiz

Akraban geliyor başının üstünde tutman lazım gerekirse kendin sokakta yatarsın ama onu evinde yatırırsın gideceği yerede şöförlüğünüde yaparsın sabahtan akşama bekçiside olursun

Akrabalık kavramı sizde nasıl bilmiyorum ama herkesi kendim gibi görmek adetimmiş ya senden de bunu beklerim

yaw sen anlamıyorsun heralde bak saygısızlık etmıyorum ama kendısının ıstedıgı evde kalmıycak bırsey yapmıycak sadece gun ıcınde esyalarını bırakıcagı gırıp ıkı dk dınlenecegı bır yer arıyorum bunu anlamam ndn bu kadar zor? sen cok kaldın demekkı boyle yerlerdekı buraların pıslıgını dusunuyorsun ayrıca bızde temız olsun guvendıgımız yer olsun dıye buraya konu actık dımı ama sen gel baltala yanlıs yerlere cek herkez senın gıbı dusunmuyor burda farkındamısın? gece kalınmıycak dıyorum kac kere yazdım yaa bende oyle ıstıyorum ama burdan bır dunya canta ıle gıt gel zor olucak fıkrın onerın varsa soyle yoksa bence daha farklı yerlere cekme kendı dusuncen sana kalsın pıslıgımıs bızde bılıyoruz pıs oldugunu yada guvenılmez oldugunu o yuzden burda konu actık
4
GokhanK. Hocam bende yanıma almak ıstedım fakat esyalarla cok zor olucak
ben aılemle zor sıgıyorum ztn evımıze kalınmıycak sonucta sadece esyaları bırakıp cıkıp ev arıycak arada gelır dınlenır cıkar tekrar arar konakmalak ıcın gelmıyor ztn aksam kendı evıne donucek gun ıcınde kalıcagı yer arıyor kendı evını sattı ev alıcak butun gun sokakta olcak anlıycagın

Eriador
04-04-2014, 09:48
Metin bi yazdiklarini bastan sona tekrar oku sonra biraz mantik yurut emin ol sende kendine baya guluceksin. :)

XSi
04-04-2014, 09:55
Dostum gecede kalinmayacaksa neden kiralik ev ve otel bakiliyor.. Arac kiralansa olmuyor mu? Ev ararken yuruyerek gezmeyecek ya bi arac olacak illa..

Serhat
04-04-2014, 09:59
Temiz olsun diyorsunuz ısrarla ama buradaki arkadaşların anlatmak istediği her postta aynı şey. Israrla hiçbirinin temiz olmadığını söylüyorlar. Tamam yatacak yer yatak odası evet en pis olan o kısım çarşaf değişir bilmem ne olur yine bi nebze temizlenir fakat o evlerdeki işlerin sadece yatak odasında kalmadığı hepimizin malumu. Bu yüzden arkadaşlar pis derken sadece yatak odasından bahsetmiyorlar. Herkes kendi akrabasını oraya yerleştirmeye yanaşmadığı için size de bu yönde fikir vermeye gidiyor. Umarım anlatabilmişimdir.

AşkınS.
04-04-2014, 10:39
Mantik felc :) eşyaları arabaya koyun abi neyle geliyo hala ? Kac valiz ? Oda olmadi otogarlarda emanetciler var koyun oraya gunluk 5 liraydi.hala da arabada dinleniversin ? Herkes mantikli konusuyor ama en sonki yazin guldurmedi :)

Berkan
04-04-2014, 10:40
amerkiadan hala gelcek geldigi gibi soluklanıp evi bakcak alcak ıvır zıvır notergece yatmıycaksa 10dk girip soluncaksa ozaman arkadasım senin durumun bence sıkısık degil tam tersine gayet fazla eşya koymaya kigünlük ev kiralıyosun. evin tavandan kapıcaya bırak komsuya bırak yermi yok clio kirala içine bırak..

Yiğit G.
04-04-2014, 10:52
yahu kirala şundan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-minivan-van-0530-285-85-55-doria-car-dan-8-1-kisilik-mercedes-vito-159423762/detay

eşyanıda koy , isterse yatsın uyusunlar içinde.Hemde heryere gidersiniz.

ERY98
04-04-2014, 10:55
yahu kirala şundan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-minivan-van-0530-285-85-55-doria-car-dan-8-1-kisilik-mercedes-vito-159423762/detay

Bencede madem gece kalınmayacak, en mantıklısı bu. Sonuçta koşuşturmaca arasında araçta lazım..

miniks
04-04-2014, 11:05
yaw sen anlamıyorsun heralde bak saygısızlık etmıyorum ama kendısının ıstedıgı evde kalmıycak bırsey yapmıycak sadece gun ıcınde esyalarını bırakıcagı gırıp ıkı dk dınlenecegı bır yer arıyorum bunu anlamam ndn bu kadar zor? sen cok kaldın demekkı boyle yerlerdekı buraların pıslıgını dusunuyorsun ayrıca bızde temız olsun guvendıgımız yer olsun dıye buraya konu actık dımı ama sen gel baltala yanlıs yerlere cek herkez senın gıbı dusunmuyor burda farkındamısın? gece kalınmıycak dıyorum kac kere yazdım yaa bende oyle ıstıyorum ama burdan bır dunya canta ıle gıt gel zor olucak fıkrın onerın varsa soyle yoksa bence daha farklı yerlere cekme kendı dusuncen sana kalsın pıslıgımıs bızde bılıyoruz pıs oldugunu yada guvenılmez oldugunu o yuzden burda konu actık
4
GokhanK. Hocam bende yanıma almak ıstedım fakat esyalarla cok zor olucak
ben aılemle zor sıgıyorum ztn evımıze kalınmıycak sonucta sadece esyaları bırakıp cıkıp ev arıycak arada gelır dınlenır cıkar tekrar arar konakmalak ıcın gelmıyor ztn aksam kendı evıne donucek gun ıcınde kalıcagı yer arıyor kendı evını sattı ev alıcak butun gun sokakta olcak anlıycagın

Kimse benim kadar acik yazmiyor sorun burda

sende konustukca siviyorsun :)

Hikaye iyice cikmaza girdi ehheheheheeheee

tamam halan gelcek bavul var bir gun kalcak 10 dqkkq dinlencek dur bakalm daha neler anlatcan :)

metin_1989
04-04-2014, 11:18
yahu kirala şundan

Araba banada mantikliii geldi bunin bos kasalarindan bulabilirmiyiz acaba?

HaKo
04-04-2014, 11:35
Doğru mu anladım taa USA dan kalkıp gelicek 1 gün boyunca beylikdüzünden bi ev arayacak bulacak alacak akşam da evine dönecek , ama evini satmış evi yok hangi ev ? Biz evin saloluna lcd tv alırken bile 2 gün mağaza geziyoruz siz pazardan elma alır gibi ev alıyosunuz maşallah. Ama söyleyim bi günde pazarlık et evi bğen noter falan sığdıramazsınız.

clioGT
04-04-2014, 11:39
şunlara da bakabilirsin:

Booking.com: Daire Safir Suite , Beylikduzu, Türkiye . Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/hotel/tr/safir-suit-istanbul.tr.html?sid=890f51cb68fc9d2d962d43600f6a8 501;dcid=1)

Booking.com: Daire Fuarhome , Beylikduzu, Türkiye - 10 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/hotel/tr/fuarhome.tr.html?sid=890f51cb68fc9d2d962d43600f6a8 501;dcid=1#rt-lightbox-open)

kısaca booking üzerinden de bakın

Mr.K
04-04-2014, 11:59
Iyide atarlaniosun halam gelcek bilmemne diye ztn halayi bnm posttan sora soyledin
Onuda gectim sattigi evemi geri doncek ? Kendinle celisiosuncpostlrinda..
Cok afedersn ama ben usa den biton bavulla gelcem kiralarim bitane vito vip soforlu olur biter
Madem 1gunde ev alicak kdr zenginlik mevcut. Veryansin.. ya herroyamerro ama gene diyorum gjnluk ev nevresimide gectim amelyt eldiveniyle dolsirdim ben olsam.
Sen hernekdr ynlis anlasanda klozete dahi oturmazdim.
Hala daha anlasilmiyosa ya sn biseyler gizliosun sakliosun ya da ben /biz anlatamioruz

rodya
04-04-2014, 12:04
Halden anlayan bir arkadaşının evini ayarla:rolleyes:

Berkan
04-04-2014, 12:19
ayrıca gelecek halan nerden baksan 45-50 yaş civarındadır .yok jetlagı ıvır zıvırı ucakta ikibuklum 12-13 saat yoldan gelcek ondan bilmemnkedar saat once alana gidicek gümrük ıvır zıvır Tr dede aynı . selamın aleyküm diyip bide ist. trafigi yiyecek 10 dk soluklanıp ev ev dolasmaya gitmeside ayrı bir ironi. havaalanında ver emanete gitsin daha güvenlismi var :D

fthdrn
04-04-2014, 13:08
Ben değilde benim bir arkadaşımın başına gelmiş.

Yiğit G.
04-04-2014, 13:11
köpeğim olmasa benim eve gelin dicem o kadar uzadı konu :D

Osmandemirci
04-04-2014, 16:04
kardeşim çok çelişkili konuşmuşun 2 gunde ev alıp gidecek biri 10 valiz çok fazla değil mi. hem 100 liraya 10 valizi koruyacak 1 güvenlik görevlisi bile tutabilirsin ev gereksiz yani 👍

stlegal
04-04-2014, 16:19

Hangimi pis fikirliyiz

elin adamı derken saygılı ol lütfen ben hiç öyle değilim sevişirken terlemem..

clioGT
04-04-2014, 16:21
ben çok saf yaklaşmışım anlaşılan:)

stlegal
04-04-2014, 16:24
moruk bide yanlış anlamada sen pompa yapmaya ev arıyosun beylikdüzünde bir dünya otel var eğer lazımsa çarşaf senden temiz evler var inoviadan vurur çıkarsın bu kadar uzatma

Eray35
04-04-2014, 16:42
moruk bide yanlış anlamada sen pompa yapmaya ev arıyosun beylikdüzünde bir dünya otel var eğer lazımsa çarşaf senden temiz evler var inoviadan vurur çıkarsın bu kadar uzatma

Abi hastayım diyaloglarınıza :D

MCN21
04-04-2014, 17:00
Abi bide maddi durum sıkısık diye bahsedilmis ev alinicak diyorsunuz 200-300 lira ayrilip otelde neden kalinmiyor :D

Berkan
04-04-2014, 17:08
bence westernle göndersin parayı sen git al niye getiriosn kadını bukdr :D 2 saatlik iş :hahaha:

Vintage
04-04-2014, 17:58
Ben değilde benim bir arkadaşımın başına gelmiş.

muhhahah:hahaha:

yukardaki postlardan birinde var halan sizde kalsın sende bir arkadaşında kal
yada eşyalarla birlikte vito 10 numara öneri

HKA
04-04-2014, 18:00
Ne kadar çok boş konuşuyorsunuz ya. Adam bir şey rica etmiş. Hale bak.

Söylediğiniz herşey oteldede yapılıyor. Odalar temizlenmiyor mu? Temizleniyor. Sonra sen gidip kalmıyor musun? Gayet kalıyorsun.

Bu günlük ev içinde aynı. Temizleniyorsa sorun yok. Zaten evi tutmadan önce görebiliyorsunuz. Adam gider bakar. Beğenirse tutar. Halası gelir kalır. Beğenmezse tutmaz gider başka yere. Bu kadar basit.

fthdrn
04-04-2014, 18:09
Ne kadar çok boş konuşuyorsunuz ya. Adam bir şey rica etmiş. Hale bak.

Söylediğiniz herşey oteldede yapılıyor. Odalar temizlenmiyor mu? Temizleniyor. Sonra sen gidip kalmıyor musun? Gayet kalıyorsun.

Bu günlük ev içinde aynı. Temizleniyorsa sorun yok. Zaten evi tutmadan önce görebiliyorsunuz. Adam gider bakar. Beğenirse tutar. Halası gelir kalır. Beğenmezse tutmaz gider başka yere. Bu kadar basit.

Bence insanlarin "gunluk ev" tutumundan çok arkadasin mesajlarinda çelişmeleri dikkat çekti. Bence arkadaş evi kendisine arıyor :)

HKA
04-04-2014, 18:12
Kime arıyorsa arıyor kardeşim kime ne bundan?

Sen simdi iphone arıyorum diye ilan aç. Bende altına "Kime alıcaksın? Halana alacaksan bende var. Kendine arıyorsan satmıyorum" yazayım. Adam bilgi istemiş. Üstümüze vazife olmayan şeylere karışmaya ne kadar meraklı bir milletiz.

emir91
04-04-2014, 19:42
Hakkaten adam belki kız arkadaşıyla zaman geçirmek istiyor illa reklammı etsin burda kendini siyaset konusu olsa herkez tayyibe giydirir her halta karışıyor diye maşallah forumdada ahlak zabıtalığı üst düzeyde. Pm den beylikdüzünde temiz, sıkıntısız adres gönderiyorum arkadaşım.

Mr.K
04-04-2014, 20:23
iyide kimse adama kötü bişey demedi ki ? neden cellalleniyonuz ? hijyen bahsedilen konu farkındaysanız.

otelle bir tutamazsınız bence günlük evleri .En kötü otel bile 3günde1çarşaf yeniler ki kaliteliler hergün yeniliyo.+hijyen oda temizliği vs.

Sanki burda adama hop birader sen nabıon diyen varda ..

McKrop
04-04-2014, 20:48
O degilde anlatsam mi anlatmasam mi? :D kelebek sen misin lan yoksa :D

sinan-s
04-04-2014, 20:48
Netten bak bi sürü var semt semt.Ben çok kiraladım günlük 80 100 120 lira evine göre :D

HondatugraL
05-04-2014, 02:57
elin adamı derken saygılı ol lütfen ben hiç öyle değilim sevişirken terlemem..

:hahaha::hahaha:bu iki post nokta olmuş

stlegal
05-04-2014, 06:41
Hakkaten adam belki kız arkadaşıyla zaman geçirmek istiyor illa reklammı etsin burda kendini siyaset konusu olsa herkez tayyibe giydirir her halta karışıyor diye maşallah forumdada ahlak zabıtalığı üst düzeyde. Pm den beylikdüzünde temiz, sıkıntısız adres gönderiyorum arkadaşım.

Pompa yapanin herzamanin yanindayiz bana bunlarla gelin ..

metin_1989
05-04-2014, 07:53
Kime arıyorsa arıyor kardeşim kime ne bundan?

Sen simdi iphone arıyorum diye ilan aç. Bende altına "Kime alıcaksın? Halana alacaksan bende var. Kendine arıyorsan satmıyorum" yazayım. Adam bilgi istemiş. Üstümüze vazife olmayan şeylere karışmaya ne kadar meraklı bir milletiz.

ben bosverdım herkez kendı gıbı bılıyor burda da ne kadar cok bos adam varmıs onu anladım gerek yok bır arkadas dedı arac kırala dıye arac fırmasıyla gorustum halamı dolastırması ıcın soforlu bır arac kıraladım efendı olandan allah razı olsun adam gıbı bırsey sordum neler dusunuldu ve moderetorde ortada yok kapatın su konuyu mılletın pıs laflarını cekmek zorunda degılım

kısa olarak adam sandık essegı anlımıza deydı taşşagı

ReßeL
05-04-2014, 09:04
Taksimde bir suru temiz hotel hatta hostel var. 25-30 lira.

Ranthor
05-04-2014, 09:05
sacma sapan işler