Orijinalini görmek için tıklayınız : kıbrıstan arkadaşlar yardım..(oto kiralama)
balayı için kıbrısa gidiyoruz
son gün sabahtan araç kiralayıp akşama ercana bırakmak istiyorum
bildiğiniz tek günlük araç kiralayan firma var mı? nette en az 3 gün kiralanıyor oda benim işime gelmiyor
balayı için kıbrısa gidiyoruz
son gün sabahtan araç kiralayıp akşama ercana bırakmak istiyorum
bildiğiniz tek günlük araç kiralayan firma var mı? nette en az 3 gün kiralanıyor oda benim işime gelmiyor
pm atıyorum ;)
Genel olarakta bi bilgi vereyim. Havaalanından araç kiralamamanızı öneririm. Alandan kiralayacağınız araç parasına (min3 gün) merkezden 1 gün daha fazla kiralarsınız :)
bana tek günlük lazım sabahtan alıp akşam ercana bırakıcam daha önce kıbrısta yaşadığım için bi kaç saatte önemli yerleri gezerim diye düşünüyorum
pm attım :)
pm atıyorum ;)
Genel olarakta bi bilgi vereyim. Havaalanından araç kiralamamanızı öneririm. Alandan kiralayacağınız araç parasına (min3 gün) merkezden 1 gün daha fazla kiralarsınız :)
Bizde tam tersi havaalanından kiraladık daha ucuza :D
Bizde tam tersi havaalanından kiraladık daha ucuza :D
Ekim'de gittiğimizde 80x3 kiralamıştık.
Merkezde 60x4'e bulduk.. Şans işi tabi ;)
şöle cj 5 tarzı bişi olsa hoş olur :)
Girnede tek günlük araç için yardımcı olabilirim.
Girnede tek günlük araç için yardımcı olabilirim.
wala mağusadan almak işime geliyor ama araçlar ve fiyatlar için bilgi alabilir miyim?
Yakın arkadaşımın şirket,focus hb veya sedan varmış boşta,3 günlük alırsa 50 den veririm dedi günlükte 70 tl
Yakın arkadaşımın şirket,focus hb veya sedan varmış boşta,3 günlük alırsa 50 den veririm dedi günlükte 70 tl
tek günlük alıcam 3 gün işime yaramıyor 23 haziran için bi konuşur musun arkadaşınla
salamis yd mağusadan alıcam akşam ercana bırakıcam
Magosadan alma olayı olmaz diyor ama girneden olursa hertürlü yardımcı olurum dedi.
Ada'nın 2 ucu istenen yerler :D
Magosadan alma olayı olmaz diyor ama girneden olursa hertürlü yardımcı olurum dedi.
Ada'nın 2 ucu istenen yerler :D
ben en iyisi otelle bi iletişime geçeyim :)
bi tane suzuki vitara buldum 4x4 rezerve edilmiş şansıma..
Yalnız dikkat edin ; imzalattıkları belgede herhangi bir kaza anında 500 Eur depozit ödüyorsunuz.
Tezkere almaya kuzenimle 2 arkadaşım gelmişti.
3 gün araç kiraladılar 240 tl gibi bir rakam verdiler yalnız ufak bir kaza yaptılar ve 500 Eur ödediler.
Onu ödemeden Polis ülke dışına çıkmana izin vermiyor.
Dikkat edin.
Yalnız dikkat edin ; imzalattıkları belgede herhangi bir kaza anında 500 Eur depozit ödüyorsunuz.
Tezkere almaya kuzenimle 2 arkadaşım gelmişti.
3 gün araç kiraladılar 240 tl gibi bir rakam verdiler yalnız ufak bir kaza yaptılar ve 500 Eur ödediler.
Onu ödemeden Polis ülke dışına çıkmana izin vermiyor.
Dikkat edin.
dikkatli olacağız illaki emanet araba ama umarım bişi olmaz :)
Araç kiralamak isteyen varsa yardımcı olurum :D
güncel olsun tarih yaklaştı
onursumer
31-05-2014, 22:19
en son acapulco da kaldığımda 1 günlük kiralama bende bulamamıştım hepsi 3 günden kapı açıyor sinir olmuştum :)
ben bi yer buldum tek veren ama hem fiyatı yüksek hemde 3 gün daha çok işime yarayacak :)
alper_pug
01-06-2014, 00:00
Girne'den kiralayacaksanız bende yardımcı olabilirim.
mağusadan kiralamak istiyorum ama ercana teslim olacaksa belki girnedende kiralayabilirim
araç ve fiyat bilgisi veirrmisniz 21sabah alıp 23 akşam ercana bırakıcam
up up up yok mu tanıdık :)
orhanerdogan
01-06-2014, 21:29
Kimse yazmamış sanırım sağ direksiyon tecrübeniz varmı vites atıyım derken sağ eliniz ikide bir kapıya çarpmayında :D
Kendi adıma konuşayım. KKTC'den arabamı aldığımda ( sağ direksiyon tabi ) sol direksiyon kadar rahat , ayrıca kullanımda sorun yok. Ama yaşayacağınız tek sorun yollar ters ve bazen unutulabiliyor.
orhanerdogan
01-06-2014, 21:34
En basitinden sola dönüşlerde yada sıkışık yerde sol tarafı biraz daha açık bırakın. Çünkü sol odaklı alışkanlığınızdan dolayı sağda oturunca sol tarafa daha çok yanaşılıyor.
dasemert
04-11-2015, 01:08
konu güncel olsun :D 6 kasım cuma gecesi orada olacağım otomatik vites araç lazım minimum 3 günlük kiralamak istiyoruz varsa bilen,tanıdık sevinirim.
Araç kiralamak isteyen varsa yardımcı olurum :D
abi pm attım
dasemert
05-11-2015, 15:55
konu güncel olsun her yerde 25 yaş sınırı diyor yok mu kiralayan :confused:
mert_can 41
05-11-2015, 16:28
Kendi adıma konuşayım. KKTC'den arabamı aldığımda ( sağ direksiyon tabi ) sol direksiyon kadar rahat , ayrıca kullanımda sorun yok. Ama yaşayacağınız tek sorun yollar ters ve bazen unutulabiliyor.
En basitinden sola dönüşlerde yada sıkışık yerde sol tarafı biraz daha açık bırakın. Çünkü sol odaklı alışkanlığınızdan dolayı sağda oturunca sol tarafa daha çok yanaşılıyor.
İlave olarak ara yollarda bile şeridinizi koruyun adamlar orda bile şeridinden gidiyo yol boş olsa bile birde ercan havalimanından sonra radar tabelalarını görünce 65 e kadar düşün radar makineleri var gönyeliye kadar 2 veya 3 tane olması lazım ayrıca bir rent numarası pm alırsam çok iyi olucak
Radar tabelası 4 tanedir. 3ünü iplemeyin 4.ü de hızınızı tabelada belirtilen hıza düşürün radarı geçince tekrar hızlanabilirsiniz :D
Kiralama için msj attığım arkadaşlar bana dönüş yaparsa haber vericem burdan.
mert_can 41
05-11-2015, 16:52
Radar tabelası 4 tanedir. 3ünü iplemeyin 4.ü de hızınızı tabelada belirtilen hıza düşürün radarı geçince tekrar hızlanabilirsiniz :D
Kiralama için msj attığım arkadaşlar bana dönüş yaparsa haber vericem burdan.
bir pm de ben alırsam abi ailem gelicek maksimum 2 günlük ercan havalimanı alış ercan hava limanı bırakış şeklinde
3 kişiye de yarın sabah msj atıcam. ;)
Mert Safa
18-10-2019, 21:33
Yeni konu açmak istemedim kasım 16 da kıbrıs'da olacağız 1 gün araç kiralamak istiyoruz. İnternette hertürlü yorum var, yardımcı olabilecek var mı ?
Yeni konu açmak istemedim kasım 16 da kıbrıs'da olacağız 1 gün araç kiralamak istiyoruz. İnternette hertürlü yorum var, yardımcı olabilecek var mı ?
1 günlük işin zor. Kolay kolay kimse vermez ki haftasonu bir de. x2 fiyat ile verebilirler bi ihtimal. Havaalanında şansını dene derim.
denizhandinc
18-10-2019, 22:11
Genelde en az 3 günlük veriyorlar. Ben Cumartesi sabahtan alıp Pazar aksam bırakıyorum 3 gün ücreti alıyorlar. Türkiyedeki gibi arabayı alırken ve verirken arabanın sagındaki solundaki sıkıntılara bakıp not etme gibi bir adetleri yok. Sen genede ezik mezik varsa fotosunu cek cebinde dursun. Ben hep Ercan rent a cardan kiraliyorum bir sorun yasamadım hic.
Mert Safa
20-10-2019, 18:16
Yorumlar için teşekkürler aslında 1 gün dediğim bizimde 16 kasım cumartesi sabahı alınıp 17 akşamı bırakacağız.