Orijinalini görmek için tıklayınız : Detay mi ?!?!?
M_PROJECT
20-08-2008, 05:40
simdiden uyariyorum baglantiniz yavassa vay halinize . ben bu baglanti ile 2. sayfaya 5 dakikada gecebildim .
hayatimda bukadar detayli bir islem gormemistim :eek:
http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=81391
TAM35GNY
20-08-2008, 06:10
Baydi beni yaw bu siteden log out olacaktim nerdeyse
merttepe
20-08-2008, 08:34
bence bu adam arabası ile yatio.
böyle arkadaşım olsa döverim. bu ne ya! :D
Araba gzl ama adam kafayı çatlatmış.Bi ara dedimki araba sudan ve cilandan yok olup gidecek.İşin sonudaki jantları beğenmedim bence beyaz jantlar daha gzldi.
ne zaman sevişicek arabayla merak ettim, hala gelmedi o sahne
abartmis biraz arkadas :D
Dynatech
20-08-2008, 09:01
Herif hem arabayı yıkama cila manyağı yapmış, hemde arkasından paranoyak gibi boya kalınlığı ölçüyo...Sıyırmış hafiften, Tr de yaşasa naapardı o arabayla acaba?? :D:D
Shadow_Dancer
20-08-2008, 09:26
Çok yaşamaz bu herif :D
aynen bnde diycektim fzla yaşamaz :D
M U R A T
20-08-2008, 10:08
vxronline dan takip ettiğim bi adam. profesyönel olarak o işi yapıyo kendi arabası değil yani keşke türkiyede de böle adamlar olsada gönül rahatlığıyla arabamızı emanet etsek.
Adam harbi prof. muş . Opeller niye ingilterede farklı isimle satılıyor bilen varmı ?
açıkcası bı bukadar detaylı ugrasmıyorduk utku ıle ama bızde boyle 10 kere yıkasak arabayı aynı anda
yeter artık su yok memlekette dıye cıkıyorlar hemen sokaga apartman sahıplerı :D
adam profta. olan bnm kotaya oldu siteyi aççam die bi ton resmi war :D:D:D
mustafa-u
20-08-2008, 10:41
herifin arabayı bir çerçeveletip salona asmadığı kalmış.. :D
Ferhat_V
20-08-2008, 10:46
alcaksın eline tornavidayı girceksin o garaja adam saçı başı yolardı herhalde :D:D:D
manyak bu kadar uğraşılırmı ya ben 1 cila atsam bizimkiler yeter artık uğraşma şu arabayla diyolar :D
adam kafayı yemiş manyamış içme suyuyla yıkamış arabayı son nokta artık
ruhsal bunalıma girdim 2 haftadır arabayı yıkamıyorum bu adamı görünce tansiyonum düştü.
imkan var malzeme var melketlerinde adamların güzel iş valla.
Shadow_Dancer
20-08-2008, 11:48
Adam harbi prof. muş . Opeller niye ingilterede farklı isimle satılıyor bilen varmı ?
İngiltere ve Hollandada Vauxhall ismiyle satılıyor diye biliyorum
yusufbatırel
20-08-2008, 11:49
adamın arabası alınır.:Dsuphesız detaycı spec
DoDo_hamann
20-08-2008, 11:51
bakarken yoruluyor insan,helal olsun..
Bu adamı temiz bir köteklemek lazım. Yuh yani, utanmasa arabanın eksozuna yapay kadın organı koyup sevişecek.
Allah akıl fikir versin.
alcaksın eline tornavidayı girceksin o garaja adam saçı başı yolardı herhalde :D:D:D
manyak bu kadar uğraşılırmı ya ben 1 cila atsam bizimkiler yeter artık uğraşma şu arabayla diyolar :D
dün arabaya 3 saat cila attım diye hatundan yemediğim laf kalmadı benimde, unuttun beni tarzında :D
Kafayı sıyırdığı besbelli ama süper birşey çıkıyor ortaya :)
meguiars in bayiliğini almıs resmen :D garajda yok yok milyarlık urun var orda :D
adam kırmıs bozmus kafayı
ama beyaz opc de güzelmiş :D
Ne azim varmış adamda yaw
Ben 2 senedir cila atmadım arabaya, millette ne azim var :D
AAaaaa Tıpkı ben :D
Yuh bu herif birde 0 km almış arabayı taktığı şeylere bak bende alacaktım taşlama ama
sonra dediler sen yapamazsın boyayı yakarsın falan tırstım almadım.
Benim arabama sahip olsaydı heralde delirirdi bu lavuk.
Bende heryerine takılıyorumda bu kadarda değil.
Belki aletlerim olsa yapardım :D
Uzun lafın kısası bu arkadaş şaşırmış aşırı detaylara takılmış.
Allah akıl fikir ihsan eylesin :D
Ama güzel şelerda yapmış
detayling world :D
vay manyak yaa :D helal olsun adama :D
O hamur gibi şey ne acaba çizikleir yok etti sitede başka arabalarada baktım kullanan var baya
Bilen var mı ?
mitsubishi_boy
20-08-2008, 14:30
Ben Döverim Bu Herifi:D
mitsubishi_boy
20-08-2008, 14:34
O hamur gibi şey ne acaba çizikleir yok etti sitede başka arabalarada baktım kullanan var baya
Bilen var mı ?
Nissan'ın Bi Concept Aracında Boya Katkısı Olarak Kullanılmıştı,Cizilince Kendiliğinden Ciziği Dolduruyodu.Bu Maddede Cizikleri Dolduruyor.Maddenin İsmini Bi Türlü Hatırlayamadım,Civa mıydı Desemm:beuj::beuj:
O zaman fena bişi arabayı boyatırken bizde yaptırabilirmiyiz aceba :)
Ama ufak çizikler için çok güzel birşey gerçekten anladığım kadarı ile
abi bu adam sıyırmış ya:D:D:D
B.Battal
20-08-2008, 19:29
türkiyede yaşayamaz bu adam . 1 ay oldu arabayı alalı kapının önünde durduğu yerde 4 yerine vurdular, yukardan kadının biri ön kaputa bozuk para attı, sağını solunu üstünde branda olduğu halde brandayıda yırtarak çizdiler vs.vs. . ne sabır varmış bizde ..
Söylenecek cidden bişi yok !!;)
Bilen var mı ?
çizikleri yoketmiyor o hamur dış etkenlerin bıraktığı izleri yok eder sadece ..
ağaçlardan akan sakız vb..
H22Power
20-08-2008, 21:01
ruh hastası bu adam hahahhaah:)
trde olsa gider çizerdim arabasını, sonra normale dönerdi :) şaka bi yana herif manyak.
dragon07
20-08-2008, 21:15
arkadaşlar öyle demeyin ben bu adama üzüldüm.:DAllah yardımcısı olsun.bide yeni dikkat ettim adamların thisrt lerinde SiDE türkiye yazıyorR:hahaha:
adamın işi bu zevkine yapmıyoki :)
sercangolge
20-08-2008, 22:07
kuş pilemesini bekledim sonuna kadarda değilmiş :P
bu adamdaki hastalık burada ufak tefek tıklamalarda cızılmelerde bısı yok deyıp yola devam edıos olede bınıos arabaya, geçtim bu adam menteşeyi temizlediği gibi kulağını temizlemiyodur.
ayrıca parasınada olsa lavuun biri gelcek olcum yapcak ona gore cila atılcak sende 3. fitese attında sivrisinek gelcek yapıscak fara ızgaraya olcek iş deil..........
clay bar olması lazım o hamurun adı.
VteC_MaNiaC
21-08-2008, 00:26
o bu değilde bu kadar yapıolar ama amortisörleri bile sokakta takıolar ... nası bi zihniyet anlayamadım ..
ahmetuygur
21-08-2008, 14:56
bu ne böle ya yuh ya
o bu değilde bu kadar yapıolar ama amortisörleri bile sokakta takıolar ... nası bi zihniyet anlayamadım ..
İngilterede işçilik ücretleri aşırı pahalı bu yüzden egzost kitleri,yay'lar vs. takabilen ve garaja sahip olan kendi takıyor..
Sercan Keklik
22-08-2008, 11:48
:) adam bizden.. en yakın arkadaşlarım sonucunda bende bu hastalıga kapıldım :) Eskiden vardı zaten ama bu kadar detaylı degıldı..
Meguiars manyagı olduk cıktık.. Sonucları mükemmel hem amatör hem prof. olarak aldıgınız ürünlerin sonuçları gerçekten çok şaşırtıcı
http://img76.imageshack.us/img76/8273/srmegiyu7.jpg
http://img354.imageshack.us/img354/7182/sermegiiiyc4.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/6656/srmegiiiiqu2.jpg
Burda olmayan ürünlerimde var ama onları cekmemişim :)
Low-Rider
22-08-2008, 12:08
bas kabinini bile kendi yaptı bu kadar da DIY olunmaz :D
sana insan diyenin :D kaç saat oldu hala bakıyorum...