Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep telefonu konusunda yardım
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 12:47
Merhaba herkese.Sizden bir konuda fikir danışmak istiyorum.Geçen sene samsung note 2 kullanıcısıydım fakat boyutundan dolayı gerçekten bir süre sonra kullanamadım.Araç kullanırken ederken ne cebimden çıkarabiliyorum ne tuş kilidi açabiliyodum.Sonra dedim ki iphone'a geçeyim hem rahat telefon basit bir telefon rahat ederim.Allah'ım geçmez olaydım.iphone 5 aldım fakat sanırım üretim hatalılardan biri geldi.Şarj bianda düşüyo geri yükseliyo,hat çekmiyo,donuyo garip garip.Servise göndericem yerine takabilecegim bi telefon yok.hadi onuda buldum daha önce 3gs'imde yaşamıştım 3 kere gitti geldi servise 1 ay dan fazla kaldı yapamıyorlar.Buda öyle olacak adım gibi eminim.Sizden şu konuda fikir almak istiyorum samsung'a geçiş yapıcam.iphone un gerçekten şarjından bıktım zaten.Sizce s4 mü almalıyım yoksa s5 imi beklemeliyim?Çok aşırı farklar varmı veya s4 ün de ciddi sorunları varmı? Şimdiden çok teşekkürler
Bence durumun varsa ya 5s yada s5 almalısın diğerlerinin kullanım süresi 1 sene olmadan bitiyor bunlar seni 2 sene götürür aradaki farka değer
1 senedir S4 kullanıyorum, sorun yaşamadım..
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 12:54
valla sanırım iphone 10s te çıkarsa bitti benim için.3gs'tede aynı sorunlar 5'tede.birde telefonu gün içinde gerçekten çok fazla kullanıyorum günde en az 2 kere full sarj ediyorum ve gece eve geldiğimde %17 falan kalıyor ona rağmen:(
anılayvaz
18-04-2014, 12:59
Iphone a *** atma kanki telefon almaya giderken sadece duş al :)
individual
18-04-2014, 13:00
Ben iphone 3,iphone 4 ve iphone5S' kullandım sırasıyla bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım..güzel telefondur iphone.
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 13:04
Iphone a *** atma kanki telefon almaya giderken sadece duş al :)
kanka tam telefon alıcam çok korktum hahaah:)
Ben iphone 3,iphone 4 ve iphone5S' kullandım sırasıyla bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım..güzel telefondur iphone.
bi bendemi yahu şeylik :)
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 13:06
peki başka bir telefon varmı önerebileceginiz mesela general mobile'ın bir modelini çok övüyolardı.Htc den falan olabilir ?
iphone 2, 4, 4s, 5 hepsini kullandım. Hiç birinde sorun yaşamadım. Şarj dışında. Hatta annem iphone 2 yi hala kullanıyor :) Sizde biraz bahtsızlık var sanırım :) 5s alın keyfinize bakın derim ben.
lg g2 alabilirsin... guzel telefon...
Htc one ın son çıkanını tavsiye ederim M8 miydi neydi.
One bile alabilirsin bende iphone un sarjından dolayı bıkıp one almıştım 1 senedir çok memnunum.Dün bir cafede tuvalete giderken gördüm herkes telefonunu şarja bırakmış kasanın orda en az beş tane iphone vardı öyle telefonmu olur.
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 13:16
işte bende ondan çok şikayetçiyim.Gerçekten gün içinde çok fazla kullanıyorum,kullanmak zorundayım.
Patisever
18-04-2014, 13:16
lumıa almada ne alırsan al kardeş ericsson 688 olur ankesör olur htc olur :)
guwen_ar
18-04-2014, 13:17
Ulan neye elini atsan bozuyosun kiriyosun tel almadan once kurşun dökturelm sana :D
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 13:19
lumıa almada ne alırsan al kardeş ericsson 688 olur ankesör olur htc olur :)
ahahah valla abi alıcam en sonunda nokianın falan o tarz telefonlarından miss :)
Ulan neye elini atsan bozuyosun kiriyosun tel almadan once kurşun dökturelm sana :D
kadam kurşundan değil,enerjim çok fazla teknolojik cihazların hepsi bozuluyo ben elime alınca :D
Throttle
18-04-2014, 13:20
satayım samsung duos çift hat :D
işte bende ondan çok şikayetçiyim.Gerçekten gün içinde çok fazla kullanıyorum,kullanmak zorundayım.
Aslında samsung te çok güzel tasarım olarak filan da bana tek ters gelen kısmı telefona dünyanın parasını veriyorsun her tarafı plastik onun dışında samsunglarda bence çok güzel.
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 13:24
satayım samsung duos çift hat :D
diğer hattıda roll hattı yaparız,bak iyi fikir :D:)
Aslında samsung te çok güzel tasarım olarak filan da bana tek ters gelen kısmı telefona dünyanın parasını veriyorsun her tarafı plastik onun dışında samsunglarda bence çok güzel.
ben note2'den çok memnundum ama hakikatten boyutu kullanışssız.Plastik konusunda da artık çok fazla kap,bumper seçenekleri var çokta sorun olmaz aslıda koruduktan sonra :)
metin_1989
18-04-2014, 13:40
ben sana note 2 vereyım tertemız full bady koruyuculu kap kullanmana gerekte yok hocam dokunmadan anlamazsın ustunde koruyucu oldugunu sarjıda 2 gunu cıkartıyor :)
kunteper
18-04-2014, 13:43
Teli son 1 sene icinde aldiysaniz , goturun zorlu centerdaki apple storea,
Genpadir kvkdir diger garantilerle ugrasmayin derim
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 14:06
ben sana note 2 vereyım tertemız full bady koruyuculu kap kullanmana gerekte yok hocam dokunmadan anlamazsın ustunde koruyucu oldugunu sarjıda 2 gunu cıkartıyor :)
note 2 kullanmasaydım olabilirdi,gerçi ne kullanması kullanamıyorum ki :D
Teli son 1 sene icinde aldiysaniz , goturun zorlu centerdaki apple storea,
Genpadir kvkdir diger garantilerle ugrasmayin derim
aynen çok mantıklı istinye parktada vardı dimi apple store?
HondatugraL
18-04-2014, 15:25
Bir tt uyesı değilde bir dostum olarak belırtmem gerekırse samsung şart değilse Htc alın kesınlıkle 1 yıldır HTC One kullanıyorum s4 al dıye çok dırettıler kafamın dıkıne gıttım bunu aldım şuankı aklım olsa gene tereddutsuz One alırım. Kalite ve tasarım olarak hiçbir marka yanına yanaşamaz. Ses çıkış özeliği insanı coşturuyor orjınal kulaklıklarını taktıgında sanırsın beats kulaklık takılı. kamerası 4mp ultrapıxel ama eskı kara kuru 4mp lerden değil bazen 4 mp oldugunu unutuyorum. Ele oturması performans özellikleri acayip yeterli. Oyun oynamazsam pilide 1 gün çook çook rahat gidiyor gerçi bana 2 gün bile dayanıyor :) Bence başım yanmasın ve gerçek bir telefon deneyimi yaşamak ıstıyorum dıyorsan bir üye degıl dost olarak HTC diyorum şiddetle
SerkanYazgan.
18-04-2014, 16:20
Görkem m7 kullanıyosun galiba? 2300 mah günü çıkarıyor mu? 3g ve whatsapp,instagram,face gibi programlar devamlı açık mı? htc one red düşünüyorum bende ama özelliklerine göre çok pahalı sadece tasarımı güzel.
BurakOzdemir
18-04-2014, 16:29
HTC desire z kulllandım hemde 3 sene kalitelidir HTC markası tavsiye edilir
MertSerhanÖ.
18-04-2014, 17:08
Bir tt uyesı değilde bir dostum olarak belırtmem gerekırse samsung şart değilse Htc alın kesınlıkle 1 yıldır HTC One kullanıyorum s4 al dıye çok dırettıler kafamın dıkıne gıttım bunu aldım şuankı aklım olsa gene tereddutsuz One alırım. Kalite ve tasarım olarak hiçbir marka yanına yanaşamaz. Ses çıkış özeliği insanı coşturuyor orjınal kulaklıklarını taktıgında sanırsın beats kulaklık takılı. kamerası 4mp ultrapıxel ama eskı kara kuru 4mp lerden değil bazen 4 mp oldugunu unutuyorum. Ele oturması performans özellikleri acayip yeterli. Oyun oynamazsam pilide 1 gün çook çook rahat gidiyor gerçi bana 2 gün bile dayanıyor :) Bence başım yanmasın ve gerçek bir telefon deneyimi yaşamak ıstıyorum dıyorsan bir üye degıl dost olarak HTC diyorum şiddetle
Hocam cok saol oncelikle samimiyetin icin:) kesinlikle htc yide dusunucem amacim artik sarjinizun gidebilcek iyi bir telefon.tesekkurler tekrar:)
HTC desire z kulllandım hemde 3 sene kalitelidir HTC markası tavsiye edilir
Suan htc onceligim bakalim:)
HondatugraL
18-04-2014, 17:08
Görkem m7 kullanıyosun galiba? 2300 mah günü çıkarıyor mu? 3g ve whatsapp,instagram,face gibi programlar devamlı açık mı? htc one red düşünüyorum bende ama özelliklerine göre çok pahalı sadece tasarımı güzel.
dedıgım gıbı bana 2 gun bıle dayandıgı oluyor. Ama sürekli elimde gezersem 1 günü pile hiç bakmadan çok rahat çıkartıyorum güç tasarruf moduda açık ekran parlaklıgınıda otomatık ayarladıgından pil yüzdesine fantazı olsun dıye bakıyorum :D Akşam şarja koymasam olur durumunda bile garanti olsun dıye şarja takıyorum. Bana 2300 acaıp guzel yetıyor yanı
Note serisi hariç , ciddi kullanımda 20 saati aşacak bi telefon yok :)
G2 dusunubeilir ama general mobileyi direk eleyin bence, cupradan sonra duz 1.4 e binmek gibi olur :)
Tayfun.O
18-04-2014, 23:28
Oyun oynamam internet takılırım diyosan 16 gb veya 8 gb 4s işini görür
Bir ayfon kullanıcısı olarak lg g2 suan dikkat çeken telefonlar arasında
cabrioleter
19-04-2014, 02:37
senin ilacın sony xperia z1 compact. hem uygun fiyatlara düştü hem de compact tasarımda harika donanım var. bu telefon dururken htcye vereceğin paraya yazık olur. tasarım ve malzeme kalitesinin htcden kalır yanı olmadığı gibi gerek uzun süre götürecek donanım gerekse kamera, su geçirmezlik vs. çok üstün yanları var.
değerlendirebilirsin, IOS ihtiyacım olduğundan satılık şu anda.. http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/181896-iphone-takasli-htc-one-red.html
SinanAdalı
19-04-2014, 10:44
Bende iphone kullanıcısıyım 3gs 4 şu anda 5 kullanıyorum. sölediğiniz problemlerden hiç birini yaşamadım bende :) Şarj allahın emri zaten :D Benim nacizane fikrim eğer devamlı konuşmak vs işler içinde şarj uzun gitsin diyosan ek olarak al bitane blackberry kapat interneti sabahlara kadar konuş. Akıllı telefon içinde 5s al derim. Yok biraz daha beklerim dersen yaz sonu 6 cıkacak onu alabilirsin.
abdullahduymaz
19-04-2014, 12:57
5leri servise gönderirken wifi sorunu var dendiğinde direkt değişim yapıyorlar diye bir duyum almıştım aklında bulunsun,servisde tamir edilceğine wifi sorununuda ekle değişim yapsınlar direk 1 yılı dolmadıysa eğer..
5s de bende şarjdan sıkıntılıydım işim gereğide sürekli şehirler arası yolculuk yapıyorum 50 tl ye arka kapak aldım şarj edebilen inan okadar da kabalaştırmıyor teli onu full yapıyorum full olduğu zaman iphoneni tam 2 kez full şarj ediyor bildigin hayat kurtarıyor tavsiye ederim. Mecbur böyle çözülüyor bu sorunlar
MertSerhanÖ.
19-04-2014, 14:38
Benim bi arkadasimdada wi fi ve cekme sorunundan degistirdiler.ilk olarak bi servise gondericem degisim icin deniycem sansimi bakalim