Orijinalini görmek için tıklayınız : ks vtec vs civic si
ben böle giden stock si görmedim:D
si de fıltre ve real susturucu var
bende simota fıltre kıtı ve headers var ama headers bağajda:D
http://i35.tinypic.com/33o704o.jpg
http://i38.tinypic.com/2d0o2kn.jpg
http://i36.tinypic.com/14xo6kn.jpg
bonus ahahaha:D
http://i34.tinypic.com/357ocoi.jpg
http://videos.streetfire.net/video/civic-si-and-civic-vt_178917.htm?ref=80b47a64-0043-4851-9fd3-9b0101293886
http://videos.streetfire.net/video/civic-si-and-civic-vt_178918.htm
overblack
24-08-2008, 11:25
sen hiçbişi görmemişin o zaman kamercim ;D daha ne si'lar var stock oğlu stock ;)
Güzel video sonuç normalmi vti in daha farklı alması lazim dielmi ?
B.Battal
24-08-2008, 13:34
nası ya birinci videonun sonunda si'mı alıyo ?
sürücüden kaynaklanan bir sonuç olabilir.
yusufcan_1982
24-08-2008, 18:23
kamer arabanda bir problemmi var
Vti da problem yok si normal yürümüş zaten si vti ları 1 ve 2. viteste dragta her zaman arkasıda ırakıyor ama o si lerin lanet sanzumanı yokmu dikka edin roll dede 2 de kafa kafaya 3 te si geciliyo sitede ama ii yürüyen kısasız atmosferik yüklü si da vardı sep 34 o kısaya gerek duymadanda yürüyodu
ilk videonun 2. kalkışında senin makine yine vtec açmıo galiba kamer :)
maşallah ikisinede. ama bizim mahalleye fazla yüklenmeyin :))
http://i38.tinypic.com/29xsspf.jpg
http://i38.tinypic.com/1zl3p1t.jpg
http://i37.tinypic.com/13zrjao.jpg
http://i35.tinypic.com/2nauz44.jpg
yoo arabada bı problem yok.sadece paso gırclattık vıteslerı girmedi çoğu zaman ondan bole oldu.
bıde bı yerde o 1 de bende 2 de basınca baya fark acıldı.
benım arabamda suan sorun yok mugen headerslı hks lı egzoslu arkadasın vtı la yanyana gıdıorum.bu si hakkaten ıyı gıdıor.
güzel deneme oldu bende ağırlık faktörüde var onu unutma :D timu duymasın :D
Si benimde beklediğimden iyi gidiyor iki gündür baya zorladık :D bir çok deneme yaptılar ikiside bolca gırçlattı bazı farklar ondan dolayıdır.ikisininde maşşalahı var.3 de roll çekelim :D
@remus01
müdür kusura bakma mahallende gürültü yapiyoz en uygun yer ora :D
Viper_Si
24-08-2008, 22:41
si iyi yürümüş hakikaten:eek:
satillikti bu si sizmi aldnz..
gzl deneme olmus bide si nin 3 vitesi daha ii olsa dahada tatli olur :)
Hemen bi si ile deneme yapacağım.
ama stockla dene sitede var bi kaç cok fena can yakanar :)
Bu Si Denizliden satılan araç mı ? + Araçtaki şanzuman orjinalmi 3-4 stock dimi ?
sanırım o deıl.3 4 stock evet.
o aracın sanzumanı stock belli stock olmasa zaten crx dişlisiyle gecemiy vti si ı kilo var arada
ama stockla dene sitede var bi kaç cok fena can yakanar :)
Si iyidir severim. Ama denemek hiç kısmet olmadı.
o aracın sanzumanı stock belli stock olmasa zaten crx dişlisiyle gecemiy vti si ı kilo var arada
o zaman crx ın gecmesı lazım vtı ı?aynı motor
crx 3-4 'lü si'yi vti geçemiyor diye bişe yok canım o kadarda değil bir süre yürüyorlar sadece.. vti yine alıyor...
bence kısalı hedarslı eksozlu beyınlı bır si ıle deneyın
fenaaa fenaaaa:D
balamır ın si olsun bızım koray ın yanı muharremın si olsun bı acayıp gıdıyorlardı
stock vtec gectıklerını bılıorum...
istersen crx gecmiyomu ? tabi kaldıysa düzgünü bugün internetteki crx lere bakarak konuşursak benim gözümde hiç biri gecemezz ama istte vti kadar sağlıklı bi crx geciyo geçliyo büyük fark yok arabasına göre değişiyo..Şöleki o dişliler civic si da crx tendaha cok işe yarıyoo
balamır ın si olsun bızım koray ın yanı muharremın si olsun bı acayıp gıdıyorlardı
kısa olmadıgı surece gecemez ya bunlarla:)
kısa var headers var beynimiz eksik :D allahın izniyle olucak zamanı gelince :)
kankı chıpleyın p29 olsun bıtsın :D
beyıne gerek yokkı :D
inşallah oda olur:) hemen kadran vıdeosu ısterız:D
Kamer dragta neden vtec altı kalkıyorsun yardırsana şöyle gerçi sonra arabanın canını almış hissi oluyor ama. Ben rebriyaj rodajı bittikten sonra K vtec furkan benin arabanın içinde nefes alamadı.
Vtecte kaldırsan bi öyle görsek.
valla dedıgın gıbı ıcım gıdıor ole yapınca:) 3000de kaldırdım orda:D:D
normalde drag yapmıorum orda ısıklara denk geldık ole oldu.belkı kadran cekersem bidaha yaparım ama:)
Korayın son satmadan onceki (3-4 , headers , neo ayarlı , headers egzoz fln) haliyle ben sadece filtrem varken denedim geçiyordum...Balamiri bilemem
nasıl bıtıordu pekı fark vıdeodakı gıbımıyıdı
valla videoyu izleyemiyorum düzgün bir şekilde yüklemiyo sayfayı internette sıkıntı var ama kendi videomu koyarm birazdan
ayrıca acılen su senkromecı halletmem lazım 3te kotu gırclıor vıdeoda bıle duyuluor:(
http://www.youtube.com/watch?v=ElOIUJ6KSDg
buda video 2 den bastık 70 flndı hızda 4 ün sonuna kadar yürüdük ...
ayrıca acılen su senkromecı halletmem lazım 3te kotu gırclıor vıdeoda bıle duyuluor:(
3. çırtlamayan vti mı olur :) bak günay ile görüşebiliriz. Karbon kaplama set alıp uygulanabilir. Çok çok pahalı şeyler değiller.
senın vtı ın maslahı varmıs:) ben gecemezdım buyuk ıhtımal
3. çırtlamayan vti mı olur :) bak günay ile görüşebiliriz. Karbon kaplama set alıp uygulanabilir. Çok çok pahalı şeyler değiller.
valla ya ne kadara mal oluor acaba.
çok denedık ya bu sı la o kadar cok vıtes kacırdıkkı kala kala bu ıkısı kalmıs:D
bı ara bomba oldu 2de bastım 3e gırcladı 4 e attım yıne gırcladı 2ye gerı alım dedım gene gırmedı bende boşa aldım:D
videoda arkadan gelip bastılar diyo arkadaş ama si sonra oturyo gaza ilk vti oturuyo
3.4.5.
hepsı cırtılıyo benım heheheh :D
halledecez kmr n senkromec ısını kendımede getırtedegım ben
aradan cıkacak onunkıde...
videoda arkadan gelip bastılar diyo arkadaş ama si sonra oturyo gaza ilk vti oturuyo
o lafı çağlar diyor ben sabit hızla gidiyordum hızı ayarladım biraz one cıktım o yuzden korna calarken bıraktım o arada si bastı peşine ben bastım ...
senın vtı ın maslahı varmıs:) ben gecemezdım buyuk ıhtımal
bilmiyorum valla cok aman amanda gitmiyordu yanı gectiğim araçda oluyodu geçildiğimde :)
Korayın son satmadan onceki (3-4 , headers , neo ayarlı , headers egzoz fln) haliyle ben sadece filtrem varken denedim geçiyordum...Balamiri bilemem
balamırın arabasına hondata s300 ıle stock vtec e boy boy gecıyordu
senın arabanlada ıyı yurumsutu oyle hatırlıyorum gectını fln bılmem sonucta yuruyordu...
3.4.5.
hepsı cırtılıyo benım heheheh :D
halledecez kmr n senkromec ısını kendımede getırtedegım ben
aradan cıkacak onunkıde...
Getirelim kanka bu ay şu karboları. 3 çırtlıyor sadece benim ama fiyatı uygun olursa hepsini değiştirteceğim.
Getirelim kanka bu ay şu karboları. 3 çırtlıyor sadece benim ama fiyatı uygun olursa hepsini değiştirteceğim.
kanka ben alacam acıkcası ama ben senkro almıyacam komple set alacagım
1-2-3-4-5 ve geri :)
sıze sanırım 3-4-5 yetıo carbon 3 takım getırelım daha uygun olur ben gunaydan hbr beklıyorum.
kanka ben alacam acıkcası ama ben senkro almıyacam komple set alacagım
1-2-3-4-5 ve geri :)
sıze sanırım 3-4-5 yetıo carbon 3 takım getırelım daha uygun olur ben gunaydan hbr beklıyorum.
Evet bize 3-4-5 yetiyor haber ver kanka banada günayımız halleder ordan.
akbaba78
25-08-2008, 09:07
hadi bayiim;)
akbaba78
25-08-2008, 09:08
Bu Si Denizliden satılan araç mı ? + Araçtaki şanzuman orjinalmi 3-4 stock dimi ?
evet Denizliden gelen ama suan yeni sahibinde;)
balamırın arabasına hondata s300 ıle stock vtec e boy boy gecıyordu
senın arabanlada ıyı yurumsutu oyle hatırlıyorum gectını fln bılmem sonucta yuruyordu...
videoyu koydum zaten 3 ün sonlarında acmaya baslıo 4ün sonundada 1.5 boy flndı 5 e atsak dahada giderdi heralde . ama iyi yürüyodu arabası ona lafım yok. Ama sadece 3-4 le si vti geçemez
videoyu koydum zaten 3 ün sonlarında acmaya baslıo 4ün sonundada 1.5 boy flndı 5 e atsak dahada giderdi heralde . ama iyi yürüyodu arabası ona lafım yok. Ama sadece 3-4 le si vti geçemez
gecıo kardesım ıste dıyorumya
kazım abın vti ile denendı..
s300 beyın vardı utku ayar yaptı..
neyse
senınle bu konu 3 yıl uzar...
vıdeoyu ızledımde gayet yakın gıdıyo yanı :)
bısı demıorum neyse
hayırlı gunler.bol gazlamalar rollıngler.
si gaza cok sonra oturuyo deviri fialn her şeyi kenbdine ayarlamışın kendin calıp beklemeden sıkıyosun si ona rahmen geliyo helal olsun istersen bi iste gel gözünle göremiyceğin silr var 2 de bastıgınızda.....
si gaza cok sonra oturuyo deviri fialn her şeyi kenbdine ayarlamışın kendin calıp beklemeden sıkıyosun si ona rahmen geliyo helal olsun istersen bi iste gel gözünle göremiyceğin silr var 2 de bastıgınızda.....
her sey ortada kardesım dogruyu gormus soylemısın bencebaska yorum yapmak gerekmez bu konuya helal olsun..
Orda kornayi ben basmıyorum... kaldıki 14.sn de basmaya başladık...
Herneysede ben koraya ogünde söylemiştim araban iyi gidiyor diye normal Sİ larla 3 e atınca ara acılmaya başlıyor... Güzel gidiyor arabası maşallah... Kaldıki aracımıda sattım yeni sahibi güle güle binsin...
Koray da o gün aynı şeyi benima racım için söyledi ben standart vti geçiyordum ,senin aracın güzel yürüyor diye ... Demekki her vti da aynı gitmiyor...
Kaldıki 2 araçta satıldı yeni sahipleri güle güle binsin... Konuyu 3 yıl uzatmanın anlamı yok ...
Senin araba stok sayılmaz filtre vardı :)
KCANN_220
26-08-2008, 00:08
kamer hafta ıcı bızım 306 s16 ıle senın arabayı rollde deneyelım..uyar mı..??hüseyin dedeoğlu
olabilir deneriz.cumartesıde olur.bız readekı cartıng pıstıne gıdıoruz hep 9bucuk 10 gıbı orda oluorz kesın.sızde gelın olmazsa oraya.
Senin araba stok sayılmaz filtre vardı :)
halilcim oyle bir dedinki;
sanki J's ya da V2 varmis gibi oldu :)
öyle deme onur burda bı arkadasın vtı ında 20ytl lık fıltre var benımkınden daha gurultulu:D
tuning01
26-08-2008, 17:44
herşey şöföre baglı;) elinize sağlık..
tuning01
26-08-2008, 22:04
ne demesimi var işte herşey ortada sen geçiyon o geçiyor biri 136 bg biri 167 bg yigidi öldür hakkını yeme şöförlügede hak ver;)
zc 136 beygir degil bu arada :)
tuning01
26-08-2008, 22:12
fark edermi isterse 2 araçta 167 bg olusun;);)
fark edermi isterse 2 araçta 167 bg olusun;);)
Bence senin kamerle bi problemin var hayırdır 1.4 ünden falan bi kuyruk acısımı var ? direk girmişsin siteye tanışma topiği bile açmamışsın direk adamın arabasına çamur atmışsın ilginc.
si iyi yürümüş ama ks vtec çok daha iyi olacak eminim...kameri bilen bilir...nekadar iyi bir şoför olduğunu bir çok videosunda görebilirsin...yiğidi öldür hakkını yeme derken sen aynı şeyi yapıyorsun...konunun başını okursan kamerin bu kadar iyi giden stock bi si görmedim demesi söylediğin sözün haksızlığını ortaya çıkarıyor zaten....
tuning01
27-08-2008, 20:01
dogrudur kardeş ben kameride tanıyorum metin01 kardeşiyim rahat olun;)
senınle tanıstıgımı hatırlamıorum.neyse araçlar bızım gene denerız.gecılsemde sorun dııl geçen abım kardeşim gıbı bırı zaten
tuning01
27-08-2008, 21:10
seninle tanıştım paça olayı olmuştu yer bulamadık felan filan :) belki hatırlamıyorsundur.. zaten şuanda izmirdeyim neyse size kolay gelsin..
Çorbacı günü olabilir :D iyi su içerim :D kamer,metin,fırat varsa gelen yarın bi arabaları yıkayalım sonra karting , metinin araba şimdi daha iyi oldu borular değişti belki tekrar deneriz kartinge binen gaza gelio zaten :)
yok olm şimdi geçer meçer madara oluruz :D:D:D
yaparız abi.feci kirli şuan zaten:)