Orijinalini görmek için tıklayınız : Ürgüp Göreme bölgesini bilen var mı?
Ürgüp Göreme de çadır kurup kamp yapmayı planlıyoruz en az 1 gecelik. Bölge de güvenli yerler var mıdır? gençlerle gideceğiz ve belki en az 3 çadır kurulacak, tavsiyeleriniz nelerdir? şimdiden çok teşekkürler.
Abi ben ürgüp te ikamet ediyorum, gerekli bilgiyi alıp sana ileteceğim.kamp için hizmet veren yerler var.Haricen kamp kurmaya izin verilen yerleride ogrenirim.
Teşekkür ederim bkaraca :)
Pm attım abi.
Pm gelmemiş maalesef.
Abi numaranızı bana pm atın yarın arayayim anlatayım bir kaç kamp yeri var tanıdık birde serbest bölge var kafanıza göre çadır kurabileceğiniz.
overblack
09-05-2014, 20:04
dönüşte şarap getirirsen yardımcı olurum .)
Olurda özel mesaj atamazsaniz genel olarak kaya camping ve dilek camping var göreme de. Onun haricinde göreme de aşk vadisi ve ürgüp te damsa barajı yanında kamp kurabilirsiniz.
dönüşte şarap getirirsen yardımcı olurum .)
Ürgüp'te şarap nereden bulurum bilmiyorum ama Hacıbektaş'tan bulurum, oranın ev yapımı şarapları enfes :)
Olurda özel mesaj atamazsaniz genel olarak kaya camping ve dilek camping var göreme de. Onun haricinde göreme de aşk vadisi ve ürgüp te damsa barajı yanında kamp kurabilirsiniz.
buraları değerlendirmeye alacağız. Önce telden konuşalım sonra kesinleştiririz yeri ;)
Ürgüp'te turasan var uçhisar da ise kocabag var büyük firma olarak. Ev yapımı isterseniz ürgüp'te mahsen var .
Ürgüp'te turasan var uçhisar da ise kocabag var büyük firma olarak. Ev yapımı isterseniz ürgüp'te mahsen var .
Alkol oranı düşük olan var mıdır? genelde yüksek yapıyorlar. Ama o bile çok güzel oluyor.
cıvıc_power
12-05-2014, 13:01
Bende Ürgüplüyüm. :) Kamp için Göremeyi tavsiye ederim.. sabah uyandığınızda üstünüzden balonlar geçiyor olacak :)
Alkol oranı düşük olan var mıdır? genelde yüksek yapıyorlar. Ama o bile çok güzel oluyor.
Abi alkol oranları ile ilgili kesin bir fikrim yok lakin Turasan'in Rose diye bir şarabı var içimi inanılmaz yumuşak ve güzel.
by_hayali
12-05-2014, 14:14
dün Ürgüp, Göreme dolaşarak İstanbul'a geldim gidip görülmesi gereken mekanlar var gerçekten :)
Ürgüp'te şarap nereden bulurum bilmiyorum ama Hacıbektaş'tan bulurum, oranın ev yapımı şarapları enfes :)
ben hacıbektaşlıyım evet şaraplarımız çok güzeldir ama eskisi gibi artık yapan yok nadir kişiler uğraşıyor yada yapan kendi tüketiyor :)
ben hacıbektaşlıyım evet şaraplarımız çok güzeldir ama eskisi gibi artık yapan yok nadir kişiler uğraşıyor yada yapan kendi tüketiyor :)
Tanışmak isterdim sizinle :)
dün Ürgüp, Göreme dolaşarak İstanbul'a geldim gidip görülmesi gereken mekanlar var gerçekten :)
Ben de merak ediyorum, eşim okul gezisi ile daha önce gitmiş çok sevmiş oraları, darısı bize :)
Tanışmak isterdim sizinle :)
memnun olurum, pm attım :)