Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 ekim drag day !!!!
drag ıcın katılıcagız pasakızı
pasakizi@hondam.com adresine bir mail atarsan cevabı hemen gelir.
sabaha kadar yağarsa otoparkın vay haline
kanka bende geliyorum hee güzellik yarışması için :D beni almadan gideni fururum :D
Otopark perisanlık olur o zaman, tüm gece yagarsa :)
Gölet spec :D
kanka bende geliyorum hee güzellik yarışması için :D beni almadan gideni fururum :D
sabah 8 de opette:D
gelebilirim gece belli olmaz:)
techturkey stickerı varsa alıp yapıştıralım arabamıza :D
arkadaşlar bugunde npistteydin dünde Okadar sıcakki Terden geberdim :D
hava tahminide düzgün görünüyor haberiniz olsun ...
Erenköyde fena yağmur başladı... :(
tuner faruk
03-10-2008, 21:30
ben gelmek istiyorum ama araç yok k.çekmece yada yakınlardan gidicek olan varsa benide alabilirmi???çok şanssız bi zamana denk geldi herkes için olduğu gibi benim içinde :(
istanbul hava durumu ile izmit havadurumu tamamiyle alakasız burayı referans almayın arkadaşlar ...
PASAKIZI
03-10-2008, 21:32
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU052|IZMIT&metric=1
takıp edebılırsınız
abi tamamda fena yağıyo şu an yawww
hadı bakalım hayırlısı dıyelımm :(
körfezde arkadaş var canlı olarak alıyorum hava durumunu
Sierra Rs
03-10-2008, 21:42
Ben böyle yağmur görmedim:confused: ama sanırım sabah 9 dan sonra yagmur gidicekmis..
Arabayı yıkattım tertemiz çektim otoparka tesisatı sökmeye inecektimki böyle ne güzel yağıyor mübarek bardaktan boşalırcasına. Yağıp gidecek bu sabahki gibi inşallah.
hıc bısıy olmaz arkadaslar.kurur pıst sorun deıl ayrıyetten sızde benım gıbı 2 tane kar lastıgı alın :D
Bence slick değilde güzel bi yağmur lastiği stp kaput bagaj normalmi senin
ikörfezde sağnak başlamış..:D
del solle gırıyoz bız :) race spec
Bence slick değilde güzel bi yağmur lastiği stp kaput bagaj normalmi senin
normaliz..:)
sohc ilede vti sınıfına girmiyormusun bro..:)
üzülüyorum size tek cekerler:D
del solle gırıyoz bız :) race spec
tb ?
TB yok. TB nın sanzımanı(4,785) debrıyajı volanı headersı bı kac bırseyı Del Solumuzde. bende sohc vtec ıle vtı grubundayım :)
http://img100.imageshack.us/img100/8056/grnt035hv7.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/334/grnt033qh7.jpg
Büyükçekmecede yağmur şuan için durmuştur.
tuner faruk
03-10-2008, 21:58
waay radar mehmet del sol :) aracında benim için 1 kişilik yeri olan yokmu ???:(
Sierra Rs
03-10-2008, 22:03
Cengelköy yagmur durdu.
Büyükçekmecede yağmur şuan için durmuştur. mıamı saat 7 de radardan topluca cıkılacak bılgıne
Del sol fena yannız çevirmesi hiç bitmiyor rollinglerde sabitlenmiştir.
tuner faruk
03-10-2008, 22:07
radar bana çok yakın :)
mıamı saat 7 de radardan topluca cıkılacak bılgıne
Stp allahın izni ile yolda karşılaşırız depoyu fulledim 175 ytl 48 litre aldı 06:45 veya 07:00 da çıkıp econo spec gideceğim. Gerçi sizde öyle gideceksiniz yolda karşılaşırız.
ne akla hızmet depo fulledıysen artık :D
Laa zevkine gidiyoruz bilmediğim benzinciden yakıt almam ben. Hem o kadar güçlü araba biraz diğer insanlarında şansı olsun. :) :)
O değilde arabayı yıkatmıştım battı yine.
bende yıkattım ama şuan için bizim burada yağmur yok..inş yağmaz
Stp ben kaç defa drag yaptım piste :) 1 defa tufanın saxoyla kalkmıştım. zaten geçileceğim ***** biliyorsun. Tecrübe olsun işte zevkine demem ondandır :) . Gerçi o kadar çok draglara gittikki o ayrı bi tecrübe.
hayırlısı dıyelım bakarsın eslesırız :)
onurdemir
03-10-2008, 22:24
Yarın zevkli olacak. Beni görenler bi selamı eksik etmesin. Yarışırken fotoğrafınızı çekmem bak sonra :)
valla mköydede yağmur durdu tamda arabaya pasta cila yapmıştım :D sabah opette görüşürüz artık :D
gokhan_vti
03-10-2008, 23:42
şu an kocaelide sağnak yağmur aralıksız devam edıyor gokhan akan kocaeli gebzeden iletıyor :D
chiefkadir
03-10-2008, 23:53
Katılacak arkadaşlara başarılar..Bol bol video yapın :)
Heyecanla hareket edip Fodepar yapıp elenmeyin :icon_tup:
şu an kocaelide sağnak yağmur aralıksız devam edıyor gokhan akan kocaeli gebzeden iletıyor :D
e madem yağışı bildirdin artıkk hava durumunu saatbaşı sana bağlanarak alalım site sayesinde :D
http://www.accuweather.com/world-forecast-hourly.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU052|IZMIT&metric=1
Bu linkten Günün Saatlerinde hava durumunu görebilirsiniz Gündüz güneşli bir gün olucak izmitte ....
http://www.accuweather.com/world-forecast-hourly.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU052|IZMIT&metric=1
Bu linkten Günün Saatlerinde hava durumunu görebilirsiniz Gündüz güneşli bir gün olucak izmitte ....
Buğra dakka başı bakıyorum kanka. Bi ara yağmur dindi indim bası kabini stepne kriko ıvız zıvır bi dünya taşıdım yukarı. Bagaj tertemiz oldu. anfileri sökemedik artık 20 kg dejavantaj :) :)
gokhan_vti
04-10-2008, 00:07
e madem yağışı bildirdin artıkk hava durumunu saatbaşı sana bağlanarak alalım site sayesinde :D
ok abi problem yok ben yarışa kadar uyumam dırek yarışa gelırım amac organizasyon gercekleşsin:p buarada yağış durdu gokhan akan gebze kocaeli:D
Gökhan teşekkürler bilgiler için.
gokhan_vti
04-10-2008, 00:18
Gökhan teşekkürler bilgiler için.
rica ederim dediğim gıbı inş yarın sorunsuz bi şekılde toplanırız;)
VTec_king
04-10-2008, 00:19
beyler iyi yarışlar hepinize malesef ben yokum :(
Bu arada EKEray gelmezse olmaz. Nerde eke kayıp bu günlerde.
beyler iyi yarışlar hepinize malesef ben yokum :(
1 vti eksilmesi kötü oldu üzüldüm. :(
Eray Yümsel
04-10-2008, 00:23
heheeheh beni karıştırma :D
gokhan_vti
04-10-2008, 00:44
yagmur gene başladı hemde sağnak:(
overblack
04-10-2008, 00:50
en kötü ihtimal tribün altında mangal yaparız ;)
gece yağar normal hava durumu 24 derece yarın gundüz sıcaklık paniklemeyin arkadaşlar ...
mechanıcer
04-10-2008, 00:59
yagmurda drag yalan olur ama drıft harıka olur..
bu gidişle benim araba dükkandan cıkmaz yolun ıslak olması bile su cekmeme yetiyor
valla yol ıslak olur ama pist te sorun yok 24 derece sıcaklık bekleniyor gelicek olanlar kalın giyinmesin terden ölmesin :D
gokhan_vti
04-10-2008, 01:49
valla yağmurda durdu daha yağmaz inş
PASAKIZI
04-10-2008, 01:54
sımdı bız bugra ıle aynı yerdeyız
onun sıtesı yagmur benım kontrol ettıgım gunes gosterıyo
bakalım sonuc ne olacak yakında gorucez.
saat 4-5 yagıs gosterıyo sonra yagıs duruyo ve gunes acıyo bulutla beraber.
sımdı bız bugra ıle aynı yerdeyız
onun sıtesı yagmur benım kontrol ettıgım gunes gosterıyo
bakalım sonuc ne olacak yakında gorucez.
saat 4-5 yagıs gosterıyo sonra yagıs duruyo ve gunes acıyo bulutla beraber.
Benim sitem senin siteni döver ama seninki tutsun ben kaybetmeye razıyım kısııımmmm :D
inşallah yağmur falan olmazda adam gibi bir yarış olur
gokhan_vti
04-10-2008, 02:05
ya ben uykuya yenık duşuyorum hava durumunu daha rapor edemıycem :D ya yağmur yağsada herkes gelsın yarışamazsak 5500 den sonra hep beraber koparız nede olsa elımızın altında koskocaman bı senfoni orkestrası olcak kacırmayın bence;)
evet millet biz ekip olarak hareket etmek üzereyiz hazırlıklar için izmite doğru sizleride bekliyoruz .
Görüşmek üzere ...
Eray Yümsel
04-10-2008, 03:51
ne bereketli yağmurmuş yavvvv durmak bilmedi :( honddacı kardeşlerime abilerime bol şans
Sefa_vts
04-10-2008, 03:54
evet millet biz ekip olarak hareket etmek üzereyiz hazırlıklar için izmite doğru sizleride bekliyoruz .
Görüşmek üzere ...
eriador diorki : rüyanda mı gördün :D :D
Buğra A.
04-10-2008, 09:44
Yola çıkıyorum.
izmirde patlicaz sıkıntıdan:)
yusufcan_k
04-10-2008, 13:13
noldu yagmur durumu xD bide bol bol resim cekin abilerim
Biz sabaha kadar icince yalan olduk :D
Biz sabaha kadar icince yalan olduk :D
Anladım zaten mesaj atmayınca... :D:D:D zaten 12 başlıcaktı hesapta 13:30 u geçti anca başladı...
Açıkcası konuşmak gerekirse sırf honda oLunca biraz sıktı ama geneL oLarak show Lar iLe güzeL bir gün oLdu.
Emeği geçenLeri tebrik ederim.
güzel bi gundu bi tek accord lar hiç tat vermedi
sonuclar noldu acaba..
1.6 sınıfında imhotep özgür abi birinci oldu,1.4 sınıfın da rad-R performance nin kare kasası 1. oldu vti lar ve type_R lar ne oldu bılmıorum cok sıcak ve gunes yuzunden erken ayrılmak zorunda kaldık
Organizasyonu pek başarılı bulmadım şahsen çok fazla bi şekilde bekledik nedenini anlayamadım araçların kalkışında bi süreklilik yoktu aralarda aşırı beklendi....
''İmhotepi'' tebrik ediyorum tam destekle yanındaydık trübünde çok iyiydin.....
Özgür kankami tebrik ederim iyi i$ cikarmi$ :)
1.6 sınıfında imhotep özgür abi birinci oldu,1.4 sınıfın da rad-R performance nin kare kasası 1. oldu vti lar ve type_R lar ne oldu bılmıorum cok sıcak ve gunes yuzunden erken ayrılmak zorunda kaldık
Vti'lar grubunda 41 plakalı Lacivert HB 1. oldu
Type-R x 2
Hulk
Turbo Vti
16 Plakalı si (b20)
Bu grupta 16 plakalı araç birinci oldu
Videolar geliyor. Benim şahsi düşüncem 41 kapı numaralı VTI yarıştığı araçlrın üstüne doğru gittiğidir.
edo typer
04-10-2008, 19:30
Videolar geliyor. Benim şahsi düşüncem 41 plakalı VTI yarıştığı araçlrın üstüne doğru gittiğidir.
nasıl ustune dogru?
SULTANOGLU
04-10-2008, 19:31
çok güzel bir gündü :)
SULTANOGLU
04-10-2008, 19:31
Videolar geliyor. Benim şahsi düşüncem 41 plakalı VTI yarıştığı araçlrın üstüne doğru gittiğidir.
kesinlikle üstüne kırıyodu belirli bir mesafeden sonra
+41 tribünden bizde net bir şekilde gördük kalktığı aracın çamurluğunu geçtiği anda 41 plakalı araç diğer aracın üstüne bariz bi şekilde kırıp önünü tıkıyodu defalarca yaptı.Rad-R'ın Delsol'u geçmesi bundan sebeptir diye düşünüyorum
Videoları hazırlıyorum göreceksiniz biraz sabır.
Bu arada Rad R Garajmızın Del sol u ile ilk turda eşleşme şerefine laik olup güzelce elendim :) :) . Maşallah nazar değmesin kardeşimizin arabası 10 numara.
Videoları hazırlıyorum göreceksiniz biraz sabır.
Gördük Tayfuncum gerek yok çokda videolara adam bariz yanındakinin canını malını düşünmeden üstüne kırıyodu
KAnka sana demiyorum yaww.
KAnka sana demiyorum yaww.
Yok yaw ondan demedim yanlış anladın koy tabi görsün herkes nassı biri olduğunu :)
chiefkadir
04-10-2008, 19:40
Gördük Tayfuncum gerek yok çokda videolara adam bariz yanındakinin canını malını düşünmeden üstüne kırıyoduDiskalifiye edilmedimi ? itiraz edilmedimi ? Yani yatır yandakinin üstüne karışan görüşen yok mu ? Garip ;)
Eray Yümsel
04-10-2008, 19:41
yuh abartmayın ya :D tayfun sen yapma bari ne kırması adam geçince yolu ortaladı okadar arada 2 3 boy fark vardı yani abartmayın bence :) can mal kast etme durumları olmadı yani
Diskalifiye edilmedimi ? itiraz edilmedimi ? Yani yatır yandakinin üstüne karışan görüşen yok mu ? Garip ;)
baya bi şikayet dilekçesi verildi araç hakkında ama sonuçlarını bilmiyorum sonuçta 1. oldu he bence yaptığı saçmalığa gerek yoktu zaten aracı gayette iyi gidiyodu
yuh abartmayın ya :D tayfun sen yapma bari ne kırması adam geçince yolu ortaladı okadar arada 2 3 boy fark vardı yani abartmayın bence :) can mal kast etme durumları olmadı yani
Moruk geçmeden delsol'un ve sword'un önüne baya bi kırdı yaw :D dediğim gibi yapmasına gerek yoktu zaten geçiyodu :)
SULTANOGLU
04-10-2008, 19:43
nasıl 2 3 boy fark vardı ? bariz yandaki aracı kendine göre sürücü hizasından geçince üstüne gidiyodu. hadi 1 kere olsa tamamda devamlı yaparmı adam bunu ?
Eray Yümsel
04-10-2008, 19:45
yahu büyütmeyin yaaaaaa öle üstüne kırma falan bişey olsa dururmuyduk be kardeşim yapamazlar ölebişey ne dilekçesi ne şikayeti direk alınırdı ifadesi öle bişey olsa yapmayın büyütmeyin ben tanımıyorum bu arada bilginiz olsun gördüğümü yazarım :)
Ereyacım ben can mal karıştırmadım. Benim şahsi düşüncem dedim doğru yanlışta demedim. Bana starttan öyle geldi murat (beyaz vti ) ile kalktıklarında. Videolardada var. Murat çimlere çıktı çıkacak. Bu kötüdür iyidir yorum yapımıyorum şahşi düşüncem bu dedim sadece.
Eray Yümsel
04-10-2008, 19:51
sana demedim canım başkası karıştırdı can mal kast :D ne alakaysa :D
ya bırakın dragı falan :D paşa s2000 i getirmese güzellik yarışmasında birinciydim :D
fotoları ayrı bı konuya acarsak ıyı olur:)
bir yasima daha girdim :)
Organizasyonu pek başarılı bulmadım şahsen çok fazla bi şekilde bekledik nedenini anlayamadım araçların kalkışında bi süreklilik yoktu aralarda aşırı beklendi....
''İmhotepi'' tebrik ediyorum tam destekle yanındaydık trübünde çok iyiydin.....
Özgür kankami tebrik ederim iyi i$ cikarmi$ :)
teşekkurler arkadaşlar..beklenen sonuçtu:D
ya bırakın dragı falan :D paşa s2000 i getirmese güzellik yarışmasında birinciydim :D
tebrik ederim muştucum:)
Movie makerda birleştirdim 2 dakika kaldı sonra upload edip yayınlayacağım drift show moto gt drag :) ne elenmem
Buğra yaktın beni kanka
tuner faruk
04-10-2008, 20:02
özgür abi tebrikler valla beklediğim bi sonuç olmuş:)
özgür tebrıkler foto v vıdeoar bır konuda acılsa ıyı olur ya:):):)ekerayda ordamıydı:)
Özgürüm bizzat görüştük drag falan yalanda. Çok memnun oldum kardeşim. ARabanda senin gibi temiz ve iyi.
ben pek anlamadım sonucları ama hulk ve b20 katogorisinde kım birincı oldu pekı? onu merak ettım yaw?
http://img27.picoodle.com/img/img27/3/10/4/f_DSC03779m_509bb94.jpg
AB VTECLe b20 si drag yaptılarmı pekı ?
ya o katagoriyi pek seyredemedim ama b20 hulkı geçti en son b20 ab ile kalktı abde bi sorun vardı sanırım b20 onuda geçti :D
Ferhat_V
04-10-2008, 20:13
özgür abi tebrikler abicim :):):)
neden 41 plaka araca yükleniyosunuz, arkadaşım bütün kalkışlarda gayet güzel kalktı hangi araçla kafa kafaya finishe beraber gittiki...
daha kalkışta ayırıyodu araçları hem üstüne falan kırma yoktu, arayı açtıktan sonra rahat rahat gidiyodu
gayet güzel yarıştı ve kazandı lütfen çamur atmayalım.. emeğe saygı
helâl olsun b20 ye :)
Özgür abi sana da tebrikler. :)
neden 41 plaka araca yükleniyosunuz, arkadaşım bütün kalkışlarda gayet güzel kalktı hangi araçla kafa kafaya finishe beraber gittiki...
daha kalkışta ayırıyodu araçları hem üstüne falan kırma yoktu, arayı açtıktan sonra rahat rahat gidiyodu
derecesine laf eden yokki, ustune dogru surme varsa elestri gorur tabiki..
bir kaç defa ben gördüm yürüdüğü araçların üstüne yattı ya arabayı tutamadı yada kasti yaptı ama yattı yani
ben kendisine hemen söyledim yarıştan sonra
sanki adamın üstüne doğru kaydın gibi hissettim dedim tutamadım aracı dedi hafif bi çekme var yolda dedi, kasti yapmış olsa elbette şikayet eden olur gözcü hakemlerde bunu değerlendirirlerdi..
Arabanın yürüyüşü mükemmel maşallahı var ancak Sword Murat Beyaz VTI ile kalkışında muratın üstüne doğru gittiğini gördük. Murat çim alana girmek üzereydi nerdeyse istem dışıda olabilir. Şahsi düşünce söyledik. Kimseyi kırmak emeğine saygı göstermemek değil niyetimiz. Gördük söyledik başka bir art niyet aramayın.
Bütün yarışı içten kalkarak kazanma şansı olmadığına göre arabasının yürüdüğü aşikar.
Videolarda mevcut biraz zaman alıyor internete yüklemek orda inceleyebilirsiniz.
Trafikmi burası , kim kasti olarak diger yarışanın üstüne araba sürebilirki.O kadar kişinin önünde birde..Bilerek kimsenin yapabilcegini düşünmem.
Bence muhtemelen aracta bir sorun vardır , ve yarış pskolojisi o andaki durumda heycan vs vs farketmemiştir..
beyaz sedan vtec geldimi oraya pekı 34 EM 757 PLAKALI?
plakasını bilen söyler ama bi sedan beyaz vtec vardı ve fana yürüyodu
Ben 2 veya 3 tane beyaz VTI gördüm Biri Sword Muratın yeni arabası. Diğerlerinin plakasını bilmiyorum. Arka taraftaydılar
baya bi şikayet dilekçesi verildi araç hakkında ama sonuçlarını bilmiyorum sonuçta 1. oldu he bence yaptığı saçmalığa gerek yoktu zaten aracı gayette iyi gidiyodu
kime verildi nerede nezaman verildi bu baya dilekçe ????
şu videoları videolar bölümüne atında arkadaşlar bizde rahat rahat izlesek nasıl olur
Kanka video 61 mb. 40 dk. dır upload ediyorum anca. Az kaldı
Kanka video 61 mb. 40 dk. dır upload ediyorum anca. Az kaldı
yutup degildir umarim :)
Ayrıca yandan sizler nsaıl gördünüz bilemiyorum ancak ili aracın arkadan çizgisine bakınca sağ şeritte ise mesela şerit çizgisine bastı lastiği bikaç kez bana kimse dilekçe vermedi sadece crxvti Delsol olan arkadaş üzerime geliyordu dedi bende anında uyardım ve birdaha kaymadı şeridinden özellile diyer tarafa doğru açıldı ....
Lütfen bilmeden etmeden yorumlamayın arkadaşlar özellikle şu DİLEKÇELER nerde kime nezaman teslim edildi ??? bunu bana yazın lütfen ..
Brifingde bahsettiğim şekilde 1 adet bile itiraz dilekçesi getirilmedi bana herhengibir konu ile alakalı ...
Ayrıca yandan sizler nsaıl gördünüz bilemiyorum ancak ili aracın arkadan çizgisine bakınca sağ şeritte ise mesela şerit çizgisine bastı lastiği bikaç kez bana kimse dilekçe vermedi sadece crxvti Delsol olan arkadaş üzerime geliyordu dedi bende anında uyardım ve birdaha kaymadı şeridinden özellile diyer tarafa doğru açıldı ....
Lütfen bilmeden etmeden yorumlamayın arkadaşlar özellikle şu DİLEKÇELER nerde kime nezaman teslim edildi ??? bunu bana yazın lütfen ..
Brifingde bahsettiğim şekilde 1 adet bile itiraz dilekçesi getirilmedi bana herhengibir konu ile alakalı ...
aynen bahsettiğin gibi yetkili olarak açıklama yaptığın iyi oldu... tribünden yan şeride kaymış gibi görünsede öyle bişey yoktu...
teşekkürler
yutup degildir umarim :)
Yok değil Street fire
Evet del sol dan önce murat ile kalktığında bende söyledim orda hatta sende duymuş olabilirsin kanka. Arkadaşlar tekrar söylüyorum şahsi düşüncedir yanlıştır doğrudur kimseyi yargılamıyorum haddimizede değil orda yetkli insan vardı.
vİDEO oN air
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=405318#post405318
SEDAN vtec 17 beyaz jantlımıydı dikkat eden varmı?
eğer yeni kasa civicten bahsediyorsan beyaz yeni kasa bi civic vardı beyaz jantlı mugen kanatlı falan eğer eski kasa vtecse görmedim
AB VTECLe b20 si drag yaptılarmı pekı ?
yaptılar hatta ab nin ıcındeydım bende.. ama 2. vitese gecmıyordu. hulk ıle de denedi. o denemede ise vites yerınden cıktı gıderken :S bıkac kalkıs oldu ama hıc bırınde gecmedı.. yolun arka tarafıdna denedık yıne olmadı. ztn sanzumanında problem war.
DogukanB
04-10-2008, 21:12
SEDAN vtec 17 beyaz jantlımıydı dikkat eden varmı?
Videoda var bitane beyaz ek 17 ava rs sanırım.
Arkadaşlar 41 numara yazacağıma 41 plaka yazmışım yanlışlık oldu.
41 numara 41 plakaydı zaten
Şu resimleri inceleyin hepsi aynı kalkıştan.
http://img02.picoodle.com/img/img02/3/10/4/f_1m_7fd6549.jpg
http://img37.picoodle.com/img/img37/3/10/4/f_2m_e05bc43.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/3/10/4/f_3m_0679334.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/3/10/4/f_4m_3a1b433.jpg
http://img03.picoodle.com/img/img03/3/10/4/f_5m_49229b3.jpg
vallahi bariz üstüne kırmış gibi görünüyor buradan.
biraz falan değil ya çıkarabildiği kadar çıkarmış işte!
onurdemir
04-10-2008, 21:29
Pistin genişliğini ve yarışmacıların bulunması gerektiği yeri herkes biliyordur... Görünce bende çok şaşırdım. Hatta yanımdakileri dürtüp, "Şimdi kaza olacak" dediğimi bile hatırlıyorum... Tartışmaya gerek yok. 1 kere değil 5 kere yaptı aynı şeyi. Yarışma geç başladı. Neden? Çünkü güvenlik önlemleri tam anlamıyla o an sağlanamamıştı. Organizatörler herşeyi doğru yaptılar. Eski drag day'lere bakın... Hangisinde kemer ve kask takımı zorunlu? Hiç biri... Tüm organizatörleri kutluyorum. Bizlerde Tuning Türkiye ailesi olarak çok eğlendik. imhotep, Miami, Selçuk, Miniks ve diğer herkesi tebrik ederim. Gerçekten hepsi başarılıydı. Bol fotoğraf var elimde...
Not: Birazdan bir kaç fotoğraf aktarıcam yeni bir konuyla birlikte ama önce şu 41 kapı numarasına bi göz atalım :D
http://xs432.xs.to/xs432/08406/foto1314.jpg
http://xs432.xs.to/xs432/08406/foto2233.jpg
http://xs132.xs.to/xs132/08406/foto3832.jpg
onurdemir
04-10-2008, 21:32
Kısaca yola bakmak yok. Aynadan geçtim mi geçmedim mi diye kontrol ederken önüne bakmadığı için sola doğru kayıyor...
aynadan da çaktırmadan yandaki 6 numarayı kesiyor...
yarış güseldi ama biz cok gec kalktık en çok ilgiyi ceken grup en gec kalktı yani seyircilerin cogu gittigi zaman :)
Bugra kardeşim sana özel teşekkür ediyorum bol bol kalkmamıza olanak sagladıgın için
B20 ademi tebrik ederim zaten o arac manisada da gecmişti gene gecicegi belliydi cok güsel gidiyor engel tanımaz :)
B20 turbo da cok hızlı gördüm B20 ile K20 yi arkadan gelip gecicekti ama biz göremedik
evet bende kendimi tebrik ediyorum ayrıca hilmiyi.. :D hahah donuste guzel anlar yasadık yolda:D
Sierra Rs
04-10-2008, 21:50
Güzel bir gündü katılan herkese cok tesekkürler.
kardeşim porsche senin klasmanında degilki sen neden gazlıosun o benim kalemim
ama yanlarına geldim hadi dedim ateş yanındaki eleman gülüo ahahhahaa
dio bide 2 de basalım dedim basalım videolar bugrada bir zahmet eklerse sevinirim herkes izlesin ehehehheheheee
bu arada dönüş yolunda corvette ve Hulk makaslar tunel en son kapanış carrera 4 S çok güseldi
dragon07
04-10-2008, 21:51
videoları izledim biraz direksiyon kaçmış ama zaten geçermişte :)
overblack
04-10-2008, 22:04
Trafikmi burası , kim kasti olarak diger yarışanın üstüne araba sürebilirki.O kadar kişinin önünde birde..Bilerek kimsenin yapabilcegini düşünmem.
Bence muhtemelen aracta bir sorun vardır , ve yarış pskolojisi o andaki durumda heycan vs vs farketmemiştir..
+++
-zaten hem 41 plaka ile yarışan kerem hemde sword hem bu siteye hemde hondam.com'a üyeler ayrıca ikiside yönetim bölümünde kasti bir şey olmaz.
-41 plaka kerem'in sanırım o pistteki ilk yarışı idi pistte şerit olmadığından bazı kalkışlarda şeridi kaçırmış olabilir genelde birçoğumuz caddede bu tür atraksiyonlara
giriştiğimiz için araç arası mesafe tayininde kerem pist diil cadde spec ;) tarzında istemeyerek hissi olarak diğer şeride yaklaşmış olabilir.Ama bence tehlikeli bir durum yoktu.Tüm katılan emek veren ve izlemeye gelen arkadaşlara teşekkürler
guzel ve eğlencelı bır gundu gunlerden cumartesı olusuda ıyıydı bence kımsenın uzerıne akşam vaktı sendroom oluşmadı yarın ıs var dıye...:)
Emeği gecen herkeze tesekkurler, ama artık su kalkışlarda hep uzun sure beklemekten ınanın tum seyırcıler bıktı bır care bulup serı sekılde yapmak lazım...
dio bide 2 de basalım dedim basalım videolar bugrada bir zahmet eklerse sevinirim herkes izlesin ehehehheheheee
bu arada dönüş yolunda corvette ve Hulk makaslar tunel en son kapanış carrera 4 S çok güseldi
hahaha bısı dıcem bana ne dedı bılıomusun? hanı bız senle gazlarken "hemen" arkamdan sıktı ya ılk ortaya cıktıgnda.. camı ındırdı dedıkı sen ondeydın ztn ama dedı :D ben onu aynamda soradan gordum farkında bıle deıldım:) bu arada kayboluyormusum onunde onu fark ettım hehe ;) yanlız sen 4 boy fln attın galıba ??? 220 de mı senı yakalamıstı? bıde anlamadım ben o ara ben deneyım onla dedıgını :D
turbo vteclerde ne oldu ?????
b20 turbo iiydi 1-2-3 sarma 4 de arkadan gelip geçme falan :) ama göremedik
ahahahhahaaa iboo valla bende göremedim sonra arıza ışıgı yandı falan 3 ncü kalkış olmadı :))))
hahaha bısı dıcem bana ne dedı bılıomusun? hanı bız senle gazlarken "hemen" arkamdan sıktı ya ılk ortaya cıktıgnda.. camı ındırdı dedıkı sen ondeydın ztn ama dedı :D ben onu aynamda soradan gordum farkında bıle deıldım:) bu arada kayboluyormusum onunde onu fark ettım hehe ;) yanlız sen 4 boy fln attın galıba ??? 220 de mı senı yakalamıstı? bıde anlamadım ben o ara ben deneyım onla dedıgını :D
kardeşim bugra lar video cektiler en son gazlamada yan yana 2 de bastık hani en solda o sen ortada ben sagdaydım sen koptun gittin zaten ben 4 5 acıldım sonra 220 de bırakırken ben gazı o benim 2 boy falan arkamdaydı sanırsam video da görürsek daha iyi anlarız
4,785,gt 35R vs hulk da iidi sanırım roll dede hulk önünde olur zaten 85 le 230 larda bitiomuş
onurdemir
04-10-2008, 22:48
Drag day'in fotoğrafları aşağıdaki linke aktarılmıştır arkadaşlar...
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=405439#post405439
Avrupa yakasına geçtiğimde 2 ad. kırmızı ferrari 1 ad. sarı corvette temde öyle bir geliyorlardıki ilk defa makas atarak gelen ferrari gördüm canlı. Takribi 2 dakika sonra 1 ad. ferrari daha peşlerinden aynı şekilde geçti. Aynı ilk taxi filmindeki makaslar gibi 1 şeritte durmuyorlardı. Anadolu yakasına doğru maslak mevki tem.
Avrupa yakasına geçtiğimde 2 ad. kırmızı ferrari 1 ad. sarı corvette temde öyle bir geliyorlardıki ilk defa makas atarak gelen ferrari gördüm canlı. Takribi 2 dakika sonra 1 ad. ferrari daha peşlerinden aynı şekilde geçti. Aynı ilk taxi filmindeki makaslar gibi 1 şeritte durmuyorlardı. Anadolu yakasına doğru maslak mevki tem.
abi öyle bir anlatmışsın ki, kendimi orada hissettim.:D
Güzel bır gun oldu.Herkese tşkler...
Kalkışların arasının uzun olmasının dışında bir sıkıntı yoktu :)
Eray Yümsel
04-10-2008, 23:42
şimdi bizde onların arasındaydık :D şansa bak yaaa :D:D:D:D:D orgazmın doruklarındayım şu anda direksiyonu sağlam 3 5 adet ferro sarı corvete jul50 m3 vs vs :D yanındada saxolar gc8 pasaat audi hahahahahaha
Video çekmedin dimi. YIKIL
Eray Yümsel
04-10-2008, 23:44
öyle bir video çektimki izlerken siz bile orgazm olursunuz yani :D
kardeşim bugra lar video cektiler en son gazlamada yan yana 2 de bastık hani en solda o sen ortada ben sagdaydım sen koptun gittin zaten ben 4 5 acıldım sonra 220 de bırakırken ben gazı o benim 2 boy falan arkamdaydı sanırsam video da görürsek daha iyi anlarız
nerde hani videolarrr merak ettım sımdı :D
tuner faruk
05-10-2008, 00:34
ewet ya biri videoları atsın gerçekten çok merak ettim :D
EKE video varda atmazsan sular kesilsinde abdest alamazsın inşallah. Öyle gezersin :D
Eray Yümsel
05-10-2008, 00:57
atmayan 206 1.4 hdi cı olsun hahauaheuhauhaha kablo gelsin hemen atcam varya kameranın pili bitcek anı buldu ama çekiceğimi çektim :D fena fenaaa
M_PROJECT
05-10-2008, 00:57
EKE video varda atmazsan sular kesilsinde abdest alamazsın inşallah. Öyle gezersin :D
oha bedduaya bak :D
oha bedduaya bak :D
Cenabet gezmeye mecbur kalmak. Bundan büyük beddua mı var. Hayır heryer betonarme oldu. Toprak ile teyemmüm gusülde olmaz :D Bundan sonra öyle videolar için orgazm felan demez :D
kime verildi nerede nezaman verildi bu baya dilekçe ????
Delsol'un şöförünün bana söylediği bu şekildedir :)
2 adet ferro bir sarı corvettede dun aksam bebekte cafe onunde park halındeydı belkı onlardır : )
2 ferro 1 Kornette istanbulu birbirine katmış anlaşılan dün gece :D
özgür abi tebrikler valla beklediğim bi sonuç olmuş:)
özgür tebrıkler foto v vıdeoar bır konuda acılsa ıyı olur ya:):):)ekerayda ordamıydı:)
Özgürüm bizzat görüştük drag falan yalanda. Çok memnun oldum kardeşim. ARabanda senin gibi temiz ve iyi.
teşekkurler..:)
Tayfuncum bende çok memnun oldum.Saolasın:)
Hayırlısı olsun gazoz kupası filanda verdilermi:-D
nicomedia
05-10-2008, 10:25
Videolar geliyor. Benim şahsi düşüncem 41 kapı numaralı VTI yarıştığı araçlrın üstüne doğru gittiğidir.
tayfuncum birazdan videoları atıcam kaç boydan sonra şeridi ortaladıgımı ve bunu kesinlikle dewir saatimi kontrol ederken istem dışı yaptıgımı göreceksiniz ama kalkış noktasından o şekilde gördügün için böyle yazdıgına inanıyorum
nicomedia
05-10-2008, 10:28
bir kaç defa ben gördüm yürüdüğü araçların üstüne yattı ya arabayı tutamadı yada kasti yaptı ama yattı yani
dostum 27 yaşındayım ve boyum direksiyona yetişmezken babamın arabasını çalar gezerdim (marifet oldugundan deil) senin yolda tutamayacagın bi araç varsa getir ben tutarım
nico tebrikler, neden arkaya bakma ihtiyaci duydun :)
nicomedia
05-10-2008, 10:42
+41 tribünden bizde net bir şekilde gördük kalktığı aracın çamurluğunu geçtiği anda 41 plakalı araç diğer aracın üstüne bariz bi şekilde kırıp önünü tıkıyodu defalarca yaptı.Rad-R'ın Delsol'u geçmesi bundan sebeptir diye düşünüyorum
ya şimdi kimseyi karşıma almıyım diyorum ama
sevgili xor nickli arkadaşım
okadar acımasızca eleştiri yapmışsınki canına kast etmişim malına kast etmişim hakkımda onlarca şikayet varmış vs vs..
ben şimdi ne yazsam kafanıza göre yorum yazmaya devam edeceksiniz...
bu yüzden vidyoları izle ona göre bu derece yargısız infaz yap yok üstüne kırmışım bu yüzden geçmişim yoksa delsol geçermiş vs vs..
arabamı dün yarıştan çıktıktan sonra kapının önüne çektim o vaziyet durmakta p28 ve aem v1 den başka bişey çıkarsa yakın arabamı..
eger del sol de aynı vaziyet duruyorsa istediginiz kadar kalkarım ....
şeridi ortaladıgımı kabul ediyorum fakat o zaman aramızdaki farkı da siz kabul edin ne yani şimdi arada 1 boy fark var finişe 50 metre var o farkımı kapatıcaktı da buna ben müsade etmedim önüne kırarak ...
burada beni haksızca eleştiren herkesi şiddetle kınıyorum isteyen istedigi gibi konuşsun ama şunuda kimse kabul etmedi herkes doldurmuş hazırlamış arabasınıben sadece 5 dakkada beynimi deiştirdim müşurumu deiştirdim o kadar ve kurada herkes beni gözüne kestirmiş keşke bu bana çıksa diye.. bense soranlara arabamda hiçbişey yok std dedim kimbilir belkide hafife alınmak istemişimdir...
dostum 27 yaşındayım ve boyum direksiyona yetişmezken babamın arabasını çalar gezerdim (marifet oldugundan deil) senin yolda tutamayacagın bi araç varsa getir ben tutarım
ben kötü bişey sölemedim nedir bu atarının sebebi?rahat ol bugune kadar kullanmadıgım araba yok tutamadgım araçta yok,bizimde o pistte yarıştıgımız oldu biz hiç yurudugumuz aracın ustune yatmadık devır saatı nı kontrol ederken olsun aynaya bakarken de olsun bence direksiyonu tutmayı bilmek lazım ;)
nicomedia
05-10-2008, 10:43
nico tebrikler, neden arkaya bakma ihtiyaci duydun :)
belki çok sevdigim hatta kendisinden bir çok şey ögrendigim murat abimin canına kast etmişimdir ne dersin
nicomedia
05-10-2008, 10:44
Delsol'un şöförünün bana söylediği bu şekildedir :)
sen kulaktan dolma şeylerle bu kadar acımasız yazmaya devam et dostum
belki çok sevdigim hatta kendisinden bir çok şey ögrendigim murat abimin canına kast etmişimdir ne dersin
normal bisey sordum, sorun ne..
Eray Yümsel
05-10-2008, 10:46
sorun gereksiz yere bu adama bu lafların denmesi bence
nicomedia
05-10-2008, 11:01
ben kötü bişey sölemedim nedir bu atarının sebebi?rahat ol bugune kadar kullanmadıgım araba yok tutamadgım araçta yok,bizimde o pistte yarıştıgımız oldu biz hiç yurudugumuz aracın ustune yatmadık devır saatı nı kontrol ederken olsun aynaya bakarken de olsun bence direksiyonu tutmayı bilmek lazım ;)
hala üstüne yatmaktan bahsediyosun
abarttıgın kadar üstüne yatsaydım diskalifiye edilirdim kalkıştada finiştede hakemler var çamur atma çalış sende başar
nicomedia
05-10-2008, 11:02
sorun gereksiz yere bu adama bu lafların denmesi bence
tarafsız yorumların ve sağ duyun için teşekkür ediyorum
nicomedia
05-10-2008, 11:03
normal bisey sordum, sorun ne..
yok herkes bi üstüna yatma felsefesi tutturmuş gidiyo da acaba dedim sende bu resimle bunu mu ima ettin;) beklemem böle bişey de o yüzden
yok herkes bi üstüna yatma felsefesi tutturmuş gidiyo da acaba dedim sende bu resimle bunu mu ima ettin;) beklemem böle bişey de o yüzden
yatma yada kayma neyse, hakemlerin itirazi olsa birinci olmazdin zaten ama neden hep fotolarda arkaya bakiyosun sen :)
hala üstüne yatmaktan bahsediyosun
abarttıgın kadar üstüne yatsaydım diskalifiye edilirdim kalkıştada finiştede hakemler var çamur atma çalış sende başar
ben çamur atmıyorum gördüğümü sölüyorum,tribunden ve resimleride koydular video ları da koydular görünen köy kılavuz istemez ;)
ben sana istiyerek yattın demedim benim öle bi msj ım yok benım yazdıklarımı iyi oku bence!tribunde senin dostların arkadaşların bile söledi napıo bu bole diskalifiye olucak die neyse yatmadıysan yatmadın ben,biz,ordaki herkez yanlış görmüş demekki
Şuan işteyim gerekli şeyleri akşam yazarım ;) biraz daha üstüne çıksan murat çimlere çıkacaktı
nicomedia
05-10-2008, 11:10
+++
-zaten hem 41 plaka ile yarışan kerem hemde sword hem bu siteye hemde hondam.com'a üyeler ayrıca ikiside yönetim bölümünde kasti bir şey olmaz.
-41 plaka kerem'in sanırım o pistteki ilk yarışı idi pistte şerit olmadığından bazı kalkışlarda şeridi kaçırmış olabilir genelde birçoğumuz caddede bu tür atraksiyonlara
giriştiğimiz için araç arası mesafe tayininde kerem pist diil cadde spec ;) tarzında istemeyerek hissi olarak diğer şeride yaklaşmış olabilir.Ama bence tehlikeli bir durum yoktu.Tüm katılan emek veren ve izlemeye gelen arkadaşlara teşekkürler
bu arada pistteki ilk yarışmdı kerem abimin de dedigi gibi
inkar da etmiyorum videoları saatlerdir izliyorum en ufak bir tehlikeli durum söz konusu deil dikkat ettiyseniz sadece sag tarata kalkınca sol şeride kayıyo araç oda arayı açtıktan sonra sol taraftan kalkınca da sol çizgiye sıfır gidiyo yani ne taraftan kalkarsam kalkayım pist tecrübem olmadıgından yada yoldaki hafif saga eyimden arac sola yaklaşıyo kasti bi yatma yok eger olsa zaten sol taraftan kalkınca da saga yatmam gerekir
Şuan işteyim gerekli şeyleri akşam yazarım ;) biraz daha üstüne çıksan murat çimlere çıkacaktı
bir şey sorucam arkadaş özür diliyo kasıt yok diyo üstüne gelmeyin olabilir yarış sırasında
tebrik ederim arkadaşı yinede ..ama bu arada hondamcomda yeni gördüm bursalı b20 1. olmuş bide dalga geçmiş hepsini zımpara yaptım diye ne kadar ayıp...
http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=41728.0
burdaki kokana paşakızındanmı bahsediyo ????
bir şey sorucam arkadaş özür diliyo kasıt yok diyo üstüne gelmeyin olabilir yarış sırasında
tebrik ederim arkadaşı yinede ..ama bu arada hondamcomda yeni gördüm bursalı b20 1. olmuş bide dalga geçmiş hepsini zımpara yaptım diye ne kadar ayıp...
Üstüne gitmek için değil amacım.Aracı zaten diğerlerinden iyi gidiyodu bunu diğer postlarımdada belirttim.Yanlızca bizim tribünden gördüğümüz bir tehlike durumu söz konusuydu bir daha yaşanmaması dileğiyle.Kukalar dizilerek bu iş yapılsa daha sağlıklı olacaktır
16 plakalı aracın sahibinin yazıları son derece çirkin.Sessiz sakin birine benziyodu yarış esnasında
http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=41728.0
burdaki kokana paşakızındanmı bahsediyo ????
baska sarisin yoksa evet..
dün turbo kategorisinde soktuğum atmosferik b20 motorlu honda cıvıc si imla 1 ncılık aldım ve odül sırasında 2 ci ile 3 üncü para çekini artı kask artı kupa aldılar artı tshırt aldılar fakat bana kupa yag tshırt verdıler hanı para cekı 300 ytl lık hanı kask orda odullerı dagatan bırtane kokana vardı sarışın cılız birşey hemen malzemeleri soteye koydu bu kadar para gozu olmayın bızım ıhtıyacımız yok paraya bursa team olarak ama yapılan harakete kızdım sadece önemli değil sonuçta turbo kategorisinde atmosferik arabamla fena şekilde zımpara şekli oldu hepsine geçmiş olsun ;D ;D ;D ;D
Eray Yümsel
05-10-2008, 11:23
:D ademi dellendirmişler :D:D:D hahauhauah
komik olan ne,
hakliyken haksiz durumu dusmek mi?
SULTANOGLU
05-10-2008, 11:26
adamın duruşuyla yazdıklarını karşılaştırınca cidden görünüşe aldanmamak lazım demek geliyo içimden. cidden ayıp etmiş
Eray Yümsel
05-10-2008, 11:27
aynen öyle :) napiyim oturup ağliyim mi onun bu yaptıklarına hauhuaehu komik buluyorum
Bursa Zımparası
Don Lastiği yapmaktan sonra lugatıma giren ilginç laflardan biri oldu.Ama yazdıkları çok ağır hakaret içeren sözler ve başarısına gölge düşürdü bence
aynen öyle :) napiyim oturup ağliyim mi onun bu yaptıklarına hauhuaehu komik buluyorum
saga sola gaz verme reyting olmadan gider burasi eray :)
valla çok garip ama neden yapsınki paşakızı böle bir şeyi sanmıyorum yanlış anlama vardır ama adamın uslubu çok kötüü....ben bu paşakızının akrabası falan olsam bu bursalıyı öldürmeme sebeptir yani çok ayıp yenilir yutulur değil
adamın duruşuyla yazdıklarını karşılaştırınca cidden görünüşe aldanmamak lazım demek geliyo içimden. cidden ayıp etmiş
Dimi amma Mülayim sakin birine benziyodu şimdi Frankestein çıktı içinden :)
şimdi bende yazıcamda ortalık karışıcak benimde bazı tanıdığım o bölgeden insan vardı telefonda nette canavarlaşıolar...;)
SULTANOGLU
05-10-2008, 11:34
olum cidden böyle dengesiz bir yazı yazıcak birine hiç benzemiyodu. aynen arabası gibi oda hiçte öyle gidicek gibi durmuyodu demekki şekle aldanmamak lazım :icon_wack
zavallı...
onu yazan her kimse.
team_k20
05-10-2008, 11:49
yazıları yazan adem değildir biri onun adını kullandarak bişeyler yazmış onun haberi bile yok şimdi aradım sordum benim üyeliğim bile yok diyo
Bence de adem yazmamıştır zaten favori adem in aracı idi bunda şaşılıcak bişey yok :):)
yazıları yazan adem değildir biri onun adını kullandarak bişeyler yazmış onun haberi bile yok şimdi aradım sordum benim üyeliğim bile yok diyo
Burdanda anlaşılıyo işin gerçek yüzü :)aracın sahibine,emeğine ve başarısına tekrar tebrikler
boy kavramın cok degısık
http://xs232.xs.to/xs232/08406/foto6795.jpg
sendede goz bocuklugu var sanırım :D
Eray Yümsel
05-10-2008, 12:33
boy kavramın cok degısık
hahahahahaha güldüm gene selçuk yine aynısını yapıyosun o vti bu yeşile 3 boy attığını gözlerimle finish te gördüm. bi arkadaşta Sİ ın içinnden nası çaktım diye artistlik yapıyodu sonra aynı haraketi 2 3 boyla başkası yaptı hauhauehuaehuaehuaehuaehuaehueahueahuaehae
Eray Yümsel
05-10-2008, 12:34
illaki her kalkışta aynı olmicak adam vites kaçırmış bişey olmus gittin bitanesi böyle oldu die geldin bunu koydun auhauehuahuaehuae stp aynı stp
41 le ılk kalkıslarında 3 e atamadı del sol dırek bosa saldı ve bıraktı senın gordugun o kalkıs eraycım :) camur yapmak ıstesem gelsın roll yapsın derım ;)
ahaha kan gövdeyi götürecek :D
butun yarısan araclara tebrıkler. honda battle olmus:) b20de baya ıı gıtmıs...
Bu b20 İzmir'den giden siyah b20 değil mi? Maaşallah Maaşallah.
nicomedia
05-10-2008, 13:33
41 le ılk kalkıslarında 3 e atamadı del sol dırek bosa saldı ve bıraktı senın gordugun o kalkıs eraycım :) camur yapmak ıstesem gelsın roll yapsın derım ;)
selçuk neden bukadar üstüme oynanıyo anlamıyorum delsolün kaputunun altındakiler ve delsolün agırlıgı bende olsa hulk la denerdim
oysa benim araçta v1 le p28 den başka bişey yoktu sorun hiç ugraşmadan günlük kullandıgım aracımla sizin belkide günlerce hazırladıgınız aracı elemiş olmammı?
nicomedia
05-10-2008, 13:34
Ayrıca baktıgımda nerdeyse tüm yarışmacılar finish i sol şeritte görmüş
ben aranızdan biri olmadıgımdanmı bukadar yükleniyorsunuz...
Roll de yaparız bi gün delsolle merak etmeyin..
selçuk neden bukadar üstüme oynanıyo anlamıyorum delsolün kaputunun altındakiler ve delsolün agırlıgı bende olsa hulk la denerdim
oysa benim araçta v1 le p28 den başka bişey yoktu sorun hiç ugraşmadan günlük kullandıgım aracımla sizin belkide günlerce hazırladıgınız aracı elemiş olmammı?
sana karsı en ufak bır yazım varmı? benmı yazdım ustune kırdı ettı vs dıye.? bu arada del solun agırlı sende olsa hulklamı denerdın :) stock del sol vtecten 100 kılo agır bunu bılıyormusun sen? sen del solu 950 kılo 1000 kılo felanmı sanıyorsun? bu kadar bılıyorsunuz yaw cıdden komıksınız :) hondanın crx kodlu kasa serılerının drag setupları les denecek durumdadır bunu herkes bılır. aracı kullanan arkadas pıstte ılk defa vtec kaldırdıu zaten ondan oncesınde turuncu 1.4 uyle yarısmıstır herzaman. drag setup ı kotu olan bı kasa ve ılk defa pıstte dragta vtec kaldıran bır kısının o arava ne kadar adapte olmasını bekleyebılırsınkı :) ben kaldırayım bırak dedım ıstemedı ben kendım yarısıcam dedı bende saygı duydum ustelemedım. oyle yok gunlerdır ugrasıp hazırladıgınız arabayı gectım ıste gunluk arabamla felan gıbı sacma tabırler kullanma ıstersen. arabanın kalkıs ve pılotaj dezavantajını ortadan kaldıralımmı ne dersın ? roll yapalımmı del solle? ben sen gectın dun agzımı acmadım helal olsun ıyı kaldırdı ıyı yuruttu aracını dedım. 2 .lıkmıs hakkımız sevındık dedım. durduk yerde trıbe gırme ıstersen ;)
Ayrıca baktıgımda nerdeyse tüm yarışmacılar finish i sol şeritte görmüş
ben aranızdan biri olmadıgımdanmı bukadar yükleniyorsunuz...
Roll de yaparız bi gün delsolle merak etmeyin..
ahahaha GÜLDÜK :D gel gel... arabanın tutunma ve pılotaj dezavantajını ortadan kaldıralımda roll yapalım bakalım onundekı kac boy sayabılcekmısın :)
ps: ınsanı yazmak ıcın bu kadar zorlamakta olmazkı. bı gectın dıye roll kıngmı kesıldın nedır... hondamdada ona buna sarıyodun edıyodunda burası yerı deıl. rollde aklın almaz del sola noldu dıye..
saygılar
Selam kardeşim ben sadece düşüncemi beyan ettim yanlış anlama beni. Muratın çimlere çıkma olasılığı olduğundan startta neden böyle bişey yaptı dedim. Sağlık olsun bir dahakine böyle bir eleştiriye izin verme lütfen.
Başarını tebrik ederim araban çok güzel yürüyor. İlk turda ben 5 kapı numaralı vti ile eşleştim Buğra neden del sol ile kalkın dedi anlamadım. Eğlence günüydü 2 defa geçilip eğlendik. Sanırım yılda 1 defa drag yaparım drag pek sarmadı beni. Rolling daha eğlenceli.
eslesmeler ılk soylendıgı gıbı olmadı zaten.bızede baska vtecle kalkacagımız soylendı sonra del solle senı cagırdılar eslesme bu deıl dedım ama fayda etmedı.
eslesmeler ılk soylendıgı gıbı olmadı zaten.bızede baska vtecle kalkacagımız soylendı sonra del solle senı cagırdılar eslesme bu deıl dedım ama fayda etmedı.
Sağlık olsun en azından tanıdığımız bildiğimiz bir araç ve arkadaşımız.Benim içinde deneyim oldu hem.
Bu b20 İzmir'den giden siyah b20 değil mi? Maaşallah Maaşallah.
deli keremin enkazı
Ademin pisligi
overblack
05-10-2008, 14:15
Büyük harf spec :D
HONDAM.COM'DAKİ O MESAJLARI YAZAN ADEM İSİMLİ ARKADAŞIMIZ DEĞİL LÜTFEN ONA YÜKLENMEYELİM.BAŞKA BİRİSİ YAZMIŞ O KİŞİYLEDE GEREKEN ŞEYLER KONUŞULMUŞTUR.
onurdemir
05-10-2008, 14:34
Şu yarış bir Oto Drag yarışı olsaydı (Ulusal draglar) emin olun ki 41 kapı numaralı araç sportmenlik dışı hareket yaptığı için diskalifiye edilirdi. Ama durum ortada. Sahibi açıklamayı yaptı. İsteyerek olmadı dedi. Daha fazla uzatmaya gerek yok. Kimse bir kupa için rakibinin hayatını tehlikeye atmaz. Buna inanmıyorum. Ama şunu da göz önünde bulundurmak gerekli. Aracında az modifiye yerine çok modifiye olabilir, pilotajın çok iyi olabilir... Ama bir drag yarışında sen kendine odaklanırsın. Önüne bakarsın ve finish'i ilk geçen olmak için efor sarfedersin. Aynaya bakarak, dikkatini dağıtmaz ve istem dışı soldaki şerite kaymazsın. "Aradaki fark çoktu ama" gibi mazeretlerde türetmeye gerek yok. Ya kafa kafaya gidiliyor olsaydı? Bir şeylerden ders almak için illa kaza olması ya da kötü sonuçla bitmesi gerekmez. Dünkü yarış bence tartışma konusu değil hepimize ders olmalı. Sidik yarışı yapmaktansa kazananı tebrik etmek gerekli. Kazananında bu olaydan sonuçlar çıkarıp daha dikkatli olacağı artık apaçık ortada. Buraya yazan herkesin medeni olduğunu düşünürsek daha fazla konunun uzamasına gerek yok diye düşünüyorum.
şöyle bır durum var 16 plakalı aracın sahıbı 1. oldu ama ödülünü vermediler.ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum
son sınıfıda izledim ama ödül törenine kalmadım, o kadar insanın gözü önünde ödülü vermemek gibi durum olacağını sanmıyorum
son sınıfıda izledim ama ödül törenine kalmadım, o kadar insanın gözü önünde ödülü vermemek gibi durum olacağını sanmıyorumaraştırırsan öğrenırsın kardeşim
nicomedia
05-10-2008, 15:37
Selam kardeşim ben sadece düşüncemi beyan ettim yanlış anlama beni. Muratın çimlere çıkma olasılığı olduğundan startta neden böyle bişey yaptı dedim. Sağlık olsun bir dahakine böyle bir eleştiriye izin verme lütfen.
Başarını tebrik ederim araban çok güzel yürüyor. İlk turda ben 5 kapı numaralı vti ile eşleştim Buğra neden del sol ile kalkın dedi anlamadım. Eğlence günüydü 2 defa geçilip eğlendik. Sanırım yılda 1 defa drag yaparım drag pek sarmadı beni. Rolling daha eğlenceli.
teşekkür ederim tayfuncum
ama tek söylemek istedigim selçuga inşallah delsol selçukta iken bir drag ve bir rolling yapma fırsatımız olur bana rollking demiş ben bilmiyorum ama selcugun körfezdeki tüm draglarını izledim kendi aracıyla da genelde ilk turda eleniyodu bir sürü parça takıp aracını hafifletip vs vs..kral ortada ama kral çıplak..
videolarıda koyucam buraya o videolarda tüm yarışmacıların finişi hangi şeritte bitirdigine dikkat etsin üzerime çökenler..zaten farkı açan sol şeride kaymış bariz ortada..
zamanında da vti lar ile ilgili bir konu vardı..üstüme gelindi
bi dyno verisi koydum buraya herkes kolpa dedi
ama 1000 kişi gördü neyin ne oldugunu..
son olarak bi konu açıp videoları da koyucam buraya ondan sonra da bu konuyla işim olmaz isteyen istedigini yazsın.. ama hala arkamdan atıp tutulmnasın kupayı çok isteyen varsa kargo yaparım...benim en başından beri iddaam yoktu zaten ama gelen araçlar benimkinden daha sıkı deilmiş malesef....
bu sitede anladıgım kadarıyla arkadaş ortamı olmayan bu şekilde karşılanıyo.. ayrıca selcuk ben hondam.comda asıp kesmiyorum o sitede yöneticiyim gerekene gereken cevabı veririm gerekirse silerim...
bugra bızı bu konuda aydınlatır online olunca
evet arkadaşlar yazılan yazıların hiç birisinin adem ile uzaktan yakından bi alakası yoktur....
tanıyan insanlar zaten yorumlarını yazmışlar.lütfen bi yanlış anlamaya izin vermiyelim.
saygılarımla.
Buğra A.
05-10-2008, 16:02
Şans eseri İstanbul'a dönerken ziyafet yaşattınız zaten :) Bir anda çevremi C6,Porsche ve HULK sarınca şaşırdım :D Yasinde çekti videoları.Söyleyeyimde yollasın sana abi.
teşekkür ederim tayfuncum
ama tek söylemek istedigim selçuga inşallah delsol selçukta iken bir drag ve bir rolling yapma fırsatımız olur bana rollking demiş ben bilmiyorum ama selcugun körfezdeki tüm draglarını izledim kendi aracıyla da genelde ilk turda eleniyodu bir sürü parça takıp aracını hafifletip vs vs..kral ortada ama kral çıplak..videolarıda koyucam buraya o videolarda tüm yarışmacıların finişi hangi şeritte bitirdigine dikkat etsin üzerime çökenler..zaten farkı açan sol şeride kaymış bariz ortada..
bu sitede anladıgım kadarıyla arkadaş ortamı olmayan bu şekilde karşılanıyo.. ayrıca selcuk ben hondam.comda asıp kesmiyorum o sitede yöneticiyim gerekene gereken cevabı veririm gerekirse silerim...
ahaha sen ne komedı bı adammıssın yahu :) ben hayatımda 1 kere ılk turda elendım katıldıgım dragta oda eglence gununde saxo ıle kalktıgım yarıstır bu sene ıcınde. bana ılk turda elendıgım bı tane yarıs vıdeosu gosterırmısın? bunu gosterırsen ben bırakırım bu ısı :D dıger gırdıgım dragların 2 sınde elendım oda ılk tur deıldı :) sen ne kadar hayalperest bı arkadsassın bı suru parca takıp elendı felan zuhahahaha hatta muhahaha ..
he kardesım heeee... rollıngde del solu gecceksın sen he.hanı sadece fıltre egzoz beyınlı KISA olmayan ;)SIKI vtecınlemı ... madem bu kadar ıddalısın hemen bu gece gel bahcesehır temde beklıyorum. geldın geldın gelmedın hıc konusma bırdaha ... haa TB lede denerız kısmetse ... senın gıbı dunkı vteccılere gecılmem ben. hadı bye
team_k20
05-10-2008, 16:21
gene tartışma gene tartışma bu nedir kardeşim böyle her dragdan sonra bi tartışma :D
gene tartışma gene tartışma bu nedir kardeşim böyle her dragdan sonra bi tartışma :D
ahaha olm adamları tebrtık edıyosun yıne yedıremıyolar tartısıyolar bız napalım :D kuyruk acısı mod on :D
hava sıcakmı oldu ne??? :D:D:D
Karsınızdakini tebrik edip susmayı bir ögrenemediniz, baydı artık sacmasapan kavgalarınız...
mechanıcer
05-10-2008, 17:27
http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=41743.0
boylebıı konu var dogrumu ya... gelmedıık ama olaylar olmus
Karsınızdakini tebrik edip susmayı bir ögrenemediniz, baydı artık sacmasapan kavgalarınız...kendılerıne ses etrmeyenlere cıkıskanlık yapanlara soyleyeceksın onu ;)
kendılerıne ses etrmeyenlere cıkıskanlık yapanlara soyleyeceksın onu ;)
Ben ortaya söyledim.
Pistte yarısacaksın, forumda tebrik edip susacaksın dogrusu bu ;)
ben adem b 20 si yı kaldıran kısıyım araba suan bana aıt diil ztn hondam com da benım adıma bıseyler yazılmıs sanırım ben de jl 159 turbo vtec varken uye ıdım suan arabamda yok uyelıgım de yok ztn :) ben yınede ozur dılıyeyım yazan arkadasın yerine :) emegi gecen herkese tsk. ben eglenmeye geldim eglendimde bana bellı etmedi ama araç sahibi suko sıkıntı yapmış olabılır :D
Ben ortaya söyledim.
hondam.com klasiği zaten o! Eğer susmazsan ya konunu yada mesajını siliyorlar. hiçbirşey yokmuş gibi dewam ediyorlar.
Ben ortaya söyledim.
kımsaenın bırsey deıdgı yok aracın sola kayması yada ustune kırılma durumundan baska kımse haksız sekılde gectın yada gecıldın demedı kımseye. olayı buyuttular gereksız yere... yarası olanlarda gocundu
excalıbur
05-10-2008, 18:33
hondam com un düzenlemiş olduğu 4 ekim drag day ve eğlence gününe vermiş olduğunuz destekten dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim..eğrisi ile doğrusu ile güzel bir gün yaşadık.ufak tefek kusurlarımız olduysa affola..
hondam.com istanbul bölge temsilcisi
http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=41743.0
boylebıı konu var dogrumu ya... gelmedıık ama olaylar olmus
Olay yada olaylar olmadı ...
konudaki İZMİT KÖRFEZ BELEDİYESİNİN senelerdir her türlü büyük organizasyonda ayakbastı parası tabir edilen ücreti makbuz karşılığı toplamasıdır ..
Bunun hondam.com nede izmit körfezPisti ile uzaktan yakından alakası yoktur .
Ayrıca bu parayı toplamak yasal hakları olduğundan eyer itirazı olan var ise belediyeyi dava edtmesi gerekmektedir ....
ben adem b 20 si yı kaldıran kısıyım araba suan bana aıt diil ztn hondam com da benım adıma bıseyler yazılmıs sanırım ben de jl 159 turbo vtec varken uye ıdım suan arabamda yok uyelıgım de yok ztn :) ben yınede ozur dılıyeyım yazan arkadasın yerine :) emegi gecen herkese tsk. ben eglenmeye geldim eglendimde bana bellı etmedi ama araç sahibi suko sıkıntı yapmış olabılır :D
Merhaba ;
Bende Startı veren Brifingi veren Sizin son Grup olduğunuzu normalde 2 şer araç olduğunuzdan sizlere grup açılamayacağını söyleyip gelin bunu eylenceye çevirelim Hepinizi bolca kaldırıyım ancak birinci ikinci üçüncü olmasın bu grupta sizler için uygunmu deilse ne tür bişi yapalım diyen adamım :D
Şimdi Herkez son gruba takılmış o grup özellikle belirtiyorum yukarda sözleri o grupta bi araya getirdiğimiz 6 aracın sahipleri ile yüzyüze konuştum .
Ve açıkça belirttim tubo var onlada kalk k20 de var onladakalk hatta tayyarda var onlada kalk eylence amaçlı hepsi ile kaldırırım hepinizi diye ....
ve dediğim gibi yaptım
3 kalkışı alan kazanır mantığı ile yaklaşmadım bazı araçlar 2 bazıları 3 bazıları 5 kere kalktı şhow amaçlı ....
Ardından da şimdi duruma bakıyorum ki sözler almış başını gitmiş ...
Aracı kaldıran arkadaş sensen adem rica ediyorum senden sende bu konuyu açıkla araç sahibi arkadaşına ....
Ayrıca araç sahibi arkadaşa şunuda açıklamanı istiyorum .
özellikle e mail atılarak açıklanan ve her siteye yazdığımız kurallara aykırı bir araçla geldiği için kendisini organizasyona kabul ettiğimiz için hatamı ettik ?
Stepne harici araçtan hiçbirşey sökülemez dedik kural olarak ve bunun haricindekiler diskalifiye edilicektir diye belirttik ....
Buna ramen kapıdan çevirmedik araç piste çıktı yarıştı kendini gösterdi geçtiğini geçti ... sizin grupta 1 ,2 ve 3. belirlememizin sebeplerinden biride budur Adil olayan bir birinciliği kimseye vermek istemememizdir pistte ...
Araç hızlıdır yavaştır önemli değil ama Tavır yanlıştır ve bu tavırla bu camianın içinde birçok organizasyonun anca kapısının dışında olur ....
Laflarım sağda solda sitelere gereksiz ve anlamsız mesaj yazan kim ise onadır.
Sen iletirsen sevinirim ....
offf amma uzattınız ya
Bencede ...