Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 ekim drag day !!!!
su kacırdınız
alıntı buğra bencede huahuaha
hondam.com klasiği zaten o! Eğer susmazsan ya konunu yada mesajını siliyorlar. hiçbirşey yokmuş gibi dewam ediyorlar.
Sanırım yanlıs anladın.
Hondam.com tofaşım.kom degil mevzu...
Hünerini pistte göstereceksin, kendini orda kanıtlayacaksın, tartısıp kavga edip forumun tadını tuzunu kacırmayacaksın anlamında söylemistim.
team_k20
05-10-2008, 21:22
Olay yada olaylar olmadı ...
konudaki İZMİT KÖRFEZ BELEDİYESİNİN senelerdir her türlü büyük organizasyonda ayakbastı parası tabir edilen ücreti makbuz karşılığı toplamasıdır ..
Bunun hondam.com nede izmit körfezPisti ile uzaktan yakından alakası yoktur .
Ayrıca bu parayı toplamak yasal hakları olduğundan eyer itirazı olan var ise belediyeyi dava edtmesi gerekmektedir ....
Merhaba ;
Bende Startı veren Brifingi veren Sizin son Grup olduğunuzu normalde 2 şer araç olduğunuzdan sizlere grup açılamayacağını söyleyip gelin bunu eylenceye çevirelim Hepinizi bolca kaldırıyım ancak birinci ikinci üçüncü olmasın bu grupta sizler için uygunmu deilse ne tür bişi yapalım diyen adamım :D
Şimdi Herkez son gruba takılmış o grup özellikle belirtiyorum yukarda sözleri o grupta bi araya getirdiğimiz 6 aracın sahipleri ile yüzyüze konuştum .
Ve açıkça belirttim tubo var onlada kalk k20 de var onladakalk hatta tayyarda var onlada kalk eylence amaçlı hepsi ile kaldırırım hepinizi diye ....
ve dediğim gibi yaptım
3 kalkışı alan kazanır mantığı ile yaklaşmadım bazı araçlar 2 bazıları 3 bazıları 5 kere kalktı şhow amaçlı ....
Ardından da şimdi duruma bakıyorum ki sözler almış başını gitmiş ...
Aracı kaldıran arkadaş sensen adem rica ediyorum senden sende bu konuyu açıkla araç sahibi arkadaşına ....
Ayrıca araç sahibi arkadaşa şunuda açıklamanı istiyorum .
özellikle e mail atılarak açıklanan ve her siteye yazdığımız kurallara aykırı bir araçla geldiği için kendisini organizasyona kabul ettiğimiz için hatamı ettik ?
Stepne harici araçtan hiçbirşey sökülemez dedik kural olarak ve bunun haricindekiler diskalifiye edilicektir diye belirttik ....
Buna ramen kapıdan çevirmedik araç piste çıktı yarıştı kendini gösterdi geçtiğini geçti ... sizin grupta 1 ,2 ve 3. belirlememizin sebeplerinden biride budur Adil olayan bir birinciliği kimseye vermek istemememizdir pistte ...
Araç hızlıdır yavaştır önemli değil ama Tavır yanlıştır ve bu tavırla bu camianın içinde birçok organizasyonun anca kapısının dışında olur ....
Laflarım sağda solda sitelere gereksiz ve anlamsız mesaj yazan kim ise onadır.
Sen iletirsen sevinirim ....
Bencede ...
kuralları aykırı bi araç denmiş ??? hulk tamamen söküktü artı si da rolbar vardı drag kurallarında buda vardır eğer araçtan bişey sökülüyosa rolbar yapmak zorundasın bunu sizin daha ii bilmeniz gerek.
ek olarakta arka lastik konusunu bana açıklarmısınız nie ince lastik takılamaz yurt dışında draglarda çoğu araba böyle yarışıyo.. hani org. *** atmak istemiyorum ama inanın böyle şeyler çok saçma günün en hızlısı olan araca ödül verilmemesi şaşırtıcı bunu herkez gördü bence onada ödül verilebilirdi :cool:
arkaya ınce lastık takılması yasak deıl yunus takılan stepnelerın 80 km max ıcın uretılmıs durumda olması sadece o tarz stepnelerın takılması yasak 80 km yı pıstte gectıgın ıcın tehlıke arz etmemesı yuzunden. yoksa bızımde stepnelerımız hazırdı ama takamadık
team_k20
05-10-2008, 22:14
arkaya ınce lastık takılması yasak deıl yunus takılan stepnelerın 80 km max ıcın uretılmıs durumda olması sadece o tarz stepnelerın takılması yasak 80 km yı pıstte gectıgın ıcın tehlıke arz etmemesı yuzunden. yoksa bızımde stepnelerımız hazırdı ama takamadık
ii peki hadi onu geçtik roll bar mevzusuna ne dicekler :)
ehehe valla bende aynen ona katılıyorum arkayı bosalttınmı roll bar varsa ıs okeydır :D
team_k20
05-10-2008, 22:33
evet işte bende ona açıklama bekliyorum yazılmış oraya bide drag kurallarına aykırı diye :D kurallarıda bizmi öğreticez yani bi o kaldı el atmadık onudamı biz yapalım :D
team_k20
05-10-2008, 22:36
dur dur bişey daha yakaladım adillikden bahsedilmiş
b20 atmosferik b20 turbo ile kalkıyo bu nasıl adillik bide o var daha arasam çok şey çıkarda neyse bunada cevap alalım susalım bari sonra adımız çıkmasın :D
b20turbo tek kısı dıye ondan bı alttakı en ust gruba verdıler . yoksa adam kalkamıycaktı
team_k20
05-10-2008, 22:40
Ayrıca araç sahibi arkadaşa şunuda açıklamanı istiyorum .
özellikle e mail atılarak açıklanan ve her siteye yazdığımız kurallara aykırı bir araçla geldiği için kendisini organizasyona kabul ettiğimiz için hatamı ettik ?
Stepne harici araçtan hiçbirşey sökülemez dedik kural olarak ve bunun haricindekiler diskalifiye edilicektir diye belirttik ....
Buna ramen kapıdan çevirmedik araç piste çıktı yarıştı kendini gösterdi geçtiğini geçti ... sizin grupta 1 ,2 ve 3. belirlememizin sebeplerinden biride budur Adil olayan bir birinciliği kimseye vermek istemememizdir pistte ...
Araç hızlıdır yavaştır önemli değil ama Tavır yanlıştır ve bu tavırla bu camianın içinde birçok organizasyonun anca kapısının dışında olur ....
cümlelerde burda
team_k20
05-10-2008, 22:41
bokunu cıkarma b20turbo tek kısı dıye ondan bı alttakı en ust gruba verdıler . yoksa adam kalkamıycaktı
e adillikmi sence :D
Eray Yümsel
05-10-2008, 22:45
bal tutan parmağını yalar arkadaşlar burası türkiye boşuna gerilmeyin yani :) bırakın kasmayın :)
team_k20
05-10-2008, 22:46
bal tutan parmağını yalar arkadaşlar burası türkiye boşuna gerilmeyin yani :) bırakın kasmayın :)
heheheheehehe :cool:
team_k20
05-10-2008, 22:48
adil olmayan birincilik nerde bide onu açıklayabilirlerse sevinirim daha kimle kalkıcaktı b20 si ab ile bile kalktı daha neyle kalkıcaktı birinci olması için tuhaf şeyler vallahi bravo böyle devam edin ;)
nicomedia
05-10-2008, 23:00
ahaha olm adamları tebrtık edıyosun yıne yedıremıyolar tartısıyolar bız napalım :D kuyruk acısı mod on :D
ya sen benim hakkımda yazma lütfen ne kuyruk acım olacakki? :) ben sonuca bakarımm ama acınız büyük sanırım anlıyorum :D:D
lütfen selçuk bu tartışma bitsin ben senden bizzat özür diliyorum sen daha tecrübelisin bu konuda.. samimiyetle söylüyorum
benım kuyruk acım felan yok. dunde fınalı kalktınız helal olsun adam gectı ne var arabasında dıye sordum. sadece beyın var dedıler o garıp geldı.yarıs bu gecmekte gecılmekte var.helekı drag cok komplıke bı spor araban guclu olur lastıgın sarar gecılırsın araban gucsuzdur sarmazsın yol alırsın guclu sararken sen gıdersın gecersın.araban gucludur kaldıramıyosundur gecılırsın vs sonuc olarak 2 grupta 1. 1 grupta 2. olduk bızım ıcın sonuclar gayet ıyı kutlama bıle yaptık dun gece Oytunların Restaurantta :) bı dahakı yarısa aksılıkler son bulursa TB ıle gırıcez daha ıyı olacaktır dıye dusunuyorum okadar
saygılar
kuralları aykırı bi araç denmiş ??? hulk tamamen söküktü artı si da rolbar vardı drag kurallarında buda vardır eğer araçtan bişey sökülüyosa rolbar yapmak zorundasın bunu sizin daha ii bilmeniz gerek.
ek olarakta arka lastik konusunu bana açıklarmısınız nie ince lastik takılamaz yurt dışında draglarda çoğu araba böyle yarışıyo.. hani org. *** atmak istemiyorum ama inanın böyle şeyler çok saçma günün en hızlısı olan araca ödül verilmemesi şaşırtıcı bunu herkez gördü bence onada ödül verilebilirdi :cool:
adam biliyo yazmış bak yunus ....
adil olmayan birincilik nerde bide onu açıklayabilirlerse sevinirim daha kimle kalkıcaktı b20 si ab ile bile kalktı daha neyle kalkıcaktı birinci olması için tuhaf şeyler vallahi bravo böyle devam edin ;)
1- Gayet iyi bilrim ben hangi aracın nasıl olması gerektiğini yunus hulk tamamen söküktü si da söküktü ikiside bizim kurallarımıza göre yarışa giremezdi hafifletmeden dolayı Hulk bunu düşünerek kantara gitti sabah ve kantar çıktısı aldı çoook merak eden varsa kargo ile yollıyım kaç kilo olduğu görülsün. Ancak genede bizim kurallara göre diskalifiye edilicekti oda gelenleri geri çevirmemek için son gurubu karma birbiri ile alakasız anca hızlı ve ilgi çekicek araçlar ile EYLENCE OLDUĞU PİSTTEEE SÖYLENEREK kaldırdık sonuçlarını bile not almadık eylence amaçlı show kalkışı olduğu için .
2-ince lastik o süratte aracın durmasınada kontrolünede etki eder güvenlik sebebi ile ince lastik kullanımıda yasaktı .
3- Günün en hızlısı değil diyen olmadı hediyede verildi ayrıca ancak en çoook hediyeyi o almadı okadar .
Orda 1.2.3. olarak açıklanmadı anonsuda ben yaptım son gruptaki tüm araçları okuyup podyuma çağırdım ve elde ne varsa verildi haaa ilk 3 e ayrılan ödül 5 kişiye dağıldı minikler döndüğü için az hediye verildi diye bukadar laf sölenecek bi durum yok ....
ii peki hadi onu geçtik roll bar mevzusuna ne dicekler :)
ulusal yarış kuralları ile yarış yapmadık BİZ DRAG EYLENCE GÜNÜ YAPTIK.
okusaydın örenirdin bunu sormazdın bile
ehehe valla bende aynen ona katılıyorum arkayı bosalttınmı roll bar varsa ıs okeydır :D
selçuk ulusal olmadığını sana kaçkere söledim msnde dahil olmak üzere ?????
ben nece konuşuyorum ???
evet işte bende ona açıklama bekliyorum yazılmış oraya bide drag kurallarına aykırı diye :D kurallarıda bizmi öğreticez yani bi o kaldı el atmadık onudamı biz yapalım :D
Drag kuralı nedir ne değildir emin ol biliyorum öretmek istediğin bi kural varsa öret bilgi kazanalım senin gibi bilenlerden ....
ULUSAL YARIŞ DEĞİLDİR KURALLARDA BUNLARDIR DİYE YAZDIM 50 KEZ ....
walla yaparız :D
yapın selçuk izleriz gelip
dur dur bişey daha yakaladım adillikden bahsedilmiş
b20 atmosferik b20 turbo ile kalkıyo bu nasıl adillik bide o var daha arasam çok şey çıkarda neyse bunada cevap alalım susalım bari sonra adımız çıkmasın :D
O grubun eylence grubu olduğunu orda benimle beraber olan şöförler biliyor bunu özellikle söledim araçların eşit olmadığını oraya kadar gelmişken kendi grupları olmadığı için boş çevirmemek istemediğimizden dolayı kaldırdığımızı ..
Demekki kusura bakmayın evinize dönün desek ozamn daha doğru olurdu ...
orda değildin 50 kere mesaj yazmışsın yunus bilmeden boşuna yazıyorsun akşam akşam ....
b20turbo tek kısı dıye ondan bı alttakı en ust gruba verdıler . yoksa adam kalkamıycaktı
Selçuk pistteydi o biliyo mesela bak ...
e adillikmi sence :D
Adillik yunus 1-2-3 diye kimi açıkladık ???
kime en hızlı en yavaş dedik o grupta ???
bilip bilmeden yorum yapma ....
Bildiklerini konuş bilmediklerini tutup ortada bişi varmış gibi anlatma !!!
Bunları yukarda yazarken hiçmi okumuyosunuz konuyu ????
Aşadakiler organizasyon öncesi yazılanlar
Bu ULUSAL BİR YARIŞ DEĞİL KURALLAR DA AYNI DEĞİL 50 KERE SÖLEDİK Demekki 50 kere daha sölememiz gerekiyomuş almadımı almıyo Yunus galiba ????
Okuyun Aşağıyı 51. kere sölemiş olıyım ....
Bu arada arkadaşlar Önemli bir notuda iletiyim
Araçlardan stepne harici birşey sökmek diskalifiye sebebidir ...
Her aracın içinde ulaşılabilicek bir noktaya sabitlenmiş yangın tüpü bulundurulması mecburidir .
Araçlarda slick lastik serbesttir .
Katılımcı olucak arkadaşlara gerekli e mail yarın iletilicektir ...
Lütfen hazırlığınızı ona göre yapınız ....
Selçuk Amaç en hızlı olanı ayırt etmek en fazla araba hafifleteni değil bu bir eğlence günü biliyorsun ...
Araçtan stepne harici malzeme sökmek yasak o nedenle ..
haa yarış koltuğun vardır yada karbon bagajın ona bişi diyemem ama tutupta arka koltuğunu sökersen komple sağı solu sökersen bu diskalifiye sebebi oluyor bu organizasyonda ...
Seni severim bilirsin beni pistte babamı tanımam kural kuraldır kankacım görüşürük pistte;)
sokulen seyler senı baglamaz meraketme :) koltuklar yerınde
oke selçuk sonra Söylemedin Demedin aman ne olurki deme bana ekşimede şimdiden uyarim stepne hariç her türlü sökülme ..
Eyer sökmediysen sorun yok
Söktüysende tak dediğim gibi teknik kontrole takılma izmite gelip boş dönme ...
Ulusal yarış değil bu Bu bi yarış da değil Eylence günü....
Kurallar belirttiğim kurallar herkezin adil ve eşit şekilde kalkması amaç ....
Teknik kontrolde sorun yaşayan beni aramasın pistte baştan söliyim kimsenin hakkını kimseye yedirmem adetim değildir bilen bilir zaten beni ve yaptığım iş lerde ki tavrımı ....
ıns kazasız belasız gonlunuze gore olur hersey...kulaklarım yetısmedı bayram dolayısıyla ptsı elımde olucak,gercekten katılmak ıstedıgım bı organızasyondu:( ulusaldan cok daha ıı olucak gıbı org;)
Bizde seni görmek isterdik aramızda kulakları boşver izlemeyede olsa bekleriz ...
Ulusalla bir benzerliğimiz yok aslında bu farklı bir konsept ***** ama eylenmek güzel bir cumartesi günü geçirmek isteyen otomobili seven herkezin zevk alıcağı bir gün planlandı .
Sevgili arkadaşlarım hertürlü detay için ciddi manada çalıştılar ben sandece pist drag vb. kısmımlarından sorumluyum ama arka tarafta yapılan hazırlıklar ve gün içindeki Showlar beni bile etkiledi ;)
Görüşmek üzere
Eğlence amaçlıydı seninde bilebileceğin üzere, sayılan birşey değil. Rakibi olarak seçilmişte kaldırılmışlar gibi belirtiyorsun. Yok öyle birşey. AB Yarışmıyordu, insanlar yanlış anlar.
yaptım kanka zamanında autodromda mıs gıbı org du hemde bıdaha yaparsam cagırcam senı soz :)
Ayrıca eleştirmeyi bilenler Destek olmayı bilmedikleri için bu sektör bu noktada .
Bir işi bilip yapandan çok Bilmeden yazan oldukça bu böle devam eder gider ....
Mechanix
05-10-2008, 23:18
Arkadaşlar hadi eğlenmeyi bilmiyorsunuz , bari insanların tadını kaçırmayın artık.
nicomedia
05-10-2008, 23:27
benım kuyruk acım felan yok. dunde fınalı kalktınız helal olsun adam gectı ne var arabasında dıye sordum. sadece beyın var dedıler o garıp geldı.yarıs bu gecmekte gecılmekte var.helekı drag cok komplıke bı spor araban guclu olur lastıgın sarar gecılırsın araban gucsuzdur sarmazsın yol alırsın guclu sararken sen gıdersın gecersın.araban gucludur kaldıramıyosundur gecılırsın vs sonuc olarak 2 grupta 1. 1 grupta 2. olduk bızım ıcın sonuclar gayet ıyı kutlama bıle yaptık dun gece Oytunların Restaurantta :) bı dahakı yarısa aksılıkler son bulursa TB ıle gırıcez daha ıyı olacaktır dıye dusunuyorum okadar
saygılar
tamam selçuk yeter lütfen bak ben özür de diledim bu konu kapansın bende senin tebrigine dikkat etmemişim teşekkür ediyorum ama bana da hak verin ki çok yüklendiniz sinirlerim bozuldu haketmeden birinci olmuş gibi hissediyorum
Bir dahaki sefere Ankarada organızasyon olsun pistte 400 metre :D
geçtim sardım geçildim derdıde olmaz :D
ben sana hıc bır mesajımda bı ıhtamda bulundummu? zaten bulunmama neden olan bı durum yok. ıyı kullandın ıyı adapte oldun gectın bukadar acık ve net.
VTec_king
05-10-2008, 23:29
emeği geçen herkeze teşekkkür ederim ben çok eğlendim katılmasamda
herkez elinden geleni yaptı birbirine yardım etti
geçmekde var geçilmekde var asıl olan eğlenmekdi
kimse çıkıpda eğlenmedim ben diyebilirmi bence hayır..
buğra şu ana kadar yaptığın organizasyonlar içinde sana ayrı teşekkür ediyorum kardeşim
Arkadaşlar hadi eğlenmeyi bilmiyorsunuz , bari insanların tadını kaçırmayın artık.
cok konusma sen patlak :D
http://img205.imageshack.us/img205/7765/grnt032qt3.jpg
nicomedia
05-10-2008, 23:33
ben sana hıc bır mesajımda bı ıhtamda bulundummu? zaten bulunmama neden olan bı durum yok. ıyı kullandın ıyı adapte oldun gectın bukadar acık ve net.
teşekkür ederim:)
Mechanix
05-10-2008, 23:41
[QUOTE=STP;406552]cok konusma sen patlak :D [/QUOTE=STP;406552]
Seni attıramadım ya pistten yanarım ben ona yanarım .
:=)
bıde alıntı yapmayı ogrensen :D
team_k20
06-10-2008, 01:22
adam biliyo yazmış bak yunus ....
1- Gayet iyi bilrim ben hangi aracın nasıl olması gerektiğini yunus hulk tamamen söküktü si da söküktü ikiside bizim kurallarımıza göre yarışa giremezdi hafifletmeden dolayı Hulk bunu düşünerek kantara gitti sabah ve kantar çıktısı aldı çoook merak eden varsa kargo ile yollıyım kaç kilo olduğu görülsün. Ancak genede bizim kurallara göre diskalifiye edilicekti oda gelenleri geri çevirmemek için son gurubu karma birbiri ile alakasız anca hızlı ve ilgi çekicek araçlar ile EYLENCE OLDUĞU PİSTTEEE SÖYLENEREK kaldırdık sonuçlarını bile not almadık eylence amaçlı show kalkışı olduğu için .
2-ince lastik o süratte aracın durmasınada kontrolünede etki eder güvenlik sebebi ile ince lastik kullanımıda yasaktı .
3- Günün en hızlısı değil diyen olmadı hediyede verildi ayrıca ancak en çoook hediyeyi o almadı okadar .
Orda 1.2.3. olarak açıklanmadı anonsuda ben yaptım son gruptaki tüm araçları okuyup podyuma çağırdım ve elde ne varsa verildi haaa ilk 3 e ayrılan ödül 5 kişiye dağıldı minikler döndüğü için az hediye verildi diye bukadar laf sölenecek bi durum yok ....
ulusal yarış kuralları ile yarış yapmadık BİZ DRAG EYLENCE GÜNÜ YAPTIK.
okusaydın örenirdin bunu sormazdın bile
selçuk ulusal olmadığını sana kaçkere söledim msnde dahil olmak üzere ?????
ben nece konuşuyorum ???
Drag kuralı nedir ne değildir emin ol biliyorum öretmek istediğin bi kural varsa öret bilgi kazanalım senin gibi bilenlerden ....
ULUSAL YARIŞ DEĞİLDİR KURALLARDA BUNLARDIR DİYE YAZDIM 50 KEZ ....
yapın selçuk izleriz gelip
O grubun eylence grubu olduğunu orda benimle beraber olan şöförler biliyor bunu özellikle söledim araçların eşit olmadığını oraya kadar gelmişken kendi grupları olmadığı için boş çevirmemek istemediğimizden dolayı kaldırdığımızı ..
Demekki kusura bakmayın evinize dönün desek ozamn daha doğru olurdu ...
orda değildin 50 kere mesaj yazmışsın yunus bilmeden boşuna yazıyorsun akşam akşam ....
Selçuk pistteydi o biliyo mesela bak ...
Adillik yunus 1-2-3 diye kimi açıkladık ???
kime en hızlı en yavaş dedik o grupta ???
bilip bilmeden yorum yapma ....
Bildiklerini konuş bilmediklerini tutup ortada bişi varmış gibi anlatma !!!
Bunları yukarda yazarken hiçmi okumuyosunuz konuyu ????
Aşadakiler organizasyon öncesi yazılanlar
Bu ULUSAL BİR YARIŞ DEĞİL KURALLAR DA AYNI DEĞİL 50 KERE SÖLEDİK Demekki 50 kere daha sölememiz gerekiyomuş almadımı almıyo Yunus galiba ????
Okuyun Aşağıyı 51. kere sölemiş olıyım ....
tamam siz herşeyi ii biliyosunuz ben sustum buyrun böyle devam edin bidaha hiç bi org. için yorumda bulunmucam ;)
tamam siz herşeyi ii biliyosunuz ben sustum buyrun böyle devam edin bidaha hiç bi org. için yorumda bulunmucam ;)
yunus herkeze yap bana yapma yazdıklarım belli ben bişi biliyorum diye ortaya çıkmadım aksine sen ööööreteyim diye yazdın ....
şimdi bana cevap yazmak zorundasın !
niye biliyomusun söliyim
ben sana bugune kadar düşman bi adam değilim
ben senin için kötü düşünmedim
ben seni durdukyere kötülemedim ....
Sen naaaptın durduk yere bilmeden etmeden orda ne konuşuldu edildi hiçbir fikrin olmadan attın tuttun yok ölllee yoo böyyle diye ...
yok kural öle yok kural böle diye ....
şimdi yazdığım mesaja cevap ver yada adam gibi özür dile yaptığın benim ve organizasyon sahibi hondam.com için ...
yaptığın hatayı anla benden sonra da kimseye yapma bunu ....
kaç senedir bukadar sinirlenmedim daralmadım herhangibir forumda ....
Yaptığın gereksiz bilgisiz anlamsız ve boş ithamlardan(itham=karalama ,bilmeden konuşma , iftira atma ) dolayı özür dilersen benim için aynı yunus olarak devam et aklımda kalan arkadaş yunus yada zeytinyağı ve boş adam modunda devam et bende selamımın kapsama alanını biliyim bu saatten sonra ....
Ayrıca bilki yazdın okadar soru sordun cevap yazdım sana yazacak cevabın yok haaalen ustu dusunuyorsun yakışmıyo 7 yas tripleri...
Bulun yorumda bulun sonuna kadar haklı olabildiğin konuda bizde destekleyelim seni bu site yorum için var HAKARET YADA İFTİRA ETMEK HELE HELE OLAN YADA SÖLENENLERİ BİLMEDEN UFURUKTEN TEYYARE LAF SOLEMEKLE YAPILAN YORUMLAR İÇİN DEĞİL !!!...
senden 1 kez karşındaki insan gibi düşünmeni empati yapmanı istiyorum ...
eyer halen bu düşüncedeysen ben yaptığım bugune kadar içinde bulunduğum tum işlerin
yaptığım tum hataların
yaptığım tum artıların
yaptığım tüm eksilerin
yaptığın tum organizasyonların
sonuna kadar arkasındayım hepsinide adam gibi konuşur hata ise sölerim değil ise sonuna kadar savunurum bende R yok olmadı olmazda hatamıda bilirim sevabımıda hayatım arabanın hp si ile doğru orantılı değil ama sevdiğim otomobil ve bu işi trde en çok aktif tutan insanlardan biri olmaya çalışıyorum elimden geldiği kafamın yettiği ekibimin muhteşem desteği ile ...
Buyur gel Kahvemi iç yüzümede bukadar İFTİRA atar gibi 5-10 mesajla yazar gibi söyle ...
Telefon numaram 0554 400 8009
Adresim belli yunus ....
Bu mesaja yukardakileri okuyarak zeytinyağı olmayarak yazdıklarının bizi nekadar üzdüğünü düşünerek net bi cevap yazarsın umarım .....
DİPNOT :Adem arabayı kaldıran sensin şimdiye kadar yazdıklarımı oku sende bi yazıver deki bana sen bunu demedin eyer yanlışlsam sen kalktın orda startta sen aracı kullandın geçtin ettin ....
Yada yanlışsam deki sen yazdıklarını sölemedin bunları duymadım ben pistte startta sen bizi toplayıp arabalardan indirip çağırıp sölemedin .....
DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ SİZDEN RİCAM BU KONUYA YORUM YAZMAYIN KONUYU BİLMEDİĞİNİZDEN DOLAYI ....
BU KONUYA (boolca yorumda bulunan ) YUNUS K20_TEAM VE ADEMDEN(b20si ı kaldıran yanımda hertürlü sölediğim sözü kulağı ile duyan ) CEVAP BEKLİYORUM SADECE ...
Bu arada Start noktasında Sadece O grupta bulunan Arkadaşlardan bir ricam var yazdıklarımı okusunlar ve lütfen teyit etsin yada desinlerki bu sölenmedi yada bize sölenenin aksine bi durum oldu !!!!
Bu sayede Kimin neyi nekadar bilip bilmediği kimin neyi nasoıl yaptığı kimin nekadar doğru sölediği teyit edilmiş olsun ......
Görüşmek üzere ...
Bugra bizi topladı aynen dediklerini yazıyorum
B20 si B20 turbo ile kalksın yada Hulk kalksın
Adem ve bende dedik ki ama bizi gecerse biz elenmiyelim hepimiz beraber kalkalım
bugrada dediki ozaman 1.2.3. cu olmasın herkes kalksın birbiri ile bu grup eglence grubu olsun
bizde tamam dedik kimse itiraz etmedi
olay bundan ibaret
birinci agizdan miniks buyrun, simdi neden kupa isteyenler ciktiysa..
Bugra bizi topladı aynen dediklerini yazıyorum
B20 si B20 turbo ile kalksın yada Hulk kalksın
Adem ve bende dedik ki ama bizi gecerse biz elenmiyelim hepimiz beraber kalkalım
bugrada dediki ozaman 1.2.3. cu olmasın herkes kalksın birbiri ile bu grup eglence grubu olsun
bizde tamam dedik kimse itiraz etmedi
olay bundan ibaret
bende ordaydım bunun dısında bı dıyalog gecmedi
team_k20
06-10-2008, 13:47
yunus herkeze yap bana yapma yazdıklarım belli ben bişi biliyorum diye ortaya çıkmadım aksine sen ööööreteyim diye yazdın ....
şimdi bana cevap yazmak zorundasın !
niye biliyomusun söliyim
ben sana bugune kadar düşman bi adam değilim
ben senin için kötü düşünmedim
ben seni durdukyere kötülemedim ....
Sen naaaptın durduk yere bilmeden etmeden orda ne konuşuldu edildi hiçbir fikrin olmadan attın tuttun yok ölllee yoo böyyle diye ...
yok kural öle yok kural böle diye ....
şimdi yazdığım mesaja cevap ver yada adam gibi özür dile yaptığın benim ve organizasyon sahibi hondam.com için ...
yaptığın hatayı anla benden sonra da kimseye yapma bunu ....
kaç senedir bukadar sinirlenmedim daralmadım herhangibir forumda ....
Yaptığın gereksiz bilgisiz anlamsız ve boş ithamlardan(itham=karalama ,bilmeden konuşma , iftira atma ) dolayı özür dilersen benim için aynı yunus olarak devam et aklımda kalan arkadaş yunus yada zeytinyağı ve boş adam modunda devam et bende selamımın kapsama alanını biliyim bu saatten sonra ....
Ayrıca bilki yazdın okadar soru sordun cevap yazdım sana yazacak cevabın yok haaalen ustu dusunuyorsun yakışmıyo 7 yas tripleri...
Bulun yorumda bulun sonuna kadar haklı olabildiğin konuda bizde destekleyelim seni bu site yorum için var HAKARET YADA İFTİRA ETMEK HELE HELE OLAN YADA SÖLENENLERİ BİLMEDEN UFURUKTEN TEYYARE LAF SOLEMEKLE YAPILAN YORUMLAR İÇİN DEĞİL !!!...
senden 1 kez karşındaki insan gibi düşünmeni empati yapmanı istiyorum ...
eyer halen bu düşüncedeysen ben yaptığım bugune kadar içinde bulunduğum tum işlerin
yaptığım tum hataların
yaptığım tum artıların
yaptığım tüm eksilerin
yaptığın tum organizasyonların
sonuna kadar arkasındayım hepsinide adam gibi konuşur hata ise sölerim değil ise sonuna kadar savunurum bende R yok olmadı olmazda hatamıda bilirim sevabımıda hayatım arabanın hp si ile doğru orantılı değil ama sevdiğim otomobil ve bu işi trde en çok aktif tutan insanlardan biri olmaya çalışıyorum elimden geldiği kafamın yettiği ekibimin muhteşem desteği ile ...
Buyur gel Kahvemi iç yüzümede bukadar İFTİRA atar gibi 5-10 mesajla yazar gibi söyle ...
Telefon numaram 0554 400 8009
Adresim belli yunus ....
Bu mesaja yukardakileri okuyarak zeytinyağı olmayarak yazdıklarının bizi nekadar üzdüğünü düşünerek net bi cevap yazarsın umarım .....
DİPNOT :Adem arabayı kaldıran sensin şimdiye kadar yazdıklarımı oku sende bi yazıver deki bana sen bunu demedin eyer yanlışlsam sen kalktın orda startta sen aracı kullandın geçtin ettin ....
Yada yanlışsam deki sen yazdıklarını sölemedin bunları duymadım ben pistte startta sen bizi toplayıp arabalardan indirip çağırıp sölemedin .....
DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ SİZDEN RİCAM BU KONUYA YORUM YAZMAYIN KONUYU BİLMEDİĞİNİZDEN DOLAYI ....
BU KONUYA (boolca yorumda bulunan ) YUNUS K20_TEAM VE ADEMDEN(b20si ı kaldıran yanımda hertürlü sölediğim sözü kulağı ile duyan ) CEVAP BEKLİYORUM SADECE ...
Bu arada Start noktasında Sadece O grupta bulunan Arkadaşlardan bir ricam var yazdıklarımı okusunlar ve lütfen teyit etsin yada desinlerki bu sölenmedi yada bize sölenenin aksine bi durum oldu !!!!
Bu sayede Kimin neyi nekadar bilip bilmediği kimin neyi nasoıl yaptığı kimin nekadar doğru sölediği teyit edilmiş olsun ......
Görüşmek üzere ...
ilk olarak bukadar ağır konuşmana gerek yoktu ben neyin ne olduğunu çok ii biliyorum o yüzden kırıcı bi lafta bulunmadım karalamayı ise asla yapmadım sadece öz eleştirimi yaptım bi izliyici olarak ne konuşuldu edildi onu bilmiyodum kalkıpta kimsede bunu açıklamadı burda . bilirsin senide çok severim seninle buzamana kadar herhangi bi tartışmamız bile olmamıştır. sen beni yanlış anladın. istediğin özür ise biz onuda dileriz problem değil. yüz yüzede konuşuruz istersen ;)
ilk olarak bukadar ağır konuşmana gerek yoktu ben neyin ne olduğunu çok ii biliyorum o yüzden kırıcı bi lafta bulunmadım karalamayı ise asla yapmadım sadece öz eleştirimi yaptım bi izliyici olarak ne konuşuldu edildi onu bilmiyodum kalkıpta kimsede bunu açıklamadı burda . bilirsin senide çok severim seninle buzamana kadar herhangi bi tartışmamız bile olmamıştır. sen beni yanlış anladın. istediğin özür ise biz onuda dileriz problem değil. yüz yüzede konuşuruz istersen ;)
beni biliyorsun normalde hiç uslubum değil bukadar sert yazmak ama senden okadar ağır ithamlar geldiki dayanamadım açıkcası ..
çok emek harcadık çok ter döktük orda tüm ekipçe ..
Yunusum sende az bi okusaydın forumu önceden yada nebiliyim sorsaydın bizlerden birine direk yazmadan önce .
Yanlış anladım herhalde bende seni çünküü bende senden böle bi tavır beklemiyordum açıkcası ..
Bi ara bi kayfe ısmarlarsın gönlümü alırsın artık;)
team_k20
06-10-2008, 23:20
beni biliyorsun normalde hiç uslubum değil bukadar sert yazmak ama senden okadar ağır ithamlar geldiki dayanamadım açıkcası ..
çok emek harcadık çok ter döktük orda tüm ekipçe ..
Yunusum sende az bi okusaydın forumu önceden yada nebiliyim sorsaydın bizlerden birine direk yazmadan önce .
Yanlış anladım herhalde bende seni çünküü bende senden böle bi tavır beklemiyordum açıkcası ..
Bi ara bi kayfe ısmarlarsın gönlümü alırsın artık;)
ısmarlarım kanka ayıpsın :cool: elinize sağlık
PASAKIZI
10-10-2008, 15:25
cok acıkca bişi yazıcam
minikslerle evvelki yıllarda aem v2 den dolayı bir tatsızlık yasamıstım.
bu yuzden hıc kendılerını tanıma fırsatım olmadı.
ama
Ben bukadar efendi bukadar hırsına yenılmeyen pek fazla kısı tanımadım cevremde.
Bu yuzden tesekkur ve tebrik ediyorum (hangısıyle tanıstım hatırlamıyorum)
biz onlar içinde kupa hazırlamıstık ama gelip almadılar :)
cok acıkca bişi yazıcam
minikslerle evvelki yıllarda aem v2 den dolayı bir tatsızlık yasamıstım.
bu yuzden hıc kendılerını tanıma fırsatım olmadı.
ama
Ben bukadar efendi bukadar hırsına yenılmeyen pek fazla kısı tanımadım cevremde.
Bu yuzden tesekkur ve tebrik ediyorum (hangısıyle tanıstım hatırlamıyorum)
biz onlar içinde kupa hazırlamıstık ama gelip almadılar :)
Öküz olan Hilmi Ayı olan Ahmet :D:D:D
Öledir bizim minicikler ;)
Teşekkür ederim aynı zaman da rica da ederim
çok çalıştınız gercekten 1 dakka durdugunu görmedim ekibin tekrar tebrikler
ben hondam coma yazdıklarımı burayada yazyım kupa için yada 1 ncilik için girmemiştim yarışa zaten B20 gecmişti beni keremdeyken gene gecicekti bir iddam olsa slick takar gelirdim zaten 17 potenzalara yazık etmezdim :)
Ben eglendim iki kalkış yapsam yetiyor zaten bana bide işin showundaydım lastik falan da yaktım herkese güsel anlar anılkar yaşattıgımızı sanıyorum
kupa için teşekkürler...
Öküz olan Hilmi Ayı olan Ahmet :D:D:D
Öledir bizim minicikler ;)
hahahahhahahahhahahhahahhha:D:D:D:D:bugra bu kadar guludugmu hatırlamyorum uzun zamandır:D
sen ne gülüon lan ayııı :D:D:D:D
sen ne gülüon lan ayııı :D:D:D:D
:D:Dhaftaya bıde sc vtec hulk denemsı varmıs haberınız var mı?:D:D bıde tavacı recep usta dıe bı yer varmıs ankarada tam sıze goreymıs...tunayK oraya goturekmıs sızı...
M_PROJECT
10-10-2008, 19:42
hass tavaci dedi :S
hass tavaci dedi :S
dedım walla:D:D
hahahhaha ozmn once tavacı recep usta vs mc donalds roll ondan snra calıfronıa roll daha snra hulk vs sc vti :)
team_k20
11-10-2008, 01:36
ortalığı kızıştırıyımmı :D :D :D :D :D
Ahahhahhahha bugraya yüklen :D
ortalığı kızıştırıyımmı :D :D :D :D :D
Rahat dur kırmim k20ni :D:D:D:D
Ahahhahhahha bugraya yüklen :D
Bakın mesela bunu yazan Öküz olan Hilmi :D
Ahmet olsa böle yazmaz :D
uhehuehuehueuhe :D
Aynen lan çözdün işi bugra aferim aahahaa
abi böle özel kelimeleri forum ortamında yazmayın yarın 15 yaşinda bi çocuk gelir öküz hilmi abi senmisin die sorarsa ölmesin çocuk durup dururken :)
Aynen lan çözdün işi bugra aferim aahahaa
Dimi ama kanka nasılım Maymun Specim ya bende bilirim :d hueuheuhehuuheuhe
abi böle özel kelimeleri forum ortamında yazmayın yarın 15 yaşinda bi çocuk gelir öküz hilmi abi senmisin die sorarsa ölmesin çocuk durup dururken :)
Yazık olur 15 yaşında gencecik vah vah deriz ozamn da :D huehueuhheuhue