PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bulgaristan da yasayan arkadaslar bilgi ve yardım lazım

oZaFaCaN
12-05-2014, 12:49
arkadaslar, bulgarıstanda yasayan ve bana dıl ve araba parcası bulmak konusunda yardımcı olabılecek bırı var mıdır? haftasonu bulgarıstana gıdıcem gezmek ıcın (arabayla) arabama koltuk ve jant takımı almak ıstıyorum dıl bılmedıgım ıcın ve ordakı ınsanlarında ıngılızce bılmedıgını dusundugum ıcın bu konuda yardıma ıhtıyacım var, bır kac cıkma parca satan yere gıdıp dolasıcam sdece,
forumda ogrencı vs. gunluk tercumanlık ıcın harclık kazanmak ısteyen veya sevap ıslemek ısteyen bı kac arkadas vardır dıye dusunuyorum :)

-Aydın-
12-05-2014, 12:50
Hangi şehire gideceğiniz hakkında bilgi verseniz daha net sonuç çıkacaktır :)

oZaFaCaN
12-05-2014, 13:06
sehır farketmez, ben varna ya gıdıcem ama herhangı baska sehıre de gıdebılırım :)

rcpsvn
12-05-2014, 18:59
Bg de yeğenlerim var onlar benden jant istiyolar. 1 tl = 0.63 leva bence bg de ucuz jant bulamazsın koltuk bulursun. yanında mutlaka bg ca bilen biri olsun yoksa cok fiyat cekiyolar uyanmıslar anlican.

Gko
12-05-2014, 19:02
şöyle diyim. jant vs. alcagınıza direk araba alın ordan parçaları değiştirin satın daha maliyetli olur :)

Mr.K
12-05-2014, 19:09
kircaailiyi gecince solda bmw parcacisi var kpikuleye en yakin plovdive gelmeden
onun harici plovdiv civarindada parcacilar mevcut hayirliyolculuklar.

oZaFaCaN
13-05-2014, 08:20
şöyle diyim. jant vs. alcagınıza direk araba alın ordan parçaları değiştirin satın daha maliyetli olur :)

arabayı almanyadan aldım zaten :)

İbrahim33
13-05-2014, 08:27
Konu biraz eski ama belki yardımcı olabilir.

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/33333-bulgaristan.html

markuc
13-05-2014, 08:53
bulgaristanın en büyük parca hurda yeri varnada diye biliyorum ordan herseyi bulabilirsiniz..sınırdan gecerken aracınıza yeşil sigorta yaptırıyosunuz 180 tl bilginiz olsun git gel masrafları zaman kaybı buradakine denk gelmiş olur zaten.yukarıda arkadas belirtmiş suan leva 0,67 olmuş yanı 100 tl = 67 leva

RottingChrist
13-05-2014, 09:05
temmuz ayında bende varna tarafında olacağım. tarihler uyarsa yardımcı olmaya çalışırım. başka bir amaç için gidip gitmişken bu işi de halledeyim diye düşünüyorsanız ok ama sırf bu iş için hiç gerek yok.

oZaFaCaN
13-05-2014, 10:35
bu haftasonu gıdecegım, sadece parca almak ıcın gıtmıyorum, gıtmısken koltuk jant ve coıl alıyım dıye dusunuyorum, tanıdık bırılerını bulsaydım hatta arabayı bıle boyatmak ıstıyordum :)

Gko
13-05-2014, 10:39
Araba boyatmayin orda. Coilide ordan.almanizi tavsiye etmiyorum. Zor bulabilirsiniz ve pahali olabilir.burdan. jantla da araba ayni para nerdeyse

CooLeqenD
13-05-2014, 10:46
Araba boyatmayin orda. Coilide ordan.almanizi tavsiye etmiyorum. Zor bulabilirsiniz ve pahali olabilir.burdan. jantla da araba ayni para nerdeyse

gko biz ne zaman çözücez bea :) en sonunda kafam atıcak rallye getircem ordan burdan XS' e giydircem parça pinçik pert şekilde götürücem anasını satayım :)

gurcell
13-05-2014, 10:49
RYHN vardı bir ara, ama sonra kayboldu gitti. 3-4 senedir ulaşamıyoruz ona.

ice
13-05-2014, 10:51
Konunu hiç etmek istemiyorum kusura bakma ama güzelim memleketimi ne hale getirdiler yurt dışında araba boyatmak parça almak vs daha ucuza geliyor ...

Gko
13-05-2014, 10:56
gko biz ne zaman çözücez bea :) en sonunda kafam atıcak rallye getircem ordan burdan XS' e giydircem parça pinçik pert şekilde götürücem anasını satayım :)

Kanka calismaya basliyim bi su okul bitsin cokucem ordan biseylere ben aklimda var hep :D gideriz beraber parcalar getiririz hahaha :D

CooLeqenD
13-05-2014, 10:59
Kanka calismaya basliyim bi su okul bitsin cokucem ordan biseylere ben aklimda var hep :D gideriz beraber parcalar getiririz hahaha :D

Kanka benim amcaoğlum çifte vatandaş şuan askerde az kaldı. Çıksın o zaman arabayı satarsam gidicem çökücem bir tanesine gelicem parçalıcam alıcam parçalarını pert edicem arabayı götürcem oraya atıcam çöplüğe anasını satayım :D Zaten para değil :D

Gko
13-05-2014, 12:04
Burdan al bi e36. Ordan ar icine 330 motoru yada m3.motoru orda cok var. Koltuklarida degistir gel. Bende cifte vatandasim yazin gitcem bakayim bikac parca biseye

oZaFaCaN
13-05-2014, 13:12
yapılmak ıstedıkten sonra cok farklı seyler yapılabılır tabı ama bence rıske atmaya gerek yok degmez de, 10 -20 bın lıra ıcın hayatını rıske atıp kacakcı olmaya, ben kendı koltuklarımı ve coıloverlerımı sattım paraya ıhtıyacım var dıye gecen sene, sımdı arabanın rengını degıstırecegım ıcın acık renk koltuk ıstıyorum, hazır arabayla gıtmısken alırım dıye dusunuyorum, yoksa araba alıp ondan benımkıne gecırmek vs falan gıbı seylere kalkısmam :)

Gko
13-05-2014, 13:25
yapılmak ıstedıkten sonra cok farklı seyler yapılabılır tabı ama bence rıske atmaya gerek yok degmez de, 10 -20 bın lıra ıcın hayatını rıske atıp kacakcı olmaya, ben kendı koltuklarımı ve coıloverlerımı sattım paraya ıhtıyacım var dıye gecen sene, sımdı arabanın rengını degıstırecegım ıcın acık renk koltuk ıstıyorum, hazır arabayla gıtmısken alırım dıye dusunuyorum, yoksa araba alıp ondan benımkıne gecırmek vs falan gıbı seylere kalkısmam :)

Yanlis.anladiniz sanirim. Dedigim sey atiyorm ordan aldiniz araba. M koltuk var diyelim. Onlaru kendinize takarsiniz kendinizinkini ona snra gidicnede satarsiniz misal.bunun gibi bi ornek verdim.ben :)

oZaFaCaN
13-05-2014, 13:35
evet vakıt olsa aslında en mantılısı o da, onları yapabılecek kadar vaktım yok kı :) dedıgım gıbı orda bı hurdacıya gıdıp parcaları almak bana gore suan en mantıklısı olarak gelıyor, bakalım dolasacaz yardımcı olacak kımseyı bulamadık :)

Gko
13-05-2014, 13:43
Eve gidince bakayim yardimci olabilcek birilerini bulabilcekmiyim :) ama sakin arabayi orda boyatmayin burda duzgun biyerde boyatmaya calisin

oZaFaCaN
13-05-2014, 14:06
Eve gidince bakayim yardimci olabilcek birilerini bulabilcekmiyim :) ama sakin arabayi orda boyatmayin burda duzgun biyerde boyatmaya calisin

cok ıı olur :)

yok sadece bı dusunceydı boyatma ısı :)

aodabasi
13-05-2014, 20:43
bulgaristanda olup ordan parça yollamak isteyende olabilir aslında veya bu araç alıp getirmek parçaları değiştirmek nasıl oluyo gerçekte hep bi rivayet nedense etrafımızda yapanlar çok ama icraat yok..konuyu takipteyim nasipse bende düşünüyorum

tremx
13-05-2014, 20:55
arkadasim var bu islerle ugrasan bende kircalideyim ama bulgarcam we zamanim yok pek eger isterseniz tel no verebilirim arkadasin?

knkc90
13-05-2014, 21:09
Tarantino mehmet abiye ulaş 10 numara adam bütün sorununu cozer

oZaFaCaN
14-05-2014, 08:27
arkadasim var bu islerle ugrasan bende kircalideyim ama bulgarcam we zamanim yok pek eger isterseniz tel no verebilirim arkadasin?

cok memnun olurum

oZaFaCaN
14-05-2014, 08:28
Tarantino mehmet abiye ulaş 10 numara adam bütün sorununu cozer

sıteye uye degılmı?

ReßeL
14-05-2014, 08:34
Mesaj attim, isine yararar umarim.

oZaFaCaN
14-05-2014, 13:50
tesekur ederım saolasın ılgılendıgın ıcın.