Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli katliam gibi kaza
MrtYILDIZ
20-05-2014, 22:54
Az önce olay yerinden geldim gerçekten can pazarı vardı allah acil şifa versin ve yardımcı ları olsun :( arkadaşlarımız arasından yakınları olabilir eşim acilde elimden geleni yapmaya çalışırım
BizimKocaeli.com - TEM'de zincirleme kaza (http://bizimkocaeli.com/Haber/105926/polis-adliye/temde-zincirleme-kaza/)
HellRot06
20-05-2014, 23:01
Hangi sorumsuz insan artığı yaratık döktü onu oraya kim bilir. Yaralıların hepsine geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun...
Gecenin bu saati TEM'in ortasında kaza. Allah yardımcıları olsun inşallah ölü çıkmaz.
Eğer iddialar doğruysa çok büyük bir sorumsuzluk, bu kadar kişinin hakkını nasıl öder bilinmez.
haberlerde gördüm inşallah ölen yoktur
_driver_
20-05-2014, 23:17
Allah yardımcıları olsun
az evelde halicte onumde bi kaza oldu. Scirocco logan traffic s2000 karismisti. Logan ve scirocco cok kotu durumdaydi.
Allah yardımcıları olsun. inş. ölü yoktur.
Allah yardımcıları olsun çok kötü olmuş.Yalnız bu kamyoncuları ben anlamıyorum biri yolun ortasında yarık lastik bırakır biri bişey düşürür iplemez sol şeride öküz gibi dalarlar.İnsan olmak çokmu zor geliyor anlamıyorum
Merterde mercedes yanmis. S mi acaba goremedim
Yakınları olanlar için geçmiş olsun diyorum.
Allah yardımcıları olsun çok kötü olmuş.Yalnız bu kamyoncuları ben anlamıyorum biri yolun ortasında yarık lastik bırakır biri bişey düşürür iplemez sol şeride öküz gibi dalarlar.İnsan olmak çokmu zor geliyor anlamıyorum
İnsan olmak gerçekten bu kadar zor çünkü düşünebilecek bir beyin yok,arkasında ne bıraktıkları umurlarında değil.
arabada bir ihtimal yaralı kurtulursun da hızlı giden bir motorda bu gizemli kaygan madde ölüm getirebilirdi.
Low-Rider
21-05-2014, 00:11
Merterde mercedes yanmis. S mi acaba goremedim
gördüm bende baya yanmış yere oturmuştu ne olduğunu seçemedim panemera gibi gördüm ama emin değilim
Merter'de yanan Mercedes, C Coupe veya E Coupe.. Uzaktan tam seçemedim bu ikisinden biri.. Yol kenarında ufak alev sonrası çok kısa sürede bütün arabayı sardı ve kül etti..
Allah tüm kazaya karışanların yardımcısı olsun.
Yuklemeler genelde kadap usulu yapılıyor,doke saca gıdıyor.
Emınım bu cahıl adamın haberı bıle yoktur doktugunden...
Is guvenlıgı dıyoruz ya,herseyımız sokuk yada yamalı. 301 ıscımızın olmasıyle aynı yere dayanıyor bu olay. Yazık,guzel ulkemde ınsanın degerı cokkk ucuz...
Emre Ekrem
21-05-2014, 09:41
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Allah yardımcıları olsun. 1 kişinin bile sorumsuzluğu nelere mal oluyor. :(
Yuklemeler genelde kadap usulu yapılıyor,doke saca gıdıyor.
Emınım bu cahıl adamın haberı bıle yoktur doktugunden...
Is guvenlıgı dıyoruz ya,herseyımız sokuk yada yamalı. 301 ıscımızın olmasıyle aynı yere dayanıyor bu olay. Yazık,guzel ulkemde ınsanın degerı cokkk ucuz...
abi zaten ülkemizde bu tarz işlerin hangisi doğru düzgün yapılıyor ki :(
yolun ortasında difransiyel di tekerdi ne ararsan mevcut..
bundan 5 sene önce Samsun dönüşü önüme kamyon lastiği çıktı yolun orta yerinde duruyordu gerede yolunda.. Allahtan 70 km gibi bir hızda idim, canımı ve ailemin hayatını zor kurtardım :ofk:
YavuzNaz
21-05-2014, 10:20
Katliam gibi gerçekten, Allah acil şifalar versin, geçenlerde Paletli kepçe taşıyan bi çekici temde üzerinde bulunan harfiyat toprağını taşları yola döke saça tapa gaz gitti, taşlardan zor sıyrıldım aradım polisi anında ihbar ettim. Acımayın böyle bir durumla karşılaşırsanız sizde arayın özellikle harfiyat kamyonları arka dingil üzerinde koca koca taşlarla otobana çıkıyorlar. Düzensiz yükleme istifleme trafikte insan hayatını tehlikeye sokan en büyük etkenlerden biri
coastguard
21-05-2014, 11:01
Türk tırlarına şimdi de Avusturya engeli - Hürriyet EKONOMİ (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25842105.asp)
adamlar boşuna kota koymuyorlar !
Bizimkiler belki avusturya'nın bunu para için yaptığını düşünsede yinede ne yalan söyleyeyim fena fikir değilmiş,belkide adam önce can güvenliği için yapıyor!(gerçi tek bize yapıyor)
Çünkü aşırı bir artış var yollardaki nakliye araçlarında!
ya bu kamyonların vs şantiyeden cıkmadan önce yıkanması ve yolu kirletmeyecek şekilde tasıma yapması yasalasıyordu ne oldu o iş hala çamur deryası gibi kamyonlar görüyorum
birde şu beton mikserlerine ayarım betonlarını yola döke döke gidiyorlar zaten 3-5mt düzgün asfaltımız var onlarada beton kalıntıları dökerek hiç ediyorlar ağır yaptırımlar uygulanması sart
eyuparsln
21-05-2014, 11:07
oyle bir yasa var ama denetim yok malesef
kelalper
21-05-2014, 12:27
Genelde polis rapora yazmaz yoldaki maddeyi çünkü o zaman kazanın sorumlusu karayolları olur. İki kez başıma geldi bu tip kaza. Birinde GS arenanın önünde 14 araba birbirimize girdik TEMde 2009 olması lazım. Yağışlı havada yola dökülmüş yağdan dolayı. Öndekiler kaymaya başladı frene bastım bende kaymaya başladım. Önümdekiler sağa sola döne döne vurarak devam edio ben dümdüz kayarak devam ediyorum. Vurdum vurucam vuruyorum derken kaygan alandan kurtuldum 3 metre kala vurmadan kurtuldum derken arkamdaki kamyon duramadı bana girdi bende öndeki tranporter a girdim. Sağımdan solumdan arabalar otobüsler döne döne oraya buraya girdiler. Biraz geri yürüdüm yerde ne var diye. Ayakta durulacak gibi değildi. Vıcık vıcık bir madde vardı. Polislere gösterdik kazadandır dediler ki o bölgede kaza yapan araba yoktu herkes kayarak geçti orayı.
Diğeride çorluda damperli kamyonun damper kapağı açıldı yola mıcır saça saça gitti. Bi panelvan bi minibüs yan devrildi. Benim volvo komple zımpara yemiş gibi oldu. Ön cam farlar sisler sağ yolcu camı kırıldı. Ön kaput çamurluklar kapılar tavan bagaj nokta nokta zımpara yemiş gibi çizildi. Kamyoncu ilk önce frene bastı anladı durumu sonra topukladı. İleride yakalayıp durdurduk. Herifi gebertecektim elimden millet aldı.
darkmoon
21-05-2014, 14:56
haberlerde izledim iki otobüs kaymış tonajlık otobüsler bile kaymışsa o madde yağ veya mazot olmaya bilir.. kamyonun yağı bırakma nedeni frenler şişmesin yada boşalmasın diye biliyorum.. neyseki ölen yok hafif yaralanmalar olmuş çok şükür.
Kara yolu ülkeyisiyiz en büyük hatamızda budur.. tren yolun olmassa tüm yük taşıma insan yolcu taşıma karayolu üstünden olursa bu tür kazaların sayısı artar.. neticede memlekette araba artık bir lüks değil ihtiyaç sıfır giriş yapan araç sayısı çok haliyle ikinci elde çok araç var buda her fiyatta her donanım ve para denkleminde araç bulunması demek.. insanlar arabalara artık çok rahat ulaşabiliyor .. buda karayollarında çok daha fazla araç olması demek..
sadece istanbulda günde sıfır ortalama 300 araç trafiğe çıkımıyormuş..
Can kaybı olmaması sevındırıcı ama bı hıc ugruna malada gelmesın yanı bos yere basları agrıdı ınsanların yaralandılar
Allah hepsinin yardımcısı olur, biran önce acil şifalar verir inşallah. Bu sorumsuzluğa sebep verenleride Allah'a havale ediyorum, umarım biran önce bulunur ve ihmalkarlıklarının cezası neyse çekerler..
Bundan yaklaşık 2 yıl önce bi c. Tesi gecesi roll yapmak için arkadslar ile sözleştik hadımköy rampada hasırcıların önünde onları bekleyip tem otoyoluna bağlanıcaktık aracımı yanaştırdm müsait bir şekiilde arkadsları beklemeye koyuldum o esnada yaklasık 50m önüme bir çekici yanaştı 1/2 dk bekledikten sonra aracından inip elinde bir bidon ile e-5 bişeyler dökmeye başladı çok fazla takılmadm ne döktüğüne adam arabasına binip biraz daha aşagıya indi çok geçmeden seat leon direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere vurdu ben hala uyanmadım ulan mal düz yolda bariyere vurdu diye güldm daha sonra arabalar peş peşe aynı bölgede zincirleme kaZa yapmaya başlayınca ulan ne oluyo diyip çktım araçtan oraya gittiğim zaman çekici leonun sahibi ile fiyat paZarlığı yapıyordu adama sordum yolla ne döktün sen az önce diye sustu kaldı kaza yapan araçlar yerde yağ olduğunu söyleyince çekicinin sahibi yaklasık 5dk önce yolla bidon ile bişeyler döktüğünü söyledim adamın üstüne saldırdılar temiz bi dayak atıp polis çağırdılar arkadslarım gelince ben aradan sıyrılıp gittik sonrasını bilmiyorum ne yaptıkları hakkında
3 kurus para kaZanmak için milletin canı ile oynayan adamlar var bu TÜRKİYE'De herşeyi beklerim
Böyle bir şeye şahit olmuştum paylaşayım dedim....
Bundan yaklaşık 2 yıl önce bi c. Tesi gecesi roll yapmak için arkadslar ile sözleştik hadımköy rampada hasırcıların önünde onları bekleyip tem otoyoluna bağlanıcaktık aracımı yanaştırdm müsait bir şekiilde arkadsları beklemeye koyuldum o esnada yaklasık 50m önüme bir çekici yanaştı 1/2 dk bekledikten sonra aracından inip elinde bir bidon ile e-5 bişeyler dökmeye başladı çok fazla takılmadm ne döktüğüne adam arabasına binip biraz daha aşagıya indi çok geçmeden seat leon direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere vurdu ben hala uyanmadım ulan mal düz yolda bariyere vurdu diye güldm daha sonra arabalar peş peşe aynı bölgede zincirleme kaZa yapmaya başlayınca ulan ne oluyo diyip çktım araçtan oraya gittiğim zaman çekici leonun sahibi ile fiyat paZarlığı yapıyordu adama sordum yolla ne döktün sen az önce diye sustu kaldı kaza yapan araçlar yerde yağ olduğunu söyleyince çekicinin sahibi yaklasık 5dk önce yolla bidon ile bişeyler döktüğünü söyledim adamın üstüne saldırdılar temiz bi dayak atıp polis çağırdılar arkadslarım gelince ben aradan sıyrılıp gittik sonrasını bilmiyorum ne yaptıkları hakkında
3 kurus para kaZanmak için milletin canı ile oynayan adamlar var bu TÜRKİYE'De herşeyi beklerim
Böyle bir şeye şahit olmuştum paylaşayım dedim....
anasını avradını ...tarihlerde uyuyo 2011deydi kış zamanları aynı yerde hasırcılar önünde orda bende yaşadım aynısını demek bundandı.
giderken arkadsm uyardı kanki yol acaip parlıyo gaza dokunma diye ki bayır asagı iniyorm geniş geniş
onümdeki iki şeritteki iki araba frene basınca aynı anda cok uaktan basladm basmaya frene ama dokunmam abs girdi kaya kaya giderken carmıyım diyeson care elfrenini cektim(akla bak ama son umu) döne döne en son bariyere dokundum durdum cizikle kurtarmıstım Allahtan sadece.tamda polisin onunde :) baktı bişeyin yok devam et dedi
carpıp inince fark ettim benden once 3 aracta aynısnı yapmıs biri solda biri kaldırmda biri bariyerde sanslı olandım bende.
anasını avradını ...tarihlerde uyuyo 2011deydi kış zamanları aynı yerde hasırcılar önünde orda bende yaşadım aynısını demek bundandı.
giderken arkadsm uyardı kanki yol acaip parlıyo gaza dokunma diye ki bayır asagı iniyorm geniş geniş
onümdeki iki şeritteki iki araba frene basınca aynı anda cok uaktan basladm basmaya frene ama dokunmam abs girdi kaya kaya giderken carmıyım diyeson care elfrenini cektim(akla bak ama son umu) döne döne en son bariyere dokundum durdum cizikle kurtarmıstım Allahtan sadece.tamda polisin onunde :) baktı bişeyin yok devam et dedi
carpıp inince fark ettim benden once 3 aracta aynısnı yapmıs biri solda biri kaldırmda biri bariyerde sanslı olandım bende.
Kurnaz çekici ile tanışmadınızmı.. Yada görmedinizmi
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152481027064090
Kurnaz çekici ile tanışmadınızmı.. Yada görmedinizmi
yok ben noldugmu sasırmıs durumdaydım yan yolda yan şekilde durunca tam polisle kafa kafaya şekilde:) önümde 3 araba oraya buraya vurmus ben dördüncü bir bana bir arabaya baktı sen saglamsın git dedi ikiletmedim o kafayla elim ayagma dolanmıstı zaten noluyoz niye kaydık gibilerinden anlam vermeye calısırken bindim gittim.
ama net hatırlıyorm sadece hasırcılar önünde degil taa asagı yukarı 500m-1km belki daha fazla mesafeden itibaren vardı o yoldaki kayganlık
yok ben noldugmu sasırmıs durumdaydım yan yolda yan şekilde durunca tam polisle kafa kafaya şekilde:) önümde 3 araba oraya buraya vurmus ben dördüncü bir bana bir arabaya baktı sen saglamsın git dedi ikiletmedim o kafayla elim ayagma dolanmıstı zaten noluyoz niye kaydık gibilerinden anlam vermeye calısırken bindim gittim.
ama net hatırlıyorm sadece hasırcılar önünde degil taa asagı yukarı 500m-1km belki daha fazla mesafeden itibaren vardı o yoldaki kayganlık
:)
Büyük geçmiş olsun diyeyim ozman ucuz yırtmışsınız
Haramidereden inerken artık arabayı boşa bile atmadan temkinli bir şekkilde iniyorum :)
bizim memlekette ciddiyet bu kadar. geçen otobanda bende 3m uzunluğunda bir karış kalınlığında borunun üzerinden geçtim. Almanya da neden düşmüyor bu borular akmıyor bu maddeler yola . cevap ortada Ciddiyet.
RottingChrist
22-05-2014, 14:07
dün gece saat 02:00 gibi TEM de harp akademileri tüneline girmeden önce orta şeritte doş sebze kasası vardı. son anda fark edip kaçtım ama arkamdan gelen kırmızı scirocco malesef çarptı. aynadan dörtlüleri yakıp emniyet şeridine çektiğini gördüm. inşallah hasarı büyük değildir.
BuRaK_eFe
22-05-2014, 18:47
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152481027064090
işin ciddiyeti videodan nasılda anlaşıyor.. kötü yanı çarpan arabaların stop ve farları sönüyor buda diğerinin geç görmesine sebep oluyor..
[QUOTE=E46;7479460]bizim memlekette ciddiyet bu kadar. geçen otobanda bende 3m uzunluğunda bir karış kalınlığında boru gördüm Almanya da neden düşmüyor bu borular akmıyor bu maddeler yola . cevap ortada Ciddiyet.