Orijinalini görmek için tıklayınız : Evlenme teklifi icin organizasyon BURSA
buristyle
27-05-2014, 11:18
Selam Abiler,
Allah kismet ederse temmuz agustos arasi kiz arkadasima evlenme teklifi icin birseyler planliyorum.
Profesyonel bisey olmasi sart. Tanidiginiz birileri varmi öyle seyler düzenleyen?
Yardiminiza cok ihtiyacim var.
nakayama
27-05-2014, 11:22
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/97251-evlenme-teklifi-fikirleri.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/145846-evlenme-teklifi-fikirleriniz.html
buristyle
27-05-2014, 11:27
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/97251-evlenme-teklifi-fikirleri.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/145846-evlenme-teklifi-fikirleriniz.html
Sagol arkadasim ama ben Organizasyon ariyorum. Internette pek biseyler bulamadim.
Sagol arkadasim ama ben Organizasyon ariyorum. Internette pek biseyler bulamadim.
tarihi bir köprü falan tarzı kalabalık bir yer var mı?
Akın Sarıkaya
27-05-2014, 11:35
reserved :D
aklıma teleferik geldi benim, teleferiğin güzergahında olan bir yere büyük bir pankart asıp, uludağa çıkarken sürpriz yapılabilir :)
bursada en orjinali bu olur heralde :D
buristyle
27-05-2014, 11:38
tarihi bir köprü falan tarzı kalabalık bir yer var mı?
Istanbulda olsak bogazda falan birseyler illa bulurum, fakat Bursa'da bildigim bir yer yok malesef... Ulan hiçte romantik bi tipte degilim :D
buristyle
27-05-2014, 11:40
reserved :D
aklıma teleferik geldi benim, teleferiğin güzergahında olan bir yere büyük bir pankart asıp, uludağa çıkarken sürpriz yapılabilir :)
bursada en orjinali bu olur heralde :D
Aga kalabalik olmasi lazim :D videoya falan cekilmesi lazim.. Büyük bi proje yani :D
Istanbulda olsak bogazda falan birseyler illa bulurum, fakat Bursa'da bildigim bir yer yok malesef... Ulan hiçte romantik bi tipte degilim :D
edirneye gel :)
önce bir tarihi köprü tarzı bişi buluyorsun
sonra bir şekilde (ben demir üstüne halatla yazmıştım) teklifini yazıyorun
sonra akşam saati bütün sevdiğiniz arkadaşlarınızı çağırıyorsun
herkes toplanmışken sen hiç birşeyden haberi olmayan sevgili almaya gidiyorsun
köprünün öte tarafında 3 arabalı arkadaşın var 1 i köprüyü girişinden kesip durumu izah ediyor
diğer ikisi tam köprünün ortasında senin yolunu kesiyor
arkandada yine seni arkadaşın bi araba var o da köprüde senden önceki trafiği kesiyor
2 araba kaşına uzunları yakmış bi şekilde çıkınca sen kız arkadaşını arabanda indirip ortaya getiriyorsun
(bu sırada yazı çoktan bir keç defa jellenmiş oluyor)
arkadaşlarınız birden etrafınızı sarıyor
sevgilin şoktayken yazıyı tutan meşaleli arkadaşların yazıyla beraber ortaya çıkıyor
sen yazıyı gösterip diz çöküyorsun
o sırada kemancı geliyor(dikkat et kafası güzel olmasın :) )
sonra yüzüğü çıkartıp teklif ediyorun
edit: http://i.imgur.com/eGx73QD.jpg
:icon_tup:
Akın Sarıkaya
27-05-2014, 11:58
Aga kalabalik olmasi lazim :D videoya falan cekilmesi lazim.. Büyük bi proje yani :D
ben fikir attım ortaya, geliştirmek sana kalmış :D teleferiğin içindeki herkesi organize edebilirsin, sarıalan ya da bakacakta kalabalık toplayıp video çekebilirsin.
mesela şey de olur bak, hani bu izzet kaptanın tekne turu varya geceleri, ona gideceksiniz, komple organize olcak içindeki herkes. gece turlarken bi anda yapıcaksın süprizini herkesin içinde. müziği çalan elemanın elinden alırsın mikrofonu yaparsın teklifini, gece denizin ortasında harbi romantik olur aslında kıyıda oturanların şahitliğinde. kafama yattı bu benim haa :D
Gökhan Bilgin
27-05-2014, 12:00
Kent Meydanında yapmıştı vatandaşın birisi videoyu bulamadım araştır bulabilirsen kent meydanından iyi yer yoktur heralde video falan çekilicekse.
buristyle
27-05-2014, 12:42
edirneye gel :)
önce bir tarihi köprü tarzı bişi buluyorsun
sonra bir şekilde (ben demir üstüne halatla yazmıştım) teklifini yazıyorun
sonra akşam saati bütün sevdiğiniz arkadaşlarınızı çağırıyorsun
herkes toplanmışken sen hiç birşeyden haberi olmayan sevgili almaya gidiyorsun
köprünün öte tarafında 3 arabalı arkadaşın var 1 i köprüyü girişinden kesip durumu izah ediyor
diğer ikisi tam köprünün ortasında senin yolunu kesiyor
arkandada yine seni arkadaşın bi araba var o da köprüde senden önceki trafiği kesiyor
2 araba kaşına uzunları yakmış bi şekilde çıkınca sen kız arkadaşını arabanda indirip ortaya getiriyorsun
(bu sırada yazı çoktan bir keç defa jellenmiş oluyor)
arkadaşlarınız birden etrafınızı sarıyor
sevgilin şoktayken yazıyı tutan meşaleli arkadaşların yazıyla beraber ortaya çıkıyor
sen yazıyı gösterip diz çöküyorsun
o sırada kemancı geliyor(dikkat et kafası güzel olmasın :) )
sonra yüzüğü çıkartıp teklif ediyorun
edit: http://i.imgur.com/eGx73QD.jpg
:icon_tup:
Bu süper bisey. Bursada fazla arkadaslarim olmadigi icin biraz sikintili olur ama cok süper bir fikir yardimin icin cok tesekkür ederim.
buristyle
27-05-2014, 12:43
ben fikir attım ortaya, geliştirmek sana kalmış :D teleferiğin içindeki herkesi organize edebilirsin, sarıalan ya da bakacakta kalabalık toplayıp video çekebilirsin.
mesela şey de olur bak, hani bu izzet kaptanın tekne turu varya geceleri, ona gideceksiniz, komple organize olcak içindeki herkes. gece turlarken bi anda yapıcaksın süprizini herkesin içinde. müziği çalan elemanın elinden alırsın mikrofonu yaparsın teklifini, gece denizin ortasında harbi romantik olur aslında kıyıda oturanların şahitliğinde. kafama yattı bu benim haa :D
Izzet kaptan duruyomu la hala haha :D Kursunluda roman havasini aciyodu son sez adami mudanyadan duyuyoduk falan :D
Selam Abiler,
Allah kismet ederse temmuz agustos arasi kiz arkadasima evlenme teklifi icin birseyler planliyorum.
Profesyonel bisey olmasi sart. Tanidiginiz birileri varmi öyle seyler düzenleyen?
Yardiminiza cok ihtiyacim var.
Profesyonel olmasının özel bi gerekçesi var mı ? Yani sen mi istiyorsun yoksa kız arkadaşın mı bu tip bir beklenti içinde.
***** çok özel ve hayatının kalanı için önemli bir durum, Duygusal şeylerin profesyonelce olmasına karşıyım, hayatındaki insana bu denli bir teklifle gidiyorsan zaten kabul göreceğin içindir. Bireysel bişeyler yapsan belki daha hoş ve unutulmaz olur.
basitçe ben doğum gününde etmiştim,
datashow ile p.p te özel bir sunum, sevdiğimiz şarkı eşliğnde duvarda dönerken.
100 kadar mum yakıp odanın zeminini doldurmuştum. Kalpli balonlara bizim için özel olan şeyler yazıp odaya gelişi güzel koymuştum. gül yaprakları falan, slayt sonunda da ***** yazıyı yazıp teklif etmiştim. Bunu da kameraya kaydedip sonrada cd ile göndermiştim. (kayıttan haberi yoktu, özellikle söylemedim) anı olarak kalsın diye.
Ayrıca nacizane tavsiye, kendinden çok çok ama çok emin değilsen erken bir adım atmanı tavsiye etmem.
Şimdiden mutluluklar.
buristyle
27-05-2014, 13:18
Profesyonel olmasının özel bi gerekçesi var mı ? Yani sen mi istiyorsun yoksa kız arkadaşın mı bu tip bir beklenti içinde.
***** çok özel ve hayatının kalanı için önemli bir durum, Duygusal şeylerin profesyonelce olmasına karşıyım, hayatındaki insana bu denli bir teklifle gidiyorsan zaten kabul göreceğin içindir. Bireysel bişeyler yapsan belki daha hoş ve unutulmaz olur.
basitçe ben doğum gününde etmiştim,
datashow ile p.p te özel bir sunum, sevdiğimiz şarkı eşliğnde duvarda dönerken.
100 kadar mum yakıp odanın zeminini doldurmuştum. Kalpli balonlara bizim için özel olan şeyler yazıp odaya gelişi güzel koymuştum. gül yaprakları falan, slayt sonunda da ***** yazıyı yazıp teklif etmiştim. Bunu da kameraya kaydedip sonrada cd ile göndermiştim. (kayıttan haberi yoktu, özellikle söylemedim) anı olarak kalsın diye.
Ayrıca nacizane tavsiye, kendinden çok çok ama çok emin değilsen erken bir adım atmanı tavsiye etmem.
Şimdiden mutluluklar.
Sagol abi. Sende güzel yapmisin. Ya biz sözlüyüz aslinda fakat hic zamanim olmadi evlilik teklifi etmek icin :D. Bizim durum biraz karisik oldugu icin evet benden özel birsey istedi, bende ona söz vermistim hayatin boyunca unutamacagin birsey yapicam bu sene icerisinde dedim. Bide kayinvalide söylemezmi iste biz size gelmeyi düsünüyoruz diye yazin, bende firsat bu firsat deyip Bursada birseyler ayarlamaya karar verdim. Yurtdisinda yasadigim icin, bursada akrabalardan baska 2-3 cocukluk arkadasim var yani fazla tanidik yok. Bu forumdada cok bursali oldugunu görünce bi sorayim dedim.
Sagol abi. Sende güzel yapmisin. Ya biz sözlüyüz aslinda fakat hic zamanim olmadi evlilik teklifi etmek icin :D. Bizim durum biraz karisik oldugu icin evet benden özel birsey istedi, bende ona söz vermistim hayatin boyunca unutamacagin birsey yapicam bu sene icerisinde dedim. Bide kayinvalide söylemezmi iste biz size gelmeyi düsünüyoruz diye yazin, bende firsat bu firsat deyip Bursada birseyler ayarlamaya karar verdim. Yurtdisinda yasadigim icin, bursada akrabalardan baska 2-3 cocukluk arkadasim var yani fazla tanidik yok. Bu forumdada cok bursali oldugunu görünce bi sorayim dedim.
:) Sen başta yapmışsın hatayı "unutulmayacak birşey" demekle :))
Allah kolaylık versin, beklenti şimdi tavan yapmıştır doğal olarak.
Küçük şeylerle mutlu olan bir arkadaşın varsa işin kolay ama tam tersi ise zor :)
Bu işlerin mekanı istanbul buralarda olsan alternatif çok ama Bursa için bişey diyemem. Araştırmaya devam..
buristyle
27-05-2014, 13:35
:) Sen başta yapmışsın hatayı "unutulmayacak birşey" demekle :))
Allah kolaylık versin, beklenti şimdi tavan yapmıştır doğal olarak.
Küçük şeylerle mutlu olan bir arkadaşın varsa işin kolay ama tam tersi ise zor :)
Bu işlerin mekanı istanbul buralarda olsan alternatif çok ama Bursa için bişey diyemem. Araştırmaya devam..
Sagol abi Allah razi olsun.
aslanneron
27-05-2014, 13:37
bence sen fikiri bulsan bursada baya kişi var herkes yardımcı olmaya çalışır yani burda neler yapıldı seninde işin görülür ;) bursada yukarıdaki planları yapıcagın tarzda bir yer yok İZZET kaptanı sormuşsun duruyor hala :D mudanyada izzet kaptanın üzerine bir pankart asıp önünüzden geçirte bilirsin bir akşam yemeginde güzelde olur yani :D
bende senin gibi fazlasıyla romantik olmayan bir kayayım ondan anca böyle bir fikir cıktı işte :D:D:D
buristyle
27-05-2014, 15:29
bence sen fikiri bulsan bursada baya kişi var herkes yardımcı olmaya çalışır yani burda neler yapıldı seninde işin görülür ;) bursada yukarıdaki planları yapıcagın tarzda bir yer yok İZZET kaptanı sormuşsun duruyor hala :D mudanyada izzet kaptanın üzerine bir pankart asıp önünüzden geçirte bilirsin bir akşam yemeginde güzelde olur yani :D
bende senin gibi fazlasıyla romantik olmayan bir kayayım ondan anca böyle bir fikir cıktı işte :D:D:D
:D:D:D Valla kentmeydanindaki olay süper olmus lazerli falan öyle biseyde ola bilir. Yada o pankart olayida süper. O izzeti nasil buluruz ? :D
Gökhan Bilgin
27-05-2014, 16:40
Abdullahduymaz nickli arkadaşa ulaşırsan yardımcı olucaktır bu konularda üstüne tanımam :D
melihyilmaz
27-05-2014, 20:28
bursa zafer plaza önünde ettim güzel kalabalık bi gündü. megafon çalısmayınca bagıra bagıra ettim. hala sözyler delisin diye tavsiye ederim.
SmkiEstTB6E
melihyilmaz
27-05-2014, 20:31
şöyle biseyde olabilir. organizasyon şirketiyle hiç bir alakam yoktur.
4eEHvUsTPbQ
Ne teklif etmiştin be Hüsnü :)
edit:
Melih, gelin hanım fena heyecanlanmış :)
melihyilmaz
27-05-2014, 20:51
asıl sen bendeki heyecanı görseydin. okadar insanın karsısında hakkewten zor usta..
most_evil
27-05-2014, 22:08
Öncelikle şimdiden mutluluklar dilerim. Bende romantizmden pek anlayan biri değilim fikir veremeyeceğim ama arkadaşım yok diye düşünme kendi adıma elimden geleni yaparım, megafonlu sirenli falan arazi aracım var bu tarz bişey düşünürsen aklının bi köşesinde bulunsun.
ugraşma böle fani işlerle :D
buristyle
28-05-2014, 09:19
Allah Hepinizden razi olsun.
@melih abi: Harbiden delikanli adammisin be.
@most_evil abim: Sagolasin allah razi olsun, simdiden zaten plan falan kurmaya basladim kafama harbiden yatan bisey varsa yazicam zaten hepinize.
@16EC813 abim: Napalim abi sevdalandik birkere. Geriside artik yavas yavas gelmesi lazim :D
Bu arada FSMde baya takiliyomusunuz burdaki genclerle. Allah kismet ederse bu yaz benim arabayla gelmeyi düsünüyoz babam ile, görüsürüz oralarda.
Allah Hepinizden razi olsun.
@melih abi: Harbiden delikanli adammisin be.
@most_evil abim: Sagolasin allah razi olsun, simdiden zaten plan falan kurmaya basladim kafama harbiden yatan bisey varsa yazicam zaten hepinize.
@16EC813 abim: Napalim abi sevdalandik birkere. Geriside artik yavas yavas gelmesi lazim :D
Bu arada FSMde baya takiliyomusunuz burdaki genclerle. Allah kismet ederse bu yaz benim arabayla gelmeyi düsünüyoz babam ile, görüsürüz oralarda.
sengel bi rollin organizasyonu yapar otobana çıkarız benim crx le rolling yaparken limitöre girdiginde yaparsın evlenme teklifini goproylada çeker heryere koyarsın ,alsana ilginç evlenme teklifi :D