Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme yaptırıcam kararsızım yardım!
sigaraicenbalik
31-05-2014, 13:05
Merhabalar dövme yaptırıcam ama kararsız kaldım çok düşündüm yaptırmak için karar verdim yaptırıcam fikirlerinizi almak isityorum yardım ederseniz sevinirim
Bunu yaptırıcam ama ekleme yapsam mı yapmasam mı nasıl yapsam onda karasızım bu bantın anlamı ise liderlik kaptanlık vb gibi bir anlamı var diye biliyorum anlamının pek önemi yok benim için ama yinede bilginiz olsun
http://i.hizliresim.com/7md6kW.png (http://hizliresim.com/7md6kW)
şu simgelerden birini eklemek istiyorum ortaya mı yoksa üst bantın içine mi içine olursa mavi ve tonlarından biri olucak. simgeyi gormussunuzdur fleur de lys diye geçiyo kraliyet simgesi fransa kralı kendi şovalyelerinde vb yerlerde kullanmis bu simgeyii diye biliyorum
http://i.hizliresim.com/yd10Nn.jpg (http://hizliresim.com/yd10Nn)
simgeyi koymasak üstüne yazı ile şerit çeksem? bilgisayar taslağı az da olsa fikir edinmek için
http://i.hizliresim.com/vzVjbA.jpg (http://hizliresim.com/vzVjbA)
hem simge hem yazı ?
http://i.hizliresim.com/7md6Nl.jpg (http://hizliresim.com/7md6Nl)
ortaya simge ?
http://i.hizliresim.com/7md66P.png (http://hizliresim.com/7md66P)
yazı + ortaya su simge yazı+ icine su simge gibi düşüncelerinize ihtiyacım var
bunlar taslak olduğu için kolda nasıl durur hangisi guzel durur onu da hesaba katarsanız yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
yaşım genç nasıl hitap etsem bilemedim hepinize saygım sonsuz
Sadece küçük bir arkadaş tavsiyesi ;
1-Dövmeni bütün ömrün boyunca vücudunda sen taşıyacaksın. O yüzden bence sadece kendi istediğini içine sinen bir dövmeyi yaptır.. Ben burada şunu yap derim, 5 sene sonra sıkılırsın pişman olursun.. O yüzden fikirleri al ama içine sineni yaptır.
2- Dövme yaptırmak için bence 18 yaş biraz erken. En azından 22-23 yaşına geldikten sonra yaptırki bak bakalım görüşlerin değişecek mi, başka şeyler düşünecek misin ? vs.. Çünkü 18 yaşındaki birisinin düşüncesi ile 22 yaşının arasında uçurumlar fark edebiliyor bazen..
Bence biraz daha beklemelisin :) Yine de sen bilirsin sadece kendi görüşümü bildireyim dedim kardeşim :)
kelalper
31-05-2014, 13:16
Siyahın içerisinde mavi görünmez. Ama o kısımı renksiz bırakırsan daha belli olur. Her deri renk kabul etmiyor. 2 adet renkli dövmem var sadece siyah kontürleri kaldı zamanla. Bi de iyi düşün. Yaptıracağın şeyi sürekli taşıyacaksın. Senin için bir anlam ifade etmiyorsa yaptırmak için yaptırma.
burakgunay
31-05-2014, 13:18
Çok param, ve gerçekten kusursuza yakın bi fiziğim olsa, sırtıma kırmızı B16 külbütör kapağı isterdim, sol göğüs üstüne Anne fotoğrafı zaten klasik. Bence bant falan hikaye, dedikleri gibi 22-23ü bekle ve sonra bant vs değil hakkaten anlamlı bişeyler yap. Ve dövme yaptırıcaksan mutlaka vücut geliştir. Yoksa hakkaten leş gibi duruyor.
Bence birkaç yıl bekle sonradan sıkıntı olabilir ve bu dövme anlamsız geldi tabi senin bileceğin bir şey ama hoş durmaz bence.Hem daha anlamlı hem daha güzel bir şey bul illa yaptıracaksan
sigaraicenbalik
31-05-2014, 13:27
1-Dövmeni bütün ömrün boyunca vücudunda sen taşıyacaksın. O yüzden bence sadece kendi istediğini içine sinen bir dövmeyi yaptır.. Ben burada şunu yap derim, 5 sene sonra sıkılırsın pişman olursun.. O yüzden fikirleri al ama içine sineni yaptır.
2- Dövme yaptırmak için bence 18 yaş biraz erken. En azından 22-23 yaşına geldikten sonra yaptırki bak bakalım görüşlerin değişecek mi, başka şeyler düşünecek misin ? vs.. Çünkü 18 yaşındaki birisinin düşüncesi ile 22 yaşının arasında uçurumlar fark edebiliyor bazen..
Bence biraz daha beklemelisin :) Yine de sen bilirsin sadece kendi görüşümü bildireyim dedim kardeşim :)
aynen abi çok haklısın bantın benim için çok önemli bir manevi değeri var o yüzden olsun istiyorum genel olarak onu ayrı bir önemi var bende
Siyahın içerisinde mavi görünmez. Ama o kısımı renksiz bırakırsan daha belli olur. Her deri renk kabul etmiyor. 2 adet renkli dövmem var sadece siyah kontürleri kaldı zamanla. Bi de iyi düşün. Yaptıracağın şeyi sürekli taşıyacaksın. Senin için bir anlam ifade etmiyorsa yaptırmak için yaptırma.
mavi ve tonları açık renkli bir vucuda sahibim.
Çok param, ve gerçekten kusursuza yakın bi fiziğim olsa, sırtıma kırmızı B16 külbütör kapağı isterdim, sol göğüs üstüne Anne fotoğrafı zaten klasik. Bence bant falan hikaye, dedikleri gibi 22-23ü bekle ve sonra bant vs değil hakkaten anlamlı bişeyler yap. Ve dövme yaptırıcaksan mutlaka vücut geliştir. Yoksa hakkaten leş gibi duruyor.
vucudum şimdiye göre iyi 4-5 ay sonra istedigim vucuda sahip olucam
Bence birkaç yıl bekle sonradan sıkıntı olabilir ve bu dövme anlamsız geldi tabi senin bileceğin bir şey ama hoş durmaz bence.Hem daha anlamlı hem daha güzel bir şey bul illa yaptıracaksan
yaptırıcam pişman olmam kesinlikle ama beklemekte istemiyorum.
cem haklı bence daha bekle bende var ama pısmanım yanı suan ustune baska bırsey yaptırmak ıstıyorum veya sıldırmek ama sıldırmek de hem acı verıcı hem pahalı benden tavsıye senın goremeyecegın yere yaptır kı hemen bıkmayasın
Raindrops
31-05-2014, 13:43
Beğendiğim bi dövme ama koldan ziyade bacağına düşünebilirsin. Ayağıma mal bi zamanımda yaptırdığım bir dövmem mevcut. Üstünü kapattırmaya çalıştırdım ama yaptırdığım için o kadar pişmanım ki anlatamam. Yaptırmadan önce kesinlikle 2 hatta 3 kere düşün derim
En önmlisi devamlı senin görmeyecegın bir bölgede yaptırman. Ubutuyorsun zamnla.
benim vücüdumda bır kac yerde var sımdıkı aklım olsa yaptırmazdım 6 sene önce falan yaptırdım 18 yasında falandım bence bekle derım yada daha hoş şeyler bak
Trance-R
31-05-2014, 14:11
-yaş dolayısı ile, fiziksel olarak vücut tam gelişimini tamamlamamış bildiğim kadarı ile.
-vücut halen gelişiyor şuan,
-biraz bekle...2-3 sene daha bekle...
-düşüncen değişir, yaptırmak istediklerin değişir...
sevgiler,
Slipshod
31-05-2014, 15:37
bi müddet teenwolf izleme kardeşim :) birkaç yıl sonra tekrar düşün hala hevesli olursan yaptır
sigaraicenbalik
31-05-2014, 15:53
En önmlisi devamlı senin görmeyecegın bir bölgede yaptırman. Ubutuyorsun zamnla.
unutmam ilk göz ağrım olucak
Beğendiğim bi dövme ama koldan ziyade bacağına düşünebilirsin. Ayağıma mal bi zamanımda yaptırdığım bir dövmem mevcut. Üstünü kapattırmaya çalıştırdım ama yaptırdığım için o kadar pişmanım ki anlatamam. Yaptırmadan önce kesinlikle 2 hatta 3 kere düşün derim
çok düşündüm kararlıyım
sigaraicenbalik
31-05-2014, 16:01
bi müddet teenwolf izleme kardeşim :) birkaç yıl sonra tekrar düşün hala hevesli olursan yaptır
ha ha :D teen wolf la alakası yok hem bir dizide gördüğü şeyi özenip ömür boyu nasıl taşır ki insan Armband Tattoo on Pinterest (http://www.pinterest.com/explore/armband-tattoo/) google . com üzerinden armband tattoo yazarsan bir çok kişinin bu dövmeyi yaptırdığı aşikar yeminle birinin bunu diyeceğini biliyodum :D
Slipshod
31-05-2014, 17:26
:D teen wolfdan haberin varsa ki var gibi görünüyor bilinçaltına yerleşmiştir. belki yaptıranlar da teen wolfdan görüp yaptırmış olabilir :D
sigaraicenbalik
31-05-2014, 17:41
:D teen wolfdan haberin varsa ki var gibi görünüyor bilinçaltına yerleşmiştir. belki yaptıranlar da teen wolfdan görüp yaptırmış olabilir :D
olur mu olur bak kıllandım şimdi :D evet haberim var full yabancı dizi izliyorum zaten :D
vücudunda ömür boyu taşımak istediğin şeyi başkalarına sorarak yaptırma . böyle yaparsan ilerde pişman olma olasılığın %10000000000000000000 . senin için anlamlı bir dövme şekil vs olsun . kesinlikle yazı yazdırma . bence dövme için yaşın da küçük .
emirarslan34
31-05-2014, 21:22
Dovme yaptiracaksan arkadaslarinda dedigi gibi kesinlikle 22 , 23 leri bekle derim.
Dovme diyince aklima ilk mike tyson'un suratindaki o efsane dovme gelir aklima. Cok iyi be.
Mikrop_Ali
31-05-2014, 21:31
kobra iyidir
http://2.bp.blogspot.com/-BHKYH8Pb7uw/URs8arXJEnI/AAAAAAAAAeM/P46N4GdgqZY/s1600/Cobra-Tattoo-2013.jpg
https://www.google.com.tr/search?q=kobra+y%C4%B1lan+d%C3%B6vme&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=eS6KU5mCBcvYPM3TgYgL&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=949
Onur Fatih
01-06-2014, 01:49
hahahah :D
kardeşim askerden sonra yaptır benden sana tavsiye.
kesinlikle ailene danış eğer kararlıysan. benim diyeceklerim bu kadar :)
zOnstyLe
01-06-2014, 11:49
Bende ilk gördüğümde aklıma liderlikten ziyade Teen Wolf geldi.. 25 yasındayım 18'imden beri ne yaptırayımda sıkılmayayım ileride diye düşünüyorum hala bulamadım :) Bence bu dövmeyi yaptırma niyetin o olmasa bile özenti bi hava yaratır benim şahsi düşüncem.
sigaraicenbalik
01-06-2014, 16:40
vücudunda ömür boyucobra :Dmak istediğin şeyi başkalarına sorarak yaptırma . böyle yaparsan ilerde pişman olma olasılığın %10000000000000000000 . senin için anlamlı bir dövme şekil vs olsun . kesinlikle yazı yazdırma . bence dövme için yaşın da küçük .
Cok onemli bant benim için anlam olarak ben sadece fikirlerinize deger verdigim icin sormak istedim
Dovme yaptiracaksan arkadaslarinda dedigi gibi kesinlikle 22 , 23 leri bekle derim.
Dovme diyince aklima ilk mike tyson'un suratindaki o efsane dovme gelir aklima. Cok iyi be.
boksla uğraştım efsane eyw ama Türkiye de olmaz o is
kobra iyidir
http://2.bp.blogspot.com/-BHKYH8Pb7uw/URs8arXJEnI/AAAAAAAAAeM/P46N4GdgqZY/s1600/Cobra-Tattoo-2013.jpg
https://www.google.com.tr/search?q=kobra+y%C4%B1lan+d%C3%B6vme&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=eS6KU5mCBcvYPM3TgYgL&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=949
10 kişiden dokuzu yasin küçük diyo sen cobra :)
hahahah :
kardeşim askerden sonra yaptır benden sana tavsiye.
kesinlikle ailene danış eğer kararlıysan. benim diyeceklerim bu kadar :)
Ne komik geldi :D
Bende ilk gördüğümde aklıma liderlikten ziyade Teen Wolf geldi.. 25 yasındayım 18'imden beri ne yaptırayımda sıkılmayayım ileride diye düşünüyorum hala bulamadım :) Bence bu dövmeyi yaptırma niyetin o olmasa bile özenti bi hava yaratır benim şahsi düşüncem.
Bir kişi daha teen wolf derse bileklerimi kesicem :D
Teen Wolf dövmesimi yaptırcan ? Bence ilk önce geçici yaptır. Modası geçince üzülmeyesin. 100 defa düşün kalıcı yaptıracaksan.
Teen Wolf ? Yok daha neler :D
sigaraicenbalik
01-06-2014, 21:42
Teen Wolf dövmesimi yaptırcan ? Bence ilk önce geçici yaptır. Modası geçince üzülmeyesin. 100 defa düşün kalıcı yaptıracaksan.
Abi yas 32 teen wolf u bilmenemi sasirim moda mı olmuş ona mı sasirim bilemedim :D
Teen Wolf ? Yok daha neler :D
Vur dedik olduruyosunuz.diziyi biliyorum fakat izlemiyorum ama verdik bir açık dövmeyi yaptırana kadar durmiycaksınız dimi ben bir dovme yaptirim zaten teen wolf konusuda acarız :D
Vur dedik olduruyosunuz.diziyi biliyorum fakat izlemiyorum ama verdik bir açık dövmeyi yaptırana kadar durmiycaksınız dimi ben bir dovme yaptirim zaten teen wolf konusuda acarız :D
Takılıyorum kardeşim :)
Yaptır yaptırmasına da, iyi düşün. Ben de hemen hemen 1 senedir düşünüyorum ne yaptırayım diye.
Kardeşim iş yerinde arkadaş var kollarında sırtında göğsünde her yerinde döğme var şuan okadar pişman ki sen bilirsin yinede kardeşim
Dövme bizde serserilik yurt dışında ise body art olarak geçer.Sende öyle bir yerine öyle birşey yaptır ki her baktığında sanat bu diyebilesin.2 tane var birini her saniye görüyorum birini yazdan yaza.Yazdan yaza gördüğümü her gördüğümde hoşuma gidiyor ama kolumdakini unuttum bile sanki yok gibi.Birde bence içini boyatma ilk etapta bir süre cizgi bırak belki pişman olur ya da sıkılırsan sildirmesi veya üzerine işletip şekil değiştirmesi kolay olsun.Benimkiler turkuaz rengi bayağı bir neden bu renk sorusu alıyorum.Askerde de hiç bir sıkıntı olmuyor o işler eskidenmiş.Triballer çok hoşuma gidiyor ama tekrardan vücut çalışıp çalışmamak konusunda kararsız kaldığım için bekletiyorum :) ne fikirler var aklımda daha ama insanlıktan çıkarız onları yaptırsak,bu ülkede kolumdaki bile fazla geliyor bazen millete ya neyse(TC yazıyor ay yıldızla beraber)...
Slipshod
02-06-2014, 00:35
bu teenwolf muhabbetini daha çok duyarsın kardeş :D bana gereksiz geliyor dövme. hayatında dönüm noktası oluşturcak bir olay olur onu yaptırırsın senin için değeri olan hayatın boyunca hatırlamak istediğin bir şey olur. ne bileyim bir hata yapmışsındır tekrarlamamak için onu hiç bir zaman unutmamak için belki yapılır. o da belki yani. ama bu tarz göstermelik dövmeleri çok hoş bulmuyorum ben. tercih meselesidir benim görüşüm bu yöndedir başkası farklı bir görüş savunabilir. ama bunu en iyi senin karar vermen lazım kardeşim. ;)
sigaraicenbalik
02-06-2014, 06:06
Takılıyorum kardeşim :)
Yaptır yaptırmasına da, iyi düşün. Ben de hemen hemen 1 senedir düşünüyorum ne yaptırayım diye.
Biliyorum abi baya dusundum
Kardeşim iş yerinde arkadaş var kollarında sırtında göğsünde her yerinde döğme var şuan okadar pişman ki sen bilirsin yinede kardeşim
Pişman olanda olur olmayan da ben kucuk bir dövme yaptiriyorum o abi biraz abartmıs belki o yüzden pişmandır
Dövme bizde serserilik yurt dışında ise body art olarak geçer.Sende öyle bir yerine öyle birşey yaptır ki her baktığında sanat bu diyebilesin.2 tane var birini her saniye görüyorum birini yazdan yaza.Yazdan yaza gördüğümü her gördüğümde hoşuma gidiyor ama kolumdakini unuttum bile sanki yok gibi.Birde bence içini boyatma ilk etapta bir süre cizgi bırak belki pişman olur ya da sıkılırsan sildirmesi veya üzerine işletip şekil değiştirmesi kolay olsun.Benimkiler turkuaz rengi bayağı bir neden bu renk sorusu alıyorum.Askerde de hiç bir sıkıntı olmuyor o işler eskidenmiş.Triballer çok hoşuma gidiyor ama tekrardan vücut çalışıp çalışmamak konusunda kararsız kaldığım için bekletiyorum :) ne fikirler var aklımda daha ama insanlıktan çıkarız onları yaptırsak,bu ülkede kolumdaki bile fazla geliyor bazen millete ya neyse(TC yazıyor ay yıldızla beraber)...
Bu gerçekten basit bir dövme gibi duruyor abi ama benim için değeri çok yuksek serserilik olarak goruyolar evet ama İstanbul da 15 dklık yollarda bile çok değişik kültür farklılıkları olusabiliyo yapcak birşey yok o da bizim insanımız orda karar verdim içini boyamiycam düz bant bantın sekli değişebilir o ayrı önüne gelen teen wolf diyo :D
bu teenwolf muhabbetini daha çok duyarsın kardeş :D bana gereksiz geliyor dövme. hayatında dönüm noktası oluşturcak bir olay olur onu yaptırırsın senin için değeri olan hayatın boyunca hatırlamak istediğin bir şey olur. ne bileyim bir hata yapmışsındır tekrarlamamak için onu hiç bir zaman unutmamak için belki yapılır. o da belki yani. ama bu tarz göstermelik dövmeleri çok hoş bulmuyorum ben. tercih meselesidir benim görüşüm bu yöndedir başkası farklı bir görüş savunabilir. ama bunu en iyi senin karar vermen lazım kardeşim. ;)
Göstermelik değil beya hepiniz iyi kotu fikirleriniz onemli benim icin
teen wolf diypsunuz ama olay yılan hikayesine dondu :D
aykutsafakyaman
02-06-2014, 07:27
Vucudumda biri görünmeyen 4 farkli yerde ameliyat izi var . Ilk basta kapatmayi düşündüm ustlerini ama hem cok masrafli hem de derinin ustune yapilmayacagindan istenilen goruntu olmayabilirdi . Demem o ki ben bunlardan kurtulmaya bakiyorum sen yeniden kazanmaya biraz daha dusun suan cok erken.
sigaraicenbalik
02-06-2014, 07:39
Vucudumda biri görünmeyen 4 farkli yerde ameliyat izi var . Ilk basta kapatmayi düşündüm ustlerini ama hem cok masrafli hem de derinin ustune yapilmayacagindan istenilen goruntu olmayabilirdi . Demem o ki ben bunlardan kurtulmaya bakiyorum sen yeniden kazanmaya biraz daha dusun suan cok erken.
Benimde 4 ameliyatım var 1 i gorunmuyo diğeri içte denizde belli olur sadece 2 kere ayni yerden sol kol bilekten oldum baya iyi bir iz ama niye kurtulmaya calistini anlamadım önemli değil iz olmuş olmamis sonuçta Faça değil ameliyat izi benimde sanada geçmiş olsun yinede ama benim için hic bir önemi yok izlerimin aslında her anımı son anım gibi yasamama sebep
aykutsafakyaman
02-06-2014, 08:26
Benimkiler daha cok kasap doktor isi oldugunu icin bi tanesi haric digerleri normalden daha buyuk . Ornek veriyim sag kolumda ben vardi siyah olanlardan degil ama aldirdim 2002 de 1 parmak uzunlugunda eninde iz kaldi . Insanlara yanik degil baska bisey diye aciklama yapmaktan sikildim. Askeriyeye basvurucaktim olmadi . Demek istedigim bu kadar pisman olanlar var iyi dusun dovme yaptirirken.
sigaraicenbalik
02-06-2014, 10:59
Baya dusundum pismanlik konusunda da sıkıntı olmaz :)
Yiğit G.
02-06-2014, 11:32
git yaptır yahu benimde heryerim dövme daha hiç pişman olmadım.Hatta sırtımın yarısı da kaplı dövme ile diğer yarısınıda kaplatıcam nişanlım ben istemem öyle heryerin dövme dedi , dedim keyfin bilir ben yaptırıcam...konu kapandı... kimse karışmasın sana canım kardeşim ne istiyorsan yaptır ama temiz saglıklı işini yapana yaptır.
sigaraicenbalik
02-06-2014, 12:00
git yaptır yahu benimde heryerim dövme daha hiç pişman olmadım.Hatta sırtımın yarısı da kaplı dövme ile diğer yarısınıda kaplatıcam nişanlım ben istemem öyle heryerin dövme dedi , dedim keyfin bilir ben yaptırıcam...konu kapandı... kimse karışmasın sana canım kardeşim ne istiyorsan yaptır ama temiz saglıklı işini yapana yaptır.
Abi sen nerelerdeydin :D
farklı yerden dalıcam ama...abdest geçerli oluyormu bu dövmeyle araştırdınızmı..??
farklı yerden dalıcam ama...abdest geçerli oluyormu bu dövmeyle araştırdınızmı..??
Gecerli abi ben arastirmistim zamaninda.Cesitli soylentiler var ama Nihat Hatipoglu'nun dovme abdeste engel degil ama yaptirirken vucuda aci cektirdigi icin gunah demisti sigarada da ayni sey soz konusu vucuda zarar verme olayi.Zaten mantiken dovmeli yer hava almasa su almasa et çürür
Gecerli abi ben arastirmistim zamaninda.Cesitli soylentiler var ama Nihat Hatipoglu'nun dovme abdeste engel degil ama yaptirirken vucuda aci cektirdigi icin gunah demisti sigarada da ayni sey soz konusu vucuda zarar verme olayi.Zaten mantiken dovmeli yer hava almasa su almasa et çürür
tmm bilgilendirme için teşekkürler kardeşim..;)
tmm bilgilendirme için teşekkürler kardeşim..;)
Rica ederim tam kesin bilgi vermeyim her hoca farkli yorumluyor ama Nihat Hatipoglu atvde oyle demisti
ChtArdARSL
02-06-2014, 14:25
Bnde bu hafta sonu yaptirdim dusundum tasimdim. Simdide sag ayak arka baldirima pistan,kol veya suspansiyon yaptiricam. Gzl sekiller cizdirdim kismetse 2 aya kdr dusunuyorum.. :) acisida cok az makineys gore dgsiyor fiyatta cok gorecegi gzl pazarlik yapmalisin..
sigaraicenbalik
02-06-2014, 14:56
Bnde bu hafta sonu yaptirdim dusundum tasimdim. Simdide sag ayak arka baldirima pistan,kol veya suspansiyon yaptiricam. Gzl sekiller cizdirdim kismetse 2 aya kdr dusunuyorum.. :) acisida cok az makineys gore dgsiyor fiyatta cok gorecegi gzl pazarlik yapmalisin..
foto atsana abi :D ben bugun kısmetse aklıma cok güzel birşey geldi gidip çizdiricem güzel olursa kesinlikle tam istediğim gibi olucak bu hafta sonu kısmetse yaptırıyorum bende :D
ChtArdARSL
02-06-2014, 15:02
foto atsana abi :D ben bugun kısmetse aklıma cok güzel birşey geldi gidip çizdiricem güzel olursa kesinlikle tam istediğim gibi olucak bu hafta sonu kısmetse yaptırıyorum bende :D
Mobile giriyoru o yuzden atamam fakat mail verirsen gondereyim
sigaraicenbalik
02-06-2014, 16:03
Mobile giriyoru o yuzden atamam fakat mail verirsen gondereyim
Abi uğraştırmayalım seni istersen sonra buraya atarsın maillerime bakamıyorum :(
Cans1993
02-06-2014, 17:15
Dövme olayında sonra tamamen sildirebiliyor muyuz ? Mesela ben 2 yıl sonra vazgectim istemiyorum dedim siliniyor mu artık tamamen ?
sigaraicenbalik
02-06-2014, 17:55
Dövme olayında sonra tamamen sildirebiliyor muyuz ? Mesela ben 2 yıl sonra vazgectim istemiyorum dedim siliniyor mu artık tamamen ?
Evet ama çok masraflı diyor herkes
ufuksaracci
02-06-2014, 17:58
Sadece masraflı değil çok acılı bir işlem. Ben dağ gibi adamların ağladığını gördüm. Zaten şimdiden sildirmeyi düşünüyorsan hiç yaptırmaman en mantıklısı. Bende de bir tane dövme var. Yaptırdığım yer önce yaptırmamam için tam bir saat konuştu. Sonra bugün git iyice düşün yarın yeniden tartışalım dedi.
Dövmecinizi iyi seçiniz, hallederiz abi olayına hiç girmeyin.
Referanslarına bakın, işlerine bakın. Çok dövmecinin takın tutar gibi fanatikleri var pek kulak asmayın.
Bir de bana nedense katalog ya da internette görülen bir resimi dövme yaptırmak tabiri caiz ise yaptırmış olmak için yaptırmaktır. Sizi, bir sevdiğinizi, hobinizi ya da hayatınızda ki önemli bir olayı resmetmeye çalışırsanız ömür boyu sıkılmayacağınız bir dövmeniz olur.
Tam 8 senede karar verdim dövmeme. Bir tane daha istiyorum, eminim ki o da çok uzun bir süre alacak karar vermem.
Cans1993
02-06-2014, 18:10
Aslında tam olarak 3 senedir bunu yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.Düşüncelerim kesinleşince artık en uygun sekilde yaptırıcam
http://i.hizliresim.com/7mZZ7m.jpg
Bende bi süredir düşünüyorum dövme aynı tepkileri aldım bekliyorum yaptıracagım belli. Önce Osmanlı Tuğrası daha sonrada bacaga coilover düşünüyorum. Hayatında yerı varsa yaptır kesınlıkle ömrünün sonuna kadar sıkılmayacagın kafana takılmayacak sey olsun. Göz önünde olmaması olayı mantıklı gelıyor sıkılmamak :)
kardeşim postların çoğunu okumadım. 5 yıllık dövme sahibi biri olarak sana fikir veriyim dedim.öncelikle yaptırcagın dövmenin senin için bir anlamı olmalı çünkü atıyorum bugun sana hoş gelen bir ejder yada tribal yada herhangi bir şekil simge yarın gözüne hoş gelmeyebilir.diğer bir husus yaptıracağın dövme senin göremeyeceğin bir yerde olursa o dövmeden kesinlikle sıkılmazsın.örnek veriyorum benim dövmem sol kulacımda yukarıdan aşağıya doğru 4 tane çin harfi ailemin baş harfleri. bu arada dövme abdeste engel değil fakat sağlık açısından sakıncaları olabileceği için mekruhtur.
Nihat Hatipoğlu: Dövme Abdeste Engel Değildir - Haberler.com (http://www.haberler.com/nihat-hatipoglu-dovme-abdeste-engel-degildir-5541074-haberi/) burda da açıklaması var
Cans1993
03-06-2014, 00:40
Bakalım yaptırmayı yavaştan yavaşa düşünmeye başladım
Akın Sarıkaya
03-06-2014, 01:08
kafanda belirlediğin birşey yok, ama bedenine kalıcı birşey yaptırmak istiyorsun, ve böylesine önemli birşey için konu açıp insanlara ne yaptırsam diye soruyorsun. bi kaç kere daha gördüm bu tip konulardan, anlamıyorum ben bu mantığı. tişört beğenmek değil ki arkadaşım bu. beden ya, hayatta maddi olarak sahip olduğun tek şey.. mesela şu dövme çok hoşuma gitti bundan yapıcam tavsiyeleriniz nedir dersin anlarım da, kafanda belirlediğin birşey yok ama dövme yaptırcam ne yapayım diye konu açmak saçma değil mi? resmen "millet gelin vücuduma ortaya karışık bişeyler yaptıralım tavsiyeniz nedir" diye konu açmışsın. mesele kendi beğendiğin birşeyi bedenine yaptırmak değil mi? anlamının benim için bi önemi yok demişsin, anlamının önemi olmayan birşeyi neden vücuduna çizdirirsin ki. şimdi bana kızacaksın belki ama, ilerde sırf dövme olsun diye dövme yaptırdığın için pişman olacaksın büyük ihtimal. umarım pişman olmazsın.
...........................
http://cdn-www.i-**-bored.com/media/650-100-dollar-tattoo.jpg
sigaraicenbalik
03-06-2014, 11:15
kafanda belirlediğin birşey yok, ama bedenine kalıcı birşey yaptırmak istiyorsun, ve böylesine önemli birşey için konu açıp insanlara ne yaptırsam diye soruyorsun. bi kaç kere daha gördüm bu tip konulardan, anlamıyorum ben bu mantığı. tişört beğenmek değil ki arkadaşım bu. beden ya, hayatta maddi olarak sahip olduğun tek şey.. mesela şu dövme çok hoşuma gitti bundan yapıcam tavsiyeleriniz nedir dersin anlarım da, kafanda belirlediğin birşey yok ama dövme yaptırcam ne yapayım diye konu açmak saçma değil mi? resmen "millet gelin vücuduma ortaya karışık bişeyler yaptıralım tavsiyeniz nedir" diye konu açmışsın. mesele kendi beğendiğin birşeyi bedenine yaptırmak değil mi? anlamının benim için bi önemi yok demişsin, anlamının önemi olmayan birşeyi neden vücuduna çizdirirsin ki. şimdi bana kızacaksın belki ama, ilerde sırf dövme olsun diye dövme yaptırdığın için pişman olacaksın büyük ihtimal. umarım pişman olmazsın.
Anlamıyorum diyosunya cidden anlamıyosun ben benim için manevi değeri yok nerde demisim bant benim icin anlamlı yaptırıcam aklımda bir kac. Birseyde var ekleme yapsam mı diye sordum önceki postlarıda okumadın büyük ihtimal bari topa tutmadan önce biraz baksaydın
sigaraicenbalik
03-06-2014, 11:18
kardeşim postların çoğunu okumadım. 5 yıllık dövme sahibi biri olarak sana fikir veriyim dedim.öncelikle yaptırcagın dövmenin senin için bir anlamı olmalı çünkü atıyorum bugun sana hoş gelen bir ejder yada tribal yada herhangi bir şekil simge yarın gözüne hoş gelmeyebilir.diğer bir husus yaptıracağın dövme senin göremeyeceğin bir yerde olursa o dövmeden kesinlikle sıkılmazsın.örnek veriyorum benim dövmem sol kulacımda yukarıdan aşağıya doğru 4 tane çin harfi ailemin baş harfleri. bu arada dövme abdeste engel değil fakat sağlık açısından sakıncaları olabileceği için mekruhtur.
Bende bi süredir düşünüyorum dövme aynı tepkileri aldım bekliyorum yaptıracagım belli. Önce Osmanlı Tuğrası daha sonrada bacaga coilover düşünüyorum. Hayatında yerı varsa yaptır kesınlıkle ömrünün sonuna kadar sıkılmayacagın kafana takılmayacak sey olsun. Göz önünde olmaması olayı mantıklı gelıyor sıkılmamak :)
...........................
http://cdn-www.i-**-bored.com/media/650-100-dollar-tattoo.jpg
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
Ayberk0616
05-06-2014, 19:25
dövme yaptırıcak adam ona buna sormaz bunu yaptırıcam diye gidersin yaptırırsn
acaba varsa aklında kalsın yaptırma pişman olma ihtimalin yüksek:)
sigaraicenbalik
06-06-2014, 03:10
dövme yaptırıcak adam ona buna sormaz bunu yaptırıcam diye gidersin yaptırırsn
acaba varsa aklında kalsın yaptırma pişman olma ihtimalin yüksek:)
Yaptırıcam merak etme cumartesiye randevu aldım bitince ilk buraya koyucam
Niye sormiyim bilmediğim şeyler öğrendim senin yazcanı bilseyedim konu acmazdim dövmeye değil konu actima pişman oldum
Bende öyle bir akıl varki gorsen utancından kafana sıkarsın merak etme :heyoo:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10443382_10152464553172378_8519417981933162248_n.j pg
bunu yaptır :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10443382_10152464553172378_8519417981933162248_n.j pg
Vay güzelmiş bu
dövüş sporuyla uğraşan birisi için gerçekten anlamlı ve estetik bir dövme olur :)
valla kardesım 9 10 tane dovmem var ona gore konusuyorum ıcıne sınen anlamı olan ıste bu dedıgın dovme yaptır
sigaraicenbalik
07-06-2014, 18:49
Yapıldı rütüşa gidicem 4-5 güne bitince foto atarım
aybarsdnr
16-06-2014, 00:25
Kardesim dovmenin fotografini yollar misin? Yaptirmak istedigim bir model bu bantlar. Pm olarakta gonderebilirsin veya mail adresi telefon falan vereyim :)
Niye sormiyim bilmediğim şeyler öğrendim senin yazcanı bilseyedim konu acmazdim dövmeye değil konu actima pişman oldum
Yorumlardan belli ettin simdiye kadar kafamiza sikmadigimiz hata zten.
Adam senin aklina.laf mi etmis? Bos muhabbetin kralini yaptin helal olsun. Sonra forumda yas muhabbeti donunce kiziyosunyz adamlara adamlar hakli yas muhabbeti yapmakta
@sigaraicenbalik
Kardeşim s2000 rüyalarıma girio diye konu açmışmıydın sen ? karıştırdım mı :)
Ayberk0616
18-06-2014, 20:47
önce sen zeka yaşını büyütte konuşma uslubuna dikkat et sana tecrübeli senin yaşlarından geçmiş biri olarak yazdım hata çoluk çocukla muhattap olanda ayrıca çok iyi zekanla bulduğun dövmecine selam ne yaptı pardon yapamadıysa rötüşe mi çağırdı ama üstün zekanla dikkat et sanayiye boyacıya gitme:)
Şu yazının elle tutulur bir yanı yok. Karşındaki insanlar kaç yaşında bir bak ilk önce. Terbiyesizliğin lüzumu yok.
Gördükçe sinir oluyorum ya, kafana sıkarsın falan.. Nasıl bir akıl var sende ya ? Çok merak ettim cidden.
aliburma
18-06-2014, 21:03
konu zaman zaman istikametinden uzaklaşıyormuş gibi görünebilir. ama her post kafandaki fikri pozitif veya negatif yönde etkileyecek ve seni sonuca ulaştıracak. :icon_tup:
Ben de yazayım: dövmeleri çok ama çok seviyorum ancak, olur da pişmanlık yaşarsam diye hiç cesaret edemedim.
aykutsafakyaman
18-06-2014, 22:00
Canım anam mi yazdirdin naptin :D
babam sağolsun yazdırmış :D
babam sağolsun yazdırmış :D
dur abisi bir şey deniyo
Yapıldıktan sonra rötuş niye ki onu anlamadım beceremedi mi acaba
Detaylı bir dövmeyse 10 15 gün içinde ikincş seansa geçilir benim bildiğim
Yapıldıktan sonra rötuş niye ki onu anlamadım beceremedi mi acaba
Detaylı bir dövmeyse 10 15 gün içinde ikincş seansa geçilir benim bildiğim
2 tane dövmem var birisi sırtımı tamamen kaplıyor birisi kolumda. Daha 1 kere rutüş'ê gitmedim. Haklısın bende merak ettim ? :D
FiReWaLL
19-06-2014, 07:53
konu zaman zaman istikametinden uzaklaşıyormuş gibi görünebilir. ama her post kafandaki fikri pozitif veya negatif yönde etkileyecek ve seni sonuca ulaştıracak. :icon_tup:
Ben de yazayım: dövmeleri çok ama çok seviyorum ancak, olur da pişmanlık yaşarsam diye hiç cesaret edemedim.
seni dövmen olmadanda seviyoruz Ali abi :D
kelalper
19-06-2014, 07:56
cildi hassas ve canı fazla yandıysa eskizini çizip bırakmış olabilir. Ya da ince işlemesi gereken yerler vardır ama etrafı kabardığı için şimdi girmek istemiyordur. Rütuş yapılır sıkıntı yok ama yapamadığı için rütüşleriz diyen de var.
FiReWaLL
19-06-2014, 08:00
cildi hassas ve canı fazla yandıysa eskizini çizip bırakmış olabilir. Ya da ince işlemesi gereken yerler vardır ama etrafı kabardığı için şimdi girmek istemiyordur. Rütuş yapılır sıkıntı yok ama yapamadığı için rütüşleriz diyen de var.
:icon_tup: aynen katılıyorum
benim ilk yaptığım dövme sol bileğimde tam sinirin üstüne denk gelen yerdeydi . fazla kabardığı için 2.kez rütüşe gitmiştim .
bu arada ilk kez dövme yaptıracak olanlar bölgeyi seçerken sinirin geçtiği yerlere dikkat ederse daha az canı yanar .
:icon_tup: aynen katılıyorum
benim ilk yaptığım dövme sol bileğimde tam sinirin üstüne denk gelen yerdeydi . fazla kabardığı için 2.kez rütüşe gitmiştim .
bu arada ilk kez dövme yaptıracak olanlar bölgeyi seçerken sinirin geçtiği yerlere dikkat ederse daha az canı yanar .
Tamamda bu senin dediğin rötuş değil 2 seansta yapılmış senin dövmen gayet normal bişey benimde kaburgamın üzerinde var oda 2 seansta yapıldı ilk seans konturları geçti büyük yerleri boyadı 2. de gölgeleri tonları attı.
FiReWaLL
19-06-2014, 08:16
Tamamda bu senin dediğin rötuş değil 2 seansta yapılmış senin dövmen gayet normal bişey benimde kaburgamın üzerinde var oda 2 seansta yapıldı ilk seans konturları geçti büyük yerleri boyadı 2. de gölgeleri tonları attı.
iki seyansda yapılacak bi dövme değil sadece ''Gazi M. Kemal'' yazan bi dövme ama G tam olarak sinirin üstüne geldiği için fazla batıramıyor iğneyi hassas bölge olduğundan , bide ilk dövme deneyimim bende kasıyorum kendimi .
G harfi silik bi vaziyet almıştı , 15 gün sonra gittim 2 kez üstünden geçti 3 senedir kaymak gibi yerinde duruyor .
ikinci dövmemi de aynı kişiye yaptırdım 1 sene önce yaptırdım , yaptığı gibi duruyor hiç rütüş gerektirmeden .
şimdi kartal dövmesi yapıcam 2 seans deneyimini bende yaşıcam :)
Beyler 2-3 cm kalinliginda dovmem var parmagimda bunu sildirmem icin bana yol gosterebilecek biri varmidir