PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 Konusu kapandımı??

ATA
10-06-2014, 12:32
S2000 ile ilgili başlık kapalı gözüküyor.Sebebi nedir arkadaşlar...Benmi bulamıyorum?

shumi
10-06-2014, 12:39
evet gereksiz konu dışı yorum ve tartışmalar sebebiyle kapandı malesef...

konudan çoğu kişi müzdarip 1-2 kendini bilmez yüzünden hep yaşadığımız bir olay bu,başlık adı belli; sorgulama...

konu dışı yorum ve gereksiz tartışma yaratan kişilere gerekli cezayı daha ağır bir şekilde uygulamak suretiyle s2000 sorgulamaları başlığını yönetici arkadaşlardan tekrar rica etsek ? :)

Shadow_Dancer
10-06-2014, 12:42
Malı alacak 3 kişi boş konuşan 35 kişi.. Bence hayırlı oldu kapanması..

Haddinden fazla deger verenler, hadsizce küçümseyenler.. Bu zihniyet oldukça konuşmak tartışmak boşa..

_muhaRRem
10-06-2014, 13:01
Almak isteyen gitsin baktirsin, tramere msj atsin. Burada cok yanlis bilgilerde verildi. Cok kisilerin hakkina girildi. Bencede konunun silinmesi iyi oldu.

Victiz
10-06-2014, 13:51
konu kalkmasaydı bazı kişiler ekmek yiyemeyecekti bence. :)

rahatsız
10-06-2014, 13:58
iyi olduğu kapandığı, sürekli gerginlik.

zübeyir
10-06-2014, 14:01
silindii mis gibide oldu..

ATA
10-06-2014, 14:19
100 kişinin konuşup 2-3 kişinin ciddi alıcı olduğu doğru ama S2000 sohbetlerinin yapıldığı diğer sitede kapalı olması açısından kötü oldu bu.Daha seviyeli ve usturuplu tartışmalar yapılabilir aslında.Yada boş konuşanlara gerekli cezaları verip uzaklaştırabilir yöneticiler...

gokcell13
10-06-2014, 14:48
Ben kapandigi icin cok uzgunum.Bir cok arac hakkinda bilgi sahibi oldum ve degerinden fazla istendigi bilgisine ulastik.Neden araclarin gecmis bilgisini tech ailesi icinde birbirimizden saklayalim ki ? Herkez ne zorluklar ile aliyor. Typer i da bu sorgulamalar sayesinde almistim.yapmayin arkadaslar.Konunun yeniden acilmasi gerekli.Cok ayrintili bilgi isteyen ozelden ulasiyor zaten birbirine ama genel problemleride bilmek hakkimiz degil mi ?

Tufan Job34
10-06-2014, 15:03
hayırlısı olsun ticaret yapanlar için:)

picasso
10-06-2014, 15:41
tüm araç sorgulama konuları kapanmalı bence. almak isteyenden ziyade arşivinde kayıt tutunlar sorguluyo zaten.

Yigit-Y
10-06-2014, 16:12
s2000 için değil diğer tüm arabalar için burada paylaşılacak bilgiye takılmasın...

zamanında ep3 typer 24.500 TL ye aldım *** atılıyordu buradan bir kaç kişi tarafından ...

Araba en son 42.000 TL lere kadar satıldı. Gidin bakın iyi araştırın ve alın.Siz bir araba paylaşırsınız gören birisinin aklına düşürürsünüz bir bakmışsınız araba satılmış gitmiş bile.

Kendi işinizi kendiniz yapmak en güzel sonuç ;)

34k4970
10-06-2014, 16:16
Sitedeki 3-5 al satciya kotu oldu hele ki en son cikan 07 f plaka aractan sonra keske kapanmasaydi herkes neyin ne oldugunu bilmiyo burda aydinlaniyodu konular

Victiz
10-06-2014, 16:23
Sitedeki 3-5 al satciya kotu oldu hele ki en son cikan 07 f plaka aractan sonra keske kapanmasaydi herkes neyin ne oldugunu bilmiyo burda aydinlaniyodu konular

o tam bombaydı :)

ceyhun737
10-06-2014, 16:54
o tam bombaydı :)

Bir de utanmadan kardeş beğenirsen alırsın ben bişeyini söylemem demezler mi:)

BARR
10-06-2014, 16:56
Patlak arabalar kusuru yok diye satıldıkları sürece Sorgulamalar devam etmeli kapanmamalı ki kimin ne olduğu ortaya çıksın.

eran
10-06-2014, 17:01
Karıyı boyayıp kız diye satıyolar .. Harbi kız kalanın suçu ne şimdi .. Sorgulamalar kapanmamalı, hakaret edeni silin gitsin .. Bu konular sayesinde belkide kac kişi patlak arabaları kız sanıp alıcaktı da engellendi ..

Jeandan-R
10-06-2014, 17:03
Patlak arabalar kusuru yok diye satıldıkları sürece Sorgulamalar devam etmeli kapanmamalı ki kimin ne olduğu ortaya çıksın.

Arkadaşım kaza yaptı, fotoğrafları duruyor hala.Hatta araca kusursuz deniyordu birkaç yerde, kankaları da laf ettirmiyordu arabaya. Böyle olacağına bırak sorgulama felan olmasın

ATA
11-06-2014, 11:34
Sorgulamaların genel anlamda faydalı olacağına inanıyorum.Abuk sabuk çıkıntılık yapanlar,yanlış bilgi verenler engellenir veya uzaklaştırılırsa..

jeffy
12-06-2014, 07:45
07 F olayından sonra kapandı sanırım sorgulama. Da sebebi neki? Aracı satan arkadaş söylediğine göre habersizmiş kazadan. ki toplayanlarda konuya biz topladık uzatmayın gibilerine yazdılar. Şimdi sorgulama konusu olmasa o aracı başka birisi alacaktı belki onunda canı yanacaktı. Bu bilgilerin paylaşılması kötü birşey değilki konuyu kapatmaya gerektiren bir sebep değil. Ya araç sorgulamalarını komple kapatın yada böyle birşey oldu diye konu silmeyin.

Anıl E.
12-06-2014, 09:44
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-s2000-167922080/detay)

Sonunda jantlar değişmiş :)

ceyhun737
12-06-2014, 09:48
07 F olayından sonra kapandı sanırım sorgulama. Da sebebi neki? Aracı satan arkadaş söylediğine göre habersizmiş kazadan. ki toplayanlarda konuya biz topladık uzatmayın gibilerine yazdılar. Şimdi sorgulama konusu olmasa o aracı başka birisi alacaktı belki onunda canı yanacaktı. Bu bilgilerin paylaşılması kötü birşey değilki konuyu kapatmaya gerektiren bir sebep değil. Ya araç sorgulamalarını komple kapatın yada böyle birşey oldu diye konu silmeyin.

Ben bakmaya gidecektim araca :)

luca55
12-06-2014, 09:51
konunun kapanmasını destekleyeceğinize, sorgulama dısında gereksız yorum yapanlara, tarıtısanlara,elinde belge olmadan arac hakkında atanlara ceza verilmesini destekleseniz konu yenıden acılsada sorun cıkmaz.3 ay uzaklaştırma verilsin mesela.

34k4970
12-06-2014, 10:05
Sitedeki uc kagitci pertci olcay duydu ki konu kapanmis elindeki s2000 leri hatasiz diye yine ilana koymus 3 tane birden

Bu milletin haline vah ki ne vah

mertmericozlem
12-06-2014, 10:50
Açıkcası bende üzüldüm S2000 konusunun kapanmasına :) En çok eğlendiğim sorgulama konusuydu, ARAÇTA NOKTA YOK DENİYOR. TRAMERDE 55-60 MİLYAR HASAR KAYDI. İnsan hakkına girmek, vebaline girmek bu kadar mı kolaylaştı.. Öbür dünyada napıcaklar ? Asıl benim en çok merak ettiğim konu bu :) s2000 sorgulaması yapmak isteyenler pm atabilirler yardımcı olmaya çalışırım.

ugurbudun
14-06-2014, 20:53
Konu kapanacağına bulletin e bi hack yapılsaydıda o boş konuşanlar için izin olmasaydı daha iyidi..

Huseyin0727
15-06-2014, 09:33
Arkadaşlar size daha önce F in sahibinin adına açıklama yaptım sorgulamada.araçı biz o gün içinde sattık.5 lira 10 lira aşağıya farketmez bizim için.ama bu konu kendi alanından çıktı milletin el emeği göz nur'u arabalarına b..k atmaktan başka bir hale geçemedi.Biz araçı alırken bilmiyorduk böyle bir kazaya karıştıgını ki bu burdaki boş laf yapam insanlarıda ilgilendirmez.kazasını söylersin çekilirsin.daha fazla haddini aşıçak konuşmalara,tartışmalara girmezsiniz.F pert olabilirdi fakat çok güzel toplanmış çok stabil bi s2000 di bunu şimdiki sahibinede ulaşabilirseniz sorabilirsiniz.Yeni konu açıldı hala F in arkasından konuşuyosunuz.yarın bir gün böyle bir olay umarım bu boş konuşanlaeın başına gelirde o zaman anlarsınız.

dragon07
15-06-2014, 10:45
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/113243-silverstone-f-s2k.html

eğer birgün sizlerde bukadar güzel toplarsanız seve seve bineriz

bi arabayı begenirsin gidip baktırırsın içi dışı içine siniyorsa fiyatıda cazipse alırsın burda koca karılar gibi ben alıcaktımda söyleydide böyleydide diye aglamanın alemi yok

07F sizin çok düzgün dediginiz s2kların çoğunu bozar

100liralık s2000 var git onlardan al begenmiyosan

Huseyin0727
15-06-2014, 13:55
Çoğu konuşanların hayatında s2000 e bindiği bile şüpheli zaten.konu maksadını aşmıştı iyi olduğu kapandığı.

ceyhun737
15-06-2014, 14:21
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/113243-silverstone-f-s2k.html

eğer birgün sizlerde bukadar güzel toplarsanız seve seve bineriz

bi arabayı begenirsin gidip baktırırsın içi dışı içine siniyorsa fiyatıda cazipse alırsın burda koca karılar gibi ben alıcaktımda söyleydide böyleydide diye aglamanın alemi yok

07F sizin çok düzgün dediginiz s2kların çoğunu bozar

100liralık s2000 var git onlardan al begenmiyosan

Sen dert etme alır kapına gelirim oyun bozarım rahat ol:icon_tup: Hala konuşuyosun arabanın eski halinin resmi ortada insanları kandırmak bu kadar kolay dimi:)

dragon07
15-06-2014, 14:25
abim çok konuşma boş konuşma kiayla gazlamaya devam sen.

kimse kimseyi kandırmaz kimse çocuk degil bakarsın incelersin içine sinerse alırsın 20 yasındasın toysun ögrenecegin çok şey var yazma bidaha git yasıtlarına yaz bana cevap yazma

aybarsdnr
15-06-2014, 14:47
Elinizi vicdanınıza koyup düşünün. Bu çiçek denen s2k ların aldığı hasarların (hasar kaydı vs.) aynı şartlarda her hangi bir bmw, vw, mercedes vs. almış olsa burada herkesin yapacağı yorum, çöp, ölmüş, bitmiş olur.

Özel bir araba s2000, ben de çok beğeniyorum. Günlük kafam rahat binebileceğim (polis vs. olmasa) bir yerde oturuyor olsam seve seve alır kullanırım. Ancak, bu kadar kaza geçirmiş bazı araçlar içinde sanki tertemiz gibi yorumlar yapılması hoş değil. Fakat, araba alacak adam da burada 2311412 tane sorgulama yapmak yerine 2, 3 kişiye danışır sonra servise veya ustaya gider saatlerce baktırır. İçine sinerse alır, sinmezse almaz.

Fiyatta anlaşamayıp sonra buraya gelip araba b.klamak daha da ayıp ve komik. Anlaşılabilse araba tertemiz, anlaşılamayınca çöp. konunun kapatıldığı iyi olmuş. Zaten bu arabadan anlayanlar ve mantıklı yorum yapan, atıp tutmayanlar belli. Rica edip onlara danışılır.

ceyhun737
15-06-2014, 14:48
abim çok konuşma boş konuşma kiayla gazlamaya devam sen.

kimse kimseyi kandırmaz kimse çocuk degil bakarsın incelersin içine sinerse alırsın 20 yasındasın toysun ögrenecegin çok şey var yazma bidaha git yasıtlarına yaz bana cevap yazma

Yerim senin Abi'n laflarını yürekli eleman;) öğreneceğim şeyleri bilemezsin de senin dürüstlükten nasibini almadığın bir gerçek hala boş yapıyosun burada reklam peşindesin herkes göreceğini gördü dertlenme sen :icon_tup: Boş yapma ikile:)

Huseyin0727
15-06-2014, 14:51
Gunlerdir konusulan konusmalari daha yeni okuyorum siteye uyeligim yok ben TUFAN BULU aracin eski sahibiyim ben arabayi alirken bu muhabbetler yoktu ve trameride temizdi biz baktirdigimizda aracin expertizinde sadece iki parca degisen var ha gidisi durusu hakkinda sonuna kadar arkasindayim cok gordum benim diyen arabalari avari farkla gectigini ha ben bu muhabbeti ogrendikden sonra aracimi sattim illakide alanida var satanida benim gozume gelmedi fiyatini indirip verdim yeni sahibine hayirlisi olsun bunlari size aciklama borcumda yok sizi alakadar eden bi durumda yok alan satan hayrini gorsun artik daha fazla konusupda olayi kurcalamayin aracla ilgili sorusu sikintisi olan varsa herzaman bana ulasabilir allaha sukur yerimiz yurdumuz belli dedikodu kadinlarin isidir erkeklerin degil saygilar

34k4970
15-06-2014, 19:03
Bunlarin cevabini verirsen :)
Arabayi alirken sana bu sekilde kazali oldugunu soylediler mi ? Birde sen satarken kazasini soyledin mi ? Bu halde olan bi arabayi alirmiydin ? İcin rahat sattin mi

Huseyin0727
15-06-2014, 22:08
Satarken kazasini soyluyerek sattik allaha sukur kimseyi kandirarak veya zorla araba saattigim yok isine gelen gelip aldi gitti s2000 almaya paran yoksa maketini alabilirim sana alan satan memnun neyin derdindesin

bahadırtelli
16-06-2014, 12:20
ya bu para muhabbetini yapmayaın 60-70 bini veren s2000 alır cok mu matrah bişe s2000 ne binmek binince bende bi değişiklik olmadı.