Orijinalini görmek için tıklayınız : Rapid tdi - megane 1.4 tce
guwen_ar
13-06-2014, 00:45
Keyifli bi deneme oldu araclarin ikisde oldukca basarali yuruyor.
Megane 1.4 tce - yazilim,egzoz (175 hp 250 tork dyno)
Skoda rapid tdi - yazilim,downpipe,egr iptali(tahmini guc 150 hp 350 tork civari)
İlk denemeler 2. Vites 50 (devirler uyuyor)
Sdoda rapid-megane 1.4 tce - YouTube (http://youtu.be/OXcyhLqix9U)
Diger deneme direksiyonda ss okan :D
Rapid 3 megane 2 de
Rapid-megane 3 - YouTube (http://youtu.be/WyBxpjNmUQg)
Bu arada megane oldukca hizli daha farkli olarak 106 gti leon 3 fr ve 155 hp 400 tork polo ile denendi izin verirlerse onlarida koyucaz.
İyi seyirler ..
Boldenon
13-06-2014, 00:51
videolarla uğraştığın için sağol kardeşim.
Araçlara maşallah.
Kadam coupe'de TCe motorla 2012 başında bende çok uğraştım aslında çok verimli motor fakat cooler olsun dv olsun parçalarını pek bulamadım o zaman için ve mecbur custom bişeyler yapmak durumunda kaldım.
O zaman bu motorda yardımcı olacak kimse yoktu,şuan ne tür bi ilerleme var onu bilmiyorum tabi orası ayrı.
Downpipe yapımı bile nerdeyse 1 günü buluyor,biraz uğraşmak gerekiyor ama sonunda çok keyifli hale geliyor. En ufak bi problem yaşamadım.
İnşallah dahada hızlandırırsınız,yürüyen TCe görmek beni mutlu eder :)
guwen_ar
13-06-2014, 01:04
videolarla uğraştığın için sağol kardeşim.
Ne demek abi sewe sewe ;)
Polo'cu arkadasla 106 ci arkadasada yazdim izin verirlerse onlarida buraya ekler yada ayri bi konu acarim.
Rabid harbi cok yuruyo bee :D
2de 50 basan benzinli meganecıya selamlar :heyoo: rapid çok iyi gidiyor maşallah arabada yakışıklı daha fazla güç alınabilir dumanı az gibi geldi. Arabaları kim yazdı acaba ve rapid tek kişi mi?
guwen_ar
13-06-2014, 01:10
@merthan
Kadam 2 aracta bizim sewdigim abi ikiside.
Tce nin kaderi degisti rapid zaten tartismasiz yuruyo yeni nesil 1.6 tdi lari biliosun az cok :D
Kadam downpipe yapilcak bide ole denencek eksiler artilar gorulsun tabi dogan abi rapid e buyuk turbo koymazsa :D
Boldenon
13-06-2014, 01:10
2de 50 basan benzinli meganecıya selamlar :heyoo: rapid çok iyi gidiyor maşallah arabada yakışıklı daha fazla güç alınabilir dumanı az gibi geldi. Arabaları kim yazdı acaba ve rapid tek kişi mi?
megane 6 vitesmiş. sahibi uygun dediği için o devirde bastık. iki araçta PS Chiptuning yazılım var. benim yazılımda daha bi 15-18 hp veya fazlası açılabilir var. rapidde megane da 2 şer kişi
Onur Fatih
13-06-2014, 01:25
Bu rapidi seviyorum masallah cokta yakisikli.
2. Videoda megan erken basmis sanki
ahmet_NLS
13-06-2014, 01:33
Rapid gercekten hızlı.
Ben bu megane la 140 lık leon fr i merak ettim denediler mi acaba ?
guwen_ar
13-06-2014, 01:41
Bu rapidi seviyorum masallah cokta yakisikli.
2. Videoda megan erken basmis sanki
Biraz oyle :D
Rapid gercekten hızlı.
Ben bu megane la 140 lık leon fr i merak ettim denediler mi acaba ?
Yok denemedilerde rapid 2 siylede denedi bu megane leon fr dan hizli
darkmann
13-06-2014, 01:45
rapid çok güzel gitmiş stok 160 rocco yada 320d ile denedinizmi daha önce?
guwen_ar
13-06-2014, 08:05
rapid çok güzel gitmiş stok 160 rocco yada 320d ile denedinizmi daha önce?
Yok denenmedi hic denk gelirse deneriz.
denizcan.T
13-06-2014, 08:37
Rapid harbi cok guzel gidiyo masallah Dogan abi :)
orhan_guney
13-06-2014, 08:41
Rapid gerekli adaleti yapmış, bu arabaları satmaktan gurur duyuyorum.
maşallah iki aracada rapid güzel yürümüş.
mert1612
13-06-2014, 08:46
Tdi motorlar tehlikeli olmaya başladı artık :D iki aracada maşallah :)
ahmet_xy
13-06-2014, 08:49
Araclara masallah. Ama megane tce bence olmamis. Kapasitesi bu demek
Aslında kadrana bakınca baya hızlı ama tdi felaket gidiyor
Mr.Renault
13-06-2014, 08:56
1.4 130hp sadece chip li bir araç daha ne bekliodun ki uçsunmu :)
Megane de korna-gaz tepkimesi doğru ayarlandığında nasıl gittiği gözüküyor
Rapid i hafife almayın derim leon fr yi çok farklı geçiyormuş öğrendiğim kadarıyla
Maşallah iki araçta gidebilecekleri son noktalarda şuanki speclerde çokta sağlıklı yürüyorlar
guwen_ar
13-06-2014, 08:58
Aynen ole 200 leri cok cabuk deviriyolar rampa ya gelince 210 gibi biraktilar.
Bi video daha var megane'in icinden birazdan onuda yuklerim daha net gozukuyor her sey.
maşallah araçlara ama bence rapid 155 hp den fazla.1.6 tdi a göre dumanı az değil :D
yakın olsak denerdik zevklı olurdu :)
rapidi in kadran videosu varmı
Kapasitesi bu değil,şuan daha kapasitesinin yarısında bile değil.
Tce motor hakkında bilginiz var mı bilmiyorum ama ciddi verimli ve sağlam bi motor.
1.6 TDİ stok halyile yürümüyo ya da benim ki problemli :D
Bursa içi denemk isteyen varsa deneriz
guwen_ar
13-06-2014, 09:14
maşallah araçlara ama bence rapid 155 hp den fazla.1.6 tdi a göre dumanı az değil :D
Kac hp bilmioyoruz serp dynoda 137 hp 330 tork cikti baska yerde 155 hp 380 tork cikti.
155 hp 400 tork veren polo yu 130-140 gibi gecmeye basliyor isler biraz karisik yani :D
Top speed fazla iyi rapid'te.bu aksam bi 50-200 kadran aliriz.
rapide maşallah daha güçsüz ve agır olmasına ragmen iyi gitmiş
şampiyon yazılım var galiba ?
guwen_ar
13-06-2014, 10:01
1.6 TDİ stok halyile yürümüyo ya da benim ki problemli :D
Aracinda problem yok ciddi sekilde stock tdi baya bi yavas :D
Kac hp bilmioyoruz serp dynoda 137 hp 330 tork cikti baska yerde 155 hp 380 tork cikti.
155 hp 400 tork veren polo yu 130-140 gibi gecmeye basliyor isler biraz karisik yani :D
polo var polo var :D:D:D
Aracinda problem yok ciddi sekilde stock tdi baya bi yavas :D
Abi araba dsg jetta bir de caddy var 1.6 olarak bizde kardeşime verdım jettayı 4.400 de vites at dedim kendımde geçtim caddye aynı şekil 4400 de vites atarak 0 dan kalktık ve 40 ta rolling yaptık ikisindede kafa kafaya gidiyoruz hatta biraz devam etsek caddy geçicek gibi ama kardeşime güvenemdiğimden fazla yürütmedik 40 tan 120 e kadar bastık bilemiyorum normal mi değil mi
Bu arada rapide kocaman maşallah :)
140hp civarı dumansız DPF si üstünde Golf 1.6 TDI ile aynı şekilde yazılımlı egzoslu DP li megane'ı aynı şekilde geçiyorduk İzmirde.
TCE'nin yaktığı benzine yazık bence.
guwen_ar
13-06-2014, 10:31
@Mpower
Kardesim o suratlere kadar cok normal 130-140 lardan sonra jetta gitmeye baslar.
rebeloghy
13-06-2014, 10:39
Jetta konusunda zaten rapid ile aralarında 150 200 kg yok mu ?
guwen_ar
13-06-2014, 10:45
Jetta konusunda zaten rapid ile aralarında 150 200 kg yok mu ?
Jetta ile rapid ? Her hangi bi kiyas yapilmadi fakat rapid'in kilosuni merak ediyosan 1280
masallah rapid cok güzel gitmiş top speed denedınmı abı hıc?
guwen_ar
13-06-2014, 10:53
Dogan abi suan yunanistan sinirinda tel falan cekmez :D
Ben cwplayim.
Top speed en iyi 234 gordu. Tabi uzun bi yolda cok kassan ne gider bilmem.
rapıidlerin aerodinamik yapıları pololara göre bence cok daha ıyı o yuzden sanırım gorebılıyo yuksek hızları :)golf flnda aynı rapıdle yazılımlıları 235 fln goruyo ama poloda hıc gormedım 220 yı gecenı :)yada ben rastlamadım dıyelm
MertSerhanÖ.
13-06-2014, 11:06
Masallah 2 aracada.ilk defa yakindan izleme sansim oldu 2 aracida kesinlikle megane yavas bi arac degil arkadaslar.kendi klasmanindaki bir cok araci ciddi uzer ki aracta henuz pek birsey yok bi yazilim var.Fakat rapid inanilmaz derecede hizli.Yani gercekten olagan disi:) Iki aracta dogru parcalarla setup arttirilirsa sasirtir.Tebrikler:)
rebeloghy
13-06-2014, 11:07
Jetta ile rapid ? Her hangi bi kiyas yapilmadi fakat rapid'in kilosuni merak ediyosan 1280
Yok arkadaş yazmış ya benimki de 1.6 tdi ama gitmiyor hiç diye. Rapid vs jetta stock denense bile rapid net önde olacaktır ağırlık farkından diye düşünüyorum. O açıdan dedim.
guwen_ar
13-06-2014, 11:12
Yok arkadaş yazmış ya benimki de 1.6 tdi ama gitmiyor hiç diye. Rapid vs jetta stock denense bile rapid net önde olacaktır ağırlık farkından diye düşünüyorum. O açıdan dedim.
Anladim.
O denenmeden bilinmez cunku rapid'te stock baya bi yavas :)
stock rapidle stock focusu denesek nolur acaba :)ankarada yokkı deneyım :)
Stock rapid(105lik) hiçte yavaş değil.10 saniye 0-100 ü var.Bence focustan bir tık iyi gider.
https://www.youtube.com/watch?v=sx_KXsWT7AA
rapıidlerin aerodinamik yapıları pololara göre bence cok daha ıyı o yuzden sanırım gorebılıyo yuksek hızları :)golf flnda aynı rapıdle yazılımlıları 235 fln goruyo ama poloda hıc gormedım 220 yı gecenı :)yada ben rastlamadım dıyelm
polo tdi :D
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=15f9713721&view=fimg&th=14694c43ec7e0872&attid=0.1&disp=inline&realattid=1470790344207499264-local0&safe=1&attbid=ANGjdJ81vQvJT1Jrp8MLI3rlelDdW4xZLnSUEKD4DNW 7pKHbSsoKkXwedCX2ZxuC2RmhunHvkwiAAkg_Uts_Q0SBJ3urf PsENqrQsN2Hg4d50DuyKqGPY23r3kUGS4I&ats=1402655229802&rm=14694c43ec7e0872&zw&sz=w907-h494
ahmet_NLS
13-06-2014, 12:46
Megane gitmiyo demiş bazı arkadaslar.
1.4 leon tsi fr yavas bi araba degil megane ondan hızlıysa ki kadran oldukca guzel ilerliyor gayet normal.rapid e aldanarak yorum yapılmasın bence.
Rapid in diger deneme sonucları nasıl ?
guwen_ar
13-06-2014, 12:55
Megane'in yavas olmadigini soledim zaten ki suanda downpipe'a ihtiyaci var rahat gidemiyor arac.
Rapid'in denedigi araclari ve sonuclari yaziyorum videolarda mevcut.
1.7 dti yazilim alakasiz oldu.
1.6 ies duz boru egzoz headrs alakasiz oldu.
Clio rsi filtre egzoz alakasiz oldu.
Leon 3 fr(140 hp 250 tork 1150 kg hatirliyorum) 7-8 boy rahat oldu.
106 gti yazilim filtre egzoz 220 ye kadar 4 boy oldu. Hepsinde rapid onde.
Tekrar soluyorm Megane bence oldukca iyi gidiyor
MertSerhanÖ.
13-06-2014, 12:58
Megane'in yavas olmadigini soledim zaten ki suanda downpipe'a ihtiyaci var rahat gidemiyor arac.
Rapid'in denedigi araclari ve sonuclari yaziyorum videolarda mevcut.
1.7 dti yazilim alakasiz oldu.
1.6 ies duz boru egzoz headrs alakasiz oldu.
Clio rsi filtre egzoz alakasiz oldu.
Leon 3 fr(140 hp 250 tork 1150 kg hatirliyorum) 7-8 boy rahat oldu.
106 gti yazilim filtre egzoz 220 ye kadar 4 boy oldu. Hepsinde rapid onde.
Tekrar soluyorm Megane bence oldukca iyi gidiyor
106 gti 4 boyu söylemicektin kadam :D:D
guwen_ar
13-06-2014, 13:02
106 gti 4 boyu söylemicektin kadam :D:D
Vti olaydi olay cikardi kadam da 106 dan yana sikinti olmaz :D
Cok war etrafimizda inanmayan olursa cikar top speed yapariz ;)
rebeloghy
13-06-2014, 13:05
Rapid diğer araçlara böyle ise megane ciddi gidiyormuş maşallah
dogan arkadas 2.sonunda otruyorbende bıraz gec kaldım bılmıyorum sebep ne nıe gec oturdum bılemedım ama rapıd torku benden 500 devır altta verıo 100 tork fazlası ıle one cıkıyor ama dıreksıyona okan gecınce durum degsıyor kı onun shıftıngıde cok ıyı benım arabamın daha 2 3 boy alırı var megane tce olmamıs dıen arkadasa ıthafen katalıtık ustunde ve su anda ve baskı balata bıtık muzık tesısatı bagajda bos degıl arac bu halıyle bole olmus kat ıptal sonrası baskı balata degsıtırdıgınde sızın elınızde daha olmus megane varsa he cok onemlı dııl bu halı ıle bıle daha olmusu varsa bı cıkarın grelım neyse bı degıstırıp downpıpe yaaplım bı daha denıcez bakalım rapıd guzl yuryor sevdık..
ayrıca megane fr ı kım gecemez dıyorsa guvene ozelden ona atfen yazıyorum fr a 5 boyum var denemelrle sabıttır hangı fr.... audı ıle kalktık sonucu gorduk 140 lık golfle otobanda denedık sonuc ortada sımdı babaeskıde fr var o gelsın onlada cekerız serınlersın kardes harıcten bılmeden arabayı ozelden yazmıyalım
Yaa güvenn nerde 106 yı 4 boy geçmiş bee bizde var 106 getir deneyelim :D
Saka biyana canlı canlı gördüm duruşu gidişi gerçekten çok güzel nazar değmesin
guwen_ar
13-06-2014, 13:39
Yaa güvenn nerde 106 yı 4 boy geçmiş bee bizde var 106 getir deneyelim :D
Saka biyana canlı canlı gördüm duruşu gidişi gerçekten çok güzel nazar değmesin
Len sizin 106 ile git sen dene rapid'i cok aşan bi durum soz konusu :D
he sunuda soylıyım meganeım stock oglu stockken 2 ksı 130 beygırlık halı ıle edırne kapıkule arası 235 gorduk bu halı ıle hıc denemedım su an yazılıma ek devır kesıcı ıptalı var
yakındakı projeler baskı balata degsımı downpıpe ıntercooler buyutulcek ve fıltre gelecek bu noktadada bırakıcam
yakındakı projeler baskı balata degsımı downpıpe ıntercooler buyutulcek ve fıltre gelecek bu noktadada bırakıcam
Cooler araştırdınız mı?
Filtre için custom garage'ı öneririm,daha önce yaptılar gayet güzel oldu.
Stock rapid(105lik) hiçte yavaş değil.10 saniye 0-100 ü var.Bence focustan bir tık iyi gider.
https://www.youtube.com/watch?v=sx_KXsWT7AA
ankarada varsa tanıdık vag.grubunda stock 1.6 tdi golf 6 7,polo,rapid,vs.vs hepsıyle basarım :)
Boldenon
13-06-2014, 20:30
Rapid harbi cok guzel gidiyo masallah Dogan abi :)
Teşekkür ederim kardeşimm
Rapid gerekli adaleti yapmış, bu arabaları satmaktan gurur duyuyorum.
eyvallah ;)
maşallah iki aracada rapid güzel yürümüş.
Tdi motorlar tehlikeli olmaya başladı artık :D iki aracada maşallah :)
teşekkürler hepinize :)
duman fena ya tampon siyah oluyor. keşke yakın olsaydık. 400 tork serp dyno ölçümlü poloyu baya bi geçmiştim. 3 ten 4 e çekince işler değişiyor. 4-5 boy geride kalıyor
Kac hp bilmioyruz serp dynoda 137 hp 330 tork cikti baska yerde 155 hp 380 tork cikti.
GÜven rakamları karıştırmışsın azcık :D
ilk yazılımdan sonra 155 hp 358nm tork ölçüldü. sonra spor susturucu taktım ve serp dynoda 135 hp çıktı :S yeni yazılımdan sonra da 137 hp olarak bırakıldı ki 1.55 barda kullanıyorum şu an (stock 1.4 bar), 1.8 de kullananlar var.
rapide maşallah daha güçsüz ve agır olmasına ragmen iyi gitmiş
şampiyon yazılım var galiba ?
teşekkür ederim. şampiyon yazılım nasıl oluyor bilmiyorum valla :beuj:
234 gördüm 1 kez de daha o hızlara çıkmam. yalan yok tırsıyom :D
Masallah 2 aracada.ilk defa yakindan izleme sansim oldu 2 aracida kesinlikle megane yavas bi arac degil arkadaslar.kendi klasmanindaki bir cok araci ciddi uzer ki aracta henuz pek birsey yok bi yazilim var.Fakat rapid inanilmaz derecede hizli.Yani gercekten olagan disi:) Iki aracta dogru parcalarla setup arttirilirsa sasirtir.Tebrikler:)
Sağolasın kardeşim.
dogan arkadas 2.sonunda otruyorbende bıraz gec kaldım bılmıyorum sebep ne nıe gec oturdum bılemedım ama rapıd torku benden 500 devır altta verıo 100 tork fazlası ıle one cıkıyor ama dıreksıyona okan gecınce durum degsıyor kı onun shıftıngıde cok ıyı benım arabamın daha 2 3 boy alırı var megane tce olmamıs dıen arkadasa ıthafen katalıtık ustunde ve su anda ve baskı balata bıtık muzık tesısatı bagajda bos degıl arac bu halıyle bole olmus kat ıptal sonrası baskı balata degsıtırdıgınde sızın elınızde daha olmus megane varsa he cok onemlı dııl bu halı ıle bıle daha olmusu varsa bı cıkarın grelım neyse bı degıstırıp downpıpe yaaplım bı daha denıcez bakalım rapıd guzl yuryor sevdık..
işler orada karışıyo işte. okan erken basıyor. okan direksiyondayken ben basayım kornaya sonuç yine aynı olur. o kornaya basmadan veya 1. kornadan sonra daha gaza oturmuş oluyor zaten.
MatraX_07
13-06-2014, 20:43
Megane 1.4T 130hp araç.Ayrıca piyasada yüklenmeye çalışılan ve alt yapısı oluşturulan kaç tane Tce var??
Bence sadece yazılımla çok iyi yürümüş
Rapid'e de maşallah
Boldenon
13-06-2014, 21:03
tost makinesi çekimi kabul oluyorsa bu var. ilk yazılımdan sonra. şu an daha hızlı.
Skoda Rapid 1.6 TDI 60-120 kph 3. Gear - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TmxPDzxthOo)
guwen_ar
13-06-2014, 21:43
Dogan abi 60-120 nedir yaa cik disari 50-200 cekelim :D
Boldenon
13-06-2014, 22:56
çıkardımda bu gece turşu gibiyim beaa :D çok yoruldum işte
ygtkrmdnz
13-06-2014, 23:37
ankarada varsa tanıdık vag.grubunda stock 1.6 tdi golf 6 7,polo,rapid,vs.vs hepsıyle basarım :)
Siz stock focus ile olctunuz mu hic 0-100 yada kadran videonuz varmi acaba
Şöyle bir tezatlıkda var yani benzinli aracın gaza tepkisi,devir avantajı vs varken yine geçememesi ilginç açıkcası
Siz stock focus ile olctunuz mu hic 0-100 yada kadran videonuz varmi acaba
Hyr hic denemedim kadran videosuyla olck is degil bu deneme isleri ;)
abdullahduymaz
14-06-2014, 01:08
Megane 1.4T 130hp araç.Ayrıca piyasada yüklenmeye çalışılan ve alt yapısı oluşturulan kaç tane Tce var??
Bence sadece yazılımla çok iyi yürümüş
Rapid'e de maşallah
Piyasada çok yok uğraşan,toplasan 2 elin parmaklarını geçmeyiz. Uğraşan veya alt yapı hazırlayan,araştıranlar olarak.
MatraX_07
14-06-2014, 08:10
Piyasada çok yok uğraşan,toplasan 2 elin parmaklarını geçmeyiz. Uğraşan veya alt yapı hazırlayan,araştıranlar olarak.
işte benden tam onu diyorum.Uğraşılsa,alt yapı hazırlansa çok güzel şeyler ortaya çıkacak
tce olacak fişekk:)
ahmet_xy
14-06-2014, 09:35
Şöyle bir tezatlıkda var yani benzinli aracın gaza tepkisi,devir avantajı vs varken yine geçememesi ilginç açıkcası
+1. ben onun için olmamış dedim. ikisi de yazılımlı. normalde TCe'nin geçmesini beklerdim. TCe yazılımı değiştirsin, bagajını boşaltsın, debriyajı yenilesin. Yeniden deneme yapsın. :icon_tup:
matrax 07 arac 1 aydır terra cıty cıvarındaydı zaten 20 gune lara karpuzkaldıran terra cıvarında gene gorursun antalyda cok arac uzdum gelmeden downpıpe ve buyuk ıntercooler yapıp gelcem :D he bırde kutu ıcı kullancam cunku bunların manıfold arkada motor sıkısık dar alanda sıı yuksek acık bu sebeple ıstemıyorum
efe kardes senın kullandıgın araba enerjı motor araba ılaveten bu aracların gaz tepkımesı hızlandırılmıs olsa bıle normalde yavas kı bu hızlı halı artı skoda dedıgın araba bu degerlerın ustune bırde 5 ılerı vıtes ben 6 bunu goz onunde bulundur he dıger yandan senın altındakı arabayla sıktık arkadasımda var 2 tane 2.5 tır gırdı bıraktım bence tce nın alt ust yapısına downpıpesız fıltresız gıderıne bole solenıcegıne calısmaları o 130 uzerınde gelsıtırde trde bı tane daha ıyı gıden 1.6 dcı gorelım gurur duyalım bızde o zman bızde derız kı 101 begır skoda vardı oldu 150 ama megane 130 dan sadece chıple 170 beygıre 430 tork oldu zımbalar derıs anlıyıcagın merak etme altyapısıyla ben ugrasıcam sen senın dcı nın altyapısı ıle bı ugras tech dcı gorsun renocular olarak gurur duyalım :D
aga debrıyajı bı yenılıyıp yazılım sabıt downpıpe bagaj bos bı deneme daha lazım haklısın cunku yandakı arac downpıple bende fıltre bıle var yazılımmmdan memnunum arabayı sıkan katalıtık kı guvenın soyledıgı daha onceden aynı uygulamayı benım sıramla takıp etmıs bır tce cı arkadasın soledıgı 160 lık rocconun 2 boy gerısınden 1.5 boy onune cıkmıs yazılım sabıt downpıpe yaıldıktan sonra yanı 3.5 boy ılerısı var
MatraX_07
17-06-2014, 08:59
matrax 07 arac 1 aydır terra cıty cıvarındaydı zaten 20 gune lara karpuzkaldıran terra cıvarında gene gorursun antalyda cok arac uzdum gelmeden downpıpe ve buyuk ıntercooler yapıp gelcem :D he bırde kutu ıcı kullancam cunku bunların manıfold arkada motor sıkısık dar alanda sıı yuksek acık bu sebeple ıstemıyorum
abi gelince haberleşelim merak ediyorum hem standart sattık azıcık oynanmısını görürüz :D
olur tabı ben larada terra cıvarında olucam geldıgımde ama sıkıntı yok kepez tarfında gelrıız zaten geldıkten sonra sureklı orda olacam denk araba oldukca cıkar denerız sen ne trfındaısn antın