Orijinalini görmek için tıklayınız : Msupradan herkese davet
ARKADAŞLAR DRAG YOK ATRAKSİYON YOK NE YAPACAZ KIŞ GELMEDEN ANKARADA Bİ TOPLANALIM
ŞÖYLE İYİ BİR ROL YAPALIM NERDESİNİZ HIZLILAR HADİ:heyoo:ÖYLE BENİM ARABA HIZLI DEMEKLE OLMUYO:soru:
Tholl-ga
05-09-2008, 00:15
güzel davet ismail abi :) hareket lazım tabi bol boostlu :) hehheeh
Eveet atraksiyon 2.3 bar deneyecem
akucukdogan
05-09-2008, 00:19
Merakla bekliyorum bu konuyu :)
Abı böle hos guzel yazıyosunda tosfed bunada el atar kıskanıyorlar anok a derkı ankaralılar bulusyor jandarmaya polıse haber ver der :D
Hızlı motorcularda bu konuya dahildir
ama lütfen
Gene kızana girdim kanım kaynıyo canım sıkılıyo hikayeden masturbosyon şöyle iyi bir tatmin olalım hadi
M_PROJECT
05-09-2008, 00:36
abi sen iyi gaz olmussun :D istanbulla ortak bisiler yapim baride senenin kapanis rollingi olsun
600RR ve 1000RR gelelim abi, atraksiyon olsun :)
yusufbatırel
05-09-2008, 01:07
ısmaıl abı hep ankara hep ankara olmuyor sızı ıstanbuldada gormek ıstıyoruz
12 Ekim otodrag yarışı Sakarya mahalli
BiLgiLer yakında :)
msupra yı seviyoruz laf degil icrat war :)
8.000rpm
05-09-2008, 07:40
seni hayabusa'dan aşağı motor da kurtarmaz ki... :):):)
tamama gazlanmayın la noluo:)
yusufcan_k
05-09-2008, 09:20
ismail abi motorcu ayarlamaya calısırım tam olarak söz vermeyim ama sorarım millete =)
Olur ama sadece motorlarla olmaz çok hızlı daynoda durmayan arabalarıda istyorum
ben istanbula geldim arkadaşım
ankara daha müsayit oldugu için burda olsun diyorum
sana tek rakip gebzeden turbo şahini çıkarıcaz abi 34 nzm 88 hayallerin kıralı senin rakibin olsun kabulmü :)
yusufcan_k
05-09-2008, 10:17
abi pm attım bakarsan sevinirim
Supra twinturbo viper masvette vs den cevap gelse iyi olur tam dişine göre
Ismail abi hadi Box :D
valla ıyı olur bu aralar cok monoton Ankara bıraz çalkalansın :D
Highway race lere ne oldu ?
TURBO CİVİC
05-09-2008, 11:27
biz kucuk boostlular olarak katılırız seref olur bizim icin.sıkıntı geldi ankaradan kimse yok gazlıyan(adam akıllı)show gorelim biraz krallardan
seni hayabusa'dan aşağı motor da kurtarmaz ki... :):):)
arkadasım 1000RR ve hayabusanın 100-200 hızlanma süreleri aynı :icon_wack
ismail abi bugün aksam ezanının ardından çevre yolu olabilir :) kimsecikler olmuyor.
Evet iftar sonrası yollar bomboş oluyor istanbulda bile denenebilir bu formül.
ardındanda bi mangal yaparsak tam süper olur :d
yüreğirede haber edin bari :D
msupra yı seviyoruz laf degil icrat war :)
Aynen Maşallah diyelim :)
34 NZM 88
05-09-2008, 13:26
sana tek rakip gebzeden turbo şahini çıkarıcaz abi 34 nzm 88 hayallerin kıralı senin rakibin olsun kabulmü :)
biz haddimizi biliriz ibo msupraya gelinceye kadar daha çok kişi var kalkıcamız zamanla msupra ile kalkmak hayalgibi geliyor ama bak yanyanayız HERKESEDE NASİP OLMAZ
http://img216.imageshack.us/img216/8686/grnt055tw5.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/5098/grnt057ez7.jpg
http://img86.imageshack.us/img86/9741/grnt056qw5.jpg
allah nasip ederde motorun gelirse sende ismail abi gibi bir ilki basaracaksın msupradan sonra sahin supra olarak türkiyedeki otosever insanların kalbinde yerin olacak şimdiden seni tebrik ederim nazmicim
Supra twinturbo viper masvette vs den cevap gelse iyi olur tam dişine göre KONUNUN BURAYA DAYANACAGINI TAHMİN EDİYODUM HADİ BOOOOXXX:icon_tup:
KONUNUN BURAYA DAYANACAGINI TAHMİN EDİYODUM HADİ BOOOOXXX:icon_tup:
Ben aklından geçenleri söyledim yalan mı :) Başka ne var deneyebileceğin ?
Supra twinturbo viper masvette vs den cevap gelse iyi olur tam dişine göre :soru::soru:
+1000
selam ismail bey, benim de canim sikiliyor baya bu aralar ve istanbulda hic kimsede TIK yok:) tatilden yeni dondum arayacagim sizi:D
Ben aklından geçenleri söyledim yalan mı :) Başka ne var deneyebileceğin ?
twin gt30luk m3 e bı sormak lazım aslında:)
Aracimda calismaya devam ediyorum. Henuz bitmedi. Gecenlerde ufak bir sorun cikti. Hamdolsun hallettik.
Sira detaylarda.
Yere 798 almanin disinda halletmem gereken detaylar var. Detaylar bittigi zaman ben de Istanbul testlerinde Allah kismet ederse bulunurum.
Bittigi zaman seve seve testlere, Istanbulda olmak kaydi ile, katilirim. Bu benim icin zevktir.
Mert Dastan
Aracimda calismaya devam ediyorum. Henuz bitmedi. Gecenlerde ufak bir sorun cikti. Hamdolsun hallettik.
Sira detaylarda.
Yere 798 almanin disinda halletmem gereken detaylar var. Detaylar bittigi zaman ben de Istanbul testlerinde Allah kismet ederse bulunurum.
Bittigi zaman seve seve testlere, Istanbulda olmak kaydi ile, katilirim. Bu benim icin zevktir.
Mert DastanYA KARDEŞİM ANKARADA OLSA NE VAR BURASI ÇOK MÜSAİT
:beuj:
selam ismail bey, benim de canim sikiliyor baya bu aralar ve istanbulda hic kimsede tık yok:) tatilden yeni dondum arayacagim sizi:dabi saygılar bekliyorum
Ismailim, sen de haklisin.
Sen nasil olsa yollari ezberledin.
Hem diger katilimcilar, ornek Volkan Bey, turbo amerikancilar Istanbullu. Kisacasi Istanbuldan katilim daha fazla.
2 saatte inersin sen buraya.
highway ateşi geri döndü. inş. yakın zamanda bol bostlu vidyolarınızı izleriz.
cok sayın samimi ismail abim senı pek gazlı gördüm yaw:)
Madem ortalik kizisti…..
Ozgunum,
Senin 832 front whp lik civic`i da testlerde aramizda gorurmuyuz?
Hem 832 yere veriyor, hem de ve bizim araclara gore cok daha hafif, kisacasi cok hizli olmasini beklerim. Tabi ki yere 832 veriyor ise……..
Dynamics uzerinde 832 yere veren bir Honda, gecenin en HIZLISI olur.
Yillardir duydum, artik testlerde arazmida gorelim. Hani zaman zaman derdin ya hafifletip en hizlilari bile gecerim diye, iste firsat.....
TTViper,
Viper` in da testler de olmasi renk katacaktir. Ardaya ben haber veririm. Kalp atislarimi hizlandiricak araclardan biri viper TT. Hacim var, buyuk turbolari var. Torque monster dedikleri bu olsa gerek.
Ismailim,
Aklima geldi. 2007 yilinda, Gri Supranin daha hizli oldugu son testte 1.5 bar + 75 lik nitrous oxide bastim demistin ya. Bu sefer sen de elinden geleni bas, ki test sonrasinda basincim dusuk, nosum az olmasin. Turbonun pervanesi kirik olmasin.
Dort dortluk katilalim hep beraber.
Herkes en iyi sekilde hazirlanip, en guclu halde katilmali. Buna ben de dahilim, Ozgun de, Arda da, Volkan Bey de.
Volkan Tanju,
O vakit, Volkan beyin araci hazir ise geleceginden suphem yok.
Yillardir testlere katilan isimlerden biri, geri yapmaz.
Mert Dastan,
Aracim yurur vaziyette ise, ki insallah, ve detaylari halletmissem, zevkle. 2001 senesinde temde 309 km/h ile cekilmis videolarim var, 996 turbo ile test. Horozluk yapmaya gerek yok: hiccc belli olmaz o gece bir parca bozulur, kurtaricilik olurum. Amac spor ve hobi. Yukardaki arkadaslarimin en iyi sekilde hazirlanip gelmelerini diliyorum. Onu da yapsaydim, bunu da yapsaydim olmasin. Ben de bu nedenle en iyi sekilde hazirlanip katilmayi planladim.
Dunya capinda bir test olur. DVD bile yapabiliriz. Gtboard gibi....
Cenabi Mevlam hepimize kazasiz belasiz testler nasip etsin.
Bir gun birimiz en hizli olur, diger gun baskasi. Kralliklar, hukumdarliklar gecicidir. Surekli guc ve hukumdarlik sadece Allahu Tealaya aittir.
MERT DASTAN
istanbulda bukadar güçlü arabların deneyebiliceği otoban yok MAximum 3 şerit 1 km düzlüğü bile olmayan yolllar bu arabalara deneyecek yol en az 5 serit olmalı ki şöle bnişi var ankaranın cevresi hep 5 serit
sayın sulhi seni çok bi yalama gördüm :)
mal 1 kere yazsana hem sanane ismail abi ile aramdan kıskanç:D
adam kalktı geldi ankaradn yarıştı döndü
ne çekiciyle nede baska bişiyle hala aynı motor ne subab eydi nede conta pattlattı ALLAH NAZardan SAklasın bileği var sürüyorda gazlıoda herkesin teklifinide kabul ediyor.
Üstüne siz 2 bar bastı 100 shot üstüydü demedinizmi ? :) inanmayan siz deilmiydiniz?:)
Bana zamanında telde sölediklerini burdada yaz abi ozaman adam 1 kere bile bahane bulmadıki size dediki nosum bitti napalım canınız saolsun dedi dimi ben aksini sölediğini duymadım geçmek geçilmek umrumda değil diye bas bas bağırıyor adam siz hala adam kaçıyor davasındasınız :) kaçınız motorlarla o sekilde basıcak kadar cesur? BEn değilim açıkcası
Benim arabama gelince öle bi arabam artık yok keske olsa sewe sewe gelirdim ve :hehe::hehe: denerdik neyse :) abi sana en kısa zamanda Sheeti yollicam sorun yok :) Allah büyük tabiki bakarsınız bi arabamız olur gene öyle güclü
TTviper a gelince ankaraya kadar giderde dönerde hiç sıkıntısı olduğunu snmıyorum ben
Volkan abime gelince geliceğinden süphem yoktur
Supralarından geliceğinden bir şüphem yok :)
bende imza atim kimse tanımıo ya ondan
Oz` :soru:
egeturbo
05-09-2008, 20:39
vay bea ne güzel suraya bak 800 900 hp lik araçlar roll yapmaya calısıor biz izmirde cupra ile typer yürüyor yüreğimiz hopluor :D bu konu takip altında olacağına eminim
ama bu arabaların, denemesi hadi cuma aksamı deneme var gelin seklinde, yada biyerde yan yana geldik seklinde olmaz, bu arac lar zaten 400metre kalksalar bile en hızlı kim belli olmaz, kalkma tutunma ıvır zıvır.
zaten 1 elin 5 tane parmagından fazla degil, gizlice cıkın sabaha karsı her yol yeter, bizde doya doya izleyelim, ricam arabalara deli paralar harcanmıs biride Hd kalitesinde bi kamera gotursun :) izlemesi rahat olsun:):):):)
bunalrın yanında bizim yavas arabalarımız bile atasehirden kavacıga kadar 270 oluyo, bunalrınki umraniye cıkısında olur:) istanbulda asfaltlar yeni bu arada
Dikkatli olunda allah korusun ***** araçlar hızlı ....
ayrıca 400 metrede kim nekadar hızlı gayet net belli olur burda bahsettiğimiz araçları hazırlayanlar şaselere argon bebelere balon modunda işi bilen adamlar ....
yada bukadar senedir boşa uğraşıyor millet :D
otobanda ayrı bir zevk tabi senelerdir denendiği gibi gene denensin zevkle izleyelim bizlerde oda ayrı bir tat ayrı bir zevk ikisini birbirine sokmaya gerek yok ....
biraz konu dışı olacak ama, otobanda mâlum bu kadar gürültülü araçlar polisler sorun teşkil etmeyecek mi?
Ozgun ile en ufak bir alip veremedigim yoktur. Bos yere konuya karistirdim onu. kalbini oksuyorum Ozgunum.
Burada altini cizmek istedigim bir konu var:
Bu testte herkes elinden gelenin en iyisi yapar ise, testten sonra tartisma olmaz.
Ben aracimi elimden geldigi kadar hazirlayip o sekilde teste katilacagim insallah.
MERT DASTAN
topu topu 4 kişi, bence baslıga bile gerek yok, cebine msj atarsın muasit olan yerde bulusulur.
Araba sahipi olan ve drag yarıs larına katılan daha iyi bilir, patinaj sorunu yada ısıklara tepki vermede gec kalabilir insan, asıl guc ara hızlanmada mecbur belli oluyo.
Kendini kanıtlamıs insanalr zaten bozukda olsa tr sampiyonasında yarısıyolar.
Bence buyuk turbolu 911 sahipleri yada turbo ferrariler filan baslıgı gorupte gelmez, 3 kişi zaten konusun gizlice deneyin, Trafige kapalı oto ban da:) bitsin bosuna insanalr birbirini kırıyo
yazmayı unuttum m supra zaten herkeze herzaman gidiyo, en cok video ya sahip arac, ben viper ı merak ediyorum maaşallah en guzel arac suan o ama nekadar hızlı acaba
Havada Boost kokusu vaaar :D
ya seyretmeye gidelim desek bunları yakalayıp seyredemeyiz bile :D
msupra masvette viper turbom3 supralar vay vay vay :D
MERTEN ALINTI
Ismailim,
Aklima geldi. 2007 yilinda, Gri Supranin daha hizli oldugu son testte 1.5 bar + 75 lik nitrous oxide bastim demistin ya. Bu sefer sen de elinden geleni bas, ki test sonrasinda basincim dusuk, nosum az olmasin. Turbonun pervanesi kirik olmasin.
KARDEŞİM NO PROBLEM PROBLEMİ OLANLAR DÜŞÜNSÜN BAŞLIGA Bİ BAK ADAM NE DİYO HADİ GELİN DİYO VE DİYOKİ 2.3 BAR DENEYECEM DİYO YOK ŞURAM KIRIK BURAM BOZUK DEBRİYAJ VIRRIK CIRRRIK DEMİYO HADİ YARIŞALIM ATRAKSİYON OLSUN BEN VARIM DİYO VAR OLAN LA DENERİM HER ZAMAN
scream3057
05-09-2008, 23:10
hepiniz toplanıp 1-2 kasımdaki organizasyonda gösterseniz güçlerinizi,biz de göz zevkiyle izlesek :) daha bir hoş olur gibime geliyor...
ya ben 1 bar basınca aklım çıkıyo :D 2,3 bar mı :D
Ismail,
Ben de diyorum ki Istanbul`da olan testlere aracim hazir oldugu zamanlarda katilacagim.
Sen de cok iyi biliyorsun ki, M3 uzerinde calismak vakit aliyor. Hazirda parca yok. Kendi imalatimiz. Vakti geldiginde yarisacagiz insallah.
Mert Dastan
biraz konu dışı olacak ama, otobanda mâlum bu kadar gürültülü araçlar polisler sorun teşkil etmeyecek mi?
durdurmaya cesaret edemezler emin ol :)
Çekişmeli olacağı bi kesin.
Çekişmeli olacağı bi kesin.
ÇEKİŞMELİ OLACAGI KESİN AMA SONUÇ ALAMIYORUZ HERHANGİ BİR OLAY GERÇEKLEŞMEDİ:soru:
ya ismail abimin dediği gibi ankarada yollar daha müsait bence ve seyirci kapasitesi full olur emin olun :D
bide polis olsa hani yardımcı olmaya çalışırımda jandarma olunca orda ben devreden çıkarım...
bekliyoruz heyecanla...
TT VIPER
06-09-2008, 23:43
Ben kitabin ortasindan konusayim...
Bu tur meydan okumalar genelde keyboard yarisiyla sinirli kaliyor...
Biri yaris desin Ismail abi neresi olursa aracini surerek gelir (cekici uzerinde degil), yarisir ve yine surerek gider. Bundan bir suphem yok. Ama diger araclarin Ankara'ya gitmesi bana yalan olur gibi geliyor..
Su Istanbul'da gun ortasi trafik icinde yapilan yaris icin bile kac ay yazisildi, kac kere sozler verildi, kac kere tarih degisti vesaire...
Butun saydiginiz arabalarin bir araya gelmesi zor. Hadi oldu diyelim. Hepimiz yanyana roll yapamayiz. O kadar genis yol yok. Herkes Ismail abi gibi iyi pilot degil... Sahsen bence arada guvenlik icin min 1 serit olmasi lazim. Ne olur ne olmaz.. Tabi sonra korna muhabbetleri var. Yok ben caldim, yok calmadim vesaire...
Gelin Kasim'daki yarista Grudge Match yapalim. Yok kornaydi, yok o sayilmaz falan olmaz... Herkesin onunde... :D
Zamanlamasi ve yolun durumu uygun olursa rolling'e de varim... ;)
TT VIPER
07-09-2008, 00:04
TT Corvette'lerde gelecek mi?
Istilldo
07-09-2008, 00:52
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=15240
1-2 Kasımı bekliycez sanırım.
İstanbuldakiler ankara"ya gitmeden ismail beyde ankaradan ist"ye gelmeden izmitten ankara istikametine devam ederken yaklaşık 4-5 km yakın bir düzlük var sapanca civarlarında orda deneme yapılabilir.Hoş ismail istanbul"a gelmiş kadar olur oraya gelince ayrı bir konu :) ama asfalt kalitesi uzunluğu ve sakinliği açısından güzel bir yer.
:D tmm işte 12 Ekimde Sakaryaya DragLra geLirsiniz giderkende bi roll yaparsiniz bi taşLa 2 kuş oLur :D
heaa :) saoLsun bızım buraLarda yoL boL duzgun de asfaLt
yusufcan_k
08-09-2008, 17:16
abi her zaman hazırız telat abimin debriyajı gelsin onunla deneriz bizde güclendik + hafifledik =) yeri ve zamanı söyleyebilirsen özelden hallederiz =) o olmadı baska makinalarımızda var
Eray Yümsel
08-09-2008, 17:20
sizin motor hangisi ki ???
yusufcan_k
08-09-2008, 17:23
videoda arkadan gelen benım öndeki gidende abim
http://www.youtube.com/watch?v=oMlESglQK30
bundan daha farklı olacagı kesindir bence eray abi hemen sanada cevap vereyim =) nasıl ismail abinin ///M leri bitmezse bizimde K larımız bitmez =) motorlarımız bitmez ama genel olarak suzuki ;)
Istilldo
08-09-2008, 17:29
biz kucuk boostlular olarak katılırız seref olur bizim icin.sıkıntı geldi ankaradan kimse yok gazlıyan(adam akıllı)show gorelim biraz krallardan
abi beni sev :D:D
Eray Yümsel
08-09-2008, 17:51
bundan daha farklı olacagı kesindir bence eray abi hemen sanada cevap vereyim =) nasıl ismail abinin ///M leri bitmezse bizimde K larımız bitmez =) motorlarımız bitmez ama genel olarak suzuki ;)
sizin şu köprücülerle alakanız yoktur inş :)
http://www.youtube.com/watch?v=Bf80_Oey5SI
yusufcan_k
08-09-2008, 17:53
yok abi yaa bizim gecme gecilme gibi bi derdimiz yoktur geceriz geciliriz tekrar deneriz tekrar geceriz geciliriz :D ama çölde suyu bulmuslar gibi bi sevincimiz yoktur asla..
egeturbo
08-09-2008, 21:39
videodaki bi yorum
helal olsun iki tarafada.2 teker 4 tekeri geçti ama benimde suzukim var inşallah msuprayla bigün karşılaşmam,tebrikler herkese..
msupra motorcuların ve 4 tekerleklilerin korkulu rüyası
Eray Yümsel
08-09-2008, 21:45
şu muhabbetede uyuz oluyorum... yok o arabada bilmem kaç lira masraf var motora aynısını yapsan ne olur :) be a... motoruda ozaman 1500kg yap öyle gel :D
şu muhabbetede uyuz oluyorum... yok o arabada bilmem kaç lira masraf var motora aynısını yapsan ne olur :) be a... motoruda ozaman 1500kg yap öyle gel :D
zuahahahahahahahahhahahahahahaha aaaaa ahahahhaha:D
pahahahaha :hahaha::hahaha: yürü be abi :D
DaRkNeSs-
09-09-2008, 01:14
hakkaten eray çok geçerli bi yorum :D:D
mantıklı ya da motorada harca gel senı tutan yok kı
patladı sonunda :D:D
YavuzNaz
09-09-2008, 10:16
müthiş bir deneme olacağı kesin heyecanla ve merakla sonuç ne olacak msupra makineli tüfek gibi maaşallah gerek videoları gerek körfezde izleme şansına eriştim tek kelimeyle müthiş allah utandırmasın tüm katılımcıları..
ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE BUNU İTİRAK EDECEK ADAM SAYISI ÇOK AZ BEN DEMİYORUM ALAYINIZA ATLARIM MOTORLARI DEŞERİM FALAN BUNLAR YANLIŞ BEN DİYORUMKİ BENİM ARABANIN BİR MOTORDAN FARKI YOK FARKI YOK ANLARSA TABİ YADA YERSEN:soru::icon_tup::icon_tup:
utku_speed
09-09-2008, 15:01
istanbuldan bir kaç araç daha çıkmaz mı arkadaşlar yok mu başka amerikan ? viper dışında bu yarış yıllarca unutulmaz .eminim en büyükler geldi savulun millet ortalık hareketlenmiş mototlra olan videosunu gördüm ismailin. bu iş OKEY'dir! .. kazasız belasız tartışmasız iyi yarışlar .gönül ister ki bir kaç racer daha çıksın bu yarışa.
Whiteside Impreza
09-09-2008, 17:17
ARKADAŞLAR TÜRKİYEDE BUNU İTİRAK EDECEK ADAM SAYISI ÇOK AZ BEN DEMİYORUM ALAYINIZA ATLARIM MOTORLARI DEŞERİM FALAN BUNLAR YANLIŞ BEN DİYORUMKİ BENİM ARABANIN BİR MOTORDAN FARKI YOK FARKI YOK ANLARSA TABİ YADA YERSEN:soru::icon_tup::icon_tup:
Yürü be kim tutar seni broooooo ;)
yusufcan_k
09-09-2008, 18:09
haklısın ismail abi ne diyim bizim bildigin gibi bi derdimiz yok yani gecmek yada gecilmek gibi maksat dostluk kazansın =) msuprayıda gecen motor sayısı gercekten cok azdır yani bu bir gercek
haklısın ismail abi ne diyim bizim bildigin gibi bi derdimiz yok yani gecmek yada gecilmek gibi maksat dostluk kazansın =) msuprayıda gecen motor sayısı gercekten cok azdır yani bu bir gercek
yani
:icon_tup:
akucukdogan
10-09-2008, 03:16
Üzerinde emek olan herşeye saygı duymak gerek ben bu araca saygı duyuyorum ;)
Konunun akibetini merak ediyorum takipteyim ;)
konu monu yok yarış yok hiç hikaye
TT VIPER
10-09-2008, 19:08
konu monu yok yarış yok hiç hikaye
Aynen... :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bence siz ağabeyler bu tarz yarışları telefonla belirlemelisiniz. bizde sadece videoları izleriz.
ters bişi söylemiyorum ama neden herkez geri çekildi, hani yarış hani efsanevi arabaların yarışları...
utku_speed
19-09-2008, 15:52
ramazanda yarıs yapılmazsa daha iyi olur aslında. oruclu insan dikkatini veremez hır mır çıkmasın .vites kaçıran olabilir .olasılıklar olasılıklar. daha sakin kafa ve organize bir şekilde yakın zamanda inşallah. gönül ister hemen olsun :) o ayrı .merak ettiğim asıl şey ankarada ist e göre daha mı fazla hızlı aaraba var? .istanbuldan bir iki kişi ilgilendiğini gördüm şaşırttı beni
yusufcan_k
19-09-2008, 16:09
ramazanda yarıs yapılmazsa daha iyi olur aslında. oruclu insan dikkatini veremez hır mır çıkmasın .vites kaçıran olabilir .olasılıklar olasılıklar. daha sakin kafa ve organize bir şekilde yakın zamanda inşallah. gönül ister hemen olsun :) o ayrı .merak ettiğim asıl şey ankarada ist e göre daha mı fazla hızlı aaraba var? .istanbuldan bir iki kişi ilgilendiğini gördüm şaşırttı beni
böyle düşünenide ilk defa görüyorum ve yorumun gercekten gülünc yanlıs anlasılmasın dalga gecme manasında söylemedim ama yinede komik geliyor =) roll yapıyorsunuz 3 korna diyo adam uzuyo sen gitmiyosun noldu orucum kardes unutmusum yok artık daha neler =) ismail abi basta olmak üzere en iyi onu tanırım cünkü ve diger abilerim tek tek isim versem burdan bizim oraya yol olur =) =) hepside bence istendigi zaman kalkabilirler her zaman hazırdırlar bence yani ismail abi öyle onu biliyorum su saat desem gel kalkalım abi gelir adım gibi biliyorum :rolleyes:;);););):icon_tup::icon_tup:
utku_speed
19-09-2008, 16:22
Alıntı:utku_speed´isimli üyeden Alıntı
ramazanda yarıs yapılmazsa daha iyi olur aslında. oruclu insan dikkatini veremez hır mır çıkmasın .vites kaçıran olabilir .olasılıklar olasılıklar. daha sakin kafa ve organize bir şekilde yakın zamanda inşallah. gönül ister hemen olsun o ayrı .merak ettiğim asıl şey ankarada ist e göre daha mı fazla hızlı aaraba var? .istanbuldan bir iki kişi ilgilendiğini gördüm şaşırttı beni
böyle düşünenide ilk defa görüyorum ve yorumun gercekten gülünc yanlıs anlasılmasın dalga gecme manasında söylemedim ama yinede komik geliyor =) roll yapıyorsunuz 3 korna diyo adam uzuyo sen gitmiyosun noldu orucum kardes unutmusum yok artık daha neler =) ismail abi basta olmak üzere en iyi onu tanırım cünkü ve diger abilerim tek tek isim versem burdan bizim oraya yol olur =) =) hepside bence istendigi zaman kalkabilirler her zaman hazırdırlar bence yani ismail abi öyle onu biliyorum su saat desem gel kalkalım abi gelir adım gibi biliyorum
ok.
burasıda oldu kurtlar vadisi ozgun sen ramazanda formu kapat en iyisi millet yiyo kendını hahuahua
burasıda oldu kurtlar vadisi ozgun sen ramazanda formu kapat en iyisi millet yiyo kendını hahuahua
hahaha :D
Sülü Says :Kiss me Polat Kiss me :D
yusufcan_k
19-09-2008, 16:50
hahaha :D
Sülü Says :Kiss me Polat Kiss me :D
harbiden yıktı bu yorum ortamı :D
iftar zamanı yollar bomboş olur .değil yollar heryer bomboş olur. vücutta zaten sindirilmeye başlanan glikojenler ve lipidler size daha iyi bir düşünme ve refleks olasılığı verir.
iftar zamanında yollarda olmak en iyi zamanlama demektir.. hatta su ve bir adet hurma/zeytin ile yarışa başlamak daha bir şukeladır.
budur ...
not: artık şu arenaya birilerinin çıkma vakti gelmiş lakin geçiyor. bu konuya ben varım diyemeyen "var"lıklılar gün geçtikce kendilerine yazık ediyorlar.
selamlar,
sonunda ismail beyin davetini kabul ettik ve bu pazar guzel bir deneme yapicagiz insallah. detaylari ismail bey yazar.:)
M U R A T
30-10-2008, 20:16
videoları dört gözle bekliyoruz.
hayirlisi :) merakla bekliyoruz.
selamlar,
sonunda ismail beyin davetini kabul ettik ve bu pazar guzel bir deneme yapicagiz insallah. detaylari ismail bey yazar.:)
sız mı gelıyosunuz?ısmaıl abımı gelıyo yıne yoksa ortada mı bulusuluyo?
sız mı gelıyosunuz?ısmaıl abımı gelıyo yıne yoksa ortada mı bulusuluyo?
:):):)
biz ankaraya gidiyoruz.
Vtec-SEDAN
30-10-2008, 20:30
kazasız belasız güzel denemeler o halde..
:):):)
biz ankaraya gidiyoruz.
basımızın ustune abı:)ıı olu yaw bende ne zaman gazlayacam dıyodum fırsat oldu ıste bana..:)
kazasız belasız denemeler videoları merakla beklyioruz :)
chiefkadir
30-10-2008, 20:53
Sabaha karşı olursa daha zevkli ve risksiz olur :)