Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

Sayfa : 1 [2] 3 4

sweap07
18-06-2014, 12:06
Beyler 2 3sayfadir cevap gelmiyo kesin destan gelicek :D

aynen :D :D

kelalper
18-06-2014, 12:08
bunları gördükçe çıktıkları deliğe sokmak istiyorum yaa. Bi de gevşek gevşek yazıo yüzyüze görüşecez diye millete. Dolandırıcı hırsız adamın yakalandığı zaman hakaret ettiğini gördünüz mü? Hemen ben masumum düzen suçlu mazlum ayağına yatarlar. Bu da Allah bismillah ile başlamış çocuğundan çıkmış.

Al bak yukarıda yazıorum dolandırıcısın arkadaşım ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına göre hem vergi kaçırarak hem de sahtecilikten dolayı suçlusun. Adres veriim mi gelicen mi? Gevşek gevşekte yazmıyorum. Hani diodun ya yüzyüze gelince benden büyükler abi çekiolar diye. Sen gel seni abi çekerek ne yapacaksam yapıcam. bi bitmediniz amk. Ver Adamın parasını geri al malını nerene sokarsın günahı olmayan dünya güzeli çocuğuna oyuncak diye mi verirsin ne yaparsın bizi ırgalamaz.

Mr.K
18-06-2014, 12:08
http://galeri2.uludagsozluk.com/390/dertle%C5%9Fmek-isteyen-yazarlar_490797.jpg

Berkan
18-06-2014, 12:12
http://l1309.hizliresim.com/1f/m/submk.jpg

Bayrampaşalı
18-06-2014, 12:19
spor araba, limuzin, ucak, parasut :beuj: ÖSSye noolmus yav bız gırmeyelı :eek::p

Yok abi GTA şifreleri yazılı o kağıtta :D

rebeloghy
18-06-2014, 12:21
http://l1309.hizliresim.com/1f/m/submk.jpg

:) :) :) hahahaha :hahaha:

Ranthor
18-06-2014, 12:23
bebeğiin resmini editliyorum

ayrıca bu kullanıcıyı satış yasaklı listesinde almayı düşünüyoruz

kelalper
18-06-2014, 12:29
Gevşeğin bana yazdıklarına bakın

nerden biliyorsun vergi kaçırdığımı yada vergi levhamın olmadığını ve kimi sokucaksan sok çıktığı deliğe :) sen bence konuşmalarına dikkat et işte bir tek sorun ne bilyo musun para pul telefon değil boş insanlarla boş muhabbete girmek o yüzden konuşmalarına dikkat ediceksin ve madem haktan hukuktan bahsediiyorsun yazdıklarının suç olduğunuda biliyosudur

Ulan birincisi istediğim gibi konuşurum bi mokta yapamazsın. Yaparım diosan buyur gel. İkincisi dolandırı olduğun her halinden belli. Vergi levhan varsa ve vergisini veriyorsan sattığın malın. İlk olarak aldığın malın faturası elinde olmak zorunda. Müşteriye değil muhasebecine vereceksin stok olarak işleyecek. Stoklarına girmeyen malı satamazsın. Öyle birşey yapıyorsan da direk sattığın malın %20 sini gelir vergisi olarak devlete vermek zorundasın koçum. Haa faturasını kestim diyorsan koy buraya herkes görsün.
Tekrar ediyorum istediğim gibi konuşurum akıllı ol başınla başka yerlerinin yerini değiştirmiim.

Patisever
18-06-2014, 12:32
Hahaha piskopatsınıznya ya hele su asayişe bak babalar harikasınız 155bulmaz tech bulur benim,çocukluk fotolarım kayıp bulabilirmiyizki saka bir yanada helal olsun size gti sendenuzatma olan oldu al malı wer,parayı al kardeş uzamasın konu

EmrGti
18-06-2014, 12:32

Ulan birincisi istediğim gibi konuşurum bi mokta yapamazsın. Yaparım diosan buyur gel. İkincisi dolandırı olduğun her halinden belli. Vergi levhan varsa ve vergisini veriyorsan sattığın malın. İlk olarak aldığın malın faturası elinde olmak zorunda. Müşteriye değil muhasebecine vereceksin stok olarak işleyecek. Stoklarına girmeyen malı satamazsın. Öyle birşey yapıyorsan da direk sattığın malın %20 sini gelir vergisi olarak devlete vermek zorundasın koçum. Haa faturasını kestim diyorsan koy buraya herkes görsün.
Tekrar ediyorum istediğim gibi konuşurum akıllı ol başınla başka yerlerinin yerini değiştirmiim.

Sen benımle ıstedıgın gıbı konusamazsın o sıfata sahip bi insan değilsin sana o hakkı tanımıyorum benım aklım basımda bu kadar düşünmene gerek yok istemiyorumda gevşek kelimesinide sana iade ediyorum gevşek olan sensin ben değilim çünkü ben saygı ve düzgün şekilde konuşmalarıma devam ediyorum

Faturanın ne nasıl kesiliceğini senden daha iyi biliyorum bana anlatmana gerek yok .

SekoLive
18-06-2014, 12:37
Faturanın ne nasıl kesiliceğini senden daha iyi biliyorum bana anlatmana gerek yok .

faturayı nasıl keseceğimizi sizden öğrenecek değiliz desen tam olduydu :D

muratburunce
18-06-2014, 12:38
Sen benımle ıstedıgın gıbı konusamazsın o sıfata sahip bi insan değilsin sana o hakkı tanımıyorum benım aklım basımda bu kadar düşünmene gerek yok istemiyorumda gevşek kelimesinide sana iade ediyorum gevşek olan sensin ben değilim çünkü ben saygı ve düzgün şekilde konuşmalarıma devam ediyorum

http://i61.tinypic.com/10f18x4.jpg

Gko
18-06-2014, 12:38
faturayı nasıl keseceğimizi sizden öğrenecek değiliz desen tam olduydu :D

hahhhahahahaha koptum buna :hehe::hehe::hehe:

Bayrampaşalı
18-06-2014, 12:39

alper abı sınırlenme hiç değmez çünkü ben iki gün uyku uyumadım sınırden ama bunun nasıl biri oldugunu anlayınca artık gülüyorum

adam olsaydı cıkartrı parayı verırdı parası yoksa benım teklıfımı kabul ederdı sadece boş konuşuyo yazık walla daha bişey diyemiyorum ona ben

HaKo
18-06-2014, 12:43
capsler bomba yalnız :)

Berkan
18-06-2014, 12:45
konu gittikçe komedi-drama dönüyo

kolpacinodaki ganyotçu gibisin

Bizim yarımız yerin altında gardaş

yarısı yerin altındaolan kardeş anladınmı diyalogu

YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=)

cVThCzzmZcY

Evrenoz
18-06-2014, 12:47

Laftan anla, lüzumsuz konuşmaya devam etme. Alırım malımı, adamın parasını da geri veririm dedin; lafının arkasında dur yolla adamın parasını geri.

srdralc
18-06-2014, 12:48
bu adamı dövsen, sövsen nafile.
adam bu işte master yapmış kallavi kaşar.

Sokakta ki dilenciler gibisin,
Çocuğum var abi, aileme bakıyorum abi.

Adam gibi çıkıp desene kardeş ben sana bu telefonu çaktım, bu iş bitti.

Abi elden ne cihaz alacaksın ne de satacaksın.
Bir cihaz alıyorsan faturası olacak, böyle adamları mahkeme mahkeme kovalayacaksın.

Sürekli inançlıyım, çocuğum var haram-helal yazıyorsun ya.

Hz. Peygamberimiz (s.a.s.) kıyamet günü Allah'ın, yüzlerine bakmayacağı üç gruptan birinin; "...malı şu fiyata aldım deyip müşterinin kendisini doğruladığı ve malını satın aldığı kimse, " olduğunu bildirmektedir. (el-Buhârî, Müsakat, 5; Müslim, Iman, 46). Başka bir hadiste de Peygamberimiz şöyle buyurmaktadır: "Ticarette çok yemin etmekten sakının. Çünkü yemin sürümü artırır, fakat bereketi yok eder. " (Müslim, Müsakat, 27).

Yemin etme hususuna gelince;Rasülüllah Efendimiz(s.a.v.)"Üç şeyin ciddileri de ciddidir.,şakaları da ciddidir:Nikah,talak,ve yemin".buyurmuşlardır.

Yemin etmek yapılan işe Cenabı Hakkı (C.C)şahit tutmaktır.Olur olmaz herşeye yemin etmek Cenabı Hakk'ın ismini hafife almak ve saygısızlık yapmaktır.

Sen bu malı bile bile lades olduğunu anladığın anda sattın bence.
Note2'den beri Samsung'un Galaxy serisine IMEI atılamıyor.

HaKo
18-06-2014, 12:49
Editör yok mu aramızda şu makaleleri birleştirse demogoji başyapıtı olur şerefsizim :D

crazydog
18-06-2014, 12:49
Bu forumu seviyorum ya resmen mit gibi çalışıyoruz :D

Bayrampaşalı
18-06-2014, 12:51
Ya bide utanmadan benı tehdıt edıyo hala gülümsüyorum :)

neymıs teklıfın merak ettım ?

sana demedımmı ver varex ı ustunu nakıt ödıyım ???

ya sana nıye wareximi veriyim aracımdaki sendekı bu nasıl bır mantıktır yaa

satmıyomusun kardesım sen varex ı madem paran yok telefonu gerı alıcak al sana teklıf verırım telefonu oderım ustunu nakıt

he çok kıymetlıyse varex ın paramı yatırıcaksın bankaya konu kapanıcak

Baya iyi hazırlanmışsın ama sanmaki bu olay burda kapanıcak biticek o söylenenlerin hepsi çıkıcak bana dıyosun ya kım oldugumu ne ıs yaptıgımı bılmıyor dıye merak etme ben kım oldugumuda ne ıs yaptıgımıda sana anlatıcam hatta bol bol zamanım olucak senınde mesut kardesım .

nıye mustafa yazmadı hıc tıcaretı ben senınle mı yaptım hayır

lan olum sen kımsın benı tehdıt edıyosun sen adam olsaydın o kadar lafı yemezdın cıkartır parayı yollardın

adam ol bıraz telefonda başka konusup sıteye gelınce bana çakma telefon getırdıler demıceksın asena senın kadar kıvırmıyo yıyosa konuya yaz özelden mesaj atma

İşte emin ol asenayı falan görücez hatta videoya alıcam bütün site görücek ben kımseyı tehdıt etmıyorum sadece senın gıbı bir sürü boş adam var sitede birbirinizi bulmuşsunuz dıyorum

Berkan
18-06-2014, 12:51
Ver kurtul :hahaha:

edit:

beyler dağılın boşmuşuz kendisi ingiliz kraliyet ailesi soyundan geldiği için 900 tllik n3 icinmi boyle yapıyosunuza geldi. kıcını siliyor zaten kendisi 200lüklere

ayrıca Alper abi görmesin senin gibi çok dolu birini kapasite fazlası doldurusa sıkıntı olur

delta0o
18-06-2014, 12:52
Konuyu takipten iş yapamıyorum valla capslere ve bunun yazdıklarına guluyorum :):)

EmrGti
18-06-2014, 12:53
Ya bide utanmadan benı tehdıt edıyo hala gülümsüyorum :)

Ya mesut kardeşim valla gülüyorum sana yaa bana diyosun asena diye ama sen beni geçmişsin baya level atlamışsın

Bayrampaşalı
18-06-2014, 12:54
Ya mesut kardeşim valla gülüyorum sana yaa bana diyosun asena diye ama sen beni geçmişsin baya level atlamışsın

Ben level atlatıcam sana merak etme sen inşallah bigün biyerde denk geliriz seninle son gülen iyi gülcek

kelalper
18-06-2014, 12:55
bilmem kaç yüz bin tl lik fatura kesiyorum her sene kendi firmam adına hepsini de kendim kesiyorum dolandırıcının ettiği lafa bak. Yakalarsam abi çeke çeke sopalıyacam veleti. Bana o şekilde hakkını vermiyormuş. Yalvarıyorum bana o hakkı ver ya. bi kere ver. Alaam nelere kaldık. Dolandırıcı herifle sinir sistemimi bozuyorum mallık bende amk.

CooLeqenD
18-06-2014, 12:57
Adam ne kadar pişkin arkadaş ya :D Ya yok böyle bir şey hala bıdı bıdı yapıyor ya auhauhauhuahua :D :hehehe: Bu kadar kişiyi buraya toplamış hala bir o yana bir bu yana sallayıp duruyor inat etti bize yedirmek için de, zorlama kardeşim OLMUYOR OLMUYOOOOOR!

Bu nedir ya şuraya bak ...

Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (59 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)
CooLeqenD, 34btr1907, ahmet_NLS, altima, ANCAMARO, ANGEL'S 200SX, arda-m, arsenikli, aybarsdnr, Bayrampaşalı, Berkan, Berke, boosted_pug, brs852, by.gkn, crazydog, cusse, delta0o, depence, dieseland, eeemre, emre yeşil, emre.ates, EmrGti, enes28, Ersin ÖREN, fanatik, Fatih, FT106, gurcell, HaKo, HG6161, ikuybu, imprezaWRC, kelalper, LnchCntrl, mad_max1978, Mert-, MK8800, most_evil, MTK, naci, Onamdar, onursumer, RafetAraç, rahmi, S.Özcan, sahinsp, Slmcnsl, srdralc, stayfun, sulhi, TT_BOY, tuFAN, tunerviper, yusufcan_k, zafer_0403, Zero, şaman

Bayrampaşalı
18-06-2014, 12:58

edit:

beyler dağılın boşmuşuz kendisi ingiliz kraliyet ailesi soyundan geldiği için 900 tllik n3 icinmi boyle yapıyosunuza geldi. kıcını siliyor zaten kendisi 200lüklere

ayrıca Alper abi görmesin senin gibi çok dolu birini kapasite fazlası doldurusa sıkıntı olur

zengınlık nasıl bısey ya bende olabılırmıyım acaba bigün

Bayrampaşalı
18-06-2014, 12:59
Adam ne kadar pişkin arkadaş ya :D Ya yok böyle bir şey hala bıdı bıdı yapıyor ya auhauhauhuahua :D :hehehe: Bu kadar kişiyi buraya toplamış hala bir o yana bir bu yana sallayıp duruyor inat etti bize yedirmek için de, zorlama kardeşim OLMUYOR OLMUYOOOOOR!

CooLeqenD, 34btr1907, ahmet_NLS, altima, ANCAMARO, ANGEL'S 200SX, arda-m, arsenikli, aybarsdnr, Bayrampaşalı, Berkan, Berke, boosted_pug, brs852, by.gkn, crazydog, cusse, delta0o, depence, dieseland, eeemre, emre yeşil, emre.ates, EmrGti, enes28, Ersin ÖREN, fanatik, Fatih, FT106, gurcell, HaKo, HG6161, ikuybu, imprezaWRC, kelalper, LnchCntrl, mad_max1978, Mert-, MK8800, most_evil, MTK, naci, Onamdar, onursumer, RafetAraç, rahmi, S.Özcan, sahinsp, Slmcnsl, srdralc, stayfun, sulhi, TT_BOY, tuFAN, tunerviper, yusufcan_k, zafer_0403, Zero, şaman

Olum o değilde gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler senın ıphone5 e tetris dıyodum şimdi o duruma ben düştüm bedduamı ettın naptın :Deli:

EmrGti
18-06-2014, 13:00
bilmem kaç yüz bin tl lik fatura kesiyorum her sene kendi firmam adına hepsini de kendim kesiyorum dolandırıcının ettiği lafa bak. Yakalarsam abi çeke çeke sopalıyacam veleti. Bana o şekilde hakkını vermiyormuş. Yalvarıyorum bana o hakkı ver ya. bi kere ver. Alaam nelere kaldık. Dolandırıcı herifle sinir sistemimi bozuyorum mallık bende amk.

ne diyim...:soru:

muratburunce
18-06-2014, 13:01

bende varım sıkı takipteyim tam sayfayı yenilerken kopyalamışşın severek izliyoruz :D

gurcell
18-06-2014, 13:02
bu site ne ilginç vakalar gördü , ne kazıklanmalar, dolandırmalar gördü de... Böyle bir konu daha önce hiç olmadı..

Berkan
18-06-2014, 13:03
cin olmadan adam çarpmak bu oluyo heralde

eğlenelim ögrenelim

Asena muhteşem oryantal show - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8qj3vUrtrLk)

8qj3vUrtrLk

muratburunce
18-06-2014, 13:04

http://i57.tinypic.com/3497z15.png

Sercan AKCAN
arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence.Mesut sende yiğenine falan ver telefonu cünkü

arkadastan paranı alamazsın.sinir sistemine yazık.aynısı benim başım geldi

arkadaştan iphone 4 aldım 300 lira diye konusştuk silikon kap falan veriyodu onları

istemiyorum 280 lira vericem dedim öyle

verdim.telefon geveyli kullanılmış simlocklu falandı.Tech e konu açıcam dedim.Benden

önce davranıp konu açmış 280 lira vermişim ıvır zıvır beni haksız cıkarmaya dolandırıcı

calısmıs.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Okonudada Allah kitap havada ucusuyodu.

Dini istismar etmeye gerek yok.

Neyse başımın gözümün sadakası olsun dedim uğraşmadım.

kelalper

edit:

o ne demek la ram yetmedi error verio mavi ekran açıcam biraz sonra.

EmrGti
18-06-2014, 13:07
zengınlık nasıl bısey ya bende olabılırmıyım acaba bigün

Ben zenginim fakirim demedim kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz neden neyse nedeni ortada dillendirmeye gerek yok yalnız herseyı gectım artık postları okuyup gülerek eğleniyorum düşünün artık işim vardı çektim arabayı caddeye bayrampaşada hem oturup yemek yiyorum hemde elımde tablet bakınıyorum ne var ne yok dıye ama baya eğlenceli düşün artık ...

Arkadaşım malı alıp parasını vericem diyorum bak ama şimdi makina ile alakalı son kez yazıcam bu makina olayı kapansın eğleniriz yine

Şimdi telefonu ben eğer çin malı ise ki öyle diyen güvendiğim 2 kişi var aradılar tamam alıcam o benim ayıbım neden benim ayıbım ben verdim cihazı anlamam fazla bilenler bilir anlayanlarda çin malı dedi ama şöyle bir durum var çin malı olduğunu düşünerek Samsung'un buna fatura kesmiş yurt dışında samsung'un replika mağazası falan mı var yada böyle birşey nasl yapılabiliyor çünkü aynı yerden alınmış iphone var 5S onda tık yok 5S Gold modeli 32 GB onda tık yok ve 1750 TL ye verdim siteden adamda kutulu beyaz modeli adam kullanıyo tık yok ama bu Samsung neden böyle ben ona takıldım arıcam onlar konuşucam yazık bende hemen hemen 800 TL para verdim daha doğrusu ben almadım annem aldı getirdi bi kaç bişey daha getirdim fotoğraf makinası ps4 sonra telefon pc falan tabi bazıları daha sonra kargo ile geldi neyse kadın yani annemde anlamaz oda orda baktım aldım diyor

Samsung böle bişey yapıp kendını rezıl etme var mı fikri olan

Berkan
18-06-2014, 13:07
271.mesajda enallta abi arkadas bossunuz demiş sitedekilere o acıdan dedim görme sıkıntı olmasın diye :D

o ne demek la ram yetmedi error verio mavi ekran açıcam biraz sonra.

OrcunInce
18-06-2014, 13:11
Ben zenginim fakirim demedim kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz neden neyse nedeni ortada dillendirmeye gerek yok yalnız herseyı gectım artık postları okuyup gülerek eğleniyorum düşünün artık işim vardı çektim arabayı caddeye bayrampaşada hem oturup yemek yiyorum hemde elımde tablet bakınıyorum ne var ne yok dıye ama baya eğlenceli düşün artık ...

Arkadaşım malı alıp parasını vericem diyorum bak ama şimdi makina ile alakalı son kez yazıcam bu makina olayı kapansın eğleniriz yine

Şimdi telefonu ben eğer çin malı ise ki öyle diyen güvendiğim 2 kişi var aradılar tamam alıcam o benim ayıbım neden benim ayıbım ben verdim cihazı anlamam fazla bilenler bilir anlayanlarda çin malı dedi ama şöyle bir durum var çin malı olduğunu düşünerek Samsung'un buna fatura kesmiş yurt dışında samsung'un replika mağazası falan mı var yada böyle birşey nasl yapılabiliyor çünkü aynı yerden alınmış iphone var 5S onda tık yok 5S Gold modeli 32 GB onda tık yok ve 1750 TL ye verdim siteden adamda kutulu beyaz modeli adam kullanıyo tık yok ama bu Samsung neden böyle ben ona takıldım arıcam onlar konuşucam yazık bende hemen hemen 800 TL para verdim daha doğrusu ben almadım annem aldı getirdi bi kaç bişey daha getirdim fotoğraf makinası ps4 sonra telefon pc falan tabi bazıları daha sonra kargo ile geldi neyse kadın yani annemde anlamaz oda orda baktım aldım diyor

Nereden hangi siteden yaptın alışverişi? Şu dediğine inanmak için siparişinin caps'ini alıp buraya koyarsan belki insanlar da seni sallamaya başlarlar tekrardan?

burakk.
18-06-2014, 13:13
bende note3 kullanıyorum ve fotodaki telefonun şarz kablosunun ucu böyle değil bilginiz olsun

aynen iphone 4 lerin ki gibi biraz büyük

Berkan
18-06-2014, 13:14
800 tl ye bırak note 3, s3 miniyi anca alırsın .belli al sat yapıcaksın bir araştır piyasayı nedir nedeğildir kaca satarım. senin ticarette fatura kesmelerinde böyleyse vay haline. telefondan anlaman şart değil modelini yazarsın araştırırsn zor değil bukadar

http://www.capsomat.com/media/created/q55a08.jpg

EmrGti
18-06-2014, 13:14
arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence.Mesut sende yiğenine falan ver telefonu cünkü

arkadastan paranı alamazsın.sinir sistemine yazık.aynısı benim başım geldi

arkadaştan iphone 4 aldım 300 lira diye konusştuk silikon kap falan veriyodu onları

istemiyorum 280 lira vericem dedim öyle

verdim.telefon geveyli kullanılmış simlocklu falandı.Tech e konu açıcam dedim.Benden

önce davranıp konu açmış 280 lira vermişim ıvır zıvır beni haksız cıkarmaya dolandırıcı

calısmıs.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Benim konudada Allah kitap havada ucusuyodu.

Dini istismar etmeye gerek yok.

Neyse başımın gözümün sadakası olsun dedim uğraşmadım.

Dur dur şimdi konu duruyo bende pc de kayıtlı halde neyse ben sana 300 dedım sen 280 vermiştin sonra ayrıldıktan sonra ben aramıştım senı nıye eksız verdın dıye cunku sen saymana gerek yok demıstın sonrada aradım açmadın ertesi gün geri dönüş yapmıştın bana geri telefonu açamadım mı simlocklu çıkmışmıydı net hatırlamıyorum sende bana telefonu al geri dedin bende sana sercan senı defalarca aradım nıye acmadın dedım ınkar etmıstın snra sıteye yuklemıstım mesajları ve kayıtları hatırlardım şimdi ama 200 kişi okuyup yazdıysa 195'i senın haksız oldugunu soylemıstı en son sende dogruyu sölemıstın ve konu kapanmıstı.

kelalper
18-06-2014, 13:15
Çinde Samsung ve apple store larda elden parası cebimde malımı ver diyemezsin. Gidersin mağazaya sana bir kod ve site adresi verirler onunla girersin kredi kartınla alırsın. Sana başka bir kod verir mağazadan da iphone ya da samsungunu o şekilde alırsın. Mağazada çalışanların taklit ürün vermesini engellemek için aldıkları bir güvenliktir o. Yoksa samsung store sana fatura falan kesmez. Ama dandirik bir yere girersin mesela şangayda science and art museum e. her ürünün kalite kalite kopyası olur sana gerçeği diye iteler. bi güzelde orjinalmiş gibi bilgisayarda fatura kesip verir sende harbi gerçekmiş diye alırsın.

EmrGti
18-06-2014, 13:16
Nereden hangi siteden yaptın alışverişi? Şu dediğine inanmak için siparişinin caps'ini alıp buraya koyarsan belki insanlar da seni sallamaya başlarlar tekrardan?

Yok telefonu bizzat annem aldı yurt dışından pc ve ps4 falan gelmiti yurt dışından ama iphone ve samsung annem getırdı özellıkle ıstemıstım cunku

suprolla
18-06-2014, 13:16

şimdi anlamadığım için soruyorum yurt dışında dediğiniz samsung magazası iphone mu satıyor?

Sercan AKCAN
18-06-2014, 13:17
Dur dur şimdi konu duruyo bende pc de kayıtlı halde neyse ben sana 300 dedım sen 280 vermiştin sonra ayrıldıktan sonra ben aramıştım senı nıye eksız verdın dıye cunku sen saymana gerek yok demıstın sonrada aradım açmadın ertesi gün geri dönüş yapmıştın bana geri telefonu açamadım mı simlocklu çıkmışmıydı net hatırlamıyorum sende bana telefonu al geri dedin bende sana sercan senı defalarca aradım nıye acmadın dedım ınkar etmıstın snra sıteye yuklemıstım mesajları ve kayıtları hatırlardım şimdi ama 200 kişi okuyup yazdıysa 195'i senın haksız oldugunu soylemıstı en son sende dogruyu sölemıstın ve konu kapanmıstı.

ulan yine konuyu acmıyım dedim arayan bendim bu 1
20 lirayı kesiceğimi kaç kez söyledim bu 2
Arayıp acmayan sendin bu 3

Senle uğraşcak kadarda zamanım yok buda 4

Herkes nasıl biri oldugunu gördü.Hadi selametle basımın gözümün sadakası olsun ddim ben telefon için.Dahada yazma

Ben dolandırıcıyım 20 lira için dolandırıcılık yaptım.Edebiyat yapma konuda değişmesin sıradaki konu Note3 :D

EmrGti
18-06-2014, 13:19
Çinde Samsung ve apple store larda elden parası cebimde malımı ver diyemezsin. Gidersin mağazaya sana bir kod ve site adresi verirler onunla girersin kredi kartınla alırsın. Sana başka bir kod verir mağazadan da iphone ya da samsungunu o şekilde alırsın. Mağazada çalışanların taklit ürün vermesini engellemek için aldıkları bir güvenliktir o. Yoksa samsung store sana fatura falan kesmez. Ama dandirik bir yere girersin mesela şangayda science and art museum e. her ürünün kalite kalite kopyası olur sana gerçeği diye iteler. bi güzelde orjinalmiş gibi bilgisayarda fatura kesip verir sende harbi gerçekmiş diye alırsın.

Yok bu olay öyle değil bizzat samsung faturalıydı yanı nasıl bugun samsungtan alısverıs yapıyoruz da kesıyolar irsalıye gibi ama daha cok kasa fişi değil irsalıye tarzında

EmrGti
18-06-2014, 13:20
ulan yine konuyu acmıyım dedim arayan bendim bu 1
20 lirayı kesiceğimi kaç kez söyledim bu 2
Arayıp acmayan sendin bu 3

Senle uğraşcak kadarda zamanım yok buda 4

Herkes nasıl biri oldugunu gördü.Hadi selametle basımın gözümün sadakası olsun ddim ben telefon için.Dahada yazma

Capsler bende duruyo ama kabul etmemıstım ben 300 lıra demıstım ama sen 280 vermstın ve sen bunu kabul etmıstın sıtede yazdıklarınla ıstersen koyım bı bakalım hepımız ne dersın

Sercan AKCAN
18-06-2014, 13:21
Mesut bu da sana

http://i.hizliresim.com/ZNlq8Z.jpg (http://hizliresim.com/ZNlq8Z)

Sercan AKCAN
18-06-2014, 13:22
Capsler bende duruyo ama kabul etmemıstım ben 300 lıra demıstım ama sen 280 vermstın ve sen bunu kabul etmıstın sıtede yazdıklarınla ıstersen koyım bı bakalım hepımız ne dersın

yaw he he sensin şampiyon 280 lira verdim 20sini vermedim sende bana simlocklu telefon verdin.Mutlu oldunmu ? Edebiyat yapıp bide üste cıktın.İstediğini yapabilirsin.benim gocuncak bişeyim yok o zamanda söyledim 200 lirasını ver al telefonu onada yanasmadın.Sen simdi note3 ün faturasını koy.

AlpEren
18-06-2014, 13:23

Konu sana giren 20 degil millete soktugun 900 ..

Berkan
18-06-2014, 13:23
Mesut bu da sana

http://i.hizliresim.com/ZNlq8Z.jpg (http://hizliresim.com/ZNlq8Z)

:hahaha::hahaha:

ya beyler artık uzatmanın bir anlamıda yok geri alıcam dedin yolla adamın parasınıda sende kurtul bizde kurtulalım daha cok debelenicen yoksa

EmrGti
18-06-2014, 13:25
şimdi anlamadığım için soruyorum yurt dışında dediğiniz samsung magazası iphone mu satıyor?

Yok bunlar yaa yan yanaydı yada karşı karşıyaydı kadın almış aynı yer degıl bı sorucam sımdı ama tam detaylı

sweap07
18-06-2014, 13:25
hocam adamın parası ver konu kapansın daha ne uzatıyorsun

muratburunce
18-06-2014, 13:26

bende bunu merak ediyorum varmı öyle samsung mağazaszı rakibinin cirosunu arttıran :D

Cimmeria
18-06-2014, 13:28
Öyle bir dükkanki bu hem samsung satıyor hem apple satıyor hem de samsung adına samsung faturası kesiyor :)

yav he he. bence sen arkadaşın parasını yolla, özür dile konu kapansın, konuyu da samsunga kitmeleye çalışma

muratburunce
18-06-2014, 13:29
Yok bunlar yaa yan yanaydı yada karşı karşıyaydı kadın almış aynı yer degıl bı sorucam sımdı ama tam detaylı

dostum sende sürekli bi lafı çevirme kıvırma şimdi biri çıkıp dese hiç o şekilde mağaza yok yanyana yada karşı karşıya bu seferde aynı şehirde diyeceksin heralde... uzattıkça uzatiosun mevzuyu din kitap bahsediyosun 2saattir o kdr müslümansan malının arkasında dur ver adamın parasını git iade et ürününü...

EmrGti
18-06-2014, 13:31

ya beyler artık uzatmanın bir anlamıda yok geri alıcam dedin yolla adamın parasınıda sende kurtul bizde kurtulalım daha cok debelenicen yoksa

berkan 300 ü aşkın post var bunun 200 belki senindir arkadaş avukat gibisin yaa her 3 posttan 1 senin hayran kaldım sana

kelalper
Yok bu olay öyle değil bizzat samsung faturalıydı yanı nasıl bugun samsungtan alısverıs yapıyoruz da kesıyolar irsalıye gibi ama daha cok kasa fişi değil irsalıye tarzında

e tamam işte çinde donunu adama geri satarlar sende aa aynısı dersin. Yılda 2 kere gidiyorum o tür mağazaların olduğu yere. Aynen traktörlü kağıda basar verir girişinde de koca samsung levhası vardır samsung diye girersin tatuni alır çıkarsın. Çin de Samsung ya da iphone u dediğim dışında alamazsın. Sana da öyle bir fatura kesmezler. Alış veriş sırasında seni mağazaya yolladığı kod imei numarasının bir kısmıdır. Mağazanın sana verdiği kod da elindeki telefona ait bir koddur. Senden önce o kodla satış yapılırsa sen alamazsın. Ödemeyi yaptıktan sonra da sana hangi mağazaya gitmen gerektiği bilgisi gelir. İstersen direk satın alma yapabilirsin. O zamanda sana nerede oturduğunu en yakın samsung magazasını seçersin ona göre bir kod verir. Gider kodla eline alırsın.

EmrGti
dostum sende sürekli bi lafı çevirme kıvırma şimdi biri çıkıp dese hiç o şekilde mağaza yok yanyana yada karşı karşıya bu seferde aynı şehirde diyeceksin heralde... uzattıkça uzatiosun mevzuyu din kitap bahsediyosun 2saattir o kdr müslümansan malının arkasında dur ver adamın parasını git iade et ürününü...

ya senı nıye bu kadar ılgılenıyor ben gerı alıcagımı soyledım zaten ama sankı para senın cebıne gırıcek yada komısyon alıcaksın tamam kapat sana bısey soran soleyen yok

LifeStyle
18-06-2014, 13:32
Adam "bir insan 900 liraya kendini rezil edermi" yazıyor ama 20 tl eksik var dıye kendısı konu açıyor...

arda-m
18-06-2014, 13:32
Serdar Ortac - Dansöz - YouTube (http://youtu.be/Ja3FAlRDApM)

OrcunInce
18-06-2014, 13:33
Gönder parasını adamın konu kapansın, uzadıkça rezil oluyorsun. Yazdıklarına kimse inanmıyor, küçük düşüyorsun artık.

nakayama
18-06-2014, 13:33
ozahD0DbeyY

ben amerikadayken ziya - YouTube (http://youtu.be/ozahD0DbeyY?t=27s)

suprolla
18-06-2014, 13:34

anladım ama iphone ları olaya katmak alakasız olmuş biraz o zaman
şöle düşün sen nike bayiisin ya yanında yada karşında nixe satan var

faturan varsa bile düşün ki adam telefonun çakmasını yapmış fatura mı yapamaycak

EmrGti
18-06-2014, 13:36
e tamam işte çinde donunu adama geri satarlar sende aa aynısı dersin. Yılda 2 kere gidiyorum o tür mağazaların olduğu yere. Aynen traktörlü kağıda basar verir girişinde de koca samsung levhası vardır samsung diye girersin tatuni alır çıkarsın. Çin de Samsung ya da iphone u dediğim dışında alamazsın. Sana da öyle bir fatura kesmezler. Alış veriş sırasında seni mağazaya yolladığı kod imei numarasının bir kısmıdır. Mağazanın sana verdiği kod da elindeki telefona ait bir koddur. Senden önce o kodla satış yapılırsa sen alamazsın. Ödemeyi yaptıktan sonra da sana hangi mağazaya gitmen gerektiği bilgisi gelir. İstersen direk satın alma yapabilirsin. O zamanda sana nerede oturduğunu en yakın samsung magazasını seçersin ona göre bir kod verir. Gider kodla eline alırsın.

tamam ama çinden alındı demedim ki sen çin diyosun bu telefon isviçre samsung'tan alınmış

Berkan
18-06-2014, 13:37
berkan 300 ü aşkın post var bunun 200 belki senindir arkadaş avukat gibisin yaa her 3 posttan 1 senin hayran kaldım sana

Ah kıyamam yaaaa

http://1.bp.blogspot.com/-rR59bYy7_pE/UU3KBUWr9VI/AAAAAAACRAE/nw1EqakU5dU/s1600/sipirman.jpg

thedevil
18-06-2014, 13:37
Huzur islamda beyler gerisi yalan....

EmrGti
18-06-2014, 13:38
Neyse kime ne anlatıyorum ki aynen en güzeli yazmamak ben kendı kendıme karar almıstım ama yıne duramadım cunku cok sacma sapan ınsanlar sacma seyler yazdıyolar o yuzden neyse

Merak edenlere soluyorum adamdan cıhazı gerı alıp parasını vericem özellikle menejeriymiş gibi 3 posttan 1'ine yazar arkadaşlar içinizi ferah tutun

Kahn23
18-06-2014, 13:39
Ah kıyamam yaaaa

Kime saracağını şaşırdı artık. Hayatında hiç bu kadar üstüne gelinmemiştir hrh.
Konuştukça batmaya devam ediyor. Bu saatten sonra ne dese boş.:ofk:

EmrGti
18-06-2014, 13:40
Kime saracağını şaşırdı artık. Hayatında hiç bu kadar üstüne gelinmemiştir hrh.
Konuştukça batmaya devam ediyor. Bu saatten sonra ne dese boş.:ofk:

Yok Mahkemeye çıkmadan göz altında üstüme geldiler hemde 6 polis ama 2 saat sonra çıktığım mahkemede suçsuz bulunup serbest bırakıldım

Bayrampaşalı
18-06-2014, 13:41
Neyse kime ne anlatıyorum ki aynen en güzeli yazmamak ben kendı kendıme karar almıstım ama yıne duramadım cunku cok sacma sapan ınsanlar sacma seyler yazdıyolar o yuzden neyse

Merak edenlere soluyorum adamdan cıhazı gerı alıp parasını vericem özellikle menejeriymiş gibi 3 posttan 1'ine yazar arkadaşlar içinizi ferah tutun

ne zaman ?

SerkanYazgan.
18-06-2014, 13:41
Kardeşim üniversiteden mezun oldu ve hediye olarak bu note 3 ü alacaktım. Bu şahsa mesaj attım oda annem yurt dışından getirdi, 5s i kaydettirdim bu dışarda kaldı o yüzden satıyorum diye. Ben burdan istanbulda özgü abiye ya da Faruk a parayı gönderip aldırtacaktım fakat sonraki mesajda alacaksan al taksit taksit msj atıp yazma felan yazdı sinirlerim hopladı, hatta hakkı felanda biliyor durumu. Böyle bir şahıs beleşe mal verse yine almam dedim vazgeçtim.

EmrGti
18-06-2014, 13:42
ne zaman ?

pardon yalnış yazdım alıcam cihazı söyledım ne zaman aoıcagımı belkı erken belkı gec olur ama alıcam merak etme telefonlasırız

RCkid
18-06-2014, 13:44
Bi birinden aldim 800e diyon bi annem aldi diyon
Sen ne diyon?

İsvicre fiyati 400 kusur euro zaten
http://en.toppreise.ch/index.php?a=329517

EmrGti
18-06-2014, 13:44
Kardeşim üniversiteden mezun oldu ve ona hediye olarak bu note 3 ü alacaktım. Bu şahsa mesaj attım oda annem yurt dışından getirdi, 5s i kaydettirdim bu dışarda kaldı o yüzden satıyorum diye. Ben burdan istanbulda özgü abiye ya da Faruk a parayı gönderip aldırtacaktım fakat sonraki mesajda alacaksan al taksit taksit msj atıp yazma felan yazdı sinirlerim hopladı, hatta hakkı felanda biliyor durumu. Böyle bir şahıs beleşe mal verse yine almam dedim vazgeçtim.

hatırlıyorum yaa bana bir cümle yazıyordun hemsının kelımelerını farklı mesajlarda yolluyordun zaten telefonu alan alsın ucuza verıyorum bıde gör mesajları telefonları abı elımde teklıflerı aynısını sende söylerdın emın ol

EmrGti
18-06-2014, 13:45
Bi birinden aldim 800e diyon bi annem aldi diyon
Sen ne diyon?

İsvicre fiyati 400 kusur euro zatenhttp://en.toppreise.ch/index.php?a=329517

ya kardeşim 800TL'ye geldi sana yalan borcumuz mu var hesap mı verıcez bana gelen rakam bu senı nıye bu kadar ılgılendırıyor kı

srdralc
18-06-2014, 13:45
ne zaman ?

ne verrik ne inkar ederik.

ahiret vade.

bir kaç gün sonra arar, cihazı sattım/iade ettim alayım senden der parayı alınca ödeyeceğim der, sonra birine daha yaslar :)

Evrenoz
18-06-2014, 13:46
İsviçrede Note 3 800 TL mi?

Teyzemler İsviçre'de yaşıyor, sordurayım bi.. Gitsinler baksınlar Samsung mağazasına.. 800 TL ise ben de kendime aldırayım..

Ama 800 değilse kim ne kadar laf ederse sana, hiçbirine ceza meza vermem.

Berkan
senin gibi gevşekler için az bile yazdım ...

ama pardon doğru biz boşuz senin gibi fatura kesemiyoruz dolandıramıyoruz. resim cektimde faturam kayboldu, kılım döndü, yünüm yandı, yan yatt,ı basım agrıyo, ıııh istemiyorm, aman resimler karışmıs, kuzenim yazmış,benim dedigin hat bile hollanda çıktı....

geceden beri aradan secip secip cevap veriyosun işine gelene , salaga yatıp yatıp bos bos tatava yapana kadar deseydin yolla malı al paranı diye ugrasmazdın ama sen bildigin mermiye kafa attın her postunla hatta hala atıyosun. söyle topla gel serin gel

EmrGti
nyse yazmıcam dediğim halde yazıyorum herkes allaha emanet olsun

kelalper
18-06-2014, 13:48
birinden 800 e aldım esasında annem aldı. Ama annem başkasından aldı. Ben faturayı başkasından aldım. Esasında faturada var ama yok. Hatta hiç birimiz yokuz. Yoğuz biz.

Ahanda yandı işlemci.

muratburunce
ya senı nıye bu kadar ılgılenıyor ben gerı alıcagımı soyledım zaten ama sankı para senın cebıne gırıcek yada komısyon alıcaksın tamam kapat sana bısey soran soleyen yok

kırışacaz parayı belki sen versene parayı sanane...

http://i58.tinypic.com/xfc4tx.jpg

Bayrampaşalı
pardon yalnış yazdım alıcam cihazı söyledım ne zaman aoıcagımı belkı erken belkı gec olur ama alıcam merak etme telefonlasırız

sen o parayı benım hesabıma yatır telefonu gerı al

bende o paranın hepsıyle tech e yemek ısmarlamazsam adam degılım yatırmıcağını iyi biliyorum çünkü

kelalper
18-06-2014, 13:50

Teyzemler İsviçre'de yaşıyor, sordurayım bi.. Gitsinler baksınlar Samsung mağazasına.. 800 TL ise ben de kendime aldırayım..

hahahah şimdiden yırttık o zaman. Direk saydıriim mi başganım :D

srdralc
18-06-2014, 13:50
zaten ürünü 800 tl'ye aldım diyerek bir sefer çakma aldığını kabul etmelisin, çünkü samsung isviçre sitesinden ürün 749 İsviçre Frangı yani türkçe meali 1,787,67 TL yapıyor.

Ha belki inanmayabilirsin.

N9005 (http://www.samsungmobileshop.ch/handydetail.php?id=340)

hiç teyzeyi arayıp telefon masrafına girmeye gerek yok, Samsung İsviçre Online Shop :)

EmrGti
18-06-2014, 13:51

Valla sadece senin teyzenler oturmuyor cihaz zürihten alınma olması gerekiyor gidip baktır hakaret heee istiyorsan hakarete yine aç burda yazılanların hepsını ozellıkle böle dalgaya makaraya alıyorum sebebını kısa zamanda avukat eşliğinde hakaret davasında anlarsınız hatta ve hatta istediğinizi söleyin :heyoo:

Hepsini hakaret eden herkesın postlarını dosyaya cıkardım ve maıl adreslerı ve gercek ısım soy isimleri ile beraber not alıyorum cunku bu sanal ortamdan yapılan hakaretlerın cıddı cezaları var yok dyenler için zaman çabuk geçiyo

camsemih
18-06-2014, 13:51
ne boş yaptın be ver şu parayı senin yüzünden tüm tt buraya toplandı :D

EmrGti
18-06-2014, 13:53
sen o parayı benım hesabıma yatır telefonu gerı al

bende o paranın hepsıyle tech e yemek ısmarlamazsam adam degılım yatırmıcağını iyi biliyorum çünkü

Gerek yok techturkey üyelerıne ben gıdıp rıvada bı hafta sonu kahvaltı ayarlıyım ben sadece bu sıteye üye değilim seat sitesinede üyeyim ve organizasyon bölümündeyım emıl ol harıka bı hafta sonu gecırırım herkese

Ama o sana verıcegım 900 TL yetmez be kardeşim o sadece bi mekanda viski parası boşver

Evrenoz
Samsung Switzerland sitesinde;

Samsung GALAXY Note 3 LTE - ÜBERSICHT | SAMSUNG (http://www.samsung.com/ch/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smartphones/SM-N9005ZKEAUT?subsubtype=galaxy)

Online kataloğa baktığımızda

Samsung Online-Shop | Samsungmobile Schweiz (http://www.samsungmobileshop.ch/)

Note 3'ün resmis atış fiyatı

Samsung Online-Shop | Samsungmobile Schweiz (http://www.samsungmobileshop.ch/handydetail.php?id=340)

749 İsviçre Frangı..

TL'ye çevirdiğimizde 1722 Lira ediyor.

Taşşak mı geçiyorsun lan sen bizle?

Tuncay
Dolandırıcı diye başlıkta isim soyisminı konu aç mesut :)
Hayatı boyunca karşısına çıksın :)
Parayı göndermezse

Berkan
Valla sadece senin teyzenler oturmuyor cihaz zürihten alınma olması gerekiyor gidip baktır hakaret heee istiyorsan hakarete yine aç burda yazılanların hepsını ozellıkle böle dalgaya makaraya alıyorum sebebını kısa zamanda avukat eşliğinde hakaret davasında anlarsınız hatta ve hatta istediğinizi söleyin :heyoo:

Hepsini hakaret eden herkesın postlarını dosyaya cıkardım ve maıl adreslerı ve gercek ısım soy isimleri ile beraber not alıyorum cunku bu sanal ortamdan yapılan hakaretlerın cıddı cezaları var yok dyenler için zaman çabuk geçiyo

Berkan OKAN

berkanokan@hotmail.com / @gmail.com

en başta beni vermessen darılırım şipirmın

Bayrampaşalı
18-06-2014, 13:54
Gerek yok techturkey üyelerıne ben gıdıp rıvada bı hafta sonu kahvaltı ayarlıyım ben sadece bu sıteye üye değilim seat sitesinede üyeyim ve organizasyon bölümündeyım emıl ol harıka bı hafta sonu gecırırım herkese

Ama o sana verıcegım 900 TL yetmez be kardeşim o sadece bi mekanda viski parası boşver

lan kamıl ılk sayfalardakı yorumunda ağlanıyodun it gibi calışıyorum diye şimdi bana artistlikmi yapıyosun sen

SerkanYazgan.
Yahu insan hiç mi utanmaz böyle bir malı satarken? İnsan bu kadar mı yüzsüz olur sahte ürün satacak kadar, çocuğum var demişsin adam olan o çocuğun masumiyetine bakıp yapmaz lan. Herşeyi geçtim karşına atarlı bir tip çıksa ve yanlışlıkla ona satsan hergün dayak yemektende mi utanmazsın.

BaDCaT

Gercek isim soyisimleri nerden buldun ?

Caesar
18-06-2014, 13:55
Şu herifin adı soyadı ne beyler başlığa ekleyimde google aramasında kabak gibi ilk sayfada çıksın.

Edit: buldum Emirhan altınbay

EmrGti
18-06-2014, 13:55
ulan 40 yaşında adam ayıp bee çocuklarla beraber eğlenmeye calısıyorsun normaldır ama hayatı yarılamışsın artık yakında sudoku oynamayada başlarsın

Tuncay
18-06-2014, 13:56
Şu herifin adı soyadı ne beyler başlığa ekleyimde google aramasında kabak gibi ilk sayfada çıksın.

Tebrikler:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

boosted_pug
Burda yüzlerce adam sırf bu tatsız olay çözülsün die konuyu okuyo bişiler yazıyo sende gelmişsin yok ben bidaha bişi yazmıcam onu yapmıcam bunu yapıcam Allah billah çocuğum bilmemne yazıyosun beğenmiyosan çıkış butonu sağ üstde bas kurtul

İlan açtığın resimleri koy yazıyolar hollanda hatlı resim koyuyosun hatura koy yok resim kaybolmuş bana küfür ettiker kanun var size bu hakkı kim verdi 100 tl un ufak ederim 900 tl ye çaktım ama kimsenin sağlığına bişi olmadı bla bla bla bla bla..........

Ayıp yaa insan kendini böle bi duruma sokarmı? aile babasısın bide valla ms konusunda yazdıklarıma kaybettiğim zamana üzüldüm :heyoo:

Caesar
Hatta resmi falan varsa verin ilk mesaja ekleyimde akrabası anası babası görür isim benzerliği ayağına yırtmasın.

Evrenoz
18-06-2014, 13:57

Ulan senin mahkemenden mi korkucaz; postları dosyaya çıkarmışmış. Hakaret davası açacakmış. Senin güddüğün koyun kadar bizlerin dürttüğü çoban var. Aldığın notları bir ara getir de doğrulayayım admin panelden, çıktılarını da vereyim eline münasip şekilde. Hatta çıktıları verirken eline kameraya da çekersin istersen, bakar bakar keyiflenirsin.

3 gram aklı var milleti tırstırıcak kendince

srdralc
zaten ürünü 800 tl'ye aldım diyerek bir sefer çakma aldığını kabul etmelisin, çünkü samsung isviçre sitesinden ürün 749 İsviçre Frangı yani türkçe meali 1,787,67 TL yapıyor.

Ha belki inanmayabilirsin.

N9005 (http://www.samsungmobileshop.ch/handydetail.php?id=340)

hiç teyzeyi arayıp telefon masrafına girmeye gerek yok, Samsung İsviçre Online Shop :)

Emirhan Altınbay yukarıda fiyat yazıyor bir baksana adres al hangi samsung shop ise gidip bir gemi aldıracağım.

Resmi ithalat yapacağım şirket, firma, garanti, servis her şey hazır.

N9005'i 800 liraya Dünya'nın neresinde satıyorlarsa ordan alırız sıkıntı yok.

RCkid
ya kardeşim 800TL'ye geldi sana yalan borcumuz mu var hesap mı verıcez bana gelen rakam bu senı nıye bu kadar ılgılendırıyor kı

Ne diyimki
Hayirli isler
Ben gordugumu yazdim sadece

serkankıvrak
18-06-2014, 13:58

Bu çok iyi oldu işte konunun başından beri tek post kaçırmadan okudum beni en çok keyiflendiren bu post oldu vallaha :D

EmrGti
18-06-2014, 13:58

Sen yorulmasaydın ben zaten herşeyi yazıcam aptal mı sandınız :)

Farkındaysan böyle bır konuyu kapatmak ıcın ugrasırken eglenceme bakıyorum...

Sebebi var zamanı var beklemedeyim

fatiii
18-06-2014, 13:59

harbiden hemen çıktı :eek: :eek:

BaDCaT
800TL degilmis frankmis o yanlis soylemisler denirse sasirmam :D:D

Caesar
Sen yorulmasaydın ben zaten herşeyi yazıcam aptal mı sandınız :)

Farkındaysan böyle bır konuyu kapatmak ıcın ugrasırken eglenceme bakıyorum...

Sebebi var zamanı var beklemedeyim

Taş atmadım lan niye yorulayım. Klavyeye 2 tık tık iş çözüldü.

Caesar
18-06-2014, 14:00
https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=Emirhan+alt%C4%B1nbay&safe=off

hehe

Resimdeki bu mu beyler hemen ilk mesaja ekleyim?

https://lh5.googleusercontent.com/-MHcYqPziyYI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAABM/sDghIOarbRk/photo.jpg

EmrGti
18-06-2014, 14:01
https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=Emirhan+alt%C4%B1nbay&safe=off

hehe

Resimdeki bu mu beyler hemen ilk mesaja ekleyim?

https://lh5.googleusercontent.com/-MHcYqPziyYI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAABM/sDghIOarbRk/photo.jpg

Çok mu eğlendin sezar

BaDCaT
18-06-2014, 14:02
Sezar akilli ol adam harcar seni bi cekersin sonra :D

fatiii
bu arada emrgti sabahtan beri kırk takla atıyosun bi söylediğin bi söylediğini tutmuyo boşa uzatıyosun burda bu akdar görmüş geçirmiş insan var emin ol boşa yazı yazıosun.

tek yazman gereken hata için özür dilerim bi hesap numarası alabilirmiyim yazmak..

SGTI
Az buçuk okudum konuyu..şimdi insanlara yazdıklarından dolayı resmi işlem başlatmayla tehdit ediyorda, insanlar dolandırıcılıktan dava açarsa napıcak acaba :)

Caesar
Çok mu eğlendin sezar

Olm yarın bi gün cocugun 'du şu babamı googleye yazayım bakayım neler çıkacak' diye yazsa onada utanmazsın sen.

halilkarakas
Hatta resmi falan varsa verin ilk mesaja ekleyimde akrabası anası babası görür isim benzerliği ayağına yırtmasın.

face i var abi paylaşmış bazı arkadaşlar face te tanıyan varmı falan diye :D

https://www.facebook.com/emirhan.altinbay

adam siyayeyden aranıyo :D

Evrenoz
hahahah şimdiden yırttık o zaman. Direk saydıriim mi başganım :D

Serbest :)

AşkınS.
18-06-2014, 14:03
Müge anlı gibisiniz yeminle :D uçan kaçan.. bırakın şu adamı pardon adam dedim.bırakın gitsin.Çoluk çocuğundan çıkmasın kendinden çıksın,delikanlı olsa,adam olsa zaten laf ettirmez. 900 liraya viskiymiş,millet ne diyor bu nediyor :)

SekoLive
18-06-2014, 14:04
Müge anlı gibisiniz yeminle :D uçan kaçan.. bırakın şu adamı pardon adam dedim.bırakın gitsin.Çoluk çocuğundan çıkmasın kendinden çıksın,delikanlı olsa,adam olsa zaten laf ettirmez. 900 liraya viskiymiş,millet ne diyor bu nediyor :)

programı bir kaç kere takip ettim konuyla aynı sekilde. adamlar konustukca suclarını itiraf ettiler bide programa gelmsler bilmiyorz diye başlayıp mapusa düştüler :D bu arkadaşda böyle önce denedi olmadı sonra kendi kendini ele verdi.

crazydog
Kimler istihbarat adına çalışıyor çıkın ortaya :D korkuyorum la forumdan artık :D

EmrGti
bu arada emrgti sabahtan beri kırk takla atıyosun bi söylediğin bi söylediğini tutmuyo boşa uzatıyosun burda bu akdar görmüş geçirmiş insan var emin ol boşa yazı yazıosun.

tek yazman gereken hata için özür dilerim bi hesap numarası alabilirmiyim yazmak..

ya arkadaşım gözlerinizde bir problem mi var ben zaten adama tamam dedim nedir bu savaş

Tuncay
18-06-2014, 14:05
Mutlu sona az kaldi :)

srdralc
18-06-2014, 14:05
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2013/04/Sava%C5%9F-m%C4%B1-istiyorsun-kamon.jpg

EmrGti
18-06-2014, 14:06
Olm yarın bi gün cocugun 'du şu babamı googleye yazayım bakayım neler çıkacak' diye yazsa onada utanmazsın sen.

Sen başlığı değiştir terbiyesizlik yapma bi konu var çözülür kapanır evli barklı adamım yaptığın yalnış bak

delta0o
Havale /eft dekontunu gorursem anca ınanırım

Berkan
ne telefon fiyatlarından haberin var ne mekandaki viski fiyatlarından :D

Evrenoz
18-06-2014, 14:08
Sen başlığı değiştir terbiyesizlik yapma bi konu var çözülür kapanır evli barklı adamım yaptığın yalnış bak

Konuşma lan, senden mi öğrenicez terbiyesizliği
bize ne senin karından barkından

Bayrampaşalı
18-06-2014, 14:09
Adam burda ağlanıyo it gibi calışıyorum diyo

sonra annesi yurtdışına gidip telefon alıyo :eek:

Farkındaysan ben bugün telefonda zaten çocuğumun üstüne yemin ettim sana olayı burda dillendiren adam sensin ne kadar çokmuş 300e 500e 1000 nın lafını yapan bee paranla mal aldın ucuza aldın kalkmış karşındakini kazıklamaya çalışıyorsun.

Sitede kalkıp adamı göz göre göre tokatlarlar dolandırırlar herkes ap açık bilir çünkü ortadadır biz burda paramızla rezil oluyoruz var mı böyle bir memleket yaa gelçi vardır.

Senin söylediklerine aldırmıyorum sebebine gelicek olursak Mustafa çoçuğumu tecavüz edicekmiş bana bu kelimeyi söyledikten sonra bu adamı benimm normalde öldürmem lazım ama ben öldürsem bu adamı şerefli bir adam diye söyledğinden ötürü korurlar benide cezaevine atarlar çocuğum babasız kalır olan kime olur çocuğuma o yüzden aldırış etmiyorum emin ol çocuğun olunca sende etmiceksin çünkü mecbursun:heyoo:

Sakin olmaya çalışıyorum sebebi çocuğum ailem...

Belki hepinize şaka gelebilir ama bakın kısaca bişey anlatıcam ...

Ben 13 yaşından beri okulu bırakana kadar çalıştım...İlerleyen yaşlarda babamın hastalığından dolayıda kazandığım neyim var neyim yok kaybettim ve ben bugüne kadar anneme kardeşime bakan insanım ki evlendim çocuğum oldu düşünün bakın annem kardeşim eşim çocuğum ve çalışan benim neyse ben bu kadar sene bu insanlara haram lokma yedirmedim yedirmemde bir kere birinin hakkı bana geçti ondanda fazlasyla benden çıktı bir daha yolda yürürken bile dikkat ettim çünkü yukarıdaki allaha inanırım karşıma ne ile gelirsen gel kul hakkıyla gelme diye söylemiş neyse o yüzden insaları suçlarken tanıdığım kardeşim can yoldaşım diye savunmayın mantıklı olarak düşünün şahısların yerine kendinizi koyun ve o şekilde düşünün aldığım 900 tl çok bi para değil 2 ayakkabı 2 kot parası yada bir kişinin aylık maaşı ama önemli olan şu ben eğer burda bu şekilde kendimi savunabiliyorsam var ki sebebi savunuyorum demek ki bişeyler var bunları duygu sömürüsü yada insanların beynini yıkamak için değil her zaman işi görülmeyen yada yapamayan insan karşısındakine *** atar neden işi görülmedi...

Ne diyorum bakın faturalı cihaz verdim diyorum yaa kardeşim gitse cihaz almaya ilk imei falan bakar sorar faturasına falan bakar yapmayın kaç yaşında insanlardan bahsedşyoruz birde bu adam benim çocuğum için ya telefonu al yada çocuğunu s.kicem diyo bende buna gel kardeşim mi diyim saçma sapan iş yapmayın...

Ben o aileme evdeki kalabalık aileme bakmak için sabah 5 en geç 6 da çıkıp akşam eve geri 10,11,12'yi buluyo girmem kar kış soğuk çamur farketmiyo oturduğum yerden sıcak masa başı çalışmıyorum dışarda soğukta çalışıyorum

Burdada viskiler dolarlar milyonlar havada uçuşuyo

Caesar
18-06-2014, 14:09
Allahın dolandırıcısı gelmiş bana terbiyesiz diyor :)

srknkr
18-06-2014, 14:10
Konuyu Toplam 103 kişi okuyor. (73 Kayıtlı üye ve 30 Misafir)
srknkr, altima, arda-m, AşkınS., BaDCaT, Bayrampaşalı, Berkan, BOGA, brs852, by serçe, by.gkn, Bülent76, cabrioleter, Caesar, can_ank, ceyhun737, CGTY, EMO, EmrahERKAN, emre.ates, ErkanCanS, ersandeniz, ersin_srndg, Evrenoz, FatihR., fatiii, flexamin, Gko, GSkill, gurkanerkan, HaKo, ibozum, ikuybu, imprezaWRC, KA®ANLIK, kelalper, kyp_50, kıvancr, Lazy, LifeStyle, M U R A T, MatraX_07, MeMo, Mert Safa, most_evil, MPower's, Mr.K, MTK, muratburunce, MyMooN, naci, NickHaulden, Onamdar, ontheair, onurgoyunc, oxygen, polo_6n, PUMA, Ranthor, RCkid, Sercan AKCAN, serdard53, SErhat., SerkanYazgan., sipsak, srdralc, STHL, sweap07, tuFAN, Tuncay, tunerviper, Turboğuz54, şaman

Rekordayız galiba :). Şaka maka derken herkes hakettiğini bulur İnşallah. Güzelce sonuçlanmasını bekliyoruz konunun

srdralc

http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/06/%C4%B0%C3%A7im-Par%C3%A7aland%C4%B1.jpg

fatiii
ya arkadaşım gözlerinizde bir problem mi var ben zaten adama tamam dedim nedir bu savaş

bende onu diyorum işte 40 taklaya gerek yok yani baştan yapacaktın bunu,şimdide yolladığına dair dekontu bekliyoruz o zaman en kısa zamanda

sweap07
18-06-2014, 14:11
hocam senin yaptgın terbıyesızlıgın yanında konu baslıgı hıc kalır be hala uzatıyon sakız gıbı ettın yemınlen :D

muratburunce
18-06-2014, 14:12
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/06/%C4%B0%C3%A7im-Par%C3%A7aland%C4%B1.jpg

hahhhahahaah :D:D:D

Caesar
Daha bu işi çözmesin başlığın en başına dolandırıcı kelimesini de ekleyecem.

srdralc
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/06/T%C3%BCrk-%C4%B0nsan%C4%B1n%C4%B1n-Muhte%C5%9Fem-Ticari-Zekas%C4%B1....jpg

Evrenoz
18-06-2014, 14:13
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/06/T%C3%BCrk-%C4%B0nsan%C4%B1n%C4%B1n-Muhte%C5%9Fem-Ticari-Zekas%C4%B1....jpg

iyiymiş :)

muratburunce
18-06-2014, 14:14

bu kafada bi insan ondan bile prim çıkarmaya çalışır kartvizit olarak kullanmaya kalkar herkes beni tanır diye...

Berkan
18-06-2014, 14:16
http://galeri8.uludagsozluk.com/457/s%C3%BClalem-raad-panpa_563456.jpg

Adam burda ağlanıyo it gibi calışıyorum diyo

sonra annesi yurtdışına gidip telefon alıyo :eek:

Burdada viskiler dolarlar milyonlar havada uçuşuyo

EmrGti
18-06-2014, 14:16
Konuşma lan, senden mi öğrenicez terbiyesizliği
bize ne senin karından barkından

Ulan hepiniz namusluyum diye geçinirsiniz sonrada milletin çoluğ cocuğu karısı ağzınızdan düşmez sözde insansınız

Yapılan bi ticaret var anlaşma olmuş olmamış kim veriyo lan bu hakkı sana burda bana hakaret etme hakkını yada ailem ile ilgili konuşma hakkını kim veriyo sana adam gibi benımle alakalı konusursun anlarım bır tanenız oğlumun resmını koyar bır tanenız karım agzından dusmez gecın karsıma konusun göriyim herkes klavyede delıkanlı adam gıbı konu kapanıyo iş bitiyo uzattıkca uzatyorsunuz kimse mi düşünmüyo lan ayıptır coluğu cocugu var dye sitedek araba hırsızlarına dolandırıcılarına dil uzatın bana değil adam gibi konuşun bak ınsanı çileden çıkarıyorsunuz aile karıyı cocugu ne sokuyosunuz lan araya yaptıgınız duzgun sey mı yada guzel mı

Adam gıbı işi çözün dediniz tamam dedik daha ne karıyı cocugu katıp uzatıyorsunuz ayıp degıl mı lan ben sızın aılenızı katıp sacma sapan konussam hosunuza gıder mı annen eşini cocugunu yada bacını farketmez yakısıyor mu yasınızı basınızı almıssınız sözde terbıyesızlık yapıyorsun eger bana bu sekılde konusma sergılersen terbıyesız dıcem tabı napıcam adam gıbı benımle konusursun ama hakaret ve aıle'yı katmak ne adamlıgına yakısır nede yaşına yakışır eşim kalksa görse bi düşün bakalım ailemde ne gibi problemler olucak yada akrabağım gördü kalktı aradı annemi eşim söyledi yada eşimin ailesi gördü düşün bakalım neler lucak koy kendını benım yerıme yakısıyor mu yaptıgınız yöneticiniz diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ayıp bee yaptıgınız

AşkınS.
18-06-2014, 14:19
bu milet bu hale nasıl geldi diye sor bi kendine,sen kattın çoluk çocugunu ortaya.senin yaptıgından farksız milletin yaptığı.

BurakOzdemir
18-06-2014, 14:19
cin olmadan adam çarpmak bu oluyo heralde

eğlenelim ögrenelim

Asena muhteşem oryantal show - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8qj3vUrtrLk)

8qj3vUrtrLk

iyi geldi beeee

srdralc
18-06-2014, 14:20
lan milleti dolandırırken utanmıyorsun burada gelmiş tatava yapıyorsun :)

http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/05/Karde%C5%9Fimin-G%C3%B6z%C3%BCnde-Ben.jpg

muratburunce
duygu sömürürsü yapacam diye ne kdr akraban varsa konuya dahil eden sendin...

Berkan
Ulan hepiniz namusluyum diye geçinirsiniz sonrada milletin çoluğ cocuğu karısı ağzınızdan düşmez sözde insansınız

Yapılan bi ticaret var anlaşma olmuş olmamış kim veriyo lan bu hakkı sana burda bana hakaret etme hakkını yada ailem ile ilgili konuşma hakkını kim veriyo sana adam gibi benımle alakalı konusursun anlarım bır tanenız oğlumun resmını koyar bır tanenız karım agzından dusmez gecın karsıma konusun göriyim herkes klavyede delıkanlı adam gıbı konu kapanıyo iş bitiyo uzattıkca uzatyorsunuz kimse mi düşünmüyo lan ayıptır coluğu cocugu var dye sitedek araba hırsızlarına dolandırıcılarına dil uzatın bana değil adam gibi konuşun bak ınsanı çileden çıkarıyorsunuz aile karıyı cocugu ne sokuyosunuz lan araya yaptıgınız duzgun sey mı yada guzel mı

Adam gıbı işi çözün dediniz tamam dedik daha ne karıyı cocugu katıp uzatıyorsunuz ayıp degıl mı lan ben sızın aılenızı katıp sacma sapan konussam hosunuza gıder mı annen eşini cocugunu yada bacını farketmez yakısıyor mu yasınızı basınızı almıssınız sözde terbıyesızlık yapıyorsun eger bana bu sekılde konusma sergılersen terbıyesız dıcem tabı napıcam adam gıbı benımle konusursun ama hakaret ve aıle'yı katmak ne adamlıgına yakısır nede yaşına yakışır eşim kalksa görse bi düşün bakalım ailemde ne gibi problemler olucak yada akrabağım gördü kalktı aradı annemi eşim söyledi yada eşimin ailesi gördü düşün bakalım neler lucak koy kendını benım yerıme yakısıyor mu yaptıgınız yöneticiniz diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ayıp bee yaptıgınız

olm senin karını cocugunu sokusturanmı var biri koydu onuda kaldırdılar zaten viskimi carptı hayırdır.

madem tırsıyosan bukadar ticaret yaparken yapmıcaksın gormesse herşey rahat görürse sıctık moduna niye girison. boku yiyen sensin tabi biyerde patladın,bukadar deger veriyosan yapmassn once sattıgın aldıgn malı kontorl edersin. ki ayrıca sen soktun colugunu cocugunu üstüne yemin ederimde cart curt diye

sırayla birilerine sarıyosun tutuncak dal bırakmadın hadi benim cenemden yırtarsın ama Caesar ve Evrenoz kalın gelir biraz

SerkanYazgan.
18-06-2014, 14:21
Sana zaten bizene karından barkından yazmış. Senin eşine ya da çocuğuna kötü birşey yazan olsa ilk onlar engel olur bunuda bil. Fazla kaşınma techturkey gibi yerde yanlış yapma, şimdi paşa paşa parayı nasıl aldıysan paşa gibide vermesini bileceksin. Google aramasına sadece ismini yaz ve olaylara bak o telefonun sana ne kadar pahalıya patladığını anlarsın.

EmrGti
18-06-2014, 14:21
Allahın dolandırıcısı gelmiş bana terbiyesiz diyor :)

Dolandırıcı olduğumu farzediyorum en azından şerefliyim delikanlı gibi çıkıp yaptığımın arkasında duruyorum belki bilerek belki bilmeyerek ama en azından arkasında duuyorum senın gıbı ısın ıcıne baska seyler sokmuyorum ama emin ol bütün istanbul forum şahit ödeticem bunu sonra bak ne konusucaklar

Milletin ailesini sokuyorsunuz işin içine yaptıgın terbıye işimi namus seref işimi ekle dolandırıcı diye ismin başına boynuna madalya takarlar belkide zafer kutlarsın

Yaptıgın terbıyeszlık benım aılemın adını yada resmını burda paylasmak yada buna ızın vermek yada konusturmak kımın hakkı var lan konusmaya söylesenıze sitede hırsız adamları barındırıyorsunuz herkesın ne iş yaptıgını bılmıyormuyuz

Kalkmışşınız ortada bı telefon var ve muhabbeti yapıyorsunuz işin içine karı çocuk sokuyorsunuz doğrumu yaptıgınız

serkankıvrak
18-06-2014, 14:22

Haklısın konuyu siliyorum ayrıca tüm yorum yazanlarda 4 ay tatile gönderiyorum üzdün çocuk :(

gurkanerkan
Konu zaten sürekli güncel ama sabitlenmesini de öneriyorum.

SekoLive
birazdan mevzu bayrağa gelicek...

EmrGti
18-06-2014, 14:23
duygu sömürürsü yapacam diye ne kdr akraban varsa konuya dahil eden sendin...

kım yapmıs lan duygu sömürüsü yada kım katmıs aıleyı hadı goster postu

mimarsertac
Telefonu kuzenim satmış panpa kusura bakma :)

Tuncay
Dolandiriciyim ama serefliyim ne demek la :)

cgty06
18-06-2014, 14:24
http://i.hizliresim.com/zRNkLD.jpg (http://hizliresim.com/zRNkLD)

ceyhun737

Çaldığın parayı ver ve sus

Evrenoz

Sen benim namusuma laf uzatırsan, onu burada değil karşımda söylemen gerekir. O lafı da söylersen, çıkardığın yere geri sokarım o lafı. Sözde insansınız lafını da tersten sokarım, neye uğradığını şaşırırsın.

Banane senin karının görmesinden, eşinin ailesinin görmesinden. Adam olsaydın, ilk mesajda iade alıyorum deseydin.

Ulan senin ailene hakaret mi ettik, karınla kızınla ilgili laf mı ettik? Nerenle neyi okuyorsun lan sen? Gözünle oku, beyninle algıla. Adamlığa, namusa, insanlığa laf ediyorsan sen geleceksin ayağıma bu lafları edeceksin. Senin karına kızına laf ettiğimi iddia ediyorsan da, çıktısını al ne dediysem yüzüne söylerim yüzüne rahat ol. Ayrıca bunları da bu akşam yapacaksın. Ya seve seve yapacaksın, ya sike sike yapacaksın.

Kekuti*
18-06-2014, 14:25
Dolandırıcılığın arkasında durmak :)
Güzel cümle, kendini de böyle avut

srdralc
18-06-2014, 14:26
kım yapmıs lan duygu sömürüsü yada kım katmıs aıleyı hadı goster postu

Farkındaysan ben bugün telefonda zaten çocuğumun üstüne yemin ettim sana olayı burda dillendiren adam sensin ne kadar çokmuş 300e 500e 1000 nın lafını yapan bee paranla mal aldın ucuza aldın kalkmış karşındakini kazıklamaya çalışıyorsun.

Sitede kalkıp adamı göz göre göre tokatlarlar dolandırırlar herkes ap açık bilir çünkü ortadadır biz burda paramızla rezil oluyoruz var mı böyle bir memleket yaa gelçi vardır.

Senin söylediklerine aldırmıyorum sebebine gelicek olursak Mustafa çoçuğumu tecavüz edicekmiş bana bu kelimeyi söyledikten sonra bu adamı benimm normalde öldürmem lazım ama ben öldürsem bu adamı şerefli bir adam diye söyledğinden ötürü korurlar benide cezaevine atarlar çocuğum babasız kalır olan kime olur çocuğuma o yüzden aldırış etmiyorum emin ol çocuğun olunca sende etmiceksin çünkü mecbursun:heyoo:

Ben 13 yaşından beri okulu bırakana kadar çalıştım...İlerleyen yaşlarda babamın hastalığından dolayıda kazandığım neyim var neyim yok kaybettim ve ben bugüne kadar anneme kardeşime bakan insanım ki evlendim çocuğum oldu düşünün bakın annem kardeşim eşim çocuğum ve çalışan benim neyse ben bu kadar sene bu insanlara haram lokma yedirmedim yedirmemde bir kere birinin hakkı bana geçti ondanda fazlasyla benden çıktı bir daha yolda yürürken bile dikkat ettim çünkü yukarıdaki allaha inanırım karşıma ne ile gelirsen gel kul hakkıyla gelme diye söylemiş neyse o yüzden insaları suçlarken tanıdığım kardeşim can yoldaşım diye savunmayın mantıklı olarak düşünün şahısların yerine kendinizi koyun ve o şekilde düşünün aldığım 900 tl çok bi para değil 2 ayakkabı 2 kot parası yada bir kişinin aylık maaşı ama önemli olan şu ben eğer burda bu şekilde kendimi savunabiliyorsam var ki sebebi savunuyorum demek ki bişeyler var bunları duygu sömürüsü yada insanların beynini yıkamak için değil her zaman işi görülmeyen yada yapamayan insan karşısındakine *** atar neden işi görülmedi...

Ne diyorum bakın faturalı cihaz verdim diyorum yaa kardeşim gitse cihaz almaya ilk imei falan bakar sorar faturasına falan bakar yapmayın kaç yaşında insanlardan bahsedşyoruz birde bu adam benim çocuğum için ya telefonu al yada çocuğunu s.kicem diyo bende buna gel kardeşim mi diyim saçma sapan iş yapmayın...

Ben o aileme evdeki kalabalık aileme bakmak için sabah 5 en geç 6 da çıkıp akşam eve geri 10,11,12'yi buluyo girmem kar kış soğuk çamur farketmiyo oturduğum yerden sıcak masa başı çalışmıyorum dışarda soğukta çalışıyorum

duygu sömürüsü değil bu acındırıklı hikaye heralde.

Caesar
18-06-2014, 14:26
bebe beni tehdit etti beyler :(

EmrGti
18-06-2014, 14:27
Dolandiriciyim ama serefliyim ne demek la :)

dolandırıcıyım yazdıysam yalnıs yazmısımdır sınırımden bı ınsan hırsız olur serefsız olur p.zevenk olur hatta or.spunun bile şerefı vardır yapılan dogrumu bırı kalkmıs resım yukluyo sezar özel mesajdan karımdan bahsedıyo dgru mu onu söleyın bı dusun bakalım benımle alakalı saygı cercevesı ıcınde konusursun anlarız ama kalkıp sen o yada bı baskası yada kralı gelsın konusamaz öyle bir memleke söz konusu değil

Ayıp yapılan sonrada bi şerefliyiz olayları çözeriz dalgasında millet ulan üstlerde dahil dönün bakın yaptıklarınıza ben bilmiyormuyum sitede hurdacı dıye takılan hırsızları banane yada biri birini dolandırıyo hakaret edıyormuyuz fıkrımızı soleyıp kenara cekılıyoruz madem kanun bılıyorsunuz acın avukatınıza bu yazılanlarla neler yapablecegımı sorun bakalım ne dıcek eger bı *** olmaz derse gel suratıma tükür ben aılemın ustune yemın falanda etmedım cocuk olayınıda mesut attı ortaya yemın yok

ama yaptıınız cok buyuk terbıyesızlık

EserBodrum
Dolandırıcı olduğumu farzediyorum en azından şerefliyim delikanlı gibi çıkıp yaptığımın arkasında duruyorum belki bilerek belki bilmeyerek ama en azından arkasında duuyorum senın gıbı ısın ıcıne baska seyler sokmuyorum ama emin ol bütün istanbul forum şahit ödeticem bunu sonra bak ne konusucaklar

Milletin ailesini sokuyorsunuz işin içine yaptıgın terbıye işimi namus seref işimi ekle dolandırıcı diye ismin başına boynuna madalya takarlar belkide zafer kutlarsın

Yaptıgın terbıyeszlık benım aılemın adını yada resmını burda paylasmak yada buna ızın vermek yada konusturmak kımın hakkı var lan konusmaya söylesenıze sitede hırsız adamları barındırıyorsunuz herkesın ne iş yaptıgını bılmıyormuyuz

Kalkmışşınız ortada bı telefon var ve muhabbeti yapıyorsunuz işin içine karı çocuk sokuyorsunuz doğrumu yaptıgınız

Hırsızlığın dolandırıcılığın şereflisi olmaz. Olayın içine ilk aileyi karıştıranda sensin.

Berkan
elemanın durumu beyler hak verin :hahaha:

http://i.imgur.com/Vq3Zh.jpg

ayrıca kaşıntı spec fitili verdin Evren abiye tam oldu şimdi

Kekuti*

rıskıyla oynuosun çocugun :D

mimarsertac
18-06-2014, 14:28

Çıktısını alın lütfen mahkemede lazım olur :D

srdralc
18-06-2014, 14:28

http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/04/Hayata-Kar%C5%9F%C4%B1-Duru%C5%9Fum.jpg

duruşunu sevdim :)

kıvancr
18-06-2014, 14:29
900tl ıcın 1 ay degıl 1 sene bıle calısmak zorunda olsan bu sözleri kendıne söyletmemesi gerekir bir insanın. Hala savunma yapmaya calısıyorsun.
Telefonun cakma oldugunu bılsende bılmesende, bozukta olsa suyada dusse, çöpede gıtse 900 tl ıcın bu sözlerı kendıne soyletemez bır ınsan ne dıyımmm....
Böyle tıcaret olmaz , o para senden 10 misli ile çıkar.

KA®ANLIK
18-06-2014, 14:30
22 sayfa tüm postları okudum...

Giriş:

Ben orjinal cihaz verdim ibneler bana ÇAKMA cihaz "getirdi" KUTUDAN ÇIKARKEN ANLADIM ÇAKMA OLDUĞUNU... ( böyle bir görüşme oldu mu orayı çözemedim ama )
kimi kazıklıyonuz la siz ?

Gelişme:
ben çalışıyorum para kazanıyorum, çocukluğumdan beri çalışıyorum, Allah, kitap, hak hukuk, hepsi var bende, bismillah ya Allah... Ne zor şartlarda büyüdüm, 100TL buldum sahte imiş, başkasının eline geçmesin canı yanmasın diye yırttım böyle bir adamım.

Sonuç:
cihaz sahte de olabilir, 900TL için laf ettirmem kendime,
cihazı iade alacağım, başımın gözümün sadakası olsun...

tümevarım:
burası techturkey, burası insanı adam da yapar madam da.
dikkat etmek lazım

;)

Kekuti*
18-06-2014, 14:31
tümevarım:
burası techturkey, burası insanı adam da yapar madam da.
dikkat etmek lazım

;)

Burası Yiğidin maymun olduğu yer :D :D

serkankıvrak
http://i.hizliresim.com/XWZ153.jpg (http://hizliresim.com/XWZ153)

srdralc
dolandırıcıyım yazdıysam yalnıs yazmısımdır sınırımden bı ınsan hırsız olur serefsız olur p.zevenk olur hatta or.spunun bile şerefı vardır yapılan dogrumu bırı kalkmıs resım yukluyo sezar özel mesajdan karımdan bahsedıyo dgru mu onu söleyın bı dusun bakalım benımle alakalı saygı cercevesı ıcınde konusursun anlarız ama kalkıp sen o yada bı baskası yada kralı gelsın konusamaz öyle bir memleke söz konusu değil

Ayıp yapılan sonrada bi şerefliyiz olayları çözeriz dalgasında millet ulan üstlerde dahil dönün bakın yaptıklarınıza ben bilmiyormuyum sitede hurdacı dıye takılan hırsızları banane yada biri birini dolandırıyo hakaret edıyormuyuz fıkrımızı soleyıp kenara cekılıyoruz madem kanun bılıyorsunuz acın avukatınıza bu yazılanlarla neler yapablecegımı sorun bakalım ne dıcek eger bı *** olmaz derse gel suratıma tükür ben aılemın ustune yemın falanda etmedım cocuk olayınıda mesut attı ortaya yemın yok

ama yaptıınız cok buyuk terbıyesızlık

Farkındaysan ben bugün telefonda zaten çocuğumun üstüne yemin ettim

olm sen ne kullanıyorsan aynısından ben de istiyorum.

bu kafayı ne sağlıyor sana ?
ne bağımlısısın olm sen ?
çakmak gazı felan mı çekiyorsun napıyorsun ?

muratburunce
18-06-2014, 14:32

buyur başka istegin varmı?

crazydog
Paralel techin oyunları bunlar hep :D

Berkan
dolandırıcın serefliyim dedigi kendisi haricindekilere bos insan kaynıyo diyen yerde aynı zamanda :D :D

Burası Yiğidin maymun olduğu yer :D :D

EmrGti
Sen benim namusuma laf uzatırsan, onu burada değil karşımda söylemen gerekir. O lafı da söylersen, çıkardığın yere geri sokarım o lafı. Sözde insansınız lafını da tersten sokarım, neye uğradığını şaşırırsın.

Banane senin karının görmesinden, eşinin ailesinin görmesinden. Adam olsaydın, ilk mesajda iade alıyorum deseydin.

Ulan senin ailene hakaret mi ettik, karınla kızınla ilgili laf mı ettik? Nerenle neyi okuyorsun lan sen? Gözünle oku, beyninle algıla. Adamlığa, namusa, insanlığa laf ediyorsan sen geleceksin ayağıma bu lafları edeceksin. Senin karına kızına laf ettiğimi iddia ediyorsan da, çıktısını al ne dediysem yüzüne söylerim yüzüne rahat ol. Ayrıca bunları da bu akşam yapacaksın. Ya seve seve yapacaksın, ya sike sike yapacaksın.

Namusuma laf ediyor bir de, ulan bunu karşımda de hele de ağzını yüzünü sikeyim senin

Doğru bı tanenız özel mesaj atar karın savcı falan fılan dıye bır tanenız kalkar fotograf koyar dogrumu yatgınız senın namusundan banane senın namusuna laf mı solemısız etmedın mı tamam dedık mal kusurluysa alıcaz kı sıtede guvendıgım 2 adam bana cın malı dedı bende onlarla konustuktan sonra tamam dedım gerı ıade alıcam dedım daha neyı uzatıyorsun

Hala terbiyesızlık yapıyorsun neyı s.kıcen yada s.kebilicen bu yazdıklarını yalvarsam sana yazmassın sımdı guzel oluyo yazdıkların

Sana ınsan gıbı dedık kı konuyu sıl yada uzatmayın kaaptın dıye ağzı gevsek ınsanlar boş boş konusup durdu konuyu bastan sona oku bakalım toplasan kaç kısı edebi ile konuştu 10 kısı anca ve 10 kısıden 7,8 aradı zaten emırhan haksızsın telefon cın malı dye nerden bılıyım telefoncumuyum ben bana gelenı verdım haklıyımdır yada haksızımdır bunun uzerıne konusuruz dolandırmak mevzusuda böyle olmaz dolandırılmak verırsın malı daha bısey konusmazsın ama ben haledıce dıorum neyı uzatıyorsun sen daha

EmrGti
18-06-2014, 14:34
Hırsızlığın dolandırıcılığın şereflisi olmaz. Olayın içine ilk aileyi karıştıranda sensin.

dolandırıcı oldugumu farzedıyorum yazmısım sebebı oyle olsa bıle bu kadar pıslık yapılır mı dıye

Caesar
18-06-2014, 14:35
Parayı gönder adamın hesabına sen neyi uzatıyorsun asıl?

Bizi mi kandırcan lan konuyu açan adam gelsin yazsın paramı geri gönderdiler diye inanır gibi yapalım sana o zaman.

EmrGti
18-06-2014, 14:36
900tl ıcın 1 ay degıl 1 sene bıle calısmak zorunda olsan bu sözleri kendıne söyletmemesi gerekir bir insanın. Hala savunma yapmaya calısıyorsun.
Telefonun cakma oldugunu bılsende bılmesende, bozukta olsa suyada dusse, çöpede gıtse 900 tl ıcın bu sözlerı kendıne soyletemez bır ınsan ne dıyımmm....
Böyle tıcaret olmaz , o para senden 10 misli ile çıkar.

ya tamamda ben almıcam vermıcem parasını demıyorum kı ben tamam dedım sabah bak öğlen oldu daha bu konular sabah acılmadan tamam dedım sıtede tane salak karıstırdı ortalıgı kı onlara özeldende yazdım bak kardesım ortalıgı fişeklemeyin konu kapansın diye bıde tamam dedıler 2 sı devam ettı 1 daha yazmadı sağolsun sadece ızlıyo

SekoLive
18-06-2014, 14:36
http://www.capsomat.com/media/created/hre59f.jpg

GSkill
18-06-2014, 14:37
Paralel techin oyunları bunlar hep :DKedidir O Kedi :D

Berkan
18-06-2014, 14:38
ka-fa 1500 olm ceaser karıma laf dedi diyosun niye evrenoz a sitem ediyosun çok orjinal adamsın

cük kadar beyninle üstü kapalıda laf carpma o parayı yatarana kadar susan Berkanı siksinler ahanda bukadar net yazdım. kimin edepsizliği varmıs var olan tek şey senin gevşekliğin

srdralc
Kedidir O Kedi :D

http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/04/El-Kaideye-Ba%C4%9Fl%C4%B1-El-Kedi-%C3%96rg%C3%BCt%C3%BC.jpg

cgty06
ka-fa 1500 olm ceaser karıma laf dedi diyosun niye evrenoz a sitem ediyosun çok orjinal adamsın

cük kadar beyninle üstü kapalıda laf carpma o parayı yatarana kadar susan Berkanı siksinler ahanda bukadar net yazdım. kimin edepsizliği varmıs var olan tek şey senin gevşekliğin

http://caps.oyuntv.org/wp-content/uploads/foto-valla-orjinal-kanki-magazadan-aldim.jpg

Evrenoz
18-06-2014, 14:39
Doğru bı tanenız özel mesaj atar karın savcı falan fılan dıye bır tanenız kalkar fotograf koyar dogrumu yatgınız senın namusundan banane senın namusuna laf mı solemısız etmedın mı tamam dedık mal kusurluysa alıcaz kı sıtede guvendıgım 2 adam bana cın malı dedı bende onlarla konustuktan sonra tamam dedım gerı ıade alıcam dedım daha neyı uzatıyorsun

Hala terbiyesızlık yapıyorsun neyı s.kıcen yada s.kebilicen bu yazdıklarını yalvarsam sana yazmassın sımdı guzel oluyo yazdıkların

Sana ınsan gıbı dedık kı konuyu sıl yada uzatmayın kaaptın dıye ağzı gevsek ınsanlar boş boş konusup durdu konuyu bastan sona oku bakalım toplasan kaç kısı edebi ile konuştu 10 kısı anca ve 10 kısıden 7,8 aradı zaten emırhan haksızsın telefon cın malı dye nerden bılıyım telefoncumuyum ben bana gelenı verdım haklıyımdır yada haksızımdır bunun uzerıne konusuruz dolandırmak mevzusuda böyle olmaz dolandırılmak verırsın malı daha bısey konusmazsın ama ben haledıce dıorum neyı uzatıyorsun sen daha

Ulan bana alıntı yapıyorsan, benim yazdıklarıma cevap vereceksin. Özel mesaj atan ben değilsem bana alıntı yapıp özel mesaj atana laf etmiceksin. "Karın savcı vs" lafını söyleyen ben değilsem, benden alıntı yapıp cevabında bunu bana demeyeceksin. Fotoğraf koyan ben değilsem, benden alıntı yapıp buna cevap vermeyeceksin. Adam olacaksın, akıllı olacaksın. Kime ne dediğini bilerek konuşacaksın. Senin karınla çocuğunla ilgili laf mı ettik ki bana alıntı yapıp "namuslu geçinirsiniz" vs diyorsun.

Sen gel karşıma bana namussuz vs de görürsün nereyi siktiğimi. Terbiyesizlikmiş, siktir lan. Terbiye adam olana

thedevil
Ulan senin mahkemenden mi korkucaz; postları dosyaya çıkarmışmış. Hakaret davası açacakmış. Senin güddüğün koyun kadar bizlerin dürttüğü çoban var. Aldığın notları bir ara getir de doğrulayayım admin panelden, çıktılarını da vereyim eline münasip şekilde. Hatta çıktıları verirken eline kameraya da çekersin istersen, bakar bakar keyiflenirsin.

3 gram aklı var milleti tırstırıcak kendince

Abi beni katma düşününce hiç keyifli olmuyo çoban :D

MDeniz
Teslim Alan da nasıl orijinal olduğunu anlamadı onu da anlamak zor sahteleri bas bas bağırıyor ben sahteyim diye emirhan sende bence ya parayi gönder hemen yada hiç girme bence başka türlü zor çözülür

Mivec_4G63
18-06-2014, 14:40
Kardeşim onur şeref her şeyden önemlidir, 900 lira mı neyse borç harç bul öde. Hata yapmış olabilirsin ancak bunu düzeltmek senin elinde. İş olmayacak yerlere gidiyor sen de sıkıntıya girme mağdur arkadaş da sıkıntıya girmesin.

AşkınS.
18-06-2014, 14:40
buyrun evren abiyi de bu halde gördük emirhan altınbay bence siktir ol git :)

thedevil
18-06-2014, 14:41
Ulan bana alıntı yapıyorsan, benim yazdıklarıma cevap vereceksin. Özel mesaj atan ben değilsem bana alıntı yapıp özel mesaj atana laf etmiceksin. "Karın savcı vs" lafını söyleyen ben değilsem, benden alıntı yapıp cevabında bunu bana demeyeceksin. Fotoğraf koyan ben değilsem, benden alıntı yapıp buna cevap vermeyeceksin. Adam olacaksın, akıllı olacaksın. Kime ne dediğini bilerek konuşacaksın.

Sen gel karşıma bana namussuz vs de görürsün nereyi siktiğimi. Terbiyesizlikmiş, siktir lan. Terbiye adam olana

Evren abi hazır küfür serbestken küfür etmek istediğim biri var konu kirliliği olmasın burdan etsem ? :D

muratburunce
18-06-2014, 14:42
Kedidir O Kedi :D

http://i61.tinypic.com/j0gw8y.jpg

schizophrenic
18-06-2014, 14:43
Kardeşim üniversiteden mezun oldu ve hediye olarak bu note 3 ü alacaktım. Bu şahsa mesaj attım oda annem yurt dışından getirdi, 5s i kaydettirdim bu dışarda kaldı o yüzden satıyorum diye. Ben burdan istanbulda özgü abiye ya da Faruk a parayı gönderip aldırtacaktım fakat sonraki mesajda alacaksan al taksit taksit msj atıp yazma felan yazdı sinirlerim hopladı, hatta hakkı felanda biliyor durumu. Böyle bir şahıs beleşe mal verse yine almam dedim vazgeçtim.

kadir gecesi doğmuşsun kanka :hahaha:

serkankıvrak
http://i.hizliresim.com/MYjAl7.jpg (http://hizliresim.com/MYjAl7)

cgty06

http://1.bp.blogspot.com/--yO5vbb7D28/UfAKeHJ9mHI/AAAAAAAAABg/WjIfypMzFo4/s1600/asd.jpg

KA®ANLIK
Ulan bana alıntı yapıyorsan, benim yazdıklarıma cevap vereceksin. Özel mesaj atan ben değilsem bana alıntı yapıp özel mesaj atana laf etmiceksin. "Karın savcı vs" lafını söyleyen ben değilsem, benden alıntı yapıp cevabında bunu bana demeyeceksin. Fotoğraf koyan ben değilsem, benden alıntı yapıp buna cevap vermeyeceksin. Adam olacaksın, akıllı olacaksın. Kime ne dediğini bilerek konuşacaksın. Senin karınla çocuğunla ilgili laf mı ettik ki bana alıntı yapıp "namuslu geçinirsiniz" vs diyorsun.

abi sakin ya...

herkes kimle muhattap olduğunu görüyor,
kasmaya gerek yok.

batalıkta arkadaş, çırpındıkça batıyor zaten...

Parayı geri iade edene kadar ya da o 'kadar İSMİNİ düşünüyor madem arkadaş' mağdur olan arkadaş ona teklifte yapmış VAREX i ver diye... yardımcı da olmuş
bir şekilde anlaşana kadar mağdur arkadaşla konu başlığı böyle kalsın...

hatta 1-2 güzel ekleme bile yapabilirsiniz...

ceyhun737
18-06-2014, 14:45
Burda dayı dayı yazma çoğu kişi istanbulda , yolda falan denk gelirsin üzerler seni benden demesi:) hala şu Hollanda hattını açıklamadın????

Bayrampaşalı

evren abi ben özür dilerim senden keşke hiç açmasaydım konuyu senin gibi birini bu hale getirdi ya ben kendımden utandım yemin ediyorum......

Evrenoz
Yeminle zıvanadan çıkartıyorlar adamı

evren abi ben özür dilerim senden keşke hiç açmasaydım konuyu senin gibi birini bu hale getirdi ya ben kendımden utandım yemin ediyorum......

Yok güzel kardeşim seninle alakalı mevzu değil. Kime ne dediğini bilmeden dal düz gidiyor herifçioğlu.. Ne karısına ne çocuğuna tek cümle kurmadım gelmiş "namusluym geçinirsiniz, elalemin karısı ağzınızdan düşmez vs diyor". Klavye başında ya erkekçik; ordan alıyor gücü..

BaDCaT
18-06-2014, 14:46
Hollanda neresi desen amerikanin ustu der bide hollanda hatti varmis :D:D

EmrGti
Parayı gönder adamın hesabına sen neyi uzatıyorsun asıl?

Bizi mi kandırcan lan konuyu açan adam gelsin yazsın paramı geri gönderdiler diye inanır gibi yapalım sana o zaman.

Bak şimdi sezar iyi dinle

bu konu dun aksam acıldı mı acıldı tamam ben bılmeden orjınal dıye verdım bu adam benı aradımı defalarca ulan mustafa telefonda cocugunu s.kicem dedi ben bu cihazı kendıme namus meselesı yaptım almadım yalansa yalan desın

Sonra sabah 2 kısı aradı benı emırhan telefon cakma dedı nerden aldın dedı kı annemıde tanırlar evıme gelmıs ınsanlar abı dedım al konus annemle annem anlattı abla telefon cakma falan dıyınce bız tamam dedık bende yazdık bılerek degıl bılmeyerek oldu ama alıcam cıhazı gerı dedım hatta techturkeyede kahvaltıya götürücem dedim konuyu tatlıya bağlamak ıcın tamam dedım sonra sen bı basladın baslıgı degıstır falan fılan derken geldıgımız yere bak

Bi düşün kımseye dun aksam yazdıklarımla beraber hakaret etmedım ama küfür etmeyen hakaret etmeyen tehdt etmeyen kalmadı ne bısey soledınız ne ceza aldı hala konusuyo napıyım tamam alıcam dıyorum mesut ıle konustuk tamam daha neyı uzatıyorsunuz bıde baslıga yazdın emırhan altınbay dye zaten bılenler bılıyo en bastada konuda yazıyo daha neyı uzatıpta adamı bu duruma dusuruyorsun

Ben o telefonun çakma olduğunu bile bile verdiysem allah gün yüzü göstermesin bana ben eğer bile bile verdiıysem o telefonu benden kat kat cıksın o para sağlıkla cıksın parayla cıksın bılmıyordum dıyorum bu dolandırmak mı hırsızlık mı oluyor yada cocugum ıcın soylenenler mı yada senın mesajda karımla alakalı soyledıgın mı ya yapılan dolandırıcılık degıl yalnıs anlasılan bısey var ben tamam hata bende dedım konuyu kapatmak amacı ıle cunku ne dıyorum sıteden 2 kısı aradı bana teefon cakma dedı bende hee tm dogru demek kı dedım yoksa mesut benım babagım oglu mu yada sen ben yıne tamam hata bende dedım paranı yatırıcam kardesım dedım

Ya sıtede bu olaydan yapılan kat ve kat daha kötü şeyler var nıye bu kadar ufak bıseyde yada yalnıs anlasılmada bu kadar ılerı gıdıyorsunuz

Yaptıgın dogru mu gel yada ben gelıyım sana ne hırsızım ne dolandırıcıyım bu telefonda 800e geldı borcum var kredı odemem var her ay 2700TL en azınan bı bölümünü kapatsın verıyım ısıme yaramaz dedım ama cok uzerıme gelıyorsunuz uzatıyorsunuz

Benım hosumamı gıdıyor bu kadar ınsana rezıl olmak yada kendıme laf soylettırmek gıtmıyor yada cocugum yada esım yada aılem basımdan gecen olayı ufak bır sekılde anlattım oda kötu nıyetlı olmadıgımı gostermek amacı ile hepsı bu yoksa kımse duygu sömürüsü yapmıyo yada acındırmıyorum kendımı ıyı nıyetlı oldugumu gostermek ıcın bu sıteden kac kere alısverıs yaptım mal verdım ılk defa bole bısey yasıyorum daha dogrusu haksız olarak yasıyorum sercan mevzusunda haklı olarak yasadım oda kapandı aynı saatler ıcınde gıttı

MDeniz
Allah kimseyi böyle durumla karşı karşıya getirmesin ama sakin olun el yumruğunu yemeyen kendinin kini balyoz sanarmiş birisi çıkar yüzünüze sover gık diyemezsiniz dedinizmi gerçekten dikerler ondan sonra tavsandan da korkarsiniz restlesmenin faydası yok dostlar

Berkan
18-06-2014, 14:48
Uyardim basta siklemedin evren ve ve ceasar a sarma diyede okadar ama :D

thedevil
18-06-2014, 14:49
Burda dayı dayı yazma çoğu kişi istanbulda , yolda falan denk gelirsin üzerler seni benden demesi:) hala şu Hollanda hattını açıklamadın????

Ulan nasıl bir istikrardır konunun başından beri seni takip ediyorum Hollanda hattını unutmadın :D Hahahhahahah

KA®ANLIK
18-06-2014, 14:49
herşeyi geçtim;

sen bu telefonu aldın samsung bayii ne götürdün ve o bayi buna GERÇEK dedi
öyle de birşey vardı değil mi ???

şaka mıydı yoksa o ?

şaka değilse o bayiyi burdan afişe et de, adamlarla iletişime geçelim böyle böyle bir iddia var diye onlarla da bir görüş ;)
hatta zaten yazmıştın dilerseniz beraber gideriz tekrar diye...

değil mi? bak hatırlıyorum yavaş yavaş :)

Berkan
18-06-2014, 14:51
herşeyi geçtim;

şaka mıydı yoksa o ?

şaka değilse o bayiyi burdan afişe et de, adamlarla iletişime geçelim böyle böyle bir iddia var diye onlarla da bir görüş ;)

marmara park samsung ve turkcell :icon_tup:

Bayrampaşalı nezaman aldın bu telefonu marmara park 5dk mesafemde hiç üşenmem iş çıkısı gider sorarım hatırlıyosa böyle böyle bişey oldumu diye

ersandeniz
18-06-2014, 14:52
paragraf paragraf yazı yazmak yerine, mağdur kişiyi arasan hesap nosunu alsan parasını göndersen, dekontu da yayınlasan burda, konu kapanacak farkında mısın???

haa dersen nakitim yok, adama söylersin özür dilerim hata yapmışım, şu tarihte para hesabında diye, o güne kadar konu rafa kalkar..

ceyhun737
18-06-2014, 14:53
Ulan nasıl bir istikrardır konunun başından beri seni takip ediyorum Hollanda hattını unutmadın :D Hahahhahahah

Hahahaha taktım Ya bir de resimler benim diyor :D:D

EmrGti
Yeminle zıvanadan çıkartıyorlar adamı

Yok güzel kardeşim seninle alakalı mevzu değil. Kime ne dediğini bilmeden dal düz gidiyor herifçioğlu.. Ne karısına ne çocuğuna tek cümle kurmadım gelmiş "namusluym geçinirsiniz, elalemin karısı ağzınızdan düşmez vs diyor". Klavye başında ya erkekçik; ordan alıyor gücü..

Yok tamam sen söylememıssın sımdı onlara baktım ama klavye basında erkek degılım her yerde ölümüde bilsem erkeğim bak

Size bunu anlatmaya calısıyorum konusmalarına herkes dıkkat etseydı hakaretler kufurler havada uçuşmasydı bunlar olmazdı yıne top sizde bunlara izin veren sizsiniz hatta kufur serbest dıyen sensın senın ne hakkın var bana hakaret ettırmeye

Ben ınsan gıbı kapanması ıcın cabalarken sıze eglence olsun dıye uzattınız yada magdur olan ılla tanıdıgınız kardesınzdır kı ses etmıyorsunuz

camsemih
Ya bu para mara yollamaz laf salatası yapıyor para yollıcak adam tamam kapatın yolluyorum der susar yatıcak bu paranın üzerine yol yapıyo aklınca yalnız bu adının yayılmasından korkuyor mavi ekran verdi bildiğin o yüzden şimdi 5 paragraf yazı yazıyo. buna hayatında hiç unutamayacağı adının dolandırıcılıkla anılacağı herkesin görebileceği reklam etiket olacak yerler lazım . en başta kim ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu konu kapatılmamalı kilitlenmemeli hep güncel kalmalı kendi fikrim bu benim

Bayrampaşalı
18-06-2014, 14:54
paragraf paragraf yazı yazmak yerine, mağdur kişiyi arasan hesap nosunu alsan parasını göndersen, dekontu da yayınlasan burda, konu kapanacak farkında mısın???

haa dersen nakitim yok, adama söylersin özür dilerim hata yapmışım, şu tarihte para hesabında diye, o güne kadar konu rafa kalkar..

ben en başında dedım ona zaten paran yoksa varex i ver üstünü nakıt öderım diye ama verdıgı cevabı paylaştım

dahada ne yapabılırım yanı üstüne para ödemeyı kabul ettım

rahmi
18-06-2014, 14:54
2 gündür açıklama yapacağına telefonu sattığın kişilerle görüşüp tatlıya bağlıyabilirdin ilerisi içinde iyi bir refans olurdu bu davranış senin için, sen burda her açıklama yaptığında kendini batırdın, bu saatten sonra telefonu geride alsan zedelenen itibarını 900 tl ye düzeltiremezsin birazda kendin ettin kendin buldun.

Caesar
18-06-2014, 14:55
ya adamın her dediği yalan. Şuanda bilmeden dolandırdım namussuz namusluyum ben ayağı yapiyor.

Biraz önce mafya babasıydı. Dün haşin dolandırıcı şuan ise namussuz namuslu.

5 dk sonraki ruh halini bilene benden 1 çokomel.

9c-_LMWOXYY

çokomelle dolandırıcı yaz şeklinde editleyip ilk sayfayada koyacam bu videoyu para hesaba yatmazsa

EmrGti
herşeyi geçtim;

şaka mıydı yoksa o ?

ya isteyen gelsin beraber gidelim beylikdüzü marmara park bu telefona orjınal dedı bende onların söylemesı ıle kendımı savunuyorum arayın sorun sıze cıhaz gelmıs personellerınız bakmıs dıye yada gıdelım tanırlar zaten

ufuksaracci
Ortada ne fatura var ne Hollanda hattı var. O telefonu satarken kesinlikle biliyordu çakma olduğunu ondan sağdan soldan google'dan koydu fotoğrafları. Resmen bütün forumla billur geçti adam ya.

Kahn23
Bu konuya gelırsek evet telefon Orjınal Samsung Note3 N9005 modelidir ve ben yurt dısından 2 tane cihaz geldi biri 5S biri note3 ve benım pasaportumda bir hak olduğundanda kayıt ettiremedim.Note3 cihazı satılığa koydum ve Mustafa adlı adamada verdim geldi sabah aldı gitti ve telefon kullanılmadı sıfırdır resimleri mevcuttu aynı zamanda ben Mustafa adlı şahısa verirken faturası ile birlikte verdim Samsung'un verdiği fatura ortadaydı madem anlamıyo telefondan baksaydı imei numarasına hee bu demek değil ki ben adam anlamıyo diye çakma cihaz verıyım neyse hatta yenı doğan çocuğumun fotosu kalmış içinde denemek amaçla çekmiştim.

Devamına gelicek olursak üstünden 2 gün geçiyo arıyo beni cihaz çin malıymış gel al paranı getir cihazı ama vermeden önce burda Samsunga soralım diyorum kabul etmiyo ben faturası ile verdim ve hala da cihazın arkasındayım neyse bana çıkarıp çin malı telefonu veriyo karşındakide keriz değil senin ben o telefonuda 800TL civarı bi rakama aldım yani öyle geldi o yüzden uygun fiyata verdim kimse kimseyi dolandırmıyor dolandırsam bu kadar açık açık oynamaz yorum atmaz yada farklı konularda tartışıp farklı şeyler yapmam o yüzden yukarıda uzaklaştırılan arkadaş hakaret etmiş p.z.v.nk diye kendisine aynı saygı ile söylediğini geri iade ediyorum sana gelince mesut muhattabım zaten sen değildin bu olayı mustafaya sorucaksın kendı gelıp aldı sonrada çin malı getirdi bide üstüne telefonda yeni doğan çocuğuma küfür etti tecavüz edicekmiş yaa niye bir daha karşıma çıkıp sözünde durmadın yada madem olaylar burda sizin anlattığınız gibi beni tehdit ediyo mahkemeye vericem savcılığın önündeyim diye niye girip vermedin madem bu şekilde gerçekleşti ise çünkü elbet olay ortaya çıkardı.

Pasaport bulamadıysan benim suçum mu yada ben nıye verdiğimin dışında br telefon geri alıyım.

Bak şimdi sezar iyi dinle

bu konu dun aksam acıldı mı acıldı tamam ben bılmeden orjınal dıye verdım bu adam benı aradımı defalarca ulan mustafa telefonda cocugunu s.kicem dedi ben bu cihazı kendıme namus meselesı yaptım almadım yalansa yalan desın

Sonra sabah 2 kısı aradı benı emırhan telefon cakma dedı nerden aldın dedı kı annemıde tanırlar evıme gelmıs ınsanlar abı dedım al konus annemle annem anlattı abla telefon cakma falan dıyınce bız tamam dedık bende yazdık bılerek degıl bılmeyerek oldu ama alıcam cıhazı gerı dedım hatta techturkeyede kahvaltıya götürücem dedim konuyu tatlıya bağlamak ıcın tamam dedım sonra sen bı basladın baslıgı degıstır falan fılan derken geldıgımız yere bak

Bi düşün kımseye dun aksam yazdıklarımla beraber hakaret etmedım ama küfür etmeyen hakaret etmeyen tehdt etmeyen kalmadı ne bısey soledınız ne ceza aldı hala konusuyo napıyım tamam alıcam dıyorum mesut ıle konustuk tamam daha neyı uzatıyorsunuz bıde baslıga yazdın emırhan altınbay dye zaten bılenler bılıyo en bastada konuda yazıyo daha neyı uzatıpta adamı bu duruma dusuruyorsun

Ben o telefonun çakma olduğunu bile bile verdiysem allah gün yüzü göstermesin bana ben eğer bile bile verdiıysem o telefonu benden kat kat cıksın o para sağlıkla cıksın parayla cıksın bılmıyordum dıyorum bu dolandırmak mı hırsızlık mı oluyor yada cocugum ıcın soylenenler mı yada senın mesajda karımla alakalı soyledıgın mı ya yapılan dolandırıcılık degıl yalnıs anlasılan bısey var ben tamam hata bende dedım konuyu kapatmak amacı ıle cunku ne dıyorum sıteden 2 kısı aradı bana teefon cakma dedı bende hee tm dogru demek kı dedım yoksa mesut benım babagım oglu mu yada sen ben yıne tamam hata bende dedım paranı yatırıcam kardesım dedım

Ya sıtede bu olaydan yapılan kat ve kat daha kötü şeyler var nıye bu kadar ufak bıseyde yada yalnıs anlasılmada bu kadar ılerı gıdıyorsunuz

Yaptıgın dogru mu gel yada ben gelıyım sana ne hırsızım ne dolandırıcıyım bu telefonda 800e geldı borcum var kredı odemem var her ay 2700TL en azınan bı bölümünü kapatsın verıyım ısıme yaramaz dedım ama cok uzerıme gelıyorsunuz uzatıyorsunuz

Benım hosumamı gıdıyor bu kadar ınsana rezıl olmak yada kendıme laf soylettırmek gıtmıyor yada cocugum yada esım yada aılem basımdan gecen olayı ufak bır sekılde anlattım oda kötu nıyetlı olmadıgımı gostermek amacı ile hepsı bu yoksa kımse duygu sömürüsü yapmıyo yada acındırmıyorum kendımı ıyı nıyetlı oldugumu gostermek ıcın bu sıteden kac kere alısverıs yaptım mal verdım ılk defa bole bısey yasıyorum daha dogrusu haksız olarak yasıyorum sercan mevzusunda haklı olarak yasadım oda kapandı aynı saatler ıcınde gıttı

Bunu bi açıkla bakalım !!

thedevil
Hahahaha taktım Ya bir de resimler benim diyor :D:D

Bende kendimi takık sanardım :D şimdiye üşenip sormazdım ben hatta hollandayı navigationumdan siler bidaha Hollanda ile ilgili bulmaca bile cevaplamazdım :D

muratburunce

bende merak ettim bak noldu o hollanda işi :D

srdralc
18-06-2014, 14:57
Namıssız Bilo (http://www.youtube.com/watch?v=O99xmeA_XdY)

hayabusa
18-06-2014, 14:57
yazıyorum yazıyorum siliyorum böyle arsız adam görmedim yemin ederim ,ya git tefeciden borç al paran yoksa daha da rezil rüsva olmadan sildir adını ne biçim erkeksin adamsın babasın sen

ufuksaracci
18-06-2014, 14:58
Hollanda hakkında cevap bekliyor forum. Yoksa hattıda mı Samsung bayii sattı

EmrGti
Ortada ne fatura var ne Hollanda hattı var. O telefonu satarken kesinlikle biliyordu çakma olduğunu ondan sağdan soldan google'dan koydu fotoğrafları. Resmen bütün forumla billur geçti adam ya.

bak fotograflar bızzat benım makınamdan cekıldı kendı makınamdan o yuzden fazla uzatmayın hala pc de kayıtlı telefonun fotografları

BaDCaT
hollandaaa hollandaaaa hollandaaaaaa

Hadi parayi geri gonder de kapansin konu karsi tarafta parayi aldim tamam kapandi desin..Amaaa para iade edilmedigi surece hayatta kapanmaz konu..

techturkey adalet timi

ceyhun737
Bende kendimi takık sanardım :D şimdiye üşenip sormazdım ben hatta hollandayı navigationumdan siler bidaha Hollanda ile ilgili bulmaca bile cevaplamazdım :D

Bildiğin vodafone Hollanda diyor resimde yanlış mıyım :D Uzun uzun paragrafları okuyup duruyorum acaba içinde bana da cevap var mı diye :D

EmrGti
18-06-2014, 14:59
Hollanda hakkında cevap bekliyor forum. Yoksa hattıda mı Samsung bayii sattı

Hat evde olan hat onu taktık calısırmı böyle dıye

BaDCaT
18-06-2014, 14:59
bak fotograflar bızzat benım makınamdan cekıldı kendı makınamdan o yuzden fazla uzatmayın hala pc de kayıtlı telefonun fotografları

Bana fotolarin orjinallerini at metalarina bakicam kiminmis diye hadi bekliyorum

EmrGti
18-06-2014, 15:00
Bildiğin vodafone Hollanda diyor resimde yanlış mıyım :D Uzun uzun paragrafları okuyup duruyorum acaba içinde bana da cevap var mı diye :D

Hat evde olan bır hattı calısmıyordu hatta ıcındeydıde mustafaya telefonu vermeye gıderken yolda kırdım attım hattı calısmıyordu

Evrenoz
Yok tamam sen söylememıssın sımdı onlara baktım ama klavye basında erkek degılım her yerde ölümüde bilsem erkeğim bak

Size bunu anlatmaya calısıyorum konusmalarına herkes dıkkat etseydı hakaretler kufurler havada uçuşmasydı bunlar olmazdı yıne top sizde bunlara izin veren sizsiniz hatta kufur serbest dıyen sensın senın ne hakkın var bana hakaret ettırmeye

Ben ınsan gıbı kapanması ıcın cabalarken sıze eglence olsun dıye uzattınız yada magdur olan ılla tanıdıgınız kardesınzdır kı ses etmıyorsunuz

Ben söylemediysem bana yaptığın alıntıda "namuslu geçinirsin" vs demeyeceksin. Diyorsan da bu lafı gelip yüzüme söyleyeceksin; erkek öyle olunuyor.

muratburunce
yazıyorum yazıyorum siliyorum böyle arsız adam görmedim yemin ederim ,ya git tefeciden borç al paran yoksa daha da rezil rüsva olmadan sildir adını ne biçim erkeksin adamsın babasın sen

adamda ar yokki bide hava atio tabletimden okuyup gülüyorum yazdıklarınızı diye ulan adam olsan gider o tabletini telefonunu satar parayı kapatır kimsenin ağzına laf vermessin bunu başta yapaydın bu kdr sayfa seni yerden yere vurmak yerine adamlığını konuşuyor olurduk tabiki anlayana...

Caesar
Bana fotolarin orjinallerini at metalarina bakicam kiminmis diye hadi bekliyorum

ohoo hollanda hattını atıcak, fatura koyuyordu, şimdide foto koycak:)

Cidden gönderceğini düşünen var mı?

ufuksaracci

Ben herşeyi geçtim ticaret dolandırılık vb.

Ama sen yalancısın ya.

KA®ANLIK
18-06-2014, 15:01
taşşak geçiyor galiba

ya da evi hollanda da

hallüssi halüüsssü haliissüüü görüyoruz galiba...

0ZBMDDSHvcc

mimarsertac
Aynen fotoğraftan anlayan biri ne zaman çekilmiş hangi kamerayla çekilmiş görür. BadCaT alsın fotoları baksın.

Berkan
fotolar senin peki yani o fotorafı googla senden yayıldı ozaman hollanda hattıyla

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

yok ebesi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=M9R4SnOTEd0)

M9R4SnOTEd0

ulas
hollanda bu gece 5 atar beyler

Caesar
18-06-2014, 15:02
Hat evde olan bır hattı calısmıyordu hatta ıcındeydıde mustafaya telefonu vermeye gıderken yolda kırdım attım hattı calısmıyordu

Lan *** o hat türkiyede vodafone hollanda diye mi yazar. Burdan bi şebekeye bağlanır o şebekenin adı yazar.

Mal mıyız lan biz yalan üstüne yalan sana 30 dk müddet parayı iade etmezsen başlık tekrar değişcek direk dolandırıcı sıfatıda gircek. Ondan sonra ağzınla kuş tutsan kaldırtamazsın.

Hadi eyvallah son mesajım son 30 dk süren var.

BaDCaT
18-06-2014, 15:03
PM geldi fotolari atiyormus 12 tane inceleyip yazicam sonucu.

mimarsertac
Çok boş adamsınız ayrıca, adam hollanda'da ki holdingi o hatla konuşarak idare ediyor, hep fesat hep fesat. Ayrıca siz sadece sanayide 20 sap bira içersiniz, sizin neyiniz n3 falan :D

Evrenoz
Çok boş adamsınız ayrıca, adam hollanda'da ki holdingi o hatla konuşarak idare ediyor, hep fesat hep fesat. Ayrıca siz sadece sanayide 20 sap bira içersiniz, sizin neyiniz n3 falan :D

Kimdi la onu diyen, tutulmuştum ona da

Cluba gidip giderken ne giyeceğini forumda soran barzo

serkankıvrak
18-06-2014, 15:04

hat çalışmıyoduda mustafa'ya telefonu vermeye gidiyodumda hattı kırdımda bla bla bla

Bekliyorum ne zaman telefon kesin orjinaldi herhalde gittiğim bayilerden biri değiştirip çakma note 3 koydu kutuya dicek:heyoo:

Caesar
18-06-2014, 15:04

http://i.imgur.com/5AvhWJP.jpg

şu bebeydi dimi o :)

KA®ANLIK
18-06-2014, 15:05
PM geldi fotolari atiyormus 12 tane inceleyip yazicam sonucu.

ya saçmalamayın adamın koyduğu fotoğrafları zaten internetten google dan aratıp buldular ilk sayfalarda....
google dan alınma resimler...

neyi araştırıyorsunuz...

adamın ekranında Vodafone NL yazıyor.

o kadar da değil,
yeter hakikaten ya parasını yolla,
ya da paran yoksa ver varex i üstünü arkadaş versin sana para da kazanmış ol...

varex i de satıyorsun madem, varex i satmış ol...
yani bundan neden kaçıyorsun ben anlamadım açıkçası.

mimarsertac
Kimdi la onu diyen, tutulmuştum ona da

Cluba gidip giderken ne giyeceğini forumda soran barzo

O çok iyiydi :D O konuyu bütün ofis okuduk yarıldık. Sonra gittim, evde kardeşimle bir daha okudum bir daha yarıldım :)

Berkan
ta kendisiydi hahahahahaaha

zamanında barkınında bombabaları vardı saatimi satar vtec alırım gibi onun gibi esaslı bir konuydu :D

ceyhun737
18-06-2014, 15:06
ya saçmalamayın adamın koyduğu fotoğrafları zaten internetten google dan aratıp buldular ilk sayfalarda....

neyi araştırıyorsunuz...

o kadar da değil,

Varex de sebring çıkmasın abi sonra?

EgemeN.
Merak ettim bunuda mı siz çektiniz?

http://juggly.cn/wpjuggly/wp-content/uploads/2014/01/SGnote3-480x418.jpg

Berkan

neyi araştırıyorsunuz...

o kadar da değil,

çin varexi olmasın :eek: :D

by serçe
18-06-2014, 15:07

bence daha fazla yalan söyleme istenilen her bir şeye, bir şey olmuş bu kadar'da bahtsız bedevilik olmaz herhalde

ceyhun737
ta kendisiydi hahahahahaaha

zamanında barkınında bombabaları vardı saatimi satar vtec alırım gibi onun gibi esaslı bir konuydu :D

Onlar efsaneydi ben hala araçlar kısmında yazanları gördükçe şaşırıyorum:D

KA®ANLIK
Varex de sebring çıkmasın abi sonra?

hayır varex inde çakması çok zaten,

onun orjinal olma ihtimalini sorgulamıyor değil insan :)

KÖROĞLU
Valla konuyu okuyorum başından beri,

Hani derler ya bi insan ne yaparsa kendine yapar, cümle alem bir araya gelse yapamaz diye, durum aynen öyle.

Kendi kendini iki paralık etmişsin yazık, şu konuya atacağın bir resim ( eft dekontu) ve güzel bi özür mesajı ile herşey farklı olabilirdi. Yazık üzüldüm senin adına, kaldı ki çocuğum var diyip üzerine yeminler etmişsin, yapma o sabinin günahı yok. Kendi kurduğun cümlelerle çelişiyorsun, hala buranın nasıl bir ortam olduğunu anlayamamışsın.

hani gençsin diycem ama 24 yaşında adam (yaş gerçekse) kendine küfrettirmez, hiçbir para birimi/ miktarı insan şerefinden daha değerli değildir.

Umarım bu konu sana faydalı olur da kendine çeki düzen verirsin. O yüzden imzamı dikkate al ;)

Mağdur olan arkadaşlara da geçmiş olsun, umarım zararınız karşılanır.

mimarsertac
18-06-2014, 15:08
çin varexi olmasın :eek: :D

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-kumandali-egsoz-tofas-k-150-tl-ucretsiz-kargo-kapida-odeme-168796988/detay)

ufuksaracci
İsviçre varex'i

Berkan
Onlar efsaneydi ben hala araçlar kısmında yazanları gördükçe şaşırıyorum:D

onlar öyle ama :rolleyes: :D sadece muhabbet komediydi o acıdan dedim :D