Orijinalini görmek için tıklayınız : (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici
Gerek yok techturkey üyelerıne ben gıdıp rıvada bı hafta sonu kahvaltı ayarlıyım ben sadece bu sıteye üye değilim seat sitesinede üyeyim ve organizasyon bölümündeyım emıl ol harıka bı hafta sonu gecırırım herkese
Ama o sana verıcegım 900 TL yetmez be kardeşim o sadece bi mekanda viski parası boşver
La hala geçirme peşindesin. :o
Bir dakika kimse yazmasın
ceyhun737
18-06-2014, 15:10
onlar öyle ama :rolleyes: :D sadece muhabbet komediydi o acıdan dedim :D
Varexi benim arabaya alalım mı isviçre Varexi imiş öyle dediler:D:D
sercanavcı
18-06-2014, 15:10
ister zarar et ister kar et haklısın haksızsın herşeyi kenara bırak kardeş şu duruma düşecegine parayı iade et aç kal zor duruma düş yine iade et benden tavsiye
Bir dakika kimse yazmasın
Okuyana kadar 2 sayfa atıyordu tamam yetiştim devam edebiliriz
Emir ve mesut u davet edeyim ben
muratburunce
18-06-2014, 15:16
hahaha bunun içinmi yazma dedin bende bişi olacak diye bekliyorum sayfada :D:D
Yanlız bu adam o kadar aptalca yalanlar söylüyor ki başından beri yani IQ seviyesini geçtim zeka seviyesi resmen yerlerde.
Hayır aptallıktan yalan bile söyleyemeyen bu sivri zeka nasıl milleti dolandırmayı başarıyor hayret ediyorum.
Bunun asıl yapacağı iş aslında; 'Çin malı İmitasyon Note 3' başlıklı ilan açıp 300 tl yazması ve sonra telefonu alan kişiye 1500 tl lik gerçek samsung gönderip nasılda dolandırdım kerizi diye sevinmesi lazım.
Bu aptallıkla anca bu kadar yapabilir ama gel gör ki dolandırıyo hala
Yalnız değilmişim :D
hahaha bunun içinmi yazma dedin bende bişi olacak diye bekliyorum sayfada :D:D
valla millet nefes alsın diye yazdım
davetim geçerli ikisini de davet ediyorum
onlar öyle ama :rolleyes: :D sadece muhabbet komediydi o acıdan dedim :D
o bebe bi de bi siteden hummer mı ford f350mi ne alıntı fotoğraf koyup kendininmiş gibi tanıtıp arabamın üzerine lamba taktıracam hangisini taktırıyım gibi bi konu felan açmıştı. Garip insanlar ya :D
heyecanı kaçtı konunun :p
buarada 30dk hikayesinde ciddimisn gayet sayın moderatör Caesar
heyecanı kaçtı konunun :p
buarada 30dk hikayesinde ciddimisn gayet sayın moderatör Caesar
Bak başlığa :)
halilkarakas
18-06-2014, 15:24
puhaahahahahahaha başlık çok piç olmuş :D
oh be bitti sonunda:D 1saatliğine dışarı çıktık çekirdek bayatlamış sıcaktan :D
bide beyler içini boşaltan çıksın kasıyo :hehe: 3kez adsl fişiini söktüm taktım modem hata verdi:D
önce o başlattı :D
ErkanCanS
18-06-2014, 15:25
Üşenmedim baştan sona okudum.Konu başlığının değişmesinden sonra belirgin bi geri vitese takma durumu olmuş :D Fikir gerçekten caydırıcı tebrikler :D
muratburunce
18-06-2014, 15:25
oo 900 tl'ye ünvan sahibi oldu level atladı adam :D
online eft SS'i koycak sanırım
Patisever
18-06-2014, 15:27
Lan ne direndi be gezi parkı bu kadar sağlam olmadı
online eft SS'i koycak sanırım
bu adam telefonu almadan eft-havale vs. koyar mı sence ?
bence telefonu iade ettireceğim diye alıp parayı bile göndermeyebilir :D
mazallah dolandırırlarsa ne olacak ?
parayı gönderir telefonuz vermezlerse aaaa aaa lütfen :D :D :heyoo:
ufuksaracci
18-06-2014, 15:28
İyi ki sitede yaptığım her alışverişte delikanlı dürüst arkadaşlara denk geldim. Ben geçenlerde siteden Caner arkadaşla bir alışverişimiz oldu iki hafta sonra farkettim 3-5 liralık bir parçayı yollamayı unutmuşum . Nasıl sıkıntı yaptım anlatamam hemen yazdım kendisine böyle böyle diye.
Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor aklım almıyor ya. Hatta sitede bir dürü dolandırıcılık konusu açılmışken nasıl hala böyle şeyler yapmayı göze alıyorlar anlamıyorum . Ben mi çok safım ya hesabıma geçen paraya bir hafta dokunmuyorum ne olur ne olmaz diye.
site otomatik gnceller yaşı fakat dikkatimi çekti sen şimdi 21 mi 24 yaşında mısın ?
sahibinden az kullanılmış laptop (http://www.seatclubturkey.com/satiyorum/17379-sahibinden-az-kullanilmis-laptop.html) bu 2010
http://www.seatclubturkey.com/uyelerimiz/16042-merhaba.html buda 2009
haydi bakalım yaşta fake çıktı
muratburunce
18-06-2014, 15:32
site otomatik gnceller yaşı fakat dikkatimi çekti sen şimdi 21 mi 24 yaşında mısın ?
sahibinden az kullanılmış laptop (http://www.seatclubturkey.com/satiyorum/17379-sahibinden-az-kullanilmis-laptop.html)
ordakileride uyarmak lazım üyeliği olan varmı oraya :)
SerkanYazgan.
18-06-2014, 15:35
Abbooow bunun bide abisi varmış :D
Burdada Yaş 23
Profil bilgileri: jogabanito - TuningCadde.Com | Oto Modifiye Platformu (http://www.tuningcadde.com/member.php/20047-jogabanito.html)
Edit
motorlar msupraya atar yaptıgı zaman forumca motor delisini(md) basdıydık. sct ye yayması 30 saniyeyi almazda sanmıyorm kim ugrasır :D
Bayrampaşalı
18-06-2014, 15:37
bı telefon kadar yakınındayım abı bılıyosun napalım bu arkadaşı biz şimdi
camsemih
18-06-2014, 15:40
Afferin sana zaten mesutta ve mustafada var adres bu kadar uğraşmasaydın sorsaydın ben söylerdım
o yee :cool:
konuyu okumaktan yoruldum noldu verdimi parayı :D
serkanaygün
18-06-2014, 15:44
Ceyhun737 Hollanda mevzusuna takılmıştı. :D
Benim de kafamı kurcalayan bu telefonun çakma olduğunu anlayamaman ama sana iade ettikleri telefonun daha kutudan çıkarır çıkarmaz çakma olduğunu anlaman.
İnsan hayret ediyor.
Beyler adres paylaşımı vs suç işlemeyin. Halkı kin ve tahriğe sürüklemekten ceza da alınır.
Tamam adresi vs belli , Mesut bu bilgiler ile dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunsun.
Gerisine yorum yapmayın , 3 gün sonra bu Emirhan'ın başına bir şey gelse, sizden bilinir.
Son derece kesin deliller ile dolandırıcılık söz konusu , savcılık dava açacaktır.
)NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK :
-YTCK. m. 158/1’E GÖRE NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK :
CEZASI 2-7 YILHAPİS + 5000 GÜNE KADAR ADLİ PARA CEZASI VERİLİR.
ANCAK, YTCK 158/1-e,f,j BENTLERİNDEKİ NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SÖZKONUSU İSE, 3 YIL HAPİS, 2 KAT APC.
-E BENDİ : KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ ZARARINA İŞLENİRSE, 3 YIL HAPİS + 2 KAT AĞIR PARA CEZASI.
-F BENDİ : BİLİŞİM SİSTEMLERİ, BANKA VEYA KREDİ KURUMLARI ARAÇ OLARAK KULLANILMIŞ İSE, 3 YIL HAPİS + 2 KAT AĞIR PARA CEZASI.
-J BENDİ : BANKACA TAHSİS EDİLMEMESİ GEREKEN BİR KREDİNİN AÇILMASINI SAĞLAMAK İÇİN NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK İŞLENİRSE, 3 YIL HAPİS + 2 KAT AĞIR PARA CEZASI VERİLİR.
-ETCK. M. 504’E GÖRE NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK :
ETCK. 504’E GÖRE, NİTELİKLİ DOLANDIRICILIĞIN CEZASI, 2-5 YIL AĞIR HAPİS + 2 MİSLİ AĞIR PARA CEZASI.
504. MADDEDEKİ 8 BENTTEN 2 VEYA DAHA FAZLASI BİRLEŞİRSE, 3 YIL AĞIR HAPİS
-ETCK. M. 278 NÜFUZ TİCARETİ :
1-5 YIL HAPİS + MENFAATİN 3 MİSLİ AĞIR PARA CEZASI. SANIK MİLLETVEKİLİ VEYA PARTİ KADEMELERİNDE FİİLİ GÖREV YAPAN BİRİSİ İSE, CEZA 1/3 ARTIRILIR.
SANIK, DEVLET MEMURU İSE, MÜEBBETEN MEMURİYETTEN ÇIKARILIR.
Byler adres falan paylaşmayın sakın. isim soyisimden ve resimden öteye gidemez kimse kanunen yasak olan şeyleri burada yapmayın. Hedef gösteremezsiniz.
SekoLive
18-06-2014, 15:45
konuyu okumaktan yoruldum noldu verdimi parayı :D
müzakereler devam ediyor :)
yazıyla vericeğini söledi
halk icraat görme istiyor .
mesutta parayı bize yemek ısmarlayacağını söledi.
olurda ısmalrmazsa bi konuda ona acıcaz :D
bu karaktersiz 900 ü iade etse bile kapanmaması lazım.iş buraya geldikten sonra ödese temize mi çıkıcak..başka mecralarda devam edicek. tüm postları okudum..ilk sayfadan itibaren çocuğunun da olmadğını düşünüyorum..ödese dahi konu silinmesin.
edit. yada peşini bırakmayın, hukuki yoldan uğraşın. distrbtör iphone vs. uzayıp gidiyor liste, her ağzı yanan sineye çektikçe, allah a havale ettikçe adam yürüyor.ve bunlar mantar gibi çoğalıyor.şimdi bu kadar gürültüden sonra, bence paranızı alıp çekilmeyin.
camsemih
18-06-2014, 15:46
Afferin sana zaten mesutta ve mustafada var adres bu kadar uğraşmasaydın sorsaydın ben söylerdım
Lan safi rüzgar sen allahtan izmirde değilsin neler yapardım sana :D uzatmada parayı yolla hadi çok bilendim sana
Bana attığın fotolar zaten koyduğun fotolar VODAFONE NL yazan hali olan fotolar lazım bana diğerleri değil..Zaten onlar türkçe-ingilizce karışık..
Bilgisayar ekranın çektiğin kernel detayı fotosunu yollama diğerleri gibi kaliteli olarak VODAFONE NL yazan halini gönderir misin...
Bir tane ana ekran çekmişsin ama alt kısmı VODAFONE NL yazacak kısım gözükmüyor.
Byler adres falan paylaşmayın sakın. isim soyisimden ve resimden öteye gidemez kimse kanunen yasak olan şeyleri burada yapmayın. Hedef gösteremezsiniz.
Az önce adres bılgısı telefon bılgısı veren arkadasın sayfa kopyası alınd tesekkur ederım.
Gerekli işlemlere başlanacaktır.
Badcat ,
Resmi zaten google'dan Yiğit koydu. Linke bak , tarihe bak , ocakta yüklenmiş bu :
h t tp://w w w .mobigyaan.com/wp-content/uploads/2014/01/Note-3-KitKat-update.jpg
http://www.mobigyaan.com/wp-content/uploads/2014/01/Note-3-KitKat-update.jpg
mesut para gelmicek bence ama bana
2adana dürüm
sütlüce 1yarım uykuluk
2şalgam
1ayran
ona göre :hehe:
müzakereler devam ediyor :)
yazıyla vericeğini söledi
halk icraat görme istiyor .
mesutta parayı bize yemek ısmarlayacağını söledi.
olurda ısmalrmazsa bi konuda ona acıcaz :D
Serkan Allah iyiliğni versin :hahaha:
Ayaz duruyo dimi sizde hala valla 900 e forumu geç kopege gömün gitsin ziyafet spec :D
Patisever
18-06-2014, 15:48
Sen parayı,vermeyecek mısın onu söyle vermeyeceksen 50tl benden 900 tmamlayalım konu kalsın yeter ya wermiyorsan yaz
Bana attığın fotolar zaten koyduğun fotolar VODAFONE NL yazan hali olan fotolar lazım bana diğerleri değil..Zaten onlar türkçe-ingilizce karışık..
Bilgisayar ekranın çektiğin kernel detayı fotosunu yollama diğerleri gibi kaliteli olarak VODAFONE NL yazan halini gönderir misin...
Bir tane ana ekran çekmişsin ama alt kısmı VODAFONE NL yazacak kısım gözükmüyor.
Vodafone NL yazan foto tek başka yok ve sana yolladığım fotoların dısında baska yok vodafone NL yazan fotoyuda sımdı makınadan cektım makınayı acıp telefonla cekıp sana yolladım pc ye baglanmadı cunku gerı kalanlar zaten orjınal
böyle devam edersen seninde bir kopyanı alırlar
Bayrampaşalı
arkadaşlar hepınıze tesekkurler
bende adresı telefonu tc si herşeyi var ben bekliyorum gerekenı yapmazsa eger ben uğraşırım dedıgım gıbı parasında degılım salak duruma konmayı yediremem kendime peşinide bırakmam bu işin
seko gel kardesım ayıpsın yemek nedır üstüne tatlıda yerız :)
Az önce adres bılgısı telefon bılgısı veren arkadasın sayfa kopyası alınd tesekkur ederım.
tanıdık savcı var dostum istersen yardımcı olurum direk :eek:
serkankıvrak
Bizim burda bir laf vardır sade rüzgarsın diye bilmem anlatabildimmi
SekoLive
18-06-2014, 15:49
seko gel kardesım ayıpsın yemek nedır üstüne tatlıda yerız :)
kanka gelip seni bulmak büyük iş :D
bak yazdıgın foruma yemek ısmarlıcanı görüntüsünü aldım
ısmarlamasan seni sikayet edicem :D
gurkanerkan
18-06-2014, 15:49
Hocam bir insan ancak sizin kadar yüzsüz olabilir.
Mesut zaten yakınsın Çağlayan'a , 30 dakikanı almaz suç duyurusunda bulunmak. İstersen EEE ye başvur , avukat olarak dilekçeni hazırlar.
camsemih
18-06-2014, 15:50
günlük eglencem oldun sen bak bununda kopyasını al :D
Bayrampaşalı
18-06-2014, 15:51
mesut para gelmicek bence ama bana
2adana dürüm
sütlüce 1yarım uykuluk
2şalgam
1ayran
ona göre :hehe:
kanka hala geliceksın sen bılmem anlatabılıyomuyum :)
Serkan Allah iyiliğni versin :hahaha:
Ayaz duruyo dimi sizde hala valla 900 e forumu geç kopege gömün gitsin ziyafet spec :D
evet duruyo ayaz beyin zaten aylık masrafı bu meblanın çok üstüne :) dediğim gibi benim derdim salak yerine konmak o yüzden bırakmıcam peşini
http://www.teknolojioku.com/application/static/data/news/1/1389594534_galaxy-note-3.png
http://www.teknolojioku.com/application/static/data/news/1/1389594629_1.png http://www.teknolojioku.com/application/static/data/news/1/1389594635_2.png http://www.teknolojioku.com/application/static/data/news/1/1389594642_3.png
Kaynak; Galaxy Note 3 için Android 4.4.2 ortaya çıktı (http://www.teknolojioku.com/haber/galaxy-note-3-icin-android-442-ortaya-cikti-16076.html)
Konunun açılma tarihi;13/01/2014 08:21
Sayfa kopyaları dediğin ekran görüntüleri, photoshopla bir kaç dakika içinde yapılabileceğinden ya da benzeri bir vbulletin içinde manuel olarak oluşturulabileceğinden kanun önünde delil teşkil etmez o yüzden boşa artistlik yapma.. 5651 gereği zaman damgalı orijinal sayfaya ihtiyacın var, o da sende yok.
bu karaktersiz 900 ü iade etse bile kapanmaması lazım.iş buraya geldikten sonra ödese temize mi çıkıcak..başka mecralarda devam edicek. tüm postları okudum..ilk sayfadan itibaren çocuğunun da olmadğını düşünüyorum..ödese dahi konu silinmesin.
edit. yada peşini bırakmayın, hukuki yoldan uğraşın. distrbtör iphone vs. uzayıp gidiyor liste, her ağzı yanan sineye çektikçe, allah a havale ettikçe adam yürüyor.ve bunlar mantar gibi çoğalıyor.şimdi bu kadar gürültüden sonra, bence paranızı alıp çekilmeyin.
Sana mı sorucam karektersız olan sensın
böyle devam edersen seninde bir kopyanı alırlar
bu çok iyyidi ya :hahaha:
Vodafone NL yazan foto tek başka yok ve sana yolladığım fotoların dısında baska yok vodafone NL yazan fotoyuda sımdı makınadan cektım makınayı acıp telefonla cekıp sana yolladım pc ye baglanmadı cunku gerı kalanlar zaten orjınal
Diğerlerine zaten birşey diyen yok.VODAFONE NL yazan halinin diğer fotolar gibi çekilmiş halini sordum bana göndermen için çünkü VODAFONE NL yazması kısım kadraja alınmadan çekilmiş.
Zaten mobygaan'dan link verilmiş foto sana ait değil..
Yerinde olsam napıp ne eder bugün eft yapar ve parasını gönderir dekontu koyardım eğer haklıysan bunu yaparsın yoksa ne yaparsan ne dersen de haksız durumdasın.Telefonuda geri alırsın.Sen de kurtulursun.
günlük eglencem oldun sen bak bununda kopyasını al :D
gerek yok alıcağımı aldım .
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2014/01/Dilencinin-Hikayesi.jpg
Bayrampaşalı
18-06-2014, 15:53
Mesut zaten yakınsın Çağlayan'a , 30 dakikanı almaz suç duyurusunda bulunmak. İstersen EEE ye başvur , avukat olarak dilekçeni hazırlar.
abi bekliyorum ben halletmesini olmadı gidicem zaten 10gün boştayım bu aralar ne gerekıyosa uğraşırım yanı
bı pm atıyım ben onunla görüşmek gerekırse dıye
tesekkur ederım gursel abı
sen şimdi kaç yaşındasın emirhan 24mü 21 mi ?
birde hadi sim kart fotosu gelmedi
hadi fatura gelmedi
parayı yatırıcan mı ?
ekleme
mesut tr'deyim yemek ısmarlicaksan görüşelim :hehe: :hehe:
sözüm olsun ayarlarsam gelicem kardeşim
Sayfa kopyaları dediğin ekran görüntüleri, photoshopla bir kaç dakika içinde yapılabileceğinden ya da benzeri bir vbulletin içinde manuel olarak oluşturulabileceğinden kanun önünde delil teşkil etmez o yüzden boşa artistlik yapma.. 5651 gereği zaman damgalı orijinal sayfaya ihtiyacın var, o da sende yok.
Valla evren şöyle bir durum var sen ne silersen sil onlar buluyorlar o yüzden sen ne dersen de zaten şuan yanımda avukat ile beraber bakıyoruz benım ıcın bır problem teşkil etmiyor
ustune gıtmeyın daha ne yalanlar uyduruacak kım bılır :D
ilk başta beni sikayet edicen ama tamammı oyle anlastık bak cayma yoksa darılırım aglarım gözyasları icinde 3.. çekerim üzüntüden
:hahaha:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu avukatla beraber bakıyomuş dağılın :eek:
ceyhun737
18-06-2014, 15:55
Ceyhun737 Hollanda mevzusuna takılmıştı. :D
Benim de kafamı kurcalayan bu telefonun çakma olduğunu anlayamaman ama sana iade ettikleri telefonun daha kutudan çıkarır çıkarmaz çakma olduğunu anlaman.
İnsan hayret ediyor.
Resimler de netten alınmış hala benim diyor az kaldı Samsung kapak resimlerini benden kullanıyor diyecek
muratburunce
18-06-2014, 15:55
daha neyin peşindesin sen sıçtın sıvadın tüy dikecek yermi ariosun?
Sana mı sorucam karektersız olan sensın
Bu mesaj üzerine dava açmak isteyen varsa, resmi geçerliliği olan Zaman Damgası / IP/Host bilgili mesajı paylaşabilirim.
Valla evren şöyle bir durum var sen ne silersen sil onlar buluyorlar o yüzden sen ne dersen de zaten şuan yanımda avukat ile beraber bakıyoruz benım ıcın bır problem teşkil etmiyor
note 3 gibi avukatta çakma deil dimi :D
http://oi57.tinypic.com/20l1nh4.jpg
Avukatına şunu göster velet,
http://www.itusozluk.com/image/nah_246595.jpg
Sen önce bulamadığın fotoğrafları bul, sonra bunları da bulursun.
O yanındaki (?) avukat söylemiyor mu "karaktersiz olan sensin" cümlesinin de aynı suç olduğunu? Yanında avukat varmış da bakıyormuş da..
İsviçrede de 800 TL'ydi di mi telefon.. Amk yalancısı
Bu mesaj üzerine dava açmak isteyen varsa, resmi geçerliliği olan Zaman Damgası / IP/Host bilgili mesajı paylaşabilirim.
kalsın kenarda abi beni seni muthtemelen edicek kullanırız :D
http://www.ulusalkanal.com.tr/images/album/BhRp9xVCIAAwzgq.jpg
EFT saatide geçti bugün bi *** olmaz bundan ...
mertmericozlem
18-06-2014, 15:58
Çok fazla üstüne gitmeyin yaaa :D :D :D
Harbiden de konu eğlence kaynağı olmuş.. Konuyu okuyanları kestt :D
Plaka var mı Emirhan ? Sorgulayalım :D Parayla sorgularım ama sende para boktur :D
http://i.hizliresim.com/LPjWzb.jpg (http://hizliresim.com/LPjWzb)
Yalan konusunda konuşacak olan senden ders almalı,avukat yanında olsa kaç yazar,o işsiz avukatada söyle gitsin başka müvekkiller bulsun onuda çarparsın falan.
Bilgi güvenliği ile yeterince uğraşıyorum avukat ile baksanda birşey anlamaz siber güvenlik konusunda hukuk farklıdır gördüm iki gözüm önüme aksın diyemezsin.
Sorar mısın avukatına siber ortam da cezai işlem uygulamak için kanıt alımı ve sunumu nasılmış ?
ufuksaracci
18-06-2014, 15:59
Bir de yanımda avukatla bakıyorum diyorsun ya. Yanında ki avukat sormuyor mu sana ne yaptım bu nitelikli dolandırıcık diye?
Ahmet Bby
18-06-2014, 16:00
Konuyu 153 kişi okuyor daha sonuçlanmadımı ? Okumaktan yoruldum vallahi
Birisi bilişim suçu mu dedi? CEHv6 var burada, adli bilirkişilik yapabilirim gerekirse.
:)
Emre Akçay
Adliye'de görevliyim. Avukata sorar mısın yanında olana hangi suçtan işlem görebilirmiş adresi yazan arkadaş? Nasıl bir yol izleyecekmişsin?
Patisever
Konuyu duyan geldi amerikadan dedem üye oldu ya la
Avukat ile özçekim istiyoruz.
yanındaki avukat arkadaş söle.. konuyu baştan sona kadar bir güzel okusun..
o zaman kimin haklı kimin haksız olacağını sana anlatır...
iyi çalışmalar
Rıdvan :icon_tup:
Once dava acacak sonra dava sonucuna gore 900 u geri verecek heralde:))))
http://galeri2.uludagsozluk.com/349/tecav%C3%BCz-edilen-kad%C4%B1n%C4%B1n-aids-olmas%C4%B1_496567.jpg
Çok komik çocuk bu ya nabıyonuz la 2 erkek ekranın başında :D
Avukatin diplomasi var mi yoksa ayni mağazadan irsaliyeli kasa fişi şeklinde mi aldin ?
mimarsertac
18-06-2014, 16:02
Emirhan ''i hate niggas'' yazan tshirtle zenci mahallesine düşseydi daha iyi olurdu :)
ufuksaracci
18-06-2014, 16:03
Avukat İsviçre barosuna bağlıymış aslında ama haberi yokmuş
muratburunce
18-06-2014, 16:03
yanında avukat varsa bizim bi tarla işi var kaça bakarmış soruver :D
olm durdurak yok printer degil bildigin lazer kıvamındasn yaza yaza gidiyosun .
ama ııh yemedik bunuda değiştir bence başka taraftan tutmayı dene
Avukat da 1. sınıf clone çıkmasın la?
Avukat da 1. sınıf clone çıkmasın la?
Hollanda'dan aldık 800TL ye nasıl olur faturası var...
SekoLive
18-06-2014, 16:06
rütbeli bi yalancı arkadaşım var ona konuyu gösterdim kendi rütbelerini söktü
üstelik bir ayfonun barındırdığı tüm özellikler bu avukatta da mevcut.
3 değil 5 değil 10 hiç değil babayı alırsınız dicek diye korkuyorum ben :D zaten yaşı 24 falan da değil :D
Annem aldı,avukat mağazası karşısında mühendisler mağazası var,pardon ikisi biraradaydı galiba.
camsemih
18-06-2014, 16:07
900 tl için düştüğün duruma bak çok merak ediyorum bu saatten sonra nasıl sokağa çıkıcaksın insan yüzüne bakıcaksın şerefin, utancın varsa tabi ama oda yok sende. senin gibi model ben görmedim kopyasın galiba sende . ayrıca bu konuyu bana saptırmaya çalışıyo inanmayın siz kaybettiğinizi almaya çalışın ama bakıyorumda oda zor
pardon kuzenim yazmış a gelmedi mi hala bu konu :D
muratburunce
18-06-2014, 16:08
Annem aldı,avukat mağazası karşısında mühendisler mağazası var,pardon ikisi biraradaydı galiba.
bu arada başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum geçen yerde içilmemiş kola buldum inanırmısnız kimse içmesin diye kendim açıp içtim bu kdr düşünceliyim :D:D:D
lan sabahtan beri nasıl vakit geçti anlamadm 5 olmuş, çok yaşa emi :hahaha::hehe:
mertmericozlem
18-06-2014, 16:08
Ahahahahahhahahahahahahahahhaha :D
hadi hadi hadi hadi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=93TY8mrpCaU)
+BONUS;
http://inciswf.com/1284862991.swf
serkanaygün
18-06-2014, 16:09
Konuyu okudukça, sayfayı yeniledikçe kahkaha atıyorum ofiste :D
Hakikaten gün nasıl geçti anlamadım :D
rütbeli bi yalancı arkadaşım var ona konuyu gösterdim kendi rütbelerini söktü
ahahahahha bu cok ıyıdi
muratburunce
18-06-2014, 16:09
lan sabahtan beri nasıl vakit geçti anlamadm 5 olmuş, çok yaşa emi :hahaha::hehe:
harbi yaaa bugünkü mesaiyi yedi bitirdi :D
En kral dolandırıcı mezarında ters döndü yemin ederim.
Valla sabahtan beri bende okuyorum iyi oldu bu mesaiyi bitirdik arkadaş sayesınde :D
yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?
Güzel kardeşim hakkında 500den fazla mesaj yazılmış, bana şu yazılan mesajlardan 10 tanesi yazılsaydı evimi satar arabamı satar borcu öder ve o dekontu buraya koyardım.
24 yaşındasın çoluğum var çocuğum var diyorsun ama gururun yok kardeşim senin. Yazık ben senin çocuğuna üzülüyorum senin gibi bir ahlaksızdan babalık görecek.
Altı üstü 900 lira olm değer mi haysiyetine bu kadar laf ettirmeye? 1001 türlü yalan söylüyorsun, hepsi apaçık ortada ama sen hala yalanı yalanla kapatmaya çalışıyorsun.
Yemin ederim çok üzüldüm senin adına. Bir insan kendini bu hale nasıl düşürebilir aklım almıyor.
Benden sana çok açık ve net bir tavsiye forumdan çıkış yap, yarına kadar hiç mesajlara da bakma cevapta verme. Yarın aslanlar gibi arkadaşın hesabına parayı yatır, o dekontu buraya koy. Sonra da herkesten söylediğim yalanlardan dolayı özür dilerim, ben bi ayıp ettim de.
Burdaki insanlar sövmeyi de sevmeyi de iyi bilir. O yüzden sen böyle bir olgunluk yaparsan kimse senin bir daha bu olayı yüzüne vurmaz. Haa dersen ki ben yapmıyorum, ödemiyorum adının başındaki dolandırıcı sıfatını ömrünün sonuna kadar taşırsın çocuğuna da bırakacağın en büyük miras olur. Bu çocuğun babası dolandırıcı derler.
iyi düşün güzel kardeşim.
mimarsertac
18-06-2014, 16:10
harbi yaaa bugünkü mesaiyi yedi bitirdi :D
İş verimim %50 düştü bu yazıları kopyaladım, hepinizi mahkemeye vericem :D
Anlat anlat heyecanli oluyo
muratburunce
18-06-2014, 16:11
ne zmndır konudayım bilmiyorum ama baya uzun durmuşumki 2. kaskımda mavi olmuş başlarken tek kask maviydi :D
yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?
dağılın beyler, işin sonu :)))
tunerviper
18-06-2014, 16:12
Yetişmesi gereken 2 proje var bıraktım konuyu okuyorum sabahtan beri. Parayı iade etmez boşuna uğraşmayın hukuksal yönden gidin bence.
sezarın patlıcan salatasını unutmuşsun :hehe: :hehe:
http://i.imgur.com/MFiBITXl.jpg
Derdi olan varsa şimdi mikrofona konuşsun
asdasd
.
yaaa hasss..... bu nasıl bi cümle ya :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: :D:D
serkankıvrak
18-06-2014, 16:14
Bende zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ama bu konudan kopamıcam gibi geliyo sabahlar olmasın :D
sezarın patlıcan salatasını unutmuşsun :hehe: :hehe:
hahahah bende aradım o fotoyu sezar abiye dikkat et dıe paylaşcaktım fotoyu ama bulamadım hahaha
muratburunce
18-06-2014, 16:15
sırf konudan kopmamak için mesaiye bile kalırım o derece :D
KA®ANLIK
18-06-2014, 16:15
çocuk sen ne hale düşmüşsün böyle ?
900TL için...
üstelik paran yoksa da adam sana yine yardım etmiş SATMAYA ÇALIŞTIĞIN VAREX ini ver demiş, üstüne para veriyim demiş.
Satmak istemediğin evindeki bir mala da göz dikmemiş...
sen hala neyin peşindesin ben hakikaten çözmüş değilim...
biraz sonra varex satıldı o yüzden o takas işlemini yapamıyoruz yazacakta biri gelir bulur arabasının fotosunu çeker diye korktuğundan demiyor herhalde...
tanımaya başladı TechTurkey i ;)
mertmericozlem
18-06-2014, 16:16
Yemin ederim ofiste kahkaha attım :D 10 kişi başıma toplandı hiç birimiz iş yapmıyoruz, konuya kitlendikk :D :hihih::cokgreen::hahaha:
yaptın tam yapaydın bari :D
vallahi kemikleri sızlıyodur mezarında
Al Capone - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Al_Capone)
Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
olgar dava mava etme bizi alıntı yaptık ayıp edersin :D :hehe:
OrcunInce
18-06-2014, 16:18
Mesai bitmiş ya la :D
.
Allah cezanı vermesin ya , konuya noktayı sen koydun. İnsanların pipileri clone değil ki büzesin :D:D:D:D
muratburunce
18-06-2014, 16:21
http://i62.tinypic.com/wksmdc.jpg
ufuksaracci
Benim pipimin bile bir haysiyeti var benim pipiyi çıkarın denklemden :D
turbo&quattro
Simdi kalktim neler kacirdim :D
olgar dava mava etme bizi alıntı yaptık ayıp edersin :D :hehe:
Hakim o resmi görse beni hapse atar olm ne davası :) bayansa işler değişir oda kötü evli barklı adamım:D
Daha bir şey kaçırmadın.
yusuf hoca , sizin orda kaç para Note3? :D
BurakCengizhanoğlu
18-06-2014, 16:23
50 lira için insanlar birbirini vuruyor bu ülkede emirhancım
SULTANOGLU
18-06-2014, 16:23
Mesut cok gcmis olsun. Az kalsin ben almayi dusunuyordum mesafe uzak oldugu icin almadim. Umarim cozulur en yakin zamanda. Sabahtan beri hayretle okuyorum.
kanım dondu şerefisizm resmi görünce :eek: 28.5 metre olduk galiba :hahaha:
Hakim o resmi görse beni hapse atar olm ne davası :) bayansa işler değişir oda kötü evli barklı adamım:D
Olgar , resimdeki beyaz Galaxy Tab clone mu? :soru:
tayreep_john
18-06-2014, 16:31
yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye? :eek:
adam adaleti dağıtmış hadi buyrun :D
thedevil
18-06-2014, 16:33
vay anasına beee
http://i.hizliresim.com/Ryj5p1.png (http://hizliresim.com/Ryj5p1)
_muhaRRem
18-06-2014, 16:33
note3 sıfır fiyat 1000tl hiçmi şüphelenmiyorsunuz ?? rakam hiç normal değilki.
_cAgdAsH_
18-06-2014, 16:35
yazık bu tıp ınsanları damgalayıp muhurlemek lazım...
Patisever
18-06-2014, 16:35
Beklemedeyiz yarın,duzelt yalnısını derim kardes
Yok mu ya bi gelişme? 140 kişi bekliyoruz bak :D
vay anasına beee
http://i.hizliresim.com/Ryj5p1.png (http://hizliresim.com/Ryj5p1)
Sen gene tost makinası diye editlemişsin hıyar çıkanda var :D
İnternetten aldığı telefon kutusundan salatalık çıktı - ZAMAN (http://www.zaman.com.tr/gundem_internetten-aldigi-telefon-kutusundan-salatalik-cikti_2195593.html)
abi sana rakip çıktı
hep beraber bekliyoruz bakalım avukatcıgımlaymııssn ya hımmına :D
http://i.imgur.com/7pC8yoo.gif
Bayrampaşalı
18-06-2014, 16:46
beklıyorum şuan arkadaşlar telefonla görustuk ortak bıyerde buluşucaz ya laptop verıcek ya eşının note2 sını verıcek yada fotograf makınası verıcek
haber geldıgı gıbı paylasıcam sızınle tekrar
Film tadında konu olmuş, bir sayfa okurken 3 sayfa daha yazılmış ama sonunda bitirdim tüm mesajları.. :)
Denecek çoğu şeyi söylemişsiniz zaten Emirhan için, hoş zaten kendi ipini kendi kesmiş..
Fakiriz acıtasyonu yapmış olmadı, zenginizden devam etmiş tutmadı, avukat mahkeme tehdit olayına gireyim demiş gene yemedi.. Adam azılı yalancı, yaman dolandırıcı haa :)
Gerçekten iyi niyetli biri olaydın sabahtan beri min 200-300 kişi okumuş, sana inansalardı herkes 3-5TL verir borcunu kapattırırdı ama işte adam olamayınca madam ediyorlar..
Galiba an itibariyle sonuç: Borcum borç ama nah ederim mi?
beklıyorum şuan arkadaşlar telefonla görustuk ortak bıyerde buluşucaz ya laptop verıcek ya eşının note2 sını verıcek yada fotograf makınası verıcek
Onlarda çakma olmasın :D
Valla almadan önce devrelerine varana kadar içini felan açın eksik malzeme var mı kontrol edin? :heyoo:
Bayrampaşalı
18-06-2014, 16:54
Onlarda çakma olmasın :D
Valla almadan önce devrelerine varana kadar içini felan açın eksik malzeme var mı kontrol edin? :heyoo:
sütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yermiş :) bıdaha olmaz öle bişey
muratburunce
18-06-2014, 16:54
sakın tek gitme sağı solu belli olmaz yanına bi kaç kişi al git... aldığın ürünleride iyice incele sağında solunda bişi varmı alır almaz fotosunu çek ürünlerin sonran bişi çıkar başın ağrımasın hatta verirken yanındakileren rica et video fln çeksinler sonra zorla aldı fln der...
1 saattir okuyorum , harbi ibretlik.
SekoLive
18-06-2014, 16:56
para iade olmadıgndan ötürü bizim yemek gitti beyler :(
mesut işi çözdüğünde yazda konu havada kalmasın.
Bayrampaşalı
18-06-2014, 16:56
sakın tek gitme sağı solu belli olmaz yanına bi kaç kişi al git... aldığın ürünleride iyice incele sağında solunda bişi varmı alır almaz fotosunu çek ürünlerin sonran bişi çıkar başın ağrımasın hatta verirken yanındakileren rica et video fln çeksinler sonra zorla aldı fln der...
tesekkur ederım hocam duşuncen için
bakalım telefon gelsinde gerisi kolay beklemedeyım şuan
para iade olmadıgndan ötürü bizim yemek gitti beyler :(
mesut işi çözdüğünde yazda konu havada kalmasın.
aldıgım sanıye yazarım kanka beklıyorum bende
gel akşam ayıp edıyosun he sende
İyi haberler bekliyoruz :). Hadi bakalım bu konunun sonu nasıl bitecek :D
tesekkur ederım hocam duşuncen için
bakalım telefon gelsinde gerisi kolay beklemedeyım şuan
aldıgım sanıye yazarım kanka beklıyorum bende
gel akşam ayıp edıyosun he sende
Neden paranı almıyorsun ki? Alacağın aletin ne çıkacağı meçhul, orijinal mi çıkar çakma mı çıkar belli değil.. Orijinal çıksa bile bozulur, mozulur bir dünya dert..
Temiz temiz al paranı, rahat etsin kafan..
overblack
18-06-2014, 16:58
Beyler ben Dirk Kuyt. Hattım çalınmıştı buraya gönderdiler.
Bayrampaşalı
18-06-2014, 17:00
Neden paranı almıyorsun ki? Alacağın aletin ne çıkacağı meçhul, orijinal mi çıkar çakma mı çıkar belli değil.. Orijinal çıksa bile bozulur, mozulur bir dünya dert..
şuan parası yokmuş abi 2 haftadan önce ödıyemezmiş napıyım böle degerlendırıyım dıyorum zaten laptop a ıhtıyacım vardı alırken kontrol ettırcem bı yakınımla gıdıcem kendısı ıyı anlıyo elektronık eşyalardan
muratburunce
18-06-2014, 17:00
aynen yada yanındayken laptop getirirse yad agetirdiği ürüne göre biyere satmaya gidin ne kdr ediyomuş 900 ve üstü derse hemen bozdurun al paranı bencede verdiği ürün senin zararını karşılayacakmı bide orası var...
şuan parası yokmuş abi 2 haftadan önce ödıyemezmiş napıyım böle degerlendırıyım dıyorum zaten laptop a ıhtıyacım vardı alırken kontrol ettırcem bı yakınımla gıdıcem kendısı ıyı anlıyo elektronık eşyalardan
Vereceği şeyi 2 hafta rehin tut.
" 2 hafta içerisinde parayı ayarlayıp , bu malını geri alacaksın de "
Bu kadar basit , evren müdürün dediği gibi temiz temiz paranı al kardeşim.
2 hafta değil önümüzdeki hafta
Bayrampaşalı
18-06-2014, 17:07
2 hafta değil önümüzdeki hafta
tamam emırhan sıkıntı yok sımdı laptopmu getırıyosun note2 mı ona gore cıkıcam yola
Beyler ben Dirk Kuyt. Hattım çalınmıştı buraya gönderdiler.
Elime düştün panpa
http://i.hizliresim.com/BXjj8Q.jpg
MARJINAL_SUFI
18-06-2014, 17:11
konuyu baştan sona okudum.. vallahi ne yalan söyleyeyim helal olsun foruma.. duyarlı arkadaşlara.. ve bu yanlışa dair bir olabilmeye..
emirhan a gelecek olursak ; unutma herkes kendi kaderinin demircisidir..
deveyide yardan uçuran bir tutam ottur..
Şu baslıkta ve google ' da ismin çıkıyor.
Bunun bile bir haysiyeti olmalı sende diye düşünüyorum.
Ama arkadaşların dediği gibi her yoruma ukalaca bir tavrın var.
Her soruya her yoruma seviyesizce cevapların var , ver parayı bitir işi.
Bu dünya da yersin boğazından geçer güzel kardeşim fakat bak ne güzel diyorsun eşim çocuğum var.
Artık kendinden önce düşünmen gereken birileri var demek ki hayatın da , dediğim gibi bu dünyada boğazından geçer ama bilmem diğer tarafta o boğazdan neler geçer.
tamam emırhan sıkıntı yok sımdı laptopmu getırıyosun note2 mı ona gore cıkıcam yola
Laptop......
camsemih
18-06-2014, 17:21
Ne o popiş bütün parayı avukata mı verdin bana dava açmak için 900 tl ayarlayamadınmı süt dökmüş kediye dönmüşsün yok haftaya yok laptop yok note 2 güzel madama bağlıyosun sevdim seni
Bayrampaşalı
18-06-2014, 17:22
Laptop......
tamamdır beklıyorum mertere gelıcem dırek
PROMINENT
18-06-2014, 17:30
telefonu vereceksin laptop alacaksın. yinede çok riskli ...
adam telefonu geri alınca yarın konu açmasın orjinal samsung 1.100 diye :)
Bayrampaşalı
18-06-2014, 17:31
cıkıyorum sımdı arkadaslar buyukcekmece metrobuste bulusucaz alıcam laptopu gelınce bılgı verıcem sıze
tesekkurler hepınıze
LnchCntrl
18-06-2014, 17:43
inş gelir bakalım da çözülür olay
CooLeqenD
18-06-2014, 17:51
şşş dikkat ette onlarda çakma çıkmasın :D
Bence ne laptop ne telefon nede başka bir şey alma, senet imzalattır ödediğin miktar kadar ve 2 hafta bekle. Seninde için rahat olur :)
1100 liraya orcinal bebekler bebeyi nöte 3 satarim
made ın JAPAN
18-06-2014, 18:12
sonuç ne oldu b.çekmecede baktırırız istersen mallara sağlammı diyee
Baştan sona okudum sabahtan beri vakit geçti valla :))
O değil bi viski(!) Parası veremiyomuymuşda telefondu laptop du uğraştırıyo
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/165557-dolandiricilik-lutfen-acil-yardimlariniz-gerekiyor.html
bunu da yaptın mı lan? motor inik, paranda yoktu. adamlara aracı sattın, parayı alıp aracı göndermedin ? aldğın parayla aracı yaptırdın.adamlara da burda yaptğın gibi laf yaptın..adamlar seni ifşa edince sende dolandırıldım diye konu mu açtın ?..vay vay vay bunu da yaptın mı gerçekten yoksa yine mağdurmusun ?
Mivec_4G63
18-06-2014, 18:42
vurmayın öldü
32'ye girecem, hayatı ve insanları bu forum sayesinde tanıdım.
üşenmeden baştan sona okudum, arkadaş sen ne yüzsüz "adam"mışın
vodafone nl yi hala açıklamadın
faturayı koymadın koy diyenleri inatla iplemedin üstüne insanların sinirlerini de zıplattın
ilk sayfalarda acıtasyon yaptın yok anneme kardeşlerime bakıyorum gerektiği zaman 11-12 ye kadar çalışıyorum diye şimdi millete viski ısmarlarım felan yazıyorsun harbi ne ayaksın anlamadım.
hayatın yalan dolan
vurmayın öldü
Ahahahahah cok iyiydi :D
Allah'ı, dini, kitabı ağzından düşürmeyen elemana bak.
Çoluğuna çocuğuna acıdım vallahi.
tamam verme cevap ben öğrendim.tam bir pislik çıktın. dolandırıldım diye açtığın konuda adamı 5-6bin dolandırmışsın, mahkemelikmişsin..sen neyin peşindesin.
lütfen, daha öncede yazdım, laptop alıp bu adamı salmayın ve hukuki yönden uğraşın.mahkemelik olan başkaları var mutlaka iletişime geçin..
tamam verme cevap ben öğrendim.tam bir pislik çıktın. dolandırıldım diye açtığın konuda adamı 5-6bin dolandırmışsın, mahkemelikmişsin..sen neyin peşindesin.
lütfen, daha öncede yazdım, laptop alıp bu adamı salmayın ve hukuki yönden uğraşın.mahkemelik olan başkaları var mutlaka iletişime geçin..
Bu elemanın da her zaman elinde delil var. Diğer konuda da karşı tarafı ceza evine sokacak kadar delili varmış.
Ulan bu kafayla gidersen yakında sen girersin mapusa. Uyandırsın biri şunu :D
LnchCntrl
18-06-2014, 19:13
Senin çocuğun var mı gerçekten bi onu söyler misin
Şizofreni kötü bir hastalık
mad_max1978
18-06-2014, 19:22
Arkadaş lar çocuk falan karıştırmayın bence hiç hoş olmuyor
LnchCntrl
18-06-2014, 19:24
Arkadaş lar çocuk falan karıştırmayın bence hiç hoş olmuyor
Yanlış anlaşılmayım, o kadar yalan söyledi ki sadece merak ettim, çocuğu var mı diye. Yoksa laf etmemde ettirmemde
Yazik gercekten yazik bide su siteye uye olup adam dolandirmaya calismak nedir la bu site otomobil sitesi goruntusu kiliginda bir dedektiflik sitesi yemin ederim adama yuvada caldigi silgiyi anlattirirlar :D
TolgaEsentepe
18-06-2014, 19:42
sadece yazık diyebiliyorum çok açık bir şekilde herşey ortada bilerek verilmiş bu telefon..
İsviçrede 800 TL imiş ya bu telefon.. Hem de samsung mağazasında..
Geçmiş sayfalarda resmi samsung İsviçre fiyatlarını açıklamış, 700 küsür İsviçre frangı olduğunu samsungun resmi sitesinden göstermiştik. Hizmete devam ettik, malı menşeinde araştırttık.. Şu anda isviçrede bulunabilecek en uygun cihaz 590 İsviçre frangı...
İsviçre vatandaşları merak ediyor Zurichte 800 TL'ye hangi samsung mağazasında satıldığını..
Bayrampaşalı
18-06-2014, 19:50
Laptop u aldim arkadaslar sorun yok saglam cikti dedigi gibi
Yardimi gecen herkese cok cok tesekkurker
Iyiki varsiniz techturkey :)
bi önceki sayfaya bak mesut
http://www.techturkey.com/forum/7518843-post679.html + 673
Birsey soracagim bi ara sahtekar kullanicalarin profilinin uzerinde satis yasakli kullanici yaziyordu o devam ediyor mu? Yada bu tarz kullanicalarin uyeligi iptal ediliyor mu?
Hadi hayırlı olsun. Ancak ben bu arkadaşın satış yasaklılar listesine girmesini isterim. Çünkü tek vukuatı bu değil.
bide onursümer siteye açtığı ilanda 3 fotoda ayrı bilgisayarların tarzında bişe demişti hangisini aldın acaba :Dhaydi bakalım buyrun yeni konumuz 'lapdance' dur yanlış oldu laptop :D
Emir_b16a
18-06-2014, 19:57
yarın öbürgün bilgisayarımı çaldı bu die polis yollamasın eve :D
Valla bilemedim laptop işinde iyi mi yaptınız ama hayırlısı olsun, böyle yanar döner yalancı adamlardan hepimizi korusun..
ceyhun737
18-06-2014, 20:06
Hadi hayırlısı olsun inşallah ama ben hala hollandadayım :D
Hadi hayırlısı olsun inşallah ama ben hala hollandadayım :D
Ahujansjsmsmdkdnsnsjdh :D :D
emrgti en son mahkemeye verecekti sora noldu kacirmisim :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/165557-dolandiricilik-lutfen-acil-yardimlariniz-gerekiyor.html
bunu da yaptın mı lan? motor inik, paranda yoktu. adamlara aracı sattın, parayı alıp aracı göndermedin ? aldğın parayla aracı yaptırdın.adamlara da burda yaptğın gibi laf yaptın..adamlar seni ifşa edince sende dolandırıldım diye konu mu açtın ?..vay vay vay bunu da yaptın mı gerçekten yoksa yine mağdurmusun ?
hakkınızı hukuki yoldan arayın bakın benim okuduğum bir distirbtör ve iphone olayı daha var ve daha sonradan ulaştğım konuştuğum 2 insan 6bin lira dolandırılmış. şuan mahkemelik durumdalar.suç duyurusunda bulunsaydınız belki onların davalarında bir işe yarardı.ben size özel mesaj atıyorum.
Ceyhun hahahahahhahahahaha hollanda çık aradan :D
ceyhun737
18-06-2014, 20:13
emrgti en son mahkemeye verecekti sora noldu kacirmisim :D
Avukata öpücük bize de laptop verdi:D
ceyhun737
18-06-2014, 20:15
Ceyhun hahahahahhahahahaha hollanda çık aradan :D
Eğlence erken bitti:D Wesley Sneijder burda:D
laptopmu ? biri bizide dolandirsin mk :D
ProdriveSTI
18-06-2014, 20:19
Laptop u aldim arkadaslar sorun yok saglam cikti dedigi gibi
Yardimi gecen herkese cok cok tesekkurker
Iyiki varsiniz techturkey :)
O laptop'la gece bir cs'ye gel sen,fps ne durumda bakalım.Eğer sağlamsa Onur'a sat ciddi para verir.Kaç gündür fps düşük,oynayamıyor garibim. :hehe:
ulan biyere kadar gittik bütün şamatayı kaçırdık la.... adam 37 sayfa boyunca telin sahte olduğuna dair ne bi kanıt sunmuş ne o saçma sapan fotoğrafları açıklamış nede netten indirdiği hollanda hatlı screenshot a cevap vermiş, sallamış sıkmış durmuş alakasız şeyleri....
aliburma
18-06-2014, 20:33
var ya nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığımı anlatamam. konunun hepsini oku. son sayfada laptopu aldım yazsın. nerde la adalet? nerde haaaaa!!!
900 TL için 39 sayfa insan kendine yazı yazdırmamali ayıp.
kelalper
18-06-2014, 20:38
ulan ne güzel kelebek tadında gidiyordu. ben bu çocuğun karısına çocuğuna acıdım gerçekten.
ersandeniz
18-06-2014, 20:39
neyse, kimle alışveriş yapılmayacağını öğrenmiş olduk, ama ben olsam laptopı almazdım, haftaya parayı alırdım, neme lazım çalıntı malıntı çıkar..
aliburma
18-06-2014, 20:41
ulan ne güzel kelebek tadında gidiyordu. ben bu çocuğun karısına çocuğuna acıdım gerçekten.
değil mi abi yaa... ama hareketli olmasına mukabil film çabuk bitince tadı kaçıyor. kırk sayfa oku. laptoplu sonu haketmiyorduk yeminle...
Hadi hayırlı olsun. Ancak ben bu arkadaşın satış yasaklılar listesine girmesini isterim. Çünkü tek vukuatı bu değil.
başka nerde vukuat varmış göster bakalım uzatmayın iş bitti herkes memnun halinden
mimarsertac
18-06-2014, 20:59
Arkadaşın maduriyeti giderildiğine göre, ***** şahsın ilan açması yasaklanmalı ya da üyeliği iptal edilmeli derim ben. Yönetime açık çağrı.
Yoo iş bitmedi, nickinin altına satış yasaklı mı yazalım yoksa dolandırıcılık şüphelisi mi yazalım diye düşünüyoruz şu an.
başka nerde vukuat varmış göster bakalım uzatmayın iş bitti herkes memnun halinden
http://www.techturkey.com/forum/7518924-post698.html
Halinden memnun olanlar kimlermiş el kaldırsın ?
Edit ;
Yoo iş bitmedi, nickinin altına satış yasaklı mı yazalım yoksa dolandırıcılık şüphelisi mi yazalım diye düşünüyoruz şu an.
fark etmez abi, herkes kiminle konuştuğunun farkına varsın yeterli :D
Bayrampaşalı
18-06-2014, 21:01
beyler ben mecbur oldugum ıcın aldım laptop u yoksa başka turlu para alamazdım yazdıklarını gördunuz yanı nerdeyse ben suclu cıkıcaktım
ama sonunda kabul ettı cakma mal sattıgını ve aldı gerıye
genede kazık yemıs oldum ama yapcak bısey yok bunada şükür oraya kadar gıdıp boş dönmekte vardı
tekrar söluyorum herkese çok çok tesekkur ederım iyiki varsınız işimizi çözdük buda bana ders oldu bundan sonra bişey alırken 50 kere düşünüp öle alırım
PiscocuK
18-06-2014, 21:01
ee bundan sonra ne olacak.Bittimi yani?
Ya ne insanlar var be. Yüzsüzlüğünde bu kadarı
arsenikli
18-06-2014, 21:07
Dün geceden beri 38 sayfa boyunca hiç bişey yazmadım bekledim bakalım ne olucak diye, kendi aralarında anlaştıklarına göre bırakın kapansın konu
isminin altına bişey yazıcağınıza banlayın daha iyi satış için yasak koyun ama bence bu şekilde bişey yapmayın büyüklük abilik sizde kalsin
edit : özür diliyorum ve ben karışmak istemiyorum sizler bildiğinizi yapın
hakkınızı hukuki yoldan arayın bakın benim okuduğum bir distirbtör ve iphone olayı daha var ve daha sonradan ulaştğım konuştuğum 2 insan 6bin lira dolandırılmış. şuan mahkemelik durumdalar.suç duyurusunda bulunsaydınız belki onların davalarında bir işe yarardı.ben size özel mesaj atıyorum.
O adamların yediği boklar kanıtlandı cezalarının onanmasını beklıyoruz napalım senıde yollayalım mı yanlarına senın dilin amma uzunmuş bee
O adamların yediği boklar kanıtlandı cezalarının onanmasını beklıyoruz napalım senıde yollayalım mı yanlarına senın dilin amma uzunmuş bee
rahatsız mı etti canım yollasana :) bence sen konuşma fazla benim adımla.
Sen bir daha benım aılemle alakalı bırının adını agzına alda
rahatsız mı etti canım yollasana :) bence sen konuşma fazla benim adımla.
bence sen konuşma fazla kendı ısıne bak
Burdan benim eşime salak salak mesajlar çeken o ş.refsize sesleniyorum karşıma çıkıpta eşimle o şekilde konuşsana erkekliğini göreyim
Sen bir daha benım aılemle alakalı bırının adını agzına alda
ya bişey yapabilecekmiş gibi konuşuyosun sabahtan beri. bişey yaptığında yok, paso sıkıyosun.
özür dilemen gereken yerde hala millete salça oluyosun.
21 mi 24 mü artık kaç yaşındaysan, utan da kendine gel artık.
vay arkadaş hem suçlu hem güçlü hemde atarlı
Burdan benim eşime salak salak mesajlar çeken o ş.refsize sesleniyorum karşıma çıkıpta eşimle o şekilde konuşsana erkekliğini göreyim
Eğer bu gerçek ise, ki inşallah değildir. Hiç doğru bir hareket değil. Mesajın geldiği numarayı yazın bence.
LnchCntrl
18-06-2014, 21:13
Sen daha ne konuşuyon senden 10 yaş büyük adama nası bi hitap şekli, böylesine abilik kardeşlik islemez.
beyler ben mecbur oldugum ıcın aldım laptop u yoksa başka turlu para alamazdım yazdıklarını gördunuz yanı nerdeyse ben suclu cıkıcaktım
ama sonunda kabul ettı cakma mal sattıgını ve aldı gerıye
genede kazık yemıs oldum ama yapcak bısey yok bunada şükür oraya kadar gıdıp boş dönmekte vardı
tekrar söluyorum herkese çok çok tesekkur ederım iyiki varsınız işimizi çözdük buda bana ders oldu bundan sonra bişey alırken 50 kere düşünüp öle alırım
Mecbur olduğun için değil hafta sonu paranıda alıp cebine koyardın ben senden sonra Samsung'a gittim mağaza müdürü ile konuştum arayıp sorabilirsiniz telefonun orjinal olduğunu söylüyor ve kim çakma diyorsa kendini şaşırmış diyor.
Bunu söleyen samsung mağaza müdürü bu arada
Mecbur olduğun için değil hafta sonu paranıda alıp cebine koyardın ben senden sonra Samsung'a gittim mağaza müdürü ile konuştum arayıp sorabilirsiniz telefonun orjinal olduğunu söylüyor ve kim çakma diyorsa kendini şaşırmış diyor.
Beraber gidip mağaza müdürüne telefonu göstermeyi deneyin.
tmam herkes kendi işine baksın işte rahatsız etmeyin. konu kapandı adam laptopu aldı mutlu ne uğraşıyorsunuz işinize bakın.baksanıza olum işinize çocuğun ekmeğine taş koymayın.yeter uzatmayın herkes halinden memnun.
samsung yerine samsumg mağazasına gitmiş olmayasın ??
ceyhun737
18-06-2014, 21:17
samsung yerine samsumg mağazasına gitmiş olmayasın ??
Ben Samsun'a gitti anladım :)
aykutsafakyaman
18-06-2014, 21:19
Ben Samsun'a gitti anladım :)
Suan zurihte :)
Eğer bu gerçek ise, ki inşallah değildir. Hiç doğru bir hareket değil. Mesajın geldiği numarayı yazın bence.
Karıma ne etmediği hakaret ne söylentiler kalmamış kadın beni arıyor böyle böyle diye ve ben bu kişiyi bulucam ismi soyismi ve resmide var zaten yapılan şerefsizlik aynı zamanda yine forumda
3 kişi daha yine eşime yazmış kardeşim siz kimsiniz lan bu cesaret nerden geliyor
Ayıp lan namussuzsunuz olum nasıl bı hareket bunlar nasıl ınsanlarsınız sız
Karıma ne etmediği hakaret ne söylentiler kalmamış kadın beni arıyor böyle böyle diye ve ben bu kişiyi bulucam ismi soyismi ve resmide var zaten yapılan şerefsizlik aynı zamanda yine forumda
3 kişi daha yine eşime yazmış kardeşim siz kimsiniz lan bu cesaret nerden geliyor
mağduriyet mi yarattın ? :D seni ders diye okuturlar lan değişik. adama bak ironi yapar gibi namus haysiyet fln bahsediyor.nasıl konu değiştirdi bak bak
Arkadaşlar konunun cılkı çıktı. Forum amacından cikti. Bu kullanıcıyı satış yasaklı yapacağız.
tmam herkes kendi işine baksın işte rahatsız etmeyin. konu kapandı adam laptopu aldı mutlu ne uğraşıyorsunuz işinize bakın.baksanıza olum işinize çocuğun ekmeğine taş koymayın.yeter uzatmayın herkes halinden memnun.
Arkadaşım o bahsettiğin konuda adamların sicil kaydında cinayet hırsızlık gasp tecavüz var ve zaten 9 tane mahkemeleri devam ediyormuş ve ben mahkemeye verdim gerekenler sonuç şu itiraz etti ama avukatın söylediği itiraz kabul etmeyip ceza onancak ve aynı zamanda bu adam bana geldi defalarca özür diledi yanında karısı eşi biraderi mahkemeyi çek diye çekmedim sebebi bende çok sıkıntılar çektim birgün gel çayımı çorbamı iç sana dosyaları gösteriyim daha iyi anlarsın
Koy yazan terbiyesizlerin numarasını foruma onlara da gereken yapılır .
_cAgdAsH_
18-06-2014, 21:28
avukatına okut msjları..
Facebooktan yazan kişilerin isim - soyisimleri neler?
Ne yazdılar, ekran görüntüleri nedir?
Mesaj çekilen numara ve mesajda yazılanların ekran görüntüleri ne?
Görelim bakalım hele bi
Yine kuru sıkı gibi geldi bana. Numarayı yazın, veya whatsapp tan fotoğrafına bakın vs. vs.
Benim kız arkadaşıma veya eşime yapılsa kapısında biterim. Ancak siz sadece yazmakla yetindiğiniz için, yine sağa sola sıkıyormuşsunuz gibi geliyor bana.
Herkes durumu anladi sanırım. Lutfen cvp yazmayin. Daha sonra kilidi açarız.
Sevgili kullanicilar oncelikle Ilgili kullanicinin satis yasakli bir kullanici oldugunu belirtmek isterim.
Bu kadar cok sorun yasandigina gore, Techturkey uzerinden satis yapmasi artik uygun degildir
Bence bu konu ibret-i alem olmalı. Böyle bir muhteşem yalancı ve dolandırıcı zor gelir dünyaya doya doya yaşamalı insanlar bunu o yüzden açıyorum konuyu :)
Ya kardeş, hala samsung mağazasına gittim diyorsun. Samsung'da imei değiştirme menüsü mü olur? Sen neyin dalgasındasın? Ona orjinal diyen müdüre benden çok selam söyle.
Diyeceğin çok basit , "arkadaşlar yanlış anlaşıldım , özür dilerim."
Yalan rüzgarı senaristi seni görse, görevini bırakırdı...
bir aralar news.anet.net.tr de XoR diye bir kullanıcı vardı , 8000000 lira harcadığım lanet impreza diye konu açmıştı. Bu da ona döndü...
emre.ates
19-06-2014, 10:38
finali meğenmedim ama yetenekli sürükleyici okunabilir.
Ya kardeş, hala samsung mağazasına gittim diyorsun. Samsung'da imei değiştirme menüsü mü olur? Sen neyin dalgasındasın? Ona orjinal diyen müdüre benden çok selam söyle.
Diyeceğin çok basit , "arkadaşlar yanlış anlaşıldım , özür dilerim."
Yalan rüzgarı senaristi seni görse, görevini bırakırdı...
Bak konuyu bastan aliyorum bu telefon bana geldiginde ben yine o magazays gittim neyse dun yine gittim inanmiyorsaniz arayin diye soluyorum neyse ben mustafa verdim taki dun sabah siteden bir tsnidigim beni aradi ve emir telefon cakma diyene kadar bende orjinal diye biliyordum dun mesuta gerekeni zaten soyledim inanmistir heralde kendisi sonra zatrn aradim mesutu gel dedim inanin bende bilmiyordum
Zaten savunmuyorum ama dolandirici degilim haberim yoktu diyorum dun sabah ogrenrim ve mesutu aradim zaten onada soyledim
İnanin dolandirici degilim inanmiyorsunuz ama burdaki kisiler esimi fscebooktan taciz ediyo zor durumdayim ve daha da zor durumda birakiyorsunuz ben istemeyerek bi yalnis yapmis olabilirim ama karsiligi aileme kadar mi gidicek tada boyle terbiyesizlikler mi yapilicak
Burdan tekrarliyorum herkesten ozur dilerim ama bitsin artik su olay cunku yeterince sor duruma dusmekle beraber esimi annemi kardesimi facebook uzerinden taciz eriyorlar ve forumda grup olmuslar facebook linkini cesitli porbografik sitelerde paylasilicagi yazmis bu mudur hak hukuk tada forumun adeleti ben mesut ile anlastim konu kapandi ama farkli yerlere ceken insanlsr devam ediyo yapmayin beyler
SekoLive
19-06-2014, 10:44
beyler eşini taciz eden kimse böyle bişey doğruysa bu adamdan daha beter drumdasınız.
gerçekden taciz gibi bişey varsa koy görüntüleri sende.
konuyu tam okuma fırsatı bulamadım
hafta sonunu iple çekiyorum, oturup baştan sona yavaş yavaş okuycam
crazydog
19-06-2014, 10:45
Eğer gerçekten eşini taciz vs eden varsa koy buraya görüntülerini herkez bilsin kim olduğunu zaten öyle bi durumda yönetimde gereğini yapar.