Orijinalini görmek için tıklayınız : polo TDİ R :)
alalı 1 seneden fazla oldu da konuyu yeni açmak nasip oldu :)
çok bişi yok bildiğin boşline polo :D
3.5 luk eibach yay var sadece dışında.jantlar orjinal vw bayii den bu jantlarla alınmış.sunroofu ben taktırdım webasto olduğu için pişman değilim.sorunu yok şükür:)
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/l/t31.0-8/p180x540/1278165_10151713158073999_279433566_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/q75/s720x720/10257109_10152259242638999_7744491744558051796_o.j pg
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/q71/s720x720/10321779_10152259235973999_522211235192460355_o.jp g
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/q74/s720x720/10373125_10152259242848999_235161829539604421_o.jp g
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/q82/s720x720/10256637_10152259243588999_3189947521809269330_o.j pg
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10325200_10152265234333999_1585704319461088329_n.j pg
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/q77/s720x720/10295312_10152259228258999_3368350954419222101_o.j pg
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10402868_10152313723818999_7700439042004584401_n.j pg
buda dyno sonucumuz
downpipe egzos megachıps yazılım box
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/p180x540/10481938_10152497495712300_1403830252615226067_n.j pg
351BAu8SaWY
polo 1.6 tdi dyno - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=351BAu8SaWY&list=UUS8T13eoip_XNMk98NFnJgQ)
Maşallah Kamer çok güzel değerler vermiş araç,
hep Bks plaka mı alıyosun ne ayak :D
ygtkrmdnz
23-06-2014, 16:16
Masallah , cok tehlikeli :)
Octavia RS
23-06-2014, 16:19
Maşallah poloya
masallah polomuza:icon_tup:
EmrahERKAN
23-06-2014, 16:32
Maşallah Kamer cok iyi olmus araban
Sunroof mu taktırdınız :eek:
Sunroof'un fotoğraflarını içeriden ve dışarıdan koyabilir misiniz? Çok merak ettim. Birde size ne kadar maloldu?
camsemih
23-06-2014, 17:35
sunroof taktırdım diyince yok ya olurmu öyle şey aksesuarla öyle alınmıştır dedim içimden ama altta yorumları görünce gerçekten iyi cesaret diyorum
i-vtec07
23-06-2014, 18:15
kırmızı candır kazasız belasız :)
maşşallah değerler güzel ama sunroof taktırarak nikah kıymışsınız arabaya :D
sunroofsuz , cam vizözler , park sensörleri , jantlar hariç araba cok güzel
Maşallah kamer güç fena :)
Maşallah Kamer çok güzel değerler vermiş araç,
hep Bks plaka mı alıyosun ne ayak :D
eyvallah kardesim saolasin.eskiden ks alyordum evlenince b de eklendi mecburi plaka bks oldu :D
Masallah , cok tehlikeli :)
tesekkur ettim :)
Maşallah poloya
saolasin :)
masallah polomuza:icon_tup:
eyvallah abi saol:) bi deneyemedik senlede :)
Maşallah Kamer cok iyi olmus araban
saolasib kardesim :)
Sunroof mu taktırdınız :eek:
evet
Sunroof'un fotoğraflarını içeriden ve dışarıdan koyabilir misiniz? Çok merak ettim. Birde size ne kadar maloldu?
tabiki çekerim sizin için.1200lira civarinde.elektrikli baya hizli.memnunum ben
sunroof taktırdım diyince yok ya olurmu öyle şey aksesuarla öyle alınmıştır dedim içimden ama altta yorumları görünce gerçekten iyi cesaret diyorum
ne varki bunda.daha once bmw ye bile taktırdık sorun yaşamadık.
kırmızı candır kazasız belasız :)
eyvallah teşekkür ettim :)
maşşallah değerler güzel ama sunroof taktırarak nikah kıymışsınız arabaya :D
sunroof yuzunden almayacak adam almasın zaten:) saolasin
sunroofsuz , cam vizözler , park sensörleri , jantlar hariç araba cok güzel
araba stokken daha guzel deseydiniz keske yorulmazdiniz :))
Maşallah kamer güç fena :)
eyvallah saolasin tesekkurler.benide sasirtti :)
Maşallah kazasız belasız kırmızı trenimize :D
Onur Fatih
23-06-2014, 21:59
Gti ayarinda tdi polo olmus iste daha ne :)
Masallah kamer abi
SercanTurkoz
23-06-2014, 22:05
Maşallah kaymak mis canavar =)
Yazılım ve diğer işlemler çok iyi olmuş.
Sunroof bende dusunuyorum ancak tırsmaktayım.
Sizle bi iletişeme geçsek güzel olucak..
bende sunroof a sok olanlardanım :D masallah araca güle güle kullanın
Kazasız belasız kullan jantlar değişik ve hoş olmuş. ayrıca bayrağımızda kırmızıaraç üstünde harika durmuş
dn:
sunroofa şaşırıp içten resmini merak edenlerdenim bende :D doseme kesme biçme falan nasıl oluyor vede orjinalden sunroofla cıkan araçlar gibi içinde ekstradan güclendirici kule gergisi vari bişey falan takıyormu yada kaynatıyormu gibi gibi :)
emre.ates
23-06-2014, 22:46
maşallah abi nazar deymesin uygulamalar yerinde olmuş baya begendim özellikle sunroof u merak edenlerden biriyim fıyat performans olarak gayet iyi duruyor bayramda adana geleceğim ciddi ciddi bende düşünmeye başladım.Kafama yatarsa bende taktırmayı düşünüyorum.
Yeşil R53
23-06-2014, 22:59
Maaşallah konu takip
maşallah kardeşim 178hp nedir yaw :)
redbull35
23-06-2014, 23:10
Maşallah kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun. bu setupdan memnunmusunuz ? Duman gidiş yakıt ? Aracım satıldığında aklımdaki tek makina polo tdi
Boldenon
23-06-2014, 23:50
araca maşallah. hakkaten 178 hp nedir :eek: box makası nedir ?
masallah degerler cok ıyı :)
devilboy
24-06-2014, 06:30
arkadaş bi maşallah deyin ALLAH kaza bela vermesin deyin nikah kıymışsın elinde kalır şöyle böyle enteresan yorumlardasınız KAN BENİM DAMAR BENİM :icon_tup::icon_tup:
chicken man ALLAH kaza bela vermesin ızdırap olma millete yeter artık kimse roll e çıkmıyor sayende :D
berkoral
24-06-2014, 07:34
alın benden de o kadar, ama çok orjinal duruyor araç maşallah, jantı rengi. Allah kaza bela vermesin.
ahmet_xy
24-06-2014, 07:40
kamer herşey çok güzel ama o sunroof yok mu o sunroof, yapmayacaktın be abi!! ayran mı içtin nasıl böyle bir karar aldın? :D :D
Maşallah kazasız belasız kırmızı trenimize :D
eyvallah tımu :D
Gti ayarinda tdi polo olmus iste daha ne :)
Masallah kamer abi
saolasın kardeşim işte kendi çapında :D
Maşallah kaymak mis canavar =)
Yazılım ve diğer işlemler çok iyi olmuş.
Sunroof bende dusunuyorum ancak tırsmaktayım.
Sizle bi iletişeme geçsek güzel olucak..
saolasın dostum pm atıyorum:)
şok olacak bısı yokya mezaramı götürecez arkadaş keyfine değer :D saolasın :)
Kazasız belasız kullan jantlar değişik ve hoş olmuş. ayrıca bayrağımızda kırmızıaraç üstünde harika durmuş
dn:
sunroofa şaşırıp içten resmini merak edenlerdenim bende :D doseme kesme biçme falan nasıl oluyor vede orjinalden sunroofla cıkan araçlar gibi içinde ekstradan güclendirici kule gergisi vari bişey falan takıyormu yada kaynatıyormu gibi gibi :)
valla dedıgım gıbı jantlar aldıgımda vardı bı defa bbs le takasa gırıcektık arkadaş vazgecınce kaldı.
detaylı foto çekmek farz oldu o zaman :D
sunroofu takan akrabam aynı seyı ben sordum.takarken ıc kısımda kesılen bı bar falan varmı dıye yok dedı.takarken ekstra bişi yapmıyor hayır.adam ayda 10 tane arabaya takıyor ole sorun yaşayan gormedım.
maşallah abi nazar deymesin uygulamalar yerinde olmuş baya begendim özellikle sunroof u merak edenlerden biriyim fıyat performans olarak gayet iyi duruyor bayramda adana geleceğim ciddi ciddi bende düşünmeye başladım.Kafama yatarsa bende taktırmayı düşünüyorum.
saolasın kardeşim istersen buluşuruz bakarsın kafana yatarsa yaptırırsın
daha once 3 arabamızdada vardı oyle su alma vs hıc olmadı.onemlıolan ıyısını takmak.
Maaşallah konu takip
saolasın :)
maşallah kardeşim 178hp nedir yaw :)
dostum bu box lu halı box yokkken 171 verdı :D bende 160 fln beklıyordum valla
Maşallah kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun. bu setupdan memnunmusunuz ? Duman gidiş yakıt ? Aracım satıldığında aklımdaki tek makina polo tdi
eyvallah saolasın.valla memnunum ama box sureklı takılı degıl.yarışa çıkacagım zaman takıyorum.takılıyken bıraz duman atıyor ama oyle corsalar kadar gene degıl.box yokken 3500 4500 arası cok az atıyor.yarıştan sonra bagaj kararmıyor oyle dıyım.yakıt olarak orjınalle aynı dıyebılırım. 106 vtec crx 207 rc bunlara yakın gidiyor.
araca maşallah. hakkaten 178 hp nedir :eek: box makası nedir ?
teşekkür ettim:)
masallah degerler cok ıyı :)
saolasın dostum:icon_tup:
arkadaş bi maşallah deyin ALLAH kaza bela vermesin deyin nikah kıymışsın elinde kalır şöyle böyle enteresan yorumlardasınız KAN BENİM DAMAR BENİM :icon_tup::icon_tup:
chicken man ALLAH kaza bela vermesin ızdırap olma millete yeter artık kimse roll e çıkmıyor sayende :D
saol bebeyim :D valla daha ifadesi alınacaklar var :D:D
alın benden de o kadar, ama çok orjinal duruyor araç maşallah, jantı rengi. Allah kaza bela vermesin.
sis farı gtı panfur ıvır zıvır yapmak ıstıyorumda para harcayacak halım kalmadı :D
kamer herşey çok güzel ama o sunroof yok mu o sunroof, yapmayacaktın be abi!! ayran mı içtin nasıl böyle bir karar aldın? :D :D
şimdi şöyle oluyor :D clio rs ı sattıktan sonra hep sunrooflu araba ıstedım aradım baktım bulamadım kafama göre.azcık hızlı da olsun ıstedık :D neysepoloyu aldık babam sunroof ıstıyormusun dedı kararsızım dedım.sonra bir baktım taktırmışım :D
memnunum ya canavar gıbı :Dazcık buyuk olaydı ııdı sadece :D
Sis farı ve gti ızgara takarsanız daha güzel olur.
arka park sensörleri ve camın üstündeki o değişik şeyler kötü görünüyor.sunroof yapılmış artık ona çare yok keyfini sürün :)
allah kaza bela vermesin.
Bende stokken daha güzelmiş diyorum sunfroof neden yaptırdınız tavanda boyamı var sırf zevk için yaptırmamışsınızdır herhalde.
Sunroofa niye herkes bu kadar şok oldu ben de onu anlamadım :) air ride takılınca da arabanın orjinalliği bozuluyor ama kimse aa kıyılır mı vs demiyor :D
ygtkrmdnz
24-06-2014, 15:33
Aslinda icerden resim eklendiginde daha detayli olmus olur daha cok ici merak ediliyor sanirim yoksa bi problem olacagini sanmiyorum cok iyi iscilikle yapilan yerler var
Sunroofa niye herkes bu kadar şok oldu ben de onu anlamadım :) air ride takılınca da arabanın orjinalliği bozuluyor ama kimse aa kıyılır mı vs demiyor :D
2007 de 1.4 civic aldim. sis fari yoktu.hep istemistim aldim taktim.aynen boyle konu actim dunyanin lafini yedim.arabayi bildigin itin gtune sokmuslardi.begenmemeleri degil begenmedim demeyi bilmedikleri için kizmiştim sadece.sene 2014 ayni tarz devam 7 senede bisi degismemis:)
dusunce tarzin ve soyleme bicimin icin tesekkur ederim :)
Aslinda icerden resim eklendiginde daha detayli olmus olur daha cok ici merak ediliyor sanirim yoksa bi problem olacagini sanmiyorum cok iyi iscilikle yapilan yerler var
fotolarini cekip koyacam bakalim firsatim olmuyor.ama konu sunroofu begendinizmi acaba elimde patlarmi konusuna dondu.
Masallah kamer gidisi cok guzel sunroof *** :) heheh saka lan saka :) masallah
Kamerim maşallah arabana gidişiyle güç değerleriyle şaşırtan bir tdi ve sunroof da renk kattı aracına kullanırken her hangi bir sorun yoksa kimseyi alakadar etmez :)
Sonradan takılır mıymış ilave güçlendirme yapıldımı diyenler her gün aracıyla takla atıp tavan üstü yere mi düşüyor tartışma için söylemiyorum Allah kimseye kaza bela vermesin ama bir musubet başa gelicek olduktan sonra sunroof olmuş tavan çelik olmuş hak getire hiç birşeyin garantisi yok. Keyfini çıkarmaya bakalım :icon_tup:
Kamer kankeytorr :D masalhhhh kazasız belasız bin kardsm aracına , yalnız Typer la fotosu yok konuya hemen koy ona göre ihtiyati tedbir koyarım aracının üstüne :icon_tup:
ahmet3425
25-06-2014, 12:18
Masallah elde edilen guc fenalarda.
Merak ettigim konu bunlarin dsg olanlarinda da benzer gucleri elde edebilir miyiz ne gibi + ve - leri olur bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim.
Masallah kamer gidisi cok guzel sunroof *** :) heheh saka lan saka :) masallah
saoalsın aslan :icon_tup:
Kamerim maşallah arabana gidişiyle güç değerleriyle şaşırtan bir tdi ve sunroof da renk kattı aracına kullanırken her hangi bir sorun yoksa kimseyi alakadar etmez :)
Sonradan takılır mıymış ilave güçlendirme yapıldımı diyenler her gün aracıyla takla atıp tavan üstü yere mi düşüyor tartışma için söylemiyorum Allah kimseye kaza bela vermesin ama bir musubet başa gelicek olduktan sonra sunroof olmuş tavan çelik olmuş hak getire hiç birşeyin garantisi yok. Keyfini çıkarmaya bakalım :icon_tup:
eyvallah kaanım dusuncelerıme tercume oldun.saoalsın dostum :) bı passat değilama napalım :D
Maşallah kazasız belasız
saol reyzz
Kamer kankeytorr :D masalhhhh kazasız belasız bin kardsm aracına , yalnız Typer la fotosu yok konuya hemen koy ona göre ihtiyati tedbir koyarım aracının üstüne :icon_tup:
eyvallah çağtayım :) ya aradım typerla fotusunu bulamadım yoksa koyacaktım :D foto day şart toldu :)
Masallah elde edilen guc fenalarda.
Merak ettigim konu bunlarin dsg olanlarinda da benzer gucleri elde edebilir miyiz ne gibi + ve - leri olur bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim.
teşekkür ettim:) dsg yi bu kadar açamazlar sanmıyorum torktan dolayı sanzıman sıkıntı yaratır.en fazla 150hp fln kullanılabilir.manuel ı bıle 320nm den sonra kaçırır diyorlar bız 390 lar :D şimdilik sorun yok ama napacaz bilmiyorum ilerde.
masallah hızlı dızelımıze aslında ön bıraz daha basılsa hıc fena durmaz hani :)
ahmet3425
25-06-2014, 15:54
Valla dumansiz 150 hp civarlarina gelebilecekse dsg ile kabulumdur :) hatun da kullanacak cunku duman cikarasa araba yaniyor diye korkup panik falan yapar mazallah :)
masallah hızlı dızelımıze aslında ön bıraz daha basılsa hıc fena durmaz hani :)
saolasın:) valla eşimde kullanıyor o yuzden bu sekılde :)
Valla dumansiz 150 hp civarlarina gelebilecekse dsg ile kabulumdur :) hatun da kullanacak cunku duman cikarasa araba yaniyor diye korkup panik falan yapar mazallah :)
benım araba 170hp gazı dıplemezsen asla duman atmıyor.dıplesende ilk anda bide 3000 devırden sonra atmaya başlıyor.mumkun değil fark etmez o :D
Jeandan-R
25-06-2014, 16:16
Bks değilde fks'yi yollayın buraya. Geçen kendi geldi arabayı getirmemiş :D Polo çok kötüymüş bu arada hiç beğenmedim ama satılıksa bi dip fiyat alırız :D
Aynen ayarlayalım da güzelce Sti , Fn2 , Tymu cümbür cemaat bi foto day yapmak lazım :icon_tup:
Yiğit Güllüler
25-06-2014, 21:04
ooo façan yansın karşim :D :D maşallah ciğerim beni geçemesende makinanın gideri iyi:D photo day şart !
Aynen ayarlayalım da güzelce Sti , Fn2 , Tymu cümbür cemaat bi foto day yapmak lazım :icon_tup:
Yapalım gençler bi salı :D
honda paylaşsın:D
Sunroofa neden o kadar şaşırdınızki anlayamadım?
Masallah kardesim, gayet güzel güç almışsınız.
Allah kaza bela vermesin.
Mehmetmert
26-06-2014, 01:01
Maşşallah abi :)
Oturup konuşmak fazla nasip olmadı,arada sırada zaten denk geliyoruz yavruya :)
Kazasız belasız
Sunroof ayrı bir zevk cidden,
Allah kaza bela vermesin,ciddi değerler vermiş şaşırdım doğrusu.
MaşAllah.
maşallah kazasız belasız ama sunroof a hadi yaa demeden yazmadan geçemicem :)
asmisinsan
26-06-2014, 09:19
maşallah kamer allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Maşşallah abicim bende içinin detaylı fotoğrafları bekliyorum :)
sunroof zevk meselesi dogusun salak sacma stratejisi yüzünden herkes buzdolabı beyazı boş+boş poloya binmeye devam etsin
sen zevkini al en güzeli :D
Sunroofa neden o kadar şaşırdınızki anlayamadım?
Masallah kardesim, gayet güzel güç almışsınız.
Allah kaza bela vermesin.
eyvallah abim çok saol :)
Maşşallah abi :)
Oturup konuşmak fazla nasip olmadı,arada sırada zaten denk geliyoruz yavruya :)
Kazasız belasız
saolasın kardeşim.:) aynen çok denk gelemedık.haftasonu görüşelim olmadı :)
Sunroof ayrı bir zevk cidden,
Allah kaza bela vermesin,ciddi değerler vermiş şaşırdım doğrusu.
MaşAllah.
evet alışınca vazgeçemiyor ınsan ya.aslında orjinal sunrooflu aradım ama bulamadım.teşekkür ettim :)
maşallah kazasız belasız ama sunroof a hadi yaa demeden yazmadan geçemicem :)
oyle 1 2 sene bınıcek olsam taktırmazdımda en kotu daha 3 sene satamıcam gibi o yuzden 1 2 mılyar düşük satmışım çok umrumda değil açıkçası :) saolasın:)
maşallah kamer allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
eyvallah saolasın hepımıze kazasız belasız :)
Maşşallah abicim bende içinin detaylı fotoğrafları bekliyorum :)
sunroof zevk meselesi dogusun salak sacma stratejisi yüzünden herkes buzdolabı beyazı boş+boş poloya binmeye devam etsin
sen zevkini al en güzeli :D
eyvallah kardeşim benim diline sağlık :)) mezaramı götürecez ya :D
fotoları çekicem en kısa zamanda :)
Kamer valla güle güle kullan bence jantlar basıklığı falan ideal seviyelerde arabanın şuanda :)
Sunroof ise sevmeyen anlayamaz, bikaç yıl daha bende kalırsa D4D ye takarım ben de valla :D
Cimmeria
26-06-2014, 16:56
Kamer güle güle kullan.
Sunroofa bu kadar takılan arkadaşlar sizin ikinci el araba almanız zor valla bu kafayla :)
Cam vizörlerini ben de beğenmedim ama yahu onları çıkar bence :)
Maşallah kırmızı bi başkadır :)
Kazasız belasız
zOnstyLe
27-06-2014, 10:04
Maşşallah :)
Kamer valla güle güle kullan bence jantlar basıklığı falan ideal seviyelerde arabanın şuanda :)
Sunroof ise sevmeyen anlayamaz, bikaç yıl daha bende kalırsa D4D ye takarım ben de valla :D
saolasın kardşeim eyvallah :) taktır yaa mezaramı götürecen :D:D
MaŞallah kazasiz belasiz
Kamer güle güle kullan.
Sunroofa bu kadar takılan arkadaşlar sizin ikinci el araba almanız zor valla bu kafayla :)
Cam vizörlerini ben de beğenmedim ama yahu onları çıkar bence :)
eyvallah saolasın :) aynen oyle biraz geniş olmak lazım :) vizorlerı sokecem oyle yada boylede gıttıgı yere kadar :)
Maşallah kırmızı bi başkadır :)
Kazasız belasız
aynen adanada bulamadık mersınden aldık sırf kırmızı dıye :D teşekkürler :)
Maşşallah :)
eyvallah saol:):icon_tup:
BKS tamam da FKS akraba mı :)) İstanbul BKS bürodan selamlar :))
görsele ne zaman giriyoruz :) ve maşallah BKS POLO ya
Sunroof sorunsuz olduktan sonra neden takılmasın ki ? Maşallah araca
Ülkemizde 10 yaşında araba boyalı diye fiyatı düşüyor, bu yorumlara şaşırmamak lazım :)
Allah içine sindirsin abicim, kazasız belasız :)
sadettin
28-06-2014, 22:21
maşallah mermi gibi bir tdi olmuş :)
BKS tamam da FKS akraba mı :)) İstanbul BKS bürodan selamlar :))
görsele ne zaman giriyoruz :) ve maşallah BKS POLO ya
fks tesadüf oldu valla :) saolasın kardeşim :) istanbul büroya da maşallah:D
Sunroof sorunsuz olduktan sonra neden takılmasın ki ? Maşallah araca
aynen :icon_tup: teşekkür ettim saol :)
Ülkemizde 10 yaşında araba boyalı diye fiyatı düşüyor, bu yorumlara şaşırmamak lazım :)
Allah içine sindirsin abicim, kazasız belasız :)
diline sağlık saolasın kardeşim eyvallah :)
maşallah mermi gibi bir tdi olmuş :)
para olsada turbo büyütsek :D saolasın :)
sunroofun resimlerni çektim merak edenler için
http://i.hizliresim.com/8nVNRV.jpg
http://i.hizliresim.com/W2NGj2.jpg
http://i.hizliresim.com/mlQJv0.jpg
http://i.hizliresim.com/krqX4q.jpg
http://i.hizliresim.com/0VYEjY.jpg
http://i.hizliresim.com/NVzZbL.jpg
Sunroof gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanın. Keşke daha büyük sunroof veya cam tavan yaptırsaydınız :)
daha büyük sunroof yaptıracaktı ama mekanizmanın yer sıkıntısı yüzünden bu kadar olabildi. çok işlevsel ve gayet güzel duruyor bence sunroof. maşallah kamer pampa :D
e.adakale
02-07-2014, 09:10
maşallah kara tren misali iyi güç elde edilmiş sunroof iyi tercih olmuş sunrooflu araç kullandıktan sonra muhakkak gerekli bencede.
arkadan gelenlerin vay haline:D:D:D
Sunroof gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanın. Keşke daha büyük sunroof veya cam tavan yaptırsaydınız :)
teşekkür ettim saolasın:) bunu hazmedemediler cam tavan olaydı düşünemiyorum :D
daha büyük sunroof yaptıracaktı ama mekanizmanın yer sıkıntısı yüzünden bu kadar olabildi. çok işlevsel ve gayet güzel duruyor bence sunroof. maşallah kamer pampa :D
aynen öyle kankıtor saol açıklama için :D saolasın kardeşim :):icon_tup::icon_tup:
maşallah kara tren misali iyi güç elde edilmiş sunroof iyi tercih olmuş sunrooflu araç kullandıktan sonra muhakkak gerekli bencede.
arkadan gelenlerin vay haline:D:D:D
evet alısınc abırakamıon sunroofu :D box yokken çok az duman atıyor ya ızdırap olamıyorum :D
Çok çok çok güzel olmuş, güle güle kullan canım abim :)
orjinal gibi olsaymış valla içten beklemiyordum bukadar güzel durcagını
kamer Haluk abi yapmıştı dimi bunu ? adam işinin ehli :D
Cimmeria
02-07-2014, 14:03
cam tavan olsaydı gelip elinden alırlardı heralde arabayı :D
bence on numara olmuş orjinalden farkı anlaması mümkün değil bence bakanın
valla bende üzülmüştüm kesildiğine ama kesinlikle 10üzerinden 10 sunroof
.
Çok çok çok güzel olmuş, güle güle kullan canım abim :)
eyvallahh kardesim saolasin :)
orjinal gibi olsaymış valla içten beklemiyordum bukadar güzel durcagını
webasto gercektrn kaliteli yoksa asla taktirmazdim bende :)
kamer Haluk abi yapmıştı dimi bunu ? adam işinin ehli :D
aynen dostum o takti baskasina elletmem :D
Değerler de çok iyi..
saolasin tesekkurler :)
cam tavan olsaydı gelip elinden alırlardı heralde arabayı :D
bence on numara olmuş orjinalden farkı anlaması mümkün değil bence bakanın
valla ya dimi.vw den birini yollarlardi :D acilip kapanmasi ciddi hizli. videosunu cekerim.hatta elin kolun sıkışmasın diye sensoru var kapanmiyor.acik unuttugunda kendi kapaniyor falan baya ozellikli
valla bende üzülmüştüm kesildiğine ama kesinlikle 10üzerinden 10 sunroof
.
fikrinin degismesine sevindim :D saolasin :)
sunroof olayı maliyet olarak anahtar teslim nekadara mal oldu acaba ?
maşallah çok güzel olmuş kazasız binmeniz dileği ile.
Araça maşallah sunroof hoş görüntü katmış direksiyonu'da değiştirip GTİ direksiyonu takarsan daha agresif durur bence :))
Aynen maliyet konusunda bilgi alabilir miyiz ? Bu arada cok yakisikli kirmizi, gule gule binin masallah.
Sunroof a bittim. Çok iyi bi karar vermişsiniz. Yeter ki su alma vs problemi yaşatmasın. Güle güle kullanın
sunroof olayı maliyet olarak anahtar teslim nekadara mal oldu acaba ?
maşallah çok güzel olmuş kazasız binmeniz dileği ile.
Sunroof a bittim. Çok iyi bi karar vermişsiniz. Yeter ki su alma vs problemi yaşatmasın. Güle güle kullanın
Aynen maliyet konusunda bilgi alabilir miyiz ? Bu arada cok yakisikli kirmizi, gule gule binin masallah.
teşekkür ederim çok saolun :) en ufak bir sorunu yok şükür memnunum:)
ben yaptırdıgımda euro daha düşüktü o zamanlar 1200 1300cıvarıydı suan 1500e yaklaşmıştır dıye tahmın edıyorum.
Araça maşallah sunroof hoş görüntü katmış direksiyonu'da değiştirip GTİ direksiyonu takarsan daha agresif durur bence :))
eyvallah saolasın:) direksıyon falan çok istedimde çokpahalıya mal olacaktı vazgectim :( hız sabitliyici yolbilgisayarı falanda istiyorum yoksa.
şu spoilerden düşünüyorum ama bilemedim.aerodınamık katkısı olurmu acaba yoksa tutarmı arabayı bilemedim
http://image5.sahibinden.com/photos/40/23/49/164402349biy.jpg
terbiyesizlik derecesinde tacizlerden sonra jantları değiştim :D tesadufen ilanda gördüm gittim takas ettim :)
https://lh5.googleusercontent.com/--i0LbH_liSo/VANVUdfGqdI/AAAAAAAAKOY/S0KOY_xhLrI/w413-h551-no/20140831_172736.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-5e8ydoosMxY/VANVY5DhhOI/AAAAAAAAKKM/DNi_CcWRcIo/w413-h551-no/20140831_172802.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-h-VTH5Pe29M/VAMRpvUEzoI/AAAAAAAAKIQ/SaYMsLvbvgY/w702-h527-no/20140831_123310.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-H0d-SNaqt4g/VABnw7qBPxI/AAAAAAAAKCQ/bRXK6-uh5Z4/w702-h527-no/20140829_143541.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-_IBatKiuRYA/VABmzn8cDBI/AAAAAAAAKCE/VAEhW-mT6_g/w702-h527-no/20140829_143523.jpg
bas arabayı pampa bas olmaz böyle :D
Mehmetmert
02-09-2014, 10:16
Eski jantlarda kotu degilfi bence :)
Maşallah çok güzel olmuş yeni jantlar ile. Bende de aynı renk polo var hep istediğim jant ama bir türlü denk getiremedim.
berkay_aydin
02-09-2014, 11:47
jantlar çok güzel olmuş, sunroof bende düşünüyorum aynı şekilde harika ötesi olmuş maşallah
mertypeR
02-09-2014, 12:23
jantlarla çok güzel olmuş maşallah iyi görünüyor :) birde sunrooftan yana şikayetiniz oldu mu ?
eyuppasik
02-09-2014, 12:33
yeni jantlarla çok daha iyi olmuş.
elde edilen güçe maşallah demek varken,insanlar sunroof'a neden bu kadar takıldı bende onu anlamış değilim.
Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,tekrardan maşallah.
kamer görene kadar ben cevap verim. sunroof gayet başarılı ve ciddi şekilde hızlı çalışıyor. su alma vs gibi sıkıntıları da yok. maliyetide 1500-1700 civarlarında falan olmuştu galiba.
oem+ omuş jantla çok iyi maşallah...:)
bas arabayı pampa bas olmaz böyle :D
gönül isterdi daha basmak rengin bebek derki yeter baba birazda bana bak :D
Eski jantlarda kotu degilfi bence :)
tacizlerden bezmiştim artık valla:D
Maşallah çok güzel olmuş yeni jantlar ile. Bende de aynı renk polo var hep istediğim jant ama bir türlü denk getiremedim.
inşallah bulursun güzel oldu hakkaten :) bi arkadaşımda 17 si var o daha efsane duruyor
jantlar çok güzel olmuş, sunroof bende düşünüyorum aynı şekilde harika ötesi olmuş maşallah
saolasın kardeşim eyvallah:) sunroofu tavsıye ederim.keyfine değer :)
jantlarla çok güzel olmuş maşallah iyi görünüyor :) birde sunrooftan yana şikayetiniz oldu mu ?
saolasın :) hiçbir sorun yok şükür.sunroofun ucuzuna kaçmazsanız sıkıntı yaşamazsınız :)
yeni jantlarla çok daha iyi olmuş.
elde edilen güçe maşallah demek varken,insanlar sunroof'a neden bu kadar takıldı bende onu anlamış değilim.
Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,tekrardan maşallah.
eyvallah diline sağlık kardeşim saol :) teşşekür ettim:) :icon_tup:
kamer görene kadar ben cevap verim. sunroof gayet başarılı ve ciddi şekilde hızlı çalışıyor. su alma vs gibi sıkıntıları da yok. maliyetide 1500-1700 civarlarında falan olmuştu galiba.
dou pampam gerekli bilgiyi vermiş:D
oem+ omuş jantla çok iyi maşallah...:)
eyvallah saolasın :) bi sis farıyla spoiler alsam daha güzel olacak :)
slowmotion
02-09-2014, 19:56
Montreal 2 candir, moonrock renk ile nokta olur.
Kamer jantlar güzel olmuş, lastikleri de geniş tabanlı yapsan biraz baya iyi olur.
Bu jantlarla çok güzel olmuş. Maşaallah.
By_FresH
04-09-2014, 13:02
neyyyyyyyyyyyyyyyyy zanröf mü ? :) :) :)
arabaya maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin jant sonrası çok ciks olmuş :) bir ara görüşelim :)
Montreal 2 candir, moonrock renk ile nokta olur.
bi kaç ay sonra boyatırız emrahım :)
Kamer jantlar güzel olmuş, lastikleri de geniş tabanlı yapsan biraz baya iyi olur.
saolasın kardeşim :) lastikleri değişiceğim zaman dediğin gibi geniş tabanlı olabilir.belki saçma sapan patinajıda azalır biraz
Bu jantlarla çok güzel olmuş. Maşaallah.
eyvallah dostum saol :)
neyyyyyyyyyyyyyyyyy zanröf mü ? :) :) :)
arabaya maşallah kardeşim allah kaza bela vermesin jant sonrası çok ciks olmuş :) bir ara görüşelim :)
:D hee zanröff :D saol dostum teşekkür ederim :) aynen bayadır görüşmüyoruz ya bi koptuk mu kopuyoruz ha.buluşma yapalım gene
ne kadar duman o kadar randuman :) maşallah :icon_tup:
Saklıbahçede görmüştüm gerçekten güzel duruyor abi,sunroof konusunda da tebrik ederim isteyip yapmışsınız sonuçta sizin gözünüze güzel gelmesi önemli,maşallah diyelim :)
-Murat Özcan-
05-09-2014, 15:04
Maşallah kazasız belasız sürüşler
Maşallah Kamer, jantlar güzel olmuş. Jant rengi hakkında birşey söylemeye gerek yok bence, gerekeni yaparsın sen :)
Maşallah kazasiz belasiz.
Mehmetmert
05-09-2014, 17:28
Abi tavana yarisina kadar siyah folyo cektirsene, tamamen orjinalmis gibi duruyor o zaman sunroof :)
ne kadar duman o kadar randuman :) maşallah :icon_tup:
çokta dumanımız yok ya kibarız :D saolasın :)
Saklıbahçede görmüştüm gerçekten güzel duruyor abi,sunroof konusunda da tebrik ederim isteyip yapmışsınız sonuçta sizin gözünüze güzel gelmesi önemli,maşallah diyelim :)
saolasın kardeşim teşekkür ederim:) gelseydın keske yanımıza :)
Maşallah kazasız belasız sürüşler
saolasın dostum :)
Maşallah Kamer, jantlar güzel olmuş. Jant rengi hakkında birşey söylemeye gerek yok bence, gerekeni yaparsın sen :)
teşekkürler kardeşim saol:) aynen ayarı veririrz zamanı geldiğinde:D:D
Maşallah kazasiz belasiz.
teşekkürler :)
Abi tavana yarisina kadar siyah folyo cektirsene, tamamen orjinalmis gibi duruyor o zaman sunroof :)
olabilir bak mantıklı:) gerçi "alem"e sormak lazım hazmedebilirlermi :D:D
saolasın kardeşim teşekkür ederim:) gelseydın keske yanımıza :)
Masa kalabalıktı abi birden damdan düşer gibi katılmaya çekindim bi dahaki sefere inşallah :)
app plakamızıda taktık.plakalığın kenarına kızımın adını yazdırdım :)
https://lh5.googleusercontent.com/-8z5RI2HQf5s/VB6jB7bRKxI/AAAAAAAAKsQ/KmhVMeFwFuw/w413-h551-no/20140921_130536.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-ZBsVukYsjTw/VB6mQjJixwI/AAAAAAAAKtE/mZmmNYyuLV4/w702-h527-no/20140921_131853.jpg
arsenikli
22-09-2014, 11:28
Allah kaza bela gostermesın, guzel gunlerde bının
Allah kaza bela gostermesın, guzel gunlerde bının
eyvallah teşekkür ederim :)
sis diyo panpa :D
ayarı verecez pampa :D:D
Kamer abi , kazasız belasız sürüşler.Maşallah , araç çok iyi duruyor :) Ama sis farı yada r tampon olursa fena olur :)
zOnstyLe
22-09-2014, 17:18
Sunroof bence cok guzel olmus cok orjinal duruyor. Renk, jantlar ve app'de cok sık ama biraz bassan daha albenili olur. Kazasız belasız maşşallah :)
Sunroof bence cok guzel olmus cok orjinal duruyor. Renk, jantlar ve app'de cok sık ama biraz bassan daha albenili olur. Kazasız belasız maşşallah :)
Konfordan ödün vermek şuan için mümkün değil plakalıkda ismi yazan dünya tatlısının biraz daha büyümesi lazım :D
Kamer abi , kazasız belasız sürüşler.Maşallah , araç çok iyi duruyor :) Ama sis farı yada r tampon olursa fena olur :)
saolasin kardesim :) insallah yapariz onlarida ilerde :)
tesekkurler saolasin :) aynen kaan in dedigi gibi bebegimiz var rahatini daha cok bozmak istemiyorum :))
Konfordan ödün vermek şuan için mümkün değil plakalıkda ismi yazan dünya tatlısının biraz daha büyümesi lazım :D
aynen oyle dostum :D
masallah ..ayrica plakayi cok begendim guzel fikir..
Boldenon
22-09-2014, 23:52
Plakalık çok güzel olmuş. Bide sis tak hocam bence
Mehmetmert
30-11-2014, 01:21
Yazilim egzoz king bu aractir bence,bugun bana koy,kasaba,okyanus artik ne derseniz onu koydu :D Masallah abi ya ben bu kadar gittigini bilmiyordum :)
Yazilim egzoz king bu aractir bence,bugun bana koy,kasaba,okyanus artik ne derseniz onu koydu :D Masallah abi ya ben bu kadar gittigini bilmiyordum :)
Haha saolsın :D senin arabanda cok iyi masallah tr de daha hızlı golf7 tdi yoktur heralde:)
VolcanoS
01-12-2014, 10:35
41 kere maasallah. Sunroofun isciligi cok basarili ozellikle icten detaylari harika olmus. Jantlarda net olmus. Dp den sonra yakit nasil oldu acaba ? Bende intercooler + dp yapmak istiyorum da dumandan gozum yemiyor bir turlu :D
41 kere maasallah. Sunroofun isciligi cok basarili ozellikle icten detaylari harika olmus. Jantlarda net olmus. Dp den sonra yakit nasil oldu acaba ? Bende intercooler + dp yapmak istiyorum da dumandan gozum yemiyor bir turlu :D
yakıt değişmedi ya orjianlle aynı yakıyor şuan.130 135 hplere razı olursan orjınaldende az yakar bence:)
yazılım çok açık olmazsa dumandan korkma çok atmıyor.istersen video koyarım.
Emre Ekrem
01-12-2014, 16:11
Boş line iyimiş, kazasız belasız maşallah.
VolcanoS
01-12-2014, 18:13
yakıt değişmedi ya orjianlle aynı yakıyor şuan.130 135 hplere razı olursan orjınaldende az yakar bence:)
yazılım çok açık olmazsa dumandan korkma çok atmıyor.istersen video koyarım.
Benim ufaklikda yazilim ve kutu ici var istanbulda sehirici karisik kullanimla 900 civari gidiyor
Dp ye girersem ama Aticak her turlu :D bu arada son cikis orjinalmi yani sadece dp mi var. egr nasil tekrardan maasallah buarada
Sisle hiç uğraşma Kamer, direk R tampona odakla kendini bence :)
Plakalık çok hoş olmuş :)
Maşallah Kamer abi harika araç.FR'ı almasaydım senin aracı alıyordum sağlık olsun :)
Benim ufaklikda yazilim ve kutu ici var istanbulda sehirici karisik kullanimla 900 civari gidiyor
Dp ye girersem ama Aticak her turlu :D bu arada son cikis orjinalmi yani sadece dp mi var. egr nasil tekrardan maasallah buarada
Cok artmiyor ya dp la dunyasi degisiyor arabanin.dp dan hemen sonra ufak bi orta sustrucu var gerisi dumduz 60lik boru.egr de iptal.en guzeli egr yi komple sokmek.gereksiz bi parca.
Sisle hiç uğraşma Kamer, direk R tampona odakla kendini bence :)
Plakalık çok hoş olmuş :)
dostum cok pahalı ya yoksa isterdim :)onun yerine cooler alirim heralde :D saolasin begenmene sevindim :)
Boş line iyimiş, kazasız belasız maşallah.
Tesekkur ettim :)
Maşallah Kamer abi harika araç.FR'ı almasaydım senin aracı alıyordum sağlık olsun :)
Saol kardesim.hayırlı olsun sana da onemli olan senin memnun kalman :)
Emre Ekrem
02-12-2014, 07:45
Sunroof gerçekten çok güzel olmuş, işçiliği de gayet güzel olmuş bence hatta yer problemin olmasa azcık daha büyük olsa daha da güzel olurdu.
Pampa cam filmi günceli yok mu :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: