Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabistan Collerinden Dodge Charger V8...
2010, 5.7 V8 Hemi motor, 370 hp, 536 nm, Police Edition... En guzeli Standart Diff Lock :evil:
http://i.imgur.com/P3AUJue.jpg
http://i.imgur.com/wRoahx4.jpg
http://i.imgur.com/jw9DNrT.jpg
http://i.imgur.com/s9MoMxH.jpg
http://i.imgur.com/NY20NRq.jpg
http://i.imgur.com/eaoiqcp.jpg
http://i.imgur.com/gNqjIoK.jpg
http://i.imgur.com/SbY2Gvx.jpg
http://i.imgur.com/aQthCIM.jpg
M_PROJECT
23-06-2014, 16:45
maşallah state trooper jantlar :icon_tup:
maşallah state trooper jantlar :icon_tup:
Aynen, jantlara bayiliyorum :) Arabanin uzerinde ufak gorunseler de 18 inch olcusu :)
taylaner
23-06-2014, 17:04
Tebrik ederim güzel araç :) Öne birde polis tamponu olsa :D
LnchCntrl
23-06-2014, 17:43
Araç bizim buralarda pek denk gelmediğimiz cinsten, maşallah.
Hep ucuz diyorlarda cidden ne kadar oralarda benzinin litresi ?
ben sınıra yakınım cok oruyorum bunlardan valla gecen cok ılgınc araclar gördum lüxünde lüxüydü:)
i-vtec07
23-06-2014, 18:17
maşallah :) türkiyede pek göremiyoruz 1.3 dizel i olmadığı için :D
suriyeliler sayesinde yakından görür olduk ;) güzel arac
aodabasi
23-06-2014, 19:53
bu yakmaz içer herhalde :D
Iyı dıleklerınız ıcın tesekkurler, nasılsa Türkiyede kullanamam diye çaktım V8i geçtim de dönünce napcam bilmem... Aslında arac hacmine göre fazla yakmıyor, normal kullanımla 63 litre ile 550 km yaptıgım oluyo... Tabi gazladıgında çok daha aşağıya çekebiliyorsun menzili :D
İşin güzeli depoyu doldururken çıkıyor tabi, 95 oktanın litresi 35, 91 oktanın litresi ise 25 kuruş...
aslanneron
23-06-2014, 22:28
Iyı dıleklerınız ıcın tesekkurler, nasılsa Türkiyede kullanamam diye çaktım V8i geçtim de dönünce napcam bilmem... Aslında arac hacmine göre fazla yakmıyor, normal kullanımla 63 litre ile 550 km yaptıgım oluyo... Tabi gazladıgında çok daha aşağıya çekebiliyorsun menzili :D
İşin güzeli depoyu doldururken çıkıyor tabi, 95 oktanın litresi 35, 91 oktanın litresi ise 25 kuruş...
:p:p arada ki 10 kurus depoda baya fark yapiyordur abi :D resmen sogudum burdaki benzinlkilerden 1.3 dizel kac para yakar orda :D offf psikolojim bozuldu yemin ederim
Arabaniz cok guzel Allah kaza bela vermesin
LnchCntrl
23-06-2014, 22:29
Hesaplamadan geçemedim, 100 km / 10 lt yakan bi araç farzedelim, 3.5 Tl ile 100 km mi gidecek şimdi .
şakadır demi şakadırr
Canselmo
23-06-2014, 22:36
Alperen abi masallah hlx den sonra biraz motor sesi iyi gelmistir :D
TonyMontana
23-06-2014, 22:39
Amerikada kullanmıştım, maşallah çok güzel araba. Benzin fiyatlarına bakılırsa aslında ülke olarak çok zenginiz
Benzin fiyatına bak 25 kuruş :eek: :hahaha::hahaha::hahaha:
top speed kaç abi bunun çok güzel araç maşallah :D burda da görmüştüm birkaç tane suriye arabistan ve incirlikten ma plaka zenci kullanıyordu
mehmetRS
23-06-2014, 23:01
Allahım benzin fiyatına bak, çıldırmamak elde değil :( Arabanız çok güzel, kazasız belasız sürmeniz dileğiylede, şu benzin fiyatlarını söylemeseydiniz keşke, gece iki gram uyku vardı o da kaçtı :D
Mehmetmert
23-06-2014, 23:09
Benim araba uzun yolda 5 litre mazot yakıyor,hadi benzinle mazot aynı fiyat diyelim.100km'de 1 lira 75 kuruşmu yakıcak :D Şu anda yemin ediyorum çok soğudum :(
TolgaEsentepe
23-06-2014, 23:09
evde 1dk oturmam 25 kr. olsa benzin :) ahh ahh.. neyse aracınızın maşallahı var
orada olayım benzinle yıkanmazsam şerefsizim.
saygısızlık olmasın araca diyecek laf yok maşallah
mert_can 41
24-06-2014, 00:22
maşallah kazasız belasız ordaki benzin litre fiyatı kadar zam geliyo buraya yaa fiyatı duyunca tüm uykum kaçtı :D
araca masallah :D
kabaca hesapla benim aracım orda olsa 50 lt dizelle 700 km gitsemki minumumu :) 7.1lt den 0,018 kuruş yakmış oluyormusum aynı hesap trde 0.321 kuruş olarak geri donmekte :D saygılar sevgiler :D
Hehe benzin fiyatlari konusunda ben de ilk zamanlar bayaa bi beyin sarsintisi gecirmistim ama insan alisiyo bi sure sonra... Siz benzin fiyatlarinda bu kadar sarsildiysaniz araba fiyatlarini soylesem toptan yikilacaksiniz desenise :) Valla Turkiyede saglam opuluyoruz acik acik soyleyeyim... 80000 TLye turkiyede anca korolla golf falan aliyon, burada Cadillac Escalade :D 125000 liraya F430 buldum ikinci el daha ne diyim...
Arabaya gelince, gercekten V8 ayri bi dunya yau, her viteste her hizda torku direk hissediyorsun. 5 ileri otomatik sanziman var, o biraz baltaliyo ama keyfi de baska tabi... Gecenlerde bi ara hizlanma videosu cektim, alttan izleyebilirsiniz :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10154229865855724&l=2973655821831494507
yazık bizim milletin haline..
Şimdi sizin ordaki benzinler vuruntu şakırdama yapar pistir içinde taş vardır kum vardır demi :D
Olmazsa aaaa.... yani :)
Maşşallah bir çok kez yanında durup içine binip kullanması nasip olmayan bir araç bakalım ilerki senelere inşallah :)
benim twingodan az yakıyo la :D
güzel araba kazasız belasız
benim twingodan az yakıyo la :D
güzel araba kazasız belasız
Hehe gecen hesapladim kmde 4 kurusa falan geliyodu :D
Yau soyle 3-5 yil kalacagimi bilsem burda krediyle falan yeni kasa SRTsini alacaktim aslinda... Aklim fena kaldi onda yau...
http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2011/02/2012-dodge-charger-srt8.jpg
CooLeqenD
24-06-2014, 10:31
Ahauhuauhauha soğumamak elde değil. 50 Lira koyuyorum 70-80km gidiyorum karmada ah 25kr bizde de olaydı da gaz pedalının canını alsam :D
Aracınızın maşallahı var, allah kaza bela vermesin. :icon_tup:
En fazla kac oktan benzin var suudlarda?
91 ve 95 var... Zaten benzin para etmediginden cogu benzinlik dokuluyo, pompalar falan 20-30 yillik :)
Oktan konusuna gelecektim bende... Arabayi aldigimdan beri 95 aliyorum, gecenlerde internetten kullanma klavuzunu buldum. Orda okurken (Tabi amerika icin yazilmis) araciniz 89 oktana gore optimize edilmistir, daha fazlasini koymaniz bisey degistirmez gibilerinden bisey yazmislar... Benim de simdi kafam karisti 95 mi alayim 91 mi acaba? 95 pahali geliyo da (dermisim :D )
madem bu fiyatlar, yok muydu 12 silindirli falan bir şeyler??
benimde kuzenim mekke'de geçen ay sıfır golf gti aldı.
bu baya ekonomik diyor :)
hem gidiyor hem az yakıyor anlamında.
merttepe
24-06-2014, 11:06
ne cimri adamsın gitmiş v8 almış ya :D
91 ve 95 var... Zaten benzin para etmediginden cogu benzinlik dokuluyo, pompalar falan 20-30 yillik :)
Oktan konusuna gelecektim bende... Arabayi aldigimdan beri 95 aliyorum, gecenlerde internetten kullanma klavuzunu buldum. Orda okurken (Tabi amerika icin yazilmis) araciniz 89 oktana gore optimize edilmistir, daha fazlasini koymaniz bisey degistirmez gibilerinden bisey yazmislar... Benim de simdi kafam karisti 95 mi alayim 91 mi acaba? 95 pahali geliyo da (dermisim :D )
Oncelikle hayirli olsun
89 oktan avrupadaki 93 oktanla aynidir (ron-mon degeri farki)
Oncelikle hayirli olsun
89 oktan avrupadaki 93 oktanla aynidir (ron-mon degeri farki)
Eyw, o zaman 95 oktana devam :icon_tup:
ERK, valla burada avrupa arabalarinin servisi ve parcalari cok pahali, o yuzden vw falan ikinci elde cok uygun fiyatli...
Merto, gonusma la patlatirim kafani :D
ÖmerF.Bayar
24-06-2014, 12:09
Orta dogudan bir turk daha foruma, hosgeldiniz ve arabaya masallah,
Ben nerden geldigimi unutmamak adina 2.0lt ye biniyorum :D
Saka tabiki, jantlar da degisik durmus alisilanin disinda :)
serkan_2120
24-06-2014, 12:18
aracınız hayırlı olsun bol bol gezin tadını çıkarın,
araç kiraları falan nasıl acaba bir haftalık bi tur ayarlayıp sürekli gazlasak dönsek hem gezmişte oluruz :D
dubaiye gitmeyi çok istiyorum bakalım kısmet belki yıl sonunda..
Ben de Urdun'deyim burada da 90 ve 95 var... 95 Oktan'in litre fiyati yaklasik 3.2 TL. Pahali yani... :)
ahmet3425
24-06-2014, 13:17
Arabistan da asgari ucret ne kadar ortalama turkiyede maaslar 1500 tl civarinda orda ne kadar ?
Orta dogudan bir turk daha foruma, hosgeldiniz ve arabaya masallah,
Ben nerden geldigimi unutmamak adina 2.0lt ye biniyorum :D
Saka tabiki, jantlar da degisik durmus alisilanin disinda :)
Selam :) Soylemeyi unuttum, arac Police edition... Bos+bos donanim, orta konsolu bosaltmak icin koldan direksiyon, yol tutusu arttirmak icin sertlestirilmis suspansiyon ve polisler icin tuned motoru var :) Hatta gecenlerde daha onceden charger R/Tsi olan bi suudi arkadas kullandi, kesinlikle bunun motoru daha iyi gidiyor dedi... Bklm bi CAI ile egzoz planlarim var... Zaten baska biseye de gerek kalmaz ondan sonra :) Kurban bayrami izninde arabayla bi abudhabi-dubai falan yapmayi dusunuyorum ugrarim yaniniza :)
Serkan kiralar TR ile ayni seviyelerde ama cesit daha cok...
VWci, 3.2 TL benzin mi olur yau batarim :D Zaten bi suudide ucuz bu kadar, dubaide katarda falan daha pahali...
Ahmet valla asgari ucret gibi bisey var mi burda bilmiyorum... Ama ayda 400-500 dolara calisan hintliler, filipinliler falan cok etrafta... Kole niyetine kullaniyolar valla garibanlari...
SinanAdalı
25-06-2014, 02:03
Araç çok güzel maşallah. Suudi arabistanda vakit geçirmiş biri olarak, eğerki cidde'ye yolunuz düşerse kesinlikle Palm Beach ve Hayal Restoranlarına uğrayın. Balat çarşısına gidebilirsiniz. Orada müşekkel içmeden de gelmeyin :D müşekkel dediğimiz şeyde meyvelerin karıştırılıp bardaktan içilebilir hale gelmesi. Bizim atom gibi :D Orta halli yemek olarakta El Fariouz'a 1-2-3 diye şubeleri var gidebilirsiniz. Türk aşçı ve restoranlardır bunlar. Yıkama işini nası çözüyorsunuz :D gerçi hintliler falan 1lt'lik sularla bütün arabayı yıkıyolar ama siz siz olun vermeyin tabi :D
Araç çok güzel maşallah. Suudi arabistanda vakit geçirmiş biri olarak, eğerki cidde'ye yolunuz düşerse kesinlikle Palm Beach ve Hayal Restoranlarına uğrayın. Balat çarşısına gidebilirsiniz. Orada müşekkel içmeden de gelmeyin :D müşekkel dediğimiz şeyde meyvelerin karıştırılıp bardaktan içilebilir hale gelmesi. Bizim atom gibi :D Orta halli yemek olarakta El Fariouz'a 1-2-3 diye şubeleri var gidebilirsiniz. Türk aşçı ve restoranlardır bunlar. Yıkama işini nası çözüyorsunuz :D gerçi hintliler falan 1lt'lik sularla bütün arabayı yıkıyolar ama siz siz olun vermeyin tabi :D
Umreye giderken ciddeyi de gezdim soyle 2-3 saat. Riyad ile aralarinda daglar kadar fark var. Mutavvalar falan burda cirit atiyor. Musekkel gercekten basarili ama ben nar suyu tercih ediyorum genelde :)
Yikatma isini yikatmayarak cozuyorum :D daha aldigimdan beri iki defa falan yikatabildim. Evin yakinlarinda benzinlik var, onun icinde gayet basarili bi yikamaci var. Adamlar 25 riyale yarim saatten fazla ugrasiyorlar yikayip silmek icin... ***** Arabistan sartlari, onceki sahibinden sagindan solundan ufak tefek vuruklari var, araba tozlu olunca cok belli olmuyolar :D
Shadow_Dancer
25-06-2014, 07:31
ARaban hayırlı ugurlu olsun,, güle güle kullan.. Çok zor bi cografyada yaşıyorsun Allah yardımcın olsun.
ARaban hayırlı ugurlu olsun,, güle güle kullan.. Çok zor bi cografyada yaşıyorsun Allah yardımcın olsun.
Eyw saolasin... Cografya ile aramizda cok sorun yok da insanlari garip... Neyse onlara da alisiyoruz bi sekilde...
Purmol35
25-06-2014, 16:19
off deli dehşet police sticker larını yapıştırcacaksın devam :) herhalde 0 bi arabayı 1 senede ıskartaya atardım o benzin fiyatlarıyla.
BEEPower
25-06-2014, 16:22
Yakıt ucuz tabi Vur kırbacı Vur kırbacı :D
- Maşallah..
off deli dehşet police sticker larını yapıştırcacaksın devam :) herhalde 0 bi arabayı 1 senede ıskartaya atardım o benzin fiyatlarıyla.
Zaten burada ikinci el almakta en buyuk sorun o... Yakit derdi olmayinca tuvalete bile arabayla gidiyorlar, kmler yuksek oluyo. E bi de col sartlari *****, araclar 4-5 yasinda cok yipranmis oluyo... Benim sansima adamin 3.cu arabasi falanmis bu, yeni A7 almis, garajda yer kalmayinca satisa cikarmis... 72bindeydi ben aldigimda 2500 km falan yapmisim 1.5 ayda...
arabaya maşallahta havalar kaç derece klima yetiyormu :)
PROMINENT
25-06-2014, 17:15
ıraq da bizim şöför almıştı 15.000 dolara burada litresi 40 cent.. içi okadar tatmin edici olmasa da gidişi gayet iyi...güzel günler de kullanın.
arabaya maşallahta havalar kaç derece klima yetiyormu :)
Bi kac aydir ortalama 40-42 derece... Klima sistemleri ozel bu bolge araclarinin (GCC Configuration diye gecer) Motor calisir calismaz sogutmaya basliyor ve gayet basarili... Aracin camlarda film var zaten onlarin da artisi oluyor...
ıraq da bizim şöför almıştı 15.000 dolara burada litresi 40 cent.. içi okadar tatmin edici olmasa da gidişi gayet iyi...güzel günler de kullanın.
Aynen, zaten amerikanlardan ic tasarim beklemek hata olur... Ama Italyanlar bu grubu aldiktan sonra cikan 2011 modellerinin ici falan cok daha iyi... Tesekkurler bu arada :)