Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : >> İş Arayanlar (Genel) <<

Sayfa : 1 [2] 3 4

34 evo
24-06-2016, 23:39
Öncelikle herkese kolay gelsin.Firmamız kapı pencere üretimi için makina üretmektedir;yerimizi kıraçtadır ;İstanbul avrupa yakasına pekçok noktaya servis vardır...
2 kişi kaynakhane
2 kişi cnc bölümine
1 kişi de üretim planlama da yardımcı poziyonunda çalışma arkadaşaları aramaktayız.Detaylar için beni arayabilirsiniz 0532 220 09 sıfır 9

Eren
25-06-2016, 12:09
ingilizce işletme okuyorum 3. sınıftayım staj arıyorum yardımcı olabilcek
arkadaşlar p.m atarsa sevinirim

XSi
10-07-2016, 12:21
Arkadaşlar,

hadımköyde bulunan, otomotiv yan sanayi firması (pres+kalıp ile sac parça şekillendirme, gaz altı kaynak + punta kaynak vs.), üretim planlama departmanımız için deneyimli veya deneyimsiz üretim planlama mühendisi / uzmanı ihtiyacımız var. (2 kişi)

bölüm olarak bir kısıtlama yok ama kavram olarak yakın mühendislik bölümleri (endüstri, makina, metalurji gibi) daha iyi olur.

Excel bilgisi daha doğrusu excel ile veri analizi yapabilme önemli ama deneyimsiz de olsa işin detayları için eğitim/destek olacak mutlaka.

varsa forumumuzdan, veya tanıdık yönlendirebileceğiniz kişiler varsa, cv lerini murat.aycicek@yildizkalip.com adresine email ile göndermelerini rica ederim.

iyi haftasonları

XSi
10-07-2016, 13:14
Az önce yazmayı unutmuşum,

2 ayrı departmanımız içinde çalışma arkadaşları aramaktayız:

1 - depo vardiya sorumlusu (1 kişi)

Aradığımız çalışma arkadaşı dış tedarikçilerden fabrikamıza gelen, hammadde ve yardımcı malzemelerin, teslim alınması, ERP yazılımı üzerinde gerekli işlemlerin yapılması işlemlerini yürütecektir.

Fabrikamızda haftada 6 gün, 3 vardiya üretim vardır,
Haftadan haftaya dönüşümlü vardiyalı olarak çalışacaktır (ör bu hafta 07:30 - 15:30, haftaya 15:30 - 22:30 gibi)
Mavi yaka statüsünde çalışacaktır.
Ofiste masa başı + üretim sahasında fiziki olarak (el terminali ile barkod okutma, malzeme teslimi vs.)

Bilgisayar kullanıyor olması şart, ancak iş deneyimi aramıyoruz, gerek kavramları gerekse kullandığımız yazılımlar için eğitim / destek sağlanacaktır.

Ücret asgari ücret seviyesinden başlayıp deneyim ve bilgi beceriye göre belirlenmektedir.

----

2 - Sevkiyat Departmanı Yardımcı / Destek Eleman (3 kişi)

Müşteriye sevk edilecek ürünlerin, müşteriye ait kasalara dizilmesi, temizlenmesi, çeşitli ek işlemlerin yapılması gibi, sevkiyat hazırlık işlemlerini yapacaktır

Herhangi bir vasıf şartı bulunmamaktadır. Fiziki olarak / ayakta çalışacaktır.

Haftada 6 gün x 3 vardiya, dönüşümlü vardiyalı çalışacak (ör bu hafta 07:30 - 15:30, haftaya 15:30 - 22:30 gibi)

Mavi yaka statüsünde çalışacak

Bay/Bayan

Ücret asgari ücret seviyesinden başlayıp, bilgi beceri ve deneyime göre şekillenecektir.

-----------------

İş arayışında olan ve öncelikli olarak hali hazırda işi olmayan adaylara öncelik vermek istemekteyiz..

Bu görevler için işyerimize şahsen gelip, başvuru formu doldurulup, insan kaynakları ile görüşme yapılması gerekmektedir.

Telefon ile santralden ulaşım bilgileri alınabilir.

Y (http://www.yildizkalip.com/iletisim.aspx)

Adres: Hadımköy Yolu Ömerli Mahallesi İhsangazi Sokak No:28 34555 Arnavutköy - ISTANBUL / TURKIYE

Telefon: +90 212 771 15 15(Pbx)

Aşağıdaki Güzergahlarda Servis İmkanı Bulunmaktadır:

Bağcılar, Cevizlibağ E5, Sefaköy E5, Esenler (Atışalanı, Yeşilpınar ) Avcılar, Esenyurt, Firuzköy, Balıkyolu, Talatpaşa, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Mimaroba, Tepecik, Hadımköy Toki-Kiptaş, Arnavutköy

bilaloztkr
15-07-2016, 19:55
ankarada iş arıyorum,sincan-fatihte oturuyorum,anadolu meslek lisesi elektirik-elektronik mezunuyum.

bilaloztkr
15-07-2016, 19:56
özellikle kendi mesleğimde yetişmek istiyorum,böyle bir iş bilen, duyan varsa talibim.

Emre-Dylan
15-07-2016, 21:02
ankarada iş arıyorum,sincan-fatihte oturuyorum,anadolu meslek lisesi elektirik-elektronik mezunuyum.

Kardeşim okuluna devam et derim ben gitmediğime pişmanım seneye kadar hazırlanacağım tekrardan. İş konusunda burdan bulmak zor ostim organize sanayi taraflarına bak sincan da 15 sene yaşamış ve ostim de çalışmış biri olarak bunları önerebilirim.

_Emre_
28-07-2016, 12:36
Trabzon ve Kastamonu'da elektronik zincir mağazalar içerisinde part veya tam zamanlı promotör olarak çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Tüm sosyal haklar ve prim mevcuttur. İhtiyacı olan arkadaşlar Pm yoluyla ulaşabilir.

Mert Alpay
28-07-2016, 13:10
İzmir içi iş arıyorum

Suleyman
28-07-2016, 19:17
Elektrik elektronik mühendisliği bölümünden eylül başında tam anlamıyle mezun olmuş olacağım, ben de iş arayan topluluğun içerisindeyim.

Birkan61
28-07-2016, 20:32
Bugün istoçtaki bosch car servise'den aradılar beni, aylar önce bi iş başvuru yapmıştım belliki adam arıyorlar :D

istanbul avrupa yakasında iş arayanlar bi görüşsün derim

aslan
19-08-2016, 09:59
Finans departmanında uzun dönem Stajyer arayışımız bulunmaktadır

İlgilenenlerin CV lerini tarafıma göndermelerini rica ederim

Revolution
19-08-2016, 15:59
Ankara'da Incek'teki ofisimiz de calisacak grafik tasarimci arkadaslar ariyoruz .

Ilgilenen ya da cevresinde ilgilenecek olan kisiler var ise benimle pm ile irtibata gecebilirler.

Mustafa abi ben bi işine yaramaz mıyım ? :D

M_PROJECT
19-08-2016, 16:48
Mustafa abi ben bi işine yaramaz mıyım ? :D

bilmem yarar misin :D portfolio varsa bakariz :D

By CrAzY
19-08-2016, 17:35
Ankara'da Incek'teki ofisimiz de calisacak grafik tasarimci arkadaslar ariyoruz .

Ilgilenen ya da cevresinde ilgilenecek olan kisiler var ise benimle pm ile irtibata gecebilirler.

Program olarak bilmesi gereken nedir ?

M_PROJECT
24-08-2016, 16:59
Program olarak bilmesi gereken nedir ?

Illustrator , Photoshop , Indesign varsa After effects gibi programlar , ama bizim icin programdan once portfolyo onemli . Program kastirinca bir sekilde ogrenilir .

By CrAzY
24-08-2016, 20:26
Illustrator , Photoshop , Indesign varsa After effects gibi programlar , ama bizim icin programdan once portfolyo onemli . Program kastirinca bir sekilde ogrenilir .

Yetistirilmek uzere olursa eger ben kendim icin dusunebilirim cvmi atabilirim isterseniz

bilalMW
24-08-2016, 22:42
otomotiv sektöründe servis danışmanlığı ya da IT'de helpdesk sistem destek konularında iş arıyorum. Gerekli tecrübeler mevcuttur. Duyan gören bilen varsa yeşillendirmesini rica ederim. :)

Guncel cekeyim ayni zamanda dispozisyonluk garanti yetkilisi olarakda yogun tecrübem vardir. Acil olarak is arıyorum.

Gko
31-08-2016, 16:25
İzmir'de okuldan arta kalan zamanda çalışıcak part time iş arıyorum. Hafta sonu da çalışabilirim

Mehmet Gazihan
21-09-2016, 12:42
Yeni Açılan Servisimize

Servis Danışmanı ve Koordinatörü
Mekaniker
Detaylı Temizlik Boya Koruma Teknisyeni
Mekan genel temizlik personeli
Arıyoruz.

İstanbul Anadolu Dudullu Organize Sanayi

0 532 243 73 66

hndcrx
21-09-2016, 14:38
kredi/istihbarat/mali analiz/
finansman-finans(ön ve genel muhasebe hariç)-mali kontrol alanlarında iş arıyorum.
leasing-faktoring ve banka tecrübem var.

_Emre_
06-10-2016, 10:28
Güncel olsun.
Kastamonu'da Teknosa mağazası içinde firmamız adına çalışacak promotör arkadaşlar arıyoruz. Full time tercihimiz ama iş ihtiyacı olan part time çalışabilecek öğrenci arkadaşlar da olabilir. Klişe olacak ama gerçekten dolgun prim mevcut. İlgilenen arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilirsiniz.

Mutu
06-10-2016, 10:39
Baktım şimdi, şu konuya 27 haziran 2014 te yazmışım. Miami tayfun abinin önerisi dolayısıyla kabin memurluğuna başvurdum. 2014 kasımdan beri çalışmaktayım. Çok kez iş değiştireceğim dedim ama işsizlik ve iş arama süreci çok kötü. Allah herkese kolaylık versin arkadaşlar.

Ogedov
06-10-2016, 10:39
İstanbul Yenibosna'da Citroen Yetkili Servisinde çalışacak Hasar Dosya Takibi ve formenlik yapacak bir arakadaş arıyoruz. Serhan Otomotiv | Citroen Yetkili Servisi (http://www.serhanoto.com)

Revolution
06-10-2016, 11:11
Ankara'da yok mu iş veren ? Uluslararası ticaret mezunu ingilizce vasat :hahaha:

Silence45
06-10-2016, 11:16
Manisada iş arıyorum. Satış pazarlama olabilir. Otomotiv, teknoloji sektörü olabilir. Bilgi işlem tarzı olabilir.

KoramiraL
06-10-2016, 11:50
İstanbul Yenibosna'da Citroen Yetkili Servisinde çalışacak Hasar Dosya Takibi ve formenlik yapacak bir arakadaş arıyoruz. Serhan Otomotiv | Citroen Yetkili Servisi (http://www.serhanoto.com)

Arkdaşım için yazıyorum yönlendirecem ist uni otomativ mezunu kendisi

Suleyman
06-10-2016, 15:07
Elektrik elektronik mühendisliğinden mezun oldum, başta yazılım - pc sektörleri olmak üzere, elektrik elektronik - otomotiv sektörlerinde de çalışabilirim.

B-Devi
07-10-2016, 11:31
Yeni Açılan Servisimize

Servis Danışmanı ve Koordinatörü
Mekaniker
Detaylı Temizlik Boya Koruma Teknisyeni
Mekan genel temizlik personeli
Arıyoruz.

İstanbul Anadolu Dudullu Organize Sanayi

0 532 243 73 66

Hocam ne oldu sizin ilanın akıbeti :) Bankayı bırakıp geldiğime değer mi? Servis danışman veya koordinatörlüğü çok cazip görünüyor :)

e30
07-10-2016, 12:33
Bilgisayar programcisiyim.html css php mysql bilgim var.İngilizce seviyem konusma yok denecek kadar az yazma ve okuma problemi cozecek kadar var.Mersin Adana da is ilanlarina talibim.

metin_1989
07-10-2016, 12:43
silivri corlu taraflarında iş arıyorum 4 yıllık işletme mezunuyum 10 yıllık yönetıcılık ve satış pozısyonlarında tecrubem var pmden iletişime gecerseniz sevinirim acildir ay sonu nişanım var kısmetse

Emre-U
10-10-2016, 18:20
Akdeniz üniversitesi Ziraat fakültesi öğrencisiyim. Okulumu 1 sene uzattım ve devam zorunluluğum yoktur. Antalya içi iş arıyorum. Paket programları hakim şekilde kullanabilmekteyim. Giyim mağazalarından Satış tecrübem mevcut. Ne iş olursa yaparım modundayım.

sahinek
10-10-2016, 20:23
Baktım şimdi, şu konuya 27 haziran 2014 te yazmışım. Miami tayfun abinin önerisi dolayısıyla kabin memurluğuna başvurdum. 2014 kasımdan beri çalışmaktayım. Çok kez iş değiştireceğim dedim ama işsizlik ve iş arama süreci çok kötü. Allah herkese kolaylık versin arkadaşlar.

hocam kabin memurluğundan memnun değil misin? dışarıdan bakınca iyi bir iş gibi duruyor

EREN34
10-10-2016, 20:30
hocam kabin memurluğundan memnun değil misin? dışarıdan bakınca iyi bir iş gibi duruyor

Zor iş. Sabır ve fiziksel (uykusuzluk vs.) dayanıklılık isteyen iştir. Ayda max. 110 saat çalışılır ama o saat hesabı seyir defterine göre yapılır. Yani uçuştan 1-1,5 saat önce havalimanında olman, uçuş öncesi sohbet havasında yapılan briefingler çalışmaktan sayılmaz. Dolayısıyla yoğun ve dengesiz bir hayatın olur. Arkadaş çevren çalışırken senin off günün olur, millet haftasonu bayram seyran gezerken sen deli gibi çalışırsın. 3 saat Kölne uçup, havalimanına bile çıkamadan 45 dkda sen kendi işlerini yaparken yer ekibi uçağı hazırlar ve yeni yolcularla yeni bir 3 saat.

Dragger
10-10-2016, 21:38
Kabin memurluğu dünyada en zor işlerde ilk 5e girer.

Dışarıdan göründüğü gibi pembe bir hayat sizi beklemez, gece gündüz demeden uçarsınız canınızı çıkarırlar.

Hoş güzel yanları da var tabiiki, ben hala özlerim misal ama eşimin temposunu gördükçe vazgeçerim.

Dragger
10-10-2016, 21:40
Bu arada Birlas Beylikdüzü ve Seyrantepe'ye lastik sökme takma elemanları alacağız, ilgilenen olursa yönlendiririm.

Mutu
10-10-2016, 22:44

Her iş dışardan bakınca iyi durur zaten. İyi kazanırsın, güzel otellerde kalırsın, güzel insanlarla tanışırsın, fakat 10 saatlik yaptığın mesaide insanla uğraşma + mesainin çoğunu ayakta geçirme durumu hem fiziksel hem zihinsel olarak çok meşgul eder. Misal 1 haftada 3 farklı ilde yatı yapabilirsin hiç evine uğramadan. Yoksa aylık min 8 gün sabit izin, ki buna yer yer ilave boş günler de olur, kimsenin karşı koyacağı bir çalışma şekli değildir.
Son zamanlarda saldırılar ***** ülkenin güvenlik seviyesi nedeniyle havacılık da pek iyiye gitmiyor, yolcu sayıları düşük. Dolayısıyla da şirketler türlü türlü kısıntılara gitmeye çalışmaktalar. O sebeple başka bir iş aramaktayım. Bir de tabi hizmet sektöründe bizim insanımızın çalışanlara karşı tavrı var tabi. En çok da o yorar adamı ama kimse belli etmez. =)

gfb01
12-10-2016, 08:19
Arkadaşlar Merhaba ;
Aşağıdaki mağazalarda görev alacak FULL TIME & PART TIME olarak çalışabilecek Bay-Bayan tanıtım personeli (Promotor) aramaktayız. Kendine güvenen, daha önce PERAKENDE sektöründe çalışmış, GSM ve Notebook ürünleri tanıtımı ve satışı konusunda deneyimli (Zincir mağazalarda çalışmış olması tercih sebebidir)

**ÜCRET BİLGİSİ İNSAN KAYNAKLARI TARAFINDAN VERİLECEKTİR..

MAĞAZALAR;

VATAN-EDIRNE
MEDIA MARKT-İstanbul 6 - Pendik Pendorya AVM - T01
TEKNOSA-İSTANBUL MALTEPE CARREFOURSA EXXTRA
TEKNOSA-İZMİT GEBZE CENTER EXTRA
Media Markt - Konya 1 M1
AKSARAY - VATAN
VATAN - ANKARA KECIOREN
VATAN - KAYSERi VATAN
MEDIA MARKT - ISTANBUL PENDORYA
MEDIA MARKT - MALATYA
Media Markt - Kayseri 1 Forum AVM - T018
TEKNOSA - İSTANBUL KADIKÖY NAUTILUS
MEDIA MARKT - ISTANBUL KAGITHANE
VATAN - BAHCESEHIR VATAN
MEDIA MARKT - Viaport MM new opening
VATAN - PENDIK
VATAN – BOSTANCI
TEKNOSA - İSTANBUL BAKIRKÖY MARMARA FORUM
TEKNOSA - İSTANBUL YENİSAHRA OPTİMUM
TEKNOSA - KONYA KULESİTE
Media Markt - Samsun 1 Piazza AVM - T025

cv için : cuneyt.turkoglu@casper.com.tr

Düşünen varsa cv yi cüneyt beye yollayın yada bana atın bn görüşürüm iş için yollayan olursa adanadan çağdaştan aldım dersiniz mail adresini

SinanTT
12-10-2016, 09:01
İstanbul Dudullu İmes bölgesinde çalışacak
CNC torna operatörü
30 yaşını aşmamış
Askerliğini yapmış

ve

CNC tornada yetiştirilmek üzere eleman arıyoruz.
18-22 yaş arası

İletişim : pm

By CrAzY
13-10-2016, 22:01
İşimden istifa etmemin üzerine işsizim abiler kardeşler Teknik ressam arayanlar bana yardımcı olabilirlermi ? Cad ve Ms Office hakimim bilmediğim program konusunda çabuk kavrama yeteneğim var teşekkür ederim.

Dragger
20-10-2016, 14:57
Beylikdüzü şubemize depo elemanları, rot balans elemanları ve sevkiyat şoförleri alacağız arkadaşlar...

Çevrenizde iş arayan varsa faydamız dokunsun.

therev
20-10-2016, 15:50
haftada 2 gün tam (salı-pers) 1 gunde yarım gün (cuma) calışıcak mümkünse bölümümle alakalı is arıyorum(mekatronik mühendisliği) cok iyi duzeyce ingilizcem var biraz almanca 1 ay once turkcell teknolojide staj yapıyodum

Emre-Dylan
20-10-2016, 19:45
Arkadaşlar Merhaba ;
Aşağıdaki mağazalarda görev alacak FULL TIME & PART TIME olarak çalışabilecek Bay-Bayan tanıtım personeli (Promotor) aramaktayız. Kendine güvenen, daha önce PERAKENDE sektöründe çalışmış, GSM ve Notebook ürünleri tanıtımı ve satışı konusunda deneyimli (Zincir mağazalarda çalışmış olması tercih sebebidir)

**ÜCRET BİLGİSİ İNSAN KAYNAKLARI TARAFINDAN VERİLECEKTİR..

MAĞAZALAR;

VATAN-EDIRNE
MEDIA MARKT-İstanbul 6 - Pendik Pendorya AVM - T01
TEKNOSA-İSTANBUL MALTEPE CARREFOURSA EXXTRA
TEKNOSA-İZMİT GEBZE CENTER EXTRA
Media Markt - Konya 1 M1
AKSARAY - VATAN
VATAN - ANKARA KECIOREN
VATAN - KAYSERi VATAN
MEDIA MARKT - ISTANBUL PENDORYA
MEDIA MARKT - MALATYA
Media Markt - Kayseri 1 Forum AVM - T018
TEKNOSA - İSTANBUL KADIKÖY NAUTILUS
MEDIA MARKT - ISTANBUL KAGITHANE
VATAN - BAHCESEHIR VATAN
MEDIA MARKT - Viaport MM new opening
VATAN - PENDIK
VATAN – BOSTANCI
TEKNOSA - İSTANBUL BAKIRKÖY MARMARA FORUM
TEKNOSA - İSTANBUL YENİSAHRA OPTİMUM
TEKNOSA - KONYA KULESİTE
Media Markt - Samsun 1 Piazza AVM - T025

cv için : cuneyt.turkoglu@casper.com.tr

Düşünen varsa cv yi cüneyt beye yollayın yada bana atın bn görüşürüm iş için yollayan olursa adanadan çağdaştan aldım dersiniz mail adresini

Abi Ankara keçiören için konuşabilir miyiz? MEzuniyet şartı nedir öğrenebilir miyim? İş imkanları ve çalışma saatleri nasıldır bnları belirtirsen özelden çok memnun olurum teşekkürler.

burkaykalyon
24-10-2016, 20:52
Arkadaşlar, abiler selamlar.

Yeri burası değil ama en uygun konu bu olduğu için buradan sorayım.

Cuma günü işten çıkarıldım ve tabiki tazminatımı haklarımı vs alacağım ancak hesaplama konusunda yardıma ihtiyacım var. Net-brüt-ihbar-izin konularından zerre anlamam. Kim yardımcı olabilir bana?

Pm ile detayları iletebilirim.

By CrAzY
24-10-2016, 21:29
Arkadaşlar, abiler selamlar.

Yeri burası değil ama en uygun konu bu olduğu için buradan sorayım.

Cuma günü işten çıkarıldım ve tabiki tazminatımı haklarımı vs alacağım ancak hesaplama konusunda yardıma ihtiyacım var. Net-brüt-ihbar-izin konularından zerre anlamam. Kim yardımcı olabilir bana?

Pm ile detayları iletebilirim.

Ay bazında çalışma süreni yazarmısın.Onun haricinde kullanmadığın yıllık izinlerini de yaz hesaplayalım

dasemert
24-10-2016, 21:34
Girne de ariyorum bende 12.45de bitiyor okulum,full time olabilir

aslan
01-11-2016, 11:59
Aramızda veya çevresinde Anadolu yakasında oturan Engelli veya tanıdığı olan varsa şirketimizdeki 4 adet açık için değerlendirmek adına benimle irtibata geçmelerini rica ederim

Silence45
15-11-2016, 21:18
Konu güncelii.
Manisa-İzmir otomotiv/teknoloji/bilişim ile alakalı satış öncelikli iş arıyorum.

arabasızadam
04-12-2016, 17:32
Bodrumda iş arıyorum ,D sınıfı ehliyetim src 2-4 ve psikoteknik belgelerim var , piyasa bombok ama bi umut belki bişeyler çıkar.

erturul çiçek
15-12-2016, 14:06
Çalıştığım bankada katlar arası taşıma yapacak eleman arıyorlar iş yeri Levent ve Çayırova'da iki merkezde asgari ücret setcard ve servis imkanı var düşünen olursa yardımcı olmak isterim

Suleyman
15-12-2016, 16:01
Elektrik elektronik mühendisi mezunu olarak iş arıyorum ayrıca forumda tecrübeli e.e mühendisleri varsa iletişim sağlayabilirsek sevinirim.

Y.Emre
24-12-2016, 11:39
Makine Mühendisi olarak iş arıyorum diyerek hortlatalım bi konuyu :)

Birkan61
24-12-2016, 11:46
Makine Mühendisi olarak iş arıyorum diyerek hortlatalım bi konuyu :)

bilindik büyük cnc firmaları ile bizzat görüş elden cv bırak ve ilk başta verilen maaşa sakın burun kıvırma, ki kötü maaş vermiyorlar zaten böyle firmaların güzel imkânları mevcut

misal dmg mori firması ile bir görüş bulunduğun bölge ve çevre illerde makinaları var ise bölge sorumlusu bile olabilirsin

free-hifi
24-01-2017, 15:54
Opet istasyon marketinde çalıştırmak üzere bay bayan personel arıyorum

Yer : Kozyatağı

B-Devi
25-01-2017, 09:45
Opet istasyon marketinde çalıştırmak üzere bay bayan personel arıyorum

Yer : Kozyatağı

Şartlar nedir ne değildir kanka? Birkaç arkadaş var çevremden.

SinanTT
25-01-2017, 10:11
İstanbul Dudullu İmes bölgesinde çalışacak
CNC torna operatörü
Program bilen
30 yaşını aşmamış
Askerliğini yapmış

ve

CNC tornada yetiştirilmek üzere eleman arıyoruz.
18-22 yaş arası

İletişim : pm

Halen aramaktayız

fthdrn
25-01-2017, 10:36
Halen aramaktayız

cnc'yi çok iyi derecede biliyorum. Program yazmayı gözüm kapalı yapıyorum. Haydarpaşa cnc mezunuyum. 5-6 ay kadosanda çalıştım. Ama sıkıldım bıraktım işi. 2010 dan beri başka iş yapıyorum. Şimdi ne kadar maaş veriyorsunuz piyasa ne durumda :D

kelalper
25-01-2017, 11:09
Elektrik teknisyenine ihtiyacimiz var. Yapacagi is arabalara kamyonetlere aku ;karavan ve minibuslere teknelere webasto ve bazi elektronik urunlerin montajini yapmak.
Asgari ucret+sigorta+ yemek. Ucret daha sonra performansa gore arttirilacaktir.
05427609048 bu numaradan oktay ile gorusebilirsiniz.

free-hifi
25-01-2017, 11:53
Şartlar nedir ne değildir kanka? Birkaç arkadaş var çevremden.

vardiya lı sistem 8 saat maaş tahmini 1700 civarıdır

B-Devi
25-01-2017, 12:07
vardiya lı sistem 8 saat maaş tahmini 1700 civarıdır

İyimiş kanka fena değilmiş. Bu şartlarla siz elemansız kalmazsınız. :D 1 gün tatil var dimi?

aslan
25-01-2017, 12:47
Esenyurt tarafında bilgisayar başında fatura kesebilecek eleman arıyoruz şirketimize varsa iş arayan yada çevresinde yardımcı olayım işten çıkacak arkadaşın yerine girecek aciliyeti vardır

STP
25-01-2017, 13:09
Esenyurt tarafında bilgisayar başında fatura kesebilecek eleman arıyoruz şirketimize varsa iş arayan yada çevresinde yardımcı olayım işten çıkacak arkadaşın yerine girecek aciliyeti vardır

nedır detayı ?

aslan
25-01-2017, 13:24
nedır detayı ?

Depoda oturup bilgisayar başında fatura kesecek gelen ürünlere

Yemek yardımı,yol ücreti yada servis

STP
25-01-2017, 13:28
Depoda oturup bilgisayar başında fatura kesecek gelen ürünlere

Yemek yardımı,yol ücreti yada servis

asgarı ucret herhalde

aslan
25-01-2017, 14:00
asgarı ucret herhalde

Değil,eğer çalışıyorsa aldığı ücrete göre baz alınacaktır
Çalışmıyorsa şuanki arkadaş güzel maaş alıyor ama buraya yazamam malesef

STP
25-01-2017, 19:22

Cv geliyor sana kanka, ismi Ata ;)

Suleyman
25-01-2017, 20:06
Elektrik elektronik mühendisi mezunu olarak iş arıyorum ayrıca forumda tecrübeli e.e mühendisleri varsa iletişim sağlayabilirsek sevinirim.

Güncelliğini koruyor.

TolgaUs
25-01-2017, 20:26

merhaba,
İş için talibim. Bilgisayar bilgimin oldukça kuvvetli olduğuna inanıyorum. Posta kutunuz dolu cv mi nereye gönderebilirim ?

aslan
25-01-2017, 20:32
merhaba,
İş için talibim. Bilgisayar bilgimin oldukça kuvvetli olduğuna inanıyorum. Posta kutunuz dolu cv mi nereye gönderebilirim ?

aslanhenden@gmail.com adresine bekliyorum cv nizi

STP
26-01-2017, 08:33
aslan mesaj kutunu bosalt kanka

aslan
26-01-2017, 08:43
aslan mesaj kutunu bosalt kanka

Ok dir :alright:

aslan
26-01-2017, 12:43
Evet Yokmu beyler iş isteyen Esenyurtda çalışacak bilgisaayr bilgisi olan ve askerlikle ilişiği olmayan cv lerinizi bana iletiniz lütfen

Maaş,servis ve 450tl yemek kartı var

forwett
26-01-2017, 12:57
Askerden yeni geldim. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Ünversitesi yarı burslu Makine Mühendisliği mezunuyum. İngilizcem ileri seviyede. Mühendislik programlarını profesyonel seviyede olmasa da gelişmeye açık seviyede kullanıyorum. 11 aylık staj tecrübem var. Akustik ve içten yanmalı motorlar hakkında ekstra bilgi ve tecrübem var. Ankara'da iş arıyorum. İsteyene kariyer üzerinden cv linkimi gönderebilirim.

Ogedov
03-02-2017, 14:19
Citroen Yetkili Servisinde Hasar bölümünde dosya takibi yapacak bir nevi servis danışmanı aranıyor. Yer yenibosnanın sefaköy sınırında... İlgilenen olursa Özel Mesaj atsın.

Aynı zamanda Toptan Yedek Parça bölümünde faturalama işlemi yapacak bir arkadaşa daha ihtiyacımız var.

Nihatcan-Yıldız
04-02-2017, 13:47
Herkeze iyi günler 17 yaşındayım mesleki açıklise okuyorum bölümüm muhasebe finansman cumartesi pazar zorunlu eğitimim var daha önce 14 ay bilgisayar işi yaptım 8 ayda spor salonunda çalıştım iş arıyorum küçükçekmece cennet mahallesinde oturuyorum
Telefon no: 0531 308 2722 şimdiden teşekkürler

Sinan58
08-02-2017, 18:12
Bugün 2. kez aynı hatayı yaparak bir Türk işyerine iş başvurusu yaptım.

Yarı-Zamanlı gibi iş ama tek fark az çalışıp daha az maaş alıyorsun ve parayı devlet kurumları ödüyor.

Herneyse bizim Türkler kadar burnu havada insanlar görmedim, sanki uzay üssünde patronluk yapıyor.

Ne kadar havalısın sen arkadaş, ne müşteriye bir ilgi var ne gelene ne gidene.
Adamın yüzüne dahi bakmıyor konuşurken, hemen oradan uzaklaştım.

"ALLAH" kimseye görmemişlik vermesin, sanırsın adam uzaya roket fırlatıyor. Bu ne havadır arkadaş.

Bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğime eminim.

zeck1341
08-02-2017, 22:32
İzmit,Başiskele,gölcük de çalışabileceğim part time iş arıyorum haftanın 3 günü full dier gunler akşam 5den sonra calisabilirim daha önce 10 ay kadar NT kitapta satış danışmanlığı yaptım is saglıgı ve guvenligi bölumü son sınıf öğrencisiyim.

0507 886 7732

zeck1341
08-02-2017, 22:34
İzmit,Başiskele,gölcük de çalışabileceğim part time iş arıyorum haftanın 3 günü full dier gunler akşam 5den sonra calisabilirim daha önce 10 ay kadar NT kitapta satış danışmanlığı yaptım is saglıgı ve guvenligi bölumü son sınıf öğrencisiyim.
B sınıfı ehliyetim var aktif araç kullanıyorum.

0507 886 7732

aslan
22-02-2017, 15:24
Şimdi bi abi aradı perpadaki işinden ayrılacakmış yerine gececek ingilizce bilen china ile devamlı yazışma ve iletişim halinde olacak bir aday arıyorlarmış

Maaş 2500tl net dedi.Birde ihracata dayalı prim varmış ticket kartıda veriyor yemek için.

İlgilenen yada tanıdıgı olanlar için iletişim numarasını verebilirim

Suleyman
22-02-2017, 15:51
İş hakkında detaylı bilgi alabilir miyiz?

gökan
22-02-2017, 16:57
İthalat ıhracat şojıstık ıs arıyoruz kardesıme askerlık bttı 4 dili var

free-hifi
22-02-2017, 17:31
akaryakıt muhasebesinde deneyimli muhasebe elemanı arıyorum harem üsküdar

tanıdık varsa yönlendirebilir siniz

powERS
23-02-2017, 08:29
sanırım önümüzdeki ay bende burdayım. İzmirde lojistik/gümrük/depolama alanında iş arıyor olucam şimdiden yazalım :(

aslan
24-02-2017, 07:40
İş hakkında detaylı bilgi alabilir miyiz?
Süleyman selam

Dilersen numarasını veririm detaylı bir şekilde kendisinden bilgi alırsın.Yaptığı işi detayları ile anlatır sana

İthalat ıhracat şojıstık ıs arıyoruz kardesıme askerlık bttı 4 dili var
Gökan selam

İstanbulda ise ilgilenirse bu işle numarasını vereyim detaylı bilgi alsın kendisinden

VTec_king
24-02-2017, 11:00
maltepe bölgesinde emlak danışmanı arıyorum ofisim ritim istanbul da ,yetiştirebileceğim bu işi yapabileceğine inanan arkadaşlarada kapım açık, özelden mesaj atabilirsiniz

Suleyman
24-02-2017, 17:43
Süleyman selam

Dilersen numarasını veririm detaylı bir şekilde kendisinden bilgi alırsın.Yaptığı işi detayları ile anlatır sana

İyi olur, sevinirim, perpa yakın zaten bana.

gökan
24-02-2017, 19:28
aslan kardeşim izmirdeyız valla ama numarayı ver bakalım cv atalım

Frid
24-02-2017, 20:42
Merhaba arkadaşlar, avrupa yakasında nişanlım için iş arıyoruz. Yardımlarınız için teşekkürler.

İş tecrübesi toplam 6 yıldır. Seo(Arama Motoru Optimizasyonu), sosyal medya uzmanlığı.
İyi derecede bilinenler; Google Analytics, Google Webmaster Tool, Google Adwords, Yandex Webmaster Tool, Yandex Metrica ve Yandex'in diğer tüm araçları, Bing Webmaster Tool ve bütün sosyal medya hesaplarıdır.

hondafit
04-03-2017, 23:16
bir güncel çekelim.

28 yaşındayım eskişehirliyim iş arıyorum.11 senelik satış deneyimim var.oldukça iyi firmalarda çalıştım.mağaza müdür yardımcılığı ,opel sıfır araç satışı ve marlboro gibi tecrubelerım var.
iyi bir iş arıyorum maaşım yeterli olursa başka şehirlere taşınma imkanım var.
çevrenizde personel arayan biryer biliyorsanız lütfen pm atın cv gönderebilirim

cagalazade
13-03-2017, 11:19
Açıkçası çok umudum yok ama belki etrafınızdan birileri arıyordur, konusu geçmiştir, bir şekilde denk gelir...?

İzmir Balçova' da kuaför salonumuza öncelikle saç ustası, sonra manikür-pedikür uzmanı ve son olarak çırak arıyoruz arkadaşlar. İlgilenenler için telefon 0532 204 68 90 şimdiden teşekkürler

powERS
13-03-2017, 12:50
sanırım önümüzdeki ay bende burdayım. İzmirde lojistik/gümrük/depolama alanında iş arıyor olucam şimdiden yazalım :(

izmirde ikamet ediyorum,

Şu an k.paşada soğuk hava deposu antrepo sorumlusuyum, konuyla ilgili olanlar bilir B karne olmadığı için genel antrepolarda istihdam sonlanıyor.

Lojistik/Depolama/Gümrükleme Konusunda dolu dolu 4.5 yıl sorumlu tecrübem var. Dış tic ith ihr. konusundada 6 ay gibi bir dönem tecrübem var.

aslan
17-03-2017, 10:44
Bizim müdür için nişantaşında çalışacak çocuk bakıcısı arıyoruz.Varsa eşiniz dostunuz bu işle ilgilenen yada yapmak isteyen irtibata geçebilir benimle

canozgur106
17-03-2017, 20:47
İzmirde emlak danışmanlığı işin başlangıç için yardım edebilecek arkadaşımız var mıdır yapabileceğime inandığım bir iş denemek istiyorum yardımcı olan çıkarsa çok memnun olurum..

SNGR
18-03-2017, 10:40
Merhaba Samsunda part time iş arıyorum öğrenciyim.Cuma, cumartesi, pazar tam gün boşum.Diğer günler 17:00'dan sonra boşum.Yardımcı olabilecek varmı?

burakk.
18-03-2017, 21:38
İyi akşamlar. Ben Karabük Üniversitesi, Mekatronik Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim. Bu yaz 20 iş günü zorunlu stajım var,birçok yere başvuru yaptım fakat arada tanıdık vs olmadığı için olumlu hiçbir dönüş alamıyorum. Eğer çevrenizde stajyer arayan işletme vb. yerler varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Aradığım tek şart gireceğim işletmede Mekatronik,Makine,Elektrik-Elektronik,Bilgisayar,Yazılım mühendislerinden en az birinin bulunuyor olması,bunun haricinde staj sigortamı okul karşılıyor. Yazın İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum,duruma göre Asya yakası veya Karabük'te de staja gidebilirim.

2jz
18-03-2017, 21:47
İyi akşamlar. Ben Karabük Üniversitesi, Mekatronik Mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim. Bu yaz 20 iş günü zorunlu stajım var,birçok yere başvuru yaptım fakat arada tanıdık vs olmadığı için olumlu hiçbir dönüş alamıyorum. Eğer çevrenizde stajyer arayan işletme vb. yerler varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Aradığım tek şart gireceğim işletmede Mekatronik,Makine,Elektrik-Elektronik,Bilgisayar,Yazılım mühendislerinden en az birinin bulunuyor olması,bunun haricinde staj sigortamı okul karşılıyor. Yazın İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum,duruma göre Asya yakası veya Karabük'te de staja gidebilirim.

Şunun için bile torpil aranıyorsa... :)

Eskişehirde iş yaptığımız fabrikada 4 tane makine mühendisi var ama ne biz nede onlar hazirana kadar dayanamaz kapatırız. Bir mucize olur, ekonomi düzelir, kapatmazsak seve seve yardımcı olurum. Kalacak yer sıkıntın pek olmaz eskişehirde.

burakk.
18-03-2017, 22:37
Şunun için bile torpil aranıyorsa... :)

Eskişehirde iş yaptığımız fabrikada 4 tane makine mühendisi var ama ne biz nede onlar hazirana kadar dayanamaz kapatırız. Bir mucize olur, ekonomi düzelir, kapatmazsak seve seve yardımcı olurum. Kalacak yer sıkıntın pek olmaz eskişehirde.

Abi güzel düşünceniz için teşekkür ederim,inşallah madden-manen yeniden feraha erersiniz de işinize taş koyulmaz. :)

2jz
18-03-2017, 23:05
Abi güzel düşünceniz için teşekkür ederim,inşallah madden-manen yeniden feraha erersiniz de işinize taş koyulmaz. :)

Öğrenciye yardımcı olmak boynumuzun borcu. Bende doktora öğrencisiyim :)

İş konusunda inşallah diyeceğim ama imkansız gibi artık. Ben talep olursa kendi tasarladığım ürünleri ürettiriyorum. Tek giderim sigortam ve muhasebe ücretim olduğundan çok sorun etmiyorum. Ama üretici kesim çok zor durumda. Dünyada parmakla gösterilen firmalarımız bazı siyasi durumlardan dolayı yurt dışına iş yapamaz oldu.

Malesef yakın zamanda bu konuya daha çok yazan olur diye düşünüyorum :(

909
19-03-2017, 14:16
Diyarbakır da şoför ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir
20 yaşındayım B ehliyetim var istenilirse src alırım aktif araç kullanıyorum doğu da birçok şehire gittim yakınım sayesinde deneyimim var hiçbir cezam yok kurallara uygun kullanıyorum

sweap07
29-03-2017, 16:02
Kiz arkadasin icin is aramaktsyiz kendisi elektrik muhendisi anyalya bölgesinde yardimci olabilecek varmidir

aslan
10-04-2017, 14:36
İstanbul Ümraniyede çalışacak ingilizcesi olan daha önce organizasyon işleri yapmış iş arayan arkadaşlarımız varsa bana acil CV lerini göndermelerini rica edecegim.

yıldırımbyzt
10-04-2017, 19:10
Abiler arkadaşım için Küçükçekmece civarı beyaz eşya teknik servisinde iş arıyoruz ehliyeti ve 4 yıla yakın tecrübesi var gerekirse PM den numarasını verebilirim

STP
12-04-2017, 13:59
Pendik/kaynarca da bulunan tekstil firmamız için şoför arıyoruz
Askerliğini yapmış 25-35 yaş arası
Tercihen tekstili bilen
Esnek çalışma saatlerine uygun
Pendik-Kaynarca-Tuzla-Kartal çevresinde oturan
En az lise mezunu
Sorumluluk sahibi
Gerçek anlamda işe ihtiyacı olan!!!

iş tanımı
Fason- atölye- kesim- finiş ve firma arası ürün sevkiyatını eksiksiz ve hatasız şekilde yapabilecek
Firmada olduğu saatlerde araçların benzin alımı bakımı temizliği vb ile ilgilenecek

Arkadaşlar indir bindir işleri olacağı için emekli amcalar dayılar tercih edilmemektedir
Tekstil sektöründe özellikle dış işlerde mesai saati esnek olur işin yoğun olduğu dönemlerde Cuma günleri gece 00:00 dan önce eve gitmek hayal olur
Ben bu şartlara uyarım girdiğim firmada uzun vade çalışırım diyenler mesaj yolu ile ulaşabilir

Thracian
12-04-2017, 14:26
Ülke ne hale geldi arkadaş. Offf offf.

aslan
24-04-2017, 10:00
İstanbul Ümraniyede çalışacak ingilizcesi olan daha önce organizasyon işleri yapmış iş arayan arkadaşlarımız varsa bana acil CV lerini göndermelerini rica edecegim.

Yokmu beyler bu özelliklerde olup iş arayan arkadaşlar ve çevresinde eşi dostu olan

Gko
24-04-2017, 11:39
Corporate finance alanında gönüllü olarak İzmir'de staj yapabileceğim iş arıyorum.

Zorunlu stajimi başka bir firmada yapicagim için gönüllü stajyer kabul eden varsa çok sevinirim..

i-vtec07
24-04-2017, 13:01
İs arayan arkadaşlar durumunuz ne ?

Benmi bulamıyorum yoksa hepinizin durumumu aynı ? Bu nedir nasıl bi piyasadır anlamadım kuzenim diyetisyen 2 yıldır oda bulamadı iş . Sizlerdede durum aynımı ?

Suleyman
24-04-2017, 13:04

Benmi bulamıyorum yoksa hepinizin durumumu aynı ? Bu nedir nasıl bi piyasadır anlamadım kuzenim diyetisyen 2 yıldır oda bulamadı iş . Sizlerdede durum aynımı ?

:agbe: Yalnız değilsiniz.

i-vtec07
24-04-2017, 13:08
:agbe: Yalnız değilsiniz.

Abi diplomayı henüz almadım diyemi düşünüyorum sende var mesela diploma cevremdede var diplomalı işsiz erken yaşta atalım kendimizi bi yere dedik yok bişey bulamadım .

Mutu
24-04-2017, 13:08

Askerlik için iş yerimden istifa ediyorum. Postları gördükce ilerisi için daha da karamsarlaşıyorum. =)

stlegal
24-04-2017, 13:11
İzmirde emlak danışmanlığı işin başlangıç için yardım edebilecek arkadaşımız var mıdır yapabileceğime inandığım bir iş denemek istiyorum yardımcı olan çıkarsa çok memnun olurum..

o iş tutmazsa çıplak bedenlii iş var kanka güzel parasıda var :D şaka değil ciddiyim

i-vtec07
24-04-2017, 13:16
Askerlik için iş yerimden istifa ediyorum. Postları gördükce ilerisi için daha da karamsarlaşıyorum. =)
Ne işle meşgulsün abi ? Yaklaşık antalyada 12 tane sıfır otomobil satan showroom a başvurdum hiç olumlu dönüş olmadı ve tanıdık olan yerde var içinde genede dönüş olmadı . Hatta lise mezunu alan showroomada başvurdum diploma istemeyen bi yerdi. Ssangyong :)

Tamam benim diplomam yok henüz okul bitmedi aöf ten ve akdeniz ikinci ögretimden devam ediyorum ama. Diploması olanda bulamıyo beni sıkıntıya sokan durum bu kısım :)

Mutu
24-04-2017, 13:18
Ne işle meşgulsün abi ? Yaklaşık antalyada 12 tane sıfır otomobil satan showroom a başvurdum hiç olumlu dönüş olmadı ve tanıdık olan yerde var içinde genede dönüş olmadı . Hatta lise mezunu alan showroomada başvurdum diploma istemeyen bi yerdi. Ssangyong :)

Tamam benim diplomam yok henüz okul bitmedi aöf ten ve akdeniz ikinci ögretimden devam ediyorum ama. Diploması olanda bulamıyo beni sıkıntıya sokan durum bu kısım :)

Kabin memuruyum, 2.5 senedir bu işteyim. Ama işimi sevmiyorum, askerlikten sonra başka iş yapmak istiyorum.

arabasızadam
24-04-2017, 13:58

Yanlız değilsin Bende dört aydır aynı durumdayım , çok istikrarlı bi ülke olduk , Allah sonumuzu hayır etsin.

i-vtec07
24-04-2017, 14:02
Yanlız değilsin Bende dört aydır aynı durumdayım , çok istikrarlı bi ülke olduk , Allah sonumuzu hayır etsin.

Allah yardımcın olsun abi . Cok degil 3 4 yıl önce üniye başladığım yıl iş teklifi bile gelmişti şimdi hergeçen yılı mumla arıyoruz .

arabasızadam
24-04-2017, 14:10
Allah yardımcın olsun abi . Cok degil 3 4 yıl önce üniye başladığım yıl iş teklifi bile gelmişti şimdi hergeçen yılı mumla arıyoruz .

Malesef her geçen yıl bir öncekini aratır oldu, geçen arkadaşım optik dükkanını kapatmak zorunda kaldı şartlardan dolayı ve bunun gibi daha birçok yer görüyorum kapatan .

Anıl E.
24-04-2017, 14:21
İyi cesaret valla bu ülkede işi beğenmeyip istifa etmek :) gerçi askerlik için yazmışsın ama.

her geçen gün kötüye giden şartlarda askerden geldikten sonra,sigara içmiyorsan sigaraya başlarsın artık . Her yere cv bırakır durursun boş yere .

EREN34
24-04-2017, 14:47
Şu an askerlik yada yurtdışında işbaşı durumu yoksa kimse bir yere kımıldamasın. İşsizlik tavan yapmış durumda. Açıklanan rakamların doğruluğu da şüpheli.

2jz
24-04-2017, 15:49
Şu an askerlik yada yurtdışında işbaşı durumu yoksa kimse bir yere kımıldamasın. İşsizlik tavan yapmış durumda. Açıklanan rakamların doğruluğu da şüpheli.

Abi rakamların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. İstatistik verilerin tamamı üzerinde oynama var, ekonomi manüplasyon üzerine kurulu. Biraz takip edenler, özellikle akademik camia ve sistemin içindeki bireyler herkes her şeyin farkında ama kimse sesini çıkaramıyor şuan.

Ülke kocaman bir kumarhane gibi.

EREN34
24-04-2017, 17:59
Abi rakamların hiç biri gerçeği yansıtmıyor. İstatistik verilerin tamamı üzerinde oynama var, ekonomi manüplasyon üzerine kurulu. Biraz takip edenler, özellikle akademik camia ve sistemin içindeki bireyler herkes her şeyin farkında ama kimse sesini çıkaramıyor şuan.

Ülke kocaman bir kumarhane gibi.

Çekirge sekip duruyor ama patlaması bence an meselesi.

ozan gülle
24-04-2017, 19:10
Belki bi arakdaşa faydamız olur başakşehirde bulunan gayrimenkul firmamıza yetiştirilmek üzere askerliğini yapmış satış konusunda tecrübesi olamasada olur yardımcı oluruz sabrederse standartların üzerinde kazancı olur maaş malesef yok prim üsülü çalışacak arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim

_Emre_
24-04-2017, 20:19
Kurumsal bir firma bünyesinde ilk tercih Samsun'da ikamet eden, cep telefonu ve tablet onarımında tecrübeli teknisyen arkadaşlara ihtiyacımız var. Düşünen olursa yardımcı olabilirim.

canozgur106
25-04-2017, 22:05
o iş tutmazsa çıplak bedenlii iş var kanka güzel parasıda var :D şaka değil ciddiyim

Ahahahhahahahaahaha:D:D Yaa biiii git Allahını seviyosan bu yaştan sonra mecmualara mı çıkıcaz:)

Mutu
25-04-2017, 22:11
İyi cesaret valla bu ülkede işi beğenmeyip istifa etmek :) gerçi askerlik için yazmışsın ama.

her geçen gün kötüye giden şartlarda askerden geldikten sonra,sigara içmiyorsan sigaraya başlarsın artık . Her yere cv bırakır durursun boş yere .

En kötü köyümüze döneriz sorun değil. Çok derdim yok illa istanbulda yaşayacağım diye. =)

tuzemen
26-05-2017, 14:37
merhaba, yeni mezun staj dışında tecrübesiz imalat mühendisiyim. imalat mühendisi, satış veya servis mühendisi olarak çalışmak istiyorum. askerlik bitti. ankara ve çevresinde yeni mezun mühendis ihtiyacı olan varsa cv mi gönderebilirim.

ilbeyyagci
31-05-2017, 08:11
15 Haziran sonrasına detailing merkezinde yetiştirilmek üzere 18 yaş üzeri vasıfsız eleman arıyoruz. Otomobillere ve detaylı temizlik işlerine merağı olması ve el yatkınlığı yeterlidir.

hondafit
31-05-2017, 22:30
4 aydır işsizim ülke bombok bir duruma gidiyor.

eticet06
03-06-2017, 00:29
Benide işden cıkardılar şuanda iş arıyorum elektronık ve bilişim sektöründe tecrübem var belki arayan vardır

Vatan bigisayar da 5 yıl teknıstenlık medıa mark dada aynı şekilde teknisyenliken son ego buyuk sehir belediyesinde otomaston bölümünde uzman teknisye olarak çalıştım bilişim sektöründe destop notebook network ve otomasyon sistemlerinde 12 yıllık teçrübem var onarım satış ve teknik destek olarak

beratyuksel
03-06-2017, 22:40
Tekrar konu açmayayım buraya yazayım dedim.

Tıp fakültesi öğrencisiyim. Ağustos ayında yurt dışına gideceğim ancak yeterli bütçem yok şuan.
Şuanda da final sınavıma hazırlanıyorum. Bayramdan sonra Ağustos ayına kadar çalışabileceğim bir iş arıyorum.
Yanına asistan, yardımcı, eleman, garson, vs vs almak isteyen vardır belki forumdan ya da bildiği tavsiye edebileceği bir iş vardır birilerinin yazayım dedim.

Verilen işte gerçekten elimden geldiğimin en iyisini yaparım, karakter özelliğim böyle yani kaytarmam asla. :D

Dediğim gibi eğitim için para biriktirmeye çalışıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum, PM bekliyorum.

aslan
30-06-2017, 13:34
SAP sistemini bilen 6 ay süreli,daha sonra performansına göre kadroyada geçebilir aday arayışımız vardır.İş arayan arkadaşlar CV lerini iletebilirler

canozgur106
08-07-2017, 15:30
Konu güncel kalsın

EREN34
08-07-2017, 16:10
merhaba, yeni mezun staj dışında tecrübesiz imalat mühendisiyim. imalat mühendisi, satış veya servis mühendisi olarak çalışmak istiyorum. askerlik bitti. ankara ve çevresinde yeni mezun mühendis ihtiyacı olan varsa cv mi gönderebilirim.

Kocaeli'nde çalışmayı düşünür müsün?

tuzemen
08-07-2017, 19:11
Kocaeli'nde çalışmayı düşünür müsün?

olur abi düşünürüm.

Sti_Ozan
08-07-2017, 19:46
Pendik,Kartal,Tuzla,Maltepe civarlarinda garsonluk vs is ariyorum. Varsa yardimci olabilicek sevinirim vallahi

Skyhawk34
08-07-2017, 20:00
Dış ticaret (ithalat / ihracat yapan), lojistik ya da satış departmanında çalışacak çalışana ihtiyacı olan varsa

ingilizce dil bilgim gayet iyidir. (okuma/yazma/konuşma)

geçmişte gümrükleme ve dış alım yapan bir kaç firmada çalışmıştım. Alanımda iyi olduğumu düşünüyorum. İş arıyorum.

YAS
08-07-2017, 20:13
Pendik,Kartal,Tuzla,Maltepe civarlarinda garsonluk vs is ariyorum. Varsa yardimci olabilicek sevinirim vallahi

+1 Bende arıyorum

TolgaUs
08-07-2017, 22:28
Beylikdüzü zigana happy center için reyoncu arıyoruz. İhtiyacı olan var ise pm.

sweatcaptain
09-07-2017, 08:12

ozan tuzla cıddı anlamda sosyalıte olarak cok gelıstı bır haylı mekan arttı. mekanlar devamlı ıhtıyav halınde. ıstedıgın mekanı gezıp kendın dırek bavur cekınmeden ıllakı bırseyler cıkacaktır

sweatcaptain
09-07-2017, 08:13
Dış ticaret (ithalat / ihracat yapan), lojistik ya da satış departmanında çalışacak çalışana ihtiyacı olan varsa

ingilizce dil bilgim gayet iyidir. (okuma/yazma/konuşma)

geçmişte gümrükleme ve dış alım yapan bir kaç firmada çalışmıştım. Alanımda iyi olduğumu düşünüyorum. İş arıyorum.

kanka EKOL e basvuru yap bu aralar hem yenı lıman tesısı acıyorlar hemde gebzede 200 bın m2 yenı bı depo yapılıyor acılacak yakında...

Sti_Ozan
09-07-2017, 11:14
ozan tuzla cıddı anlamda sosyalıte olarak cok gelıstı bır haylı mekan arttı. mekanlar devamlı ıhtıyav halınde. ıstedıgın mekanı gezıp kendın dırek bavur cekınmeden ıllakı bırseyler cıkacaktır

Abi kesinlikle katiliyorum marinanin vs yapilmasi tuzlayi bi hayli canlandirdi ama benim gibi ogrenciler kapmislar kose bucak heryeri :)

909
09-07-2017, 19:38
Diyarbakır şoför arayanlar bana ulaşabilir
Yaş 21 askerlik aof den dolayı 29 yasa kadar sıkıntısız 2.5 yıllık B sınıfı var aktif araç kullanıyorum Şırnak Urfa vs doğu ve güneydoğu ya bir çok sefer çıktım açık kapalı kasa Isuzu iveco ve transit ile deneyim var istenilirse src alınır ama gönlüm 3 ay sonra C1E ile src 3 almak yinede şart kosulursa src 4 veya src2 alırım şimdiden teşekkürler

i3r
07-08-2017, 14:12
Mart ayından bu yana Ankara'da kendime uygun, uzun dönem çalışabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim iş arıyorum. Bir iş fırsatı çıkması umuduyla basvuruda kullandığım kısa önyazımı buraya da ekliyorum.

"Hacettepe Üniversitesi - Endüstriyel Elektronik (M.Y.O.) bölümü mezunuyum. Toplamda 10 yıllık iş tecrübemle; işyerinizin kendi alanıma, vasıflarıma uygun bir bölümünde görev almayı istiyorum. MEB Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikam, TEÜAŞ Yüksek Gerilim Altında Çalışma Sertifikam (EKAT) mevcut. Orta seviyede sahip olduğum ingilizce anlama, yazma ve konusma bilgimi, görevimin el verdiği ölçüde geliştirmeyi istiyorum. B sınıfı ehliyetim var ve aktif olarak araç kullanabiliyorum."

Batu-R
07-08-2017, 15:20
İstanbul Anadolu/Avrupa yakası grafik tasarım işi arıyorum reklam ajansı gibi yerler olursa kişisel gelişimim için çok daha iyi olur.

yıldırımbyzt
12-08-2017, 23:39
Kocaeli İzmit tarafında part time çalışabileceğim iş arıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim :)

emre yeşil
13-08-2017, 19:06
Florya veya yakının da oturan uzun şaşe vito kullanabilecek bir arkadaş arıyorum özel şöförlük yapacak detaylar için mesaj atarsanız görüşebiliriz.

semsialtunbas
29-08-2017, 10:46
Ankara Sincan osbdeki işyerimizde çalışmak üzere tecrübeli teknik ressam arıyoruz, sektör talaşlı imalat, büyük çoğunluğu iş makinesi yedek parçası üzerine, şuan ağırlıklı autocad kullanıyoruz inventore de ihtiyaç oluyor bazen

Sti_Ozan
29-08-2017, 20:08
18 yasindayim gebze teknik unv si isletme bolumunde okuyorum. Part time calisabilecegim bi is ariyorum. Cevresinde bu sekilde eleman arayan birisi olurda yonlendirirseniz sevinirim. Daha oncesinde garsonluk,simitcilik ve kamera sistemlerinde biraz olmak uzere tecrubem var.

calamityeas
31-08-2017, 21:42
Aslında bende foruma böyle bir konu açmayı planlıyordum ama ayıp olur diye açamamıştım.

İç mimarlık öğrencisiyim, mimari inşaat alanında her türlü programı ileri düzeyde kullanıyorum.

Autocad, Photoshop, 3ds Max, Sketch Up her türlü projenizi modelleyebilirim.Mimari olarakta değil sanayi endüstriyel alandada modelleme teknik çizim oluşturma yapabilirim.

Bunların dışında logo , katalog, dergi, grafik ,montaj gibi işleride yapabilirim.

calamityeas
31-08-2017, 21:43
Aslında bende foruma böyle bir konu açmayı planlıyordum ama ayıp olur diye açamamıştım.

İç mimarlık öğrencisiyim, mimari inşaat alanında her türlü programı ileri düzeyde kullanıyorum.

Autocad, Photoshop, 3ds Max, Sketch Up her türlü projenizi modelleyebilirim.Mimari olarakta değil sanayi endüstriyel alandada modelleme teknik çizim oluşturma yapabilirim.

Bunların dışında logo , katalog, dergi, grafik ,montaj gibi işleride yapabilirim.

Şehir belirtmemişim özür dilerim spam için.Ankara / Konya online olarak ta çalışabilirim.

calamityeas
01-09-2017, 05:23
Florya veya yakının da oturan uzun şaşe vito kullanabilecek bir arkadaş arıyorum özel şöförlük yapacak detaylar için mesaj atarsanız görüşebiliriz.

Hocam mesaj kutunuz dolu herhalde bir mesaj atar mısınız

aslan
20-09-2017, 21:34
Bugün işten ayrılan birinin yerine acil ingilizce bilen üniversite mezunu eleman arıyoruz

Eyüp
21-09-2017, 21:25
Sakarya - Konya arası çalışacak tır şöförü aramaktayız..

İlgilenen olursa özel mesaj atabilir

Ekrem_06
22-09-2017, 00:31
Ankara'da çeşitli şubelerde çalışacak arkadaşlar arıyoruz. Garson, aşçı, bulaşıkçı tahmini 20 kişi alınacak ihtiyaç sahibi biri var ise bana mesaj atabilir.

free-hifi
26-09-2017, 18:12
Pendik Çınardere Velibaba tarafından İstasyona bayan kasiyer arıyorum. Çevresinde ihtiyacı olan benimle iletişime geçebilir.

Ogedov
28-09-2017, 15:00
Citroen Yetkili Servisi için Boya ustası, Yedek parçacı ve Hasar Danışmanı arıyoruz.

Konusu burda ;http://www.techturkey.com/forum/sohbet/228705-hasar-servisi-ilani.html

yıldırımbyzt
30-09-2017, 21:45
Kocaeli İzmit çevresinde iş arıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim :)

2jz
04-10-2017, 10:08
Arkadaşlar Kariyet net üzerinden bir kaç işe başvurdum. Bu siteler bir işe yarıyor mu onu merak ediyorum.

Başvurduğum hiç bir ilanda başvurunuz incelendi, özgeçmişiniz görüntülendi bi hareket yok.

Başlangıç pozisyonlara başvurdum hep. Maaşı taş çatlasa 1.5-2 olan tecrübe gerektirmeyen işler.

Neyse 1 aydır hareket yok sistemin çalışmadığından emin olmak için başka bir işe başvurdum. Doktora öğrencisiyim, Lise mezunu, başlangıç seviye ingilizce, 5 yıl B ehliyet isteyen bir işe başvurdum ondada bir hareket yok :)

En son Suriyeliyim diye başvurcam :D

forwett
04-10-2017, 10:38
Arkadaşlar Kariyet net üzerinden bir kaç işe başvurdum. Bu siteler bir işe yarıyor mu onu merak ediyorum.

Başvurduğum hiç bir ilanda başvurunuz incelendi, özgeçmişiniz görüntülendi bi hareket yok.

Başlangıç pozisyonlara başvurdum hep. Maaşı taş çatlasa 1.5-2 olan tecrübe gerektirmeyen işler.

Neyse 1 aydır hareket yok sistemin çalışmadığından emin olmak için başka bir işe başvurdum. Doktora öğrencisiyim, Lise mezunu, başlangıç seviye ingilizce, 5 yıl B ehliyet isteyen bir işe başvurdum ondada bir hareket yok :)

En son Suriyeliyim diye başvurcam :D

Maalesef ilanların yüzde 90 ı reklam amaçlı.Suriyrli olmaya gerek yok amcanızın veya dayınızın olması yetiyor. Ben de makine mühendisiyim . Hatrı sayılır bir okuldan yarı burslu mezunum. İngilizcem falan 10 numara, iş bulamadım herhalde askerlikten dedim, gittim geldim. Geleli 8 ay oldu hala iş arıyorum. İnanlılır gibi değil bazı saçma sapan adamlar öyle yerlere giriyor ki kanıma dokunuyor. Bu arada aranızda amca dayı olanlar varsa Ankara'da iş arayışım sürüyor.

Emrecan-R
04-10-2017, 10:41
Maalesef ilanların yüzde 90 ı reklam amaçlı.Suriyrli olmaya gerek yok amcanızın veya dayınızın olması yetiyor. Ben de makine mühendisiyim . Hatrı sayılır bir okuldan yarı burslu mezunum. İngilizcem falan 10 numara, iş bulamadım herhalde askerlikten dedim, gittim geldim. Geleli 8 ay oldu hala iş arıyorum. İnanlılır gibi değil bazı saçma sapan adamlar öyle yerlere giriyor ki kanıma dokunuyor. Bu arada aranızda amca dayı olanlar varsa Ankara'da iş arayışım sürüyor.

sınıfın yarısı makine okucam diyor :D

4rd4
04-10-2017, 10:42
Ankara da Grafik tasarım işi yapıyorum. Bu sektörde iş arıyorum..

2jz
04-10-2017, 11:08

Ankara ve Gazide lisans, odtü master yaptım. Sonrasında Anadolu'da doktoraya başladım. Bu süreçte 18'ine liste başı, 8 tanesine 2. Olarak 26 tane akademik ilana başvuru yaptım. Ales puanım 90 üzeri. Yeterli dil puanımda var. Her gittiğim yerde üstü kapalı alınacak adayın belli olduğu boşuna zahmet ettiğimiz söylendi. Kamuda amca dayı muhabbeti bu kadar başımıza bela olmuşken, özel sektörde aynısının karşımıza çıkması psikolojimi bozdu artık :)

2jz
04-10-2017, 11:14
En son tecili bozup uzun dönem askere gideceğim. Kendime bir çıkar yol bulamadım

Canselmo
04-10-2017, 12:24
Ankara ve Gazide lisans, odtü master yaptım. Sonrasında Anadolu'da doktoraya başladım. Bu süreçte 18'ine liste başı, 8 tanesine 2. Olarak 26 tane akademik ilana başvuru yaptım. Ales puanım 90 üzeri. Yeterli dil puanımda var. Her gittiğim yerde üstü kapalı alınacak adayın belli olduğu boşuna zahmet ettiğimiz söylendi. Kamuda amca dayı muhabbeti bu kadar başımıza bela olmuşken, özel sektörde aynısının karşımıza çıkması psikolojimi bozdu artık :)

Vallahi cok üzüldüm şu an. Ülkenin geldiği durum bu o kadar emek verip çabala çırpın elde var sıfır.

YAS
04-10-2017, 12:29

gerçekten çok yazık.bende şuan okuyorum uni2'yim ama okulu geçtim şimdiden nasıl iş bulucam diye düşünüyorum.İş bulmak cidden zor allah yardımcınız olsun insallah emeklerinizin karşılığını kat kat fazlasını alırsınız.

burcinkarabacak
04-10-2017, 13:47
Ben de ankara'da faaliyet gösteren bir fabrika/santral'de mühendisimi Çalıştırmak için 2 yıllık üni elektronik bolumlerinden mezun personel arıyoruz inanın 3 yılda 20 kişi zor bulduk. Varsa ihtiyacı olan belki burdan görüp gelir.

Saygılar

forwett
04-10-2017, 14:53
gerçekten çok yazık.bende şuan okuyorum uni2'yim ama okulu geçtim şimdiden nasıl iş bulucam diye düşünüyorum.İş bulmak cidden zor allah yardımcınız olsun insallah emeklerinizin karşılığını kat kat fazlasını alırsınız.

Valla ben bi hata yaptım sen yapma 4. sınıfta derslerini ayarla kesinlikle yarı zamanlı bir işe başla

Redbull
04-10-2017, 15:01
Mobilya ustası, yada yetiştireceğimiz askerliğini yapmış ehliyetli arkadaşlar aranıyor.

Anadolu yakası Ataşehir mevkii.
0216 418 78 73pbx

Skyhawk34
04-10-2017, 22:08
Kariyer.net in mantığı gerçekten çok üst düzey bir mantık. Ne reklamı için ilanı açarlar anlamadım ? Yani ilan açınca şöyle şöyle eksiğimiz var diyince nasılbir reklam oluyor o ?

G.U.Z.
04-10-2017, 22:35
Kariyer.net in mantığı gerçekten çok üst düzey bir mantık. Ne reklamı için ilanı açarlar anlamadım ? Yani ilan açınca şöyle şöyle eksiğimiz var diyince nasılbir reklam oluyor o ?

Islerimiz cok iyi, surekli yeni elemanlar aliyoruz diyerek itibar kazanma amacindalar.. Ne kadar ise yariyor bilemem

forwett
04-10-2017, 22:48

eksik olan eleman için ilan açıp da o ilan 2 sene boyunca duruyorsa o ilan reklamdır. İlandaki bütün nitelikleri sağlamana rağmen bırak özgeçmiş görüntülenmesi, ismin bile listelenmiyorsa o ilan reklamdır. Kariyer.net ücretli bir sitedir. Genel olarak büyük firmalar tercih eder. Küçük ölçekli firmalar burada ilanlar açarak güzel bir reklam yaptıklarını düşünüyorlar.

2jz
04-10-2017, 23:24
http://i63.tinypic.com/fdvrba.jpg

Ağlanacak halimize gülmeye devam :D

alperaslann
05-10-2017, 14:37
Valla abiler ben sizin gibi üst bi kariyer yapmadım ama 1 aydır olur, olmaz her işe başvurdum. Rahat 100-150yi bulmuştur ama özgeçmişim 2 kere görüntülendi :))

Skyhawk34
05-10-2017, 16:21
Islerimiz cok iyi, surekli yeni elemanlar aliyoruz diyerek itibar kazanma amacindalar.. Ne kadar ise yariyor bilemem

eksik olan eleman için ilan açıp da o ilan 2 sene boyunca duruyorsa o ilan reklamdır. İlandaki bütün nitelikleri sağlamana rağmen bırak özgeçmiş görüntülenmesi, ismin bile listelenmiyorsa o ilan reklamdır. Kariyer.net ücretli bir sitedir. Genel olarak büyük firmalar tercih eder. Küçük ölçekli firmalar burada ilanlar açarak güzel bir reklam yaptıklarını düşünüyorlar.

İşler ayna, çal çal oyna.

pejoemre07
25-10-2017, 14:30
Kartal manzara adalar şantiyesinde teknik ressam olarak çalışıcak ataşman hak ediş hazırlıyacak şantiye ortamında çalışacak eleman aranıyor. Kalıcak yer ve yemek var.İşten anlayan adamlar irtibata geçerse daha iyi olur. Ücret yüz yüze görüşülecek.Tel no: 543 657 0111

korki
25-10-2017, 14:58
Ben de ankara'da faaliyet gösteren bir fabrika/santral'de mühendisimi Çalıştırmak için 2 yıllık üni elektronik bolumlerinden mezun personel arıyoruz inanın 3 yılda 20 kişi zor bulduk. Varsa ihtiyacı olan belki burdan görüp gelir.

Saygılar

Hangi santral? Baymina mı?

ES353
25-10-2017, 15:58
Valla abiler ben sizin gibi üst bi kariyer yapmadım ama 1 aydır olur, olmaz her işe başvurdum. Rahat 100-150yi bulmuştur ama özgeçmişim 2 kere görüntülendi :))

benim 70 kere görüntülenmiş ama hala bişey yok :D :D

Thracian
26-10-2017, 16:07

Çoğu firma başvuru topluyor. Bu gün ihtiyacım olmazsa seneye olur diyerek.

burcinkarabacak
26-10-2017, 18:13
Hangi santral? Baymina mı?

Kazan Soda Hocam.

dieselpower
26-10-2017, 18:20
Çalışmakta olduğum şirket tahsilat uzmanları arıyor arkadaşlar. Yer Kozyatağı, prim sistemiyle çalışıyor. İş arayanlara duyrulur..

aslan
18-12-2017, 09:29
İş arayanlar için haberi olmayan varsa duyurulur

Turkish Airlines (R) | Flights to 110+ countries from İstanbul (http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/kariyer-ilanlari)

MBuğra
18-12-2017, 10:27

Turkish Airlines (R) | Flights to 110+ countries from İstanbul (http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/kariyer-ilanlari)

Sansima tukureyim o kadar 10larca bolumden adam ariyorlar, iclerinde bi hukuk yok :)

sweap07
18-12-2017, 10:42
Sansima tukureyim o kadar 10larca bolumden adam ariyorlar, iclerinde bi hukuk yok :)

site içinde hangı bölümde iş bölümleri gozukmekte ? direk anasayfaya giriş yapılıyor

Vtec
18-12-2017, 11:20
site içinde hangı bölümde iş bölümleri gozukmekte ? direk anasayfaya giriş yapılıyor

Sayfa sonu sağ altta "Kariyer" bölümünden bakabilirsiniz.

İnsan Kaynakları | Turk Hava Yolları (R) (https://p.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/#tcm92-18943)

aslanneron
18-12-2017, 15:45

tam şu iş aradıgım günlerde uçak elektronik çıkışlı olan birisi olarak çok teşekkür ederim :)

Emre-Dylan
18-12-2017, 16:25

Starbucksta çalışır mısın? Barista olarak?

aslanneron
18-12-2017, 16:35
Bursa ve İzmirde ikamet edebilicegim iş arıyorum burayada yazayım istenirse cv atabilirim

Malzeme bilimi ve mühendisliği son sınıf öğrencisiyim 3-4 dersim var sadece sınavlara gidip geliyorum günü birlik bedelli çıktıgı sene onuda bitiricem zaten :D

dieselpower
18-12-2017, 19:05
istanbul anadolu yakasında iş arayan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler..tahsilat ve satış üzerine personel eksiği oldukca fazla.. masa başı iş 9.30-19.00.

alperaslann
20-12-2017, 11:09
Starbucksta çalışır mısın? Barista olarak?

Çalışmıyor olsam koşa koşa gelirdim. Çok teşekkür ederim :)

220T
29-12-2017, 18:30
TOSFED ve İŞKUR "boyasız göçük düzeltme" kurslarına başlayacakmış.Bu işi yapmak isteyen varsa değerlendirebilir.

cKatmer
04-01-2018, 09:08
Arkadaşlar merhaba

Pick-Up aksesuarı üretimi ve montajı yapmakta olan firmamızda çalışacak Montaj yapabilecek ekip arkadaşları arıyoruz. İşimiz keyifli genelde 0 km araçlarla uğraşımız olduğu için titizlik gerektiriyor. Düşünen olursa ö.m yolu ile buradan iletişime geçebiliriz.

Pece Otomotiv - Startseite | Facebook (https://www.facebook.com/peceotomotiv/)
Yer Maltepe / Istanbul

kado
18-01-2018, 22:55
Neredeyse 2 aydır başvurmadığım yer kalmadı. Böyle ölü piyasa hiç görmemişim.

Gürhan
18-01-2018, 23:03
Ben de uzun süredir başvurularda bulunuyorum. Otomotiv sektörü başta olmak üzere Fotoğrafçılık, Bilişim sektörü ve bilgisayar sistemleri üzerine iş arıyorum.

kado
18-01-2018, 23:09
yaklaşık 4 senelik mağaza satış tecrübem mevcut. varsa bildiğniz bi yer cv yollayabilirim.

free-hifi
18-01-2018, 23:38
yaklaşık 4 senelik mağaza satış tecrübem mevcut. varsa bildiğniz bi yer cv yollayabilirim.

Akaryakıt istasyon marketi yönetebilir misin?

EnesAksu
19-01-2018, 08:08
Arkadaşlar,

Anadolu yakası anaokulu öğretmeni arayan okul ve Honda Türkiye tanıdık arıyorum. Varmıdır yardımcı olabilecek.

erdalss
19-01-2018, 08:23
merhaba, bende çorluda oturuyorum ve hali hazırda işim var ancak daha fazla tecrübe edinmek ve kendimi geliştirmek için eğer bulabilirsem iş değiştirmek istiyorum, ingilizcem yetersz düzeyde onu geliştirmeye devam ediyorum, lojistik ve planlama üzerine Istanbul içinde bulabileceğim iş aramaktaym.

AliGizda
19-01-2018, 10:23

Boyner Gruba ait özel bir firmada eşim çalışıyor bende danışmanlığa gidiyorum, yardımcı olabilirim.

BERKİN
20-01-2018, 01:35
Arkadaşlar merhaba

Pick-Up aksesuarı üretimi ve montajı yapmakta olan firmamızda çalışacak Montaj yapabilecek ekip arkadaşları arıyoruz. İşimiz keyifli genelde 0 km araçlarla uğraşımız olduğu için titizlik gerektiriyor. Düşünen olursa ö.m yolu ile buradan iletişime geçebiliriz.

Yer Maltepe / Istanbul

İş aramıyorum ama dükkanınızı görmüştüm sanki yabancı gelmiyor aracınızdan dikkatimi çekmişti :) maşallahı var..

kado
20-01-2018, 20:23
Boyner Gruba ait özel bir firmada eşim çalışıyor bende danışmanlığa gidiyorum, yardımcı olabilirim.

Konuyla alakalı özel mesaj yolladım.

evliya
09-03-2018, 20:10
3. Havalimanındaki şantiye için yardımcı eleman arıyorum. Dış cephe işi, kalacak yer, servis, yemek, sigorta vs var. Sabıka kaydı olmaması şartı aranıyor.

mcanx
09-03-2018, 20:23
okul dönemi part time olarak çok iyi bir firmada 1 sene çalıştım, okul sonrası yurtdışına dil kursuna gittim. döndüğümde askeri gemi projesinde çalıştım. askere gittim geldikten sonra tamı tamına 8 ay evde oturdum iş aradım ve sonunda anca bu hafta kurumsal bir firmada bir işe girdim. ben bu durumdaysam Allah yeni mezunlara yardım etsin

ps: makine mühendisiyim

arda35
17-03-2018, 13:11
Geçtiğimiz gün başıma gelen bir olayı buraya yazsam uygundur herhalde.

Tedarikçisi olduğumuz bir firma, ürünlerin aparatlarını kaybetmiş. İki tane kısa demir çubuk. Bunun için 5 km uzaklıktaki fabrikadan araç gönderdiler. Hemen hazır ettim ve şoföre verdim. Abinin tepkisi: ''Beni bunun için mi gönderdiler''. Bir de söylendi falan.

Evet sayın çok bilen, onun için yolladılar dedim. İsterlerse tek bir vida için yollarlar, çünkü senin işin bu. İster kumaş topu aldırırlar, ister tek bir çivi. Oradan oraya mal taşıtmıyorlar. Sadece şoförlük yapıyor, ona bile eriniyor.

Angarya iş yapmayı, yaptırmayı hiç sevmem. Fakat böyle işini yapmayanlara da tav oluyorum. Şimdi bu zatı kovsalar günaha mı girerler, yoksa işi layığıyla yapacak birine mi vesile olurlar.

2jz
17-03-2018, 16:48
Geçtiğimiz gün başıma gelen bir olayı buraya yazsam uygundur herhalde.

Tedarikçisi olduğumuz bir firma, ürünlerin aparatlarını kaybetmiş. İki tane kısa demir çubuk. Bunun için 5 km uzaklıktaki fabrikadan araç gönderdiler. Hemen hazır ettim ve şoföre verdim. Abinin tepkisi: ''Beni bunun için mi gönderdiler''. Bir de söylendi falan.

Evet sayın çok bilen, onun için yolladılar dedim. İsterlerse tek bir vida için yollarlar, çünkü senin işin bu. İster kumaş topu aldırırlar, ister tek bir çivi. Oradan oraya mal taşıtmıyorlar. Sadece şoförlük yapıyor, ona bile eriniyor.

Angarya iş yapmayı, yaptırmayı hiç sevmem. Fakat böyle işini yapmayanlara da tav oluyorum. Şimdi bu zatı kovsalar günaha mı girerler, yoksa işi layığıyla yapacak birine mi vesile olurlar.

İşinin o olduğuna emin miyiz?

Benimde başıma benzer bir şey gelmişti. Önceki yıl parça vereceğimiz fabrika elemanı yolluyorum dedi. 40x40x5 cm kutunun içinde 5-6 kg bir şey. Eleman geldi yazın sıcağında perişan olmuş. Birazda sinirli gibiydi. Kutuyu verdim "arabayla gelmedin mi " diye sordum. Eleman fabrikada yeni başlamış muhasebeci. Acil iş olunca yollamışlar çocuğu. "2 otobüsle geldim abi" dedi. "Dur bekle bırakayım seni" dedim bıraktım çocuğu. Yolda sordum "sen nye geldin birini arabayla yollayamadılar mı" diye. Otobüs kartı verip yollamışlar. Sabahtan mal gelmiş taşıma işinide yaptırmışlar biraz çocuğa. İş tanımı gibi şeyler olmadığı ve işini kaybetme korkusu olduğundan bu halde verimsiz halde çalışabiliyor insanlar.

arda35
17-03-2018, 21:07
2jz
şoför olarak başlamış. Direk görevi o maalesef.

Yani söylemek bile ayıp ama, çalıştığımız firmalarda patron-yöneticilerden çok çalışanlarla muhatap oluyoruz. Birkaç tane iş bilmez dışında anlaşamadığım kimse yok. İnsan ayırmam zaten. Bugün çalışan biri yarın iş sahibi olarak gelebilir. Farklı bir alanda karşılaşabiliriz; ki İzmir küçük yer.

Fabrikadan hisse alıyormuş gibi koşturmasını beklemiyorum. Bi zahmet böyle ufak işleri de söylenmeden yapacaksın be abi.

2jz
17-03-2018, 23:58
arda35

Temel görevini offlayıp puflayıp yapanı bende hiç sevmem. Bazen dediğim gibi patronlar(!) bir elemanı masabaşı işe alıp yük taşıtıyor, işiye alakasız getir götüre yolluyor, iş güvenliğinden bi haber çocuğu makinenin içine atıyor. Sözüm böylelerineydi.

mhmtyyl
18-03-2018, 13:04
Adana'da işveren yok mu?

kelalper
19-03-2018, 10:53
İstanbul Maltepede marin serktörü üzerine çalışan firmamıza satış ve ofis için yetiştirilmek üzere genç, ingilizce bilgisi olan arkadaşlar arıyoruz. Esas konumuz marin ama bunun yanından karavan, ve enerji sektörüne de malzeme satıyoruz. CVlerinizi yollarsanız yardımcı olurum.
alper@trendmarin.com

TarikS
19-03-2018, 23:18
0 km Transporter ile Uber sürücülüğü yapmak isteyen sicili temiz arkadaşlar var ise 2 şoför arıyoruz şu anda, aracı 24 saat çalıştırabileceğimiz şekilde

Özel mesajla ulaşabilirsiniz

fthdrn
20-03-2018, 17:01
0 km Transporter ile Uber sürücülüğü yapmak isteyen sicili temiz arkadaşlar var ise 2 şoför arıyoruz şu anda, aracı 24 saat çalıştırabileceğimiz şekilde

Arabada ruhsatsız silah bulundurmaya izin veriyor musunuz :)

RafetAraç
20-03-2018, 23:24

yani 12 saat çalışılacak dimi. arkadaşım için soruyorum maaş sigorta ve diğer imkanlar hakkında bilgi için pm atabilirmisinz

_opeth
23-03-2018, 13:19
makine mühendisi diplomam var ama yazılım sektöründe çalışıyorum. 1. düzey telefon desteği ve yerinde destek veriyor 5 senedir. Aynı zamanda yazılım geliştirmelerinde ttest işlemlerini yapıyorum. İhtiyacı olan varsa yazım burda bulunsun yoksa çalıştığım yerde cinnet geçireceğim.

Saygılar.

cKatmer
23-03-2018, 14:34
Arkadaşlar merhaba

Yer Maltepe / Istanbul

Şöyle bir güncelleme çekelim

ahmet3425
23-03-2018, 16:59
şirketimizin KOSGEB-EKONOMİ BAKANLIGI-AB KALKINMA AJANSLARI hibe ve teşvikleri ile ilgili çalışmalarını takip etmek ve finansal, muhasebesel çalışmalarını surdurmek uzere, muhasebe-finans-teşvik-hibe konularından anlayan çalışma arkadaşı arıyoruz.

işyeri bostancıda, varsa bu işlerden anlayan arkadslar benimle iletisime gecebilirler...

ahmet3425
23-03-2018, 17:00
yani 12 saat çalışılacak dimi. arkadaşım için soruyorum maaş sigorta ve diğer imkanlar hakkında bilgi için pm atabilirmisinz

uber suruculerı %50 alıyor diye biliyorum kazanc tamamen sana baglı...

rapier
19-04-2018, 18:36
Selamlar. Ben de iş arıyorum. Ankara'dayım. İngilizce ve bilgisayar biliyorum. Yaşım 37. 19 yıl kamu hizmetim var. Sigorta sıkıntım yok. Seyahat engelim yok.

Emre911
20-04-2018, 00:03
Valla bende çalışsam fena olmaz afyon öğrenciyim okulumu işime göre ayarlarım. ingilizce almanca biliyorum 3 sezon karadenizde rehberlik ve vip şoförlük yaptım. engelim yok avrupa ve bi çok ülkeye vize derdim yok.

kelalper
20-04-2018, 09:21
arkadaş anlayamıyorum iş yok diye herkes ağlıo ama şuraya koyduğumuz ilanlara başvuran yok. Herkes çalışmiim yatiim derdinde. Harbiden tembel memleketiz.

2jz
20-04-2018, 09:37
arkadaş anlayamıyorum iş yok diye herkes ağlıo ama şuraya koyduğumuz ilanlara başvuran yok. Herkes çalışmiim yatiim derdinde. Harbiden tembel memleketiz.

Bunların amacı işsizlik oranlarını artırıp hökümetimizi yıpratmak.

Birde daha fazla dikkat çekmek için böyle yapanlar var

Atanamayan genc oğretmen intihar etti - Son Dakika Haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/atanamayan-genc-ogretmen-intihar-etti-2354802/)

Ataması yapılmayan oğretmen iş cinayetinde hayatını kaybetti | Evrensel.net (https://www.evrensel.net/haber/346274/atamasi-yapilmayan-ogretmen-is-cinayetinde-hayatini-kaybetti)

Cebinden 6 Lira Cıktı: Ataması Yapılmayan 27 Yaşındaki Oğretmen İntihar Etti - onedio.com (https://onedio.com/haber/cebinden-6-lira-cikti-atamasi-yapilmayan-27-yasindaki-ogretmen-intihar-etti-772380)

______

Şu şekilde düşünenden pek bir farkınız yok kusura bakmayın

https://scontent-atl3-1.cdninstagram.com/vp/ed6ce1c4b8a521889d80cdef71936b0e/5B9D0FB1/t51.2885-15/e35/30079037_2075431936034789_4098998495313133568_n.jp g

kelalper
20-04-2018, 09:59
Uzay mühendisliği okudun ama ülkede o dalda iş yok evde mi oturacaksın. Tekstil mühendisiyim uluslarası firmada yöneticilik yaptım Arabistanda üst düzey yöneticilik yaptım şu son dönemde başvurmadığım yer kalmadı kimse görüşmeye bile çağırmadı. Evde mi oturacaktım. Şimdi Marin sektöründe çalışıyorum. Gidip kendimi köprüden vs mi atmam gerekiyordu.

serkanOC
20-04-2018, 10:46
Sultanahmet te turizm-otel sektöründeyim 15-16 senedir.. 19-20 yaşlarımda kapıdan iş için girene form doldurtur, formu dolduran benden daha fazla yabancı dil biliyor mu diye endişelenirdim.. şimdi eli ayağı düzgün olsun, çay demleyip bardağa koyabilsin yeter diye adam arıyorum yok.. aklınızda olsun çevrenizde tanıdığınız vs varsa..

XoR
20-04-2018, 12:30
Sultanahmet te turizm-otel sektöründeyim 15-16 senedir.. 19-20 yaşlarımda kapıdan iş için girene form doldurtur, formu dolduran benden daha fazla yabancı dil biliyor mu diye endişelenirdim.. şimdi eli ayağı düzgün olsun, çay demleyip bardağa koyabilsin yeter diye adam arıyorum yok.. aklınızda olsun çevrenizde tanıdığınız vs varsa..

Lise stajlarıyla birlikte Turizme 20 yılımı verdim ve 2016 yılının Eylül ayında artık bu sektörün Türkiye'de yapılmamasına kanaat getirip sektörü bıraktım.

Ülkeye gelen turist profili o kadar kötü hale geldi ki sektörde resmen adam kalmadı. Kimse bu işi yapmak istemiyor, hal böyle olunca kalifiye insan bulmayı bırakın artık yetişmiyor da.

rapier
20-04-2018, 12:35
Selamlar. Ben de Ankara'da iş arıyorum. 15 yıl kamuda çalıştım. İngilizce ve bilgisayar biliyorum. Seyahat engelim yok. Sigortam dolduğu için ilk planda sigorta sıkıntım da yok. Pratik ve tecrübe kazanabileceğim işlerde bir süre ücretsiz de çalışabilirim. Kamuda çalıştığımız için dış alemi bilmiyorum. Pratik ve tecrübe kazanmam, yapıp yapamayacağıma karar vermem de yeterli benim için. Teşekkürler.

Ekrem_06
20-04-2018, 12:38
Ooo turizmciler toplanmış :D Alın benden de o kadar iki aydır evde yatıyorum.. Conta yakmaya az kaldı..

BAT9
20-04-2018, 14:41

Geçtiğimiz haziran ayında İstanbul'dan mezun oldum. Üniversite döneminde de stajlarım vs var. Mezun olduktan sonra hemen askerliği tecil hakkımı kullandım, amacım 2 yıl boyunca bilgi birikimim elde etmek ve sonrasında askerliği aradan çıkarmaktı. O zamandan bu zamana başvurmadığım yer kalmadı. Çoğu başvurum başvuru iletildi olarak kaldı, görüntülenmedi bile. 2 görüşmeye gitmişimdir bu zamana kadar onlarda kendi bulup çağırmıştı. Bir tanesinde komik olay yaşadım hatta.

Görüşmeye gittim biraz da görüşme tecrübesi olsun vs gibisinden. Kadın bana hangi alanda kariyer plandığımı sordu. Ben de muhasebe finans veya kendimi geliştiribileceğim alanlarda olduğunu söyledim. Kadın yalnız bu iş onunla ilgili değil deyip 2 dakikada görüşmeyi sonlandırdı. Çok şaşırmıştım çünkü CV'mde bunlar yazıyor ve başvurmamışım siz çağırmışsınız ben de kendimi geliştirebileceğim bir alandır belki diye işi dinlemek için görüşmeye gelmişim. İşçi kadar işveren de gerçekten nitelikli olmalı.

Yeni mezun olarak gerçekten zor işimiz. Deneyim olmadığı için çoğu yerde yeni mezunlar ciddiye alınmıyor deneyimli olan insanlarda işi ve koşulları beğenmiyor saçma sapan bir piyasa. Önceliğim maaştan önce tecrübe kazanmak ve işi en iyi şekilde öğrenmek ama maalesef bu ekonomi şartları altında çok zor. Yeni mezunların biraz daha önü açılmalı bence bir şeyler yapılmalı.

İşsizlik oranını arttırıyoruz, deli gibi iş arıyoruz ama alan yok, çağıran yok, işi beğenip beğenememe durumu bile yok. Tecili bozdurup askere gideceğim ondan sonra bakalım neler olacak. Umarım herkes için hayırlısı olur.

G.U.Z.
20-04-2018, 14:58
Askere gitmeden beni iş görüşmesine bile çağırmamislardı..

CloudGrey
20-04-2018, 15:58
umudunu kaybedenler için kısa bir hikaye paylaşayım ;

muhasebe yapıyorum. öyle yönetici yada şef olacak bir bilgimde yok.
kısaca sıfatım muhasebe elemanı...
evlendiğim ay işten ayrıldım.
9 ay evde yattım.
Arada iş görüşmelerine gidiyor , boş zamanlarımda arkadaşımın kafesinde günlük garsonluk yapıp harçlık çıkartıyordum.
9 ayda artık iş görüşmelerede inanacım kalmamıştı,pejmurde bir şekilde gidiyordum saç sakal birbirine karışmış...

10. ayda bir şirket beni çağırdı.gelirler uzmanı olarak.
gene saç sakal darma dağınık gittim.
sordular logo programını biliyormusun - hayır
e-fatura kullandınmı - hayır
excel varmı ? - az biraz.

10 dk sürdü görüşme, çıktım.
zaten hiç bir yerden tutturamadık.
aradan 2 gün geçti şirketin muhasebe müdürü beni gene aradı.
senle birdaha görüşelim ama nolur saçını sakalını düzelt gel seni genel müdürle tanıştırcam dedi.
İnanamadım :)
birdaha görüştük pazartesi başla dediler.
Dedim nasıl başlayayım ben kulladığınız hiç birşeyi bilmiyorum,kolayda öğrenemem yaşım olmuş 30.
Genel müdür biraz duraksadı şunu dedi ; ben insan tanımayı bilirim,sen dürüst ve temiz bir insansın,işide kafana takma öğrenirsin dedi.
Şok oldum,pazartesi başladım.
Asgari ücretin biraz üstünde başlamayı kabul ettim , genel müdür ben işi öğrendikçe zam yaptı..
Sanıyorum 1 yılda 4 kere zam gördüm...

Kısaca umudunuzu kaybeymeyin her topal atın kör bir alıcısı çıkar...

serkanOC
21-04-2018, 11:57
Lise stajlarıyla birlikte Turizme 20 yılımı verdim ve 2016 yılının Eylül ayında artık bu sektörün Türkiye'de yapılmamasına kanaat getirip sektörü bıraktım.

Ülkeye gelen turist profili o kadar kötü hale geldi ki sektörde resmen adam kalmadı. Kimse bu işi yapmak istemiyor, hal böyle olunca kalifiye insan bulmayı bırakın artık yetişmiyor da.

Kesinlikle doğru analiz.. Önüne gelen derici halıcı babadan kalma hanı otele çeviriyor, beceremeyip önüne gelene kiralıyor, kiralayan da 1-2 senede cukkaladığıyla kayıplara karışıyor, hizmet kalitesi - müşteri memnuniyeti yerlerde sürünüyor.. neredeyse benimle birlikte sektöre girmiş, geçtiğimiz yıllardaki krizde işten çıkarılmış ve şu an benzincide çalışan adam bilirim.. Bu benim mesleğim.. bu işten başka bi iş başarabileceğimi de sanmıyorum.. keşke abim - babam 15 yaşlarında beni kaportacıya - motorcuya çırak olarak verseymiş ama maalesef..

Turist profili tamamen orta doğuya dayalı.. son 3 yıldır orta doğulu misafir gelmese bi kapatan otel sayısı daha kapatırdı kepengi.. hiç bir türlü memnun etme olasılığın yok.. pis, görgüsüz ve memnuniyetsizler.. bu yıl ramazan bayramı itibariyle yoğunluk yaşayacağımızı, yavaş yavaş avrupalı ve uzak doğulu misafirin ayağını en azından 2019 için alıştıracağımızı düşünüyorum.. her ne kadar pesimist biri olsam da.. güzel memleketim sürprizlerle dolu olsa da..

Yine yabancı dil bilen, araplara rağmen öğrenme yada geliştirme niyetinde olan, evde oturacağına sigortalı bir işte çalışmak isteyen benimle irtibata geçsin.. benim 2 otelim var ama nerdeyse bütün Sultanahmet i tanırım elimden geleni yaparım..

İbrahim Erdem
21-04-2018, 13:16
Askere gitmeden beni iş görüşmesine bile çağırmamislardı..

Mühendis arkadaşlar için konuşayım. Mezuniyetten sonra direk askere gidin ve İngilizce yoksa geliştirin. Evet piyasa ayvayı yemiş durumda ama bu iki kritere sahipseniz iş konusunda önünüz baya açılıyor. Askerden geleli 3 hafta oldu ve nerdeyse her hafta 1-2 görüşmeye gidiyorum. Tecille uğraşmayın derim şu an hiçbir firma 1-2 sene sonra gidecek çalışanı işe almıyor. Bedelli demeyin ne zaman geleceği belli değil. Yapın kurtulun korkacak bir şey yok. Sonrası kafanız rahatlıyor.

Vtec
29-05-2018, 09:56
Merhaba,
Bursa - Beşevler sanayi sitesinde metal işlerinde çalışacak kaynakçı personel ihtiyacımız bulunmaktadır.
Küçük sanayi 81.Blok
Otomasyon ve Güvenlik Sistemleri
İrtibat : 0546 868 07 57

CanD.
30-05-2018, 01:48
Herkese selam.
M.Y.Ö Otomotiv tek. mezunuyum ve staj dahil toplamda üç buçuk sene toyota ortaköy yetkili(maslak) firmasında mekanik teknik'er olarak çalıştım ve belli sebepler doğrultusunda ayrılmak zorunda kaldım,akabinde motosiklet mağaza satış sorumlusu ve servis danışmanlığı yedek parça sorumlusu olarak Hudson Motocycle'da işe başladım.Dört sene iş aktimin sonunda firmanın maddi problemleri(maaş gecikmesi,iş aktinin sorunlaşması ve iş verenin vefatı)yüzünden ayrılmak zorunda kaldım.Askerlik durumum tecil olduğu için servis v.b iş kurumlarındaki başvurularım olumsuz olduğundan garsonluk ve mutfak işlerinde çalışmak zorunda kaldım ve çalışıyorum.Tecilim 2019 a kadar devam etmekde ve üniversite devamlılığım olası bir durum.OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE Mekanik danışman,mekaniker,yedek parça veya MOTOSİKLET SEKTÖRÜNDE iş aramaktayım...Dileyene referanslarımı verebilirim.Pm atarak ulaşabilirsiniz.

hondafit
30-05-2018, 14:29
Eskişehir'de iş aramaktan bunaldığım için istanbul'a yerleştim ve güzel bir işe girdim allah herkese nasip etsin bu dönemde iş bulmak çok zor....

sagi
30-05-2018, 15:34
5 senedir Bilgi işlem Destek elemanı olarak görev yapıyorum son mesleğim yazılım destek uzmanıydı
bölüm lağvedilecek denilerek bir kaç arkadaşla beraber çıkarıldım 4 aydır hergün kariyer sitelerinden iş arıyorum fakat malesef yok, cidden yok.

ghibli06
31-08-2018, 13:46
arkadaşlar şahsımın değil de aile şirketine özel şoför alınacak, yer ANKARA, uzun yol tecrübesi olan, daha önce tercihen bu işi yapmış, saygılı düzgün birini arıyoruz... %90 kayınpederimi getir götür yapacak ama eşimin ve ailenin geri kalanının işlerine de koşturacak, arabaların bakımları temizliği vs ile ilgilenecek (garajın hepsi BMW) çevresinde olanlar bana haber ulaştırsın lütfen...

mertxx
31-08-2018, 15:51
arkadaşlar şahsımın değil de aile şirketine özel şoför alınacak, yer ANKARA, uzun yol tecrübesi olan, daha önce tercihen bu işi yapmış, saygılı düzgün birini arıyoruz... %90 kayınpederimi getir götür yapacak ama eşimin ve ailenin geri kalanının işlerine de koşturacak, arabaların bakımları temizliği vs ile ilgilenecek (garajın hepsi BMW) çevresinde olanlar bana haber ulaştırsın lütfen...

İstanbul olsa ben talip olurdum

alperaslann
02-09-2018, 12:12

Özel mesaj gönderdim, bakabilir misiniz? :)

mcanx
04-09-2018, 16:15
bünyesinde mühendis olarak çalıştığım Alarko Carrier, Gebze fabrikası için klima montaj elemanı alıyor. Kariyer.net üzerinden inceleyebilirsiniz

mertxx
04-09-2018, 17:55
Arkadaşlar ben son olarak Türkmenistan da IT müdür yardımcısı olarak görev yaptım. Son işimde 7,5 yıl bir önceki işimde 11 yıl çalıştım. Şu an iş aramaktayım. Sektör harici de uygun bir işte çalışabilirim.

Emre-Dylan
04-09-2018, 18:26
Kaffa coffee Ankara gop, tunalı şubelerine yetiştirilmek üzere(barista), eleman aramaktayız whatsapp'dan ulaşırsanız sevinirim. Emre 0542 768 17 14

SekoLive
17-09-2018, 10:17
Pendik civarin da arkadaşımın restorantı için paket servis yapabilecek a2 ehliyetli çalışan ihtiyacı var .

böyle bir iş arayan olursa msj atsın arkadaşımla görüştüreyim.

2jz
17-12-2018, 16:24
http://i67.tinypic.com/2v92gzl.jpg

Canım sıkılınca kariyer nette firmaları dürtüklüyorum :)

Adam internetten bulduğu hazır taslağı kopyala yapıştır yaparken firma ismini yazacağı yeri düzeltmeyip #companyname olarak bırakmış

Bunu yapan alanında Türkiyenin en büyük firması. Sahibi bir klübün başkanı.

RSBurak
19-12-2018, 21:43

Abi bende turizm işletmeciliği okumuş 2016 da mezun olmuş stajlarla beraber 2 sene sektör tecrübesi edinmiş biriyim. Daha yolun başındayken Türkiye'de bu işin yapılmayacağını anladım. Askerden Eylülde geldim iş arıyorum ama turizm sektörü bana hiç umut vermiyor. Bir turizmci olarak hangi sektörlere yöneleyim bilemiyorum. İnsanlar turizm işletmeciliği ve turizm tecrübesini görünce küçümsüyor okurken garson mu olacaksın v.s diyenler eksik olmuyordu. Sizin 20 yıllık tecrübenizden anladığım kadarıyla 20 sene sonrada bir şey değişmiyor. Hangi sektöre yöneleyim bilemedim. Aynı bölümü okuyan arkadaşlarımda sektör dışında işler kovalıyor kimisi bankacı kimisi polis oldu.

hddsheriff
19-12-2018, 21:51

Abi bende turizm işletmeciliği okumuş 2016 da mezun olmuş stajlarla beraber 2 sene sektör tecrübesi edinmiş biriyim. Daha yolun başındayken Türkiye'de bu işin yapılmayacağını anladım. Askerden Eylülde geldim iş arıyorum ama turizm sektörü bana hiç umut vermiyor. Bir turizmci olarak hangi sektörlere yöneleyim bilemiyorum. İnsanlar turizm işletmeciliği ve turizm tecrübesini görünce küçümsüyor okurken garson mu olacaksın v.s diyenler eksik olmuyordu. Sizin 20 yıllık tecrübenizden anladığım kadarıyla 20 sene sonrada bir şey değişmiyor. Hangi sektöre yöneleyim bilemedim. Aynı bölümü okuyan arkadaşlarımda sektör dışında işler kovalıyor kimisi bankacı kimisi polis oldu.

98 eresin otelcilik mezunuyum 2000 yılının başlarında bu işin yapılmayacağını anlayıp baba mesleği elektrikçiliğe yelken açtım. İyi ki yapmışım :D

Suleyman
19-12-2018, 22:14
Geçen ptesi girdiğim işe sevinmişken, cuma günü ayrıldım. En güzeli hayırlısını dilemek :D

_opeth
20-12-2018, 07:36
turizmciler gastronomi'ye bence kayabilirler. ismi lazım değil yeni açılan lüks bir restoran'da şarap açıp servis eden adamla iş görüşmesine kulak misafiri oldum. 8000TL maaş duyunca "ben neden yazılım sektöründeyim ki" oldum.

XoR
20-12-2018, 07:53

Lojistik sektörüne yönelmelisin bence :) yani ben öyle yaptım memnunum :D

63owen63
20-12-2018, 10:46
turizmciler gastronomi'ye bence kayabilirler. ismi lazım değil yeni açılan lüks bir restoran'da şarap açıp servis eden adamla iş görüşmesine kulak misafiri oldum. 8000TL maaş duyunca "ben neden yazılım sektöründeyim ki" oldum.

Her sektörün üst ve alt zincirleri var, ve her sektörde üst zincirlerde kendine yer bulabilenler bu paraları alabiliyorlar, gastronomiye özel bir durum değil bence bu.

EnesAksu
20-12-2018, 12:59
Kariyernet üzerinden FORDOTOSAN ilanlarına uygun olan varsa mühendis , yazılımcı vs eaksu@ford.com.tr cv iletirlerse yardımcı olabilirim. Yardımımız dokunsun.

powerfuL
26-12-2018, 21:34
merhaba arkadaşlar tır söförüyüm iş arıyorum sultangazide oturuyorum soforluk harıcı baska iş olsada calısırım

Frid
08-02-2019, 18:58
TUVTURK Arac Muayene Teknisyeni ( İSTANBUL ) İş İlanı - Kariyer.net (https://www.kariyer.net/is-ilani/tuvturk-arac-muayene-teknisyeni-istanbul-1541751)

şartlara uyan, düşünen adaylar varsa görüşme için yardımcı olabilir.

anıl turan
13-02-2019, 12:52
Hanimin kahve Erenkoyde bulunan kahve dukkanina latte art ve kahve demleme tekniklerini bilen barista arkadas ariyoruz.

Uygun arkadaslar veya tanidklar varsa benimle iletisime gecerseniz sevinirim