Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 sene önceki aracımızı arıyorum
6 yaşlarındaydım.. Babam o aralar çok sık araç degistiriyordu.Turbe yeşili cabrio bi rover,tövbe estagfurullah mavisi bi tigra,işte ne bileyim,her çarşamba popstar firdevs in sahne alabilecegi teçhizata sahip bi starex vs. Neler neler,ne rezillikler.. Çocuk aklımla ben bile farkındaydım gidişatın.. Fakat bigun bi geldi,kıpkırmızı,çiçek gibi,sunrooflu falan,tertemiz, tek kapı bi Si. Çook guzeldi.. Benım de babamın da Honda sevgimiz işte o arabayla başlamıştı.Çok uzun sure kullandı,çok anılarımız vardı,birçok kez farklı yerlere tatillere gittik.Sonra vtec 2 aldı ve şimdi de fd7 ile Honda ya devam ediyor.Ama ne zaman anılarımız canlansa direk o Si ı hatırlarız.Plakası 34 FKN 99 du,alan kişi aynı plakayla devam etti fakat şuan başka bir araca kayıtlı.Bu plakanın daha önce hangi araçlarda oldugu bilgilerine ulasıp,listeden bizimkini bulup motor veya şase numarası ile şuanki durumunu ögrenme sansımız olabilir mi? Akıbetini çok merak ediyoruz,pert mi oldu,terk mi edildi,hastası aldı tekrar adam mı etti ne oldu kimbilir.. Kim bilir?
Emniyet, vergi dairesi gibi kurumlarda tanıdık varsa veya orda çalışanlara rica ederek ulaşabilirsin.
Zamanında bizdede bi corsa vardı... 30 k da kız gibi arabaydı...
131mirafiori
02-07-2014, 02:44
Ege sen baban gibi bakamazsin arabaya bosver vazgec bu sevdadan :) :) jantlarini da verdim bu arada boyaninca haber ederim :D
berkay_aydin
02-07-2014, 03:25
Zamanında bizdede bi corsa vardı... 30 k da kız gibi arabaydı...
Araç bende, 250 bin km'de :D
Ege sen baban gibi bakamazsin arabaya bosver vazgec bu sevdadan :) :) jantlarini da verdim bu arada boyaninca haber ederim :D
Egeyi tanıyanlar belli oluyor :D iyi güldüm gece gece :D
Bu arkadaşlara itibar etmeyiniz :D niyetimiz ciddi nerdeyse bulup getiricem o arabayi :)
M U R A T
02-07-2014, 09:56
estagfurullah mavisi bi tigra yı merak ettim bulursam ben alırım o arabayı :D
Tövbe estagfurullah mavisi nedir ya ahahahhaha :D :D
Harbi ya o popstar Firdevs noldu acaba :D
Low-Rider
02-07-2014, 10:28
estagfurullah mavisi bi tigra yı merak ettim bulursam ben alırım o arabayı :D
Tövbe estagfurullah mavisi nedir ya ahahahhaha :D :D
ulan arkadaşın yoruma koptum sizinkiler cilası oldu :D :D
Low-Rider
02-07-2014, 10:29
Geçenlerde bir arkadaşım bana, babasının 92 yılında sattığı 76 model Accord'u bulabilir miyiz diye sordu.
Bende Gilette reyonuna bak dedim :D
Plakadan zorda şase no falan varsa birşeyler çıkabilir
burkaykalyon
02-07-2014, 12:12
Melih Özlem'in kardeşi Meriç bulur onu he :) Sigortacı kendisi. Secere döküyor. Üyeliği de vardı. Nickini bilmiyorum ama.
Bizdede 79 nissan datsun vardı amanyadan gelme trde iki elin parmaklarını geçmez 10 numara arabaydı tertemizdi neyse sora sattık 5 6 sene sonra geri almak için sattığımız adamı aradık. Adam cd çalar taktırmış otobanda giderken kısa devreden konsoldan yanmaya başlamış söndürememişde kül olmuş araba. Çok üzülmüştük hiç unutmam arabayı
Ulan benim Guk 70 nerde acaba...
Seneler önce altunizadede bi galeride görmüştüm, herifçioğlu değişensiz / benim sattığım km'den daha düşük diyerek satmaya çalışıyordu bana
imprezaWRC
02-07-2014, 12:42
6 yaşlarındaydım.. Babam o aralar çok sık araç degistiriyordu.Turbe yeşili cabrio bi rover,tövbe estagfurullah mavisi bi tigra,işte ne bileyim,her çarşamba popstar firdevs in sahne alabilecegi teçhizata sahip bi starex vs. Neler neler,ne rezillikler..
Tövbe estağfurullah mavisi diye bir renk mi var. :D:D:D
babamın 1991 yılında alıp 2007 de sattığı flashı 1 buçuk ay önce ankarada bulup aldım. Çok mutluyum evlatlık saklayacam inşallah:) cidden keyifli oluyo umarım bulabilirsiniz aracı yanız renge bende takıldım:)
CasabLanca
02-07-2014, 13:01
Harbi ya o popstar Firdevs noldu acaba :D
kanka en son zeki barda felan görmüştüm ben :D
altugkocer
02-07-2014, 13:09
kanka en son zeki barda felan görmüştüm ben :D
Mafyalarla takılıyosa demekki :D
renk kodunu unuttum o dediğiniz mavinin ama euzu billah kırmızısını biz satmıştık zamanında...
Burak Mehmet
02-07-2014, 13:13
Ulan benim Guk 70 nerde acaba...
Seneler önce altunizadede bi galeride görmüştüm, herifçioğlu değişensiz / benim sattığım km'den daha düşük diyerek satmaya çalışıyordu bana
Guk dediğin megane 1 değilmiydi illallah şanzımanlı ?
http://i.hizliresim.com/9XMAyr.jpg
:D :D
Elimizde plakadan başka bi bilgi yok maalesef. Bindigi arabalarin toplum içinde nasıl karşılandığıdan bihaberdi adam, şase no falan bulduysa da karakola götürmüştür :D
Nasıl yapsak acaba ya.. Müge Anlı da sezon finali yaptı artık..
63owen63
02-07-2014, 20:36
Beyler ben de 'aynı bokun laciverti' nin boya kodunu arıyorum :D
chatlaxs
02-07-2014, 21:18
tramer kayıtları genelde 2003- 2004 yıllarından başlıyor plaka değiştiyse zor motor şasi varsa 2 dkkalık iş :)
131mirafiori
03-07-2014, 01:10
Hayret baban nasil şasi noyu almamis la onun satarken :) :) ayrica sizde bir tanede 206 vardi onun boya kodu neydi :D
Bugun plakanin geçmişte kayıtlı olduğu araçların listesine baktik.Fakat 2005 öncesi kayıtlar gözükmüyor. Önerisi olan?
bende 10 sene evvelki kız arkadaşımı arıyorum. kaporta boyası nasıldır acaba şimdilerde..
Muamelecilere biraz para yedirin onlar bilir ısını :)
bende 10 sene evvelki kız arkadaşımı arıyorum. kaporta boyası nasıldır acaba şimdilerde..
Darbe yoksa boya onemli degil :D
bence arama boşver. dönerse senindir. dönmezse hiç senin olmamıştır :D
Guk dediğin megane 1 değilmiydi illallah şanzımanlı ?
Aynen,
Şanzıman demeyelim ama ona.. Baş belası, ömür törpüsü, ocak yıkıcı, bütçe sarsıcı diyelim.. Zira diğer şanzımanlara hakaret olur ona şanzıman demek
Sarper55
19-07-2014, 19:13
Yorumlar tespitler on numara hakikaten :D. Akıbeti merak ettim ama gelişme var mı acaba?
Tramerden bakarım p.tesi unutmazsam.. :)
Ben de bi iz bulundu sandim guncel görünce :D kaldı öyle şimdilik, işsiz bi vaktimde ugrasicam ama, yani tahmini 2 hafta sonra, okul biter, memnuniyetsiz ehiyatlar gibi herseye sarmadan, biri hal hatir sorunca kelepceyi takmadan bunla ugrasirim ben de.aa valla iyi oldu , bana da güncel oldu :D
BuğraTuna34
20-07-2014, 05:54
Yorumlar bomba maşallah sabah sabah iyi güldüm :) Ege kardeş bulursun inşallah aracı.
Ege artık insanlar seni tanıyorlar :D :D
izninizle konuya salça olmak isterim :) 92 model Ventomuz vardı. Açık mavi sunrooflu 34 MZU 47 plaka. Gören bilen varmıdır.
evolution_9
20-07-2014, 10:15
şase numarasını cikarabilirsen evraki falan ksldiysa sigortadan sorgulatinca hemen bulursun 5 dk lik iş. eger yoksa baban mutlaka yetkili servise goturmustur hsla duruyodur bence kayitlari
şase numarasını cikarabilirsen evraki falan ksldiysa sigortadan sorgulatinca hemen bulursun 5 dk lik iş. eger yoksa baban mutlaka yetkili servise goturmustur hsla duruyodur bence kayitlari
:icon_tup: evet cok iyi fikir . Bir tane yetkili servisi var zaten hondanin bursada galiba.sansimi deniyim bi.
Risendark
20-07-2014, 13:16
06 VT 610 plaka beyaz Sedan SI vardı bizim peder de arabayı mustafa diye bi arkadasa satmıştık bilen duyan gören var mı acaba kalem gibi arabaydi be şimdi ne halde acaba
serkosyan
20-07-2014, 19:30
Hurda olmuŞtur
plakadan arac sahibi bulabilecek arkadas varmı?
Benimde bi kaç sene önce balkondan annem asarken tshirtimi düşürmüş. İn al dedi, çok üşendim. Acaba ne oldu bilen varmı ? O gün bu gündür hiç görmedim.