Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai Konvoy:)
https://www.facebook.com/photo.php?v=250876758438810&set=vb.100005494629019&type=2&theater
İster kavga çıksın ister çıkmasın Hyundai artık VW'nin rakibidir benim gözümde oldular artık yani... sadece bu videodan yola çıkıp söylemiyorum sadece ayrıca çok güzel olmuş :)
Canselmo
05-07-2014, 13:46
Genesıs hakketen mukemmel dızayna sahıp olmus.
GENESİS UZAY olmuş helal olsun
Biraz aksiyon yapsalardı daha iyi olabilirdi :D
lethaldoze
05-07-2014, 14:16
Bildiğin Aston Martin üretmiş adamlar. Şahane bir kasa olmuş yeni modelde
hyundai de kalite kontrolde çalışıyorum ve 1 ay önce bu v6 genesis geldi türkiyeye 1 adet. ufak bir test etme şansım oldu. gerçekten hyundai ye ait bir araba olduğuna inanmak güç. hyundai geçtiğimiz 2 sene içerisinde çitayı çok yükseltti yeni i20 ilede bu hızla yükselişe devam edecekler gibi gözüküyor
devil_berk22
05-07-2014, 14:47
belki yanlış biliyorumdur ancak bu genesis modelleri hyundainin bir üst segmenti değilmi ? nissan - infiniti tarzı bir olay gibi biliyorum ben ama.
İster kavga çıksın ister çıkmasın Hyundai artık VW'nin rakibidir benim gözümde oldular artık yani... sadece bu videodan yola çıkıp söylemiyorum sadece ayrıca çok güzel olmuş :)
canım bunu müşterilere de söyler misin ? :D
Ki çok daha mantıklı bence vw den :)
BurakCengizhanoğlu
05-07-2014, 15:14
el freni çeken dizel accentler nerdE??????
gercekten kendılerını asmışlar artık :D
canım bunu müşterilere de söyler misin ? :D
Polo gti candır:D
Tasarımı çok güzel.Koreliler bu işi öğrenmiş.
mert1612
05-07-2014, 16:50
hyundai kendini aşmış
hyundai de kalite kontrolde çalışıyorum ve 1 ay önce bu v6 genesis geldi türkiyeye 1 adet. ufak bir test etme şansım oldu. gerçekten hyundai ye ait bir araba olduğuna inanmak güç. hyundai geçtiğimiz 2 sene içerisinde çitayı çok yükseltti yeni i20 ilede bu hızla yükselişe devam edecekler gibi gözüküyor
saygı duydum
Ki çok daha mantıklı bence vw den :)
gercekten kendılerını asmışlar artık :D
bende aynı düşüncelere sahipim :icon_tup: gittim golf7 baktım seat leon baktım donanım fiyat vs karşılaştırınca i30 daha mantıklı geldi ve siparişi verdik bu gün.
cidden hyundai a binceğim aklıma gelmezdi ama adamlar cidden kendilerini aşmış beyler hyundai eski hyundai değil artık :)
yoshimura
05-07-2014, 18:01
Tokyo Drift (Han Hyundai'yı çok fena eziyor) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hT4q0zfFTew)
:D
MertSerhanÖ.
05-07-2014, 18:06
"alacağına bi hyundai,at arabası al daha iyi" lafının artık bitmesi ümidi ile.
Çok kaliteli araçları var.
Tasarımlarını beğenmiyorum bir tek.. Çin malı havası veriyor bana.
Abs freni bile olmayan 2004 model hyundaiye biniyorum üst model hyundailerde çok şey değişti artık eskisi gibi değil bugün i30a falan bakıldığında aynı donanımlara sahip rakiplerinden çok çok daha ucuza satılıyor.Daha da iyi araçları aynı fiyatlara pazarlamayı başarırlarsa volkswageni de geçer bence hyundai
drkuthan
06-07-2014, 00:29
ağzım açık izledim çok iyi olmuş araç
halen ufak tefek kalite sorunları olsa da hyundai kendini bariz aştı
bende i30 ile accent blue arasında gidiyorum aldım alacağım
i serisinin gelmesinden itibaren gayet kaliteli araçlar üretiyor zaten
bknz i30 un cıktıgı 2012'de Vw ceosu incelerken
VW CEO'su Yeni Hyundai i30'a şaşırırken Videosu - Mynet SahneTv (http://www.mynet.com/video/reklamlar/vw-ceo-su-yeni-hyundai-i30-a-sasirirken-1448837/)
Hyundai hakikaten iyi bir marka artık. Ön yargıların kalkması temennisiyle...
bende bu konuyu acıcaktım genesis konvoy diye benden önce davranmıssın :)
Hyundai : The Empty Car Convoy - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EPTIXldrq3Q)
yeni genesis gercekten cok güzel oldu fakat Tr piyasasına sunmadılar sunsalardı keske görmüs olurduk :)
ÜSTÜNERC
06-07-2014, 19:02
gercekten guzel olmuş