PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARA da Evlenme Teklifi Organizasyonu icin Yardım

burak48
09-07-2014, 11:33
ANKARA da Evlenme Teklifi Organizasyonu icin Yardım

Merhaba abilerim ve kardeşlerim,

Biliyorum kendimi yakıcam evlenerek ama seviyorum napıyım merkez

Beni aranızda tanıyan da var tanımayan da var. Hatırlatayım yine de. Istanbulda yaşıyorum adım Burak. Aracımdan tanıyanlar olabilir eski plakası 35 CUK 85 yeni plakası 34 RRP 52 olan 1994 Honda Civic 1.6 Si sedan beyaz.

Bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Sözlüm Ankarada yaşıyor ve ben aralıklarla İstanbul’dan Ankara ya gidip geliyorum. Ama bu sefer eğer beni kırmayıp yardım ederseniz kendisine bir organizasyonla Evlenme Teklifi yapmak istiyorum.

Kafamdaki plan şu sekilde kısaca; 12 Temmuz 2014 Cumartesi yani bu cumartesi Ankara’da olucam.

Bende ordan bir arac olacak ve sözlümle buluşmadan once ya da bulusduktan sonra bana yardım etmeye gönüllü kardeslerim ve abilerimle irtibatta olup hepsinin aracına 1 adet gül verip hep beraber kararlastırıp belirledigimiz yerde ben sözlümle beraber aracla yavas bir sekilde orta seritte hareket halindeyken sırayla sag tarafımızdan gelen icinde gül olan araçların sırayla açık olan sağ ön camdan iceri o gülleri atıp devam etmeleri ve en sondaki ya da en bastaki aracın arka camına benim hazırlattıgım bir pankart BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazarak önümüzde bir süre gorunur bir sekilde ilerlemesi. Tabi kesinlikle trafik tehlikesi yaratmadan. Aracların ne oldugu tabiki de onemli degil sizlerin yanımda olması yeterli benim icin.
Saat olarak 09:00 – 10:00 ya da 13:00 - 14:00 - 15:00 olabilir çoğunluğa hangisi uyarsa artık. Ankara yolları hakkında bilgim yok ama Göksu Parkı taraflarında olucaz o saate kadar sonrasında nereye dogru gelmem gerekiyorsa bu organizasyon icin sizlere neresi uyarsa en uygun yol bunun icin neresiyse ben uyarım.

Eger bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim gercekten. Farklı fikri olanlar varsa da kesinlikle ogrenmek isterim. Ya da benim planımla ilgili gelistirici onerisi olan lutfen iletsin bana. Orada bana yardımcı olacak 2 arkadasım var organize olup bunu gerceklestirebilirsek hayatım boyunca unutamayacagımız bir anı olacak sizlerin yardımıyla.

İster burdan ister özel mesaj yoluyla ister cep telefonumdan ulaşabilirsiniz.

Burak Toprak : 0542 843 03 32

Bunu son 1 aydır planlıyorum ve tesadufen ilginç evlenme teklifleri orneklerine bakarken aynı civarda yapılmıs bir evlenme teklifinin videosunu buldum. Aynısı olmasa da benzerlikler cok ornek teskil edebilir. O videonun linki asağıda mevcut

İlginç evlenme teklifi 2013 ankara - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Xn0-xKd8o-A)

Simdiden cok tesekkurler.

Evrenoz
09-07-2014, 12:22
Araçtan araca gül atmak sıkıntılı bir durum.. Atarken problem olabilir, atılan gül sözlünün yüzüne / gözüne gelebilir, dikeni batabilir.. Atan kişi camı tutturamayıp yere düşürebilir, atım esnasında sözlün panik yapabilir. Hareket halindeki araçların olmadığı bir şey düşün derim

burak48
09-07-2014, 12:28
Araçtan araca gül atmak sıkıntılı bir durum.. Atarken problem olabilir, atılan gül sözlünün yüzüne / gözüne gelebilir, dikeni batabilir.. Atan kişi camı tutturamayıp yere düşürebilir, atım esnasında sözlün panik yapabilir. Hareket halindeki araçların olmadığı bir şey düşün derim

o acıdan bakarsak oyle olabilir evet ama gulleri cok kısa kestirip butun dikenlerini temizleticem. Hızımız da 20 - 30 km/h arası olursa sorun olmaz diye dusunuyorum. Ama aracları durdurup yapılacak bir organizasyonda olabilir tabi linkteki videodaki gibi. Fikirlere ve yardıma cok ihtiyacım var

aslan
09-07-2014, 12:30
Şimdi burda kız arkadaşın önünde giden bir aracın arkasında yazan benimle evlenirmisin yazısını görünce teklifin senden oldğunu nasıl bilecek?

academian97
09-07-2014, 12:34
Sağdaki led tabelalarda evlenme teklifi arayan bi tek ben miyim? Kuzu tandır çıktı :)

Fikir olarak kalpli balonların uçması güzel fakat kaybolup gittiler, birkaç tanesini (helyumlu, uçan balon olsun) iple bağlayıp araç durduğunda salmak gerek, foto çekinirken gözüksün.

Bir de yolda tehlikeli olmuş, mümkünse tüm arabalar bir cebe girse çok iyi olur, mutluluk yaşayacağım derken dikkatsiz bir sürücünün konvoydan birisine çarpması hiç hoş olmaz.

burak48
09-07-2014, 12:34
Şimdi burda kız arkadaşın önünde giden bir aracın arkasında yazan benimle evlenirmisin yazısını görünce teklifin senden oldğunu nasıl bilecek?

Benimle evlenir misin Esra yazacak ya da benimle evlenir misin Ona hitaben kullandıgım bir kelime yazacak. O anlar kesinlikle :D

burak48
09-07-2014, 12:37
Sağdaki led tabelalarda evlenme teklifi arayan bi tek ben miyim? Kuzu tandır çıktı :)

Fikir olarak kalpli balonların uçması güzel fakat kaybolup gittiler, birkaç tanesini (helyumlu, uçan balon olsun) iple bağlayıp araç durduğunda salmak gerek, foto çekinirken gözüksün.

Bir de yolda tehlikeli olmuş, mümkünse tüm arabalar bir cebe girse çok iyi olur, mutluluk yaşayacağım derken dikkatsiz bir sürücünün konvoydan birisine çarpması hiç hoş olmaz.

Daha once benzer bir organizasyon yaptık aynı yolda yine aynı sekilde sozlumle aracla giderken onumu 3 arac kesti trafigin olmadıgı yone dogru en sagda beni aractan indirip dovemeye basladılar :D sonra aralarından bir tanesi arabadan levye almaya gitti sözlüm bu arada bagırıyor tabi nolur yapmayın falan diye. Levye almaya giden arkadas arkaasından bir demet gul cıkararak Burak tan sana diyerek kendisine verdi bi yandan agladı korkudan bir yandan agladı mutluluktan :D biraz klasik oldu ama bu kadar geldi aklıma. Keske o zaman evlilik teklifini de aradan cıkarsaydım :D

rebelh
09-07-2014, 12:45
Daha once benzer bir organizasyon yaptık aynı yolda yine aynı sekilde sozlumle aracla giderken onumu 3 arac kesti trafigin olmadıgı yone dogru en sagda beni aractan indirip dovemeye basladılar :D sonra aralarından bir tanesi arabadan levye almaya gitti sözlüm bu arada bagırıyor tabi nolur yapmayın falan diye. Levye almaya giden arkadas arkaasından bir demet gul cıkararak Burak tan sana diyerek kendisine verdi bi yandan agladı korkudan bir yandan agladı mutluluktan :D biraz klasik oldu ama bu kadar geldi aklıma. Keske o zaman evlilik teklifini de aradan cıkarsaydım :D

:)
enteresan olmuş

aslan
09-07-2014, 12:46
Benimle evlenir misin Esra yazacak ya da benimle evlenir misin Ona hitaben kullandıgım bir kelime yazacak. O anlar kesinlikle :D

Senin adında yazacakmı?

burak48
09-07-2014, 12:47
Senin adında yazacakmı?

onda kararsızım aslında yazsak mı yazmasak mı bilmiyorum. ama o anlar zaten

Yiğit G.
09-07-2014, 12:48
hocam evini güzelce hazırla.. güller mumlar balonlar heryerde seni seviyorum yazıları... kendi elinle yap hepsini... muthiş romantik bir ortam yarat kızlar bayılır... orda teklif edersin , girme böyle atraksiyonlu işlere istediğin gibi olmassa kötü olur sonuçta hayatta 1 kez yapıcaksın..

aslan
09-07-2014, 12:49
onda kararsızım aslında yazsak mı yazmasak mı bilmiyorum. ama o anlar zaten

Ya anlamazsa ve teklifin önde giden araçtaki çocuktan geldiğini düşünürse ne yapıcaksın?

Anıl E.
09-07-2014, 12:50
Bence başka bir fikir ortaya çıkartmalısın , camdan cama çiçek atmak olmaz .

burak48
09-07-2014, 12:50
hocam evini güzelce hazırla.. güller mumlar balonlar heryerde seni seviyorum yazıları... kendi elinle yap hepsini... muthiş romantik bir ortam yarat kızlar bayılır... orda teklif edersin , girme böyle atraksiyonlu işlere istediğin gibi olmassa kötü olur sonuçta hayatta 1 kez yapıcaksın..

guzel plan ama benim imkanlarım arasında imkansız. onun istanbul a gelmesi lazım bunun icin. Alıstı benim bu atraksiyonlu hallerime. evet biraz fazla heyecanlı gorunuyor ama aslında yarım saat bile surmeyecek bir organizasyon

S.Özcan
09-07-2014, 12:52
paylaştığın video'daki organizasyon daha mantıklı bence. gül atmak tehlikeli olabilir.

Evrenoz
Dış etkenlerin çok olduğu, başkalarına bağımlı olduğun işlerde sorun çıkma olasılığı çok yüksek..

3 aydır her gün günlük güneşlik olan yerde senin organizasyon yapacağın an fırtına patlar, iş yapması için anlaştığın kişiler işini / görevini düzgün yapmaz vs..

Çok değil 4 ay önce yaşadım bu aksilikleri... Sezonda kar yağmayan kartalkayada benim teklif gecemde tipi / fırtına çıktı.. İçimde patladı havai fişekler, dilek balonları gibi planladığım şeyler... Dünya para verdiğim organizasyon şirketi, yapması gerekenleri düzgün yapmadı.. Allahtan Murat abi vardı da spontane şekilde çözdük tüm sıkıntıları... Sana tavsiyem, kontrolün sende olmayacağı işe girme..

burak48
Ya anlamazsa ve teklifin önde giden araçtaki çocuktan geldiğini düşünürse ne yapıcaksın?

tamam yazarım adımı o kadarını anlar baska bir ihtimal asla olamayacagı icin. sorun degil orası. anlamamasının imkansız oldugunu nasıl anlamıyorsun anlamadım

Evo34
Benim senaryom şu olurdu;
Gidilecek bir yer, park vb. belirlenir.
Siz ilk olarak oraya varıp aracı park edip araçtan indikten sonra,
sırasıyla diğer araçlar arka arkaya veya yanyana park eder.
Her araba sürücüsü elinde gül ile, "Buyrun hanımefendi Burak beyin hediyesi" şeklinde gülleri taktim eder ve geri çekilirler. Ardından pankartı açarlar, o arada sizde evlenme teklifini edersiniz :)

TolgaEsentepe
09-07-2014, 12:54
Videoda ki evlenme teklifi pek güzel olmamış bence

burak48
09-07-2014, 12:55
Benim senaryom şu olurdu;
Gidilecek bir yer, park vb. belirlenir.
Siz ilk olarak oraya varıp aracı park edip araçtan indikten sonra,
sırasıyla diğer araçlar arka arkaya veya yanyana park eder.
Her araba sürücüsü elinde gül ile, "Buyrun hanımefendi Burak beyin hediyesi" şeklinde gülleri taktim eder ve geri çekilirler. Ardından pankartı açarlar, o arada sizde evlenme teklifini edersiniz :)

Aslında olabilir ama Göksu Parkı buna uygun mu sizce? ya da videodaki gibi mi yapsak aynı sekilde?

Evo34
09-07-2014, 13:01
Aslında olabilir ama Göksu Parkı buna uygun mu sizce? ya da videodaki gibi mi yapsak aynı sekilde?
Göksu parkını daha doğrusu Ankara'yı pek bilmiyorum :)
Videoyu şuan izleyemiyorum.

Ben rahata kaçtım, Kız Kulesinde çözdüm işi, tavsiye ederim :)

Orhan
09-07-2014, 13:13
Olta'dan Balık yerine Pırlantalı Evlilik teklifi çıktı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bzmBhfn4CDQ)

Ahanda bu da benim yeğenin evlenme teklifi

Ben arabada giderken evlilik teklifi yapmıştım. :)

Berkan
09-07-2014, 13:22
Orhan abi yeğeninki valla gayet orjinalmiş kız olsam zerre aklıma gelmezdi :D

böyle kız kulesiydi lacivertti lüks biyere gidince direk ayıkıyolar cünkü :D

Mivec_4G63
09-07-2014, 13:24
Kartalın arkasında davul çalan ramazan davulcusu gördüm de, evlilik teklifi pankartı açanı ilk defa görüyorum :D Hayırlı olur inşallah.

Orhan
09-07-2014, 13:25
Orhan abi yeğeninki valla gayet orjinalmiş kız olsam zerre aklıma gelmezdi :D

böyle kız kulesiydi lacivertti lüks biyere gidince direk ayıkıyolar cünkü :D

Fox tv ana haberde verdi :D

MeJo
09-07-2014, 13:30
linkteki kanımca berbat bi evlenme teklifi.

AhmetKadir
09-07-2014, 13:31

dogru ya hemen sozlusunun bulundugu arabadan ınıp yazının oldugu arabaya koscak dı mı ?

Berkan
09-07-2014, 13:31
Fox tv ana haberde verdi :D

yengenin arkadasları arasında forsu büyüktür abi :D benim teklifi ana haberde verdiler varmı ötesi diye :D kafana kakılma riskide yok

burak48
09-07-2014, 13:34
Olta'dan Balık yerine Pırlantalı Evlilik teklifi çıktı - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bzmBhfn4CDQ)

Ahanda bu da benim yeğenin evlenme teklifi

Ben arabada giderken evlilik teklifi yapmıştım. :)

Aklıma gelmisti abi ama yapılmıs artık yapacak birsey yok.

Benimkisi ufak bir atraksiyon sadece 20 - 30 dk arası surer biter. Ankaradaki arkadaslardan yardım rica ediyorum

AhmetKadir
09-07-2014, 13:35
bence soyle bırsey de olablır. goksu parkta arabayı koyacagın yerı sana yardımı kabul eden arkadaslar ıle kararlastırırsın, ekıp senı bekler orda. sız masanın bırınde otururken kalabalık gelıp oturdugunuz masaya yaklasarak gullerı sozlunun onune bırakır. o sıra yuzugu de sen uzatırsın teklıfını yaparsın. ama o kadar adamın aynı anda yaklasarak gul bırakması masaya nasıl durur pek bılemedım sımdı. :)
bu arada ıkı sayfa olmus hala ben gelırım dıyenden cok akıl veren varsa soyle boyle yap dıye (ben dahıl :D ) bence durum pek parlak degıl

burak48
09-07-2014, 13:45
bence soyle bırsey de olablır. goksu parkta arabayı koyacagın yerı sana yardımı kabul eden arkadaslar ıle kararlastırırsın, ekıp senı bekler orda. sız masanın bırınde otururken kalabalık gelıp oturdugunuz masaya yaklasarak gullerı sozlunun onune bırakır. o sıra yuzugu de sen uzatırsın teklıfını yaparsın. ama o kadar adamın aynı anda yaklasarak gul bırakması masaya nasıl durur pek bılemedım sımdı. :)
bu arada ıkı sayfa olmus hala ben gelırım dıyenden cok akıl veren varsa soyle boyle yap dıye (ben dahıl :D ) bence durum pek parlak degıl

aynen oyle hala listeye baslayamadık ankaradan yardımcı olabilecek hic kimse mi yok.

altugkocer
09-07-2014, 13:45
Ben geçen sene ne uğraşlarla k.çımdan terler aka aka teklif etmiştim moganda :D

Kızlar zaten tektaşı görünce herşeyi unutuyorlar. Tepesinde bangır bangır havai fişekler patlamasına rağmen tekliften sonra eşim; havai fişek mi vardı ya diye sordu bana :D

Güzel birşey olmazsa uzun bir süre sözlünün dilinden kurtulamazsın ha haberin olsun :D

Ankara'da olsam gelirdim ama maalesef haftasonu yokum

naci
09-07-2014, 13:58
Konu başında sözlüm demişsin, zaten söz kesmişsiniz yani evlenmeye karar vermişsiniz. Biraz kafam karıştı.

burak48
09-07-2014, 14:04
Konu başında sözlüm demişsin, zaten söz kesmişsiniz yani evlenmeye karar vermişsiniz. Biraz kafam karıştı.

yok abi henuz evlenme teklifimi yapmadım. Yuzuk taktık kendi aramızda ama evlilik teklifi olmazsa olmaz biliyorsun kim cıkardıysa bu teklif isini :D

RCkid
09-07-2014, 14:19
Bence f&f daki siyah civicli ceteyle irtibata gecmelisin

burak48
09-07-2014, 14:33
Bence f&f daki siyah civicli ceteyle irtibata gecmelisin

Techturkey Ankara Team benim icin cok daha uygun :D

buristyle
09-07-2014, 14:37
Offf benimde derdime bi care bulunsa.... sizde plan var bende o bile yok...

buristyle
09-07-2014, 14:39
yok abi henuz evlenme teklifimi yapmadım. Yuzuk taktık kendi aramızda ama evlilik teklifi olmazsa olmaz biliyorsun kim cıkardıysa bu teklif isini :D

Burak.

Benim adimda burak, ayni sey bizdede oldu... yüzük taktik fakat teklifte istiyor hanim efendi...

SekoLive
09-07-2014, 14:41
kardesim allah yardımcın olsun :)

istanbulda olsa yardımcı olmak isterdim.

burak48
09-07-2014, 14:44
Burak.

Benim adimda burak, ayni sey bizdede oldu... yüzük taktik fakat teklifte istiyor hanim efendi...

valla kardesim cok sıkıntılı is ya bu teklif isi yapsan da begendiremiyorsun :)

buristyle
09-07-2014, 14:46
valla kardesim cok sıkıntılı is ya bu teklif isi yapsan da begendiremiyorsun :)

Gel beraber yapalim bu isi.. Bende organizasyon ariyorum. Hem benim kiz bursaya gelecek bu ay sonu.. Onunla atlarim feribota bulusuruz istanbulda, ben derim eski arkadas vs.. yapariz biseyler

burak48
09-07-2014, 14:47
kardesim allah yardımcın olsun :)

istanbulda olsa yardımcı olmak isterdim.

eyvallah kardesim kesinlikle neler neler olaylar olaylar yapardık maltepe yi ayaga kaldırırdık ama malesef deplasmandayım :D

burak48
09-07-2014, 14:48
Gel beraber yapalim bu isi.. Bende organizasyon ariyorum. Hem benim kiz bursaya gelecek bu ay sonu.. Onunla atlarim feribota bulusuruz istanbulda, ben derim eski arkadas vs.. yapariz biseyler

keske kardesim ama malesef benim su an ankarada baska secenegim yok bu cumartesi mevzuyu yapmam lazım :)

buristyle
09-07-2014, 14:48
keske kardesim ama malesef benim su an ankarada baska secenegim yok bu cumartesi mevzuyu yapmam lazım :)

Tüh.. süper olurdu istanbulda olsaydin..

burak48
09-07-2014, 14:51
Tüh.. süper olurdu istanbulda olsaydin..

istanbulda olsaydım ne olaylar organizasyonlar yapardım. mecbur ankara da yapıcam bu teklif isini ama ankara camiasından hic yardımcı olacak kimse cıkmadı hala beklemeye devam. bu hayırlı ise vesile olacaklar mutlaka cıkacaktır ankaradan

rebelh
09-07-2014, 14:53
Ben geçen sene ne uğraşlarla k.çımdan terler aka aka teklif etmiştim moganda :D

Kızlar zaten tektaşı görünce herşeyi unutuyorlar. Tepesinde bangır bangır havai fişekler patlamasına rağmen tekliften sonra eşim; havai fişek mi vardı ya diye sordu bana :D

Güzel birşey olmazsa uzun bir süre sözlünün dilinden kurtulamazsın ha haberin olsun :D

Ankara'da olsam gelirdim ama maalesef haftasonu yokum

ben meşaleyle "evlensen ya benle" yazdırdım tam karşımızda ben diz çoökümşken fotolarımız var hatun fotolarda farketti :)

Le10ur
09-07-2014, 16:21
Istanbul.yolunda calisma var haftasonuna kadar bitmeyebilir

burak48
09-07-2014, 16:24
Istanbul.yolunda calisma var haftasonuna kadar bitmeyebilir

istanbul yolu neresi ben pek bilmiyorum da ankarayı hatta hic bilmiyorum. sen nereyi tavsiye edersin. ve sen de yardımcı olur musun bu konuda bana?

Le10ur
09-07-2014, 17:01
istanbul yolu neresi ben pek bilmiyorum da ankarayı hatta hic bilmiyorum. sen nereyi tavsiye edersin. ve sen de yardımcı olur musun bu konuda bana?

Suan ankarada degilim de bnm tavsiyem kapadokya git.balonda.evlenme teklifi et ankra tarafina giden yok kapali

burak48
09-07-2014, 21:45
yok mu Ankara dan yardımcı olabilecek kimse?

Ahmet Saraçoğlu
09-07-2014, 21:55
Kardeş bende istanbuldayım , eşim ankaradaydı , ayda bir gittik geldik 5 sene.o tür atraksiyonlar biraz erkek beğenisi dahilinde fikirler kim ne derse desin.Birazda karşı tarafın hoşuna gidecekmbişeyler yapmak lazım.Ben yaptığımı yaziym , sen kafana yatarsa değişiklik yaparak uygula.sabah güt akşam gel şeklinde güzel bi tatil yerine uçak bileti al gidişdönüş (ben boldrum yapöıştım misal ) , havaalanına gidin ve alanda kimlik kontrolüne girene kadar nereye gideceğinizi söyleme , o an öğrensin.
Sonra güzel bi gün geçirip belirleyeceğin mekanda evlenme teklifini yap.uçuş personelini kafalayabilirsen dönüşte uçakta da bi sürpriz yapılabilir aslında.

MPower's
10-07-2014, 00:16
Bizde arkadaşa göksuda yapmıştık. Orda gölün kenarında dürbünler var karşı tarafı gösteren, arkadaş eşini dürbünden bakması için ikna etti o sırada karşıda pankart asılıydı yanında mesale falan, bizde dürbünün orda bekliyoduk farkedince müzik dans teklif vs. gerisi bildiğin şeyler zaten öyle bişeyde olabilir. Allah kolaylık versin :)

Mr.K
10-07-2014, 00:38
yanlış anlama sakın yapıcağım yorumu fakat düşündüğün şeyler çocukça geldi.daha geniş düşün derim + videodaki evlenme teklifi bir bayan olsam bana edilse mutlu olurdum ama memnun olmazdım açıkcası..

burak48
10-07-2014, 07:49
Bizde arkadaşa göksuda yapmıştık. Orda gölün kenarında dürbünler var karşı tarafı gösteren, arkadaş eşini dürbünden bakması için ikna etti o sırada karşıda pankart asılıydı yanında mesale falan, bizde dürbünün orda bekliyoduk farkedince müzik dans teklif vs. gerisi bildiğin şeyler zaten öyle bişeyde olabilir. Allah kolaylık versin :)

aslında kafama yatmadı degil. biraz ustunde calısıp gelistirip yapabilirim

burak48
10-07-2014, 14:16
hala guncel