PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rent A Car arabası

MuzafferKirli
10-07-2014, 00:40
Arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var çok yakın bir arkadaşım 2011 aveo 1.4 kiraladı. Saat 3.30' da aracı teslim aldık sıkıntı yoktu 2.viteste biraz sıkıntısı vardı zıplıyordu araç aldırmadık pek. 8.00 ' da aracın 3.vites cırtlayarak geçti ileride durduk araç vitese geçmiyor debriyaj dipte kaldı. kaldırdık normal debriyaj gibi çalışıyor fakat vitese sokmuyor. Sıkıntı nedir araçtaki herkes ayrı bişey söylüyor ustalar 300 ile 1000 Tl arası fiyat verdi rent a car kaskosu vs. yok araçta. 4 Saat yüzünden bu paraları vermek istemiyoruz senet imzaladı arkadaşım.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Gko
10-07-2014, 00:46
'sanırım' debriyaj bitmiş

MuzafferKirli
10-07-2014, 00:52
Fakat araçta boşa devirlenme veya gitmeme gibi bi durum yoktu araç 2 de bile patinaj çekiyodu.

overblack
10-07-2014, 01:02
debriyaj merkezi

omerf.
10-07-2014, 01:06
arıza hakkında bi bilgim yok ama bildiğim kadarıyla (yanlış biliyorsam düzeltin) rent a car kaskosu olmadan araç kiralanırsa cezası var mal sahibine.

mrh77
10-07-2014, 01:13
dostum basit birsey aslinda merkezlerden hava aldirarakta duzelebilir yada merkezlerin degismesi gerek basima gelmisti daha once..

UNAL
10-07-2014, 01:14
Debriyaj pedalının hareketini ileten parça debriyajın altından çıkıp debriyaj pedalının bir yerine giriyor ve takılı kalıyor muhtemelen ondan kaynaklanıyor. L gibi bir parça gibi düşünün, onu takıldığı yerden çıkartıp debriyajın altındaki yerine sokarsanız düzelir yalnız debriyaja dikkatli basın teslim edene kadar, muhtemelen şimdiye kadar da çıkmıştır, takıp gittiği yere kadar demişlerdir, geçmiş olsun.

Octane
10-07-2014, 01:23
2de bile patinaj çekiyordu diyorsun, demek ki gazlamışsınız. Kendi aracın olsa gazla istediğin gibi ama ben parasıyla kiralasam bile, kiraladığım araç değil aveo corolla 101 olsa bile, başıma iş almamak için inanılmaz nazik kullanırım. Millet içine etmiş aracın, siz de zorlayınca size patlamış olan o. Bu durumları düşünmek lazım.

Senet imzaladınızsa adamla konuşun, eğer aracı yaptırırsanız senetinizi alacağınıza emin olun. Yok mok yaptırın da bakarız derse o seneti size vermeyecektir, davayla mavayla da hiç bir şey alamazsınız. O yüzden aracı hiç ellemeyip senetinizi elden alın parayı verip. Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun.

MuzafferKirli
10-07-2014, 01:26
Sıkıntı merkezde mi debriyajda mı bilmiyoruz fakat 3-4 saat içinde baskı balata nasıl biter ?
Hocam gazlamışsın diyorsunda araç güzel gidiyordu yani 2 de normal kullanımda araba kendini atıyo zıplıyo hopluyodu. Ben anlamadım hiç bir usta 700 800 biri 300 diyor .
Herkes ayrı bişey söylüyor buraya yazmak istedim sonucta az para değil bu rakamlar 1 günlük araç 3-4 saat kullanıldı ve hiç hor kullanılmadı.
Şuan herkesin dediği baskı batala bitmiş. Bizim sucumzu yok rent a car ile konuscaz sonucta bizlik bi durum yok yani bize alırken arabayı arabanın bakımları yeni yapıldı hiç bir sıkıntısı yok dendi. Bizde ona göre aldık İnşallah bu olayıda sorunsuz sıkıntısız hallederiz.

MuzafferKirli
10-07-2014, 01:28
dostum basit birsey aslinda merkezlerden hava aldirarakta duzelebilir yada merkezlerin degismesi gerek basima gelmisti daha once..

Hocam havasını aldık fakat fayda etmedi ya merkezde yada baskı balatada sorun.
Debriyaj araç çalıştığında sert istop ettiğinde aşırı yumuşak.

dj ugurcan
10-07-2014, 01:29
Sıkıntı merkezde mi debriyajda mı bilmiyoruz fakat 3-4 saat içinde baskı balata nasıl biter ?
Hocam gazlamışsın diyorsunda araç güzel gidiyordu yani 2 de normal kullanımda araba kendini atıyo zıplıyo hopluyodu. Ben anlamadım hiç bir usta 700 800 biri 300 diyor .
Herkes ayrı bişey söylüyor buraya yazmak istedim sonucta az para değil bu rakamlar 1 günlük araç 3-4 saat kullanıldı ve hiç hor kullanılmadı.
Şuan herkesin dediği baskı batala bitmiş. Bizim sucumzu yok rent a car ile konuscaz sonucta bizlik bi durum yok yani bize alırken arabayı arabanın bakımları yeni yapıldı hiç bir sıkıntısı yok dendi. Bizde ona göre aldık İnşallah bu olayıda sorunsuz sıkıntısız hallederiz.

baskı zaten bitmek üzereymiş bu 1
ikincisi 18 yaşında olucam araba kiralıyıcam ve gazlamıyıcam. bende çok kiraladım çok gazladım nasihat verecek değilim ama uzlaşma yoluna bakın bir dahakine dikkatli olun

Octane
10-07-2014, 01:30

Rent a car sence sana araba kiralarken ' aracın sorunları sıkıntıları var ayrıca bakımları da tam yapılmadı' der mi? Bir manav domates satarken sana ' domateslerim ezik ve çürük ' der mi? Tabi ki aracın sorunu sıkıntısı yok bakımları tam diyecek.

Ben bir şey mi dedim? Dediğim tek şey, araç sorunluymuş ve siz de gazlayınca size patlamış. Ben gazlasam bana patlardı. Denk gelmişiniz yani.

Ayrıca konuyla alakasız genel bilgi: Sıfır km bir aracın baskı balatasını istersem 1 saat içinde tamamen bitiririm.

Tekrar geçmiş olsun, belki de düşündüğüm kadar kirli adamlar değildir, tamam olabilir sağlık olsun da diyebilirler. Hayırlısı.

MuzafferKirli
10-07-2014, 01:32
baskı zaten bitmek üzereymiş bu 1
ikincisi 18 yaşında olucam araba kiralıyıcam ve gazlamıyıcam. bende çok kiraladım çok gazladım nasihat verecek değilim ama uzlaşma yoluna bakın bir dahakine dikkatli olun

Valla millet kullandı attı bizde patladı durum bu şuanlık adam akıllı durumumuzu anlatıcaz bakalım nasıl neticeye varıcaz.
Gazlamak sayılmaz bile bastıklarımız zaten 1.4 benzinli araç belimizi büküyor.
Olacağı varmış deyip geçmekte istemiyoruz sonucta az para değil elalemin arabasını adam edip geri vermek.

MuzafferKirli
10-07-2014, 01:34
Rent a car sence sana araba kiralarken ' aracın sorunları sıkıntıları var ayrıca bakımları da tam yapılmadı' der mi? Bir manav domates satarken sana ' domateslerim ezik ve çürük ' der mi? Tabi ki aracın sorunu sıkıntısı yok bakımları tam diyecek.

Ben bir şey mi dedim? Dediğim tek şey, araç sorunluymuş ve siz de gazlayınca size patlamış. Ben gazlasam bana patlardı. Denk gelmişiniz yani.

Ayrıca konuyla alakasız genel bilgi: Sıfır km bir aracın baskı balatasını istersem 1 saat içinde tamamen bitiririm.

Tekrar geçmiş olsun, belki de düşündüğüm kadar kirli adamlar değildir, tamam olabilir sağlık olsun da diyebilirler. Hayırlısı.
Yok hocam estağfurullah bişey dediğinden değil yani. Öyle çok hor kullanım yoktu sadece 2-3 gazlama vardı illa ki arabayı denemek adına fakat böyle bişey olcağını bilemedik.
Araç daha 55,424 km ' de.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için asla size yanlış bir hitam yapmak istemedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın sakın.
Kafamız aşırı karışık anlatamam :)

Octane
10-07-2014, 01:39
Yok hocam estağfurullah bişey dediğinden değil yani. Öyle çok hor kullanım yoktu sadece 2-3 gazlama vardı illa ki arabayı denemek adına fakat böyle bişey olcağını bilemedik.
Araç daha 55,424 km ' de.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için asla size yanlış bir hitam yapmak istemedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın sakın.
Kafamız aşırı karışık anlatamam :)

Yok canım ne demek, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Adamla konuştuktan sonra çözülür her şey.

Benim arkadaşlarıma bir yerinde hafif boya atması olan bir aracı kiralayıp, aracı takip edip, arkadaşlar gece evin önüne koyduklarında o parçayı tamamen çizip, ertesi gün teslim alırken bu çizik yoktu boya parası vereceksiniz demişlikleri var rent a carların. O günden beri şehir dışında hep eş dosttan araç isterim, illa kiralamam gerekiyorsa da sizinki gibi bir 1.4 aveoya pagani zonda gibi özenirim, onu demeye çalışıyorum. Dikkat edilmesi lazım. Kolay gelsin.

MuzafferKirli
10-07-2014, 01:50
Yarın herşey belli olucak inşallah, yorum yapan herkese teşekkür ederim .

Onur Fatih
10-07-2014, 02:05
ehliyeti kapan rent a car da :) 2 günlük ehliyetinizle 30 binlik senetlere imza atıyorsunuz. Hastanız, çok acil önemli bi işiniz yoksa yapmayın beyler

Hondata300
10-07-2014, 19:08
Ahh be kardeşim ahh, haberim oldu yeni Geçmiş olsun zor durum

MuzafferKirli
10-07-2014, 19:09
ehliyeti kapan rent a car da :) 2 günlük ehliyetinizle 30 binlik senetlere imza atıyorsunuz. Hastanız, çok acil önemli bi işiniz yoksa yapmayın beyler

Ben ona benim aracımı kullanbilceğini teklif ettim, Oda yok rahat olamam dedi olacak var işte.
Bugün aracı yetkili servise bıraktık, Yarın haber verecekler.
Rent a car'dakilerde caz yapıyor yatar parası falan demeye başladılar.
Ustalar %100 bu hasar rent a car'a ait diyorlar yarın '' Kullanıcı hatası değildir' '' Raporunu alıcaz .
Sonra rent a car'a bırakıcaz, adamlar çok rahatlar şeylerinde bile değil bu durum :)
ALLAH Kimseyi Rent a cara düşürmesin.

Ahh be kardeşim ahh, haberim oldu yeni Geçmiş olsun zor durum

Sağolasın abi.

ilker_yusuf
10-07-2014, 19:48
Madem araba kiralayacaksınız 30 - 40 lira fazla verin adam gibi firmadan kiralasaydınız kardeşim. Bu devirde senet imzalamak ne demek? hiç tanımadğın adamlara senet imzalayıp veriyorsun.
Allah yardımcınız olsun inş sorunsuz sıkıntısız düzelir. adamlar çokcaz yaparsa sizde onları şikayet edin maliyeye sigorta firmalarına

İbrahim33
10-07-2014, 19:53
muhtemelen size ödetirler onu. en azından tamamını ödememek için , garibanız ayağına yatın , bizim suçumuz yok deyin , hata arabada deyin. yarı yarıya ödeyelim deyin. muhtemelen sanayide en ucuz şekilde yapılır zaten.

hkkcn
10-07-2014, 20:10
arkadaşlar rent a car niye adama ödetsin arabanın masrafını ne alakası var kardeşim sen arayıp abi araç bozuldu yolda kaldı baskı balata bitti bana yeni araç yolla diyip yeni araç talep edebilrdin bile . arabanın bakımı masrafı kiracıyı ne ilgilendirir ki ? masraf sana kalmaz kardeşim merak etmem çok ta caz yaparsa kardeş senendimi ver arabanı al de

mert_can 41
10-07-2014, 20:15
rente car dakiler mutlaka daha önceden biliyolardır sorun çıkarıcağını bizde de kiralık araba arza ışığı yaktı iş gereği bir hafta kiralamıştık kayıtsız şartsız aracı teslim alıp başka araba verdiler kafanıza takmayın tabi rente carın tutumuna görede değişir durum ama içiniz rahatlasın diye yazim dedim :)

c20let
10-07-2014, 20:18
arkadaşlar rent a car niye adama ödetsin arabanın masrafını ne alakası var kardeşim sen arayıp abi araç bozuldu yolda kaldı baskı balata bitti bana yeni araç yolla diyip yeni araç talep edebilrdin bile . arabanın bakımı masrafı kiracıyı ne ilgilendirir ki ? masraf sana kalmaz kardeşim merak etmem çok ta caz yaparsa kardeş senendimi ver arabanı al de

Büyük kurumlar için haklısın ama sokak arasında mafyadan bozma heriflerin yaptığı kiralamalarda durumlar öyle olmuyor.

18'imde üniye başladım. Ehliyeti de alıp direk üniversiteye gidince her hafta araba kiralıyorduk. Bela , pislik ama bir o kadar da kafa dengi adama denk geldik. Hep ondan aldım arabaları hiç sıkıntı olmadı ama şimdi düşününce o adamdan nasıl araba kiralamışım şaşıyorum.

MK8800
10-07-2014, 20:26
Senet haricinde kiralama yapildigina dair resmi belge imzaladiniz mi ? Imzaladiysaniz orada kiralayan ve kiralama yapan firmanin yukumlulukleri belirtilmis olmalidir . Ha eger resmiyet olmadan elden kiralama yapip senet imzaladiysaniz Allah yardimciniz olsun . Yalniz suçu direk firmada aramak da mantiksiz sonucta yas 18 arac saglam iken siz ustunuze almadiginiz halde sorun sizden kaynakli da olabilir . Bu arada yanlis anlama sana veya arkadasina kasitli soylemedim ama 2de bile patinaj cekiyor lafindan sonra aklima bu ihtimal de geldi

TigeR
10-07-2014, 21:23
Bu notersiz senetler işe yarıyor mu?Benim imzam çok basit adam direk atsa benim imzam olmadığını nasıl kanıtlayacam?

MBuğra
10-07-2014, 21:36
Bu notersiz senetler işe yarıyor mu?Benim imzam çok basit adam direk atsa benim imzam olmadığını nasıl kanıtlayacam?

Taze bir hukuk mezunu olarak cevaplayayim, eksigim ya da hatam varsa bilgi sahibi buyuklerim duzeltir. :)

Elinde alacak icin gerekli senet bulunan alacakli, icra dairesine giderek icra takibi yapmak istedigini bildirir. Ilamli veya ilamsiz icra takibi yollarindan istedigi secebilir.

Yapilan takip basvurusu uzerine icra muduru takip talebini borcluya teblig eder. Eger alacakli, ilamli icra yoluna basvurmus ise, borca itiraz edemezsiniz, zira borc belge ile sabittir. Ancak senedin sahte olduğunu dusunuyorsaniz borca itiraz kapsaminda sahtelik davasi acabilirsiniz.

Ancak altindaki imzanin size ait olmadigi dusunuyorsanix, imzaya itiraz yoluna basvurarak itiraz edebilirsiniz. Yapilan bu itiraz uzerine borclu itirazin iptali veya itirazin kalsirilmasi icin basvurursa hakim imzanin incelenmesi icin kriminal laboratuvara yollar. Bu yolla imzanin size ait olup olmadigi tespit edilebilir.

Ancak haksiz yere borca veya imzaya itiraz yoluna basvurmussaniz, ve inceleme sonucunda borcun ve imzanin size ait oldugu tespit edilirse icra inkar tazminati odemek zorunda kalirsiniz.

rebeloghy
11-07-2014, 00:15
Fatura kesmeden yasa disi arac kiraliyor bu sahis o zaman ? Guzellikle bir buyugunuz soylesin senedi verme biz de gerekli yerlere sikayet mi edelim diye..

TigeR
11-07-2014, 00:25
Taze bir hukuk mezunu olarak cevaplayayim, eksigim ya da hatam varsa bilgi sahibi buyuklerim duzeltir. :)

Elinde alacak icin gerekli senet bulunan alacakli, icra dairesine giderek icra takibi yapmak istedigini bildirir. Ilamli veya ilamsiz icra takibi yollarindan istedigi secebilir.

Yapilan takip basvurusu uzerine icra muduru takip talebini borcluya teblig eder. Eger alacakli, ilamli icra yoluna basvurmus ise, borca itiraz edemezsiniz, zira borc belge ile sabittir. Ancak senedin sahte olduğunu dusunuyorsaniz borca itiraz kapsaminda sahtelik davasi acabilirsiniz.

Ancak altindaki imzanin size ait olmadigi dusunuyorsanix, imzaya itiraz yoluna basvurarak itiraz edebilirsiniz. Yapilan bu itiraz uzerine borclu itirazin iptali veya itirazin kalsirilmasi icin basvurursa hakim imzanin incelenmesi icin kriminal laboratuvara yollar. Bu yolla imzanin size ait olup olmadigi tespit edilebilir.

Ancak haksiz yere borca veya imzaya itiraz yoluna basvurmussaniz, ve inceleme sonucunda borcun ve imzanin size ait oldugu tespit edilirse icra inkar tazminati odemek zorunda kalirsiniz.tesekkurler dostum peki kriminalde kesin dogru sonuc cikar mi? Sonucta parmak izi degil

*MERT
11-07-2014, 00:34
Babamdan bıle senetle araba almam. daha dogrusu senet e yaklasmam bıle.goz gore gore lades olurmu ınsan.. 1000dolarlık bı senete ımza attım oda ablam ıcın ev kıralarken kefıl ıstedıler daha da yakınından bıle gecmem :) :) insanın yaşadıkları olgunlastırır derler ya :) tıcaretle ugrastıgımız ıcın neler neler gördum cok yakınlarımda Allah korusun..

MuzafferKirli
11-07-2014, 02:14
Yorumlarınız için teşekkür ederim, Araç şuan serviste ne olacağını yarın görücez .
Firma öyle üst düzey bi firma değil zaten mahalle arası mafya bozması rent a car, Soru sorulunca insana cevap vermeyen tiplerden.
Ben adama araba bozuldu abi, böyle böyle oldu diyorum, adam tamam hallederiz ya iftar vakti şimdi diyor.
İftardan sonra arıyorum, bu akşam yapacak bişey yok yarın bakarız diyor.
Ertesi gün aradık, Telefonlara bakmıyor.
Dükkana gidince ancak ulaşabildik, şuanlık herşey bizden yana araç kullanıcı hatası değil.
İnşallah Alnımız ak çıkarız şu işten başka bişey istediğimiz yok şuanlık :)

Ama yinede onlar işin yakasını bırakmayacak bişeyler kitlicek bize,
Bugün servise geldiler, durumu gördüler gittiler yatar parası dedi eleman bizde ne parası falan dedik.
Artık bizlik bişey yok diye düşünüyorum benim zararım var 3-4 saatlik araba kullandık, ondada sıkıntı üstüne sıkıntı.
Biz adam akıllı iş yapmak istedikçe her sıkıntı buluyo zaten bizi, Arabayla patinaj çektiysek kırmadık ya bi tarafını hor da kullanmadık aracı.
1.4 Olunca biraz gaz bastık güzel gidiyodu, direksiyonu bırakınca direk sağ çekmesi aracı, abs'nin devreye girmemesi ve 2 de hoplayıp zıplaması dışında :)

gökberk
11-07-2014, 02:44
İşte bunlar hep tecrübe..

fkocak
11-07-2014, 03:00
Ben belgeleri kaskosu falan herseyi usulune uygun olan ve parasini pesin odedigim kiralamada bile tirsiyorum aracin basina bisey gelir diye sizdeki iyi cesaret umarim sikintisiz halledersiniz

İbrahim33
11-07-2014, 09:04
Yatar parası verme , koparmanın peşinde onlar. İlla ki yokuş yapıp arabanın masrafını alacaklardır. Arızalı arabayı müşteriye veriş amaçları o zaten. Hepsi aynı mantıkla çalışıyor zaten.

63owen63
11-07-2014, 09:17
Ne yatar parasıymış ? Ulan asıl onun sana ödemesi lazım, sen işin için araç kiraladın, parasını verdin. ama paranın karşılıgını alamadın? gününü mahfetti. Önce o senin mağduriyetini gidersin, horboya ite köpege para kaptırmayın.

Yiğit G.
11-07-2014, 09:23
verme sakın para.Çok üstelerlerse üstünüze gelirlerse savcılıktan tut maliye bakanlıgına kadar heryere şikayet ederim de... Hatta git et... Tabi en son çare olarak :)

ATS
11-07-2014, 12:26
Öncelikle geçmiş olsun.
Yanlış anlamayın ama ,hiç tanımadık rent a cardan araba kiralamak akıl karı değil..
Aynen yukarıda da yazılmış bakımı gelmiş, bir yerleri bozulmaya başlayacak bir arabayı bilerek kiraya verip masrafları kiracıya yaptırtma mantığı ile kiralamacı etrafta çok maalesef,tehditle bile yaptıran var hatta.(İstisnalar hariç tabi hepsi böyle değil).
Hal böyle olunca masrafları karşılayan kiracıda var ,hakkını arayanda..
Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur.

Yiğit Ş.
11-07-2014, 12:46
yoyo veya mobilizm kullanın. on numara 5 yıldız :)

Sadık Özyer
11-07-2014, 15:06
kasko şirketim bana araba verdi 3 günlüğüne sadece 15 km yol yaptım evin önünde yatırdım.
En sağdan 3. vitesi geçmeden tın tın tın. Bizim arkadaşlar meganenin motorunu yakmışlardı hararetten.

Gko
11-07-2014, 15:35
Ben mi yanlis biliyorum yanlissam.duzeltin; ehliyet 1 yili doldurmadan araba kiralayamazsiniz diye biliyorum

ATS
11-07-2014, 17:26
Ben mi yanlis biliyorum yanlissam.duzeltin; ehliyet 1 yili doldurmadan araba kiralayamazsiniz diye biliyorum

Doğru söylüyorsunuz var öyle bir şey..:icon_tup:

Gko
11-07-2014, 17:38
eğer varsa siz bu durumda gidip köşedeki rent a cardan araba kiralayıp senet imzalayıp kendi kuyunuzu kazmışsınız kardeşim

MBuğra
11-07-2014, 20:49
tesekkurler dostum peki kriminalde kesin dogru sonuc cikar mi? Sonucta parmak izi degil

Kardesim kriminal laboratuvarda senin ayakta, oturarak sag ve sol ellerinden imza ornekleri alinir ve senetteki imza ile karsilastirilir. Tabi ki insanin oldugu her yerde hata olabilir ama cikan sonuc % 99 dogru olacaktir. :)

exclusive
11-07-2014, 22:06
yoyo veya mobilizm kullanın. on numara 5 yıldız :)

aynen veya diğer kurumsal (veya büyük ) firmalardan araç alın üstelik fiyatlar daha uygun ayrıca isteğe bağlı full kasko yaparsanız günlük 10 ila 25 tl arası araca ne olursa olsun para ödemezsiniz

İbrahim33
11-07-2014, 22:09
yahu yoyo moyo diyorsunuzda , küçük şehirlerde olanlar ne halt yesin ? koskoca 1 milyon kişilik mersinde bile kurumsal firma yok doğru düzgün.aslında araştırmak lazım , şu central rent a car ın falan bayiliğini.

agresive
12-07-2014, 01:34
Valla kiralıcaksan sokak arası rent a cardan araç kiralamıcaksın arkadaş bende çektim zamanında güvendiğim arkdaşımın firmada çalışmasına rağmen o yüzden bundan sonra lazım olursa hava alanında seçkin firmalardan kiralıyorum 10 kuruş fazla ödüyorum kafam rahat işimi görüyorum. Geçmiş olsun size inşallah sorun onlardan kaynaklı olduğu kanıtlanır başınız fazla ağrımaz.

MuzafferKirli
12-07-2014, 09:19
Arkadaşlar olayı bugün hallettik, 400 TL gibi bir para verdik.
Araç kullanıcı hatasıymış ki değil, usta diyor parça bitmiş rent a carcılar yok biz düzgün verdik hesabı yapıyor, Ben ne kadar red etsemde arkadaşım sıkıntı istemediği için parayı verdi aracın ön sağ disk tarafından bi parça değişti, tam bilmiyorum ben sinirlenip gittim.

250 TL Parça 150 İşçilik aldılar.
Anlamadıgım kısım 3-4 saatte hor kullanmamamıza rağmen ne olabilir ki, Adamlar resmen dalga geçiyolar bide yatar parası alırdık ama hadi sana güzellik yapıyom verme bu sferlik demiş :) Geri aradım ama telefonları herzaman ki gibi açmadılar, 2-3 Çift söz söylecektim.
Buda bize ders oldu işte, kurumsal yerler dışında sakın Sokak arası rent a carlardan araba kiralamayın, Başınız boktan kurtulmaz, adam istersen yaptırma arabayı satın al demiş serviste :)
Daha ötesi yok gerçekten bu insanların.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

şaman
12-07-2014, 09:32
valla sen 400 le yırttığına şükret burdan ders çıkardıysan ne mutlu sana

S.Özcan
12-07-2014, 10:58
400 lira ile kurtulmuşsun boşver gerisini,
umarım senetleri geri almışsınızdır.