User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Rent A Car arabası

MuzafferKirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rent A Car arabası

Arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var çok yakın bir arkadaşım 2011 aveo 1.4 kiraladı. Saat 3.30' da aracı teslim aldık sıkıntı yoktu 2.viteste biraz sıkıntısı vardı zıplıyordu araç aldırmadık pek. 8.00 ' da aracın 3.vites cırtlayarak geçti ileride durduk araç vitese geçmiyor debriyaj dipte kaldı. kaldırdık normal debriyaj gibi çalışıyor fakat vitese sokmuyor. Sıkıntı nedir araçtaki herkes ayrı bişey söylüyor ustalar 300 ile 1000 Tl arası fiyat verdi rent a car kaskosu vs. yok araçta. 4 Saat yüzünden bu paraları vermek istemiyoruz senet imzaladı arkadaşım.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Slammed Society Corci !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'sanırım' debriyaj bitmiş
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fakat araçta boşa devirlenme veya gitmeme gibi bi durum yoktu araç 2 de bile patinaj çekiyodu.
    Slammed Society Corci !

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    debriyaj merkezi
    komançero garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arıza hakkında bi bilgim yok ama bildiğim kadarıyla (yanlış biliyorsam düzeltin) rent a car kaskosu olmadan araç kiralanırsa cezası var mal sahibine.

mrh77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum basit birsey aslinda merkezlerden hava aldirarakta duzelebilir yada merkezlerin degismesi gerek basima gelmisti daha once..

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Debriyaj pedalının hareketini ileten parça debriyajın altından çıkıp debriyaj pedalının bir yerine giriyor ve takılı kalıyor muhtemelen ondan kaynaklanıyor. L gibi bir parça gibi düşünün, onu takıldığı yerden çıkartıp debriyajın altındaki yerine sokarsanız düzelir yalnız debriyaja dikkatli basın teslim edene kadar, muhtemelen şimdiye kadar da çıkmıştır, takıp gittiği yere kadar demişlerdir, geçmiş olsun.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2de bile patinaj çekiyordu diyorsun, demek ki gazlamışsınız. Kendi aracın olsa gazla istediğin gibi ama ben parasıyla kiralasam bile, kiraladığım araç değil aveo corolla 101 olsa bile, başıma iş almamak için inanılmaz nazik kullanırım. Millet içine etmiş aracın, siz de zorlayınca size patlamış olan o. Bu durumları düşünmek lazım.

Senet imzaladınızsa adamla konuşun, eğer aracı yaptırırsanız senetinizi alacağınıza emin olun. Yok mok yaptırın da bakarız derse o seneti size vermeyecektir, davayla mavayla da hiç bir şey alamazsınız. O yüzden aracı hiç ellemeyip senetinizi elden alın parayı verip. Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkıntı merkezde mi debriyajda mı bilmiyoruz fakat 3-4 saat içinde baskı balata nasıl biter ?
    Hocam gazlamışsın diyorsunda araç güzel gidiyordu yani 2 de normal kullanımda araba kendini atıyo zıplıyo hopluyodu. Ben anlamadım hiç bir usta 700 800 biri 300 diyor .
    Herkes ayrı bişey söylüyor buraya yazmak istedim sonucta az para değil bu rakamlar 1 günlük araç 3-4 saat kullanıldı ve hiç hor kullanılmadı.
    Şuan herkesin dediği baskı batala bitmiş. Bizim sucumzu yok rent a car ile konuscaz sonucta bizlik bi durum yok yani bize alırken arabayı arabanın bakımları yeni yapıldı hiç bir sıkıntısı yok dendi. Bizde ona göre aldık İnşallah bu olayıda sorunsuz sıkıntısız hallederiz.
    Slammed Society Corci !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrh77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum basit birsey aslinda merkezlerden hava aldirarakta duzelebilir yada merkezlerin degismesi gerek basima gelmisti daha once..
    Hocam havasını aldık fakat fayda etmedi ya merkezde yada baskı balatada sorun.
    Debriyaj araç çalıştığında sert istop ettiğinde aşırı yumuşak.
    Slammed Society Corci !

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuzafferKirli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı merkezde mi debriyajda mı bilmiyoruz fakat 3-4 saat içinde baskı balata nasıl biter ?
    Hocam gazlamışsın diyorsunda araç güzel gidiyordu yani 2 de normal kullanımda araba kendini atıyo zıplıyo hopluyodu. Ben anlamadım hiç bir usta 700 800 biri 300 diyor .
    Herkes ayrı bişey söylüyor buraya yazmak istedim sonucta az para değil bu rakamlar 1 günlük araç 3-4 saat kullanıldı ve hiç hor kullanılmadı.
    Şuan herkesin dediği baskı batala bitmiş. Bizim sucumzu yok rent a car ile konuscaz sonucta bizlik bi durum yok yani bize alırken arabayı arabanın bakımları yeni yapıldı hiç bir sıkıntısı yok dendi. Bizde ona göre aldık İnşallah bu olayıda sorunsuz sıkıntısız hallederiz.
    baskı zaten bitmek üzereymiş bu 1
    ikincisi 18 yaşında olucam araba kiralıyıcam ve gazlamıyıcam. bende çok kiraladım çok gazladım nasihat verecek değilim ama uzlaşma yoluna bakın bir dahakine dikkatli olun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rent a car sence sana araba kiralarken ' aracın sorunları sıkıntıları var ayrıca bakımları da tam yapılmadı' der mi? Bir manav domates satarken sana ' domateslerim ezik ve çürük ' der mi? Tabi ki aracın sorunu sıkıntısı yok bakımları tam diyecek.

Ben bir şey mi dedim? Dediğim tek şey, araç sorunluymuş ve siz de gazlayınca size patlamış. Ben gazlasam bana patlardı. Denk gelmişiniz yani.

Ayrıca konuyla alakasız genel bilgi: Sıfır km bir aracın baskı balatasını istersem 1 saat içinde tamamen bitiririm.

Tekrar geçmiş olsun, belki de düşündüğüm kadar kirli adamlar değildir, tamam olabilir sağlık olsun da diyebilirler. Hayırlısı.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baskı zaten bitmek üzereymiş bu 1
    ikincisi 18 yaşında olucam araba kiralıyıcam ve gazlamıyıcam. bende çok kiraladım çok gazladım nasihat verecek değilim ama uzlaşma yoluna bakın bir dahakine dikkatli olun
    Valla millet kullandı attı bizde patladı durum bu şuanlık adam akıllı durumumuzu anlatıcaz bakalım nasıl neticeye varıcaz.
    Gazlamak sayılmaz bile bastıklarımız zaten 1.4 benzinli araç belimizi büküyor.
    Olacağı varmış deyip geçmekte istemiyoruz sonucta az para değil elalemin arabasını adam edip geri vermek.
    Slammed Society Corci !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rent a car sence sana araba kiralarken ' aracın sorunları sıkıntıları var ayrıca bakımları da tam yapılmadı' der mi? Bir manav domates satarken sana ' domateslerim ezik ve çürük ' der mi? Tabi ki aracın sorunu sıkıntısı yok bakımları tam diyecek.

Ben bir şey mi dedim? Dediğim tek şey, araç sorunluymuş ve siz de gazlayınca size patlamış. Ben gazlasam bana patlardı. Denk gelmişiniz yani.

Ayrıca konuyla alakasız genel bilgi: Sıfır km bir aracın baskı balatasını istersem 1 saat içinde tamamen bitiririm.

Tekrar geçmiş olsun, belki de düşündüğüm kadar kirli adamlar değildir, tamam olabilir sağlık olsun da diyebilirler. Hayırlısı.
    Yok hocam estağfurullah bişey dediğinden değil yani. Öyle çok hor kullanım yoktu sadece 2-3 gazlama vardı illa ki arabayı denemek adına fakat böyle bişey olcağını bilemedik.
    Araç daha 55,424 km ' de.
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için asla size yanlış bir hitam yapmak istemedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın sakın.
    Kafamız aşırı karışık anlatamam
    Slammed Society Corci !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok hocam estağfurullah bişey dediğinden değil yani. Öyle çok hor kullanım yoktu sadece 2-3 gazlama vardı illa ki arabayı denemek adına fakat böyle bişey olcağını bilemedik.
    Araç daha 55,424 km ' de.
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için asla size yanlış bir hitam yapmak istemedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın sakın.
    Kafamız aşırı karışık anlatamam
    Yok canım ne demek, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Adamla konuştuktan sonra çözülür her şey.

Benim arkadaşlarıma bir yerinde hafif boya atması olan bir aracı kiralayıp, aracı takip edip, arkadaşlar gece evin önüne koyduklarında o parçayı tamamen çizip, ertesi gün teslim alırken bu çizik yoktu boya parası vereceksiniz demişlikleri var rent a carların. O günden beri şehir dışında hep eş dosttan araç isterim, illa kiralamam gerekiyorsa da sizinki gibi bir 1.4 aveoya pagani zonda gibi özenirim, onu demeye çalışıyorum. Dikkat edilmesi lazım. Kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın herşey belli olucak inşallah, yorum yapan herkese teşekkür ederim .
    Slammed Society Corci !

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyeti kapan rent a car da 2 günlük ehliyetinizle 30 binlik senetlere imza atıyorsunuz. Hastanız, çok acil önemli bi işiniz yoksa yapmayın beyler

Hondata300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh be kardeşim ahh, haberim oldu yeni Geçmiş olsun zor durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyeti kapan rent a car da 2 günlük ehliyetinizle 30 binlik senetlere imza atıyorsunuz. Hastanız, çok acil önemli bi işiniz yoksa yapmayın beyler
    Ben ona benim aracımı kullanbilceğini teklif ettim, Oda yok rahat olamam dedi olacak var işte.
    Bugün aracı yetkili servise bıraktık, Yarın haber verecekler.
    Rent a car'dakilerde caz yapıyor yatar parası falan demeye başladılar.
    Ustalar %100 bu hasar rent a car'a ait diyorlar yarın '' Kullanıcı hatası değildir' '' Raporunu alıcaz .
    Sonra rent a car'a bırakıcaz, adamlar çok rahatlar şeylerinde bile değil bu durum
    ALLAH Kimseyi Rent a cara düşürmesin.

Alıntı Hondata300 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahh be kardeşim ahh, haberim oldu yeni Geçmiş olsun zor durum
    Sağolasın abi.
    Slammed Society Corci !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)