PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de oto yıkama tavsiyesi

Gokaysss
13-07-2014, 10:11
İzmir'de gittiğiniz veya tavsiye ettiğiniz oto yıkamacılar hangileridir? Köpüklü yıkamayla ilgili konuyu okuduktan sonra bu konuyu açma gereği hissettim. Balçova'da oturuyorum, ama eğer gerekirse başka ilçelere de gidebilirim.

rebel
13-07-2014, 10:26
Direk sukru abi . Evolution ismi. Git on numara bes yıldızdir. Begenmessen tekrar tekrar soleyebilirsin zoruna gitmez yapar olede bi delikanli :)

Gokaysss
13-07-2014, 11:27
Direk sukru abi . Evolution ismi. Git on numara bes yıldızdir. Begenmessen tekrar tekrar soleyebilirsin zoruna gitmez yapar olede bi delikanli :)

teşekkürler deneyeceğim.

Erdem K.
21-08-2014, 07:20
ksk - mavişehir taraflarında tavsiye edilecek yıkamacı var mı?

punto_multijet
21-08-2014, 07:25

Yeri üçkuyularda şükrünün. bende kesinlikle tavsiye ederim.

ksk - mavişehir taraflarında tavsiye edilecek yıkamacı var mı?

En son Carrefourdaki yere götürdüm 2 sefer. ilkinde memnundum 2.de dedim bir daha gelmem. Personele görede değişiyor *****. Mavişehir tarafı için tavsiyeye benimde ihtiyacım var.

Ae86
21-08-2014, 09:37
Haftasonları bir iki araç yıkama için uğraşabilirim evden alıp eve teslim de ederim ancak fiyat yüksek gelir diye uğraşmıyorum.

Met
21-08-2014, 10:09
En güzeli kendin yıkıcan.
İlla oto yıkama diyosanız da Kipa 3M, Carrefour vip platin, Koçtaş'ın altındaki oto yıkama.
Şimdi ben tavsiye ediyorum, gider çalışan eleman kötü yıkar biz mahçup oluruz anasını satayım :D

Orçun Dikayak
21-08-2014, 10:24
En güzeli kendin yıkıcan.
İlla oto yıkama diyosanız da Kipa 3M, Carrefour vip platin, Koçtaş'ın altındaki oto yıkama.
Şimdi ben tavsiye ediyorum, gider çalışan eleman kötü yıkar biz mahçup oluruz anasını satayım :D

Kanka ben gittim Kipa 3M'e hemde Fiesta varken verdim ozon mozon bişiler dediler 50 lira mı tam hatırlamıyorum öyle bi para verdim ama inan içine baktım göğüslükte tozlar var klima peter üstlerinde tozlar dolu dediğin gibi belli olmuyor aceleci bi hal aldı mı ortam yapılan iş de vasat oluyor.O yüzden en güzeli kendin yıkıcan al bi ufak çaplı yıkama makinesi ufak ufak bas geç :D

Mert-
21-08-2014, 10:27
Mavişehir Koçtaşın altında bir yer var akşamları sakin olduğunda oraya götürüyorum fena değil. Konuyu takipteyim.

Ae86
21-08-2014, 10:54
Yukarıda yazdığım gibi arkadaşlar fiyatım 40 TL yaklaşık iki saat uğraşıyorum.Ürünlerim meguiras, crystal concept ürünlerini kullanıyorum.Fiyat sıkıntı olmaz ise konuşuruz.

rebeloghy
21-08-2014, 10:57
Üçkuyular'da nerede kalıyor Şükrü abi ? Çevreyolu viyadüğün altında kalan cadde üstündeki yer mi ? Önünde smart duruyor hani cabrio ?

ibozum
21-08-2014, 12:21
Bornova için de yer bilen, tavsiyesi olan varsa dinlemedeyim.. :)

utkunoa
21-08-2014, 13:30
3. sanayii de 409. sokaktaki yikamacida Mustafa var calisan elemanlari. verin ona arabayi 1.5 saatte anca yikior bayagida arabayi yaliyor tavisye ederim kesinlikle :)

Erdem K.
21-08-2014, 13:59
Yukarıda yazdığım gibi arkadaşlar fiyatım 40 TL yaklaşık iki saat uğraşıyorum.Ürünlerim meguiras, crystal concept ürünlerini kullanıyorum.Fiyat sıkıntı olmaz ise konuşuruz.

abi senin mekan neresi ? evin garajında mı yıkıyorsun? fiyat problem değil de güzel işçilik olsun yeter :)
sonax detaylı gibi mi hizmetin, kil vs.yapıyor musun? :)

çok soru sordum belki ama "ne kadar çok araba yıkarsam o kadar para kazanırım" zihniyetinden çok adam gibi araba yıkaran mekan lazım. isterse 50 tl olsun, hem içime sinsin, hem güzel/kaliteli ekipmanlar kullansın.

tavsiye edilen mekanların hepsini biliyorum, ama açıkcası benim gibi kıl bir adama hitap etmiyorlar :)

edit: mekan ksk - mavişehir civarında mı ??? :)

punto_multijet
21-08-2014, 14:27
abi senin mekan neresi ? evin garajında mı yıkıyorsun? fiyat problem değil de güzel işçilik olsun yeter :)

çok soru sordum belki ama "ne kadar çok araba yıkarsam o kadar para kazanırım" zihniyetinden çok adam gibi araba yıkaran mekan lazım. isterse 50 tl olsun, hem içime sinsin, hem güzel/kaliteli ekipmanlar kullansın.

tavsiye edilen mekanların hepsini biliyorum, ama açıkcası benim gibi kıl bir adama hitap etmiyorlar :)

arkadaş biraz kırıktır detay konusunda. hatta kendi konusu vardı fikir vermesi açısından
http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/182890-hardcore-garaj-uygulamalarim.html

Ae86
21-08-2014, 14:35

Erdem mekanım yok.Apartman garajım yada sokakta yıkıyorum.Benim için ilk önce işin düzgün yapılması müşterinin memnuniyeti önemli kazanç sonra..Kil isteği olursa 50 olur vs.Kendi yaptığım işi anlatmak hoşuma gitmiyor.Yarın öğlen saat 13.00 kadar cumartesi full boşum beklerim.Memnun kalırsan sen yorum yaparsınn doğrusu budur.Girne caddesi civarındayım.

BARR
21-08-2014, 15:24
Ben aracımı Cem'e vermem, kafasına eser söker detay yapar filan Allah muhafaza :D

Ae86
21-08-2014, 16:40
Ben aracımı Cem'e vermem, kafasına eser söker detay yapar filan Allah muhafaza :D

Sen yaşıyormusun görüşelim bir ara :) Sen bisikleti getir dağıtır temizleriz :D

BARR
21-08-2014, 16:59
Valla iş-spor-ev-Çeşme-Ayvalık dörtgeninden çıkamıyorum :D Görüşelim hakkaten Batuya da ayıp oldu ne zamandır gidemedim.

aldatmaca
24-08-2014, 22:46
balçovada pitstopvar egeparkın altında wurth kullanıyor memnunum..... coşkun veya Mehmet yıkasın..........

B.Koçer
24-08-2014, 23:30
Erdem mekanım yok.Apartman garajım yada sokakta yıkıyorum.Benim için ilk önce işin düzgün yapılması müşterinin memnuniyeti önemli kazanç sonra..Kil isteği olursa 50 olur vs.Kendi yaptığım işi anlatmak hoşuma gitmiyor.Yarın öğlen saat 13.00 kadar cumartesi full boşum beklerim.Memnun kalırsan sen yorum yaparsınn doğrusu budur.Girne caddesi civarındayım.

Abi adres ver geleyim :D

B.Koçer
24-08-2014, 23:32
Bu arada carrefourda vip platin var

orada sadece hüsamettin dayı var orta yaşlarda bir abimiz sadece o yıkar benim aracımı ve götürdüğüm araçları

carwash mıdır nedir sonaxın yanında bir yer var MET ile beraber gittik böyle bi rezil yıkama yok arabaya camur değil meteor külü düşse son yer olsa yıkatılmaz öyle rezil

sonax pazar gittim kapalıydı

her yıkamadan sonra kendım arabayı sılıyorum zaten kesin acil bir işim olmadıkça
hala kendıme göre yıkama bulamadım bıkkınlık geçiricem en fazla 3 kereden sonra bozuluyor yıkama kalitesi .

Met
24-08-2014, 23:42
Bu arada carrefourda vip platin var

orada sadece hüsamettin dayı var orta yaşlarda bir abimiz sadece o yıkar benim aracımı ve götürdüğüm araçları

carwash mıdır nedir sonaxın yanında bir yer var MET ile beraber gittik böyle bi rezil yıkama yok arabaya camur değil meteor külü düşse son yer olsa yıkatılmaz öyle rezil

sonax pazar gittim kapalıydı

her yıkamadan sonra kendım arabayı sılıyorum zaten kesin acil bir işim olmadıkça
hala kendıme göre yıkama bulamadım bıkkınlık geçiricem en fazla 3 kereden sonra bozuluyor yıkama kalitesi .

Automatic mekanın adı. Çiğli yolunun üzerinde. Bedavaya yıkasalar yine gitmem. Çalışan eleman bildiğin trip attı bize.

Kendi mekanımızı açıcaz kanka en temizi :)

ibozum
25-08-2014, 08:35
Siz kendi mekanınızı açın..
1 adet banko müşteri hazır :)

Erdem K.
25-08-2014, 16:28

abi bi telefon numarası alabilir miyim? müsait zamanda haberleşmek, tanışmak isterim...

Automatic mekanın adı. Çiğli yolunun üzerinde. Bedavaya yıkasalar yine gitmem. Çalışan eleman bildiğin trip attı bize.

Kendi mekanımızı açıcaz kanka en temizi :)

Valla yolunacak kaz değilde insan muamelesi yapılan her türlü mekana gelirim :)

mertypeR
25-08-2014, 16:38
ben dükkanımda kendim yıkıyorum stres atmak için birebir :D bayraklıda hasta işi var 2. sanayiye de açtı sanırsam abim sürekli ona gider çok memnun her yerde anlatıyor deneyin isterseniz :)

TaGo
25-08-2014, 16:39
Bu Eylül itibari ile biz 3. sanayide yer açıyoruz. Kişi isterse kendi yıkamasınıda yapabilecek.

B.Koçer
25-08-2014, 16:47
Bu Eylül itibari ile biz 3. sanayide yer açıyoruz. Kişi isterse kendi yıkamasınıda yapabilecek.

3ncü sanayi ama neresi abicim

gerçekten izmir yıkama konusunda cok vasat bir hal aldı .

Hiç unutmuyorum
istanbulda sagolsun jettacı arkadasım batuhan :) benı sonaxa götürdü o gün arabadan damla su akmadı böyle bir yıkama ilk defa orada gördüm

sanırım göztepe sonax tı :)

TaGo
25-08-2014, 16:50
SRK nın olduğu yere geçiyoruz inşallah. Sadece yıkama olmayacak. Ama detailingin farklı versyonları ile dost çevreye hizmet vereceğiz.

B.Koçer
25-08-2014, 16:51
SRK nın olduğu yere geçiyoruz inşallah. Sadece yıkama olmayacak. Ama detailingin farklı versyonları ile dost çevreye hizmet vereceğiz.

SRK nereye taşınıyor peki bilgin varmı abicim ?

Yoksa SRK bünyesine mi geçiyorsunuz camlı kısma :)

TaGo
25-08-2014, 16:56
Hayır o daha güzel bir yer yapıyor kendine. Biz taamına geçiyoruz. Konsept değişiyor tabiki :)

Erdem K.
26-08-2014, 08:51

abi senin mekanı da görmek, denemek isterim. tam olarak hangi gün açılıyor? şimdiden hayırlı olsun...

edit: urlalı mehmet usta var boyacı, onun sokağında sanırım ? geçende hummalı bir çalışma vardı dükkanda :) srk'nın yerini tam olarak bilemediğimden böyle tarif etmek istedim :)

ibozum
26-08-2014, 09:54
ben dükkanımda kendim yıkıyorum stres atmak için birebir :D bayraklıda hasta işi var 2. sanayiye de açtı sanırsam abim sürekli ona gider çok memnun her yerde anlatıyor deneyin isterseniz :)

Hasta işi yeni yerinde sadece detailing yapıyor zaten mekan yıkama için uygun değil.. Ancak araç yıkama sadece h.sonları yeni yerin karşında yapacakmış bunun için randevu almak gerek zira sadece gün araç yıkanacak..
Hasta işi Uğur iyidir, işini özenli yapar..

ibozum
26-08-2014, 09:57

SRK yabancı değildi, hatta yanındaki Aral Otomotiv bizim sevdiğimiz bir ustanın.. Eğer oraya geçecekseniz yolumuz muhakkak düşecektir ve muhakkak yıkatırız.. İnşallah bu iyi yıkanan araç özlemine son verirsiniz.. Ardından bir daimi müşteri yazın listeye :icon_tup:

Mythos
26-08-2014, 10:01
Carrefourun ordaki yikamaya bi kere biraktim bi daha ugramam... Bravoda goguslukte solar sensor var klimanin. Araci teslim alinca bi baktim onun uzerindeki kapak ucmus. Dedim kapak yok, saga sola bakindilar soyle ustunkoru, sonra klasik "abi o geldiginde yoktu" moduna girdiler. Dedim baslatmayin carkiniza, dedektif gibi aradim heryeri, supurgenin falan icini bosalttirdim, ta ordan cikti parca... Taktim kapagi ordan ciktim sinirle, sonra bi de baktim km gostergesinin ustu cizilmis 2 cm falan... Iyice sinir oldum bi daha da ugramam...

Kardesim kipaya goturuyormus artik fena degil diyordu...

karsiyakaliozi
26-08-2014, 10:17

kardeşim süper haber bu beklediğim mekan geliyor umarım mangalda olucakmı arasıra :D

karsiyakaliozi
26-08-2014, 10:20
Carrefourun ordaki yikamaya bi kere biraktim bi daha ugramam... Bravoda goguslukte solar sensor var klimanin. Araci teslim alinca bi baktim onun uzerindeki kapak ucmus. Dedim kapak yok, saga sola bakindilar soyle ustunkoru, sonra klasik "abi o geldiginde yoktu" moduna girdiler. Dedim baslatmayin carkiniza, dedektif gibi aradim heryeri, supurgenin falan icini bosalttirdim, ta ordan cikti parca... Taktim kapagi ordan ciktim sinirle, sonra bi de baktim km gostergesinin ustu cizilmis 2 cm falan... Iyice sinir oldum bi daha da ugramam...

Kardesim kipaya goturuyormus artik fena degil diyordu...

kipadan uzak durun hepsi kasap elemanların aman diyim kipayı gec sağa dön ılk dukkan genelde çok kalabalık oluyor erken giderseniz yıkarlar ama işçilik fena deyil .

Mythos
26-08-2014, 10:54
Ben memlekette olmadigim icin kardes ilgileniyor artik o isle... Ben ondan duydum sorun gorurse ugramaz bi daha... Ben zamaninda sirf benden habersiz teybi actilar diye bi daha ugramamistim bi yikamaciya...

B.Koçer
26-08-2014, 11:03
Ben memlekette olmadigim icin kardes ilgileniyor artik o isle... Ben ondan duydum sorun gorurse ugramaz bi daha... Ben zamaninda sirf benden habersiz teybi actilar diye bi daha ugramamistim bi yikamaciya...

Kipa 3M
Aslında 3M olduğunu düşünmüyorum :)

Arabanın mat plastik yerleri bem beyaz cikti sorsan biz yapmadık ama ne sıktılar sa çıkmadı aylarca :)

TaGo
26-08-2014, 11:51
Açıkcası biz hasta kafalı arkadaşların kendi araçlarını ekipman sorunu yaşamadanda yıkayabilecekleri bir yerde oluşturuyoruz. Her gelenden öneri alacağız; Hangi ürünleri kullanalım, detailing deneme videoları çekelim. Efsane olan ürünler varsa biz patlatalım, gerçeklermi. aracın dışı ayrı, göğüslüğü ayrı hatta jantları ayrı bezlerle silinsin. Beğenmedin birdaha geçilsin. vsvsvs. Kar amaçlı olamayacak biryer yani :)

Orçun Dikayak
26-08-2014, 12:11
Açıkcası biz hasta kafalı arkadaşların kendi araçlarını ekipman sorunu yaşamadanda yıkayabilecekleri bir yerde oluşturuyoruz. Her gelenden öneri alacağız; Hangi ürünleri kullanalım, detailing deneme videoları çekelim. Efsane olan ürünler varsa biz patlatalım, gerçeklermi. aracın dışı ayrı, göğüslüğü ayrı hatta jantları ayrı bezlerle silinsin. Beğenmedin birdaha geçilsin. vsvsvs. Kar amaçlı olamayacak biryer yani :)

Abi bu şekilde olursa emin ol kar da edersin çok müşteride kazanırsın ben şahsen gelirim ardımdan 10 araba bağlarım :) İçecek yiyecek serviside yapıcaksın içecek zaten deli gibi satarsın insan su kaybediyor sonuçta yiyecekte gider her türlü.

zOnstyLe
26-08-2014, 12:14

Ben genelde ya evin önünde yada mavişehir PO'da kendim yıkarım. Nadirdir yıkamacıya gittiğim. Bi akşam denizden döndük yorgunlukla yıkamak zor geldi Automatic'e girdik yakın diye cıktım evin önünde bi daha yıkadım arabayı, o derece ki kapı içlerini sildiği bezle camları sildi leke kaldi diyorum abi cıkmıyo o camın kendinde var diyo tamam dedim bitirde ben gideyim..

Mythos
26-08-2014, 12:15
Arabama benim kadar deger verecek, benim sevdigim kadar sevecek bi yikamaci lazimdi bana :D Soyle gittigimde iki muhabbet edebilecegim, duzgun yikanmamis yeri gordugumde mizmizlanmadan tekrar temizleyen, ozenle ve ozellikle on cami icerden cok iyi silebilen adam lazim...

karsiyakaliozi
26-08-2014, 12:44
piskopatlığın sonu yok :) dolapda veriyormusun müşterilere malzemelerimizi koyarız

TaGo
26-08-2014, 12:47
Müşteri kilitli dolabı olacak abi evet :) Tabi aslında genelde müşterilerin kullanmayı sevdiği ürün ve markalarda olacakki iş yarım kalmasın. İçecek zaten mümkün olduğunca bedava olur yahu ondandamı para alalım :)

ibozum
26-08-2014, 13:01
Müşteri kilitli dolabı olacak abi evet :) Tabi aslında genelde müşterilerin kullanmayı sevdiği ürün ve markalarda olacakki iş yarım kalmasın. İçecek zaten mümkün olduğunca bedava olur yahu ondandamı para alalım :)

Şuan bize hayallerimiz anlatıyorsun.. Uzunca zamandır olmasını istediğimi şey :)

Tarih ne zaman, açılışı ne zaman yapıyorsunuz kurdela kesimine orda olalım? :)

TaGo
26-08-2014, 13:04
Eylül başı itibari ile oraya geçiyoruz. Herşey yavaş yavaş olacak tabiki. Zaten müşteri odaklı olacağımız için sürekli istek ve dileklerinizi alacağız.

Erdem K.
26-08-2014, 13:46
mekanın adı ne olacak Tarkan abi?

TaGo
26-08-2014, 13:50
Daha adı belli değil. Hala düşünüyoruz.

rebeloghy
26-08-2014, 13:57
Tarkan abi , yer ne tarafta olacak belli mi ?

Yardım edilecek bir iş olursa gelelim :) Daimi müşteri olacağız , açılışta da emek vermek lazım..

TaGo
26-08-2014, 14:00
Yardıma herzaman varım.

Sadece yıkama olmayacakki, lift alıyorum şimdi. Yani ufak tefek elinin yettiği kadar ister detailing yapılsın ister parça almışsın tamak istersin. vs vs çok ama çok farklı şeyler var kafamda. Benim kafama şuan sadece bonzai içenler gelebiliyor.

Yer srk shop işte. Serkanım çıkıyor biz giriyoruz işlem tamam.

Mythos
26-08-2014, 14:05
Tarkanim, mekani ac da bizim oglani sana gondereyim bari, yem olmasin kurtcuklara :D

rebeloghy
26-08-2014, 14:13
Tarkan abi ne zaman gerekirse yazabilirsin , geliriz artık bir dal verirsen belki aynı düşünebiliriz :D

Ae86
26-08-2014, 14:24
Ekim ayına kadar yıkama ücretim 30 TL.Ekimden sonra tekrar 40 TL olacak

karsiyakaliozi
26-08-2014, 15:39
Rekabet başlamış bile vayy

Ae86
26-08-2014, 16:02
Özay tek rakibim var oda kendim :) Allah herkese hayırlı bol kazanç versin. Ekipmanları güncelliyorum o yüzden kampanya yaptım.:icon_tup:

karsiyakaliozi
26-08-2014, 16:25
merakla bekliyorum hadi bakalım.

By CrAzY
26-08-2014, 23:13
Aracımı güvenip gözüm kapalı vereceğim bir abimizdir cem abimiz ufak sürprizleride olur size memnun kalırsınız paraya bakmayın memnun eder sizi :)

aldatmaca
26-08-2014, 23:23
kipadan uzak durun hepsi kasap elemanların aman diyim kipayı gec sağa dön ılk dukkan genelde çok kalabalık oluyor erken giderseniz yıkarlar ama işçilik fena deyil .

özay kipanın orda derken büyük kipayı mı dıyorsun ordakı hıc bır yıkamada yıkatmayın artezyen suyu ve tuzlu su arkadaşımın dukkanı var orada gecen ağzımı çalkaladım kusuyordum sebeke suyu kesık komple depoları kullanan da yok ..... sizde gıdıp test edın suya dilini değdir anlarsın.........

karsiyakaliozi
27-08-2014, 07:23
özay kipanın orda derken büyük kipayı mı dıyorsun ordakı hıc bır yıkamada yıkatmayın artezyen suyu ve tuzlu su arkadaşımın dukkanı var orada gecen ağzımı çalkaladım kusuyordum sebeke suyu kesık komple depoları kullanan da yok ..... sizde gıdıp test edın suya dilini değdir anlarsın.........

bu eleman artezyen kullanmıyor 2 gunde 1 falan tankerle su alıyor yantaraf da depoları var zaten filtre falanda kullanıyor silifos v.s vardı filtrelerde inceledim 1-2 kere denk geldım ama çok nazlı eleman 1-2 kere yıkattım işçiliği iyi ama sabah 8 de gidiyorum 5 araba oluyor o saatde nerden buluyorsa musterıyı :D

aldatmaca
27-08-2014, 09:29
tanıyorum onu nerden gelıyo bu kadar diye rentacar anlaşmalı kendi şirketi var bende sordum ona....

aldatmaca
27-08-2014, 09:31
tarkan hayırlısı olsun uğrarım yanına cumartesi kolay gelsin ................