Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail konsolosluğu önünde.
BEEPower
18-07-2014, 00:42
Ceza yermiyim yemezmiyim bilmiyorum Bu konu yüzünden ban yersem gıpta umrumdada olmaz.
- Ama şuan
İsrail konsoloslugunun önüne geldik . .... Yakınlarda olan duyarlı arkadaşları bekliyorum.
http://imgim.com/10488168_10152575771844216_8774097866922152110_n.j pg
konsolosluk binasına Filistin bayrağı asmışlar.Facebook 'ta paylaşılmış bir foto.Alıntıdır.
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/994450_781460585210229_4123574492490011286_n.jpg
MaNiSaLı
18-07-2014, 03:01
Yapılması gereken de TAM BU !!!
_muhaRRem
18-07-2014, 03:03
içimiz yanıyorrr ALLAH kardeşlerimizi korusunn.. Kahrolsun terorist israil. ALLAH onların belalarını versinnn
Ya Kahhar israil
Allahümme inni eselüke bi ismikel kahhari inne ezani ve eza ıbadike ve zalemeni ve zaleme ıbadike in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe eslihhü ve veffikhü ve in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe ekhirhü ve demmirhü bi ismikel kahhar ya kahhar ya kahhar ya kahhar.
amin
AogpWJ3i0VQ
Coca Cola Alternatif Ramazan Reklamı - YouTube (http://youtu.be/AogpWJ3i0VQ)
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10300964_781472451875709_5497549099131435281_n.jpg ?oh=4bae98a5bdd8f1d8ecf194dd5094c4b3&oe=544D14EA
masallah bayagı kalabalıkmıs ;
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10534426_781498025206485_7417931412176041857_n.jpg
SerkanYazgan.
18-07-2014, 03:18
Yazacak o kadar küfür var ki .. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu katliama sessiz kalan insanların ve ülkelerin vicdanlarını s*...
Ya Kahhar israil
Allahümme inni eselüke bi ismikel kahhari inne ezani ve eza ıbadike ve zalemeni ve zaleme ıbadike in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe eslihhü ve veffikhü ve in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe ekhirhü ve demmirhü bi ismikel kahhar ya kahhar ya kahhar ya kahhar.
amin
Türkçesini alabilir miyiz?
turbo&quattro
18-07-2014, 03:24
Aksamdan beri cnn seyrediyorum katliami 1sn bile gostermedi. Allah masum insanlarin yardimcisi olsun.
Kadın , çocuk , bebek öldürmek hangi kitapta var.
Bu yaşananlara sessiz, tarafsız kalanlarında anne karnındaki doğmamış bebeğe mermi sıkandan bir gram farkı yoktur.
Allah'ın laneti bu vicdansız insanlık dışı varlıkların üzerine olsun...
_muhaRRem
18-07-2014, 03:33
canlıı yayınn
Son Dakika Haber, Gündem, Politika, Ekonomi, Spor, Köşe Yazarları, Teknoloji - Yenisafak.com.tr - "Türkiye'nin Birikimi" (http://yenisafak.com.tr/)
musuldaki 49 türk içinde
......................................
sabirlar diliyorum
Türkçesini alabilir miyiz?
Ya Kahhar'in anlami. Bu dua zalimlerin kahrolmasi icin.
El- Kahhar; düşmanlarını kahreden ve perişan eden, mutlak galibiyetin sahibi ve her an kahretmeye muktedir olan manalarına gelir.
Kahhar ismi bu manalarıyla; Allah’a isyan eden Ad kavmi, Semud kavmi, Nuh kavmi gibi bir çok kavimde tecelli etmiştir. Allah o kavimleri Kahhar ism-i şerifi ile kahretmiş ve mahvetmiştir.
Yine Kahhar ismi, binlerce kişinin öldüğü depremlerde, sel felaketlerinde, ağaçları kökünden koparan fırtınalarda, kasırgalarda ve maddi musibetlerde tecelli ettiği gibi, en büyük ve asıl perişanlık olan imansızlık ve küfür musibetinde de tecelli etmektedir.
Zira iman nimetinden mahrum olanlar devamlı manevi bir cehennemde yanarak kalben ve ruhen sıkıntı çekerler. Bu da manevi bir kahır olduğu için Kahhar isminin bir tecellisidir. Kahhar ism-i şerifi ile dünyada onları böyle manevi bir kahır ile kahreden Allah, ahiret aleminde de Kahhar isminin en geniş aynası olan cehennemde onları mahv-ı perişan ederek, adaletini ve mutlak galibiyetin tek sahibi olduğunu gösterecektir.
erdem325
18-07-2014, 05:11
insan degiller..!
Eray Yümsel
18-07-2014, 05:51
****** cocukları bunlar amk yahudileri
BEEPower
18-07-2014, 06:21
Hayatimda israil devleti kadar pisrak korkak Ve .... Oruclu agizla sövmücem. Bir millet görmedim . Elimizden geldikce Tepkimizi gösterelim arkadaşlar . yiyecek içecek konusundada amerikan ve israil mali elimizden geldigince az kullanalım ...
SekoLive
18-07-2014, 06:53
allah yardımıcısı olsun filistinli masum insanların... biz anca israile calısıyoruz herbirimizin istemeden de olsa yardımı oluyor en basitinden aldıklarımızla v.s.
müslüman geçinip müslümanları türkleri katleden IŞID'ıda unutmamak lazm israil ile.
ahmet_xy
18-07-2014, 07:10
allah yardımıcısı olsun filistinli masum insanların... biz anca israile calısıyoruz herbirimizin istemeden de olsa yardımı oluyor en basitinden aldıklarımızla v.s.
müslüman geçinip müslümanları türkleri katleden IŞID'ıda unutmamak lazm israil ile.
işid zaten bir abd-israil projesidir. işid'e kimler destek veriyor, israille harıl harıl kim gemicikleriyle ticaret yapıyor bunları bilmek lazım ;)
bu arada sayıları az da olsa, vicdanlı israil vatandaşları devletlerinin yaptığı bu katliamı protesto etmişler:
http://www.odatv.com/n.php?n=yahudiler-de-israile-baskaldirdi-1807141200
öncelikle Müslüman birisi olarak sizleri destekliyorum aynı Müslümanlığınızı İnsanlığınızı yıllardır doğu Türkistan da katledilen ve de aylardır Musul Kerkük Türkmeneli bölgesinde ki katledilen Türkmenler içinde görmek isteriz hani Türkmenler de Müslüman Ümmetten ve onlarda insan onlarda çocuk ;)
öncelikle Müslüman birisi olarak sizleri destekliyorum aynı Müslümanlığınızı İnsanlığınızı yıllardır doğu Türkistan da katledilen ve de aylardır Musul Kerkük Türkmeneli bölgesinde ki katledilen Türkmenler içinde görmek isteriz hani Türkmenler de Müslüman Ümmetten ve onlarda insan onlarda çocuk ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Hayatimda israil devleti kadar pisrak korkak Ve .... Oruclu agizla sövmücem. Bir millet görmedim . Elimizden geldikce Tepkimizi gösterelim arkadaşlar . yiyecek içecek konusundada amerikan ve israil mali elimizden geldigince az kullanalım ...
doğru diyosun valla ama son kısımın için nacizane fikrim herzamanki gibi olay bitip üstünden 10 gün gecince kimsenin umrumda olmuyor mesela varmı gezi olaylarından kalan starbucksa veya madyoya gitmeyen y
nitrO_Oxide
18-07-2014, 07:36
Daha dün haberlerde savaş kes ilanından bahsediliyordu şimdi kara operasyonu..
Allah yardımcıları olsun şu mübarek cuma gününde zor tutuyorum bela okumamak için..
Şimdi son dakika haberi geçiyordu TRT'de. İsrail 8 bin kişilik orduyla Gazze'ye doğru ilerliyormuş..
ahmet_xy
18-07-2014, 07:59
Şimdi son dakika haberi geçiyordu TRT'de. İsrail 8 bin kişilik orduyla Gazze'ye doğru ilerliyormuş..
bu kudurmuş köpeklerin arkasında abd var. onun için ne protestolar bunları durdurur ne de birleşmiş milletlerin uyduruk ricaları durdurur. ancak ekonomik bir ambargo durdurabilir.
kelleci işid'in, israili lanetleyen ve onlara karşı savaşacaklarını açıklayan bir bildirisini duydunuz mu okudunuz mu? :)
burakgunay
18-07-2014, 08:05
Hitleri özletiyolar ne diyeyim.
Yatacak yerleri yok Allah belalarını versin, bi ırk tarih boyunca değişmez mi? Değişmiyor.
İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusuna, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatılması emrini verdiğini açıkladı.
Birgün siz de yalavaraksınız aq bizi vurmyaın diye. İşte o gün kafanıza kafanıza o bombalar yağar inş..
Allah israili helak etsin. Diğer arap ülkelerin herzaman ki gibi zerre umrunda değil.
buristyle
18-07-2014, 08:16
Bizim burda kayniyo o köpeklerden. Zaten isvicreyi yönetende bu köpekler. Bizim burdada protesto edicez bu aksam..
burakgunay
18-07-2014, 08:17
Midesi dayanabilecekler baksın olayın boyutunu görsün.
twitter.com/ReturnPal
Ulan Şili bile İsrail ile olan ticaretini durdurmuş. Bizde de hala GİDİCEZ edebiyatı.
ahmet_xy
18-07-2014, 08:22
Ulan Şili bile İsrail ile olan ticaretini durdurmuş. Bizde de hala GİDİCEZ edebiyatı.
http://www.odatv.com/n.php?n=erdoganin-cocuklari-neden-anlasamiyor-1507141200
http://www.odatv.com/images/resimler/10514578_696689063712778_185913070040333830_n(1).j pg
Allah belâlarını versin. Kanı bozuk soysuzlar..
YavuzNaz
18-07-2014, 08:28
Allah bütün darda zorda olan kardeşlerimize yardım etsin, musuldaki, gazze, doğu türkistan, arakan, myanmar, suriyedeki bütün kardeşlerimize, insandan daha aşağı bi mahluk olan israil toplumunu yerin dibine soksun, fırsat vermesin zulümlerini başlarına çevirsin inşallah.
işid zaten bir abd-israil projesidir. işid'e kimler destek veriyor, israille harıl harıl kim gemicikleriyle ticaret yapıyor bunları bilmek lazım ;)
ne kadar açık ve doğru yazmışın, İŞİDe kim hastanelerde destek veriyor, kim silah veriyor, kim israil jetlerine yakıt veriyor...
israili protesto edenlere bakalım, filistinlilere yardım diye bağıranlara bakalım kime oy veriyorlar acaba? onu neden protesto etmiyorlar, edemiyorlar!!!
Allah tüm dünyada zorda olan kardeşlerimize, içi temiz insanlara yardım etsin...
[QUOTE=ahmet_xy;7557320]http://www.odatv.com/n.php?n=erdoganin-cocuklari-neden-anlasamiyor-1507141200
http://www.odatv.com/images/resimler/10514578_696689063712778_185913070040333830_n(1).j pg[/QU
o gazetenın başlığına o kadar ınanıyorsan bence ısraıl fılıstını vurmuyo anlayana
Geçen birisi yazmıştı bunlar günlük 40 euro'ya Antalya'da tatil yapıyorlar diye. Allah bin belalarını versin bu soysuz itlerin...
zOnstyLe
18-07-2014, 08:54
Allah yardımcıları olsun. Cok fazla sey yazılıp ciziliyor, biliyorum link vermek yasak ama en azından arkadasların doğru bilgiler edinmesi için Suriye Gerçekleri - Suriye gündemiyle ilgili haber, yorum ve analizler... (http://www.suriyegercekleri.com) adresinden gelişmelerle ilgili bilgi edinebilirler.
Hatırlamakta yarar var !
Filistin bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlandı. [1] Daha sonrasında bayrak ilk olarak 1964 yılında Filistin Kurtuluş Örgütü tarafından Filistin halkının bayrağı olarak ilan edildi.
Filistin bayrağı - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Filistin_bayra%C4%9F%C4%B1)
zor abi zor allah yardımcıları olsun hele ki o küçük kardeşlerimiz için ama bundan fazlası olmaz yani herkese saygım var protesto yapsak ne olucak geri mi çekilicekler umurlarındamıyız sizce ? onların KADERini israilli kansızlar belirledi yapıcağmız sadece dua etmek olucak onlar için :(
ahmet_xy
18-07-2014, 09:23
o gazetenın başlığına o kadar ınanıyorsan bence ısraıl fılıstını vurmuyo anlayana
tabi sabahın, yeni şafakın, akitin yazdıklarına inanalım değil mi? :)
sen 17 aralık tapelerinin de montaj olduğuna inanıyorsundur eminim ;)
Hatırlamakta yarar var !
Filistin bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlandı. [1] Daha sonrasında bayrak ilk olarak 1964 yılında Filistin Kurtuluş Örgütü tarafından Filistin halkının bayrağı olarak ilan edildi.
Filistin bayrağı - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Filistin_bayra%C4%9F%C4%B1)
benden yaşca büyüksünüz. yanlış anlamanızı istemem. 1916 yılında ya da ne zamansa osmanlıya karşı çıkmış olabilirler. hatta bize karşı savaşsalar bile. şimdiki nesilin suçu ne? bunu paylaşarak ölsünler iyimi demek istiyosunuz ? karınız anneniz çocuğunuz vurulsa ne düşünürsünüz ? elinizden bişey gelmese ? bu insanlık ayıbıdır. türkiyeye osmanlıya 100 yıl önce yapılan yamuğun 3-5 yaşındaki çocukların canı alınırken mevzu yapılması ayıptır!
ersandeniz
18-07-2014, 09:24
bence protestoyu israille ilişkisi yoğun devam eden devlet kuruluşlarında yapın
tabi sabahın, yeni şafakın, akitin yazdıklarına inanalım değil mi? :)
sen 17 aralık tapelerinin de montaj olduğuna inanıyorsundur eminim ;)
varya helal olsun artık böyle susmuyo ya kimse vallahi göğüsüm kabarıyo.susupta içten pazarlıklı olanlara iflit oluyorum(ya da ifrit herneyise).
konunun özetine gelicek olursak dua etmekten başka birşey gelmiyo..
ahmet_xy
18-07-2014, 09:31
GÖZLER HİTLERİ arıyor
hitler bile yahudi olabilir. o konuda komplo teorisi var. avrupada yerleşik yahudilerin gözünü korkutup, şu anda mevcut israil topraklarına göç etmelerini sağlamak amacıyla bir soykırım yapıldığı haberinin duyrulduğu, gerçekte öldürülen yahudi sayısının söylenildiği gibi çok olmadığı teorisi var. hollywood zaten yahudilerin elinde, her türlü demogojiyi, propagandayı filmlerle tüm dünyaya pompalıyorlar.
sözün özü: the money talks. para bu şerefsizlerin elinde, güç de onlarda.
SEÇKİN172
18-07-2014, 09:33
hiç bir zulüm karşılıksız kalmayacaktır
Köşeye sıkışmış çocuklar, çaresiz anneler...
Bir yanda destek olması gereken Mısır tüm kapılarını kapatmış!
Bir yanda deniz, diğer yanda gözü dönmüş lanetli kavim...
Allah'ın izniyle birgün elimiz oralara ulaşacak...
http://starkibris.net/resimler/yazarlar/19112012/harita.jpg
Bence klavye başında bir şey yapmak işe yaramıyor ve herhangi bir kampanya da "benimle nihayete ulaşmayacak" mantığıyla uzun sürmüyor ve parasını konuşturan israil kafasına göre hareket etmeye devam ediyor.
Onlara dolaylı yolla destek vermek istemiyorsanız, hadi beyler sigara markalarınızı değiştirin, aldıklarınıza dikkat edin, cocacola içmeyin, doritos yemeyin. onlara mermi parası vermeyin.
Bu markaları boykot edin.
Bir çıktı alıp buzdolabınızın kapağına asın, alışverişe giderken yanınızda götürün, madem bu kadar serzenişte bulundunuz haklı olarak, biraz sorumlu davranalım.
barkotlarda buna dikkat edin, 7 29 ile başlayan ürünler israil kaynaklıdır.
http://1.bp.blogspot.com/-6oRJCoEuGJU/U8Jwx_ot9YI/AAAAAAAAIxQ/Er5KtPR7Hv4/s1600/israil-mallarini-boykot-barkod-numarasi.jpg
•Frito Lay (Lays, Doritos, Cheetos)
•Danone (Hayat su, Evian su, Danette, Danino, Danone yoğurt, Activa)
•Coca-cola (Cappy, Coca Cola, Fanta, Sprite, Nestea, Turkuaz, Schweppes, Damla su, Doğadan, Sensun)
•Nestle (Maggi, Nesfit, Nestea, Kitkat, Nesquik, Nescafe, CoffeeMate, Crunch, Erikli su)
•Kraft (Jacob’s, Milka, Tang, Patos, Cipso, Trident, Nazar, Toybox, Missbon, Bonibon, Olips, Tofita, Jelibon, Topitop, Falım, First)
•Johnson & Johnson
•Unilever (Becel, Flora, Lipton, Calve, Knorr, Algida, Magnum, Carte d’Or - Axe, Rexona, Signal, Dove, Lux, Omo, Vim, Cif, Domestos)
•Kimberly-Clark (Kleenex, Kotex, Huggies)
•L'oreal (L’oreal, Maybelline, Kerstase, Lancome, Biotherm, Armani, Ralph Lauren, Cacharel, Diesel, Vichy, Helena Rubinstein)
•Estee lauder
•Marks & Spencer
•Starbucks
•McDonald’s
•Motorola
•Nokia
•Siemens
•IBM
•Caterpilar
-ACE (ÇAMAŞIR SUYU)
-ALDAYS
-ALGİDA (DONDURMA)
-ALO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ALORKO (KOMBİ)
-ARİEL (ÇAMAŞIR TOZU)
-AXE
-BALLERİNA
-BARCLAY
-BIBO
-BLENDAX (ŞAMPUAN)
-BRUT
-CALVE (KONSERVE)
-CAPPY (MEYVE SUYU)
-CARREFOUR (MARKET)
-CARTEDOR
-CARUSUN
-CHESTERFIELD
-CIF
-CLEAR (ŞAMPUAN)
-CNN (TV)
-COCACOLA (KOLA)
-CORNETTO (DONDURMA)
-DANONE (KATKILI YOĞURT)
-DISNEY (ÇİZGİ FİLM)
-DOMESTOS (ÇAMAŞIR SUYU)
-DOVE (ŞAMPUAN)
-DUNHILL
-ELİDOR (ŞAMPUAN)
-FANTA (KOLA)
-FEBREZE
-HR ORGINS
-IBM
-IMPULSE
-IPANA (DİŞ MACUNU)
-JACOBS (KAHVE)
-JOHNMON
-KENT (ŞEKER)
-KITKAT (ÇİKOLATA)
-KIWI
-KLEENEX
-KNORR (YEMEK KATKISI)
-KOMİLİ
-KOROPLAST
-KRAFT
-LEGGS
-LEVER
-LİPTON (ÇAY)
-LM (SİGARA)
-LOREAL (ŞAMPUAN)
-LUX
-MAGGI
-MAGNUM (DONDURMA)
-MARLBORO (SİGARA)
-MAX
-MAXWELL
-MC DONALDS (FASS-FOOT)
-MILKA (SÜT)
-MİS
-NESCAFE (KAHVE)
-NESQUIK (İÇCEK,YİYECEK VB)
-NESTLE (ÇİKOLATA)
-NOKIA (TELEFON)
-OLD SPANAC
-OMO (ÇAMAŞIR TOZU)
-ORGANİCS
-ORKID (ÖZEL)
-PALLMALL (SİGARA)
-PANTENE (ŞAMPUAN)
-PARLIAMENT (SİGARA)
-PRIMA (BEBEK BEZİ)
-PRINGLES (MISIRLI YIYECEK)
-PROFILO (BEYAZ EŞYA)
-REJOICE (ŞAMPUAN)
-REXONA (ŞAMPUAN)
-RİNSO (ÇAMAŞIR TOZU)
-SALEM
-SANA (ORGANIK YAĞ)
-SARALLE (ÇİKOLATA)
-SCHWEPPES (GAZOZ)
-SENSUN (GAZOZ)
-SİGNAL (DİŞ MACUNU)
-SOLERO
-SPRITE (GAZOZ)
-SUAVE
-TANG (MEYVELİ İÇECEK)
-TIMOTE
-TURKUAZ
-UNIPRO
-VAKKO
-VARTA
-VİECNETTA
-VİM
-WINSTON (SİGARA)
-YUMOŞ (YUMUŞATICI)
Ölsünler iyi oluyor diye bir cümlem yok yukarıda.
Sadece dedelerinden 3 tanesi filistin cephesinde şehit düşmüş biri olarak tarihi siz gençlere hatırlatmak istedim. Tarihi hatırlatmanın da ayıp olduğunu düşünmüyorum.
benden yaşca büyüksünüz. yanlış anlamanızı istemem. 1916 yılında ya da ne zamansa osmanlıya karşı çıkmış olabilirler. hatta bize karşı savaşsalar bile. şimdiki nesilin suçu ne? bunu paylaşarak ölsünler iyimi demek istiyosunuz ? karınız anneniz çocuğunuz vurulsa ne düşünürsünüz ? elinizden bişey gelmese ? bu insanlık ayıbıdır. türkiyeye osmanlıya 100 yıl önce yapılan yamuğun 3-5 yaşındaki çocukların canı alınırken mevzu yapılması ayıptır!
free-hifi
18-07-2014, 10:13
K0213
Bende bundan bahsediyorum o listenin en başına ülker i yazman lazım sonra coca cola felan gelir burda israil protestosu yapan arkadaşların hangileri ülker yada coca cola almıyor ?
ahmet_xy
18-07-2014, 10:15
delikanlı iki ülke Venezuela ve Şili'ye saygılarımı sunuyorum. arabistan, mısır, endonezya, türkiye gibi müslüman ülkelerden ise çıt yok. tepkiyi koyan ülkeler ise sosyalist rejimle yönetiliyor.
"İsrail'in Gazze'ye kara harekatının başlamasıyla birlikte en sert tepki, Güney Amerika’da sosyalist devlet başkanlarının iktidar olduğu Venezuela ve Şili’den geldi.
İsrail’in Gazze’ye günlerdir süren hava saldırıları ardından, dün gece Gazze’ye kara harekatı başladı. Dünya devletlerinden İsrail’e tepki yağarken, en sert tepki iki Güney Amerika ülkesinden geldi. Venezüella, İsrail Büyükelçisini sınır dışı etti, Şili ise İsrail ile bütün ticari ilişkilerini kestiğini duyurdu."
Işid için rehin alinanlar icin ses soluk cikmiyo hala ? Masum insanlara birsey olmaz umarim.birde sacma boykot basladi yeni yeni, israil mallari almayin vs. yandaş firmalarin mallarini tuketeceğime israil mali tuketirimki zaten cogumuz bosuna boykot edip debeleniyoruz
dışişleri bakanımız olayları kınadımı?
başbakanın sabrımızı taşırmayın konuşması varmı
Barkoddan yola çıkamassınız çünkü verildiği ülkenin kodunu alır üretimi ıvır zıvırı burda doğal olarak 869 Türkiyenin kodu zaten Örnke. şuan elimdeki marlboroda 869'la başlıyor ,
Etiket” olarak nitelendirilen ilk 2 basamak (bazen 3) barkodun verildiği ülkeyi gösterir. Fakat, bu “etiket” size ürünün hangi ülkede üretildiğini belirtmez
Demek İsraili boykot etmek istiyorsunuz (http://www.hasturktv.com/sikca_sorulan_sorular/5017.htm)
delikanlı iki ülke Venezuela ve Şili'ye saygılarımı sunuyorum. arabistan, mısır, endonezya, türkiye gibi müslüman ülkelerden ise çıt yok. tepkiyi koyan ülkeler ise sosyalist rejimle yönetiliyor.
"İsrail'in Gazze'ye kara harekatının başlamasıyla birlikte en sert tepki, Güney Amerika’da sosyalist devlet başkanlarının iktidar olduğu Venezuela ve Şili’den geldi.
İsrail’in Gazze’ye günlerdir süren hava saldırıları ardından, dün gece Gazze’ye kara harekatı başladı. Dünya devletlerinden İsrail’e tepki yağarken, en sert tepki iki Güney Amerika ülkesinden geldi. Venezüella, İsrail Büyükelçisini sınır dışı etti, Şili ise İsrail ile bütün ticari ilişkilerini kestiğini duyurdu."
Abi zaten Arabistan hangi olayda sesini yükselti ki? Adamlar sattığı petrole bakıyor resmen. Gerisi umurlarında değil. Türkiye desen herzaman boş konuşur herhangi bir icraatı olmaz. Baktığın zaman Güney Amerikalarının burası ile ticaret haricinde belki hiçbi bilgisi yok ama adamlar bizden ve diğer ülkelerden daha ADAM çıktılar. Ben de helal olsun diyorum..
ben elimden geldiğince dikkat ederim, burger king hastalığımdan vazgeçtim, asitli içecek içmez oldum!
ama anlamamız gereken şey bizleri zaman zaman boykota teşvik eden ve her konuşmasın da israile lanetler yağdıran devlet büyüklerimiz bu markaların ülkeye girişini neden boykot etmiyor?/edemiyor?
anlayacağınız bunlarda ne yazık ki orta oyunlarının en acı sahneleri ama siyasilerimiz sadece bizlerin duymak istediklerini söyleyerek ve başka hiç bir adım atmayarak koltuklarındaki yerlerini garantiliyorlar.
dolduruşa gelmeden mantıklı hareketler yapmak lazım, israil konsolosluğu önünde toplanıp vicdanını rahatlatmak için suç işlemeyi göze almak ne yazık ki Filistin de savaşı son buldurmayacak. Siyasiler biraz ceza ödemeyi göze alıp israille iş birliği yapmayı kessin totoları yiyosa.
emirarslan34
18-07-2014, 10:24
adaletını mıkım dunya.........
i-vtec07
18-07-2014, 10:25
şu mubarek cuma gününde allah yardımcıları olsun.
SerkanYazgan.
18-07-2014, 10:33
Öyle boş boş one minute demekle olmuyor. mavi marmarada 9 vatandaşımız katledildi ne yapabildi? One minute seçim propagandası oldu, işte israile bile kafa tutan adam dendi sonra belli bir kesimi küresel güce sahip olduğumuza inandırdılar, daha sonra komşularla sıfır sorun dendi herkesle sorunluyuz. Suriyedeki katliamlarda payı var, gezi direnişinde kendi halkını katletti ama Suriyede rejime karşı olanlara yardımda bulundu. Dahada söylenecek söz varmı? Birde başkomutan olacak vay halimize diyorum.
Kendini güçlü sanıp savaşa girmese bari 2 günde ülke pert olur.
rebeloghy
18-07-2014, 10:36
Öyle boş boş one minute demekle olmuyor. mavi marmarada 9 vatandaşımız katledildi ne yapabildi? One minute seçim propagandası oldu, işte israile bile kafa tutan adam dendi sonra belli bir kesimi küresel güce sahip olduğumuza inandırdılar, daha sonra komşularla sıfır sorun dendi herkesle sorunluyuz. Suriyedeki katliamlarda payı var, gezi direnişinde kendi halkını katletti ama Suriyede rejime karşı olanlara yardımda bulundu. Dahada söylenecek söz varmı? Birde başkomutan olacak vay halimize diyorum.
Hay ağzına sağlık..
Cimmeria
18-07-2014, 10:37
biz israil mallarını boykot edelim tabiki, fakat önce devlet yıllardır modernizasyon için askeri ihaleler için israile akıttığı milyar dolarları kessin. İsraile bizim kasamızdan akan milyar doların haddi hesabı yok senelerdir...
yazık değilmi onca boşa giden öeln cana, filistindeki çocukların sivillerin ne günahı var.
ahmet_xy
18-07-2014, 10:39
aman bunları söyleyip istikrarı bozma, döviz yükselir. işsizlik artar.
hem bak marmaray var, hızlı tren var, her ilde havalimanları var. çalıyorlar ama çalışıyor adamlar. :)
kanala bayılmasamda
https://pbs.twimg.com/media/BszykAaIAAAQPoI.jpg
Demek İsraili boykot etmek istiyorsunuz (http://www.hasturktv.com/sikca_sorulan_sorular/5017.htm)
aslında hiç bir şey yapmak gerekmiyor haklısın.
çıkıp sokaklarda gözaltına alınmak adına eylemler yapıp, israilin ilk tehtidinde kendi polislerimiz tarafında içer alınalım değil mi?
veya bunun yerine, ufak ta olsa bir şey yapmak gerek düşüncesi varsa boykot et ama kendini paralamadan yap, çünkü hiç bir devlet büyüğü (filistin hariç) bizler kadar kendini yıpratmıyordur şuan.
SerkanYazgan.
18-07-2014, 10:46
Biz ülke olarak israile bağımlıyız, bugün haberlere baktım farklı ülkelerden din adamlarını toplamış karşısında konuşma yapıyor. Böyle devam ederse dahada bağımlı olacağımıza eminim. Bi bırak şu dini kardeşim ya işini yap, bilimi geliştir, gençlerin ufkunu aç. Din adamlarına seslenmekle bir ülke ilerlemez, dini irdeledikçe ülkece geri gidiyoruz. güya muhafazakar iktidar ama her köşe başında fahişeler, bonzai içenler, torbacılar.. Ülke sadece aldığı vergilerden geçiniyor, herşeye vergi bindirirsen ters teper. Cahil bakanda sigaranın fiyatı arttı ve satışı düştü iyiye gidiyoruz der ama bilmezki giren kaçak sigaralar milyon dolarları götürüyor.. Alkole zam yap üstüne zam yapıyor millet çakmak gazı içip geberiyor. Vallahi bazen aklım almıyor şu işleri.. Herkes mutsuz, işsiz, uyku sorunu olan internete giremeyince mala bağlayan tiplere dönüşmeye başladı.
ahmet_xy
18-07-2014, 10:49
kara harekatında maçası yememiş israilin, geri çekilmişler. canları tatlıdır bunların.
İsrail geri adım attı (http://www.milliyet.com.tr/gazze-de-katliamin-baslamasindan/dunya/detay/1913609/default.htm)
SekoLive
18-07-2014, 10:49
Biz ülke olarak israile bağımlıyız, bugün haberlere baktım farklı ülkelerden din adamlarını toplamış karşısında konuşma yapıyor. Böyle devam ederse dahada bağımlı olacağımıza eminim. Bi bırak şu dini kardeşim ya işini yap, bilimi geliştir, gençlerin ufkunu aç. Din adamlarına seslenmekle bir ülke ilerlemez, dini irdeledikçe ülkece geri gidiyoruz. güya muhafazakar iktidar ama her köşe başında fahişeler, bonzai içenler, torbacılar.. Ülke sadece aldığı vergilerden geçiniyor, herşeye vergi bindirirsen ters teper. Cahil bakanda sigaranın fiyatı arttı ve satışı düştü iyiye gidiyoruz der ama bilmezki giren kaçak sigaralar milyon dolarları götürüyor.. Alkole zam yap üstüne zam yapıyor millet çakmak gazı içip geberiyor. Vallahi bazen aklım almıyor şu işleri.. Herkes mutsuz, işsiz, uyku sorunu olan internete giremeyince mala bağlayan tiplere dönüşmeye başladı.
dün yanls okumadıysam bonzai ile mücadele tasarısını red ettiler meclisde.
dün yanls okumadıysam bonzai ile mücadele tasarısını red ettiler meclisde.
büyük sevkıyat yapılmamıştır, sevkıyat sonrası onaylarlar, bir sonraki sevkıyata kadar da yasa unutulur ;)
SerkanYazgan.
18-07-2014, 10:54
O zıkkım başka ülkelerde bu kadar yaygın değil, tr ye hammaddesi gümrüksüz giriyor. 5 litresini toz haline getirip içine fare zehri, floresan tozu konup binlerce paket çıkarılıyor. 2 bira+1 sigara 20 lira bonzai 5 lira ve ilk içmede öldürüyor.Zıkkımı tırnağın kadar alıp sigara ucuna koyuyorsun ve çekiyorsun. Kimse içtiğini anlamıyor sadece mala bağlayınca anlıyorlar. Hergün birileri ölüyor ve otopsileri yapılmadığı için çoğu uyuşturucudan ölmedi gözüküyor. Kimyagerler içinde ne olduğunu çözemedi, bağımlısına tedavi yöntemi yok... Kısaca ülkede o kadar sorun var ki nedense herkes bi görmemezlikten, umursamamazlıktan geliyor.
Benim tanidik bi kiz arkadasa al sigara diye icirmisler bonzaiyi , taklalar atmis :) peki neden esrar eroin kokain vb uyusturucularin ustune medya bu kadar gitmedide bonzainin ustune gitti ?
SerkanYazgan.
18-07-2014, 11:13
Eroin krizine giren adam bile bonzai içip kriz atlatıyor. Sentetik uyuşturucu olduğu için eroinden kokainden kat kat daha tehlikeli. İçenlerin zaten 3 5 yıl ömrü var deniyor. 2 senedir piyasada olduğunu ve 1 senedir yaygınlaştığını düşünürsek seneye ölümler artacak. Ayrıca iç organları kat kat hızlı çalıştırıyormuş, ilk içiminde ölüm tribine girip ölenler var. Adamın nefesi daralıp korkuyormuş uyuşturucudan ölmese bile gidip kendini balkondan atıyor düşünün işte. İnsan işi değil ailelerine yazık .. :(
merak etmeyin başbakanımız bu işide çözecek
http://i.imgur.com/oTnTqFv.jpg
http://i.imgur.com/Rod0CDM.jpg
http://i.imgur.com/3EVvfVI.jpg
ceratoniaorg
18-07-2014, 11:14
https://pbs.twimg.com/media/BszlZYAIQAE2s6f.jpg
dikkat
drahte1905 drahte1905 is online now
Mesaj gönder Kullanıcı Listesi Üye Notları (0)User Profilini Düzenle
Son Aktivitesi: Bugün 11:20
Şuanki Aktivitesi: Konuya Cevap Yazıyor İsrail konsolosluğu önünde.
drahte1905
18-07-2014, 11:26
Ulan olaya bak ya....
Adamlar daha Israil konsoloslugu nerede bilmeden protesto yapiyor...
Sizin gibi akilsiz adamlar yuzunden Filistin DUM DUZ olacak....
Hepinizin gotunde en kral telefonlar, 3G internet var, bir kiside "Israil Konsoloslugu Nerede" yazip aramiyor....
Israil konsoloslugu Yapi Kredi Plaza C Blok'ta
Adres: Levent Mahallesi Cömert Sokak, Yapı Kredi Plaza C Blok Kat:7
Levent/ İstanbul
LINK (http://embassies.gov.il/istanbul/AboutTheEmbassy/Pages/%C4%B0leti%C5%9Fim.aspx)
http://i59.tinypic.com/8vt6gz.png
Siz;
Yapi Kredi Plaze A Blok onundesiniz kardesim...
Bu eylemin yapildigi A block, kirdiginiz Akdeniz Heykeli ve Filistin bayragi cektiginiz bayrak direginin Israil konsolugunun HIC BIR ALAKASI yok...
http://i61.tinypic.com/1255r0i.jpg
Okumayin...
Dusunmeyin...
Arastirmayin....
Sorgulamayin...
Gaza gelin, gaza gelin, okadar gaza gelin ki, gaziniz konoslusga gelene kadar yetsin, bir sey yapmayin anca cam kirin....
Sonra gelip burada beddua edip, masturbasyon yapin...
Ne isiniz var konsoloslukta ? Vize mi alacaksiniz ?
Hukum acik, konsoluga gidin demiyor, Filistin okadar uzakta degil....
Islam kolayliklar dini ya, Filistine gidemeyen Konsologluga gitsin...
Muslumanim der calar cirparsin, cihad vakti geldimi konsolosluga gidersin...
Sonra cocuklar cocuklar diye aglarsin....
Ya birak cocuklarin ve bu davanin pesini bu adamlari tahliye etsinler ve cocuklar olmesin yada bir *** yapin, bir *** yaptiginiz yok, havanizdan bedduanizdan gecilmiyor...
Oyalamayin oglum insanlari, yapacaksaniz yapin, yapmayacaksaniz birakin insanlarin pesini, sirf sizin inadiniz yuzunden insanlar öluyor, sonra cocuklar cocuklar diye aglamayin, keza bu cocuklarin kani sizinde elinizde....
Oyalamayin insanlari....
Birsey yapacaksaniz yapin....
Yapmayacaksaniz;
Öldurmeyin insanlari....
ersandeniz
18-07-2014, 11:32
drahte süpersin :)
Bir de şunu anlamıyorum, konsolosluğa gidince ne oluyor? adamlar "eyvah türkler konsolosluğu sardı" diye vaz mı geçecek, gidin devlet büyüklerine sorun "hani kızıyorsun ya İsrail'e, şu anda devletimiz İsraille ne yapmaktan vazgeçti? İsraile yaptırım olarak ne yapıyoruz" diye.. gider yine oyunuzu verirsiniz, kefen giyip karşılarsınız..
Hepsi tribünlere oynuyor, konsolosluğa gidenlerin de maça giden taraftardan farkı yok..
Dctrlprn
18-07-2014, 11:36
Allahım yar ve yardımcıları olsun. Allah mazlumların, öksüz ve yetim kalanların, şehit düşen tüyü bitmemiş bebelerin yanında olsun.
DmHLRmu4QQM
SerkanYazgan.
18-07-2014, 11:43
drahte süpersin :)
Bir de şunu anlamıyorum, konsolosluğa gidince ne oluyor? adamlar "eyvah türkler konsolosluğu sardı" diye vaz mı geçecek, gidin devlet büyüklerine sorun "hani kızıyorsun ya İsrail'e, şu anda devletimiz İsraille ne yapmaktan vazgeçti? İsraile yaptırım olarak ne yapıyoruz" diye.. gider yine oyunuzu verirsiniz, kefen giyip karşılarsınız..
Hepsi tribünlere oynuyor, konsolosluğa gidenlerin de maça giden taraftardan farkı yok..
Halk tepkisini koyunca iktidar sessiz kalamaz ve ülkesine gönderir konsolosu daha sonra ipler iyice gerilir ambargo tarzı şeyler uygulanır. Tabi bizde o gt yok venezuela kadar olamadık. Bu diğer ülkelere örnek olur ve masum insanların ölümü durdurulabilir.
ersandeniz
18-07-2014, 11:45
Halk tepkisini koyunca iktidar sessiz kalamaz ve ülkesine gönderir konsolosu daha sonra ipler iyice gerilir ambargo tarzı şeyler uygulanır.
eğer halk umurlarında olsaydı gezi olaylarında birşeyler değişirdi.. toplumsal gaz alma operasyonları bunlar..
SerkanYazgan.
18-07-2014, 11:48
Gezi olayının ilk bir haftası ve sonrası diye ikiye ayrılır. İlk haftası gerçekten doğaya ve çevreye önem veren insanların savaşıydı ve gezi parkı yıkılmadı geri adım attırdı. Yani birşeyler değişti.
Ayrıca kendi içine değilde daha çok başka ülkelerinin iç işlerine karışmayı sevdiklerinden umarım birşeyler yaparlar.
Halk tepkisini koyunca iktidar sessiz kalamaz ve ülkesine gönderir konsolosu daha sonra ipler iyice gerilir ambargo tarzı şeyler uygulanır. Tabi bizde o gt yok venezuela kadar olamadık. Bu diğer ülkelere örnek olur ve masum insanların ölümü durdurulabilir.
İsraile olan ambargoyu kaldiranlar mi bu dediklerini yapacak ? Hayal dunyasinda yaşamaya devam.
SerkanYazgan.
18-07-2014, 11:52
Zaten bizde o gt yok dedim, konsolosun gönderilmesinden sonra olabilecekleri yazdım ama hayal işte yapmıyorlar.
kelalper
18-07-2014, 11:53
en son gelen din islam ama cehaletin en yoğun olduğu ülkelerde müslüman ülkeler. Neden? Ülkeyi dinle yönetmeye çalıştıkları için. Aynı topraklarda filistin ne zaman kuruldu israiloğulları ne zaman geldi. Filistindeki halk ne durumda israiller ne durumda. Sen bi *** yapma bütün geçmişin boyunca din vasıtasıyla halkını süründür ondan sonra birileri aynı topraklara savaştan kaçarak yerleşsin sende para alarak kabul et. O parayı da ye hiç gelişme. O yerleşen Musevilere de bunlar yahudi diye kaçırmak için saldır ondan sonra tepene bindiği zamanda ölen çocukların resimlerini paylaş. Ulan kimsede sesini çıkarmıyor Hamasta ortada fol yumurta yokken 3 tane musevi genci parçalayarak öldürdü. Onlar insan değil miydi. Mike tyson denen herife egemen bağış saldırırsa sonucu ne olusa aynısı oluo şu anda. Filistin halkını Hamas öldürüyor. İsrailliler değil. Saldırdıktan sonra halkın arasına karışmaya çalıştıklarını için.
Ogulcan.O
18-07-2014, 11:54
Gaza gelin, gaza gelin, okadar gaza gelin ki, gaziniz konoslusga gelene kadar yetsin, bir sey yapmayin anca cam kirin....
Sonra gelip burada beddua edip, masturbasyon yapin...
Ne isiniz var konsoloslukta ? Vize mi alacaksiniz ?
Hukum acik, konsoluga gidin demiyor, Filistin okadar uzakta degil....
Islam kolayliklar dini ya, Filistine gidemeyen Konsologluga gitsin...
Muslumanim der calar cirparsin, cihad vakti geldimi konsolosluga gidersin...
Sonra cocuklar cocuklar diye aglarsin....
.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
SerkanYazgan.
18-07-2014, 11:58
Alper Abi hamas suçlu fakat israilinde bu kadar acımasız olmaması gerekiyor. Bazı şeyler yenilir yutulur cinsten değil, filistin halkı BM nin okuluna sığınıyor ve İsrail oraya bomba yağdırıyor tamam içinde hamastan olanlar karışıyor fakat bu sorun savaşla çözülecek gibi değil. Müslüman ülkeler cahil olduğu kadarda cesaretli böyle giderse ya filistinin ya israilin silinmesi lazım ordan.
ahmet_xy
18-07-2014, 11:59
en son gelen din islam ama cehaletin en yoğun olduğu ülkelerde müslüman ülkeler. Neden? Ülkeyi dinle yönetmeye çalıştıkları için. Aynı topraklarda filistin ne zaman kuruldu israiloğulları ne zaman geldi. Filistindeki halk ne durumda israiller ne durumda. Sen bi *** yapma bütün geçmişin boyunca din vasıtasıyla halkını süründür ondan sonra birileri aynı topraklara savaştan kaçarak yerleşsin sende para alarak kabul et. O parayı da ye hiç gelişme. O yerleşen Musevilere de bunlar yahudi diye kaçırmak için saldır ondan sonra tepene bindiği zamanda ölen çocukların resimlerini paylaş. Ulan kimsede sesini çıkarmıyor Hamasta ortada fol yumurta yokken 3 tane musevi genci parçalayarak öldürdü. Onlar insan değil miydi. Mike tyson denen herife egemen bağış saldırırsa sonucu ne olusa aynısı oluo şu anda. Filistin halkını Hamas öldürüyor. İsrailliler değil. Saldırdıktan sonra halkın arasına karışmaya çalıştıklarını için.
alper yazdıklarının hepsine imzamı atarım ama o öldürülen 3 genç konusunda katılmıyorum. o gençleri hamas ben öldürdüm diye açıklama yapmadı. bence onları mossad öldürdü, sırf saldırıya bahane bulmak için. aynı 11 eylülde yapıldığı gibi ;)
bu arada hamas da suçlu. onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil.
kelalper
18-07-2014, 11:59
konsolosu sınır dışı edemezsin. Sadece irtibarı kesersin ülkede o nedenle konsolosu geri çeker. Hangi konsolosluğa girersen o ülkenin topraklarına giriyorsun sayılır.Havalimanına giren uçağa hop diye ayak basamazsın aynı şekilde gemiyede adam çıkaramazsın. O bayrak orada asılı olduğu sürece orası ülkenin toprağıdır. Suriye hükümeti neden türk konsolosluğuna dokunmuyor tayyibe bu kadar tersoyken. Konsoloslukta hala çalışanlar var. Sadece suriye irtibatı kesti. O kadar.
Büyük bir içtenlikle katılıyorum.
En basitinden bir hükümetin (Hamas) askeri gücünün yeri sivillerin oturduğu binaların altı olmamalı. Resmen gel bana ulaşmak için benim sivil vatandaşımı öldür diyor.
Bugüne dek Filistin için İsrail'e karşı direniş gösterebilen, İsrail'in tehdit olarak gördüğü, Filistindeki direniş cephelerini destekleyen tek ülke Suriye idi, başka hiç bir ülkenin İsrail'e söz söylemeye cesareti yoktu. Bunun üzerine başbakanımızın da büyük desteğiyle 3 yıldır Suriye'ye Suriye ile alakası olmayan yüz binlerce terörist sokuldu ve Suriye halkı katledildi, Suriye devleti zayıflatıldı. Bunların sonucunda şimdi İsrail istediği gibi at oynatıyor Ortadoğu'da.
Hiç bir Allah'ın kulu İsrail'e tek laf edemez, birileri ancak "one minute" der, ertesi gün İsrail'le iş birliği yapmaya devam eder.
Kim kimi kandırıyor arkadaş? erkekçe çıkıp 3 yıldır Suriye hakkında yaptırdığım bütün haberler yalandı, medya sizi kandırdı, ben İsrail'in önündeki tehditleri kaldırmak için "Suriye'ye demokrasi" bahanesiyle ABD ve İsrail ile işbirliği yaptım, sizi de 3 yıldır çok da güzel kandırdım derse belki mertliğinden dolayı gelecek seçim oy veririm kendisine.
Üzerinde ağır ambargolar olan Filistin'in can damarı olan Gazze tünellerini suyla dolduran ABD ve İsrail maşası Mursi'ye kardeşim deyip Rabia diye ağlayanlar gelmiş bana Filistinci olmuş.
Drahte çok doğru söylüyor, bunlar bu kafayla devam ettikçe filistin DÜMDÜZ olur, nice bebeler ölür.
rebeloghy
18-07-2014, 12:06
Alper Abi hamas suçlu fakat israilinde bu kadar acımasız olmaması gerekiyor. Bazı şeyler yenilir yutulur cinsten değil, filistin halkı BM nin okuluna sığınıyor ve İsrail oraya bomba yağdırıyor tamam içinde hamastan olanlar karışıyor fakat bu sorun savaşla çözülecek gibi değil. Müslüman ülkeler cahil olduğu kadarda cesaretli böyle giderse ya filistinin ya israilin silinmesi lazım ordan.
Serkan bu konuda tam olarak katılmıyorum sana. Biz PKK konusunda aynı acımasızlıkta olabilsek 10 sene önce 20 sene önce biterdi.. Bir bölgede faaliyet gösteren örgüt varsa oraya ölüm yağdırırsın , halka da uyarı yaparsın orayı terk edin yada siz de örgüte karşı mücadele edin. Ölecez diye korkmayın zaten öleceksiniz biz saldırınca dersin. O örgüt biter..
Acıyan , acınacak hale düşer. :rolleyes:
SerkanYazgan.
18-07-2014, 12:09
Pkk yada hamas vurmayla bitecek örgütler olsaydı 2 güne bitirirlerdi. Binlerce insan evinden toprağından zorla göç ettirildi ama değişen birşey olmadı hatta dahada kötü oldu. Ayrıca sivil bir halk silahlı ve istihbaratı olan bir örgüte karşı nasıl karşı çıkabilir içleri evlat acısı doluyken kime kinlenir?
halilcakir
18-07-2014, 12:12
Şu yanlış bina önü protesto işi doğrumu gerçekten?
Doğruysa zaten var ya "bilmem ne parkına dinozor getirelimmi" sorusuna verilen cevaplar daha bir anlam kazanıyor.
kelalper
18-07-2014, 12:12
alper yazdıklarının hepsine imzamı atarım ama o öldürülen 3 genç konusunda katılmıyorum. o gençleri hamas ben öldürdüm diye açıklama yapmadı. bence onları mossad öldürdü, sırf saldırıya bahane bulmak için. aynı 11 eylülde yapıldığı gibi ;)
bu arada hamas da suçlu. onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil.
ya bırak allasen çocukların yanında en son hamas üyesi hatun görülmüş. İsimleri dahi var hatunların. Çocukları kafalayıp öldürmüşler. Yaw bırakın film senaryolarını. İsrail girmek istese girer daha önce sebepsiz girmedi mi. Saldırmadı mı. Yaw ateşkes ilan edilmiş Mısırın isteği ile. Hamas hoop 2 saat sonra gene roket yollamış israile. Yaw ben diorum gene iyi kendine hakim oluo israil. Ben olsam bana bu kadar sıkıntı yaratan problemi kökünden temizlerim. Tansu Çillerin yaptığı gibi. PKK diye bi sorun kalmamıştı kafasını kaldıranı indiriodu. Filistin i işgal ederim halka da söylerim artık benim halkımsınız aranızdaki pislikleri çıkarın temizleyelim beraberce kardeş kardeş yaşayalım yoksa sizinde canınız yanar diye. Nooldu hoop diyarbakır vs daki pkklıların hepsi ırak a kaçtı halk baskısı yüzünden. Sen evine sığınan katil akrabanı saklar mısın yoksa ailene zarar gelmemesi için kapı dışarı mı edersin. Aynı şey.
ya bırak allasen çocukların yanında en son hamas üyesi hatun görülmüş. İsimleri dahi var hatunların. Çocukları kafalayıp öldürmüşler. Yaw bırakın film senaryolarını. İsrail girmek istese girer daha önce sebepsiz girmedi mi. Saldırmadı mı. Yaw ateşkes ilan edilmiş Mısırın isteği ile. Hamas hoop 2 saat sonra gene roket yollamış israile. Yaw ben diorum gene iyi kendine hakim oluo israil. Ben olsam bana bu kadar sıkıntı yaratan problemi kökünden temizlerim. Tansu Çillerin yaptığı gibi. PKK diye bi sorun kalmamıştı kafasını kaldıranı indiriodu. Filistin i işgal ederim halka da söylerim artık benim halkımsınız aranızdaki pislikleri çıkarın temizleyelim beraberce kardeş kardeş yaşayalım yoksa sizinde canınız yanar diye. Nooldu hoop diyarbakır vs daki pkklıların hepsi ırak a kaçtı halk baskısı yüzünden. Sen evine sığınan katil akrabanı saklar mısın yoksa ailene zarar gelmemesi için kapı dışarı mı edersin. Aynı şey.
:nokta::nokta::bravo:
LnchCntrl
18-07-2014, 12:51
Bir tek çocuğun kadının ve erkeğin, hiç bir masumun veya masum olmayanın canı yanmasın istiyorum..
Çoğu kez bu kirli savaşlar bitsin dedim ne yani askerimizi şehit eden pkk lı yaptığı yanına kar mı kalsın dediler. Ben hiç bir anne ağlasın istemiyorum. hiç düşündünüz mü gece uykusuna dalmış annenin kapısına oğlunun cenazesinin geldiğini bi kere düşünün.
artık asma kesme bitsin istiyorum. kimse ölümü hak etmez. HİÇ KİMSE .
Yukarda yazılanlarada sonuna kadar katılıyorum cidden neden konsolosluk ? O adamlar mı çıkardı savaşı farzetki orda öldürdük onları elimize ne geçecek savaşın önünü kesmek istersen daha iyi birşeyler mi yaptık ??
Geleyim din konusuna, bunu müslümanlıkla sınırlandırmak yanlış olur. Tüm dinler için konuşuyorum cehaletin ve göz boyamanın merkezi oldular.. Yazık.. Allah'a gönülden bağlı Hz. Muhammed gönülden anlamış hiçbir insan insan öldürmez. ister anlayın. ister bildiklerinizi okumaya devam edin.
İsrail'den flaş 'Türkiye' kararı - Hürriyet DÜNYA (http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26837383.asp)
PROMINENT
18-07-2014, 13:10
musuldaki 49 türk içinde
......................................
sabirlar diliyorum
orada katledilen türkmen ve ıraqlılar içinde. bu güzel kardeşlerimizi mersine de bekleriz. oradan kalkan gemiler de jet yakıtlarının tanışanmasına sebeb olanlarla birlikte engellenmesini. erdoğanların şakır şakır iraile iş yapan gemilerini de.
:icon_tup: Güzel yazmışsın abi.
yilmazcatalbas
18-07-2014, 14:09
Bir tek çocuğun kadının ve erkeğin, hiç bir masumun veya masum olmayanın canı yanmasın istiyorum..
Çoğu kez bu kirli savaşlar bitsin dedim ne yani askerimizi şehit eden pkk lı yaptığı yanına kar mı kalsın dediler. Ben hiç bir anne ağlasın istemiyorum. hiç düşündünüz mü gece uykusuna dalmış annenin kapısına oğlunun cenazesinin geldiğini bi kere düşünün.
artık asma kesme bitsin istiyorum. kimse ölümü hak etmez. HİÇ KİMSE .
Yukarda yazılanlarada sonuna kadar katılıyorum cidden neden konsolosluk ? O adamlar mı çıkardı savaşı farzetki orda öldürdük onları elimize ne geçecek savaşın önünü kesmek istersen daha iyi birşeyler mi yaptık ??
Geleyim din konusuna, bunu müslümanlıkla sınırlandırmak yanlış olur. Tüm dinler için konuşuyorum cehaletin ve göz boyamanın merkezi oldular.. Yazık.. Allah'a gönülden bağlı Hz. Muhammed gönülden anlamış hiçbir insan insan öldürmez. ister anlayın. ister bildiklerinizi okumaya devam edin.
Hay ağzın bal yesin ne güzel söylemişsin... Din konusunda da artık herkes birşeyler yapıp din yapısının arkasına saklanıyor. Her suç, her hata bununla gizleniyor. Onlar farketmeden arkasına saklandıkları din'e karşı da bi antipati oluşturuyor.
İşin aslı: Dinle bağdaştırmaya gerek yok nerede insan hakları? Nerede modernlik? Nerede yaşam hakkı?
ErkanCanS
18-07-2014, 14:51
Abi iyi güzel söylüyorsunda hamas dediğin kim ? yada saddam kimdi usame bin laden kimdi ?
İsrail soykırım yapmaya hazırlanıyor şu anda tüm dünya ayağa kalksada bunu engelleyemez ama insanların inançlarını sömürerek iktidarda olan muhterem devlet büyüklerimiz hiç değilse göstermelik bi atar gider olayına girseydi bizde belki kendimizi kandırırdık ve ne yazikki şu da ortaya çıktı bizim halkımızda insanlığını kaybetmeye başlamış artık. siyasi sebeplerden dolayı bazısı mısıra , bazısı gezi parkında ölene yaralanana , bazıları çindeki suriyedeki ıraktaki türklere bazı kesimde filistindeki müslümanlara üzülmüyor tepkisiz kalıyor.
abd geldi senin ülkene girdi kardeş kardeş yaşayalım dedi kabul edermisin?
hamasın israil için çalışmadığını nerden biliyorsun?
adeletmi bu? adamlar kendilerini çıplak elleriyle savunuyorlar füzelere karşı.
crazydog
18-07-2014, 15:01
Tek üzüntüm orada sebepsiz yere ölen masum çocuklara
kelalper
18-07-2014, 15:03
abd geldi senin ülkene girdi kardeş kardeş yaşayalım dedi kabul edermisin?
hamasın israil için çalışmadığını nerden biliyorsun?
adeletmi bu? adamlar kendilerini çıplak elleriyle savunuyorlar füzelere karşı.
çıplak elle mi savunuyolar. Hahaha füzeleri de zaten sapanla atıolar israile. İnanç komik olma.
Soyları kurur inşallah pisliklerin lanetli millet
çıplak elle mi savunuyolar. Hahaha füzeleri de zaten sapanla atıolar israile. İnanç komik olma.
ne füzesi ya? adamların neyi var? hamasın bi füzesi israilin bi taşına geldi diye bu olaylar oluyor. hamasa füzeyi veren kim? yine israil. amaç belli; hamas israili güya vuracak bunuda bahane edip filistine giricekler.
hiçmi resimleri görmüyosun ya?
iftar saatinde kafası parçalanmış yaşlı kadın
ölen çocuklar, parçalanmış vücutlar. görmüyomusun bunları?
israili haklı bulanları gerçekten komik buluyorum.
Allahın kitabında bile bu şerefsizlerin laneti pisliği yazarken hemde.
Hamas acaba başka bir yerden mi çıkma ? Siz bu adamların minareyi çalarken kılıfını uydurmadığını hiç gördünüz mü ?
kelalper
18-07-2014, 15:14
ne füzesi ya? adamların neyi var? hamasın bi füzesi israilin bi taşına geldi diye bu olaylar oluyor. hamasa füzeyi veren kim? yine israil. amaç belli; hamas israili güya vuracak bunuda bahane edip filistine giricekler.
hiçmi resimleri görmüyosun ya?
iftar saatinde kafası parçalanmış yaşlı kadın
ölen çocuklar, parçalanmış vücutlar. görmüyomusun bunları?
yaw arkadaş kafayı mı yedin iftar vakti miftar vakti ne fark eder. Ben israilin yaptığı meşrudur demiyorum. Ama israil gibi ülkenin vatandaşına saldırıp öldürürsen adamda sana bunu yapar. Evet hamasta silah yok o yüzden tankları geri çekti israil askeri de köprüyü geçerken düştü öldü. Tek taraflı bakmayın olaya diyorum. Sen bana saldırırsan sonucu ne olursa savaşta da aynısı oluyor. Bu demek değilki israil doğru yapıo.
kelalper
18-07-2014, 15:26
yaw hep kıyılan müslümanlar diosunuzda kıyanlarda müslümanlar.
MaNiSaLı
18-07-2014, 15:28
Siyonizmin amk !!!
Bunların altında Siyonazist akıl var ve bu akıl INGILIZ AKLININ VE ABD DERİN AKLININ ortaya çıkma durumudur !!!
Herşey ONLARIN TALMUD KİTABI nda yazanlara çıkıyor ...
Bknz.Google'dan TALMUD ILK EMIRLERI !!!
Ozaman herseyi daha iyi çözümler siniz arkadaşlar!!!
Lanetli kavim bunlar ...
Size insan değilsiniz diyen TALMUD HAKLI ÇIKAR bunlara vicdan gösterirseniz
Bunlar TALMUD emrine göre hareket ederler ve BiZE GOYiM derler kabul ederseniz ???
Hepinize saygılar ...
Başçalan israile tavır düşünmüş, "Ben görevde olduğum müddetçe İsrail'le olumlu bir şey düşünmem mümkün değil."
her şey düşüncede, sözde. tek derdi İslam dünyası, tek derdi cuma namazında çıktığı görülsün diye açıklama yapmak, bla bla bla..
sen konsolosluk önünde fiilen eylem yapsan ne olur? adam düşünüyor, düşünceyi harekete geçirmeye ne gerek var?
Hamas israili çok kışkırtıyor gibime geliyor. Dünya bu yğzden sesini çıkarmıyor. Birleşmiş milletler bile ateşkesden sonra attığı füzeler için haması suçlu ilan etmedimi.
Kusıra bakmayın ama israilin hamasa yaptığını biz pkk ya yapamadık. Bir de israil neden hamasa saldırıyor? 3 genci fikistinliler tarafından öldürüldüğü için.
İsrail 3 genci için filistini yerle bir ediyor biz ölen o kadar mehmetçik için cudiyi bile yerle bir edemedik.
Hani diyorsunuz ya israil korkak diye ah diyorum şu israildeki cesaretin %10 u bizde olsaydı kim bilir neler olurdu.
Hamas hangi teknolojisine güveniyorda füze atıyor? O füzeler topraga inmeden habada israil tarafından imha ediliyor. Bu kışkırtmaktır. Zamanında sattılar vatan topraklarını başlarına ne geliyor şuan.
Bizde satıyoruz bolca vatan toprağı. Kanla kazandıklarımızı parayla satarsak sonumuz hamas olacak.
kelalper
18-07-2014, 15:34
arkadaş tarih okusanız neyin ne olduğunu anlayacaksınız.
yaw arkadaş kafayı mı yedin iftar vakti miftar vakti ne fark eder. Ben israilin yaptığı meşrudur demiyorum. Ama israil gibi ülkenin vatandaşına saldırıp öldürürsen adamda sana bunu yapar. Evet hamasta silah yok o yüzden tankları geri çekti israil askeri de köprüyü geçerken düştü öldü. Tek taraflı bakmayın olaya diyorum. Sen bana saldırırsan sonucu ne olursa savaşta da aynısı oluyor. Bu demek değilki israil doğru yapıo.
israil gibi ülke dediğin ne? güç manyağı olmuş, paranın kölesi olmuş, kendi topraklarına sığmadığı için ülke çapını genişletmeye çalışan terörist bir ülke.
adamların derdi kafalarına düşen misket kadar füze değil filistini kendi topraklarına katmak. daha yenin arkasından hangi ideolijiyi savunuyorsun?
ortada saldıran tek taraf var, hamasta israilin tarafında, israilin sözde haklı sebebi oluyorlar.
Ogulcan.O
18-07-2014, 15:36
Bende bizim halkı çözemiyorum Arapların , osmanlıdan cumhuriyet tarihine kadar bize yaptıkları ihanetler , Filistinin şerefsiz Pkk kamplarını beslemesi ne çabuk unutuluyor he bu demek değilki İsraili haklı buluyorum asla şerefsizlerin yaptığı zalimlik gel gelelim İşid telafere girerken TÜRKMEN ler evlerinden sürülüp katledilirken ben niye bu tepkiyi göremiyorum niye sezemiyorum bu milletten yazık !
Karabağda Türkler katledilirken adeviye meydanın da gösteri yapan arap göreniniz varmı , kerkükde Türkmen katliamı yapılırken sokaklara dökülen filistinli gören varmı , Doğu Türkistanda Türklere en büyük vahşet uygulanırken müslüman kardeşlerden tek bir cümle duyan varmı , KKTC yi tanıyan arap ülkelerini bana biriniz gösterebilirmi ? Söz konusu TÜRK olunca müslüman kardeşliği yalan oluyor nedense
PROMINENT
18-07-2014, 15:52
malatyadaki füze radar sistemi neye yarıyor ? şu an kimin için çalışıyor bilen varmı ?
Hamas israili çok kışkırtıyor gibime geliyor. Dünya bu yğzden sesini çıkarmıyor. Birleşmiş milletler bile ateşkesden sonra attığı füzeler için haması suçlu ilan etmedimi.
Kusıra bakmayın ama israilin hamasa yaptığını biz pkk ya yapamadık. Bir de israil neden hamasa saldırıyor? 3 genci fikistinliler tarafından öldürüldüğü için.
İsrail 3 genci için filistini yerle bir ediyor biz ölen o kadar mehmetçik için cudiyi bile yerle bir edemedik.
Hani diyorsunuz ya israil korkak diye ah diyorum şu israildeki cesaretin %10 u bizde olsaydı kim bilir neler olurdu.
Hamas hangi teknolojisine güveniyorda füze atıyor? O füzeler topraga inmeden habada israil tarafından imha ediliyor. Bu kışkırtmaktır. Zamanında sattılar vatan topraklarını başlarına ne geliyor şuan.
Bizde satıyoruz bolca vatan toprağı. Kanla kazandıklarımızı parayla satarsak sonumuz hamas olacak.
İmza olmuş. :icon_tup:
aodabasi
18-07-2014, 16:07
İsrail Askerleri Mescid-i Aksa'ya Girdi (http://www.sondakika.com/haber/haber-israil-askerleri-mescid-i-aksa-ya-girdi-6276107/)
yahu orasi bizim sirket konsolosluk bir arka bina!
A blok, yanlis yeri tasliyorlar:(
BurakOzdemir
18-07-2014, 16:23
ALLAH müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
ama bunu söylemeden geçemicem.
IŞID denen örgüt Türkmen kardeşlerimize soykırım uyguladı ve devam ederken buraya tek konu açılmadı.
one minute dendi diye herkes gazzeyle ilgili baya duyarlı olmuş.
aynı tepkilerinizi türkmen kardeşlerimizde görmek isterdim. belki yaptınız ama burda yapılan gibi yapmadınız olsaydı hakkını verirdik.
Tutarsızlık tepeden tırnağa imam osurursa cemaat sıçarmış öylede oluyor!
Ahahah konsolosluk yerine başka yerimi taşlamışlar. Abi çok komik değil mi ya ahahahaha
Ha bide kola içiyor muyuz içmiyor muyuz napiyoruz şimdi? Coca cola içmeyerek israili yıkacakmıyız? Böcekte varmış hem içinde.
signomis
18-07-2014, 16:39
'İsrail protestolarında yanlış binaya taş atıyorsunuz' - Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/-israil-protestolarinda-yanlis-gundem-1913789/)
mimarsertac
18-07-2014, 16:49
Hem yanlış yer hemde heykeli kırmak neden onuda anlamadım. Hepimiz üzülüyoruz olanlara ama bilinçli hareket hiç yok. Biri bir şey diyor herkes hurra oraya koşuyor.
Heykelin de israil ile hiç alakasi yok.
Başka bir kurumun saniyorum
tolga_55
18-07-2014, 16:52
Mısır nerede? İran ? suudiler? alayı o. çocukları bunların işte bide müslümanız derler kodumun çocukları
Ogulcan.O
18-07-2014, 16:54
Heykelin de israil ile hiç alakasi yok.
Başka bir kurumun saniyorum
Yok abi Yapı Kredi Bankasının Akdeniz Heykeli
Emre Ekrem
18-07-2014, 17:00
Bu arada, israil e ait markalar, banka vs vs bilen ve bu ürünleri evinde bulunduran bir çok kişi var, hatta bilerek veya bilmeyerek şu an bu post altına yazı yazan arkadaşlar mevcut, lanet okumaktan bir adım öteye geçmek lazım ayrıca, gözümüzün önünde yıllarca soykırım gören bir çok Turk toplumunun göz ardı edilmesini hayretle seyrediyorum. Yapılanlar öncelikle INSANLIK suçudur.
Ha bide kola içiyor muyuz içmiyor muyuz napiyoruz şimdi? Coca cola içmeyerek israili yıkacakmıyız? Böcekte varmış hem içinde.
bu mesajı görünce tekrar yazıyım dedim :cool:
doğru diyosun valla ama son kısımın için nacizane fikrim herzamanki gibi olay bitip üstünden 10 gün gecince kimsenin umrumda olmuyor mesela varmı gezi olaylarından kalan starbucksa veya madyoya gitmeyen y
Barkoddan yola çıkamassınız çünkü verildiği ülkenin kodunu alır üretimi ıvır zıvırı burda doğal olarak 869 Türkiyenin kodu zaten Örnke. şuan elimdeki marlboroda 869'la başlıyor
Etiket” olarak nitelendirilen ilk 2 basamak (bazen 3) barkodun verildiği ülkeyi gösterir. Fakat, bu “etiket” size ürünün hangi ülkede üretildiğini belirtmez
Alakasiz heykel de kaynadi arada..
Mutlu Değerli
18-07-2014, 17:22
Belirli bi sistem üzerine oturtulmuş devlet oyunları bunlar... Amaç ve sonuç hep paraya dayalı, toprak kazanmaya dayalı.
Kendi düşen ağlamaz derler yaa Müslüman devletler içinde bunu diyorum. Cahiller, dinle devlet yönetmeye çalışıyorlar. Dine aykırı bişey devlete kanun oluyor, yanlış yaptınmı cezalandırılıyosun filan... Diger ülkelerde gizli güçler veya üst güçlerde kafa zehir, hep nasıl kışkırtırızda savaş çıkartırız ?, nasıl bişey yapmalıyızki devamında kendimizi masum gösterelim... gibi düşüncelerle bu oyun oynanıyor.
Bu kafayla devam edildiği sürece bu oyunlar hep oynanır. Niye kimsenin sesi çıkmıyorda tee okyanus ötesindeki ülkeler tavır koyuyor ? Bu oyuna dahil degillerde ondan. Türkiyede bu oyunun içinde. Allah sonumuzu hayretsin... (Başbakan arada bir tavır koyuyormuş gibi yapsada icraat yok ortada.)
İsrail'in yok olacağı bazı hadislerde, kitabımızda ve Tevratta yazıyor, ben inançlı biri olarak hep buna güveniyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir hadis-i şerif: “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır, diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyruluyor. (Sahih-i Müslim, Kitab-ul Fiten H. 2239).
İsrail oğullarının, kıyamet kopmadan önce, kendilerine son defa verilen ‘iktidarı’ (devlet olma) şansını kötüye kullanacakları, bölgede fesat ve bozgunculuk çıkaracakları, sonuçta da tüm insanlığın onayı ile kozmik bir imhaya uğratılacakları haber veriliyor. Adeta, insanlığın, beşerin bünyesini sarmış kanserli hücrelerin temizlenmesi gibi insanlık vücudunun bu habis hücrelerden temizleneceği haber veriliyor.
İsra suresi
“(Ey İsrail oğulları, birinci helakinizden, yani Nebukadnezar ve Romalıların sizi yurtlarınızdan sürüp çıkarmasından ) Sonra, onlara karşı size tekrar egemenlik (devlet) verdik. Mallar ve çocuklarla sizi güçlendirdik; sayınızı daha da çoğalttık. Eğer iyi ve dostça davranırsanız iyilik ve dostluk bulursunuz. Kötülük yaparsanız yine kendinize yapmış olursunuz. Son (iki bozgunculuktan sonuncusu) bozgunculuğun zamanı gelince, yüzünüzü kara etsinler, daha önce girdikleri gibi yine mescide (Beyt-i Makdis’e) girsinler ve ellerine geçirdikleri her şeyi yerle bir etsinler diye (üzerinize yine düşmanlarınızı gönderiz.)” (İsra, 6-7)
turbo&quattro
18-07-2014, 17:25
Burada konu hala dusurulen ucak hatta Obama birazdan canli yayina cikacak. Katliam ile ilgili bir tane haber yok kanallarda.
Bende bizim halkı çözemiyorum Arapların , osmanlıdan cumhuriyet tarihine kadar bize yaptıkları ihanetler , Filistinin şerefsiz Pkk kamplarını beslemesi ne çabuk unutuluyor he bu demek değilki İsraili haklı buluyorum asla şerefsizlerin yaptığı zalimlik gel gelelim İşid telafere girerken TÜRKMEN ler evlerinden sürülüp katledilirken ben niye bu tepkiyi göremiyorum niye sezemiyorum bu milletten yazık !
Karabağda Türkler katledilirken adeviye meydanın da gösteri yapan arap göreniniz varmı , kerkükde Türkmen katliamı yapılırken sokaklara dökülen filistinli gören varmı , Doğu Türkistanda Türklere en büyük vahşet uygulanırken müslüman kardeşlerden tek bir cümle duyan varmı , KKTC yi tanıyan arap ülkelerini bana biriniz gösterebilirmi ? Söz konusu TÜRK olunca müslüman kardeşliği yalan oluyor nedense
Bizde bu arap meraki buyudukce daha neler goruruz neler. Umarim o turkmenlere acik acik arap degillerdi zaten bosverin dediklerinzamanlari gormeyiz. Yakinda bu kafayla zaten 1000 senedir kaynastik biz arabiz derler. Bize cok destek olduklari icin anasini satayim zamaninda araplar, sanki suriyeliler pkk ile mucadelede ayagimixa celme takmamis her sehit haberinde gidip meydanlarda eylem yapmislar gibi, aynisi filistin icinde gecerli biz her atesim var diyene korukle gidiyoruz musluman olmalari yeter. Libyaya misira suriyeye filistine irakin islerine karismaya calismadik mi ? Bize ne ?
Allahin yahudileri gelip sen pkkyla mucadele edince cikip senin konsoloslugunun onunde eylem yapsa pkkya el altindan destek verse naparsin ? Adamlar 3 vatandasini oldurdu dile bak dumduz ediyorlar ulkeyi. Biz 49 vatandasimiz kacirildi gikimiz cikti mi ? E ne o zaman bu filistin sevdasi senin kendi vatandasin icin bu kadar eylem yaptin mi acaba ? Almanlar adamlarin konsoloslugu bile degil siemensin iscileri rehil diye ozel harekatla operasyon yapip kurtardilar. Bizim iraktaki topraklarimiz isgal edildi bizim ankitlar anca ramazanda isid denen adilerden rahmet dileyip birakmasini istesinler vatandaslarimizi.
BimmerM3
18-07-2014, 17:39
Yaşananları şiddetle kınıyorum. İsrail bir kez daha insanlıktan nasibini almadığını göstermiştir. Bu zulme maruz kalan gayrimüslim bir ülke olsa da bu caniliği kınardım. Birey olarak üstümüze düşeni yapmalıyız fakat devlet başkanları ellerinden gelenin fazlasını yapmalılar artık.
halilcakir
18-07-2014, 17:47
Puhahahahahahah :D
işte milletimizin ne kadar kolay gaza getirilebildiğinin kanıtıdır yanlış yer taşlaması
adam lan ora bizim ofis dedi ya resmen :D:D:D
dahada kimse bana böyle toplumsal olaylarda gaza gelinmedi yada kullanılmadık falan demesin
biz müslümanlar bu örnekde olduğu gibi bu kadar kolay kandırılabildikten sonra daha bize neler ederler neler...
Allah zulm edenin belasını versin mazlumu korusun.Dini ırkı yaşı cinsiyeti ideolojisi kaşı gözü hiçbirşeyi farketmez.
Bugun ofis gittim kapi önü karışık. Bir an once isimi halledip çıktım.
Protestoya, gosteriye hiç lafım yok. Sadece biraz daha akıllı olmak lazım.
BEEPower
18-07-2014, 18:16
Klavyenin başına geçen tarıhci kesilmiş maşallah. devam.
Bizde bu arap meraki buyudukce daha neler goruruz neler. Umarim o turkmenlere acik acik arap degillerdi zaten bosverin dediklerinzamanlari gormeyiz. Yakinda bu kafayla zaten 1000 senedir kaynastik biz arabiz derler. Bize cok destek olduklari icin anasini satayim zamaninda araplar, sanki suriyeliler pkk ile mucadelede ayagimixa celme takmamis her sehit haberinde gidip meydanlarda eylem yapmislar gibi, aynisi filistin icinde gecerli biz her atesim var diyene korukle gidiyoruz musluman olmalari yeter. Libyaya misira suriyeye filistine irakin islerine karismaya calismadik mi ? Bize ne ?
Allahin yahudileri gelip sen pkkyla mucadele edince cikip senin konsoloslugunun onunde eylem yapsa pkkya el altindan destek verse naparsin ? Adamlar 3 vatandasini oldurdu dile bak dumduz ediyorlar ulkeyi. Biz 49 vatandasimiz kacirildi gikimiz cikti mi ? E ne o zaman bu filistin sevdasi senin kendi vatandasin icin bu kadar eylem yaptin mi acaba ? Almanlar adamlarin konsoloslugu bile degil siemensin iscileri rehil diye ozel harekatla operasyon yapip kurtardilar. Bizim iraktaki topraklarimiz isgal edildi bizim ankitlar anca ramazanda isid denen adilerden rahmet dileyip birakmasini istesinler vatandaslarimizi.
Arap merakı yok orda. İnsan ölüyor çocuk ölüyor. Hala empati yapıyorsun. Sen Filistin ile pkk birmi tutuyorsun . Yazacak çok şey varda bi yazıya bakmak lazım yazımı diye birde yazana bakmak lazım .......
https://pbs.twimg.com/media/BsIc_jCIYAAgVQp.jpg:large
yilmazcatalbas
18-07-2014, 18:44
Ya buradaki bazı postları okuyunca kanım dondu resmen. Orada ölenler hep insan ve bu insanların çoğu gerçekten mazlum ne olduğunu bile bilmeyen insanlar.
Hepsini geçtim burada milletin tarih bilgisine atıp tutanlar bu konudaki Hadis'lere, Ayet'lere de bir göz atsın !
Bu kola icmeyerek protesto eden arkadaslar, Turkiye'nin disaridan yapilan askeri malzeme ve teknoloji tedariginde, ABD den sonra 2. sirada Israilin geldigini biliyor degil mi?
Hani basbakana gore iliskiler mavi marmaradan beri "sifirlanmis" durumda ama, daha bu sene ya da gecen sene Israil tarafindan tank modernizasyonu yapildi..
:soru:
Arap merakı yok orda. İnsan ölüyor çocuk ölüyor. Hala empati yapıyorsun. Sen Filistin ile pkk birmi tutuyorsun . Yazacak çok şey varda bi yazıya bakmak lazım yazımı diye birde yazana bakmak lazım .......
https://pbs.twimg.com/media/BsIc_jCIYAAgVQp.jpg:large
Ben israilin yaptigi zuluma yapsin hakli mi demisim yoksa bizim milletimizin verdigi tepkinin oncelik sirasinin yanlis olduguna mi dikkat cekmisim ? Israile olan tepkime monilden acele yazdigim icin tam deginememis olabilirim. Aynen dedigin gibi yazana da bakmak lazim sen direk onyargiyla yaklastigin icin bende sana kisaca boyle cevap veriyorum. Yoksa benim filistin bombalanirken muhammed oldu bilmem ne salak salak tezahurat yapan israillileri savunmam mumkun degil.
Tufan Job34
18-07-2014, 18:53
allah filistindeki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
thedevil
18-07-2014, 18:55
Bu ülkede yaşayan ve İsrail haklı ıvır zıvır diyenler ya yahudi ya da göttür...
Ben olsam götü tercih ederdim....
:soru:
Ben israilin yaptigi zuluma yapsin hakli mi demisim yoksa bizim milletimizin verdigi tepkinin oncelik sirasinin yanlis olduguna mi dikkat cekmisim ? Israile olan tepkime monilden acele yazdigim icin tam deginememis olabilirim. Aynen dedigin gibi yazana da bakmak lazim sen direk onyargiyla yaklastigin icin bende sana kisaca boyle cevap veriyorum. Yoksa benim filistin bombalanirken muhammed oldu bilmem ne salak salak tezahurat yapan israillileri savunmam mumkun degil.
Bak diyorum ki masum insan ölüyor çocuklar ölüyor sen hala milletin verdiği tepkinin önceliğinden vsden bahsediyorsun. Neyin öncelik olup olmayacağına senmi karar vereceksin. Kimsin sen ?
Yiğit G.
18-07-2014, 19:12
Bak diyorum ki masum insan ölüyor çocuklar ölüyor sen hala milletin verdiği tepkinin önceliğinden vsden bahsediyorsun. Neyin öncelik olup olmayacağına senmi karar vereceksin. Kimsin sen ?
İsrail de de insanlar ölmüştü , cocuklar ölmüştü canlı bombalar patladıgında.. Aynı tepkiyi israilde ölenler için verdinmi ? Verdiysen eyw.. vermediysen 2 kere düşün... Ayrıca israil i boykot eden arkadaşlar öncelikle bu işe facebook larını kapayarak baslayabilirler.Zira facebook bir yahudinin ve israil e hizmet ediyor.
BEEPower
18-07-2014, 19:25
İsrail de de insanlar ölmüştü , cocuklar ölmüştü canlı bombalar patladıgında.. Aynı tepkiyi israilde ölenler için verdinmi ? Verdiysen eyw.. vermediysen 2 kere düşün... Ayrıca israil i boykot eden arkadaşlar öncelikle bu işe facebook larını kapayarak baslayabilirler.Zira facebook bir yahudinin ve israil e hizmet ediyor.
Sanırım yahudulere karşi bir zaafiniz var . Senelerdir Abluka altinda yemeği suyu vs hiçbirşeyi olmayan bir milletten bahıs ediyoruz burda Ve o insanlar Oruçlu ölüyorlar. Bombaların altında Oruç tutuyorlar ? Ya sen napıyorsun ey güzel adam Burda bana yahudi bir piç e üzüldünmü Diyorsun ?
GELELİM ONCA ŞEHİT VERDİK NERDEYDİNİZ DİYENLERE . ....
E-5 Karayolu (http://www.aktifhaber.com/e-5-karayolunu-kapatip-teroru-lanetlediler-509207h.htm)
En öndeki bmw e36 34 fk 528 plakalı araç Benimdir Ve organizasyon bana aittir. Sene 2011 - 26 şehit verdigimizde lanet konvoyu . Bizim elimizden gelen bukadar .
Konu kitlenecek arkadaslar.
BEEPower
18-07-2014, 19:26
Ve herne hikmetse Bu bombalar Zülümler hep Ramazan ayına Denk geliyor .