PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : white typer vs redsun mrs

cakaragol
20-07-2014, 03:40
hmtH8TtYtSc http://m.youtube.com/watch?v=hmtH8TtYtSc

SerkanÇakır
20-07-2014, 03:46
Her 2 Araçada Maşallah Abı Typer Bi Başka gidiyor ..

GünAY'
20-07-2014, 04:18
Maşallah sesi yeter

ArMy
20-07-2014, 11:12
Maşallah her iki araca da..Uzunda MeganeRs yetişmeye başlar diye düşünüyordum ama sabit kaldı üstlerde de..Type-R'ın specler nedir?

Chn53
20-07-2014, 11:14
kaçta bitiyor roll ?

SuperSprint
20-07-2014, 11:22
bu megane rs 300hp mi şimdi ?

Cliosportve
20-07-2014, 11:22
Sanırım Megane bir üst viteste basmış

ahmet_xy
20-07-2014, 11:24
bu megane rs 300hp mi şimdi ?

bu megane bir de sarı typer'la denese fark iyice açılacak desene :o

Chn53
20-07-2014, 11:30
Maşallah her iki araca da..Uzunda MeganeRs yetişmeye başlar diye düşünüyordum ama sabit kaldı üstlerde de..Type-R'ın specler nedir?

typerda krpo egzantirik rbc ve portpolish var diye biliyorum yanılıyorsam düzeltir konu sahibi :)

orcunnn
20-07-2014, 11:36
masallah araclara cok net ızlemıs olduk

ahmet_NLS
20-07-2014, 11:47
Kelalper nickli beyfendinin yürürünü anlata anlata bitiremediği ama nedense surekli farklı bahaneler bulup cıkıp denemedeği megane rs mi bu ?
Eğer oysa soru işaretleri cevap buldu.
Deneyen araclara masallah.

Oznsrl
20-07-2014, 11:50
megane rs lerin typer geçtiği günleri göremicez heralde :D maşallah araçlara

SuperSprint
20-07-2014, 11:55
Kelalper nickli beyfendinin yürürünü anlata anlata bitiremediği ama nedense surekli farklı bahaneler bulup cıkıp denemedeği megane rs mi bu ?

yok bide bu araç onun o çok övdüğü eski megane rs inde daha güçlü bir megane rs onunkiyle deneseler nolacakmış ortada :D

kelalper
20-07-2014, 14:24

ben mi bu araba ile denememek için bahane üretmişim. Nerenizden sallıosunuz yaw. Bu araba yapılırken ben megane ı çoktan satmıştım. Ocakta sattım ben arabayı. Şaka mısınız. yapılmadan önce denediğimizde de araya tır parkı sokudum zaten.
Bs type R ile red s2000ile yürüdü benim megane. Bursada semihin roccosu type r ın denediği sarı rocco ile aynı specte. ben 255 lik ayardayım. videosu bu. 266 hp verdiği ayarda değil. Yazarken ayık olun.

vol2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TGfrCKvg6Vg&list=UU57mEd8AdC7OaNb9sq4yblw)

kelalper
20-07-2014, 14:26
yok bide bu araç onun o çok övdüğü eski megane rs inde daha güçlü bir megane rs onunkiyle deneseler nolacakmış ortada :D

daha güçlü evet dynonun katsayılarını düzgün ayarlamazsan ben megane dan 500 hp de alırım kağıt üzerinde.

Semii
20-07-2014, 14:39
ulan millet amma atıp tutuyor ya :)

alper abinin RS'in bizzat yürürünü gördüm.kimse boş beleş konşmasın bence.anlattıgınız RS buysa şayet ya bahsedilen güçlere göre o araçta sıkıntı var yada typer 350 hp :)

fzs106
20-07-2014, 14:42
Maşallah deneyen araclara

cakaragol
20-07-2014, 14:49
ulan millet amma atıp tutuyor ya :)

alper abinin RS'in bizzat yürürünü gördüm.kimse boş beleş konşmasın bence.anlattıgınız RS buysa şayet ya bahsedilen güçlere göre o araçta sıkıntı var yada typer 350 hp :)

Semih kardesim megane yavas degil roccoda oyle ama typer da hizli tabi bide su vsr sanirim inanc dostumdur kendisi ztn 1 5 bar basiyo biliyorum dun bi denemede 1 3 bar basiuo dedi 3 4 kere denedik sonra kardesimz duydum sanzumanda sorun yasamis cok gecmis olsun beyler burda kimse kimseye kotu yorum yapmasin artik kimse yavas degil iyi formlar semih 350 hp keske olsa ☺️ Sadece 230 hp

MertSerhanÖ.
20-07-2014, 14:53
Daha once stg 2 mrs nin nasil yurudugunu gayet yakindan defalarca gordum.Bu videodaki mrs bildigim kadari ile setup olarak stg 2 den fazla.Mrs'de bi aksilik oldugu asikar.Typer zaten gayet iyi yuruyor son 2 gundur izledigimiz videolardan belli.Masallah 2 aracada

Semii
20-07-2014, 14:55
yok estafurullah kimsenin emegine lafımız yok.herkesin arabası kendine göre iyidir :)

typerın gideri ortada zaten laf yok.ama tekrar söylüyorum süpriz at rocco olmuş.bu arada alper abinin eski aracına *** atmanında bu saatten sonra anlamı yok komik oluyor insanlar :)

ayrıca RS in de sıkıntıları varmış sanırım cansınla görüştüm şimdi

bütün araçlara maşallah tekrardan :)

ronay
20-07-2014, 14:58
maşallah deniyen araçlara
300 lük megan bu mu ?
typer specleri nedir ?

cakaragol
20-07-2014, 15:02
yok estafurullah kimsenin emegine lafımız yok.herkesin arabası kendine göre iyidir :)

typerın gideri ortada zaten laf yok.ama tekrar söylüyorum süpriz at rocco olmuş.bu arada alper abinin eski aracına *** atmanında bu saatten sonra anlamı yok komik oluyor insanlar :)

ayrıca RS in de sıkıntıları varmış sanırım cansınla görüştüm şimdi

bütün araçlara maşallah tekrardan :)

Yok semihim onlara soyledim ztn kardesim valla sanzuman sikintisi olmuss rocco guzel ama rampada rocco turbo araba yuruyo tabi bide emek cok emek olana laf yok ama soyle soyliyim turbo arabalar napcagi belli olmyo yurek ister denemek ben herkesle denerim sikinti yok ✌️

cakaragol
20-07-2014, 15:05
maşallah deniyen araçlara
300 lük megan bu mu ?
typer specleri nedir ?

Evet o
Megan inanc dostumuz typer kpro kapak emme toda egzantrik filtre egsoz vb.. 230 teker

kelalper
20-07-2014, 15:09
amk millet bi *** bilmeden gelir bana sallar denemekten korkuyomuşum bahane üretiyo muşum. Birincisi araba benim istediğimle denerim istemediğimle denemem ne arabamın benzini sen koyuyosun ne de nüfusa baktığımda sana kayıtlı değilim harçlığımı senden de almadığıma göre. Bahane üretio muşum. Arabayı kar lastiği ya da bitik lastikle ile bi yere çaktığım zamanda arabamı sen yaptırmayacağına göre laf salatalığına gerek yok. Allah beyin dağıtırken bunlar 31 çekiodu heralde.

Jeandan-R
20-07-2014, 15:09
Tebrikler Harun çok iyi yürümüş aracın, Megane hiç beklemediğim bir fark yedi. Bi ara da ben deneyim senle, biz gelelim mi yoksa sen evden alır mısın? :D

Merthan
20-07-2014, 15:13
İnanç abi meganı yaparken Alper abi arabasını Candan'a satmıştı,iki araba en dolu vaziyette karşı karşıya hiçbir zaman gelmedi ki.
İnanç abinin araba çıkalı 2 ay olmadı arkadaş.
Sırf konu fitillemek için boş yazılar yazanlar var anlamak mümkün değil.
At boku lekesi kalsın oh ne güzel yaaaaa.
Ayrıca DV rs de iyi giden bi arabaydı,son halini bilmem.

cakaragol
20-07-2014, 15:14
Tebrikler Harun çok iyi yürümüş aracın, Megane hiç beklemediğim bir fark yedi. Bi ara da ben deneyim senle, biz gelelim mi yoksa sen evden alır mısın? :D

Valla farketmez buara beni gelip aliyolar gel sende al kardesim☺️✌️

cakaragol
20-07-2014, 15:17
Arkadaslar burayi muge anliya
Cevirmeyelim su soyleydi bu boyleydi gerek yok gecmisler bizi ilgilendirmez arabasi yuruyen cikae dener gexer gecilir farketmez nedir yani razaman gunu iyi formlar

civelek
20-07-2014, 15:19
heralde tarihdeki en iyi camcar ödülünü alır bu videoyu ceken arkadas maasallah iki aracada. typer :icon_tup:

cakaragol
20-07-2014, 15:23

heralde tarihdeki en iyi camcar ödülünü alır bu videoyu ceken arkadas maasallah iki aracada. typer :icon_tup:

Eyvallah sagolasin aa valla hatirlattin sagol cam car askan kardesim subaru sti 3 kisi cok tesekkurler ☺️✌️

kelalper
20-07-2014, 15:41
İnanç abi meganı yaparken Alper abi arabasını Candan'a satmıştı,iki araba en dolu vaziyette karşı karşıya hiçbir zaman gelmedi ki.
İnanç abinin araba çıkalı 2 ay olmadı arkadaş.
Sırf konu fitillemek için boş yazılar yazanlar var anlamak mümkün değil.
At boku lekesi kalsın oh ne güzel yaaaaa.
Ayrıca DV rs de iyi giden bi arabaydı,son halini bilmem.

son hali şu. Yazılımına intercooler ına kadar standart bi tek cutout ve hafif volan stage 2 baskı balata var. downpipe bile yok.

JDM VTİ
20-07-2014, 16:15
sonuca şaşıranlardanım sanırım megane bir üst viteste bastı sonuç ondan böyle oldu.

maşallah deneyenlere

Chn53
20-07-2014, 16:19
sonuca şaşıranlardanım sanırım megane bir üst viteste bastı sonuç ondan böyle oldu.

maşallah deneyenlere

megane 2 de basamaz zaten o hızlarda mecburen 3 de basıcak , 3 de 80 zaten meganeın kendi devrine uyuyor

M3CSL
20-07-2014, 16:27
Meganin yazildigindan daha dusuk gucte oldugu asikar. Sadece 2viteste o kadar fark acilmasiysa dahada ilginc tabi.
Masallah 2 aracada

Cem.B
20-07-2014, 16:38
Guzel denemeler olmus tebrikler megane daha iyi olabilirmis gercektende roccodan yavas kalmis

Vtec_2
20-07-2014, 16:53
Megan sahibide konuya yazar heralde. Masallah deneyen araclara.

ceyhun737
20-07-2014, 17:03
Güzel denemeler olmuş bütün araçlara maşallah ama Rocco çok güzel yürümüş:) megane da bir sıkıntı var heralde daha iyi gitmesini beklerdim

Mutlu Değerli
20-07-2014, 17:21
ya arkadaş bu Type-R nedir böyle yaa, 3. kornayla açtı arayı gitti...

Maşaallah araçlara

SEÇKİN172
20-07-2014, 17:29
maşşallah araçlara güzel denemelerdi..

Tuncay
20-07-2014, 17:41
Cok guzel deneme olmus masallah her iki aracada

chiefkadir
20-07-2014, 18:02
Güzel deneme olmuş,White Typer pek zalım gitmiş :)

RedSun
20-07-2014, 18:59
basması gereken basınç 1.5 ama basmıyor 1.3'ü geçmedi dün

yunanistandan sadece bilgisayar üzerinden yazılım yapmak kolay iş değil.

her yaptığının yaradığı bir araçta değil. tekere 255 veriyor harun tekerde 230 almış arada 25hp fark ve 200kg olunca sonuç çokta şaşırtıcı değil.

mrs'in baskısı 350nm tork'a kadar kaldırıyor, hafif volanın 400nm tork'da dezavantajı burda ortaya çıkıyor tutunamıyor çoğu zaman kaçırıyor.

şanzımanı kırmadan önce rocco ile 2. vites 50 de bastığımızda 1 boydan daha fazla öne çıkmıştım zaten 3. e atamadan kırdım. burdan kıstas alarak nedir değildir aracımın gidişini az çok gördüm. harunla 3. vites 80'de basamadık doğru düzgün, bir kere denedik onda da 65km ye düştük. onun vtec'i benim turbomun dolması bir değil.

yani aracım yavaş değil, harunun arabası hızlı :) maşallah

şuanda istediğim gibi yürümuyor ama kısmetse yürütücem :)

Patisever
20-07-2014, 19:09

her yaptığının yaradığı bir araçta değil. tekere 255 veriyor harun tekerde 230 almış arada 25hp fark ve 200kg olunca sonuç çokta şaşırtıcı değil.

mrs'in baskısı 350nm tork'a kadar kaldırıyor, hafif volanın 400nm tork'da dezavantajı burda ortaya çıkıyor tutunamıyor çoğu zaman kaçırıyor.

şanzımanı kırmadan önce rocco ile 2. vites 50 de bastığımızda 1 boydan daha fazla öne çıkmıştım zaten 3. e atamadan kırdım. burdan kıstas alarak nedir değildir aracımın gidişini az çok gördüm. harunla 3. vites 80'de basamadık doğru düzgün, bir kere denedik onda da 65km ye düştük. onun vtec'i benim turbomun dolması bir değil.

Moruk gecmis olsun redsun durusu yeter

Octavia RS
20-07-2014, 19:11
Sese ayrı maşallah :) Scirocco ön camında kocaman DR.ECU yazan scirocco mu?

M3CSL
20-07-2014, 19:36
Tekere 230 u typer verdiyse iyi gider gerci hangi dyno o onemli.
Zaten 255 230 kiyaslaninca sonuc normal olabilir ancak fark bir anda acilmasi garip gibi oda 65 gibi basildiysa normal. fark acilmasi sanki stok rsle deniyo gibi olmus nerdese ondan dolayi

iynn-RS
20-07-2014, 19:41
iki aracin sahibinide tebrik ediyorum.

bende meg rs in daha hizli olmasini bekliyordum acikcasi.zamanla eksikler gorulerek , tecrube kazanilarak dahada hizlanir umarim.

RedSun
20-07-2014, 19:43
Tekere 230 u typer verdiyse iyi gider gerci hangi dyno o onemli.
Zaten 255 230 kiyaslaninca sonuc normal olabilir ancak fark bir anda acilmasi garip gibi oda 65 gibi basildiysa normal. fark acilmasi sanki stok rsle deniyo gibi olmus nerdese ondan dolayi

kelebek farkını görüyosun işte orda,biri telli biri elektronik breakeboost yapamıyorum yaptığım gibi baskı ısınıyor ve kaçıyor. ve turbo dolumu vs.. benim 2. kornada basmam gerek atmosferik araca göre. ve vtec devrinde gerçekten hızlı bir araç.

biri turboyu doldurmuş biride alttan doldurmayı bekleyip full thorttle yaptığını düşün.

Sh4rk
20-07-2014, 19:50
Masallah guzel deneme olmus

RedSun
20-07-2014, 19:50
iki aracin sahibinide tebrik ediyorum.

bende meg rs in daha hizli olmasini bekliyordum acikcasi.zamanla eksikler gorulerek , tecrube kazanilarak dahada hizlanir umarim.

koca ülkede tek başına uğraşmak tek başına tecrübe ediyo olmak kolay değil.

type r gibi ansiklopedisi yazılmış bir araç ile uğraşıyor olsaydım bugün inanki turbo type r ep3'e biniyor olurdum. ama ben bunu seviyorum bu araç benim karakterimi yansıtıyor ve yapılmayanı yapmak bana haz veriyor.

şuanda programcımla istişare halindeyim yeni bir yazılım yollicak ve şanzımanım geldikten sonra denicem.

cakaragol
20-07-2014, 20:27

şanzımanı kırmadan önce rocco ile 2. vites 50 de bastığımızda 1 boydan daha fazla öne çıkmıştım zaten 3. e atamadan kırdım. burdan kıstas alarak nedir değildir aracımın gidişini az çok gördüm. harunla 3. vites 80'de basamadık doğru düzgün, bir kere denedik onda da 65km ye düştük. onun vtec'i benim turbomun dolması bir değil. . Kardesim gecmis olsun sonradan haberim oldu isallah zamanla iyi olur arqban guzel dahada guz

Kardesim gecmis olsun araban yavas degil soyledim dahada guzel olcak isallah sen megane cok omceden binen insansin herkes senin kadar bilemez zamanla olur hepimizn eksikleri olur biter sagolasin geldigin icin

cakaragol
20-07-2014, 20:30
Buarada bi denemede 65 70 gibi basildi biyerde 80 de bastim odaa var video ayni yarim boy farketti videolar var yine eksikler bitince denenir ben herkese uyarak basiyorum bana uyuyo sikinti yok iyi formlar

FaTlH
20-07-2014, 20:40
maşallah harun race:D

Cliosportve
20-07-2014, 20:42
hersey tamamda
yazılım işi olmadımı bu arabalar yurumuyor
buyuk enjektor işi bile cozulemedi su ulkede
ingilterede adam her arabaya standalone beyin takar megane takmaz
sorarsın neden takmıyosun derki orjinal beyin standalondan iyi
bu araba bu vidyoda 1.1 bar bile gormuyor bence
ha nelki turboda basıyordur ama manifolddan iceri gitmiyordur
kelebek kapadıgı için
sen tapagaz gittigin zannedersen halbuki araba yarım hgazla gidiyordur

kelalper
20-07-2014, 20:50
Hehe sadece guluyorum. Turkiye de yazilim yapilmiyor dogru duzgun diodun o rocconun ayarinda rocco ile 255 hp stage 1 yazilim full takili bagaj agzina kadar katalog dolu ve benim agirligimla denemesinin videosu yukarda. Haklisin valla turkiyede yazilimlar biraz zalim oluo tekere 255 veremio ama cok gidio. Gecmis olsun.

RedSun
20-07-2014, 20:58
Hehe sadece guluyorum. Turkiye de yazilim yapilmiyor dogru duzgun diodun o rocconun ayarinda rocco ile 255 hp stage 1 yazilim full takili bagaj agzina kadar katalog dolu ve benim agirligimla denemesinin videosu yukarda. Haklisin valla turkiyede yazilimlar biraz zalim oluo tekere 255 veremio ama cok gidio. Gecmis olsun.

ya alper sen şakamısın?

ne araban varmış amq. uçuyo mübarekde daha bi kere dahi stg3 ile yürüdüğünü görmedik.

bitik arabanı millete gidiyomuş gibi gösteriyosun madem okadar gidiyodu satmasaydın. neyin ne olduğunu herkes çok iyi görüyo sen istediğin kadar yırt kendini..

sattında göğüslerimi sarktı? sattığın adamı getir deneyelim bakalım. sonuç ne olucak?

kelalper
20-07-2014, 21:14
Parcalar uzerinde degil ki. Istersen dene. Araba kartalda ilani var ara stock yazilimi ustunde dene gecersin belki sevinirsin. Harbiden bitikti araba. Bitik oldugu icin benden sonra candan bindi gazladi kiramadi. Alan cocuk sikio kirilmio. Bitik olsaydi sence coktan kirilmaz miydi. Naapalim bizim araba bitik halde boyle yuruo. Sen stage 3 rocco ile denedin mi diosun semii nin rocco da yukaridaki parcalarin hepsi vardi. Yazilimida agzina kadar acikti.kprolu ep3 geciodu. Benim neden satmak istedigimi herkes bilio. Satmadan once de denemeye cikmiodum. Bununla da cikmiorum rahat araba istiodum otomatik istiodum istedigim arabayi da soyluodum. Soyledigim arabayi da aldim. Harbiden sen ruyalarda yasiosun. Sana ynan yazilimcinla basarilar diliorum.

RedSun
20-07-2014, 21:26
Parcalar uzerinde degil ki. Istersen dene. Araba kartalda ilani var ara stock yazilimi ustunde dene gecersin belki sevinirsin. Harbiden bitikti araba. Bitik oldugu icin benden sonra candan bindi gazladi kiramadi. Alan cocuk sikio kirilmio. Bitik olsaydi sence coktan kirilmaz miydi. Naapalim bizim araba bitik halde boyle yuruo. Sen stage 3 rocco ile denedin mi diosun semii nin rocco da yukaridaki parcalarin hepsi vardi. Yazilimida agzina kadar acikti.kprolu ep3 geciodu. Benim neden satmak istedigimi herkes bilio. Satmadan once de denemeye cikmiodum. Bununla da cikmiorum rahat araba istiodum otomatik istiodum istedigim arabayi da soyluodum. Soyledigim arabayi da aldim. Harbiden sen ruyalarda yasiosun. Sana ynan yazilimcinla basarilar diliorum.

harbiden bitikti araba. attığı dumanın haddi hesabı yoktu.

ethenolle methonelle toulenle nosla yürütmüyorum ben arabamı saf benzinle yürütüyorum. ben bilmiyomuyum sanki bu şekilde yürütmeyi?

nasıl yürüyo ya senin bitik araban? ethonolü bas arabam yürüyo de. 1000km anca basarsın rollerde. 99.000km ben basarım gerisinde. sen her 1000 de 1 motor yaparsın ben 99.000 daha giderim. kısa vadede yürütmek değil benim amacım kimseyede bişeyi kanıtlamaya çabasında değilim. kaçtene mrs'e yazılım yapmış senin yazılımcın? kaçtane mrs'in beynini çözmüş? sanki ben zevkimden yunanistanlıyla çalışıyorum. birtane yazılımcı gelipte bu konu olsun diğer konular olsun ben bu arabayı hakkıyla yürütürüm diyebiliyormu? diyemiyor..

daha neyin tartışmasını yapıyosunda daşşak tavırlarda yazılımcımla bana başarılar diliyosun? hadi senin en kral yazılımcın bu arabayı 630cc lik enjektörlerle yürütsün..

sen niye yürütemedin???????????????

Cliosportve
20-07-2014, 21:37
niye gülüyosunki kelalper
kafa rahat bir yazılım yapılsa burda
megane yuklemek cogu arbadan kolay
ne pompa ister ne beyin ister ne abidik gubidik eklentiler ister
millet neden dısarda arasın huzuru
sonra suda var
iyi bir yazılıma adamlar dısarda 400-500 sterlin alıyor
parası karsılıgında yapılıyor sonucta

kelalper
20-07-2014, 21:40
Ben ugrasmadim. Ozgun bi hafta birak coziim dedi birakamadim. Haa senin ki cozdugu icin sende oem enjektorle geziosun. Evet duman atiodu turbo revize edildi bitti. Uzerindeki enjektorle pompayls emin ol etanol kullanirdim. Bi *** bildigin yok teknik bilgin 0 sadece *** atmayi biliosun. Etanol icin acaba neden farkli pompa kullaniliyor biliyor musun? Metanol takiliyken 1 kere gazlamadim ayari yapilmadigi icin. Candan almasaydi arabayi ayarini yapip kullanmaya devam edecektim. Sence araba kirik olsaydi o sekilde kullanmaya devam eder miydim? Candan kirik halde basar miydi? Alan cocuk ustasina gosterdi bu araba bitik ama al der miydi?
Ozgune gotur bakalim senin arabani yapar mi ugrasir mi bu kadar. Sen buyuk turbo ile 1.3 barda bu kadar gidebiliosun. Ben 1 barla videodaki kadar gidebiliorum. Ikimizin arbasi arasinda senin benim farkimla 100 kg rahat vardir. Evet bitikti araba harbiden.

RedSun
20-07-2014, 21:46
Ben ugrasmadim. Ozgun bi hafta birak coziim dedi birakamadim. Haa senin ki cozdugu icin sende oem enjektorle geziosun. Evet duman atiodu turbo revize edildi bitti. Uzerindeki enjektorle pompayls emin ol etanol kullanirdim. Bi *** bildigin yok teknik bilgin 0 sadece *** atmayi biliosun. Etanol icin acaba neden farkli pompa kullaniliyor biliyor musun? Metanol takiliyken 1 kere gazlamadim ayari yapilmadigi icin. Candan almasaydi arabayi ayarini yapip kullanmaya devam edecektim. Sence araba kirik olsaydi o sekilde kullanmaya devam eder miydim? Candan kirik halde basar miydi? Alan cocuk ustasina gosterdi bu araba bitik ama al der miydi?
Ozgune gotur bakalim senin arabani yapar mi ugrasir mi bu kadar. Sen buyuk turbo ile 1.3 barda bu kadar gidebiliosun. Ben 1 barla videodaki kadar gidebiliorum. Ikimizin arbasi arasinda senin benim farkimla 100 kg rahat vardir. Evet bitikti araba harbiden.

he ya teknik bilgim 0 senin kadar uğraşmadım zaten sende king'sin. bu kadar konuşacağına bıraksaydın 1 hafta aracını. hadi ben kabul ediyorum işime gidip gelmek için bana şahin versin 1 hafta değil 1 ay bırakayım.

methanolü taktın 1 kere gazlamadın öylemi :hahaha:

yarıya inmiş methanol tankını görmedim zaten ben...

hangi egzantrikli type r ile denedin?

180kg musun da aramızda 100kg fark olucak?

şuanda zaten aracımın yazlımı bitmedi deneme aşamasında. yakındır uçan mrs görmen..

Jeandan-R
20-07-2014, 21:52
Kelalperin aracı bitik olsaydı uzun yolda 11.5 ortalama ile gazlanarak gidip geldi neden bi tane sorun açmadı? Facebookta bi tane rolling videom var isterseniz izleyin bozuk araba stg1 yazılım ile o kadar gider mi? Sattığım araca *** atıp durmayın, aracın parçaları bende amacım düz yolda gazlamak olsa bende yürütürüm bu parçalarla. Siz turbo değiştirirsin ben o paraya lsd alırım kafalarımız farklı yani.

Son olarak ben sökerken kendim gördüm meth kitin ayarı yoktu.

orcunnn
20-07-2014, 21:59
valla usta yazılımcındır ıyıdı kotudur bılmem ama

konu ozgunse cozemeyecegı bı beyın yazılım olamaz he bıraz ozgune zaman vermek gerekır sadace oda cok fazla yogun oldugundan ordakı muhabbet sacma olmus

araba deneme konusuna gelınce bazen bazı seyler ters gıdebılır ve denemek ıstemessın bundan dogal bısey olamamaz

mesala burdakı deneme gıbı ben 2.0 turbo araba ıle atmo 2.0 gecılmek ıcın denemezdım mesala eksıklerımı bıtırıp denerım
ben zevk ıcın denıyorum dersen eyvallah ama yazılarında anladıgım kadarı ıle
oyle bı durum soz konusu degıl gıbı yanlıs anlama

JDM VTİ
20-07-2014, 22:10
Valla o olsaydı, satmasaydım, böyleyken böyleydi yapılırda bu kadar mı moku çıkarılır arkadaş :) heryerde ben en iyisiydim havaları uğraşsam uzaya çıkardım modları uğraşmadım bu kadar oldu modları :)

Özgün abi ecu konusunda tartışmasız, mrs ile kimse uğraşmamış kimse de gitmemiş ise adam nerden tam anlamıyla verimli bir şekilde yazılım yapabilir ki. Dr.Ecu'yu tartışmaya gerek yok bence.

Redsun@ inşallah yazılım,şanzuman sorununu en kısa sürede çözersin. sakın gaza gelipte hırs yapma, yürütmek için yap yeter. ağzı olan konuşuyor işte. bu piyasada böyle naparsın.

RedSun
20-07-2014, 22:11
valla usta yazılımcındır ıyıdı kotudur bılmem ama

konu ozgunse cozemeyecegı bı beyın yazılım olamaz he bıraz ozgune zaman vermek gerekır sadace oda cok fazla yogun oldugundan ordakı muhabbet sacma olmus

araba deneme konusuna gelınce bazen bazı seyler ters gıdebılır ve denemek ıstemessın bundan dogal bısey olamamaz

mesala burdakı deneme gıbı ben 2.0 turbo araba ıle atmo 2.0 gecılmek ıcın denemezdım mesala eksıklerımı bıtırıp denerım
ben zevk ıcın denıyorum dersen eyvallah ama yazılarında anladıgım kadarı ıle
oyle bı durum soz konusu degıl gıbı yanlıs anlama

geçileeceğimi bilsemde denerdim, nedir değildir bilmeden aracım hakkında bilgi sahibi olamam herhalde?

çözemeyeceği bişey yoktur belki ama çözülmüşünüde göremedik.

herhalde zevk için deniyorum başka ne için denicem?

sen ne anladın onu anlayamadım?

Oz`
20-07-2014, 22:24
geçileeceğimi bilsemde denerdim, nedir değildir bilmeden aracım hakkında bilgi sahibi olamam herhalde?

çözemeyeceği bişey yoktur belki ama çözülmüşünüde göremedik.

maşlllah araban süpermiş güle güle kullanrsın sıkıntısız insallah güzel bgidiyor araban

he yapamadık,yürütemedik uğraşmadık salağız beceremedik naparsın hakkıyla yürütemedik olmadı ama kusura bakma elimde megane Rs im olmadan yada bana bırakılmayan 1 rabayı 1 günde çözerim dien bir adam varsa büllüklerini öperim hiç bakmadan etmeden hayatında ilk beyni gören kimse bunu yaapamaz haa bende yapamadım olmadı yürütemedik olsun yürüttüklerimize sayarız

kardeşim sen saf benzinle yürüt bana kalırsa kızma gücenme alınma salaklık(kendi fikrim) ipin ucunda cambazlık yapmanın manası yok akıl fikir var bıcakları keskinleştirip üstünde cıplak ayak yürümekle anı sey nedneini bana deil yazılımcına sorabilirsin nedenini anlatır sana bence

standalone olayın girince kusura bakma wasted spark çalışan hiçbir beyin bence kaliteli beyin değildir her beyinle araba yürütlür ama limitleri var bazı seylerin

çözülmüşlerden biri 1.4Tsı var onunla denemişssin iste istermisin daha çözülmüş araba ? ne zaman bitiyor sanzımanın hemen deneyebilirz 2 lite turbo katagorisinde ne dersin ? olurmu ? birine *** atmadan once bir düşün derim lütfen insanların fikirlerine düşüncelerin nasıl saygı duyuyorsak sende duy rica ediyorum..

megane Rs ugraşmamız olabiliriz gerek alperin gerek benim zamanım olmadığı için uğraşamadım bu bir mazeret değil malesef uğraşsssam yaparmıydım bilmiyorum yaparım da demiyorum ama uğraşırdım uğraşmam demedim

Cem.B
20-07-2014, 22:29
Her megane olayi donup dolasip kelalpere bulasiyor cok iyi :)

Bu arada megane in typera gecilmesi kotu araba oldugunu belirtmez bnce ama videodakindende daha iyi gitmeli gibi turbo vs de degisikse

M3CSL
20-07-2014, 22:40
Benim araba Zaten gidiyordu canim (anlami ugrassam kim bilir nasil giderdi):)

MertSerhanÖ.
20-07-2014, 22:44
Valla kimse kusura bakmasin ustunede alinmasin amacim *** atmak kavga falan cikarmak degil ama ulkemizde özgun abi gibi bir yazilimciya sahipken ve ona beyini cozmeye calismasi icin vakit verilmiyoken yurtdisindakilere is yaptirmaya devam.Ondan sonra neden biz onlar gibi olamiyoruz onlar bizi neden siklemiyo dalga geciyo.Önce bi zaman vakit taniyin ondan sonra olmazsa yunan degil kuzey kutbuna kadar ulasirsiniz.Ki özgun abi turkiyede aksesuarci degil,her gun faal olarak is yapan bi yazilimci:icon_tup:

Cliosportve
20-07-2014, 23:35
sonuc olarak bu iş burda yapılırmı yapılmazmı önemli olan bu
yapılırsa zaten herkes için bir avantaj olur
yaptırmak için herkes bir zaman bulur
zaman bulamamak sadece mazeret olur

kelalper
20-07-2014, 23:36
OTE=RedSun;7559956]he ya teknik bilgim 0 senin kadar uğraşmadım zaten sende king'sin. bu kadar konuşacağına bıraksaydın 1 hafta aracını. hadi ben kabul ediyorum işime gidip gelmek için bana şahin versin 1 hafta değil 1 ay bırakayım.

methanolü taktın 1 kere gazlamadın öylemi :hahaha:

yarıya inmiş methanol tankını görmedim zaten ben...

hangi egzantrikli type r ile denedin?

180kg musun da aramızda 100kg fark olucak?

şuanda zaten aracımın yazlımı bitmedi deneme aşamasında. yakındır uçan mrs görmen..[/QUOTE]

Ben ozgunden neden araba istiim bi hafta. Adam vermek zorunda degil. Benim de kusura bakma emanet araba ile bursa denizli gezecek halim yok.

enjektor konusuna gelirsekte ben enjektor takinca basinc acicam vs demedim ki. Dyno konusu orada. Araba zaten limitte acarsam kirarim zaten dedim. Sadece guvenlik amaciyla takicam oem enjektorlerin hata payi kalmadi bozulursa kirarim dedim. O nedenle de surekli kisik ayarda gezdim. Riske atmamak icin.

Birak su iskembeden sallayip iftira atmalari. Deneme videosu koyarim videodan egzozdan basinc olcersin. Metanol tankina sistem testi icin konulmus 1 masrapa su icin metanolle gazladin dersin. Ulan metanol u taktiktan 2 gun sonra araba satildi zaten. Arabanin satilacagini bilseydik takmazdim zaten. O tanka 1 cc bile metanol koymadim ben
Candan a da pompayi aktif yapma ayar yok icinde su var dedim verirken. Icerisinde sadece su varken bile acmis kirilmadi bitik araba.

bak inanccigim ister inanirsin ister inanmazsin ama o yunan herif uzaydan afrye bakmadan sana yazilim yolluyor. Araban fakir mi degil mi o sekilde gazliosun. Iki gun sonra piston eritirsin butun yapriklarin cop olur. Arabanda bu kadar isleme ragmen verim alamaman yazilim kaynakli. Elinde rstuner var ac bak throttle position degerlerine. Knock correction degerlerine. Gittigin yol yol degil. Git bi tane wideband al. Turk yazilimcilara *** atacagina. Iskembeden ozgun icin henkin yazilimini kopyalayip kullaniomus ondan sonra arabalar motor kiriomus demekle olmuyor bu is. Ben meganelar hizlansin istiorum istemesem bunlarin hic birini yazmam ne ilandaki 41 plaka arabayi yapardim ne de candanin arabasi icin cocuga sunu yapalim bunu yapalim derdim. Benim king lik bi durumum yok ama inan benim kadar dpgru parca kombinasyonu icin ugrasmamissindir. Motor yapinca ugrasilmis olunmuyor. Onemli kismi sonrasinda yurutebilmek. Sen daha o kisimdasin.

kelalper
20-07-2014, 23:45
sonuc olarak bu iş burda yapılırmı yapılmazmı önemli olan bu
yapılırsa zaten herkes için bir avantaj olur
yaptırmak için herkes bir zaman bulur
zaman bulamamak sadece mazeret olur

Aytug ben enjektoru ne icin takacagimi 20 kere soyledim. Zaten daha fazla guc kovalayacak halde degildim motorun kaldirabilecegi limitteydim. Takipta gezdim 1 ay. Bu araba burada neden yapilmasin ozgun ugrasirsa yapar bence. Benim arabamda enjektorsuz ne yspabklecegini gosterdi zaten. Haa ugrasir mi bilemem. Benim zamanimda ikimizinde vakti yoktu.

RedSun
20-07-2014, 23:51
maşlllah araban süpermiş güle güle kullanrsın sıkıntısız insallah güzel bgidiyor araban

he yapamadık,yürütemedik uğraşmadık salağız beceremedik naparsın hakkıyla yürütemedik olmadı ama kusura bakma elimde megane Rs im olmadan yada bana bırakılmayan 1 rabayı 1 günde çözerim dien bir adam varsa büllüklerini öperim hiç bakmadan etmeden hayatında ilk beyni gören kimse bunu yaapamaz haa bende yapamadım olmadı yürütemedik olsun yürüttüklerimize sayarız

kardeşim sen saf benzinle yürüt bana kalırsa kızma gücenme alınma salaklık(kendi fikrim) ipin ucunda cambazlık yapmanın manası yok akıl fikir var bıcakları keskinleştirip üstünde cıplak ayak yürümekle anı sey nedneini bana deil yazılımcına sorabilirsin nedenini anlatır sana bence

standalone olayın girince kusura bakma wasted spark çalışan hiçbir beyin bence kaliteli beyin değildir her beyinle araba yürütlür ama limitleri var bazı seylerin

çözülmüşlerden biri 1.4Tsı var onunla denemişssin iste istermisin daha çözülmüş araba ? ne zaman bitiyor sanzımanın hemen deneyebilirz 2 lite turbo katagorisinde ne dersin ? olurmu ? birine *** atmadan once bir düşün derim lütfen insanların fikirlerine düşüncelerin nasıl saygı duyuyorsak sende duy rica ediyorum..

megane Rs ugraşmamız olabiliriz gerek alperin gerek benim zamanım olmadığı için uğraşamadım bu bir mazeret değil malesef uğraşsssam yaparmıydım bilmiyorum yaparım da demiyorum ama uğraşırdım uğraşmam demedim

ben seni fiilen tanıyormuyum? konuşmuşluğum varmı? yüz yüze gelmişliğim varmı? seni budaki adının kırmızı olmasından ve araçların arkasında yazan dr. ecu yazısından tanıyorum.

ben sana aracımı bırakayım önemli değil, gerekirse fazla basınç aç turbosunuda patlat önemli değil senden 5 kuruş para istemem sağlık olsun derim. ben hergün 100km yol gidip geliyorum gidip geldiğim saatler 9-5 olsa hiç sorun değil. yeri geliyor sabahın 3 ünd gidip sabahın 2 sinde eve geri geliyorum. bana söyle nasıl arabamı sana 1 hafta bırakayım. bana desenki al kardeşim sana şahin bunla idare et onada eyvallah derim. benim derdim arabasız kalmak. ben kabin görevlisiyim ve çalışma saatlerim çok farklı. çözemeyeceğinden değil sonuçta elektronik bir devre ve üzerinde çalışsan illaki yaparsın.

saf benzin ile yürütmek sana göre salaklık belki ama bana göre bir tercih. insanların fikirlerine düşüncelerine saygıdan bahsetmişsin, buda benim düşüncem benim tercihim sen benim düşünceme ve fikrime salaklık dersen benim senin düşüncelerine saygı duymamı nasıl beklersin?

örneklerini biliyorum yurt dışında, insanların sagem3000 ile neler yaptığını ne güçler çıkarttıklarını biliyorum o yüzden standalone beyine ihtiyaç duymuyorum. hadi bunuda geçtim tamam standalone kullanayım ama bana seçenek sunabilcekmisin? istediğimde stock ecu istediğimde e-manage kullanabilcekmiyim? bana bunu yapabilirsin de yarın gideyim e manage alayım.

bende senin mrs ile uğraşmanı isterim hatta benim aracımla uğraşmanı yürütmeni isterim, aracımın arkasına camına orasına burasına dr. ecu yazayım isterim bundan şüphen olmasın ama dediğim gibi arabasız kalamam...

RedSun
21-07-2014, 00:01
Ben ozgunden neden araba istiim bi hafta. Adam vermek zorunda degil. Benim de kusura bakma emanet araba ile bursa denizli gezecek halim yok.

enjektor konusuna gelirsekte ben enjektor takinca basinc acicam vs demedim ki. Dyno konusu orada. Araba zaten limitte acarsam kirarim zaten dedim. Sadece guvenlik amaciyla takicam oem enjektorlerin hata payi kalmadi bozulursa kirarim dedim. O nedenle de surekli kisik ayarda gezdim. Riske atmamak icin.

Birak su iskembeden sallayip iftira atmalari. Deneme videosu koyarim videodan egzozdan basinc olcersin. Metanol tankina sistem testi icin konulmus 1 masrapa su icin metanolle gazladin dersin. Ulan metanol u taktiktan 2 gun sonra araba satildi zaten. Arabanin satilacagini bilseydik takmazdim zaten. O tanka 1 cc bile metanol koymadim ben
Candan a da pompayi aktif yapma ayar yok icinde su var dedim verirken. Icerisinde sadece su varken bile acmis kirilmadi bitik araba.

bak inanccigim ister inanirsin ister inanmazsin ama o yunan herif uzaydan afrye bakmadan sana yazilim yolluyor. Araban fakir mi degil mi o sekilde gazliosun. Iki gun sonra piston eritirsin butun yapriklarin cop olur. Arabanda bu kadar isleme ragmen verim alamaman yazilim kaynakli. Elinde rstuner var ac bak throttle position degerlerine. Knock correction degerlerine. Gittigin yol yol degil. Git bi tane wideband al. Turk yazilimcilara *** atacagina. Iskembeden ozgun icin henkin yazilimini kopyalayip kullaniomus ondan sonra arabalar motor kiriomus demekle olmuyor bu is. Ben meganelar hizlansin istiorum istemesem bunlarin hic birini yazmam ne ilandaki 41 plaka arabayi yapardim ne de candanin arabasi icin cocuga sunu yapalim bunu yapalim derdim. Benim king lik bi durumum yok ama inan benim kadar dpgru parca kombinasyonu icin ugrasmamissindir. Motor yapinca ugrasilmis olunmuyor. Onemli kismi sonrasinda yurutebilmek. Sen daha o kisimdasin.[/QUOTE]

zorunda değil elbet, ben zorundamı dedim?

bana bu imkanı sağlasın ben 1 ayda bırakırım aracı dedim.

ya şu egsoz mevzusuna hiç girmiyeleim. stage önemli değil bellki aracın üst devirlerde zenginde çalışıyorki o kadar ALEV atıyor. bu kimin yazılımı acaba?

yahu aracın yazılımsız olur meth koyarsın kullanmazsız, alev atar yazılım kısık dersin ben çözemedim seni...

bende zaten kendi aracımı yürütmenin peşindeyim,senin uğraşmayı bıraktığın yerde sattığından daha çok uğraşıyorum ve uğraşıcam. kısmetse bu ülkede en iyi yüreyen mrs sahibi olucam. ama yunanlıyla ama türkle ama uzaylıyla..

sana anlatmak istediğim bu; adam verilerden afr nin ne durumda olup olmadığını biliyor neden? ilkkez mrs'e yazılım yapmıyor. eğer güvenli görmeseydi bana afr takmadan yazılım yapmam derdi. belliki adam senin afr diye tutturduğundan daha fazlasını biliyor.

megane'a bir megane parası harcadım, doğru uğraşmış olmuyorum.. piston kol t15 bunlar yanlış kombinasyonmu? yada senin doğruların ne?maden mrsler yürüsün istiyosun sırlarını paylaşda benden ne farkın yada fazlan var bende anlayım.

Schumi
21-07-2014, 00:07
Bir saniye şimdi. Wideband yokmu bu MRS'de ?

RedSun
21-07-2014, 00:18
Bir saniye şimdi. Wideband yokmu bu MRS'de ?

evet yok, zamanında murata dp'a wideband çıkışı yapın dediğimde custom garage ın unutupda yapamadığından dolayı şuanda wideband yok aracımda.

sağ aksın sökülmesi gerek wideband çıkışı yapmak için. neyse şanzımanım sebebim olurda yaptırırım.

yazılımcım afr nin nerelerde gezdiğini az çok biliyorki ilk yaptığı mrs değil. kendine afr gereklimi diye sorduğumda gerek yok, 630cc lik enjektörlere geçtiğimiz zaman alırsın dedi.

he şimdi sizin düşüncenize göre afr'siz olmaz dimi!? henüz piston eritmedim motor kırmadım. adama güvendim bişey olmadı.

Schumi
21-07-2014, 00:27
İlk satırı görmezden geliyorum. Şimdi senin aracında OEM'den farklı enjektörde var öyle değil mi ? Ve sen kırmadığın için sorun yok diyorsun. İnşallah dediğin gibidir. Sonuçta sen kırarsan kimse sevinmez. O pistonun kolun parası milli servet yurt dışına giden döviz. Ama şunuda bil forged pistonun yanında OEM pistonlar krem peynirden yapılma gibi kalıyor. Yazılımcın aracının all motor olmasına güvenerek deli cesaretine sahip olabilir.

Patisever
21-07-2014, 00:27
evet yok, zamanında murata dp'a wideband çıkışı yapın dediğimde custom garage ın unutupda yapamadığından dolayı şuanda wideband yok aracımda.

sağ aksın sökülmesi gerek wideband çıkışı yapmak için. neyse şanzımanım sebebim olurda yaptırırım.

yazılımcım afr nin nerelerde gezdiğini az çok biliyorki ilk yaptığı mrs değil. kendine afr gereklimi diye sorduğumda gerek yok, 630cc lik enjektörlere geçtiğimiz zaman alırsın dedi.

he şimdi sizin düşüncenize göre afr'siz olmaz dimi!? henüz piston eritmedim motor kırmadım. adama güvendim bişey olmadı.

Inanc,Araba hangi ayara gore yuruyor sikinti olur yurtdisi yazdirip kullanmak hangi degerlere gore yazilip kullaniliyorki mrs orada yazilan ecu,cip her neyse hava sartlari yol durumlari inemlidir diye dusunuyorum burada bile yok ile dyno Ayari cok farkli gucler veriyor ilk satir konusundada bende kaldim, murat usta gerekli mudaheleyi yapar cunku,normalde ustadan ziyade makinalara kendisinimis gibi davranir AMA tabi sen NE kadar uygularsin bilmiyorum shumi ustad gibi dusunuyorum ama,tabi SEN ayrintilari bizide aydinlatacaksindir diye beklemedeyim

RedSun
21-07-2014, 00:29
İlk satırı görmezden geliyorum. Şimdi senin aracında OEM'den farklı enjektörde var öyle değil mi ? Ve sen kırmadığın için sorun yok diyorsun. İnşallah dediğin gibidir. Sonuçta sen kırarsan kimse sevinmez. O pistonun kolun parası milli servet yurt dışına giden döviz. Ama şunuda bil forged pistonun yanında OEM pistonlar krem peynirden yapılma gibi kalıyor. Yazılımcın aracının all motor olmasına güvenerek deli cesaretine sahip olabilir.

hayır stock enjektörler var aracımda. alıpda kullanmadığım 630cc lik enjektörlerim bi köşede duruyor, gt30 ile kullanıcam onları.

ayrıca neden görmezden geliyorsun ilk satırımı?

RedSun
21-07-2014, 00:32
Inanc,Araba hangi ayara gore yuruyor sikinti olur yurtdisi yazdirip kullanmak hangi degerlere gore yazilip kullaniliyorki mrs orada yazilan ecu,cip her neyse hava sartlari yol durumlari inemlidir diye dusunuyorum burada bile yok ile dyno Ayari cok farkli gucler veriyor

rst ile gereken değerleri okuyup ona göre ayar yaptı Nikos, aracın afr dışında gerekli tüm veriler rst ile okunabiliyor. gerek dyno üzerindeki verileri gerekse yoldaki verileri 3G üzerinden anlık olarak okuyarak yazdı ecuyu.

Schumi
21-07-2014, 00:34
Stok enjektör ise lambda logu ile bir nebze olabilir yazılım tabi uzmanı değilim bu işin. Sonuçta eskiden wideband mı vardı. Enjektör olsaydı şarttı.

Satırı görmezden geliyorum çünkü sorduğum soruya verilecek çok basit cevaba rağmen beni ilgilendirmeyen şeyleri ekleyerek benim aracılığım ile sitem eder gibi bir cümle kurmuş olman.

RedSun
21-07-2014, 00:37
Stok enjektör ise lambda logu ile bir nebze olabilir yazılım tabi uzmanı değilim bu işin. Sonuçta eskiden wideband mı vardı. Enjektör olsaydı şarttı.

Satırı görmezden geliyorum çünkü sorduğum soruya verilecek çok basit cevaba rağmen beni ilgilendirmeyen şeyleri ekleyerek benim aracılığım ile sitem eder gibi bir cümle kurmuş olman.

zaten gayet basit bir cevap verdim, neden olamadığınıda ayrıca açıkladım.

ayrıca sitem edeceğim o kadar çok şey varki neyse bende bunları görmezden geliyorum.

1 söyle 1000 ah işit derler ya o misal.

XSi
21-07-2014, 00:40

orjinal lambda vw 1.8t lerdeki gibi wideband değilse, enjeksiyon open loop a girdiği anda körsün, afr 13.5:1 mi yoksa 12:1 mi göremezsin.

atmosferik araç kurtarır belki ama basınç açılmış turbo araçta wideband olmadan kullanmak gereksiz risk. Özellikle ülkemizdeki yakıt kalitesi bu denli süperken :)

+ afr göstergesi olması yazılım işinin bir nevi sigortası, orjinal harita da afr ne idi, yeni yapılan haritada afr ne oldu görebilirsin..

Oz`
21-07-2014, 00:42
Narrow band logu :)

Patisever
21-07-2014, 00:44
rst ile gereken değerleri okuyup ona göre ayar yaptı Nikos, aracın afr dışında gerekli tüm veriler rst ile okunabiliyor. gerek dyno üzerindeki verileri gerekse yoldaki verileri 3G üzerinden anlık olarak okuyarak yazdı ecuyu.

Yunanli arkadasin cesareti, ve tecrubesine guvenmesine sasirdim masallah akil wermek gibi olmasinda belliki yazilimci ile,hukukunuz guclu aslinda buraya gelerek dyno uzerinde olmasi,gereken aft duzenegi ile mrsyi yazmayi,denese daha saglikli olurmuydu demektende alamiyorum kndimi

iynn-RS
21-07-2014, 01:20

şuayb bi arkadasim buyuk turbo vr buyuk enjektor takti. yurtdisi bir firmanin yazilimini kullaniyor. wideband yok aracinda. hic bi sorun yok.1 kerede yaptilar yazilimi. afr duzgun

olmiyacak bisey degil bence. olmasi taraftariyim ama.

Oz`
21-07-2014, 01:23
Baqin dogru hepsi yapilavilir ama.malesef rslerde narrow lambda var afr siz arabami olur narrow skinti ama.bircok aracta kendiliginden afr var zaten vaglar felan hep kendiligjnden afr var egt de var var yani ama rs de yok biliyorum:)

Schumi
21-07-2014, 02:27
şuayb bi arkadasim buyuk turbo vr buyuk enjektor takti. yurtdisi bir firmanin yazilimini kullaniyor. wideband yok aracinda. hic bi sorun yok.1 kerede yaptilar yazilimi. afr duzgun

olmiyacak bisey degil bence. olmasi taraftariyim ama.

Firmanın daha önce kalibrasyonu yapılmış sık kullandıkları bir enjektör var ise çok normal. Hazır reçete gibi birşey yani.

izo
21-07-2014, 04:21
inancim, seni severim. arabalarina da hep cok emek harcadin. Ama insan bigi ve tecrubeye her zaman acik olman lazim. set-upun baya bi custom su an; wideband takmanin isciligi ne olacak ki? 200-300 en fazla. tak kafan rahat etsin hem log alip Afr'y e gore minciklarsiniz yazilimi daha da iyi gider araban. Allah kaza bela gostermesin

kelalper
21-07-2014, 07:22
ya şu egsoz mevzusuna hiç girmiyeleim. stage önemli değil bellki aracın üst devirlerde zenginde çalışıyorki o kadar ALEV atıyor. bu kimin yazılımı acaba?

yahu aracın yazılımsız olur meth koyarsın kullanmazsız, alev atar yazılım kısık dersin ben çözemedim seni...

[/QUOTE]

arkadaş kafan mı iyi. Harbiden 10 afr ile o şekilde yürüyorum. Bi de 11.5 falan olsa demek ki 30r lı subaruları kovalayacam. Boşuna demiyorum teknik bilgin 0 diye. Etrafına sor bakalım fakir karışım mı zengin karışım mı daha iyi yürür diye. Orada arabanın üzerindeki evet özgünün yazılımı. 255 hp aldığımız yazılım.

Methanol koyarsın kullanmazsın. yaw kafan mı basmıo. Metanolü taktım 2 gün sonra araba satıldı. Tankı görmüşmüşte yarım depo varmış. Ulan araba bendeyken mi gördün depoyu. Açıpta kokladın mı içerisinde su mu var metanol mü var diye. Benim koyduğum 1 maşrapa maslak sanayi musluk suyu. O da pompası çalışıyor mu diye konuldu. Arabanın üzerinde kar lastikleri var. Ocak ayının başı ayar yapsam ne olacak kiminle yürüyecek. Karlı yollarda noel baba mı kovalıyacam kar lastiği ile bi tane deneme yapmamışken. ayarını yaptırsam heralde candan a bütün mapleri ile gönderdiğim şekilde gönderirdim metanollü map i.

Beni kendinle karıştırma inanç benim kimseye yalan borcum yok kimseye de senin gibi iftira atıcak halim yok. Denemeye her zaman eğlenmek için çıktım. Sonuna kadar açıp çıktıklarımda oldu. Videosu yok demek o yazılımla yürümediği anlamına gelmiyor. Yardım konusuna gelince sen o suları çoktan aştın kardeşim yunan kankan yardım etsin sana. Müthiş adam ya wideband olmadan değer görmeden süper yazılımlar yapıyor. Üzerinde daha büyük turbo var oem enjektör var ben 1.25 barda duty cycle doldurdum sen 1.5 bar basıosun aynı enjektörle daha büyük turboyla. Araban fakir değil. Vay be. Şu yazdıklarımı okusan bile yardım ettiğimi anlarsın esasında.

SEÇKİN172
21-07-2014, 08:10
inanç abi çok geçmiş olsun çok üzüldüm azmini taktir ediyorum abi ufak tefek sıkıntılar kaldı onlarıda çözdügünde TR de çok hızlı megan rs izlicez inşallah tebrik ediyorum seni.....

driftboy
21-07-2014, 10:16
Valla şans eseri bi ticarette tanıstık senle ogün bugündür nasıl emek harcıyosun neler yapıyosun az cok el becerini biliyorum abi :) Aylarca serviste bi farın yanmama sebebini bulamayıp sorunu depoda beraber buldugumuz günden beri :)

Çok emeğin var mRS'de, Maşallah emeğinin karşılığınıda yavaş yavaş alıyosun.. Allah sorunsuz bitirmeyi nasip eder insallah.. Her yapılan olacak diye bişey yok, helede senin ki uğraşılması zor bi okadarda karışık, hadi beraber yapalım diyecegin cok az kişi, yakınlarında neredeyse örneği olmayan bir arabayken.

Zamanla cok daha iyi yürür insallah, sorunsuz sıkıntısız :)

Cansın
21-07-2014, 14:19
Haaaruuuuuun :heyoo::heyoo:

X-tjfPmFwFY

Fıtı fıtı Gti - EP Type R Dışarıdan Çekim - YouTube (http://youtu.be/X-tjfPmFwFY)

Bugünleri çabuk unutma ;)
Meggyi ben kullanıyordum ve İnanç yanımdaydı. Sadece hafiflikten kazancın oldu :)
İnanç'la arabasını bitirelim seni evinden alıcaz :D:D:D:D

Patisever
21-07-2014, 14:24
Haaaruuuuuun :heyoo::heyoo:

X-tjfPmFwFY

Fıtı fıtı Gti - EP Type R Dışarıdan Çekim - YouTube (http://youtu.be/X-tjfPmFwFY)

Bugünleri çabuk unutma ;)
Meggyi ben kullanıyordum ve İnanç yanımdaydı. Sadece hafiflikten kazancın oldu :)
İnanç'la arabasını bitirelim seni evinden alıcaz :D:D:D:D

hahaha bunu niye koydun sen şimdi orda cosmusuz bizde :) hızlı polo

Cansın
21-07-2014, 14:26
hahaha bunu niye koydu nsen şimdi orda cosmusuz bizde :)

Adamı kızdırmak için :hehe::hehe::hehe:

Patisever
21-07-2014, 14:27
Adamı kızdırmak için :hehe::hehe::hehe:

zaaaaaaaaaa diğerlerini koyma kursun atar :)))) birazdan burda tokatlı savasa hazırlan :)

Cansın
21-07-2014, 14:31
zaaaaaaaaaa diğerlerini koyma kursun atar :))))

Diğerleri bende saklı. Birde onları koysam beni ortadan ikiye böler :D:D:D:D

Bu videoda sesler güzel ya ondan koydum. Flyby video işte :D:D:D

SEÇKİN172
21-07-2014, 14:44
cansın senin araçmı bu :) eger o ise o gece nerdeydin hacı göremedim HD poloyu yoksa başka zamanmı anlamadım :)

Cansın
21-07-2014, 14:49
cansın senin araçmı bu :) eger o ise o gece nerdeydin hacı göremedim HD poloyu yoksa başka zamanmı anlamadım :)

O eski video :)
Harun'u kibarca evinden aldım :D:D:D
O gün arabasız geldim :)

SEÇKİN172
21-07-2014, 14:51
O eski video :)
Harun'u kibarca evinden aldım :D:D:D
O gün arabasız geldim :)

yoksa sende çagrı abinin WHİTE MEGANDAMIYDIN HACI :D:D

Cansın
21-07-2014, 14:54
yoksa sende çagrı abinin WHİTE MEGANDAMIYDIN HACI :D:D

Aynen :)
Sonra Meggy rs'e gittim :)

Serhat Y.
21-07-2014, 15:05
nos setuplı polo gti bu araç doğrumu? geçen bi deneme akşamı anlatıyordu Harun denedik diye.

Volkann
21-07-2014, 15:13
maşallah deneyen araçlara.

orhan_guney
21-07-2014, 16:05
Bu noss muhabbeti nedir yahuu biri açıklık getirsin :D

cakaragol
21-07-2014, 16:12
Evet cansin nosla gectigi videooo hayirdir onumu koydunnnn beni ztn ancak noslaaa gecersinizxx☺️☺️☺️

cakaragol
21-07-2014, 16:13
nos setuplı polo gti bu araç doğrumu? geçen bi deneme akşamı anlatıyordu Harun denedik diye.

Evet serhatim o poloooo☺️✌️

Serhat Y.
21-07-2014, 16:15
Evet serhatim o poloooo☺️✌️

eyvallah:icon_tup:

cakaragol
21-07-2014, 16:15
Ulan cansin olmekmi istiyosun aldirmankendini bana evden canimi sikma ☺️ Bide inanclamiydin sen ben gecerken hahahah birak bu isleri yapin gelin ben acigim hep nossux haramsiz gozyasi olmadan yakar gecerim bu turbolu haramcilari biktim gecmekkten ztn bu hafta siz bitirene kadar ben zirve olurum ☺️✌️

ERY98
21-07-2014, 16:17
Olaylar gereksiz yerlere çekilmiş, daha fazla kalpler kırılmasa bari.. İnanç abi aracına ciddi emek harcadı, hemen hemen her gününe ben şahidimdir, önce arabası sonra kendisi gelir. Burayada deneme talebi açmadan önce uçuşları vs sebebiyle benden rica ediyordu hatta konu açmam için, taa ozamandan beridir hep, aracımı ciddi bi şekilde denemek istiyorum, 30 altı 30 üstü maksat nelere karşı ne yapabilecek görmek istiyorum, ne kaybım var yada nekadar ileri gidebilmişim bilmek istiyorum diyordu.. Özgün abiyle çalışmak istediğinide yine aynı şekilde dile getiriyordu.. Mantık ve saygı çerçeveleri içinde yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederken, aracını deneyen iki kişi bu denli güzelce deneyip halada güzelce anlaşmalarına rağmen, konunun kirlenmesine sebep olan provakatör arkadaşlarımızıda kınıyorum.. Ortada açık bi gerçek var, megane da işler yolunda gitmiyor buaralar bu bilinen birşey, ama Type-R'ında göz ardı edilemez bir maşallah'ı var.. :) Sesi yeter :) inşallah ileriki günlerde nasipse daha güzel denemeler ile güncel ve sağlıklı halini izleriz. Allah iki aracıda kazadan beladan nazardan korusun..

orhan_guney
21-07-2014, 16:18
Aracımı yeni bitirdim, white-typer ve cansın polu ile denemek isterim.

cakaragol
21-07-2014, 16:18
Ulan nosla bile mermi gibi gidiyorummmmnnm heytbe ilani kaldiriyorum hahahah

Cansın
21-07-2014, 16:23
Ulan cansin olmekmi istiyosun aldirmankendini bana evden canimi sikma ☺️ Bide inanclamiydin sen ben gecerken hahahah birak bu isleri yapin gelin ben acigim hep nossux haramsiz gozyasi olmadan yakar gecerim bu turbolu haramcilari biktim gecmekkten ztn bu hafta siz bitirene kadar ben zirve olurum ☺️✌️

HAahahhahaha :D:D:D
Dünden beri konuda hareket yoktu :D Canlanmış oldu :D
Olm arabamda tüp ve hattı bul ondan sonra konuş. Tüp filan bende yok :icon_tup:

Deneriz abi sıkıntı yok :)

orhan_guney
21-07-2014, 16:25
pm attım kanka.

Deneriz abi sıkıntı yok :)[/QUOTE]

cakaragol
21-07-2014, 16:27
Ulan beni deli etme yokmuss ramazan gubu bari yalan konusma millet bisey sancakkkk amk ☺️ Bizim mahelledeki gulizar bile biliyo moslu oldugunu nihata goturuyum tobe et gel☺️

cakaragol
21-07-2014, 16:36
Hareket sana kalmadi ben hergun cikiyorum sıkıyorum ztn hahaha

Patisever
21-07-2014, 16:37
Ulan beni deli etme yokmuss ramazan gubu bari yalan konusma millet bisey sancakkkk amk ☺️ Bizim mahelledeki gulizar bile biliyo moslu oldugunu nihata goturuyum tobe et gel☺️

kankamı kızdırmayın adam atmo nosa sıkıyor :) demıstım gelir diye o değilde su ismi bir değiş yav :) telegol gibi olmus

cakaragol
21-07-2014, 16:37
eyvallah:icon_tup:

Serhatim cocoree denemek istiyo yine nediyosun adam adami biliyo biliyoki harun herturlu dener gelcenmi sen sohbete gel aksam islerim biterse cikariz isallaj yoksa yarin

cakaragol
21-07-2014, 16:39
kankamı kızdırmayın adam atmo nosa sıkıyor :) demıstım gelir diye o değilde su ismi bir değiş yav :) telegol gibi olmus

Ahhaha cakargolu degiscem sen degis sende var herseyim lagmacun gibi sifre ztn hahaah

Serhat Y.
21-07-2014, 16:46
Serhatim cocoree denemek istiyo yine nediyosun adam adami biliyo biliyoki harun herturlu dener gelcenmi sen sohbete gel aksam islerim biterse cikariz isallaj yoksa yarin

cocore hızlanmış demek senle tekrar denemek istiyor:) hazır kıstas alınacak araç seni bulmuş işte. muhabbete gelebilirim bende belli olmaz.
bu alemde herkes type-r a hasta bakma sen, *** atarlar ama geçildilermi type-r a geçildik olur :)

cakaragol
21-07-2014, 16:50
cocore hızlanmış demek senle tekrar denemek istiyor:) hazır kıstas alınacak araç seni bulmuş işte. muhabbete gelebilirim bende belli olmaz.
bu alemde herkes type-r a hasta bakma sen, *** atarlar ama geçildilermi type-r a geçildik olur :)

Aynen valla sogru soyluyosun taypar candir sattim yine dayanamadim geri aldim hizlanmis herhelde hayirlisi olsun cocere adamim oldu bianda vallaha sevdim adami sabaha kadar denerim dumanli stayle. Kafami guzel yapiyo ama olsun

R21TURBO 41
21-07-2014, 17:06
İki araca da maşallah , typer ın hızlı olduğu zaten aşikar. MeganeRS ile uğraşılması , yürütülmesi zaten başlı başına bir başarı. Sıkıntıları giderildiğinde çok daha iyi yürüyeceği belli.

cakaragol
21-07-2014, 17:29

Kardesimm denemek istiyomussun galiba aksam bir arkadas daha gelcek bu aksam yada yarin aksam olabilir

orhan_guney
21-07-2014, 19:13
pm attım .
Kardesimm denemek istiyomussun galiba aksam bir arkadas daha gelcek bu aksam yada yarin aksam olabilir

SuperSprint
02-08-2014, 12:16
ankarada sadece yazılım filtre egzoslu megane rs bundan daha yüklü skn typer ile yürüyordu

YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=P8Ag-b0EfPI)

gselcuk
02-08-2014, 12:38
Bi honda vakası daha :)) iki aracada maşallah.

yasin_R
02-08-2014, 16:56
Artık yavaş yavaş bende arabamı görmek istiyorum akşam denemek isteyen arkadaşlarımla denerim

yasin_R
02-08-2014, 17:29
Eee kimse yok muuuu

orcunnn
02-08-2014, 17:58
Eee kimse yok muuuu

yaparsan k24 denemez kımse senle :D

KEMALS
02-08-2014, 18:19
avrupa yakasında deneyen varsa buluşalım..

yasin_R
02-08-2014, 18:31
yaparsan k24 denemez kımse senle :D

Kanka alakası yok daha arabam ne alemde kestiremiyorum 2 sene sonra ilk defa çıkıcam ve konuyu okumayanlarda illaki vardır

SuperSprint
02-08-2014, 19:42
Kanka alakası yok daha arabam ne alemde kestiremiyorum 2 sene sonra ilk defa çıkıcam ve konuyu okumayanlarda illaki vardır

k24 + specler nedir

KEMALS
02-08-2014, 19:59
Evet varmi deneyen..aracim 280-290 hp civari..uyan arac varsa cikalim..

yasin_R
02-08-2014, 20:43
k24 + specler nedir

Proje konum var ordan bakabilirsiniz

yasin_R
02-08-2014, 20:43
Evet varmi deneyen..aracim 280-290 hp civari..uyan arac varsa cikalim..

Deneyelim Asya kıtasına gececem bugün:)

orcunnn
02-08-2014, 20:46

kımse ıle deneme olmassa bı dbn al baı yasınım

yiğit
02-08-2014, 21:00
İnançın meg rs baya uğraşılmış emek verilmiş bi araç. Setupı öyle hemen cuk diye oturtmak kolay olmuyo denedikçe tecrübe ettikçe daha iyi hale gelicektir.şanzuman ve yazılım işini hallederse bence aynı araçla tekrar deneyip farkı görebilirler, düzgün yürürse bu kadar açılmaz başabaş gider gibi geliyo bana.inşallah istediğin gibi olurda hızlı bi meg rs daha görürüz :)

yasin_R
02-08-2014, 21:03
kımse ıle deneme olmassa bı dbn al baı yasınım

Dbn varda biz mi bağlamadık :D
Hava yağacak gibi kimsede yok gibi herkez şehir dışında

KEMALS
02-08-2014, 21:15

Avrupadayiz biz..

yasin_R
02-08-2014, 21:20
Avrupadayiz biz..

Karşı tarafta ses soluk yok bende butaraftayım siz kim kimsiniz.

KEMALS
02-08-2014, 21:25
Su an tek arabayiz mustangli arkadas gelecek..rover turbo gelecek diye biliyorum..

yasin_R
02-08-2014, 21:27
Su an tek arabayiz mustangli arkadas gelecek..rover turbo gelecek diye biliyorum..

Orcun mu gelecek ?
Orçun geleceksen astra turbo sinanıda kap gel be :)
Rover kaç hp Lerde senin araba a4 mü

orcunnn
02-08-2014, 21:35
yok be ben degılım kım o mustang :) benden baska kovalayan varmı otobandan kosturan :D

orcunnn
02-08-2014, 21:44
Orcun mu gelecek ?
Orçun geleceksen astra turbo sinanıda kap gel be :)
Rover kaç hp Lerde senin araba a4 mü

kanka 1 hafta ıcınde aksılık olmassa sınanla denetırım sızı gelırız beraber

yasin_R
02-08-2014, 22:15
kanka 1 hafta ıcınde aksılık olmassa sınanla denetırım sızı gelırız beraber

Kanka nie 1 hafta

KEMALS
02-08-2014, 22:42
Bizim arkadas mustang yeni aldi 3 ay civari..rover dan ses yok biz beraberiz su an mertere gectik..

yasin_R
03-08-2014, 01:39
Bizim arkadas mustang yeni aldi 3 ay civari..rover dan ses yok biz beraberiz su an mertere gectik..

Anladım yağmur var dostum yarın bu tarafta bi organizasyonumuz olacak özelden yazışırız

KEMALS
03-08-2014, 10:20
Evet zaten biz de bisey yapamadik..ozelden yazarsan gelirim insallah..