Maşallah her iki araca da..Uzunda MeganeRs yetişmeye başlar diye düşünüyordum ama sabit kaldı üstlerde de..Type-R'ın specler nedir?
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
bu megane rs 300hp mi şimdi ?
Kelalper nickli beyfendinin yürürünü anlata anlata bitiremediği ama nedense surekli farklı bahaneler bulup cıkıp denemedeği megane rs mi bu ?
Eğer oysa soru işaretleri cevap buldu.
Deneyen araclara masallah.
ben mi bu araba ile denememek için bahane üretmişim. Nerenizden sallıosunuz yaw. Bu araba yapılırken ben megane ı çoktan satmıştım. Ocakta sattım ben arabayı. Şaka mısınız. yapılmadan önce denediğimizde de araya tır parkı sokudum zaten.
Bs type R ile red s2000ile yürüdü benim megane. Bursada semihin roccosu type r ın denediği sarı rocco ile aynı specte. ben 255 lik ayardayım. videosu bu. 266 hp verdiği ayarda değil. Yazarken ayık olun.
vol2 - YouTube
IN BOOST WE TRUST
ulan millet amma atıp tutuyor ya![]()
alper abinin RS'in bizzat yürürünü gördüm.kimse boş beleş konşmasın bence.anlattıgınız RS buysa şayet ya bahsedilen güçlere göre o araçta sıkıntı var yada typer 350 hp![]()
Dr.Ecu
Semih kardesim megane yavas degil roccoda oyle ama typer da hizli tabi bide su vsr sanirim inanc dostumdur kendisi ztn 1 5 bar basiyo biliyorum dun bi denemede 1 3 bar basiuo dedi 3 4 kere denedik sonra kardesimz duydum sanzumanda sorun yasamis cok gecmis olsun beyler burda kimse kimseye kotu yorum yapmasin artik kimse yavas degil iyi formlar semih 350 hp keske olsa ☺️ Sadece 230 hp
Daha once stg 2 mrs nin nasil yurudugunu gayet yakindan defalarca gordum.Bu videodaki mrs bildigim kadari ile setup olarak stg 2 den fazla.Mrs'de bi aksilik oldugu asikar.Typer zaten gayet iyi yuruyor son 2 gundur izledigimiz videolardan belli.Masallah 2 aracada
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)