PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul / Avcılardan Herkese Selamlar

Molev
22-07-2014, 09:42
Merhabalar,

İsmim Onur, uzun zamandır takip ettiğim bir forumdu üye olmak için çok uğraştım sonunda da yöneticimiz kabul etmiş sağolsunlar, aslen Çanakkale'liyim 2 yıllık üni. bitirdik açıktan devam ediyoruz inşallah onuda bitiricez bir yandan calısıyoruz kariyer vs. vs. Tamamen yurt dışı ithalat-ihracat yapan bir firmada İT'yim kendimi geliştirerek buralara geldim inşallah daha da geliştirip kariyerimi güzel bir yere taşıycam.

İlgi alanlarım, otomobil,araba,kaptıkaçtı,tekeri olan herşey :)

sevdiğim kokular, egzos'dan cıkan yanmış benzin dumanının kokusu :icon_wack( Favorimdir :heyoo: )

Hastalık ya ilk arabamız dedemindi 93 model beyaz doğan SL'di onda öğrendik araba kullanmasını o zamanlar başladı bu sevda. :rolleyes: Sonra peder bey 97 model Transporter aldı kemikli kasa ( Acayip konforlu gelmişti doğandan sonra ) çıtayı birazdaha yükselttik Ford Connect 90'lık Uzun şasi aldık ailecek. Tabi bu aldığımız araçların hepsi 2. eldi. Ben niyetlendim kendime artık bir araba almak istiyordum. Biraz peşinatim vardı üstünede kredi çektik
2012/8. ayında imkanlarımın elverdiği bir araba aldım, Opel Astra J 1.6 Edition A/T aracımdan gayet memnunum su an 50k km'de 30k'da BRC tüp taktırdım. Borcu bittiğinde birseyler yapmaya başlıcam ufaktan su an D.I.Y yapıyorum kafama estikce. Astra ile ilgili soruları olan arkadaslar yazabilir severek yardım edebilir bilgi verebilirim.

Not: İmla hatam veyahut konu kuralları dışına çıktığım bir nokta var ise uyarırsanız düzeltirim.

Kahn23
22-07-2014, 09:43
Hoş geldin. Keyifli forumlar ;)
Ben de Avcılardayım..

Molev
22-07-2014, 10:09
Hoş geldin. Keyifli forumlar ;)
Ben de Avcılardayım..

Hoşbulduk hocam :) Denizköşklerdeyim

Melih-Ö
22-07-2014, 10:19
Hoşgeldin bende Avcılarda Denizköşklerdeyim :)

Molev
22-07-2014, 10:26
Hoşgeldin bende Avcılarda Denizköşklerdeyim :)

Hoşbulduk :) iskinin oralardayım

Molev
22-07-2014, 11:01
Buda arabamı ilk aldığım günden bir kare. :)

http://i62.tinypic.com/2ivemgn.jpg

Edit: Aracım ilk aldığımda istanbul plakalıydı vergisiniyüksek ödediğim için plakayı çanakkaleye aldırdım. Üzülerek d.tarihim yazan plakayı vermek zorunda kaldım.

SinanAdalı
24-07-2014, 12:58
hoşgeldiniz iyi forumlar :) Allah kaza bela vermesin aracınıza.

MertSerhanÖ.
24-07-2014, 13:23
Hosgeldin keyifli forumlar.eski denizkosklulerden kim kaldi :D:)

63owen63
24-07-2014, 13:25
egzos'dan cıkan yanmış benzin dumanının kokusu, iyiymiş :)

Molev
24-07-2014, 13:56
Hosgeldin keyifli forumlar.eski denizkosklulerden kim kaldi :D:)

Biz yeniyiz ya avcılarda 4-5 senedir burdayım aslen k.çekmecede büyüdük :)

egzos'dan cıkan yanmış benzin dumanının kokusu, iyiymiş :)

Esprisine yazmadım ben onu ciddi ciddi cocukken kokluyoduk :D:cool:

hoşgeldiniz iyi forumlar :) Allah kaza bela vermesin aracınıza.

Amin cümlemizie kardesim alınteri olunca dahada dikkatli oluyo insan

hkkcn
24-07-2014, 18:51
hooşgeldn bende denizköşklerdeyim:)

yilmazcatalbas
24-07-2014, 18:52
Hosgeldin keyifli forumlar

Molev
24-07-2014, 18:56
hooşgeldn bende denizköşklerdeyim:)

Hoşbulduk hocam :) ne cok denizköşkler varmış ya bu akşam çıksakmı sahile filan ne yapsak ufak bi buluşma tarzında çekirdek çitlesekk ? :D

Hosgeldin keyifli forumlar
Teşekkürler hocam sizede :)