Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneme Talebi 106 gti
Aracımca 52 egzantrik,piston,kısa ve yazılım vardır. Klimasına kadar full takılıdır. Avrupa yakası hafta arası ,hafta sonu aynı setup 106 lar ile arabamı görmek istiyorum.
Senin setup unda bi arkadaşım var istersen denetirim seni
Istersen red 106 ile de deneriz sonuçta benim araçta da 52 egzantrik var :))))
Holigan 106 ile denerdi fakat cuma tatile gidiyorum draglardan sonra aracimla ilgilenemedim bakin gerekiyor seninle yine haberlesiriz güzel denemeler olur.Benim araç full sökük haberin olsun
Senin setup unda bi arkadaşım var istersen denetirim seni
Istersen red 106 ile de deneriz sonuçta benim araçta da 52 egzantrik var :))))
knka senle her zaman deneriz zevk alıcaksan sıkıntı yok :)
Holigan 106 ile denerdi fakat cuma tatile gidiyorum draglardan sonra aracimla ilgilenemedim bakin gerekiyor seninle yine haberlesiriz güzel denemeler olur.Benim araç full sökük haberin olsun
aynı setup her arabayla denerim kardeş, arabanı takarsın güzel güzel deneriz.
Ben arabami günlük kullanmiyorum ki takayim sadece roll için kullanıyorum sen kendine takili araç ara
Ben arabami günlük kullanmiyorum ki takayim sadece roll için kullanıyorum sen kendine takili araç ara
tamam senın full sökük,hafif volan ,yakıtlı arabanlada basarım, maksat arabaları görmek.
crxle denermisin :D :D :D :D
Benim spec lerde henüz hafif volan yok ama senin yazmadiklarin olabilirim?
crxle denermisin :D :D :D :D
kardesım senınlede herzaman denerım :):D
Benim spec lerde henüz hafif volan yok ama senin yazmadiklarin olabilirim?
aracımda ne yazdıysam o var maksat deneme olsun dıye deneyeceksek denerız sıkıntı yok orj beynımle full takılı basarım
Anlamadimğim hafif volan nerden cikti.Aslinda 1.8 kit var aracimda söylemiyorum gizli spec:redspotda:redspotda
Anlamadimğim hafif volan nerden cikti.Aslinda 1.8 kit var aracimda söylemiyorum gizli spec:redspotda:redspotda
Kardes , kendi arabanın konusunda yazıodu biara, yakıtlı ve sökük bıldıgım kadarıyla, bunlardamı yok , anlamadm, konuyu kirletme,bızde herkese göre araba var ,sokuk denıyosan sokukte arabamız var setuptakı her arabayla deneriz.
Aracin sökük ve yakitli 1.8 kit var hafif volani unutmusuzzz verim alamiyoruz onura takarsam tam olucak
Kardeş konuyu daha fazla kirletme! ,Drag Servısı ara arabamda ne olduğunu sor . Genede deneriz.
Yokmu koskoca istanbulda 52'li, takılı bi 106 günceli..
guwen_ar
24-07-2014, 13:55
52 li olupta surekli takili gezen bi 106 ya henuz rastlamadim :)
Bulmak zor gercekten
52 li olupta surekli takili gezen bi 106 ya henuz rastlamadim :)
Bulmak zor gercekten
var varda , piyasada yoklar ;)
Benim aracim degil ama adapazarinda kartopu gti war... full takili..kendi speclerinde iddalidir
Benim aracim degil ama adapazarinda kartopu gti war... full takili..kendi speclerinde iddalidir
kartopu cıddı yuruyen bır araba denemek benım için bir zevk olur , fakat uzak kalıyor biraz bayramdan sonra şehirdışı tura çıkacağız ,görüşürsek güzel denemeler olur.
serkandevran
31-07-2014, 23:16
Haftasonu gunceli