PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gyeon Bathe+ Wetcoat ve Cure Kullanım Talimatı

Onrcn
24-07-2014, 14:11
Merhaba,

Siteden alışveriş yapan çok oldu. Kullanım kılavuzlarını artık ürün içinde de yolluyoruz fakat çok soran olduğu için direk buraya yazmak istedim.

Gyeon Bathe+ : Aracın kirliliğine bağlı olarak 15-25ml ürün yeterli olacaktır.(1kova için 2-3 kapak.). En verimli sonucu almak için aracı yıkayın, durulayın. Hala ıslakken her panel için yıkama eldiveninize yada süngerinize bir panel için 2 damla Bathe+damlatıp panellere yayın ve sonra tekrar durulayın. Bu ürün normal Bathe şampuandan sonra yıkama sonrası ürünü olarak da kullanılmaktadır.

Gyeon Wetcoat: Aracı yıkayın, durulayın. Hala ıslakken ortalama 100ml ürünü(1/5 şişe) araca hızlıca püskürtün ve durulayın. Lekelenmeler olursa ürünü çok beklettiğiniz anlamına gelir. Çok sıcak havalarda aracın 1/2 sine hızlıca, yada panel panel uygulayıp durulayabilirsiniz.

Gyeon Cure: Beze püskürtün ve aracınıza yayın. Bezin kuru tarafıyla tekrar üstünden geçin. Burada dikkat etmeniz gereken; olabildiğince eşit dağıtmak, olabildiğince az ürün kullanmaktır.

orhan_guney
24-07-2014, 14:19
:)3-4 saat sen uğraş sılmek için sonra adam kullanma talımatı acsın :D sucuk borçlusun moruk.

Onrcn
24-07-2014, 17:08
Haha taktin zaten o sucuklara : ) adam saat basi sucuk fotograflarimi begeniyor :D

[RaCeR]
24-07-2014, 17:23
Wetcoat için panel panel uygulamak daha mantıklı :D

i-vtec07
03-08-2014, 16:03
konuya biraz paylaşım yapalım dimi :) arabadan sonra motorumada uyguladım :D

http://i59.tinypic.com/313opvn.jpg

fotoda gerçekte olduğu kadar parlak çıkmadı. :)

edit: bate yok sadece wetcoat

Onrcn
04-08-2014, 08:22
Memnun kaldigina sevindim ; )

R.I.P
13-09-2014, 08:50
denemek için cure aldım ama daha ancak fırsat buluyorum uygulamak için. yıkadıktan sonra cure uygulamadan hemen önce nxt kullansam problem yaratır mı?