PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erikli kamp tavsiyesi ?

Ko®ay
25-07-2014, 14:32
Merhaba arkadaşlar;
Arefe günü yada bayramın 1.günü sabahtan 2 kişi özel araçla erikliye gitmeyi düşünüyoruz, içinizde hiç orda çadır kurup kamp yapan oldumu ? olduysa hangi kampları tavsiye edersiniz denize yakın hatta sıfır olması daha iyi olur, birde keşandan sonra yol baya kötü diyenler var 2-3 sene öncesi için ? Şu anda yol durumu falan nasıldır acaba ?

Yakın zamanda giden gören kalan bilen arkadaşların bilgi vermesini rica ederim :)

Evrenoz
25-07-2014, 14:35
Erikli, erikli iken yazlığımız oradaydı. Sakin, ufak bir kasaba'dan kocaman bir yere dönüştü.. Satmıştık biz de hem gitmediğimizden hem de sakin halini kaybettiğinden... Hatırladığım çamlık ( erikli'nin girişindeki kısım ) tarafından ziyade, erikli'nin sonundaki ormanlık kısmın daha nezih, derli toplu olduğuydu

Serhat
25-07-2014, 14:42
Erikli civarında kamplık yer bilmem ama Erikliden sonraki sahil kesimlerinin hepsini biliyorum ve sakin yerler arıyorsanız daha çok Enez'e doğru gelmenizi tavsiye ederim.

Enez - Keşan yolu şuan da asfalt olarak güzel. Ancak 90 km hızı geçmemenizi tavsiye ederim, virajlar vs. yolu bilmeyen için çok sakat.

Eğer Enez tarafına gitmek isterseniz Keşan - Enez yolunda yol çalışması var, o yüzden direk Erikli yoluna verip köylerin içerisinden Enez yoluna çıkartıyorlar. Tabi bu güzargahta mıcırlı ve bozuk yollar mevcut. Dilerseniz daha detaylı olarak pm'den atabilirim.

serkankıvrak
25-07-2014, 15:01
Keşan'da oturuyorum ve yaylada yazlığımız var.Yaylaya gitmek için erikli yolu üzerinden büyükdoğanca köyünün içinden tekrar enez yoluna bağlıyorlar orası çok bozuk olduğu için arabam her kasiste bir yerlerini bırakacakmış gibi sürttüğünden erikli üzerinden gidiyorum mecidiye tarafından girişte çamlık diye bir kamp alanı var..Denize sıfır değil..Yanlız erikli evrenoz abininde dediği gibi artık sakinlik adına hiç birşey barındırmıyor..Mecidiye sahili erikliye yakın zaten ve denize sıfır daha çok alanları var..Ayrıca mecidiye sahilinden gidilicek iki adet koy var İtalyan Koyu ve Uzunkum Plajı çok güzel yerlerdir giriş araç başı 15 lira verdikleri hizmet şemsiye,şezlong,Wc,duş bunuda belirtiyim çünki oraya gitmişken eğlenmeden dönmek tam bir zulüm ayrıca ikisininde yolları felaket durumda gidersenizde yanınıza yiyecek ve içecek almayı unutmayın en yakın bakkal mecidiye sahilinde kalıcak çünki..İllaki erikli diye bir düşünceniz yoksa erikli ile yayla arasında danışment orman kampı var orası daha sakindir erikliye 6-7 yaylaya ise 4-5 km mesafede denize sıfır ormanlık alan..Yaylada ise yine girişinde eski jandarma karakolunun olduğu alan ve az ilerisinde yine çadırların kurulduğu bir alan var sırasıyla mecidiye,erikli,danışment ve son olarak yayla bu şekilde..Enez tarafına pek tatil maksatıyla gitmediğim için bilmiyorum açıkçası ama kalesi güzeldir ve arandığı zaman mutlaka çadır kurulucak denize sıfır yerler vardır..Size tavsiyem aracınızda en azıncan 3,5 cmlik bile olsa yay varsa dikkatli gitmeniz çünki yollar aşırı bozuk Enez yolu yapım aşamasında eriklide kısmetse seneye yapılıcakmış..Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama detaylı şekilde saros körfezi sahillerini anlatmak istedim :) :)

Serhat
25-07-2014, 15:25
Keşan'da oturuyorum ve yaylada yazlığımız var.Yaylaya gitmek için erikli yolu üzerinden büyükdoğanca köyünün içinden tekrar enez yoluna bağlıyorlar orası çok bozuk olduğu için arabam her kasiste bir yerlerini bırakacakmış gibi sürttüğünden erikli üzerinden gidiyorum mecidiye tarafından girişte çamlık diye bir kamp alanı var..Denize sıfır değil..Yanlız erikli evrenoz abininde dediği gibi artık sakinlik adına hiç birşey barındırmıyor..Mecidiye sahili erikliye yakın zaten ve denize sıfır daha çok alanları var..Ayrıca mecidiye sahilinden gidilicek iki adet koy var İtalyan Koyu ve Uzunkum Plajı çok güzel yerlerdir giriş araç başı 15 lira verdikleri hizmet şemsiye,şezlong,Wc,duş bunuda belirtiyim çünki oraya gitmişken eğlenmeden dönmek tam bir zulüm ayrıca ikisininde yolları felaket durumda gidersenizde yanınıza yiyecek ve içecek almayı unutmayın en yakın bakkal mecidiye sahilinde kalıcak çünki..İllaki erikli diye bir düşünceniz yoksa erikli ile yayla arasında danışment orman kampı var orası daha sakindir erikliye 6-7 yaylaya ise 4-5 km mesafede denize sıfır ormanlık alan..Yaylada ise yine girişinde eski jandarma karakolunun olduğu alan ve az ilerisinde yine çadırların kurulduğu bir alan var sırasıyla mecidiye,erikli,danışment ve son olarak yayla bu şekilde..Enez tarafına pek tatil maksatıyla gitmediğim için bilmiyorum açıkçası ama kalesi güzeldir ve arandığı zaman mutlaka çadır kurulucak denize sıfır yerler vardır..Size tavsiyem aracınızda en azıncan 3,5 cmlik bile olsa yay varsa dikkatli gitmeniz çünki yollar aşırı bozuk Enez yolu yapım aşamasında eriklide kısmetse seneye yapılıcakmış..Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama detaylı şekilde saros körfezi sahillerini anlatmak istedim :) :)

Enez yolu anlattığınız gibi o kadar bozuk değil. Yayı olan kişi için tehlikeli bir durum yok bence. Tümsekli atlamalı zıplamalı bir durum yok. Sadece Enez Merkez sahilinin şehiriçi sokakları yeniden yapılacağı için kum halinde ve haliyle çukurlar mevcut dikkatli olmakta fayda var.

serkankıvrak
25-07-2014, 16:32
Enez yolu anlattığınız gibi o kadar bozuk değil. Yayı olan kişi için tehlikeli bir durum yok bence. Tümsekli atlamalı zıplamalı bir durum yok. Sadece Enez Merkez sahilinin şehiriçi sokakları yeniden yapılacağı için kum halinde ve haliyle çukurlar mevcut dikkatli olmakta fayda var.

Her hafta yaylaya gidiyorum o yol anlattığım kadar bozuk yolun tam ortasındaki 3-4 cmlik asfalt çıkıntısı arabayı takla attırıcakmış gibi savuruyor ayrıca yolun tam ortası şiş kenarları ezilmiş olduğundan araba yolda durmuyor..Dediğim gibi çok dikkatli olunması lazım

Ko®ay
25-07-2014, 16:40
Diyosunuzki erikliye gitme yani :D yakın yerdeki danışment kampına bi bakmak lazım o zaman

Ko®ay
25-07-2014, 16:43
Bide danışmente erikli içinden geçebiliyormuyuz ?

serkanaygün
25-07-2014, 17:21
Ben danişment kamp alanında kaldım 2 yaz önce. Fena değildi. Sağolsunlar ilgililer, gecenin bi körü gitmemize rağmen yetkili kişisi elinden gelen yardımı yapmıştı. Denizi fena değildi, içeride yemek yiyebilceğin güzel bi mekan var. Duş biraz sıkıntılıydı gibi hatırlıyorum. Elektrik ve suyu her çadır parseline veriyolar zaten. Pazar günü çingeneler geldiği için kalabalık oluyomuş, o zaman biraz sıkıntılı. Onun dışında güzel mekan :)

Emre Akçay
25-07-2014, 17:28
3 senedir Enez'deyim. Gelecek olan varsa gelmesin. Bayram zamanı zaten millet arabaların içinde yatıyor yer yok. Erikli'nin de farklı olacağını zannetmiyorum.

serkankıvrak
25-07-2014, 18:19
Diyosunuzki erikliye gitme yani :D yakın yerdeki danışment kampına bi bakmak lazım o zaman

Eriklidense danişmenti tercih ederim açıkçası erikli içindende geçersiniz ama aşağı yukarı 10km fark eder..Sorun olmaz derseniz mecidiye yoluna devam ediceksiniz..Yok yolu uzatmayız dersenizde çeltik köyünü geçtikten hemen sonra fabrika var adını şimdi hatırlayamadım fabrikanın ordan sola devam ediceksiniz orasıda biraz bozuktur ama çok çok kötü değil sonra sırasıyla beyköy ve erikli köyü gelicek erikli köyünün girişinde mezarlık var mezarlıktan sağa u dönüşü yapıcaksınız o yolu takip ettikten sonra sola dönüş gelicek zaten ordan erikli köyünü geçtikten sonra sola dönüş bir kere gelicek ordanda danişment orman kampı zaten..Dediğim gibi yollar düz asfalt değil ama şose yol..danişment sapağında tabela varmı hatırlamıyorum yoksada zaten en fazla danişment köyüne gidersiniz ordan dönüp orman kampına gitmekte 5 dk zaten..

Eğer sıkıntılı bir durum olursa çekinmeden arayabilirsiniz..Hatta arife günü geçerseniz arayın bir çayımı içersiniz..S.s Elektronik keşanda süzgünlerin arkasında hem dinlenmiş olursunuz hemde yolu daha detaylı tarif ederim

Serkan KIVRAK 0544-5151090

Ko®ay
25-07-2014, 18:22
Eriklidense danişmenti tercih ederim açıkçası erikli içindende geçersiniz ama aşağı yukarı 10km fark eder..Sorun olmaz derseniz mecidiye yoluna devam ediceksiniz..Yok yolu uzatmayız dersenizde çeltik köyünü geçtikten hemen sonra fabrika var adını şimdi hatırlayamadım fabrikanın ordan sola devam ediceksiniz orasıda biraz bozuktur ama çok çok kötü değil sonra sırasıyla beyköy ve erikli köyü gelicek erikli köyünün girişinde mezarlık var mezarlıktan sağa u dönüşü yapıcaksınız o yolu takip ettikten sonra sola dönüş gelicek zaten ordan erikli köyünü geçtikten sonra sola dönüş bir kere gelicek ordanda danişment orman kampı zaten..Dediğim gibi yollar düz asfalt değil ama şose yol..danişment sapağında tabela varmı hatırlamıyorum yoksada zaten en fazla danişment köyüne gidersiniz ordan dönüp orman kampına gitmekte 5 dk zaten..

Eğer sıkıntılı bir durum olursa çekinmeden arayabilirsiniz..Hatta arife günü geçerseniz arayın bir çayımı içersiniz..S.s Elektronik keşanda süzgünlerin arkasında hem dinlenmiş olursunuz hemde yolu daha detaylı tarif ederim

Serkan KIVRAK 0544-5151090

Kardeşim çok çok teşekkürler bilgiler için, uğramaya çalışacağım, Allah razı olsun..

devil_berk22
25-07-2014, 18:30
valla kamp yerini değilde aklınız varsa hiç erikliye uğramayın bile o kadar pahalı ve uyduruk bir yer olamaz. doğduğumdan beri eriklide yazlığımıza gideriz son 3 senedir bir gece bile kalmadım. yanlış anlaşılma olmasın keşanlıyım ve keşanda oturan bir insan olarak yazdım bunları

mur_84
26-07-2014, 10:39
Kamp kuracaksanız İbrice'yi tavsiye ederim Mecidiye köyü içinden geçip gidiliyor.. Dalış merkezi aynı zamanda deniz temiz ve derin tam dalış için.. yolu o kadar bozuk değil 80-90 km hızla gidilebilir standart araçla.. Etrafta hiçbir şey yok ona göre alış veriş yapıp gitmekte fayda var..

Erikli Danişment ve Yaylayı pek tavsiye etmem çok kalabalık ve bu sene deniz hiç hoşuma gitmedi..

halilkarakas
26-07-2014, 13:48
erikliye gitmeyi düşünüyoruz bizde ama yorumlara bakılırsa gitmicez galiba :)

F.Esen
26-07-2014, 13:58
Ben daha 2 hafta önce gittim geldim enez tarafında çifliğimiz var yolda yapım çalışması var ama öyle korkulucak bi yok değil benim arablar geçtiğine göre tatile gittiğiniz her araba bence geçer... Eğer kalabalıktan kaçayım diyorsanız temiz deniz güzel kum olsun derseniz Enez e gelmeden abdurahim köyünden vakıf köye dönüş yapıp vakıf sahilinde sakin nezih tatil yapabilirsiniz hem kalabalık değildir hemde saçma sapan pahalı değil...

devil_berk22
26-07-2014, 14:00
illa bu tarafları düşünen arkadaşlara tavsiyem gelibolu güneyli , tekirdağ şarköy ve tekirdağ kumbağ tavsiye ederim

Serhat
26-07-2014, 15:27
Ben daha 2 hafta önce gittim geldim enez tarafında çifliğimiz var yolda yapım çalışması var ama öyle korkulucak bi yok değil benim arablar geçtiğine göre tatile gittiğiniz her araba bence geçer... Eğer kalabalıktan kaçayım diyorsanız temiz deniz güzel kum olsun derseniz Enez e gelmeden abdurahim köyünden vakıf köye dönüş yapıp vakıf sahilinde sakin nezih tatil yapabilirsiniz hem kalabalık değildir hemde saçma sapan pahalı değil...

Büyükevren sahilleri ve Vakıf Sahili denize girmek için eşsiz bir nimettir. Sakin, tertemiz deniz.