Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 325i bronz balata hakkında
samet3434
03-08-2014, 08:40
Teşekkürler halledildi.
ghibli06
03-08-2014, 09:18
Herkese slm
e36 95 325i var. Allah izin verirse turbolayacağız.
Yarım debriyaj 3 pedal ister istemez yapacağım. Bronz balata çözüm olurmu
Bana sıkıntı çıkarırmı. Çok fazla olmasada günlükte kullanıyorum.
Sertlik titreme vs gibi şeylerle karşılaşırmıyım. Ve istanbulda yaşıyorum önerebileceğiniz bi yer varmı yapan hazır satan.
Aracı genelde drift için kullanıyorum.
umarım drift derken aracı döndürenlerden değilsinizdir :)
pedalda sertleşme olur elbette, kavrama da sertleşir kalkışlarda biraz titreme de olur ama alıştıktan sonra sorun hissetmezsin, tek sorunun yumuşak debriyajlı bir arabaya bindiğinde hissiyat kaybı olur :)
samet3434
03-08-2014, 10:42
umarım drift derken aracı döndürenlerden değilsinizdir :)
pedalda sertleşme olur elbette, kavrama da sertleşir kalkışlarda biraz titreme de olur ama alıştıktan sonra sorun hissetmezsin, tek sorunun yumuşak debriyajlı bir arabaya bindiğinde hissiyat kaybı olur :)
Yorumun için teşekkürler. balata standarta göre çok daha dayanıklı olurmu ?
ghibli06
03-08-2014, 17:23
daha dayanıklı demek yanlış olur, yani bronz geç aşınır diye düşünmeyin, kaçırma yapmaz, direk tutar avantajı da budur...
penguinhakan
03-08-2014, 17:34
Bülent abi yarı bronz yari organikten memnun kaldın mı ? Kalkarkan hala titriyor mu ?
ghibli06
03-08-2014, 19:54
Bülent abi yarı bronz yari organikten memnun kaldın mı ? Kalkarkan hala titriyor mu ?
Şahin ustanın eline sağlık, belli belirsiz bir titreme var sadece kalkışta, onda da benim arabayı baz almayın, ne kadar kullanımı zor bir araç olduğunu sen biliyorsun...
bektas_talay
03-08-2014, 20:41
ankara şahin abi işinde süperdir , ama hazır plug play tarzda satılan aftermarket ürünler dolu piyasada jdm works ile görüşebilirsin çok fazla projesi var :)
penguinhakan
03-08-2014, 23:01
Şahin ustanın eline sağlık, belli belirsiz bir titreme var sadece kalkışta, onda da benim arabayı baz almayın, ne kadar kullanımı zor bir araç olduğunu sen biliyorsun...
Arkadaşın konusu kirtlettim kusura bakmasın yeri olduğu için sormak istedi.
Teşekkürler bülent abi pm atıyorum sana bu konu hakkında.
samet3434
04-08-2014, 11:05
daha dayanıklı demek yanlış olur, yani bronz geç aşınır diye düşünmeyin, kaçırma yapmaz, direk tutar avantajı da budur...
Yani kaçırma yapmamasıda aşınmamasına sebep oluyor doğrumudur peki.
Herkese yorumu için teşekkürler
bektas_talay
05-08-2014, 14:17
Yani kaçırma yapmamasıda aşınmamasına sebep oluyor doğrumudur peki.
Herkese yorumu için teşekkürler
debriyajı tekmeler durursan ki olacak :D bronzu 20 bin falan kullancağını düşünme
samet3434
05-08-2014, 14:43
debriyajı tekmeler durursan ki olacak :D bronzu 20 bin falan kullancağını düşünme
Araba torklu olacak turbodan sonra okadarda tekmeleme ihtiyacım olmaz zaten. Standart kadar hızlı aşınmasın yeter.