Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu akşam roll...
Bu akşam ygz typer ile denemek isteyen varsa çıkarım
Arabamı uzun zaman sonra görmek istiyorum...
Kim olursa denerim... Bekliyorum
63owen63
03-08-2014, 23:12
Alo roll hattı gibi olmuş :)
Orçunun konusunda varsa 1-2 hızlı araklamak lazım :)
Orçunun konusunda varsa 1-2 hızlı araklamak lazım :)
Onlar çooook hızlı:D ben sadece hıZlılar dedim :)
red 106 var uçan kaçana sıkan :D
fzs106 nicki, ona bi pm at abi dener o.
Görürse yazar konuya
konuyu atlamışsız gözümüzden kaçmış galiba cumartesi uygunsa RED 106 ile dneme yaparız
bız bu aracı deneme yapmak ıcın hazırladık kardesım ama sadece gecıcegımız araclarla denemeyız :icon_tup::icon_tup: o yuzden
LnchCntrl
04-08-2014, 10:33
ne demek bu ben anlamadım :)
ben denerım herkes le demek
yasın 106 yabancı degıl hafta sonu cıkarsan oda gelır sınanla konusmadım daha ne yaptı oda gelır yetısırse araba
ARKADAS YAZMIS YA UCANA KACANA SIKAR DIE BENDE DEMEK ISTIORUM KI BİZ DIGERLERI GIBİ SADECE GECICEGIMIZ ARACLARLA DENEMIORUZ HERKEZLE DENERIZ DEMEK ISTEDIM :icon_tup::icon_tup:
LnchCntrl
04-08-2014, 11:09
Tamamdır :) Araya girdim kusura bakmayın :)
ygz k24 olarak ypıldı bitti degilmi ? cok merak ediyordum allah kaza bela vemesin güzel denmeler olur inş. renk geldsin biraz siteye yaz bitti neredeyse
YGZ ile RED 106 zevkli olur
ygz k24 olarak ypıldı bitti degilmi ? cok merak ediyordum allah kaza bela vemesin güzel denmeler olur inş. renk geldsin biraz siteye yaz bitti neredeyse
evet katılıyorum biraz renk gelsin hareket gelsin yaz biticek nerdeyse :D:D
by_hayali
04-08-2014, 11:22
JR typer ile denesen iyi olur kanka Zübeyir abiye ulaşalım istersen ;)
ah ah nerde o eski roller :)
typer şampiyonlar ligi bile yapılırdı, şimdi kimse çıkmıyor :o
konuyu atlamışsız gözümüzden kaçmış galiba cumartesi uygunsa RED 106 ile dneme yaparız
Konu bu akşam içinde günceldir gece yola çıkıcam Çorum'a 4 gün yokum ama geldikten sonrada rahat çıkamiycam gibi...
ben denerım herkes le demek
yasın 106 yabancı degıl hafta sonu cıkarsan oda gelır sınanla konusmadım daha ne yaptı oda gelır yetısırse araba
Bu gece deneyeniyebiliriz Harun beyaz typer la konuşmuştum bu gece aksilik çıkmazsa onunlada görücez gibi.
hafta ici sen ben cikarim yasinn telim var konusuruz iviri zivir olmasin ben yanliz gelirim
JR typer ile denesen iyi olur kanka Zübeyir abiye ulaşalım istersen ;)
Kardeşim zübeyirle konuştum ufak işleri varmış anladığım kadarı ile dün için müsait değildi bugün çıkarsa deneriz, özel olarak aradığım Df typer da var Yılmaz oda sün için müsait değildi oda çıkarsa onunlada deneriz güzel bi gece olur
hafta ici sen ben cikarim yasinn telim var konusuruz iviri zivir olmasin ben yanliz gelirim
Aynen ıvır zıvıra dikkat etmek lazım boş adam çok çünkü
Olur telefonlaşlım abi:) bugün içinde
[QUOTE=yasin_R;7574950]Bu gece deneyeniyebiliriz Harun beyaz typer la konuşmuştum bu gece aksilik çıkmazsa onunlada görücez gibi.[/QUOTE
aracım şuan bakımda ancak hafta sonuna hazır olur kardesım:icon_tup::icon_tup:
süpermıs yasın ızlemeye kesın gelıcem cok merak ettgım bır arac
süpermıs yasın ızlemeye kesın gelıcem cok merak ettgım bır arac
Eyvallah yavru duruma göre bakacaZ
Yasinim hayirli ugurlu olsun.Rabbim agiz tadiyla bol bol gazlamak nasip etsin
Yasinim hayirli ugurlu olsun.Rabbim agiz tadiyla bol bol gazlamak nasip etsin
Sağolasın eser Allah razı olsun uzun zaman sonra bakalım ne olmuş arabam :)
BerkayKamaci
04-08-2014, 13:17
Yasin abi nos tüpümüz bitmek üzere ama yer saat bildirirseniz bizde gelmek isteriz. Stage2 İbiza Cupra + 35 Shot Nos
Yasin abi nos tüpümüz bitmek üzere ama yer saat bildirirseniz bizde gelmek isteriz. Stage2 İbiza Cupra + 35 Shot Nos
Beni özelden ara ulennnnn:)
avrupa mi anadolu mu ?
Duruma göre ilk önce Anadolu sonra asyaya geçebilirim:)
harun ile konuştum akşam m5 ayarlayabilirse iyi olacak...
hala beklemedeyim...
'UU' ds3 le geliyorum aksama yasin abi
'uu' ds3 le geliyorum aksama yasin abi
gel bakalim degerlİ dostum:)
bekledİĞİm arabalar aslinda
k24 bs typer cem abİ eg ve zÜbeyİr jr
Gelseler guzel sevkli bi gece olur aslinda kalabalikda olmaz hafta ici cunku
Gelseler guzel sevkli bi gece olur aslinda kalabalikda olmaz hafta ici cunku
kalabalık olmaz mı sen oyle san :)
kalabalık olmaz mı sen oyle san :)
Olmazsa iyi olur kanka :)))
denemeler zevkli olacak gibi şimdiden deneyecek araçlara maşallah
Yasin hayırlı uğurlu olsun uzun zaman oldu YGZ 'yi izlemediğimiz lütfen araçlara go pro veya düzgün çekim yapan bir kamera koyun polemik olmasın belgesel tadında videolar izleyelim :D
Yasin hayırlı uğurlu olsun uzun zaman oldu YGZ 'yi izlemediğimiz lütfen araçlara go pro veya düzgün çekim yapan bir kamera koyun polemik olmasın belgesel tadında videolar izleyelim :D
sağolasın aren bu gidişte iddealı biişiy olmiycak gibi kimseden ses soluk yok ama ben 5s le çekim yaparım herhalde.
okan ds3
ıbıza çupra var
harunun typer var şimdilik :)
galiba millet bi arabamın nasıl gittiğini görmek istiyor ondan sonra çıkacak herkes
Serhat Y.
04-08-2014, 15:18
yeni konuştuk Yasin telefonda ama buraya yazayım bs için k24 demişinde benim ağzımdan duymadan sen inanma kardeşim kimseye :) zamanı gelince yazarım ben yeni setup ı :)
sana kolay gelsin kurtlar sofrasına hoşgeldin tekrar. akşam için başarılar dilerim :))
cakaragol
04-08-2014, 15:29
Hoppp
Neoluyo burda abi aksam ben hazir kita
White typer bide m5 haber vercek istanbul disinda tatildeler bugun donerse gelcek benle alakasiz olur ama baska arqba gelmezse biz
Cikar basariz ☺️✌️
Hoppp
White typer bide m5 haber vercek istanbul disinda tatildeler bugun donerse gelcek benle alakasiz olur ama baska arqba gelmezse biz
Cikar basariz ☺️✌️
sen tehlikeli adamsın harun :)
cakaragol
04-08-2014, 15:34
sağolasın aren bu gidişte iddealı biişiy olmiycak gibi kimseden ses soluk yok ama ben 5s le çekim yaparım herhalde.
okan ds3
ıbıza çupra var
harunun typer var şimdilik :)
galiba millet bi arabamın nasıl gittiğini görmek istiyor ondan sonra çıkacak herkes
sen tehlikeli adamsın harun :)
😜☺️✌️ cemim neoldu yaaa :)))
Serhat Y.
04-08-2014, 15:38
stack çıktı heralde kaputtan üff +10hp. bornozluda yaptıysa upgrade i tama:)
ünlüye ünsüze, pd ye 24 e, rs lere ///M lere sen ne rollingci çıktın beee:))
yapmışmıdır dersin 2 de 80 de bekle harun :)
yeni konuştuk Yasin telefonda ama buraya yazayım bs için k24 demişinde benim ağzımdan duymadan sen inanma kardeşim kimseye :) zamanı gelince yazarım ben yeni setup ı :)
sana kolay gelsin kurtlar sofrasına hoşgeldin tekrar. akşam için başarılar dilerim :))
Iyi hadi bakalım Serhat hayırlısı olsun hoşbulduk sofraya :)
Iti dileklerin için sağolasın :)
Hoppp
Cikar basariz ☺️✌️
Vallahi helal olsun kardeşim sana ya :) bi sen çıktın basarız sıkıntı yok diye
cakaragol
04-08-2014, 17:22
Yok yapmadim tatilden bugun geldim valla ygz aradi kimse gelmiyo dedi kirmadim adami daha uyku uyumadim vallahi bu hafta o dediklerimi yapcaz isallah sokme stack 200 devir accam 9000 doncem suan 8800 fakir isi valla saka maka 3 boy alirsam yaptiklarimida ozaman ucan kusu birak paparazicelere bile sikarim ☺️☺️Serhatim✌️
Patisever
04-08-2014, 17:39
Maşallah Yasin bahadır ustadımında ellerine sağlık ve diğer ustalarının Anadolu yakasına geçerseniz haberimiz olur geleceğim White rs ile bahadır abiylede,konuştuk bugün rabbim,kaza bela,vermesin şimdiden,maşallah güle güle kullanman dileklerimle
cakaragol
04-08-2014, 18:27
Yasin bey ☺️ telinize ulasamiyorum ararmisin abi beni musait olunca
Maşallah Yasin bahadır ustadımında ellerine sağlık ve diğer ustalarının Anadolu yakasına geçerseniz haberimiz olur geleceğim White rs ile bahadır abiylede,konuştuk bugün rabbim,kaza bela,vermesin şimdiden,maşallah güle güle kullanman dileklerimle
Biz Allah nasip ederse 12 gibi Anadolu da olucaz.
Eyvallah bekleriz iyi dileklerin için sağol akşam görüşürüz inşallah
Honda Type_R
04-08-2014, 18:37
Guzel denemeler olsun dun arabama bakim yapiyordum saolsun yasin aradi ama maalesef cikamadim. Sizlere simdiden guzel denemeler olsun kazasiz belasiz
Bulut Y.
04-08-2014, 18:45
Cakara madallah kankim makinayi 7/24 kosturuyorsunn kazasiz belasizz
Guzel denemeler olsun dun arabama bakim yapiyordum saolsun yasin aradi ama maalesef cikamadim. Sizlere simdiden guzel denemeler olsun kazasiz belasiz
Keske sende gelsen bugün
Avrupada cikacaksaniz geleyim ben de..
cakaragol
04-08-2014, 20:22
Cakara madallah kankim makinayi 7/24 kosturuyorsunn kazasiz belasizz
Eyvallah hacim✌️7 24 hazir
Kita
mami_makinen
04-08-2014, 21:24
Arabayı sırf bu yüzden sattım işte denemek istediğin zaman araba bulunmaz araba olmayınca uçan kaçan çok :)
Denemede olursa video çekinde sitede kavga çıkar belki bayadır kavga çıkmıyo :)
Honda Type_R
04-08-2014, 21:28
Keske sende gelsen bugün
Yasin su anda yurtdisindayim yarin sabah geliyorum doneyim konusuuz
Arabayı sırf bu yüzden sattım işte denemek istediğin zaman araba bulunmaz araba olmayınca uçan kaçan çok :)
Denemede olursa video çekinde sitede kavga çıkar belki bayadır kavga çıkmıyo :)
:icon_tup::icon_tup: aynen katılıyorum abı
SuperSprint
04-08-2014, 21:42
sitede bütün denemeler yayınlanmıcaksa anlamı kalmıyor valla inş güzel videolar çıkar
ortalık bayadır sessiz videosuz olunca çok sessiz oluyor site kesin video çekin
millette özenip biraz denemelere çıksınlar böylece ön ayak olursunuz herkese başarılar
Saat 1 gibi orada olurum nasipse.
Maşallahh kanka ygz'ye kazasız belasız inşallah
whıte rs de ordaymıs geceye renk katıcaktır :icon_tup: :icon_tup:
castelli
04-08-2014, 23:46
şile otaban ümraniye mevki hareketli gibi iki aracın sesi geldi
SuperSprint
04-08-2014, 23:46
ee kimler var şuanda deneyen ?
hakotech
04-08-2014, 23:59
Aracın kac hp ve kac kılo yasin ? Sölersen daha az ürkütücü olur gelirler diye düşünüyorum :)
SuperSprint
05-08-2014, 00:45
ee sonuçlar nedir :)
5 tane dizi tekrari bitti saat kac oldu hala ses yok ayiptir ya :D
Beyaz rs jr ben ve ds3 çıktık ben ds3 ve jr denerken 3 U kırdım sağlıklı deneyemedik
Suan jr rs deniyor ben of oldum zaten zor gırıyodu cakamıyodum tamamen gitti 3 sekrolar.
SuperSprint
05-08-2014, 01:24
geçmiş olsun
diğer sonuçlar nedir
sonucu merak edenler için yasinle 1 kez adam akıllı denedik. 4 sonuna kadar çamurluk öndeyim. 5 te o öne çıkıyor. ds3 le 3-4 boy oluyor geçiyorum. diğeride 123465 kez denemeye çalıştık 2 vites yürüyemedik ..biraz daha kalsaydım çekici ile giderdik herhalde vites küçültüp büyültmekten ...
SuperSprint
05-08-2014, 01:45
sonucu merak edenler için yasinle 1 kez adam akıllı denedik. 4 sonuna kadar çamurluk öndeyim. 5 te o öne çıkıyor. ds3 le 3-4 boy oluyor geçiyorum. diğeride 123465 kez denemeye çalıştık 2 vites yürüyemedik ..biraz daha kalsaydım çekici ile giderdik herhalde vites küçültüp büyültmekten ...
video çekmişsinizdir sanırım bu gece yükleme şansınız varsa şenlensin ortalık :)
Evet guzel bikac deneme yapabildik ygz sanziman arizasi yuzunden basamadi jr typer ile denedik son suratlere kadar 3 boy geciyo beni sag salim sonlandirdik geceyi video jr den cekim vardir kendisi yukler siteye
Kanka ben sıkıntı etmem asla ama vıdeo çekmiş olman lazım senin video cekim alanında bastık 2 den 3 girmesi için yavaş attım 4 e hakeza ama ben 4 çünkü vites sonlarında çıkıyorum öne 200 km h gibi tahmini. Kornalara ben basmama rağmen nizami oturaöadık çoğunda 2 çi kornada çıktın gibi olsun bunada şükür sağlıklı deneriz sanzımanı yenileyince geldiğin için çok sağol gelenlerin ayaklarına sağlık
4.3 final var uzun hız vites o yüzden böyle akıllara yanlış bişiy gelmesin:)
Patisever
05-08-2014, 03:36
Beyaz rs jr ben ve ds3 çıktık ben ds3 ve jr denerken 3 U kırdım sağlıklı deneyemedik
Suan jr rs deniyor ben of oldum zaten zor gırıyodu cakamıyodum tamamen gitti 3 sekrolar.
yasin geçmiş olsun dönüşte seni bekledim yavas gidip gelmeyınce gittim jr ile denemeye benımde 3-4 hiç geçmedi ewe gelirken yarın baktıracağım birkere hafif bi uzun gidebilir gibi olduk sanırım amam deneme olmadı acıkcası deneme onceside bundan cekınıyordum yagı burcunuda değişmiştik bellıkı senkromenç istiyor 3-4 korktugum basıma geldi zübeyir üstad ben donuse bir tur daha yapmayacaktım sen basalı mdedı ndıye dondum tekrar yola son 2-3 basmada kornayı duymuyorum hiç zaten elle işaretlerinde anca senkron olmaya calıstım yınede tesekkurler sağlıklı sonuna kadar deneyememiş olsakda
yasin geçmiş olsun dönüşte seni bekledim yavas gidip gelmeyınce gittim jr ile denemeye benımde 3-4 hiç geçmedi ewe gelirken yarın baktıracağım birkere hafif bi uzun gidebilir gibi olduk sanırım amam deneme olmadı acıkcası deneme onceside bundan cekınıyordum yagı burcunuda değişmiştik bellıkı senkromenç istiyor 3-4 korktugum basıma geldi zübeyir üstad ben donuse bir tur daha yapmayacaktım sen basalı mdedı ndıye dondum tekrar yola son 2-3 basmada kornayı duymuyorum hiç zaten elle işaretlerinde anca senkron olmaya calıstım yınede tesekkurler sağlıklı sonuna kadar deneyememiş olsakda
Kısmet o kadar hazırlığa üzücü oldu yapacak bişey yok siz kaça kadar bastınız jr ile
Sen aslında ds3 le bAssaydın iyi olurdu denk gibi olurdunuz sanki
vıdeoları ne zaman ızlerız de gercı boyle ozenılen gecede hep aksılıkler cıkıyor
duzgun deneme bıle yok gıbı
_muhaRRem
05-08-2014, 08:44
Kanka ben sıkıntı etmem asla ama vıdeo çekmiş olman lazım senin video cekim alanında bastık 2 den 3 girmesi için yavaş attım 4 e hakeza ama ben 4 çünkü vites sonlarında çıkıyorum öne 200 km h gibi tahmini. Kornalara ben basmama rağmen nizami oturaöadık çoğunda 2 çi kornada çıktın gibi olsun bunada şükür sağlıklı deneriz sanzımanı yenileyince geldiğin için çok sağol gelenlerin ayaklarına sağlık
Tamamda yasin senin araban k24 zubeyirinki k20. Bu kadara bahane cok gibi sanki ?
Tamamda yasin senin araban k24 zubeyirinki k20. Bu kadara bahane cok gibi sanki ?
ılk cıkan araba ıcın normal ama muharrem daha oturmayan ısler vardır
zubeyırın araba zaten cok ıyı suan
gercı oda yenı cıktı :D
Arabalar yarismadan nazar ettik :(
safakarasu
05-08-2014, 09:14
rol var dediler gedik he:)
Patisever
05-08-2014, 09:57
Kısmet o kadar hazırlığa üzücü oldu yapacak bişey yok siz kaça kadar bastınız jr ile
Sen aslında ds3 le bAssaydın iyi olurdu denk gibi olurdunuz sanki
kardeşim ds3 ile deneyemedik son 3-4 denemede senın gibi hiç geçmedi araba vitese bir kere atasehie yakın gittik o yani ondada sanırım 4 atabildik vitesler geçince ondada yol bitti zaten eksıklerım war bitirince adaletlı dibine kadar basarız tekrar insallah senın için gelmiştik aslında :) bu arada konyadan atıyorun vıtesi geçsin diye donmeden devri ayrıca arabada yakıt yok 95 oktan yakıt fişini bulursam paylaşırım :D:D
http://www.techturkey.com/forum/videolar/189082-roll-night.html#post7576139
Bu aksam Anadolu'da tekrarlanir mi ?
Bu aksam Anadolu'da tekrarlanir mi ?
neyle gelceksiniz görky ?
gel birbirimizle atalım gazımızı :)
Cem.b seninle bi buluşamadık avrupamı anadolumu derken hafta sonu istersen bi deneme yapalım bide 207 rc miz var arabayı çevirmeden son bir kez denemek isterim
yasin abiye yazmistim gerci de
benimki benle birlikte 270 KG - 80 hp bir motorsiklet , tahmini 100-200 süresi 11 sn. :)
Farkındamısın adam göbı ilk rolün gerçekler bahane olamaz
_muhaRRem
05-08-2014, 16:30
Farkındamısın adam göbı ilk rolün gerçekler bahane olamaz
yazdığından hiçbirşey anlamadım yasin :)
cakaragol
05-08-2014, 17:44
Cem.b seninle bi buluşamadık avrupamı anadolumu derken hafta sonu istersen bi deneme yapalım bide 207 rc miz var arabayı çevirmeden son bir kez denemek isterim
Nif typerla cemim hizli miniyle denemek isterim ☺️✌️ Bu aksam musaitseniz aksam nif sen ben bir arac daha buluruz 4 araba a yakasi bazi yapcaklarim var yapmadan denemk isterim
Nif typerla cemim hizli miniyle denemek isterim ☺️✌️ Bu aksam musaitseniz aksam nif sen ben bir arac daha buluruz 4 araba a yakasi bazi yapcaklarim var yapmadan denemk isterim
Aksam yokum beyler malesef hafta sonu olabilir Avrupa yakasi olursa guzel olur
Harun bide 80 de basiyosun dimi ?? ;)
Vize sadece haftasonu var bende :)
Hafta ici cikamiyorum ayrica aracim sokulu degil
Vize sadece haftasonu var bende :)
Hafta ici cikamiyorum ayrica aracim sokulu degil
Artik bakariz araba deneme 1.planda olmadigi icin bisey diyemiyorum ama deneriz kismet olursa hafta sonu
yazdığından hiçbirşey anlamadım yasin :)
Araba kullanırken yazdım bazı kelimeler telefon gazabına uğruyor:) arabam ile adam gıbı ilk rolümm olanları aktarmaya çalıştım gerçekleri yanı gerçekler bahane olamaz kı bahane olacak bır durum yok zaten bunu anlatmaya çalıştım
Yarın kırmızı bir 207 ile deneyeceğim. Başka polo'da var. Yarın sende gel
orhan_guney
06-08-2014, 16:10
207 sanırsam serdarın araba antalyadan gelecek olan yuklu 207 dimi ? dev plaka.
Yarın kırmızı bir 207 ile deneyeceğim. Başka polo'da var. Yarın sende gel
Patisever
06-08-2014, 16:44
Serdar,geldi antalyadan beyler ikinarac war atasehirdebl oluruz
207 sanırsam serdarın araba antalyadan gelecek olan yuklu 207 dimi ? dev plaka.
Aynen abi dev 207 rc
Serdar,geldi antalyadan beyler ikinarac war atasehirdebl oluruz
Başka yerde buluşalım Çağrı abi