PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e93 Alıcıları Bu Araca Dikkat !!!

classic0606
05-08-2014, 12:09
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cabrio-bmw-e-93-173495523/detay/)

İlandaki bu araca istedgi paranın üzerinden nerdeyse hatasız bi kaç parça boyalılarının eş deger fiyatından anlaşılıp ankaradan kalkıp gidildi,araç sahibiyle defalrca konuşuldu araç resımdekınden bı farkı olup olmadıgı konusunda sonucta 2-3 yıllık resımler takıp edenler bılır ama araç resımdekılerden daha ıddalı bı sekılde durdugunu vs vs cam gıbı oldugu ıddaa edıldı.gıdıp karsılastıgımız manzara ise görüp görebileceginiz en hurda araçtır.ön kaput sökülüp yerde cam macunuyla kendı tarafından spreyle boyanmıştan hiçbir farkı yok aracın heryeri ezik göçük çizik patlak,ön arka tampon nerdeyse cırcır kelepçeyle zar zxor tutunuyo aracın içi oldugu gibi kendını bırakmış vs vs anlatmakla bıtmez yani görüp görebileceğnz en rezil araba e93 den soğuduk desek yeri.kısacası araca değil istediği 99 bin,50bin tl ye bıraksa bi hafta alsammı almasammı die düşünülecek türdendi.Herşey bi yana o kadar yol gelmişiz bir çay bile ikram edecek insanlık yok o zmn hayrlı degılmıs deyıp arkasını dönüp gıden bı sahtekar.Kısacası Dikkat Edin Alıcı arkadslar siz siz olun o resimleri aldanıpta aracı almaya gitmeyin Bizim canımız yandı Başkasınında yansın istemediğimden konuyu açtım.Saygılar..

ÖmerF.Bayar
05-08-2014, 12:16
Bu zaten forumdan birisinindi uzun zaman once, bu fotograflari da kendisi foruma konu aacarken cekmisti, cok eski yani, hatta konusuda burda,

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/108497-german-bmw-e93.html

Keske foruma sorsaydiniz, gecmis olsun, daha iyisini bulursunuz insallah.

Sert@ç
05-08-2014, 12:27
Zaten benzinli e93 90dan fazla etmemeli

classic0606
05-08-2014, 12:27
Bu zaten forumdan birisinindi uzun zaman once, bu fotograflari da kendisi foruma konu aacarken cekmisti, cok eski yani, hatta konusuda burda,

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/108497-german-bmw-e93.html

Keske foruma sorsaydiniz, gecmis olsun, daha iyisini bulursunuz insallah.

evet biliyrm aziz diye bi arkadasdı asıl aracı yapan ona lafımız yok :) ama işte arkadasın lafına güvenip gittik demekki güvenmemek gerekıyomuş ilk kez başımıza gelende bi durum degıl ama yazık yani insanlığı bu kadar ölmüş olamaz birinin.Teşekkür ederm saolun

emre_
05-08-2014, 12:28
Aracı şuan satan kişi forumda konusunu açan kişi değildir burdaki konun sahibi arkadaşım ondan sonra el değiştirdi araç o yüzden şuanki durumu nedir bilgi sahibide değil kendisi onu belirteyim hatalı suçlama olmasın sizede geçmiş olsun umarım bulursunuz aradığınız aracı
edit zaten belirtmişsiniz :)

classic0606
05-08-2014, 12:36
Aracı şuan satan kişi forumda konusunu açan kişi değildir burdaki konun sahibi arkadaşım ondan sonra el değiştirdi araç o yüzden şuanki durumu nedir bilgi sahibide değil kendisi onu belirteyim hatalı suçlama olmasın sizede geçmiş olsun umarım bulursunuz aradığınız aracı
edit zaten belirtmişsiniz :)
yok yok orda bı yanlış anlaşılma olmasın forumdakı arkadas degıl aracı satan kişi Yani aziz le bi alakası yok.işin bide en kötü tarafı o zaten satan arkadas aracın kendınde 4 yıldır oldugunu ıddaa edıyo asıl bu konuda bile aziz arkadasa zararı oluyo aracı şu anda satan kişinin.çünkü 2012 yılında falan arac aziz arkadsmız tarafından forumda resımleri paylasılmıştı yani kısacası 4 senedır şimdiki satan kişide olmasının ihtimali yok

ÖmerF.Bayar
05-08-2014, 13:16
Benim kesinlikle oyle bir niyetim yok yanlis anlasildim galiba, foruma sorsaydiniz derken elbet haberdar olani vardir diye dedim, eski sahibiyle alakasi oldugunu kasdetmedim :)
Demek istedigim fotolarin eski oldugu ve yillar oncesinde ayni fotolarla konusu oldugudur, arabanin guncel hali degil yani :)

B.Battal
05-08-2014, 13:36
Malesef böyle satıcılar var. Ben de bir araç için kalkıp Antalya'ya gittim ama ne anlatıldığı gibi ne de fotograflarda durdugu gibi çıkmadı. Bu yüzden şehir dışından araba almaya tövbe ettirdiler.

B.Koçer
05-08-2014, 13:40
Malesef böyle satıcılar var. Ben de bir araç için kalkıp Antalya'ya gittim ama ne anlatıldığı gibi ne de fotograflarda durdugu gibi çıkmadı. Bu yüzden şehir dışından araba almaya tövbe ettirdiler.

Bizde eskisehire gittik amcam cok mülayimdi

araç bombastik cıkınca gezmeye gelmişsiniz iyi oldu dedi yürüdü gitti sağolsun :D

Gko
05-08-2014, 14:20
yav konunun yeri degil ama e93 320d'ler nolmuş 200 milyar isteyen var arabasına noldu bu piyasa. 4 serisi bile o para

B.Battal
05-08-2014, 14:23
Bizde eskisehire gittik amcam cok mülayimdi

araç bombastik cıkınca gezmeye gelmişsiniz iyi oldu dedi yürüdü gitti sağolsun :D

Sana yine iyi mülayim amca çıkmış bana kons. abla hatta teyze denk geldi geceden kalma :D

B.Koçer
05-08-2014, 14:25
Sana yine iyi mülayim amca çıkmış bana kons. abla hatta teyze denk geldi geceden kalma :D

haudsahdausdas istemsizce güldüm yanlız :D

prodorian
05-08-2014, 16:18
böyle satıcı arkadaşlar yüzünden resmen günah keçisi ilan edilmiş durumdayız. Bende bir otomobil firması sahibi olarak artık karar aldım ve 10-15,000 km üzerinde araçlar alıp satmıyorum 1 parça boya dahi olsa almıyorum tezgahıma buna rağmen il dışından gelecek olan arkadaşlar çok zor geliyorlar geldiklerinde bir süpriz ile karşılaşmıyorlar fakat arkadaşımızın yaşadığı olay ne ilk olacak ne de son olacak yazık....

ALPER-VNS
05-08-2014, 19:38
böyle satıcı arkadaşlar yüzünden resmen günah keçisi ilan edilmiş durumdayız. Bende bir otomobil firması sahibi olarak artık karar aldım ve 10-15,000 km üzerinde araçlar alıp satmıyorum 1 parça boya dahi olsa almıyorum tezgahıma buna rağmen il dışından gelecek olan arkadaşlar çok zor geliyorlar geldiklerinde bir süpriz ile karşılaşmıyorlar fakat arkadaşımızın yaşadığı olay ne ilk olacak ne de son olacak yazık....

Sorun 1parça boyalı olması değil ki.. Şu parçada boya var dedikten sonra kimse kimseye bişey diyemez

Sh4rk
05-08-2014, 20:10
2.el araba almaya korkar olduk artik yakin tanidigindan bile supheleniyor insan

Oğuzhan K.
05-08-2014, 22:32
Ben Typerımı alırken foruma üye Fatih ( caprio55 ) abimden aldım . Bundan önce kendisini tanımazdım . Dediğinin dışında tek birşey çıkmadı benimde içim rahat şekilde aldım . Allah'a şükür sadece yıllık bakımını yaptırdım :) . Böyle kişilerde yok değil ama az . Hayırlısıyla araç bulmanız dileğiyle .

denizalpakinci
06-08-2014, 10:14
Bende Efe abinin 207 yi almaya 1 gecede karar verip yola çıktım,sağolsun çok güzel ağırladı bizi dediği gibi çıktı arabasıda.İnsanlar genelde nasıl olsa o kadar yol gelecek mutlaka satarım,mantığıyla yaklaştığı için bu şekilde davranıyorlar sonra ikinci el almaya satmaya korkuyoruz.

1.8 turbo
06-08-2014, 11:18
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2008-model-bmw-3.20-cabrio-borusan-cikisli-kazasiz-degisensiz-172992518/detay/)

öncelilke gecmıs olsun zararın neresındne donsen kardı.
bu araba hakkında bılgısı olan var mı ?

denizalpakinci
06-08-2014, 12:26
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2008-model-bmw-3.20-cabrio-borusan-cikisli-kazasiz-degisensiz-172992518/detay/)

öncelilke gecmıs olsun zararın neresındne donsen kardı.
bu araba hakkında bılgısı olan var mı ?

Fiyat çok uygun,ilan tarihine dikkat ettiniz mi?Bişeyi olmasa satılırdı sanki bu zamana kadar?

Merthan
06-08-2014, 12:43
Boyasız araç için bayiileri öneririm yazmış,ulan sanki sahibinden boyasız satılan araba yok!
İnsanların arabalarını pazarlama şekillerine hastayım ya,kelimesi kelimesine yalan ve dolandan ibaret.
Böyle yavşaklar bu piyasanın a. koyuldu işte,kurnaz tüccar ayakları a koduklarım ya.