PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük bir hevesle alınan ilk Del Sol'üm :)

Kacibone
15-08-2014, 10:05
Aracı yaklaşık 2 ay önce Denizli'de bi abimden aldım,nelere dikkat etmem lazım,masrafları neler sağolsun hepsini teker teker anlattı.
Arabanın sağıyla soluyla oynaya oynaya da arabalara karşı olan ilgim kat kat artmaya başladı ve daha sonra bu siteyi keşfettim.

http://i60.tinypic.com/34no3rm.jpg

Ben İzmir'de okuyorum İzmir'de abilerim ve tecrübeli arkadaşlarım vardır mutlaka. Kullanan varsa onlarla da tanışmak,bilgilendirilmek isterim.

http://i59.tinypic.com/iw88so.jpg

Arka lambaları değiştirmeyi düşündüm kenarları beyaz olunca çok fazla sırıtıyor gibi. Almanya'dan sipariş verdim şu an onu bekliyorum :)
Elimde sadece arkadaşıma göstermek için çektiğim fotoğrafı var kalitesizlik için üzgünüm.

http://i61.tinypic.com/33a9hxj.jpg

Komple bakıma sokup(çürük-çatlak,fitiller,çizikler vb.),arabayı soyup rengini turuncuya çevirmeyi düşünüyorum fakat biraz masraf çıkartıcağından bana,zaman alacak gibi görünüyor :)

http://i59.tinypic.com/3346ons.jpg

Ve sanayi neresiymiş bana iyice öğretti :)

Doğru düzgün çok fazla fotoğraf çekemedim. Kazıda çalışıyorum şu an arkeoloji ile uğraşıyorum. İzmir'e döndüğümde 3-5 güne kadar güzelce fotoğraflarını çekip,yenilik yaptıkca paylaşıcam.

Yorumlarınız benim için çok değerli ve önemli bu arabaları tepeden tırnağa bilen tanıyan insanlar gördüm burda.

Herkese iyi günler geçirmek dileğiyle. :)

Kahn23
15-08-2014, 10:07
Ceza yemeden foto boyutlarını düzeltirmisin.

http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/69389-forum-kurallarina-uygun-standartlarda-fotograf-nasil-yuklenir.html

Kacibone
15-08-2014, 10:09
hemen onunla ilgileniyorum şu an

sinanbaysal
15-08-2014, 10:14
Rezerved..

Molev
15-08-2014, 10:18
Hayırlı olsun hocam ...

Sadık Özyer
15-08-2014, 10:20
Sana yardımcı olacak kişi President :) Hayırlı olsun güle güle kullan . Sasalıya falan geliyor musun?

meriç
15-08-2014, 10:22
maşllah kazsız belasız kullan inşallah fakat farlarda bulunan kaplamalar çok hoş durmuyo bırak orjinal dursun...

burakgunay
15-08-2014, 10:26
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim nacizane tavsiyem, forumda çok güzel del soller var onları iyice incele bebekler gibi çoğu maşallah.
Bence ilk olarak stopları değiştir, farlardaki karartmayı iptal et. imkanın varsa beyaza güzel gidicek daha japon ruhlu bi jant tak. Klasik olucak belki ama te37 can damarı olur. Bu üstündekiler olmamış bence. Plakaları siyah çerçeve beşiktaş baskı yap, bi de buji kapağı skunk2 filan bulursan derli toplu güzel olur. Allah kaza bela vermesin, vtec çok ayrıdır filtreni temiz tut :)

President
15-08-2014, 10:28
Hayirli olsun. Arac hakkinda yardima ihtiyaciniz olursa her zaman bana ulasabilirsiniz.

Kacibone
15-08-2014, 10:28
Sana yardımcı olacak kişi President :) Hayırlı olsun güle güle kullan . Sasalıya falan geliyor musun?

Geliyorum hocam vakit bulabildikce,bilgi için teşekkür ederim ayrıca.

İyi dileklerde bulunan diğer arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim

Hayirli olsun. Arac hakkinda yardima ihtiyaciniz olursa her zaman bana ulasabilirsiniz.

İgilin için çok teşekkür ederim abi.

Kacibone
15-08-2014, 10:33
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim nacizane tavsiyem, forumda çok güzel del soller var onları iyice incele bebekler gibi çoğu maşallah.
Bence ilk olarak stopları değiştir, farlardaki karartmayı iptal et. imkanın varsa beyaza güzel gidicek daha japon ruhlu bi jant tak. Klasik olucak belki ama te37 can damarı olur. Bu üstündekiler olmamış bence. Plakaları siyah çerçeve beşiktaş baskı yap, bi de buji kapağı skunk2 filan bulursan derli toplu güzel olur. Allah kaza bela vermesin, vtec çok ayrıdır filtreni temiz tut :)

çok sağol kardeşim teker teker araştırıp baktım hepsine heves yaptım zaten.
***** öğrencilik para buldukca yapıcam hepsini teker teker . :)

JDM VTİ
15-08-2014, 10:40
aracı turuncuya çevirmeyin derim.
sizin aracınızın renginde yapılmışı var, '' crisis '' nickli üyemize ait.
diğer renk örnekleri de keza mevcut (ördek yeşili,kırmızı)
amerika'yı yeniden keşfetmeyin yani :) olan örnekler üzerinden ilerleyin derim.
güle güle kullanın aracınızı.

fdoganb
15-08-2014, 13:45
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok keyifli arabadır. Bir tek uyarı yapıcam size üstü açık gazlamaktan aksiyona girmekten mümkün olduğunca kaçının

serkanaygün
15-08-2014, 14:10
Rengi güzel bence. Başka renk olayına girmeye gerek yok. Yukarıda da belirtilmiş, crisis nickli üyenin aracı gerçekten çok güzel. Kazasız belasız :)

güneşbalkan
15-08-2014, 15:25
Ardıç'cım burdanda maşallah diyelim.yukardaki postlarda delsolün piri olan isimleri vermişler zaten iletişimde olursan yardımlarını esirgemezler.bu forum sana ve aracına bilgi birikim olarak çok şey katıcaktır hayırlı olsun kardeşim tekrardan.

Edit : project cars bölümünüde vakit buldukça incelemeni öneririm.çok güzel delsoller var

rebeloghy
15-08-2014, 15:34
Kardeşim foruma da hoşgeldin , aracın da hayırlı olsun. Çalışıyorum pek vaktim olmuyor ama ay sonunda tatil moduna geçeceğim , hem tanışmak hem del sol e binmek isterim. Haberleşelim :)

Gry
15-08-2014, 16:24
Hayırlı olsun, Stoplara el atman isabet olmuş :)

Allah ağız tadiyla binmeyi nasip etsin ;)

VETTE
16-08-2014, 07:46
kazasız belasız orijinal iyidir;)

Oldschool
16-08-2014, 18:19
araç ön taraftan boyalı gibi duruyor boya durumunu ögrendin mi

Kacibone
17-08-2014, 01:11
araç ön taraftan boyalı gibi duruyor boya durumunu ögrendin mi

öğrendim abi aracın hertarafında macun falan vardı zaten.
bilerek aldım zaten aracı motoru iyi olduğu için kasayı toplarım en güzel şekilde binicem nasıl olsa diye.

resatgurcuoglu61
17-08-2014, 01:45
Kardeşim Hayırlı Olsun Bi İhtiyacın Olursa Çekinme Yardımcı Olurum Uğraşa Uğraşa Çözdüm Aracı :)

Kacibone
17-08-2014, 01:53
Ardıç'cım burdanda maşallah diyelim.yukardaki postlarda delsolün piri olan isimleri vermişler zaten iletişimde olursan yardımlarını esirgemezler.bu forum sana ve aracına bilgi birikim olarak çok şey katıcaktır hayırlı olsun kardeşim tekrardan.

Edit : project cars bölümünüde vakit buldukça incelemeni öneririm.çok güzel delsoller var

Güneş'im çok sağol :)

İyi dilekte bulunan diğer arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum. Her yorumunuz benim için çok önemli. iyi geceler.

Kacibone
17-08-2014, 01:56
Kardeşim Hayırlı Olsun Bi İhtiyacın Olursa Çekinme Yardımcı Olurum Uğraşa Uğraşa Çözdüm Aracı :)

çok teşekkür ederim mutlaka ihtiyacım olacak yardıma abi parça sorunu yaşycak gibiyim yakın zamanda.
Bodykit falan kullanan var mı ön taraf için forumda ben hiç denk gelmedim onu merak ediyorum düşünceleriniz neler ?

aykutsafakyaman
17-08-2014, 08:42
Forumda var mi bilmiyorum ama facebookta on tamponu ap1 s2k tamponu yapani gormustum :)

resatgurcuoglu61
17-08-2014, 11:04
Herşeyin Orjinali Güzel Aracı Fiber Yığını Yapmanın Anlamı Yok

Emre Ekrem
18-08-2014, 08:24
Beyaz gayet güzel, en azından turuncu ilk seçenek olmasın, Alican konu hakkında yorum yağmış zaten ve çok haklı, acil olarak Stoplara el atın derim bence kötü ve ötesi olmuş. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.

Kacibone
18-08-2014, 09:51
Beyaz gayet güzel, en azından turuncu ilk seçenek olmasın, Alican konu hakkında yorum yağmış zaten ve çok haklı, acil olarak Stoplara el atın derim bence kötü ve ötesi olmuş. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.

Çok teşekkür ediyorum. Stoplar değişecek abi az kaldı 22 sinde geliyor inşallah.

Gelen yorumlara göre de arabayı turuncuya çevirmekten vazgeçtim bugün .
Sedefli beyazla devam edeceğiz :)

koray ozan
18-08-2014, 10:51
Stopları orj çevirince daha güzel olacaktır, kazasız belasız kullanırsınız inşallah :)

Kacibone
18-08-2014, 15:37
http://i58.tinypic.com/27x1q93.jpg

Denizli yolunda ufak bi fotoğraf cekmek istedim :)

Farlda olan karartmaları söküp orijinale cevirdim.

orfozvolkan
25-08-2014, 06:40
Hayirli olsun allah kaza bela vermesin orjinalden sasma ;)