Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya da otomatik vitesden yolda kaldım. Yardım lazım...
Arkadaşlar iş için Antalya'dayım. Megane 2 otomatik aracımla konyaaltında yolda kaldım. Ankaradan yola çıktıktan sonra araba vitesten kaynaklı ufak tefek belirtiler vermeye başlamıştı zaten. Şimdi araba yol kenarında yatıyor. Kaskom yok dolayısı ile aracı çektirmek için çekiciye ve otomatik arızasından anlayan kazıkcı olmayan bir ustaya acil ihtiyacım var. Antalyadan yardımcı olabilecek birileri varmıdır aramızda?
AhmetKadir
25-08-2014, 21:54
Kac saat gecmis kimseden ses gelmedi mi yaa
Sonuc alindimi acaba ? Yonlendirme yapalim tanidik ustaya
Jön Türk
25-08-2014, 22:05
Akdeniz sanayi sitesi Ümit Özbek 0532 380 03 88
Akdeniz sanayi sitesi Bünyamin Çavuş 0535 723 68 41
Zamanlar Renault Haydar Ergün
Henüz kimseyi aramadım. Yarın Jön Türk isimli arkadaşın vermiş olduğu numaraları arayacağım. Bu arada başka isim numara verecek olanlar varsa alabilirim. Yarın hepsini teker teker arayacağım.
geçmiş olsun, ne oldu şanzımana, arıza moduna mı geçiyor? yoksa hiç mi gitmiyor..
arıza modu ise, bu şanzımanların klasik/kronik hastalığı solenoid valfler arızalanır..
solenoidler yedek parçacılarda bulunur renault ve peugeot ortaktır, yağda 4 lt aşağıdaki yağdan kullanılmlaı, başka yağ uygun değil..
http://media0.webgarden.name/images/media0:4ffe9db740766.jpg/LT71141.JPG
ilk etapta bunu deneyin
resim çok büyükmüş, editleme de yapamadım, kusura bakmasın kimse :)
dragon07
25-08-2014, 23:45
Baskan umit ozbeki ara yada 05549255878 berk otomatik sanzimanci efeden aldim derseniz yardimci plur
Ya sorun ilk başta araba durduğu yerde yada yeni kalktığımda sert şekilde ve ritmik olarak silkeliyordu. Daha sonra en sonunda arabayı çalıştırdım tam yola çıkacakken sanki kayış sesi gibi yada bir çark'ın kurtulma sesi gibi bir ses geldi ve araba hiç kıpırdamamaya başladı. Normalde vitesi ileri yada geriye taktığımda bir yük binme hissedilir ya, o şu anda hiç yok. Sanki arabada vites namına hiçbir şey yok gibi.
Ya sorun ilk başta araba durduğu yerde yada yeni kalktığımda sert şekilde ve ritmik olarak silkeliyordu. Daha sonra en sonunda arabayı çalıştırdım tam yola çıkacakken sanki kayış sesi gibi yada bir çark'ın kurtulma sesi gibi bir ses geldi ve araba hiç kıpırdamamaya başladı. Normalde vitesi ileri yada geriye taktığımda bir yük binme hissedilir ya, o şu anda hiç yok. Sanki arabada vites namına hiçbir şey yok gibi.
Kadranda ariza isigi var mi veya uyari
Ariza tespit cihazi ile solenoid problemleri gozukur mutlaka..
Kadranda herhangi bir uyari ve ariza gostermiyor. Bugun 1 2 yeri aradim sanzuman degisecek diyen de var bakmak lazim diyen de. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim. Aksilik gibi is yerindende cikamiyorum.
Eski sanayi sitesi hakan oto özel renault servisi fiyatları makül işçiliği 10 numara 0532 482 24 72