Orijinalini görmek için tıklayınız : CRZ Deneme talebi-İzmir
Sadık Özyer
27-08-2014, 22:58
CRZ ile deniyecek CRZ arıyoruz.
Bizdeki sanki stok gibi gitmiyor arkadaşımın arabası benim yazılımlı dizeli 2 boy kadar rahat geçiyor.
SC li olmasından şüpheleniyorum. Var mıdır deneyecek crz sahibi ? Video vs çekimi kesinlikle olmayacaktır sadece arabamızı göreceğiz.
Sadık Özyer
27-08-2014, 23:23
Yazılımlı dizeller 1.4 tsi 160 lık ile denemek istiyoruz.
kaputu acip suphelerini giderebilirsin...
Sadık Özyer
28-08-2014, 00:53
Crz vs 308: Crz vs 308 - YouTube (http://youtu.be/soWCIDn5lE0)
Stock crz le denesin denedgn crz snra yorum yplilir:)
Sadık Özyer
28-08-2014, 01:51
Ariyorum :(
Yalnızca egzoz olan delsol ile denemek isterseniz iletişim kurabiliriz crzleri hiç bilmiyorum lakin keyfi. :)
rebeloghy
28-08-2014, 10:17
Sadıkçım aynen kaput altına bakıp sc olup olmadığını anlarsınız yani yazılım gibi bir şey değil ya bu :D
Senin arabayı normal giden bir 1.6 dizelle dene , sıkıntı var mı yok mu görmüş olursun
Yiğit Ş.
28-08-2014, 10:18
arabada sc olduğundan mı şüpheleniyosunuz ? hee iyiymiş :)
SC dediğin bildiğimiz supercharger dimi ? Ve şüpheleniyorsunuz ?
dj_batukaan
28-08-2014, 10:29
on karakter :)
Akşam sen bi ara beni .
araç sahibi bişi demiyormu da süpheleniyon :)
Berkay denesene :) Berkayın Leonda SC MC Turbo CHIP YAZILIM BOX var.
rebeloghy
28-08-2014, 10:47
Berkay denesene :) Berkayın Leonda SC MC Turbo CHIP YAZILIM BOX var.
on krktr :hahaha: :hahaha:
Sadık Özyer
28-08-2014, 10:48
SC dediğin bildiğimiz supercharger dimi ? Ve şüpheleniyorsunuz ?
113 hp mi kaç hp araba kaç hp ise bize saplıyor.:D
Sadık Özyer
28-08-2014, 10:53
Akşam sen bi ara beni .
araç sahibi bişi demiyormu da süpheleniyon :)
Berkay ben deneyince uğur abiyle aynı fark oluyordu. Ki düşün uğur abinin arabası nasıl gidiyordu. Benim araba eskiye göre bir tık hızlı şu an. :confused:
Araç sahibi yanımda crz bu diyor. Araç hikayesi biraz alengirli . Çocuk honda bayisi bu araba ona honda türkiyeden geldi. Niye olmasın bir gizli spec anlamadım.
Berkay ben deneyince uğur abiyle aynı fark oluyordu. Ki düşün uğur abinin arabası nasıl gidiyordu. Benim araba eskiye göre bir tık hızlı şu an. :confused:
Araç sahibi yanımda crz bu diyor. Araç hikayesi biraz alengirli . Çocuk honda bayisi bu araba ona honda türkiyeden geldi. Niye olmasın bir gizli spec anlamadım.
Kaputu aç çicek gibi koy buraya kardesim :D
Honda cr-z lerde phase 2 diye bir model var, 137 hp. Bu phase 2 dedikleri modifiyemi yoksa cr-z nin yeni bir modelimi çözemedim. Türkçe veya ingilizce bir kaynak bulamadım.
Mehmetmert
28-08-2014, 11:15
Kaput resmi istiyoruz :)
Kaputu aç çicek gibi koy buraya kardesim :D
Sen kaputu açta NOS bağlantılarını göster AJAN SPEC. :cool:
Sadık Özyer
28-08-2014, 12:04
Noslu tsi berkay
stock tsi'a nos basan genç genç kaputu aya gönderdi diye haber çıkar alkdgad :D
Sadık Özyer
28-08-2014, 15:14
Cevrede yok mu hic crz ?
Crz çok muazzam güzel giden bir araçtır
Sadık Özyer
28-08-2014, 16:08
O derecede gidiyor mu ?
Yazılımlı dizeller 1.4 tsi 160 lık ile denemek istiyoruz.
CRZ ile 1.4 tsi 160 mı deneyeceksiniz? :D
CRZ 122lik 140lık tsiları geçebiliyor mu? 160lık kalın gelmesin? :)
CRZ ile 1.4 tsi 160 mı deneyeceksiniz? :D
CRZ 122lik 140lık tsiları geçebiliyor mu? 160lık kalın gelmesin? :)
1.4t 140 astrayla hemen hemen gidebiliyo. 122likle de gider sanıyorum
O derecede gidiyor mu ?
normal benzinli 1.6 kategorisinde
ep2 civic ve 1.6 ies ile denemiştik çok şaşırmıştık 7-8 boy kadar geçmişti
Sen kaputu açta NOS bağlantılarını göster AJAN SPEC. :cool:
Noslu tsi berkay
stock tsi'a nos basan genç genç kaputu aya gönderdi diye haber çıkar alkdgad :D
Beyler yanlıs anlamayında :D
1.6 vtec2 ve türevi
crz
1.6 dizeller
122-140 lık tsi lar
2.0 tdi q3 ler
2.0 tdi a3 & leon vs
benim aracım gibi full stock olmak kaydı ile
ALAYINA GİDER :)
rebeloghy
28-08-2014, 16:53
Berkaycım sende 140 lık mı var bakayim :D
Berkaycım sende 140 lık mı var bakayim :D
KAN90 airlines :D
şaka bi yana 1.6 tdi dan inip tsi a binince hızlı gidiyo zannettim :p başka nedeni yok hasudahsdasd :D
Atillayla ne zaman deniyoruz havayolu :D
Sadık Özyer
28-08-2014, 18:03
Aksam basiyoruz .
Sadık Özyer
28-08-2014, 18:11
Yalnızca egzoz olan delsol ile denemek isterseniz iletişim kurabiliriz crzleri hiç bilmiyorum lakin keyfi. :)
Nedir iletisimimiz ?
Sadık Özyer
28-08-2014, 19:45
05076974834 bascak olan herkesi bekliyorum. Maksat muhabbet :)
timucintt
28-08-2014, 21:09
normal benzinli 1.6 kategorisinde
ep2 civic ve 1.6 ies ile denemiştik çok şaşırmıştık 7-8 boy kadar geçmişti
gayet normal çünkü crzler civicler gibi tork fakiri değil elektrikli motorla beraber toplam 180 nm torku olan bir motora sahip...
Sadık Özyer
28-08-2014, 21:28
Berkayla bastik direklerin arasinda kac araba geciyormus ogrendim heheheh :) . Berkay crz ile basmadi crz yan cizdi camur yapti . 200 de 2 direk fark var. Cok iyi bir sonuc benim icin
sc nin sesini kaputu acmasanız bile duyarsınız :) crz yi 4-5 defa bastırın aküdeki sarj bitsin sonra ne kadar gidiyor görün :D akü doluyken gidisini bende begemiştim
gayet normal çünkü crzler civicler gibi tork fakiri değil elektrikli motorla beraber toplam 180 nm torku olan bir motora sahip...
dediğiniz gibi dogru hatta elektrikli sistem oldugu için torkun gelmesinide beklemiyorsunuz gaza bastıgınız anda lastiklerde güc ama toplam beygirinde bir kısmı bu elektrik motorundan geliyor yanlıs bilmiyorsam.
Boldenon
28-08-2014, 21:51
dediğiniz gibi dogru hatta elektrikli sistem oldugu için torkun gelmesinide beklemiyorsunuz gaza bastıgınız anda lastiklerde güc ama toplam beygirinde bir kısmı bu elektrik motorundan geliyor yanlıs bilmiyorsam.
Aynen hp nin bir kısmı elektrik motorundan geliyor. Elektrikli motorun en büyük avantajı max torkunu sıfırdan verebilmesi, yani içten yanmalı motorlar gibi belirli bir devire ulaşması gerekmiyor max tork için.
ole arabamı olur yaw 4 5 kez denıyosun elektrıkler gıdıo :D:D:D
Sadık Özyer
29-08-2014, 00:02
Berkayy sag olsun hep benim devrimde basti 4 e atana kadar cok fark yok belki 1-2 boy ama sonrasinda ates atiyor. Komple sokuktu aracim teneke jantlarla bastim. Crzde bunu gordu ve gelmedi. Berkayla israr ettik 50 km yol gittik falan:) keyifli denemeydi..
Atillayla ne zaman deniyoruz havayolu :D
Yanlıs anlamada kırmızı golf tdi ile
Gel gel :))))
Yazilimli 1.6 tdi
Yazilimsiz 2.0 tdi
1.4 tsı 140 lar ilede denenir :)
Sadık Özyer
29-08-2014, 00:59
Yazilimli 1.6 tdi
Yazilimsiz 2.0 tdi
Göç eden kuşlarla sıkıyor muyuz?
Berkayy sag olsun hep benim devrimde basti 4 e atana kadar cok fark yok belki 1-2 boy ama sonrasinda ates atiyor. Komple sokuktu aracim teneke jantlarla bastim. Crzde bunu gordu ve gelmedi. Berkayla israr ettik 50 km yol gittik falan:) keyifli denemeydi..
CRZ icin ülke değiştirdim gelmedi otobana keyfi bilir :) sadigi gec ben oyle denerim dedi bundan sonra CRZ degil sadigi 3 Sadık geçse denemem aradaki farkı Sadık yazmis zaten :) aman aman giden bi arac degil
Sadık bugun denese geçerdi CRZ yi :)
Yazilimli 1.6 tdi
Yazilimsiz 2.0 tdi
Tamam kırmızıyla gelirim eski aşkımla :D
rebeloghy
29-08-2014, 09:11
Olum berkay tam sana kaldırmıştım :D 1 direk yer susarım diyodum da , sadık a 2 direkse ; bana semt sokarsın olmaz :D :D Gaza yarım basar mısın bi de öyle baksak :D
Crz hakkında çok detaylı bir tecrübem olmaza da bir akşam test etme imkanım olmuştu Tuncay abininde dediğiyle aynı fkirdeyim şaşırtıcı bir ivmelenmesi var aracın. yalnız aküyü boşaltıp bastırın olayına koptum:) iyi espriymiş cidden:hahaha: gerçeksede turboyu söküp gelin derlerse nolcak :D
maşallah araçlara
Berkay ne zaman deniyoruz :D
Sadık Özyer
29-08-2014, 14:30
CRZ icin ülke değiştirdim gelmedi otobana keyfi bilir :) sadigi gec ben oyle denerim dedi bundan sonra CRZ degil sadigi 3 Sadık geçse denemem aradaki farkı Sadık yazmis zaten :) aman aman giden bi arac degil
Sadık bugun denese geçerdi CRZ yi :)
Kanka benim hafif birşeyler almam lazım 52 pistonlu 106 gibi.:D
Berkay ne zaman deniyoruz :D
Geldiğiniz zaman :)
b.koçer
Nereye gelelim Havayolu :D
Nereye gelelim Havayolu :D
adres belli
UĞUR_GSI
29-08-2014, 17:07
Maşallah berkayim kopmusun gene güzel gece olmuş Bende denicek araç arıyorum ama t4 le varmı denicek stok aracım tabi.
adres belli
Olum neden şifreli konuşuyosun dinleniyormuyuz :D
Sadık Özyer
29-08-2014, 19:29
Maşallah berkayim kopmusun gene güzel gece olmuş Bende denicek araç arıyorum ama t4 le varmı denicek stok aracım tabi.
Senide bekledik uğur ağammmmmm. :D
Berkayın yazılımlı noslu k04 lü tsi ile ancak bu kadar mücadele veriyoz:D
mert1612
29-08-2014, 19:51
Beyler yanlıs anlamayında :D
1.6 vtec2 ve türevi
crz
1.6 dizeller
122-140 lık tsi lar
2.0 tdi q3 ler
2.0 tdi a3 & leon vs
benim aracım gibi full stock olmak kaydı ile
ALAYINA GİDER :)
helal bee aslanım benim :icon_tup:
UĞUR_GSI
29-08-2014, 21:20
Senide bekledik uğur ağammmmmm. :D
Berkayın yazılımlı noslu k04 lü tsi ile ancak bu kadar mücadele veriyoz:D
berkay da bunlar varsa beni t4 le bile napar kimbilir şaka biyana berkay yaptığı herşeyi söyliyen saklısı gizlisi olmıyan kardeşimiz
Sadık Özyer
29-08-2014, 21:24
berkay da bunlar varsa beni t4 le bile napar kimbilir şaka biyana berkay yaptığı herşeyi söyliyen saklısı gizlisi olmıyan kardeşimiz
abi şahitlerim var nos bastı :D:D
1156 kg ağırlığa sahip bir aracının olması bize 15 boyu anında çakması demek.
Halen stok crz yok. Çakamıyoruz şu çocuğa
Tamam kırmızıyla gelirim eski aşkımla :D
Birisi Tornado G6 1.6 TDI'mı dedi? :beuj:
:D
HondatugraL
02-09-2014, 17:03
sen okadar yapar edersın hybrid crz gelir içinden geçer işte faceden atıp tutmaye benzemiyomuş demi :D
Birisi Tornado G6 1.6 TDI'mı dedi? :beuj:
:D
Evet canısı :D Denemişler ama zaten ayırmış NOSLU Berkay :D
Evet canısı :D Denemişler ama zaten ayırmış NOSLU Berkay :D
tamam o zaman.. bir sikinti olursa haber et AY'a çıkarız :D
Sadık Özyer
02-09-2014, 21:39
sen okadar yapar edersın hybrid crz gelir içinden geçer işte faceden atıp tutmaye benzemiyomuş demi :D
İçinden geçer mi ? :rolleyes:
Kankicim arabamın bagajı bile doluydu 15 direk için gittik 2 boy geçildik;)
HondatugraL
03-09-2014, 12:09
İçinden geçer mi ? :rolleyes:
Kankicim arabamın bagajı bile doluydu 15 direk için gittik 2 boy geçildik;)
turbo dizel yazılımlı pecoyla stok crz denıyon sorun yokta bagaj dolu oluncamı sorun var :D
o arabada bısiler var ;)
Sadık Özyer
03-09-2014, 23:42
turbo dizel yazılımlı pecoyla stok crz denıyon sorun yokta bagaj dolu oluncamı sorun var :D
300 kg farkı turbo kapatmıyor, Mugen Filtre egzoz kiti varmış arabada. SC yokmuş.
Arabayı komple söküp ağırlıkları attıktan sonra gel bir daha dedim , vatandaşlıktan çıktık berkayla ülke değiştirdik gene gelmedi. :cool: Yenilen pehlivan falan filan.:rolleyes:
bizim torun çok iyi işler çıkarmış :D
deneyen araçlara maşallah kazasız belasız
Sadık Özyer
05-09-2014, 18:12
Hacııı abii senin torun kim :)
HondatugraL
05-09-2014, 23:42
Hacııı abii senin torun kim :)
47 yaşında olduğuna bakma adam crx ci haliyle crz de crx den yaşça küçük olduğundan torun diyor. Yani torunu crz :D
http://www.youtube.com/watch?v=a5tErG7v48w
şahsen ben denemem crz ile :D maşallah
Focus4171
07-09-2014, 20:18
http://www.youtube.com/watch?v=a5tErG7v48w
şahsen ben denemem crz ile :D maşallah
Denemeler güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Birde Polo hakkında bilgi verir misiniz? Dizel mi, benzin mi? Bir şey varmı araçta? Kalkışlarda iyiymiş baya :)
Denemeler güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Birde Polo hakkında bilgi verir misiniz? Dizel mi, benzin mi? Bir şey varmı araçta? Kalkışları iyiymiş baya :)
valla ben videoyu internette buldum sadece paylaşmak istedim :) büyük ihtimal soft yazılım vardır poloda 1.6tdi öyle tahmin ediyorum
Yazılım filan yoktur Poloda.
Ben forumdan bir arkadaşlar 1.6TDI Golf varken 1.4 140lık Astra ile denemiştim bende sadece yazılım vardı onunki stock'tu Astrayı 2-3boy civarı geçiyordum 200'de.
CRZ normal gitmesi gerektiği kadar gidiyormuş ters bir durum yok yani. Gitmeyen Pejoymuş..
Yazılım filan yoktur Poloda.
Ben forumdan bir arkadaşlar 1.6TDI Golf varken 1.4 140lık Astra ile denemiştim bende sadece yazılım vardı onunki stock'tu Astrayı 2-3boy civarı geçiyordum 200'de.
CRZ normal gitmesi gerektiği kadar gidiyormuş ters bir durum yok yani. Gitmeyen Pejoymuş..
aynen bende baranın arkasında 2-3 boy kalan astrayla yanyana gidiyordum 1.4t 125 a3 le :) hey gidi günler hey :D
aynen bende baranın arkasında 2-3 boy kalan astrayla yanyana gidiyordum 1.4t 125 a3 le :) hey gidi günler hey :D
hey gidi a3 :D
Onur biz tek denedik Çağrıyla ayrı Sasalıda gündüz :)
Sadık Özyer
08-09-2014, 21:54
Stok mu diyorsun 1.6 tdi 90 hp polo için ?
Çok net evet. Yazılımlı Polo onların içinden geçer.
Berkayin giulietta gecermis crz yi cunku astrayla o da kafa bas giderdi bi zamanlar :) anormal bi durum yok crzde
Sadık Özyer
11-09-2014, 02:17
Evet aracimda sikinti varmis :) Kaputu acip gaza bastirdim spool sesi kulaklarimi cinlatti. Plastik hortumlar patlamis . Araba 1 barin ustunde hic yurumuyor.2 barda stabil yuruyenn araba. Gerci sattim. Berkayin alfadan hizli benim arac . Denedigimiz volvoya gore bunu diyorum. Volvonun sahibide soyler zaten