Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüv-türk Dudullu (Hakikaten sıkıntılıymış)
imprezaWRC
12-09-2014, 12:05
Tüv-Türk Dudullu şubesi hakkında macera yaşayanların fazlalığına rağmen henüz ilk muayenesini görecek otomobili hadi bu sefer yakındır diye oraya götürelim dedik; az kaldı halt edecekmişiz onu anladım.
Bir insan aracın orijinal ve hatta istenilenden de fazlasının koyulduğu trafik ve ilk yardım setine nasıl bakmaz veya görmez. Adam gidip oraya ilk yardım çantasının içeriği yetersiz, reflektör yok ve tabiki default eksik kısa far ayarı bozuk diye hafif kusurları yazmış.
Reflektör mü yok, birader bu bagajdaki ne sence, ama abi yazdık artık; peki birader ben ameliyata mı gireceğim ilk yardım çantasında ne eksik, gel bak bakalım, eee abi onu da yazdık artık. Hay ben sizin yapacağınız işi, hay ben sizin Tüv-Türk'ünüzü...
Far ayarını kontrol ettikleri cihazıda bir kalibre etselerde hepimiz rahatlasak; fabrikada banttan çıkan ilk aracı oraya götürsek herhalde onunda far ayarı bozuk derler.
Dudullu'ya gitmeyin beyler, bu kafa ile sıfır km otomobilde bile kusur bulurlar; ameliyat ekibiyle gitseniz yine eksik çıkartırlar. Birde anlamadığım, niye bana sorulmuyor, sığır herif madem nereye bakacağını bilmiyorsun, seslen oradan ben sana hangisi nerede göstereyim. Utanmadan birde yazdık artık ne demek ya, sil o zaman amk, senin hatanın ceremesini niye ben çekiyorum.
far ayarı nı tuttturabilen var mı ki :D Ben şimdiye kadar kendi araçlarım dahil ailedeki araçlarla belki 10 defa muayeneye girdim , hepsinde far ayarı bozuk kusuru yazıyordu. Ki araçları gitmeden far ayarlarını yaptırırım hep.
imprezaWRC
12-09-2014, 12:11
far ayarı nı tuttturabilen var mı ki :D Ben şimdiye kadar kendi araçlarım dahil ailedeki araçlarla belki 10 defa muayeneye girdim , hepsinde far ayarı bozuk kusuru yazıyordu. Ki araçları gitmeden far ayarlarını yaptırırım hep.
Serviste Subaru'nun ayarlarını varsa eksiklerini kontrol ettirip muayaneye öyle gittim. serviste far ayarını olabildiğince yukarıya ayarlamışlardı, adamlar ona rağmen far ayarı bozuk yazdı. Akşam eve dönerken de birine mahalle arasında sellektör yaptım, az kaldı 3.katta halı silkeleyen teyze paralize olup balkondan aşağıya düşecekti, düşün artık ne derece yukarı ayarladılarsa artık ona bile bozuk yazabilmişlerdi. (ertesi gün far ayarlarını fabrika verilerine çevirtmiştim :D ) Far ayarı bozuk cümlesi kesin kağıdın üzerinde default yazıyor :D :D
Far ayarı tutmuyor, 5 araba soktum, hepsi hafif kusurlu geçti. Dudullu benim arabaya da fren hortumu yırtık diye ağır kusur yazmıştı, frenciye gittim, hortum sağlam çıktı. Tamirci araba eski diye bilerek yazmışlar dedi, arabam 89 model.
altugkocer
12-09-2014, 12:27
muayeneye her gittiğimde tekme tokat kavga etmemize ramak kalıyor, bir gün birimizin cidden çok ters bir anına denk gelecek ordaki görevliyi hastanelik edecek
imprezaWRC
12-09-2014, 12:36
Yeri gelmişken belirteyim, sürekli 4 çeker otomobil için rica etmeme rağmen seyyar roller kullanmak istememeleri, distribütör ve servis tarafından hazırlanan imzalı, kaşeli teknik yazıya bile bakmaya tenezzül etmemeleri ve akabinde ben bu otomobillere çok muayene yaptım benden iyimi bileceksin diye diretmeleri de ayrı sıkıntı. Sanane birader, sen mi aldın o otomobili, viskoz kırılsa sen mi ödeyeceksin masraflarını, nedir bu ukala tavırları anlamak mümkün değil. İnsanın sabrını mı sınıyorlar dertleri nedir merak konusu.
SULTANOGLU
12-09-2014, 12:43
E sonunda roller koydu ama dimi ? Sinir bozuklugundan baska bisey degil
imprezaWRC
12-09-2014, 12:56
E sonunda roller koydu ama dimi ? Sinir bozuklugundan baska bisey degil
Roller'ı koymuştu ama hem surat yapmıştı hemde tek roller getirmişti. Yani yine tam istediğim olmamıştı. Herif resmen sinir testi yapmıştı. (bu hadise Kurtköy'de olmuştu, bugünkü hadisede roller mevzusu yok :) )
Bu sene Altınoluk'ta yaptırdım muayenemi bayram öncesinde..
Arabayı en ufak şekilde hazırlamadım, girsin ağır çıkarsa düzeltiriz dedim.
Tek kusur çıkmadığı gibi far ayarı kusursuz çıktı.. Ki arabaya daha önce asla ve asla far ayarı yapılmamıştı..
Şaştım kaldım..
Dudullu tüv arka yolcu kemeri olmasına rağmen yok yazmıstı.Görevli yazdım bir kere duzeltemem, tekrar sıra al dedi. Salak herif
2 kere herhangi bir modifikasyon olmayan civic, bir kere de jantlı yaylı typer egzozlu delsol götürdüm hiçbirinde bir sıkıntı yaşamadım dudulluda. Bana iyisi denk gelmiş demekki her defasında. Aksine rahat diye geçenlerde orhanlıya gittik. Gidip gideceğimize pişman olduk
far ayarından ağır kusur veriyorlar mı peki?
"Yazdık bi kere git sıra al" diyene, kafa atıp "attık bi kere" demek lazım. "Yazdık bi kere nedir ?"
imprezaWRC
12-09-2014, 16:06
far ayarından ağır kusur veriyorlar mı peki?
Hafif kusur yazılıyor. Ağır kusur yazılsa trafikte otomobil kalmaz, hepimiz bisikletle dolaşırız.
Mehmet Gazihan
12-09-2014, 16:11
Kontrol ediyoruz bak, demeye getiriyorlar. Kusursuz geçerse araçlar dikkat çeker sözde. En sıkı ekip diye anılıyor Dudullu, böyle böyle oluşturuyorlar o imajı işte.
deeperblack
12-09-2014, 16:12
Sırf bu yüzden sakaryaya gittim. Sadece motor şase numarası okunamıyor dedi ve sorunsuz geçtim :)
Ben hadimkoyde yaptiriyorum, en son seferde ilk yardim cantasi ve yangin sondurme tupu de yoktu ama farketmediler bile.. :)
Mehmet Gazihan
12-09-2014, 16:33
Sırf bu yüzden sakaryaya gittim. Sadece motor şase numarası okunamıyor dedi ve sorunsuz geçtim :)
seni çenççi seni
lethaldoze
12-09-2014, 17:15
Bende çok araba götakmıyorumürdüm dudulluya evimin dibi zaten. Ben hiç bakmıyorum muayene kağıdına bir sürü ıvır zıvır yazıyor hafif kusur diye. Plakaya yapıştırdımı etiketi benim için gerisi teferuat. :) Ama roller olayı olsa yakarım o gezegeni. Nereye koymuyomuş, hep öyle geçiriyormuş. Şerefsiz bilmiyorum üşeniyorum, benim malım değil nasıl olsa demiyorda.
burakcan
12-09-2014, 18:03
Subaruda benim sis farina bile uygun degil demislerdi
bi keresinde agır kusurdan bıraktılar rot kolundan farlara da ayarsız hafif kusur yazdılar 1 saat sonra kolları değiştirip girdim tekrar aynı banttan yine farlara baktı çıkarken ilk kontrolündeki değerler arasında uçurum kadar fark vardı :)
mehmetRS
12-09-2014, 20:23
aralarında nadiren mantık çerçevesinde hareket edenleri dahil etmeyeyim bu lafıma ama, muayene istasyonlarındaki adamların hepsinin kaşıntı sorunu var. Açık hava filtresini görüp bu ne dedi, hava filtresi dedim, headers yani dimi dedi, hayır dedim headers orada değil arkada ( clio rs ) dedim, e hızlı gitsin istiyorsan bunlar boşuna masraf, iridyum buji taksan hepsine yeter aslında dedi, daha ses çıkarmadan susayım dedim, neyse bunlar normalde kalmana sebep ama iyi bir arkadaşa benziyorsun sen dedi, arabanda gayet sessiz çalışıyor, bu yüzden buyur evrakların dedi ve ekledi; hayırlı olsun diye..
İstasyondan eve varana kadar yemediğim tırnak, sigara paketi poşeti, çakmak köşesi, kulaklık kablosu kalmamıştı sinirden.
2013 yılı için 11 milyon 844 bin muayeneye vb. işlemlere gelen araçların yüzde 2,1’i “kusursuz”, geçmiş.
rahatsız olduğunuz, yanlış olduğunu düşündünüz, her türlü davranış, söz, uygulama veya bir durum varsa çağrı merkezini arayın yada internetten yazarak önerici, şikayetçi olun.
dipnot: farlarınızı en yukarı seviyeye ayarlatıp apartmandaki teyzeleri rahatsız etmeniz, demek ki bir ayar problemi olduğunu ispatlar düzeyde geldi bana. :D neticede far ayarlarında yukarı, aşağı, sağa, sola, şiddet, kontrast vb. ayarları standart ölçüler arasında kontrol ediliyor.(her birey işinin ehli olmayabilir)
deeperblack
12-09-2014, 20:50
seni çenççi seni
Çenç bizim işimiz :)
Benim en çok kızdığım bu moku bir standarda getirememeleri.
Müdürleri ayrı isyanlarda çalışanları ayrı isyanlarda. Kanun kural varsa heryerde eşit olmalı olmuyorsa olmamalı. İşin daha komiği her tüv ün sağında solunda kocaman tabelalrı olan xenon far sökülür-takılır falan yazan yerlerin rahatlıkla barınabilmeleri. Oraya giden adamın niyeti zaten belli.
BthnKrkt
12-09-2014, 21:26
Yazdım bi kerr tekrar sıra al deme şansları yok. Ben kaputtaki kaplama ve şasi no okunamadan kaldım muayeneden. Sonra şasi noyu gösterdim zaten kaldı dedi düzelteceksin diye direttim yeni evrat hazırlayıp verdi.
kapıda fabrikanın arabaya takabilirsiniz diye koyduğu lastik ölçüsündeki lastiğe caz yaptı geçirmedi beni... bide nerden bileyim o etiketi senin yapıştırmadığını demezmi.. gittim şeflerinin yanına hemen baska bı perona tekrardan sokup gecirdiler... hemde 1 saat önce far ayarı bozukken 1 saat sonra kendiliğinden düzelmiş :))
imprezaWRC
12-09-2014, 21:45
rahatsız olduğunuz, yanlış olduğunu düşündünüz, her türlü davranış, söz, uygulama veya bir durum varsa çağrı merkezini arayın yada internetten yazarak önerici, şikayetçi olun.
dipnot: farlarınızı en yukarı seviyeye ayarlatıp apartmandaki teyzeleri rahatsız etmeniz, demek ki bir ayar problemi olduğunu ispatlar düzeyde geldi bana. :D neticede far ayarlarında yukarı, aşağı, sağa, sola, şiddet, kontrast vb. ayarları standart ölçüler arasında kontrol ediliyor.(her birey işinin ehli olmayabilir)
Laf bana olduğundan ben cevap vereyim :)
Benim far ayarlarımda servisteki cihaza göre sıkıntı yoktu, aynen fabrika ayarlarındaydı ama servistekilerin bana dediği aynen şu, abi madem muayeneye gideceksin biz bunları biraz yukarıya ayarlayalım da kusur yazmasınlar, onların cihazlarında ne biçim ayar varsa fabrika ayarına bile laf ediyorlar dediklerinden iyi tamam bildiğiniz gibi olsun dedim. Yukarı ayarlanan farda bile tuv türkteki cihazın belirlediği değerlerin altında çıkmıştı.
Ruhsata yanlışlıkla erken muayene tarihi yazılmış daha doğru düzgün yol yapmamış 2 yaşında 8.000km'de otomobil götürdüm, far ayarı kusurlu çıktı.
Yani, ben daha far ayarı kusursuz olan birini duymadım, görmedim, o yazı herhalde default bir yazı. Ne olursa olsun kusursuz çıkmasın mı dertleri nedir?
imprezaWRC
12-09-2014, 21:49
Subaru'nun ilk bakımında az kaldı kanser edeceklerdi, bu forumdan Ömer'de o anda yanımdaydı sağolsun; adama roller'a çıkarma diye rica ettim; benden iyimi bileceksin bunlar ayırma yapıyor, birşey olmaz dedi. Ya tamam zorlarsan ayırma yaparda doğasına aykırı, durduk yere zorlama etme, eyleme dedim, adam çarptı kapıyı gitti roller'a çıkardı. Olanı biteni şikayet ettim. Telefondaki hazret bana demezmi sizin aracınızda kilitli diff var, hatta 4x2, 4x4 seçmek için düğme var dedi, haliyle bende artık patladım ve kalayladım. Herif benim otomobilimi benden iyi biliyor üstüne üstlük olmayan özellikten bahsediyor, ne diyeyim ki. Kimi kime şikayet edeyim.
boyle istasyonlari ve ugranilan haksizliklari tuvturk disinda sikayet edebilecegimiz baska yer yokmu?
tuvturke sikayetmi olurmus?
siracinin sahidi bozaci gibi oluyor.
hic bir zaman ise yaramaz hemde turkiyede asiri komik.
yoksa illa davami acmak mahkemeyemi vermek lazim?
far ayari bilmem ne onemli degil
geri donusu olmayan kalici problemler var
4x4 yuruyen sistem bozma gibi
Subaru'nun ilk bakımında az kaldı kanser edeceklerdi, bu forumdan Ömer'de o anda yanımdaydı sağolsun; adama roller'a çıkarma diye rica ettim; benden iyimi bileceksin bunlar ayırma yapıyor, birşey olmaz dedi. Ya tamam zorlarsan ayırma yaparda doğasına aykırı, durduk yere zorlama etme, eyleme dedim, adam çarptı kapıyı gitti roller'a çıkardı. Olanı biteni şikayet ettim. Telefondaki hazret bana demezmi sizin aracınızda kilitli diff var, hatta 4x2, 4x4 seçmek için düğme var dedi, haliyle bende artık patladım ve kalayladım. Herif benim otomobilimi benden iyi biliyor üstüne üstlük olmayan özellikten bahsediyor, ne diyeyim ki. Kimi kime şikayet edeyim.
Şu roller mevzuna sizin yerinize bile okurken 214141 kere küfür ettim
Geçmiş olsun. Benim de bmw "compact" aracımı tüm "ruhsatta bile hatchback yazıyor" ısrarlarıma rağmen "cabrio" yazmakta ısrar etmişti bir görevli, arabada sunroof bile yoktu :)
Merak ettiğim, hafif kusurların tekrarı halinde ya da sadece orada bulunması halinde bir yaptırımı oluyor mu?
Burak K.
13-09-2014, 00:42
Ben a4ü götürmüştüm onda hiç kusur yazmamışlardı far ayarı dahil zaten ondan sonra bi daha hiç kusursuz olamadık :D
imprezaWRC
13-09-2014, 09:13
Ben a4ü götürmüştüm onda hiç kusur yazmamışlardı far ayarı dahil zaten ondan sonra bi daha hiç kusursuz olamadık :D
Yanlışlıkla olmuştur, ekrandan default hafif kusur yazısını yazdır tuşuna basmayı unutmuştur.
En sorunlusu Sezer Rollas'tır dudulluda. dediği dediktir. 1-2 postta okudumda "yazdım artık bi daha numara al" hareketlerini o yapar
1,75 boylarında esmer bir arkadaş. işim gereği onlarca araba götürdüm her seferinde de muayene kanalı girişinde, 4 kapı, bagaj ve kaput açık, bagaja içi açılmış ve içindekiler bagaja yayılmış bir şekilde trafik seti 2 yangın tüpü tüm kemerler takılmış halde araç çalışır vaziyette ve motor kısmında şasi nosunu göstererek beklerim muayene sırasını, 4-5 sefer dediğim vatandaşa denk geldim trafik seti yok yazdı.
benimde dudulluda başıma gelen enstantene clio bir aracı muayeneye götürdüm son anda fark ettim ki sağ farın alt ayağı kırık, far yerinde değil aşağı bakıyor,bu hediye verilen güneşliklerin kartonundan altına 3-4 kat takoz gibi bişey yaptım farı sabitledim, sallanmasını geçici olarak durdurdum. Araba muayeneye girdi çıktı, sonuç kağıdında yazan sol far kısa/uzun huzme yönü hatalı !! sağ far sorun yok yönü doğru, tamir ettiğim far sınıfı geçti. Dedim eminmisin bu ölçüme evet son teknoloji cihazlar kullanıyoruz vs vs bıdı bıdı konuştu, dedim benim muayenem bittimi gidebilirmiyim evet bitti diyince, açtım kaputu, sağ farın altından kartonları çıkarım görevliye verdim dedim uygun bi çöpe atarsınız, farın ayağı kırıktıda kartonla sabitlemiştim dedim ayrıldım. :D
Roller olayi ciddi, benim eski isyerinden bi elemanda 2006 2.0r vardi, orta diferansiyeli bozdular esenyurt tuv de.. Sonra pasa pasa yenilediler..
Bi de kapiyi carpti gitti demissiniz, ben olsam elemani o kapiyla butunlestirirdim sabirli davranmissiniz
imprezaWRC
13-09-2014, 10:56
Roller olayi ciddi, benim eski isyerinden bi elemanda 2006 2.0r vardi, orta diferansiyeli bozdular esenyurt tuv de.. Sonra pasa pasa yenilediler..
Bi de kapiyi carpti gitti demissiniz, ben olsam elemani o kapiyla butunlestirirdim sabirli davranmissiniz
İmkanım olsa tüv türk ile muhattap olmamak için muayene tarihinden önce otomobili satıp yenisini alasım geliyor; her seferinde strese sokuyorlar. İkinci muayenesinde de sizde seyyar roller varmış rica edersem onları kullanırmısınız dediğimde de siz muayene yaptırmak istemiyorsunuz isterseniz hemen şefimizle görüşün ben işlemi iptal edeyim demişti; bende birader sen dediğimi mi anlamadın neyin iptali, var olan hizmetinizden faydalanmak istiyorum, boşta olan tekerlekleri seyyar roller'a çıkart öyle test et. Gitti seyyar roller aldı ama bir tane aldı, bir teker yine yere temas etti. Allahtan işlem uzun sürmüyorda diff ısınmıyor. Satmazsam 3. muayenesinde de aynı muhabbet olursa ya iki tane seyyar roller getirir öyle test edersin ya da diff'i kırarsın bende seni burada orta diff olarak kullanırım diyeceğim.
Benim ki sabır değil, o an basiretim bağlandı birşey diyemedim ama sinirden de tırnaklarımı kemirmeye başlamıştım. Orada in otomobilden öyle test ettirmiyorum demek vardı da o da o hırsla dışarıda test yapardı ama ralli sitil kullanırdı.
Tüv Türk'ü tüv türk'e değilde başka bir yere şikayet etmek lazım; çünkü şikayeti dinleyen de dünyadan bir haber reaksiyonlar veriyor, senin otomobilinde kilitlenebilen diff vardır, 4x2 seçeneği vardır birşey olmaz diye telefonda cevap veriyorlar. O cevabı veren adam hayatında Outback kullanmışmıdır merak konusu.
Peki onerilen bi istasyon varmi yakinda giricrm bende muayeneye
Ozan Özer
13-09-2014, 12:57
2012de Silivri'deki istasyonda focus'un çamurluk sinyal ampulleri beyaz olduğu için ağır kusurla kalmıştım.ne hikmetse yay,egzoz,cam filmi ve filtre kitim geçmişti..Far ayarı zaten direk hafif kusur hepsinde..Muayne eden kişinin insiyatifinde resmen işiniz.
Sorum güncel arkadaşlar, hafif kusurun tekrar etmesi durumunda ya da sadece hafif kusur yazmasının bir yaptırımı var mı?
alpbodrum
13-09-2014, 13:16
Buradakilerinde pek farkı yok , Amerikan arabanın uzun farının nereden açıldığını bulamayıp ağır kusurdan kaldı diye sırıta sırıta geldi gerizekalılar.
Sorum güncel arkadaşlar, hafif kusurun tekrar etmesi durumunda ya da sadece hafif kusur yazmasının bir yaptırımı var mı?
Yaptırımı yok, bandrolü veriyorlar. Benim arabanın motor altı pis olduğu yağ kaçağı var gibi maddeler de var mesela, hepsi hafif kusur.
2010 senesınde astra j aldım 15-20 gun sonra fılmden men yedım muayneye gıttım kısa far huzmesı mı suzmesı mı ne kusurlu cıktı :) daha otesı yok yanı
demem o ki mesela o yağ kaçağı 2. kere hafif kusur olarak yazıldığında bi yaptırımı olmuyor mu? aynı hafif kusur 2 sefer olunca bi yaptırımı oluyor mu diye soruyorum
yaptırım olmuyor bana 2 vize üst üste yağ kaçağı var yazdılar ama öle bi kaçak yok 2 seferde bandrol verdiler
Ben 2 muayeneye girdim, 2sinde de yağ kaçakları var ve far ayarları hafif kusur vardı. 2sinde de aldım bandrolü. Eski muayenenin lafı geçmedi hiç.
slowmotion
14-09-2014, 11:37
Tüvtürk bir cok seyi dogru yapiyor ama aracinda yangın tupu olupta yok yazmalari, far ayari saglam olupta hafif kusur yazmalari beni cileden cikartiyor. Ve yazmadan soylemiyorlar, sorsalar aciklamasini yapacagiz. Zaten bilgisizlik hat safhada. Aracimda arkalar torsiyon ve yuksekligi normal. Kusur olarak arka yaylar kesik yazmis! Dangalakligin daniskası!
SULTANOGLU
10-11-2014, 21:50
Arkadaşlar Yeni konu açmak istemedim aracımı kurtkoy istasyonuna götürmeyi düşünüyoum. daha önceden orada muayne yaptıran var mı ?
Hiç bir şeyi değiştirmeden direk gidicem. amacım tek seferde geçmek değil ama çokta uğraşmak istemiyorum.
valla tek kabin l200 aldık ankaradan geçici plakalı.Branda taktırıp,proje çizdirdik ve şileye randevusuz öğleden sonra gittim.Kusursuz geçti :) Far ayarı felan yazmadılar normalde yazmaları gerekiyor ama :)
SULTANOGLU
10-11-2014, 22:26
Sabahın körüne randevu aldım :) hayırlısı bakalım
Ozan Özer
10-11-2014, 22:31
Poğaça götürün Yanınızda belki o şekilde muayne yapacak arkadaşı bağlarsınız :)
OrcunInce
10-11-2014, 23:07
ben Meggy ile kusursuz geçtim, hoş standart zaten ama olsun. dudullu'ya göre çok daha pozitifler.
SULTANOGLU
10-11-2014, 23:13
Poğaça götürün Yanınızda belki o şekilde muayne yapacak arkadaşı bağlarsınız :)
Olabildiğince sempatik olucam :D
ben Meggy ile kusursuz geçtim, hoş standart zaten ama olsun. dudullu'ya göre çok daha pozitifler.
tek sıkıntım arabamın gürültüsü onda da şansımı denemiş olucam bakalım ne olucak baya merak ediyorum. Pozitif oomaları sevindirici :D
Delsolle 15 inç jant var diye kaldığım bir yer. Ama o gün arabaya bakan çocuk ciddi sıkıntıydı. İnşallah size o denk gelmez
Kavaklıya gitseydin keşke, ballı kaymak modeli istasyon Sultanoğlu
Yukarıda yazıaln sorunların bazılarını geçici istasyon kurmak için çalıştığım garaja gelen tüv'ün istanbul geneliyle ilgilenen müdürü ile paylaştım.
Dinledi sağolsun ama gayet kayıtsız kaldı. Bazı istasyonlarda kolaylık sağlıyorlar dedim, o da herkes birşey söylüyor dedi şok oldum :)
Uygulamalar çok can sıkıcı gerçekten ben muayene yaptıracağım zaman hiç uğraşmıyorum bu işle ilgilenenlere veriyorum ücretini götürüp getiriyorlar.
Geçtikten sonra hafif kusurlu iki sayfa eksik te yazsa umrumda değil. Herşeyde olduğu gibi keyfi uygulama ve yorumlamaların odağı bir ülkeyiz maalesef.
asmisinsan
11-11-2014, 10:11
Arkadaşlar Yeni konu açmak istemedim aracımı kurtkoy istasyonuna götürmeyi düşünüyoum. daha önceden orada muayne yaptıran var mı ?
Hiç bir şeyi değiştirmeden direk gidicem. amacım tek seferde geçmek değil ama çokta uğraşmak istemiyorum.
bayramdan önce kurtköye götürdüm kusursuz geçti araç sadece ruhsatta araç sınıfı eksikti düzelttim sadece cam film kusur yazılmıştı
Bir zamanlarda gırtlak yüklü typerı gebzeye tuv e götürdüm.araç sahipleri boşuna geldiniz bu direk kalır demişlerdi.
Araç bağıra bağıra girdi kusursuz bir şekilde tuv onayladı.Duygusal çalışan tuv ler yok artık :)
Esenyurt istanbuldaki en sıkıntısız yer bana göre bu arada.Ne zaman gitsem farı kusur yazıp geçiriyorlar. :)
metehancihangir
11-11-2014, 11:15
Bir zamanlarda gırtlak yüklü typerı gebzeye tuv e götürdüm.araç sahipleri boşuna geldiniz bu direk kalır demişlerdi.
Araç bağıra bağıra girdi kusursuz bir şekilde tuv onayladı.Duygusal çalışan tuv ler yok artık :)
Esenyurt istanbuldaki en sıkıntısız yer bana göre bu arada.Ne zaman gitsem farı kusur yazıp geçiriyorlar. :)
Gebze muayene istasyonu ve şile kadar nalet yer yok binek araç için gitmedik ama ticari için çok didikliyorlar biz gebze de oturmamıza rağmen pendik güllübağlar a gidiyoruz çok rahat bi istasyon halden anlıyolar en azından en az 20 tane ticari araç soktuk sadece 1 tanesi ağır kusur yüzünden muayene tekrarladı o da abs sensörünün kablosu koptuğu abs yi iptal eden kasap ustalar yüzünden
Olabildiğince sempatik olucam :D
tek sıkıntım arabamın gürültüsü onda da şansımı denemiş olucam bakalım ne olucak baya merak ediyorum. Pozitif oomaları sevindirici :D
bende kurtkoye götürmeyi düşünüyorum. muayeneden sonra görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
bayramoglu
11-11-2014, 23:12
yazdık bir kere neymiş öyle ya bozduk bir kere yapcak bişey yok gibi :D
free-hifi
15-11-2014, 09:34
Arkadaşlar günaydın sinyalde sürekli yanan amerikan park muayenede sıkıntı yapar mı Not: Araç Tofaş.
bu dudullu istasyonundaki birinden bahsediliyor ya sürekli
insanlara haksızlıklar falan yapıyormuş
eğer sizde gerçekten haksızlığa uğradıysanız bunu şikayet ediniz, korkacak birşey yok.
işte form
http://www.tuvturk.com.tr/bize-ulasin.aspx
burak_2885
15-11-2014, 09:40
Bana yazdık bikere diyen adama sağlam bitane patlatıp özür diler, oldu bikere der çıkar giderim amk :D
Arkadaşlarımdan duyduğuma göre silivrideki muayene istasyonuna gidin falan diyorlar, istanbuldakilerin boku çıkmış orası sessiz sakin problem çıkarmıyor falan diyorlar genelde, hatta kafanın daha rahat etmesini istiyorsan ÇORLU demişlerdi :D Bende cevap olarak "yok kanka Edirne'ye gidiyorum ben :D" dedim :D
Cumartesi günü Dudullu'daydım, 16:00 randevusu için aracımı 17:45'te içeri aldılar. ayarlı farlarıma ayarsız, şanzımana da direk yağ kaçağını yapıştırdılar. ama aracın altına giren çocuğun girmesiyle çıkması bir oldu, tüm alt takımı ve şanzımanı nasıl kontrol etti anlamadım.
nihayetinde birkaç hafif kusur ile geçtik şükür, darısı sizlere.