Orijinalini görmek için tıklayınız : deneme talebi
ds 3 üm ile bikaç deneme yapmak istıyorum cuma gecesi asya avrupa fark etmez cogunluga gore bakarız aracım dr ecu da 345 hp güç üretmekte denemek isteyen her türlü araç ile denerim typer s 2000 cooper 106 ne bilim işte denemek isteyen herkezle denerim:D
vay hızlı kardesım merakla beklıyorum bakalım
hayırlı olsun okan biz seni antalyaya bekliyorduk hazırda 2 tane 207 vardı.orda yarışacak araba bulamazsan antalyaya beklerim burda deneyecek araba hertürlü bulurum
hayırlı olsun okan biz seni antalyaya bekliyorduk hazırda 2 tane 207 vardı.orda yarışacak araba bulamazsan antalyaya beklerim burda deneyecek araba hertürlü bulurum
Saol serdar ozgunu bekliyorum hadi gidelim dicek gelicem butun 207 lerinizle denemeye emin olabilirsin...
Denemeye araba yok mu kimsede :)
345 hp arabaya gore yazdigin rakipler biraz zayif kalmamismi.
yoksa turbo type-r , turbo s2000 flanni aranan rakipler.
345 hp arabaya gore 500 600 hp arabalar yuksek kalmaz mı sence burda hızlı cooper typer ... falan sahıplerı cok denemek ısrterler belkı dıye yazdım ama deneyende yok zaten gene gıdıcez cumartesı avrupaya kım gelırse denıcez artık
kanka deneme talebıne kımse yanasmıyor artık denk gelıp basabılırsın senın deneyecegın cok araba vardı gecen hafta
aynen ole kanak bende ıste bıkac araba olsunkı denemekten zevk alalım olaysız denıyelımın pesındeyım ama neyse cumartesi gorusuruz ama ısım bellı olmaz antalyaya gecebılırımde bu hafta bakalım :D
345 hp ciddi güç okan Allah kolaylık versin :D
ozyt1000
17-09-2014, 09:05
selam STI var istersen deneyebiliriz.
selam STI var istersen deneyebiliriz.
tabı denerız aracınız 500 hp ve ustu degılse .
cem_subasi
17-09-2014, 13:41
Bi kaç cooper vardı ama herhalde araçlarına güvenmiyolar ;)