Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic 1.6 ies Headers,Kat-Orta İptali ve CAI önerisi
bcan3858
27-09-2014, 19:20
arkadasşlar ies ime header ve son susturucuya kadar düz boru düşünüyorum. Birde caı. Son susturucu oem yada ses alabilecegim bir eksoz düşünüyorum. Boru kaç mm olmalı? güç alır mıyım ? iridyum buji de düşünüyorum o konuda fikri olanları bekliyorum. Forumda yeniyim hatam varsa söyleyein düzelteyim
muratburunce
29-09-2014, 09:36
hedır + kat iptali + 51'lik düz boru sonda oem kullanırsan cızırltılı bir ses elde edersin polisle pek uğraşmassın onun dışında takacağın tüm egzozlar ses konusunda sıkıntı çıkartabilir... performans olarak baya fark edilir bir artış görebilirisn alt devirlerde serilik olur araç rahatlar biraz... imkanın varsa sona varex tarzı bişey tak hem istediğinde açar gezersin polisle pek uğraşmassın
4-2-1 headers, sonra kadar 51'lik veya 48'lik düz boru, sona da oem yada s2k, ep3 gibi bir egzoz takarsanız güç kazanabilirsiniz özellikle üst devirlerde. İridyum bujilerin aman aman bir etkisi olduğu söylenemez, değiştirmeniz gerekmiyorsa bujilerinizi bence gerek yok.
sarıyerli
04-10-2014, 20:22
bu dediklerin bende aynı şekil var kardeşim ben 54 mm boruyla yaptım iç açısı 50 mm dümdüz headersten hemen sonra ufak bi tüp koydum alt devir için üstlerde coştu tabi kesinlikle yap arabanı tanıyamıcaksın
ismailhonda34
22-12-2014, 09:24
51 lik düz boru orta susturucu ve son susturucu yakın olarak ne kadar bi artıs olur.
arkadaşlar bende warex var orjinal 51 düz boru var şuan 4 2 1 aldım ve oksijen sönsörünü 4 2 1 bitimine koy dediler bununla ilgili bilgisi olan varmı 4 gözü birden okuması için dediler fikir olan varmı ?
crx headers 48mm duz boru sona ep3 susturucu tavsiye ederim