Orijinalini görmek için tıklayınız : accord 2.4 & 1.6 vti
orfozvolkan
13-10-2014, 00:04
Accord 2.4 & 1.6 vti Arkadaslar stock olarak bu iki arac kalkis roll 200 km ye kadar neyapar? Deneyen bilen goren duyan varmi ? :)
MertSerhanÖ.
13-10-2014, 00:06
accordun kondisyonuna bağlı herşey.Eğer çok çok ekstrem bi accord değilse vti geçer diyorum ben.
alper1001
13-10-2014, 04:37
bizim stock roccolar accordu geçiyor, vteclerde bizi geçtiğine göre, ben vtec rahat geçer diyorum. Accordun motor teknolojisi ve gücünü hiçbir zaman küçümsemem fakat, şanzımanın performansını baltaladığını düşünüyorum.
Aj vtec bendeyken yolda bi accord baya bir taciz etmişti de gaza oturduğumda ara açılıyordu ve 60 tan falan basma değil 100 üstü hızlarda... vtec geçer rollingte 200 lere kadar ama accordun 2.4 makina bu yüzden 200 üstü birşey diyemiyorum nasıl gittiklerini bilmediğim için...
denemeye gerek yok bence vti alır
i-vtec07
13-10-2014, 10:11
100 üstü basılırsa belki accord tutunur ama 60 gibi basılırsa pek şans vermiyorum. vtı geçer bence.
vtec hfe 3 kişi accord 2 kişi geçmiştik baya :)
cemsultan
13-10-2014, 10:14
Vti sahibi olmuş ve şimdi de 2.4 Accord sahibi olarak, vti en az 5 boy ayırır, kesin ve net.
Accordun sanziman oranindan dolayi 2 de 80 min basmasi lazim hatta o bile az cunki 6000de aciyor vteci, onun altinda keyifli degil roll icin. Vitesleri denklemek iki arac icin cok zor. En mantiklisi iki aracinda 1. Vites basarak denemesi olur. Varsa fhe vtec denerim ben :)
200 üstü ne vaziyette peki abi accordlar? hep merak etmişimdir hacimin hakkıyla yürüyor mu diye
Vti geçer accord o kadar iyi yürümüyor
http://www.youtube.com/watch?v=nXcPGSbyp1w&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg
Yakın zamanda denemıstık
orfozvolkan
13-10-2014, 12:48
mertcanın video bakarak ağırlık farkı vs eklenirse sağlıklı bi vtı önde olacak gibi.
PiscocuK
13-10-2014, 13:12
vti çok ayırır (200e kadar)
Umut melek
13-10-2014, 14:08
Bnce 200 den sonrada ayırır vti accord hacimli ama ağırlık söz konusu
http://www.youtube.com/watch?v=nXcPGSbyp1w&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg
Yakın zamanda denemıstık
Kanka ciplak yarissaydin :) one lan ole sonuna kadar sokmussun 1500 kiloluk arabayla deneme sonucum bu diye koymussun :D
Kanka sanki sen denemeye giderken full takılı araba ile mi gidiyorsun
O gun demeke günüydü bende soktum gittim
Reşat abinin Accord deneyelim mi dedi bende dedim araba Sökük
Problem yok dedi denedik
Yani 2 boy daha geriye koyun benim arabayi takılı halı ile ona gore pay biçersin :)
Vti geçer accord o kadar iyi yürümüyor
Ne kadar yurumesi seni memnun ederdi ? 160 hp manuel 1080 kiloyla 190 hp 1500 kilo otomatik ?
Kanka sanki sen denemeye giderken full takılı araba ile mi gidiyorsun
O gun demeke günüydü bende soktum gittim
Reşat abinin Accord deneyelim mi dedi bende dedim araba Sökük
Problem yok dedi denedik
Yani 2 boy daha geriye koyun benim arabayi takılı halı ile ona gore pay biçersin :)
Senin araban yapili ve bos, accord muhtemelen standart ve sokuk degildir :)
Tekrar yaziyorum fhe eli sokuk olmayan vteclerle denerim 1. Vites basarim :) isteyen buyursun gelsin :)
ikiside standart olduğu sürece belli bir hıza kadar VTI önde olur tahminimce.
Senin araban yapili ve bos, accord muhtemelen standart ve sokuk degildir :)
Tekrar yaziyorum fhe eli sokuk olmayan vteclerle denerim 1. Vites basarim :) isteyen buyursun gelsin :)
TB turbo ıken neredeydınız :D
kankam benım sevıyorum senı
ben birebir denedim babamda accord 2.4 varken benim vti f.son sus.p28 vardi tek kisi accord 2 kisi denedim 200'e kadar 2-3 boy oluyordu 200'den sonra gelmeye basliyor ve geciyordu ikiside full takili vtida tesisat falanda vardi.
bu dedigim2005 senesi 0km alinan accord ve 65bindeki vtec denemesidir iki motorunda saglik durumunu siz tahmin edin p28 ayarinida mantar gokmen usta yapmisti:)
TB turbo ıken neredeydınız :D
kankam benım sevıyorum senı
İcinden gecerim mertcan :D
İcinden gecerim mertcan :D
Ankara ya gelırsen Alo de deneyelım 1.2.3 her vıtes basarım alttan ustten :D :D
ben birebir denedim babamda accord 2.4 varken benim vti f.son sus.p28 vardi tek kisi accord 2 kisi denedim 200'e kadar 2-3 boy oluyordu 200'den sonra gelmeye basliyor ve geciyordu ikiside full takili vtida tesisat falanda vardi.
Suan 17 mugenlere dondum kanka 19 dan sonra baya bi hizlandi :) simdi bi roll yaparim varsa rakip :D