PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi bitmediniz...

Sayfa : 1 [2]

Murat Ç.
24-10-2014, 10:50
Allah akıl fikir versin vallahi sanki trafic racer oynuyor lavuk sonu kötü ama böylelerini asvalttan spartula ile kazımak dilegiyle :D

cagalazade
24-10-2014, 11:38
müneccim olmaya gerek yok bunu söylemek için ama bir gün fena yapışacaklar ve yine videosu buraya düşecek... umarım yanlarında konuyla alakasız insanları götürmezler, kimseye acı yaşatmazlar...

o trafik sıkıştığı anlardan birinde, bir minibüs şoförü filan inip bunları bi güzel benzetse, camını aynasını eline verse acayip keyifli olurmuş aslında

Berkan
24-10-2014, 12:15
si.e sürülecek akılı yok insan zorla takla atıyım diye uğraşırmı

Tunacan
24-10-2014, 12:36
Keşke bu videoları arabaları altına veren anne-babalarına da izlettirseler. Cenazelerinde ağlamamaları için bir sebepleri olur en azından..

Başkalarına zarar vermeseler bari korkum o.

Sh4rk
24-10-2014, 12:45
cok ıyı bı boksunuz ...

levent
24-10-2014, 12:48
Acaba böyle video çekerlerken kıçı fazla gelip refüj vs ile tanıştığı kısımları da editlemeden koyabileceklermi ben onu merak ediyorum hala :D

SerkanKurt
24-10-2014, 12:54
bilerek sert giriyor bütün makaslara arabanın arkası atsın diye. Yumuşak yapsak dikkat çekmez bukadar :) Ayrıca arkadan gelen araç madem video çekiyor öndeki arabaya bukadar uzak durmamalı çünkü gözükmüyor. Vagonu lokomotife bağlıycaksın.

E34 520i herhalde araç ?

serkanaygün
24-10-2014, 15:36
Araba kullanmak adına tek doğruları direksiyonu 09:15 şeklinde tutmak :D

RickPierOneiL
24-10-2014, 16:47
bu e34'ü bir gün yolda görürsem bariyere sokucam onu aha da buraya yazıyorum.

imprezaWRC
24-10-2014, 16:51
Son videodan da görüleceği üzere, herifin otomobili açık denizde dalgalarla boğuşan tahlisiye sandalı gibi sağa-sola yatıp duruyor. Fazla yaşamaz, yakında sıvanır bir yere, yine bu konu altında sıvanma görüntülerini de izleriz.

Seven7
24-10-2014, 17:05
Tamamini eklemiş popi gençlik

http://www.youtube.com/watch?v=m4ZP8XhD4E0&list=UUuo8oaShfgEcNkvqDBSWopw

Afedersiniz ama adam 5.42'deki hareketi yapıyor, biz hala yok çamurluğuma çarpsa tamponuma dokunsa diyoruz.

neothenew
24-10-2014, 17:05
Patlayacaksa refüje, ağaca, direğe patlasın da kendinden başkasını yakmasın. İlla bir araca patlayacaksa da arkadan çimento mikserine patlasın. En azından mikserin şoförüne bir şey olmaz. Sinek gibi yapışır arkasına...

ufuksaracci
24-10-2014, 17:30
Şu Harun muydu neydi ne güzel paket etmişlerdi bu kadar video var bunu da paket ediverseler ya. Yok mu basına sızdırıverecek zaten haberler saçma sapan şeyler dolu bari bunu koysunlar.

fthdrn
24-10-2014, 17:36
şu acemilerinde bayağı reklamını yapmış olduk.

Purmol35
24-10-2014, 18:03
Lavukların tek video su o değil diğer videoları da var . Birine denk gelse de aynadan kesip tam makaslarken sol yada sağ arkadan patlatıp spin attırsa bariyerler e doğru .

B.Battal
24-10-2014, 18:16
Beyaz f20 5:41 de sağdaki motorcuya silme geçti. Bari motorlara dikkat edin dedik acemisi var bayanı var genci, yaşlısı var. İş değil kardeşim yapmayın.
Üç beş ergen gelip "uff ne biçim gidiyolar olm" diyecek diye kendinizin de başkalarının da canını riske atmayın.

B.Battal
24-10-2014, 18:17
Beyaz f20 5:41 de sağdaki motorcuya silme geçti. Bari motorlara dikkat edin dedik acemisi var bayanı var genci, yaşlısı var. İş değil kardeşim yapmayın.
Üç beş ergen gelip "uff ne biçim gidiyolar olm" diyecek diye kendinizin de başkalarının da canını riske atmayın.

edt:

Lavukların tek video su o değil diğer videoları da var . Birine denk gelse de aynadan kesip tam makaslarken sol yada sağ arkadan patlatıp spin attırsa bariyerler e doğru .

Bu gidişle öyle olacak zaten bu videoları izleyen ve sinirlenen insanlara denk gelmesinler trafikte. Yazık gençler.

bayramoglu
24-10-2014, 18:17
birde bikaç sayfa tartışıldı motorlar şerittemi gitmeli emniyet şeridinde mi. adam ortalamış gidiyor işte araba gibi.

B.Battal
24-10-2014, 18:19
birde bikaç sayfa tartışıldı motorlar şerittemi gitmeli emniyet şeridinde mi. adam ortalamış gidiyor işte araba gibi.

Nerede gitmeliydi?

bayramoglu
24-10-2014, 18:22
şeridinde gitmeli ama bu tarz tipler oldukça düşük hızda emniyet daha güvenli düşürebilir bi saniyelik ters harekette onan sonra bariyere takılıp kopan kafalar izliyoruz haberlerde.

B.Battal
24-10-2014, 18:35
şeridinde gitmeli ama bu tarz tipler oldukça düşük hızda emniyet daha güvenli düşürebilir bi saniyelik ters harekette onan sonra bariyere takılıp kopan kafalar izliyoruz haberlerde.

Emniyete saygıları var mı sanki? O şekilde giden adam emniyeti de düşünmez ki geçtim dibinden geçmesini o hızla iki şerit ötesinden bile geçildiğinde o motosiklet hem rüzgardan hem de ani olarak geçen arabanın şokundan kendini biryere atabilir düşebilir Allah korusun

Oznsrl
24-10-2014, 21:55
çok gereksiz riske girmiş şansı yaver gitmiş her zaman bu kadar şanslı olmaz allah akıl fikir versin diyelim

misery1903
25-10-2014, 00:38
Instagram'da 395 takipçi, Youtube'da 9000 izlenme. Öyle ya da böyle amaçlarına ulaşmışlar da araba saçma yatıyor pek garip geldi. Bir de harun taştan izleyen en bilinçsiz adam bile onun yanlama olmadığını farketmiştir herhalde.

VtecDream
25-10-2014, 09:56
ordaki ters kontranın amacı ne ? bence onu bilinçsizce yapıyor arabayı toplamak için :) bari gürcistandaki dayı gibi hakkını verebilse bari. hiç haz etmiyorum böyle tipleri.

yearone
25-10-2014, 11:48
15 milyonluk bi şehirde bunlar bitmez. Videoların ve makasların hiç bir amacı yok bomboş yolda kendi kendine makas atıyor yazık. O ters kontra falan çok komedi olmuş, sırf lastik sesi gelsin diye yapıyor. Yan yan makasa girdiğini sanıyor sanırım.

BurakUckun
25-10-2014, 12:21
bu sevdanın adı acılı sevda :D

TigeR
25-10-2014, 15:18
HArun bunlara göre melek kalıyor bunlar tam bir ... motora silme geçmiş resmen.Ne desek az.Hoş denilecek pek birşey de yok büyük ihtimal arkadaş ortamında övüle övüle bir edildiği için gaza geliyorlar böyle.

By_Carizma
25-10-2014, 15:39
373bscw4QcE

Link (http://www.youtube.com/watch?v=373bscw4QcE&feature=youtu.be)

Schumi
25-10-2014, 17:30
O son atılan 16 sn lik video ne ya.

mur_84
25-10-2014, 17:35
BMW'ye yatsın kalksın dua etsin altında başka araç olsa çoktan patates olmuştu bu..

Schumi
25-10-2014, 18:43
Yazdığımı yanlış anlamayın ama ben kendimi dışarıdan böyle videodan izlesem ve böyle bir rezillik görsem bırakırdım bu işleri. Vallahi rezalet ya. Diğer konuda arkadaşın yorumu da tam yerinde.

Yetenek isteyen birşey yaparsında çekip youtube'a yüklersin. Tevzadze'de olduğu gibi bizde kızsakta içten içe bir saygı duyarız. Hem bir *** becerdiğin yok hemde insanları gerksiz tehlikeye atıyorsun. Video hızlandırılmışsa zaten tam facia.

levent
25-10-2014, 18:48
O son atılan 16 sn lik video ne ya.

2 Civic'in arasına girerken bi off çekmişler, o var abi başka bir şey yok.

Tufan Job34
25-10-2014, 19:27
böle işlerle uğraşanlar yüzünden millet gereksiz yere kazaya sebebiyet veriyo.
rezillikten başka bişey değil amk.

OrcunInce
25-10-2014, 20:03
Umarım bir gün bu dallamayla karşılaşırız, bariyerlerin tadına baktırmazsam birşey bilmiyorum.

Mehmet Opc
26-10-2014, 00:12
Bu bmwli lavuk tam bir montofon boş yol şampiyonu ama 15 sayfayi tek tek okudum ve sonuç ayni herkes sosyal mesaj veriyo sanki hiç biriniz gazlamadiniz makas atmadiniz burda yazanlarin %50'si hergün şampiyondur kim ne kadar itiraz ederse laf sokmaya çalışırsa çalissin öyle bende makas atiyorum gazliyorumda haa şunuda söyliyim insallah bu eleman bana denk gelirde yolda onu bariyere sokarim çünkü boş yol şöförü bu eleman lumizinle girilecek aralarda sert direksiyon kırıyor altinda bmw degilde başka araba olsa şuanda karacaahmette ahiret sorularinin cevabini düşünüyor olacakti

S.Özeren
26-10-2014, 03:35
Ben farklı bi yerden giriyorum olaya , siz ne kadar konusursaniz konuşun bu olaylar hiç bitmeyecek

Bence komik olan konu başlığı altında ben daha iyiyim , bu ne ki ve bide beni görün tarzı yorum yapanlar

Bu tarz konu altında yorum yapanlar bana göre bu arkadasin 3 te 1 i bile degillerdir

Video gelince arkadaş eglenmis kendince , e bizde egleniyoruz ama bunu böyle reklam etmenin manası yok ama sanırım bunlar Küfür den cok hoslandiklari için Reklam etmeyi seçmişler. E ne diyelim ? Bol bol küfür yemeler

AhmetYılmaz
26-10-2014, 14:00
Ben farklı bi yerden giriyorum olaya , siz ne kadar konusursaniz konuşun bu olaylar hiç bitmeyecek

Bence komik olan konu başlığı altında ben daha iyiyim , bu ne ki ve bide beni görün tarzı yorum yapanlar

Bu tarz konu altında yorum yapanlar bana göre bu arkadasin 3 te 1 i bile degillerdir

Video gelince arkadaş eglenmis kendince , e bizde egleniyoruz ama bunu böyle reklam etmenin manası yok ama sanırım bunlar Küfür den cok hoslandiklari için Reklam etmeyi seçmişler. E ne diyelim ? Bol bol küfür yemeler

Hala herkese anlatırım seni abi hahah :D

gökberk
26-10-2014, 16:47
Bu bariyere sokarımcılar da dikkat etsinler bence.
Evdeki bulgurdan da olmasınlar maazallah.

S.Özeren
26-10-2014, 21:30
Hala herkese anlatırım seni abi hahah :D

:) reflex in iyiydi ama ahmetim onuda anlat :D

VTEC®
27-10-2014, 08:40
https://www.youtube.com/watch?v=rLSaZ0RjJ50

Birde böyle modellerde var

link: https://www.youtube.com/watch?v=rLSaZ0RjJ50

Boost Up
27-10-2014, 08:47
abi yanlış anlama ama senin namın önde gidiyor:D

zaten bu işi yapabilen biri reklama gerek duymaz, bilen bilir modeli olur.

dip not olarak bu arkadaşlar böyle video çekiyor sürekli, ya yolda daha iyisine denk gelip patates olcaklar yada üstte arkadaşın biriinin dediği gibi birine yol durunca biri patates edecek.

sonuç, her türlü patates:D

SULTANOGLU
27-10-2014, 08:51
Su son kaza videosu cidden cok kotu. Araban bozuldu lastigin patladi bildigin kumar oynuyosun durarak.sonra sana carpani hayatta kalirsan olurmusun oldururmusun.

srknzfr
27-10-2014, 10:22
o harun denen lavuk ne kadar dalyaraksa aha bunlar da en az onun kadar dalyarak.. işi gücü olmayan liseli ergenlerin yücelttiği boş beleş tipler.. hepsinin tez zamanda bi daha araba kullanamayacak hale gelmesi dileğiyle..

Schumi
27-10-2014, 10:42
Birde böyle modellerde var

link: https://www.youtube.com/watch?v=rLSaZ0RjJ50

Bu kadar yavaş giderken böyle patlamak. Buda bir yetenek. Ama çok kötü olmuş. Direk duran arabaya.

VTEC®
27-10-2014, 11:00
Bu kadar yavaş giderken böyle patlamak. Buda bir yetenek. Ama çok kötü olmuş. Direk duran arabaya.

Şöförlük 0 zaten, videoda bile kaç sn öncesinde duran araba görünürken gitti vurdu, oda beceri, daha az hasarla da kurtarabilirdi ama oda olmadı :)

Runo
27-10-2014, 20:37
hahahahah nasıl da bağırıyo aneeeeem diye :D:D

Sert@ç
27-10-2014, 21:18
Makas atana yorumum yok ama bugun benzeri bana oldu
Adamin lastigi patlamis orta seritte duruyo araba bi reflektor koymamis okuz biciyodum ortadan

MiaMi
28-10-2014, 16:52
o ani karar esnasından ortada mühendislik hesaplarına giren yoktur heralde. arabanı bilirsen tanırsan oraya sıgabilecegini veya girebilecegini veya yetişirmi yetismezmi tereddütünü, ani tepkileri çözmeyen varsa karsı seride sollamaya bile cıkmasın zaten
ornekeride var furkanın sıgmayacagı araya dalması sonucu transporterla olan hikayesini gözü karalıktı. yada su senelerin videosuda sti'ın kangoonun arkasından galiba s2000 di agzına kırması yada erayla imhoteb Özgür abinin aynı seritteki rollu :)
Diğer yandan iyi sofor iyi makas atıyorsa.makas atamayan iyi sofor degile gelir sacma olur. bizim gibi yaldır yaldır makas atan yada makası bilen baska bir milette yoktur heralde hepsinin sol seridinde araç olmuyo zaten sollayan acelesi olan yapıstırcak olan geniş geniş gidiyorlar

Mesela böyleleride var hahsudha barış'ta yrv turbo varken furkanı biciyordu hangi akla hizmet oraya girdi bilinmez zaten sonra motorcu oldu agusta kullanıyor artık :)

http://www.streetfire.net/video/vti-sound-by-miami-vtec_729632.htm

wolrath
28-10-2014, 17:10
:P

emnıyetten 200+ ıle makas atan kım kaldı :P hahahha

*dıp not: o gun okuz gıbı sıs vardı beyler, kör yarısıyorduk valla gunahı boynumuza. lakın kesınlıkle bılınclı degıl zaten son anda gorup kırdım. sımdı ergenler cıkıp sosyala baglamasın :P agusta?yorum senin :P http://www.techturkey.com/forum/videolar/193296-agusta-f4-180-280km.html

MiaMi
28-10-2014, 17:17
Anca bitirdim 16 sayfayı bu arada forum temasına alışamadığımdan ayda anca 2 kez giriyorum yazıyorum.

Şimdi burda sosyal mesaj veren herkes iyi güzel olması gerektiğini yazmış. Bunları yıllarca biz yaşadık zaten

STP konusuna gelince o devrin insanları derim çekilirim yazmaya gerek bile yok.

Son olarakta MASLAK bowling çıkışını o 45 50 arabayı yazıyorum daha üstüne ne video gelir nede yorum yapılır. O geceyi bilenlerin şimdi dizleri titriyor adrenalinden.

YAPMAYIN

MiaMi
28-10-2014, 17:19
:P

emnıyetten 200+ ıle makas atan kım kaldı :P hahahha

*dıp not: o gun okuz gıbı sıs vardı beyler, kör yarısıyorduk valla gunahı boynumuza. lakın kesınlıkle bılınclı degıl zaten son anda gorup kırdım. sımdı ergenler cıkıp sosyala baglamasın :P agusta?yorum senin :P http://www.techturkey.com/forum/videolar/193296-agusta-f4-180-280km.html

Ne cesaret sen evli ben evli manyakmışız be. Bide senin basın ekspres olayın var o şer.fsiz Ekereyla denerken :)

wolrath
28-10-2014, 17:31
benım bellek zayıfladı valla hatırlamıyorum desem :D onla v6 varken altdevır felan denıoduk en son :D
ama yapmısımdır. c2vts ertesı gun satılıyor dıye 150 ıle yarım tur cevırıp leona sılme gecmıstım maltepe sahılde. beyınterktık xq :D

STP
28-10-2014, 17:35
Miami olurmu oyle sey :) biz kimiz :)

Ahmet Bby
28-10-2014, 17:42
Aklıma şu geldi bunları izleyince ve videodaki yorumlara bakacak olursak :D
http://www.youtube.com/watch?v=28vqjA3I6Q8

MiaMi
28-10-2014, 17:56

Bizi kimse bilmesinde önemli değil bu saatten sonra , o yılları geri versinler yeter.

http://wowturkey.com/tr123/Saffetum_sirinevler1.jpg

http://wowturkey.com/tr123/Saffetum_Sirinevler4.jpg

FHN67
29-10-2014, 18:05
Kötü yorumlarınız için teşekkürler. Yaptığımızın yanlış olduğunu bizde biliyoruz. 2,3 video daha çekip zaten makas işini bitireceğim. Direksiyon kontrasına herkes kafayı takmış boş boş yorum atmış ama direksiyonda 30 derece boşluk olduğundan kimsenin haberi yok. Araç stok olduğundan sizin basık araçlarınız gibi kolay kontrolde edilmiyor ayrıca lastiklerde kabak. Güvenlik sistemide yok aynı şartlarda daha iyisini yaparız diyen varsa güvenlik sistemsiz aracına oturayımda yapsın bi zahmet.

cagalazade
29-10-2014, 18:26
Kötü yorumlarınız için teşekkürler. Yaptığımızın yanlış olduğunu bizde biliyoruz. 2,3 video daha çekip zaten makas işini bitireceğim. Direksiyon kontrasına herkes kafayı takmış boş boş yorum atmış ama direksiyonda 30 derece boşluk olduğundan kimsenin haberi yok. Araç stok olduğundan sizin basık araçlarınız gibi kolay kontrolde edilmiyor ayrıca lastiklerde kabak. Güvenlik sistemide yok aynı şartlarda daha iyisini yaparız diyen varsa güvenlik sistemsiz aracına oturayımda yapsın bi zahmet.

ortak tepkimiz, sizinle aynı anda trafiği paylaşan diğer sürücülerin hayatıyla da oynuyor olmanıza dair tepkimizdir... kötü yorum kısmını, çekilecek son 2-3 videoyu, basık araçlarımızı vs bırakın da, artık bir an önce vazgeçin başkalarının hayatıyla oynamaktan..

SekoLive
29-10-2014, 18:53
Bence o 2-3 denemeyi boşver arkandakilere yazık . Bukadar bakimsizlikla bukadar acayip hareketler dahada tehlikeli oldgunu kanitladi.

Bide neyin hirsi bu? Kim seni bukadar gaza getirdide böyle acayip bakimsizlikla boyle hareketler yapiyosn

elpadre
29-10-2014, 19:14
nan miami giselere gıren kımdı ?

STP
29-10-2014, 19:23
Ben giselere girmedim melii :) giselerde onumde duran adama girdim :) sagolsun ozgun uyarmadan kacinca kacinilmaz oldu patladik :)

Sert@ç
29-10-2014, 19:44
Makasa girerken direksiyonda boşluk yok ters kontra verirken var ?
Arabanın basık olması makas atarken ekstra yol tutuşu mu sağlıyo ?

Benim arabamda stok yay vs yok
http://www.youtube.com/watch?v=Y1-yBuvCH14

FHN67
29-10-2014, 19:49
direksiyonun tepkisizliğini görmek isteyenler için burda

http://www.youtube.com/watch?v=-bUq8b7Lncg

siz ikimilim direksiyonu kıvırıp sağ sol yaparken biz direksiyonla boğuşuyoruz. okadar oynatmam gerekiyor direksiyonu iki gıdım kayalım diye. ama size gereksiz kontra gibi geliyor neyse nedenini öğrendiniz.

FHN67
29-10-2014, 19:51
Makasa girerken direksiyonda boşluk yok ters kontra verirken var ?
Arabanın basık olması makas atarken ekstra yol tutuşu mu sağlıyo ?

Benim arabamda stok yay vs yok
http://www.youtube.com/watch?v=Y1-yBuvCH14

usta senin araba kaç model benimki 23 senelik araç bırakta yayları amortisörleri biraz gevşesin. eski model araç kullananlar bilir, yeni model araba kullanmak daha kolaydır. güvenlik var direksiyon tepkisi çok iyi yay amortisör şahane daha ne olsun. emin ol e34 lerin m5 amortisörlerinden daha iyi amortisör vardır yeni 3 serilerinde

STP
29-10-2014, 19:51
Sen bide bu arabayla trafik yapiyosun oylemi ?

FHN67
29-10-2014, 19:58
neyse konuya açıklık getirmişimdir umarım. normalde yolda makas atan biri değilim. hayatımın sonuna kadar video çekecekte değilim. yaptığım yanlış olduğunu biliyorum. övünülecek bi durumda yok. arabanın içinde benim hayatımda var sonuçta o yüzden pür dikkat gidiyorum. gereksiz küçük yerlere girmiyorum gereksiz riske girmiyorum. kimseye zararım dokunmaz. ayrıca arkadaşı bide pistte görelim diyenler var ya, kendileri tosfed fia onaylı pist yarışçı lisansımın olduğunu bilmiyorlar heralde ki konuşuyorlar. sizleri yeterince aydınlattığımı düşünüyorum nasıl zorluklarla bu hareketleri yaptığımı anlattım. zaten yakında e5 te gitme olayını bırakıcam, ozamana kadar biraz işin iyi tarafından bakıp eğlenebiliyorsanız eğlenmeye çalışın. birdaha yazmayı düşünmüyorum iyi akşamlar...

elpadre
29-10-2014, 20:06
bak kardesım makas atıp vıdeo cekıyorsunuz o yolu burdan bır dunya adam kullanıyor ALLAH korusun delının bırıne denk gelırısn senı yolun dısına atar atkandan atesmı eder yaralanırmısın ölürmusun bılemem daha 22 yasındasın kanın kaynıyor gıt bos alanda ne yaparsan yap ama ıstanbul trafıgınde yanlıs haraketler yapıyorsun abın olarak uyarıyorum ...

elpadre
29-10-2014, 20:08
bak kardesım makas atıp vıdeo cekıyorsunuz o yolu burdan bır dunya adam kullanıyor ALLAH korusun bırıne vurusanız kaza yaparsanız kaza yaptırırsanız delının bırıne denk gelırısn senı yolun dısına atar arkandan atesmı eder yaralanırmısın ölürmusun bılemem daha 22 yasındasın kanın kaynıyor gıt bos alanda ne yaparsan yap ama ıstanbul trafıgınde yanlıs haraketler yapıyorsun .....

MiaMi
29-10-2014, 20:16
Sen gişeler olayını nerden biliyon lan melo 3 4 kişiden fazlası bilmez. Ayrıca bizim yaşadıklarımız o yıllarda kaldı bitti şimdiki nesil bilenmezsin atarlanmasın kızmasın yapmasında o zamanki ortam kumburgaz cadde vs. bikaç isim var zaten gerisi teferruat.
O yıllarda iğne deliği aranırdı kafa tutan birisinin olması gerekmez kan öyle akıyordu vefat eden arkadaşlarımızda oldu.

Bizim oturup saatlerce kara kara düşündüğümüzü acaba arabada cocuğu varmıydı dediğimizi kendimize küfür ettiğimizi bilen biliyor zaten.

YAPMAYIN

turbo&quattro
29-10-2014, 20:34
18-22 yaslari arasinda yaptiklarimdan sonra hala hayattaysam heralde Allahin sevgili kuluyumdur. Kaniniz kayniyor anliyoruz ama biraz akil mantik birazda buyuklerinizi dinleyin luten .

drago
29-10-2014, 20:39
Aklıma şu geldi bunları izleyince ve videodaki yorumlara bakacak olursak :D
http://www.youtube.com/watch?v=28vqjA3I6Q8

videodaki gamsız herif iyi güldürdü :D

MCN21
29-10-2014, 20:40
Vay arkadaş adam hala yaptığım yapacaklarımın teminatıdır kafasında takılıyor ! Birde çekinmeden arabadaki sorunları yazıp bir iş yaptığını düşünüyor.

elpadre
29-10-2014, 21:11
Sen gişeler olayını nerden biliyon lan melo 3 4 kişiden fazlası bilmez. Ayrıca bizim yaşadıklarımız o yıllarda kaldı bitti şimdiki nesil bilenmezsin atarlanmasın kızmasın yapmasında o zamanki ortam kumburgaz cadde vs. bikaç isim var zaten gerisi teferruat.
O yıllarda iğne deliği aranırdı kafa tutan birisinin olması gerekmez kan öyle akıyordu vefat eden arkadaşlarımızda oldu.

Bizim oturup saatlerce kara kara düşündüğümüzü acaba arabada cocuğu varmıydı dediğimizi kendimize küfür ettiğimizi bilen biliyor zaten.

YAPMAYIN

bebem ben 92 den bu yana gazlıyorum :) ben sızlerı goruyordum ama kulvarımız farklıydı araba yapıp manıtacılık pesındeydım bır ıkı kere gecılınce ulan didim sıra geldı araba yapmaya basladım bmw mercedes golf tayyar vs vs gıse olayınıı herkez bılıyor :D sagır sultan bıle bılıyor ama ben stp nın oldugunu bılmıyordum :)

Leader01
29-10-2014, 21:26
neyse konuya açıklık getirmişimdir umarım. normalde yolda makas atan biri değilim. hayatımın sonuna kadar video çekecekte değilim. yaptığım yanlış olduğunu biliyorum. övünülecek bi durumda yok. arabanın içinde benim hayatımda var sonuçta o yüzden pür dikkat gidiyorum. gereksiz küçük yerlere girmiyorum gereksiz riske girmiyorum. kimseye zararım dokunmaz. ayrıca arkadaşı bide pistte görelim diyenler var ya, kendileri tosfed fia onaylı pist yarışçı lisansımın olduğunu bilmiyorlar heralde ki konuşuyorlar. sizleri yeterince aydınlattığımı düşünüyorum nasıl zorluklarla bu hareketleri yaptığımı anlattım. zaten yakında e5 te gitme olayını bırakıcam, ozamana kadar biraz işin iyi tarafından bakıp eğlenebiliyorsanız eğlenmeye çalışın. birdaha yazmayı düşünmüyorum iyi akşamlar...

adam ne zorluklarla uğraşıyor vallahi helal olsun, beyler tebrik edin ihtiyaç sonuçta sizler için uğraşıyor adam bide siz bu adama laf söylüyorsunuz, ayrıca artık sakin olabilirsiniz adamın lisansı var kaza yapmayacak yani müsterih olun,

FHN67 o kadar zorluklarla uğraşmışsın buda benden sana teşekkür baabında :)

http://www.youtube.com/watch?v=B5LAwIXHxbI

FHN67
29-10-2014, 21:40
adam ne zorluklarla uğraşıyor vallahi helal olsun, beyler tebrik edin ihtiyaç sonuçta sizler için uğraşıyor adam bide siz bu adama laf söylüyorsunuz, ayrıca artık sakin olabilirsiniz adamın lisansı var kaza yapmayacak yani müsterih olun,

FHN67 o kadar zorluklarla uğraşmışsın buda benden sana teşekkür baabında :)

http://www.youtube.com/watch?v=B5LAwIXHxbI

ilkokul çocuğu gibi laf sokup salak salak video paylaşma incisözlük çok okuyorsun galiba liseli miseli .., herşeyi açıkladık işte bak işine bi sorunun varsa Allaha havale et. yaptığımızın yanlış olduğunu biliyoruz bırakıcaz işte dedik.

FHN67
29-10-2014, 21:42
bütün yorumları okudum ne yapmamam gerektiğini anladım. öğüt vermek isteyen aiblerim varsa özelden yazarlar zaten

Leader01
29-10-2014, 21:55
ilkokul çocuğu gibi laf sokup salak salak video paylaşma incisözlük çok okuyorsun galiba liseli miseli .., herşeyi açıkladık işte bak işine bi sorunun varsa Allaha havale et. yaptığımızın yanlış olduğunu biliyoruz bırakıcaz işte dedik.

benim gözümde ağır liselisin. birilerinin canı yanmaz inşallah hadi selametle.

Jackie
29-10-2014, 21:56
direksiyonun tepkisizliğini görmek isteyenler için burda

http://www.youtube.com/watch?v=-bUq8b7Lncg

siz ikimilim direksiyonu kıvırıp sağ sol yaparken biz direksiyonla boğuşuyoruz. okadar oynatmam gerekiyor direksiyonu iki gıdım kayalım diye. ama size gereksiz kontra gibi geliyor neyse nedenini öğrendiniz.

Burası Bahçelievler Paşa'nın Tekelinin önü değil mi ya