Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi bitmediniz...
bayramoglu
16-10-2014, 00:20
http://www.youtube.com/watch?v=V16P43iRsME bu sayfaya yeni rastladım harbiden ölümüne gidiyorlar birde pskopat gibi keyif alıyorlar bundan
MertSerhanÖ.
16-10-2014, 00:24
makasa girdikten sonrada şu kontra vermelerin de hastasıyım.neyse artık o.neyse Arkadaşa trafikte başarılar..:)
İş yaptıgını sanıyor ama bılegıde kotu zaarın!
Tez zamanda ısınlanması dılegıyle....
Yıyorsa cmtesı pıstte gelsın,ogrenırız bırseyler ;)
OnurÖzden
16-10-2014, 00:35
giorgi tevzadze'nin etkisinde kalmışlar :)
OrcunInce
16-10-2014, 00:36
amk bebesi, başka bişi değil.
http://www.youtube.com/user/fhn67official
e34 cünün kendi kişisel youtube profili.
BurakCengizhanoğlu
16-10-2014, 00:37
hayatımdan 3 dk çaldı .
Bu arkadaş buraya üye diye biliyorum
cagalazade
16-10-2014, 00:38
Allah ıslah etsin...
Aynen üye bu siteye, zamanında anahtarlık almıştım kendisinden. FHN67'ydi galiba kullanıcı adı
Niye ters kontra amaç ne ?
Aynısını parlak asfaltta bekliyoruz...
rahmetli gurcude boleydi..
Canselmo
16-10-2014, 01:19
Ters kontra olayı cidden sacma . adam iyiyim sanıyor ama degil malesef
birgün e34ün götü arkada durmak yerine yanına görürse anlar dünyanın kaç bucak olduğnu. olursada Allah baskasına zarar vermez
By_Carizma
16-10-2014, 02:00
ters kontra vermesinin sebebi "üff yan yan makasa girdim" muhabbetinden öte geçemez bence başka bi açıklaması yok, makas videosuda değil.
Boş şeride makas atmayı zaten anlamadım ben bugüne kadar.
Bi pamuğa bakar, şansı çok zorlamamk lazım.
http://i57.tinypic.com/6pls1f.jpg
HondatugraL
16-10-2014, 02:48
Başına bişey delicekse duvar direk vs. şeylere çarpar başkalarını tehlikeye sokmazsa sevinirim.
_muhaRRem
16-10-2014, 03:19
gurcistana gidip boşalan yeri alır
Amacini ve mantigini s....
serkanokan
16-10-2014, 08:22
Video çok etkileyici.
Kontralar çok başarılı tam kıvamında.
Böyle makas terzide yok kıvamında.
Polise ihbar etmek lazım yemin ediyorum böylelerini. Başkasına musallat olmadan gelen bela kendisine gelse bari.
kımseye zarar vermeden bı yere patlayıp sakat kalmasını dılıyorum. ıem e beyaz masaya onerı verdım cogu yere kamera koyacaksın boyle araba surenlere cezayı basacaksın.
altugkocer
16-10-2014, 08:37
sırf bunlar için bi tane as250 alcam tam bana makas atacakken önüne kırcam ama o zaman da yaşama şansı olmaz
mr.korhan
16-10-2014, 08:47
yok hayır bir de kendisini hakikaten makas atıyor sanıyor :) o geçişler videoluk geçişlerse , bu sitedeki ben ve benim tanıdığım pek çok kişi belgesel çeker :D
oturup izletiriz bu arkadaşa, arabada yürümüyor bu arada o ayrı konu :D
adam refüje makas atmış vay bee... videonun sonunda ters döner diyodum ama olmadı kursağımda kaldı 3dk boşa izledik :(
eline yakışmamış herseyden önce
ÖmerF.Bayar
16-10-2014, 09:01
eline yakışmamış herseyden önce
Aynen oyle,
Yav cikin gece bosken basin, ne oluyor makas atinca boyunuz mu uzuyor ?
hergün geçtigim yollar 1 kere denk gelmez ak
bunlar hep fazla bilgisayarda fazla araba yarışı oynamaktan oluyor işte:(
Onları izlemeye devam edin. IQN MU?
http://www.youtube.com/watch?v=wrkLksQUpTg
http://www.youtube.com/watch?v=wrkLksQUpTg
Insanlara zarar vermeden ışınlanması dileklerimi bende sunuyorum. :)
Bariyerler kankası olsun...
ghibli06
16-10-2014, 09:35
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/70479/27393683/makas-atan-otomobil-paramparca-oldu
kıskananlar çatlasın :hoo::hoo::hoo::hoo:
onursumer
16-10-2014, 09:46
hızlıda gitmiyorki video çok boş geldi bana
Ben gün içinde trafikte rastlıyorum böylelerine ve plakasını güzergahını polise bildiriyorum hiç boş geçmem..
RickPierOneiL
16-10-2014, 09:58
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/70479/27393683/makas-atan-otomobil-paramparca-oldu
Buradaki haber de makas atan araç demiş ama ben makas göremedim herif uyumuş bence :)
motoru bilmeden konuşuyorum kabak lastik parlak asfaltta 5.20 bile bazen ters kontraya ihtiyaç duyuyor bu kadar üstüne basa basa değil tabi :)
arsenikli
16-10-2014, 10:05
Ölmesin öldürmesinde kimseyi tez zamanda aklını başına toplasın bence
Bunu makas diye cekip koymus :D
Şu haraketleri TEM de 200 km hızla yapsın bakalım ne oluyor :)
E5 te 60-100 km hızla zevkli oluyor değilmi ..
Şu kadar aksiyon yapsam 1.dakika da kalp spazmı falan geçirim yaşlandık muhtemelen :D
Videoyu ceken siteye uye deniyor. Ben esas o'nun konuya birseyler yazip tartismasini bekliyorum :)
Sosyal mesaj vermeyin diye baslayacak bir post beklemekteyim hala :D
altugkocer
16-10-2014, 10:15
söylenenlere göre sanırım bu arkadaş
http://www.techturkey.com/forum/member.php?41457-FHN67
Şu haraketleri TEM de 200 km hızla yapsın bakalım ne oluyor :)
E5 te 60-100 km hızla zevkli oluyor değilmi ..
Şu kadar aksiyon yapsam 1.dakika da kalp spazmı falan geçirim yaşlandık muhtemelen :D
Yapan var :D
Bu da yerinde duramayan versiyon. Pek bi heyecanlıyız.
(Yüksek dozda aksiyon içerir)
http://www.youtube.com/watch?v=pb0tU28mlNI
http://www.youtube.com/watch?v=pb0tU28mlNI
denizhandinc
16-10-2014, 10:18
Buradaki haber de makas atan araç demiş ama ben makas göremedim herif uyumuş bence :)
dalmıssada son anda uyanıp sola kırıyor belkide o son hamleyle ölümden yırttı :)
Ulen en deli zamanlarimizda gopro yoktuki :D
http://www.youtube.com/user/fhn67official
e34 cünün kendi kişisel youtube profili.
söylenenlere göre sanırım bu arkadaş
http://www.techturkey.com/forum/member.php?41457-FHN67
bişey kacmıyor kimseden :D youtube hesabıda fhn67 'miş zaten :D
makas atmayı sizden öğrenecek değiliz..
altugkocer
16-10-2014, 10:22
bişey kacmıyor kimseden :D youtube hesabıda fhn67 'miş zaten :D
nick plakadan geliyormuş plaka fhn 67 :D
Ulen en deli zamanlarimizda gopro yoktuki :D
haha bu iyiydi..:) bizim şirkette vardı da ben bilmezdim çekilip yayınlanıyormuş böyle şeyler vs:)))))
videodaki arkadaş cidden beceriksiz olduğu kadar saçma sapanda hareketler yapmış:)))) piste çıksın piste..:) boş şeride makas atmak saçma zaten de bi arabanın yol boşken dibine kadar girip şerit değiştirmenin manası nedir anlayamıyorum :/
Yaşa rağmen varsa helal olsun ne diyim :D
Genellikle yaş 20 nin altında ve başında ise iğne deliği kovalanıyor pok mu var bilmiyorum ama :D
Sonrasında film şeridi geçiyor akabinde ulan evli barklı adamsın hoşşt diyor iç ses :D
orhan_guney
16-10-2014, 10:26
özenti bunlar makas atmam, atanada söverim...
By_HaNNibaLL
16-10-2014, 10:30
Şerif değiştirirken direksiyon çekmek yeni moda anladiğim kadariyla :D
Cok içince arabayi yolda tutmak için bu tarz hareketler bende yapiyorum hak verin birazcık
Yaşa rağmen varsa helal olsun ne diyim :D
Genellikle yaş 20 nin altında ve başında ise iğne deliği kovalanıyor pok mu var bilmiyorum ama :D
Sonrasında film şeridi geçiyor akabinde ulan evli barklı adamsın hoşşt diyor iç ses :D
Ben yapmayi biraktim uzun zamandir ama yapan var hergunde biniyorum yanina :D
Ciddi bi yorum yapacak olursam ben ve benim emsalim
Olan bir kac dostumun levelinde yayinlanmis video gormedim.
23 nisan şenlikleride gayet iyiydi şimdi :D
imprezaWRC
16-10-2014, 10:39
E34'e 1,3 multijet dizel motor mu taktırmış, hem yürümüyor, hem önüne de bakmıyor, saçma sapan şeritlere dalıyor, baktı ki o delik uygun değil tekrar eski şeridine geçiyor, yan yol ayrımlarına makas atıyor...vs
Hani e5'te radar vardı, bu elemana işlemiyor mu radar, görünmez mi, nedir yani.
Diğer elemanın hareketlerde değişik, kendi kendine konuşuyor, birilerine işaretler yapıyor. Haplanıp falan mı yola çıkıyorlar, makas diye video eklemişler; ben açık denizde dalgalarla boğuşan sandaldan başka birşey göremedim.
Bana böylesi denk gelir, aracımın bir tarafına çarpar veya sürterse, ışınlanma tuşuna basıp yok olmasını tavsiye ederim; aksi halde 34 yılın birikmiş sinirini bu dengesizden çıkartırım, kimsede elimden alamaz.
alpbodrum
16-10-2014, 10:51
giorgi tevzadze'nin etkisinde kalmışlar :)
Allah rahmet eylesin iyi şöfördü
ceyhun737
16-10-2014, 10:58
E34 de ne yürüyor be:D
Ben beğendim.
Ahaauhahahaa :D Allah kimseye zarar verilmeden bu yoldan döndürür inşallah ne diyelim..
ErenDurmus
16-10-2014, 11:24
Şapşikler :D
bayramoglu
16-10-2014, 11:59
birde önü boşken geçtiği arabalarında önüne kırıyor
http://www.youtube.com/watch?v=wPeszav8bhw
makas atmayı sızden ogrenecek degılız :D
Ben yapmayi biraktim uzun zamandir ama yapan var hergunde biniyorum yanina :D
Ciddi bi yorum yapacak olursam ben ve benim emsalim
Olan bir kac dostumun levelinde yayinlanmis video gormedim.
Selçuk abi ne zamandır izlemedim senden bir şeyler bi' link paylaşsana ibretlik. :)
Gunes G.
16-10-2014, 12:54
- Konunun acilis amaci trafikte makas atan suruculerin hatasini gostermek.
- Konunun geldigi nokta "Selcuk abi ne zamandir izlemedim senden bi seyler bi'link paylassana ibretlik"
Sen ibretlik paylasim yapmissin zaten delikanli, bu saatten sonra ne paylasilirsa paylasilsin daha ibretlik olmaz.
- Konunun acilis amaci trafikte makas atan suruculerin hatasini gostermek.
- Konunun geldigi nokta "Selcuk abi ne zamandir izlemedim senden bi seyler bi'link paylassana ibretlik"
Sen ibretlik paylasim yapmissin zaten delikanli, bu saatten sonra ne paylasilirsa paylasilsin daha ibretlik olmaz.
Yorum yazanların neredeyse yarısı 'Bu mu makasmış?', 'Bu filmse bizimkiler belgesel.' tadında olup sosyal mesaj oluyorsa hata göstermek oluyorsa bu, ben ibretlik olayım abi problem değil. :)
makas atmak şöförlük mü istiyor da bu kadar övünülüyor şöyle atarım böyle atarım diye anlamıyorum. Benim de kara cahil arkadaşlarım var dehşet makaslara giriyorlar niye ? Gözü kara başka bir olayı yok.
makas atmak şöförlük mü istiyor da bu kadar övünülüyor şöyle atarım böyle atarım diye anlamıyorum. Benim de kara cahil arkadaşlarım var dehşet makaslara giriyorlar niye ? Gözü kara başka bir olayı yok.
konuya yapılacak en doğru yorum bu oldu sanırım...
Sosyal mesaji birakin beyler, saglam makasi herkes atamaz. Gozu kara olmak beceri degildir. İyi makas atmak iyi refleks iyi zamanlama iyi hesaplama gerektirir.nerde kontrayi koyucaksin nerde acip giriceksin detayli bilmek gerek. Her korkusuz iyi makas atar diyosunuz siz kisacasi. Yok oyle birsey. Ciddi anlamda iyi sofor en iyi makasi atar, sadece gozu kara kisi o isi beceremez....
Sosyal mesaji birakin beyler, saglam makasi herkes atamaz. Gozu kara olmak beceri degildir. İyi makas atmak iyi refleks iyi zamanlama iyi hesaplama gerektirir.nerde kontrayi koyucaksin nerde acip giriceksin detayli bilmek gerek. Her korkusuz iyi makas atar diyosunuz siz kisacasi. Yok oyle birsey. Ciddi anlamda iyi sofor en iyi makasi atar, sadece gozu kara kisi o isi beceremez....
abi eyvallah belirli oranda bilek önemli ama şimdi kötü şöför müsün eskiye göre ? tabikide hayır dahada tecrübelisindir ***** zamanına göre hatta ama istesende o zamanki kadar hard yapamazsın aynı şeyleri.
senin makaslarına bayılıyorum delikanlı :D espiri bi yana herkes atamaz mesela ben atamam atmamda benim işim sağımda solumda bana yapmaya kalkanları bi taraflara patlatmaya çalışmak :D
usta şofor
hatırlarsın bu videoyu :D herşey makas değil yeri geldiğinde gerekli refleksi göstermek :D
https://www.facebook.com/video.php?v=10150464574338405&set=vb.670933404&type=3
Hard yapmak istesem yaparimda evlendik barklandik olay boyutu degisti. Sadece gecenlerde bi acil mevzu olmustu yine kondisyonum ayni onu gordum. Ama makas atmak amacli isim olmaz artik
Kaan Brocum aynen hatirladim videoyu :D
o ani karar esnasından ortada mühendislik hesaplarına giren yoktur heralde. arabanı bilirsen tanırsan oraya sıgabilecegini veya girebilecegini veya yetişirmi yetismezmi tereddütünü, ani tepkileri çözmeyen varsa karsı seride sollamaya bile cıkmasın zaten
ornekeride var furkanın sıgmayacagı araya dalması sonucu transporterla olan hikayesini gözü karalıktı. yada su senelerin videosuda sti'ın kangoonun arkasından galiba s2000 di agzına kırması yada erayla imhoteb Özgür abinin aynı seritteki rollu :)
Diğer yandan iyi sofor iyi makas atıyorsa.makas atamayan iyi sofor degile gelir sacma olur. bizim gibi yaldır yaldır makas atan yada makası bilen baska bir milette yoktur heralde hepsinin sol seridinde araç olmuyo zaten sollayan acelesi olan yapıstırcak olan geniş geniş gidiyorlar
Ben anlamiyorum bu islerden comezim :) nacizane yorum yaptim okadar
TolgaEsentepe
16-10-2014, 13:56
amacı sadece makas atmak olan bir grubun üyelerinin uzun süre hayatta kalması zor gibi :)
bogaz koprusunun gıselerıne kım gırmıstı ??
Cahillik aptallık bşka bişe değil.direksiyon çekip yanladığını zannediyor
MertSerhanÖ.
16-10-2014, 14:19
Makas atmak,dovus sanati bilmek gibi bir sey bence.Disarida asla zevk icin yapmicaksin,ama zorda kaldigin zaman kullanicaksin.
yigitblr
16-10-2014, 14:27
Mimaroba la bura hiç denk gelmedik be:D
http://www.youtube.com/watch?v=DBqD9vfR8q4
http://www.youtube.com/watch?v=RZQxu1i6c80
alttaki yorum yazan kişi ismi ile yazdıkları ne kadar alakasız:D
hahaha yorum çok iyimiş abi isimde çok başarılı :D
sağ arka tarafa bakarken vuruyordu az kalsın..eğitimci tadında yalnız açıklamalar.gözünüzü yoldan ayırmayın falan ahah
ProdriveSTI
16-10-2014, 14:35
http://www.youtube.com/watch?v=RZQxu1i6c80
alttaki yorum yazan kişi ismi ile yazdıkları ne kadar alakasız:D
auhduadhauhda youtube yorumları,küfürleri çok iyi oluyor.Ne ana bırakmış ne bacı. :hehe:
altugkocer
16-10-2014, 14:36
Yorumu yazan bizden biri bence :D :D
kimin eski sevgilisinin adi pinar ? :D
HondatugraL
16-10-2014, 14:48
Harbıden yorumdakı kızdan mesaj çekip " ayrıldık " desen bukadar küfretmezdi sanırım :D
Gunes G.
16-10-2014, 14:50
Yorum yazanların neredeyse yarısı 'Bu mu makasmış?', 'Bu filmse bizimkiler belgesel.' tadında olup sosyal mesaj oluyorsa hata göstermek oluyorsa bu, ben ibretlik olayım abi problem değil. :)
3 yanlis 1 dogru etmez. Buyuk bir kismi cahilliginden boyle konusuyor, diger bir kismi gaz vermek icin boyle konusuyor, bir baska kismi alkis tutmak istedigi icin boyle konusuyor.
Sebepleriniz farkli farkli ama sonucta hepiniz hatalisiniz.
"Sosyal mesaj vermeyin"
Veriyoruz ki belki aradan bir taneniz belki mesaji alirsiniz da dogru yola dogru meyil edersiniz diye.
Zeki olmak ile akilli olmanin arasinda fark var. Zeka dogustan gelen bir kalitedir ama onu sadece kendini dusunerek bencilce kullanan adama akilli denmez, egoist denir. Sizin bu makas konusuda boyle. Insanlari tehlikeye atiyorsunuz, biri bunu soylediginde rolling yapmiyo musuz sizde tehlikeye atiyorsunuz diye karsilik veriyorsunuz. Uc kurus matematik bilginiz olsa makas atarkenki olusturdugunuz risk ile bos yolda rolling yapanlarin yarattigi riskin arasindaki koca farki gorebilirsiniz, ama o kadar bile bilginiz ve egitiminiz maalesef yok.
Yazik, kendinize de yazik etrafinizdakilere de yazik.
ya hayır bi arabaya vursa savunması nolcak ? yav insan sırf bunu düşünüpte yapmaz o beyni g*tünde hareketleri
Emre Ekrem
16-10-2014, 15:17
Başkalarının hayatını tehlikeye sokuyor ve marifet gibi paylaşıyorlar, yazık.
Yine böyle bir konuda birisi -o da makas mı diyerek- gaza gelip trafiğe çıkmış ve transportera vurmuştu sanırım.Ülke olarak şu özgüven nereden geliyor şaşırıyorum.
kelalper
16-10-2014, 15:45
bi geberemiolar ki şöyle ekran karşısında sevinelim. Gerçekten üzülmüyorum ya. İçimin yağları eriyor geberdiklerinde. Ailelerine de üzülmüyorum. *** sıçar gibi çocuk doğurup eğitim görgü terbiye vermeden sokağa salıyorlar. Ceremesini aklı başında olanlar çekiyor. Harbiden üzülmüyorum.
dj_batukaan
16-10-2014, 15:59
Rahmetli iyi şofördü, işte böyle dengesizliğin varacağı son nokta onun gittiği yer. İnsanların tek sakıncasıysa, geberirken yanlarında birilerininde canını yakmasınlar.. daha bir kaç gün önce haberlerde vardı çocuğuyla parkta yuruyen kadına çarpıp bide yetmezmiş gibi kaçtılar. 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti bu satten sonra o şerefsizleri assan ne olur o acı dinermi
Bunu makas diye cekip koymus :D
Allahtan artık yapmıyorsun selçuk
E34'e 1,3 multijet dizel motor mu taktırmış, hem yürümüyor, hem önüne de bakmıyor, saçma sapan şeritlere dalıyor, baktı ki o delik uygun değil tekrar eski şeridine geçiyor, yan yol ayrımlarına makas atıyor...vs
Hani e5'te radar vardı, bu elemana işlemiyor mu radar, görünmez mi, nedir yani.
Diğer elemanın hareketlerde değişik, kendi kendine konuşuyor, birilerine işaretler yapıyor. Haplanıp falan mı yola çıkıyorlar, makas diye video eklemişler; ben açık denizde dalgalarla boğuşan sandaldan başka birşey göremedim.
Bana böylesi denk gelir, aracımın bir tarafına çarpar veya sürterse, ışınlanma tuşuna basıp yok olmasını tavsiye ederim; aksi halde 34 yılın birikmiş sinirini bu dengesizden çıkartırım, kimsede elimden alamaz.
öyle artis, artis sürdüğüne bakmayın, Yaylas ya kesik yasa ısıtılmış artık yol tutuşu diye bir şey yok her harekette savruluyor. gittiği hız 70 dir 100 dür daha bile değil, salak sadece kendini hızlı gidiyor sanıyo,
OrcunInce
16-10-2014, 16:16
Bu tipleri bir piste falan soksak ne olduklarıı şaşırır, bir daha da arabanın koltuğuna oturmazlar.
otomobili taşıt olarak gören insanların arasında şov yaptığını sanıp ereksiyon sağlamaktır makas atmak.
Sonunda da kazandığın tek şey elizabeth olur.
SekoLive
16-10-2014, 16:20
bi geberemiolar ki şöyle ekran karşısında sevinelim. Gerçekten üzülmüyorum ya. İçimin yağları eriyor geberdiklerinde. Ailelerine de üzülmüyorum. *** sıçar gibi çocuk doğurup eğitim görgü terbiye vermeden sokağa salıyorlar. Ceremesini aklı başında olanlar çekiyor. Harbiden üzülmüyorum.
abi aileleri ne ara kattın ki işe
ben cevremde cocugunu yola salıp olm gazla makas at diyen kimseyi görmedm aksine durmadan adam gibi araba sür nasihatleri verirler.
makas işi tehlikenin dourukları... cevremde bir kaç tane var adamlar müptelası olmuş ne kadar anlatsanda devam ediyorlar sigara tiryakiliği gibi görüyorlar.
bizim canımz cok yandı bu işden allah kimsenin başına vermesin.
kelalper
16-10-2014, 16:26
seko oğluna düzgün eğitim vs verirsen bu hale gelmez. Aklı başında adam ne yapacaksa gider pistte yapar ya da yol boşken yanlar gidipte trafiğin en dolu saatinde çıkıp milletin canına göz dikmez. Bize denk gelmiyor ki bariyere sokalım herifi.
SekoLive
16-10-2014, 16:34
seko oğluna düzgün eğitim vs verirsen bu hale gelmez. Aklı başında adam ne yapacaksa gider pistte yapar ya da yol boşken yanlar gidipte trafiğin en dolu saatinde çıkıp milletin canına göz dikmez. Bize denk gelmiyor ki bariyere sokalım herifi.
abi cevrendeki makas atanların hepsi mi eğitimisiz yapma gözünü seviyim, bi cok ailenin böyle pistlerden haberi bile yoktur. arkadaş v.s. etkeni bence büyük faktor bu makas olaylarında, yanındakine uyma ondan biraz daha ileri işeme modeliyle cıkıyor bana kalırsa.
şimdi aile arkadaşınıda takip etsin dersen artık ben bişi demem.
arabayı ilk aldıgımda malesef böyle şeyler yaptım 1 sene kadar allah korudu sanırım başıma bişi gelmeden tehlikenin ve cahilliğin farkına vardım. yolda böyle makaslayan adamlar görünce genelde cahildir gencdir diyip bariyere v.s. sokma fikri aklma hiç gelmiyor ailesine yazık diyorum. muhtemelen sende sinirle yazıyorsn kimseyi bariyere sokacak tarzda bi adam oldugunu dusunmuyorum.
Suleyman
16-10-2014, 16:43
Ne boş yorum yazanlar var :hihih: ayrıca videoyu da boşa izledim ak
Bende böyle şeyler yapabiliyorumki ama sonunda hep bir yere çarpıyorum need for speed oynarken :D işin özü böyle araç kullanmak marifet değil adam gibi bilerek kullanmak marifet.
zOnstyLe
16-10-2014, 16:54
Bence bunlar hep o spor direksiyon ile spor koltuğun suçu. İlk videonun 2. dakikasında anasına söver gibi korna çalışıyor adam gülüyor. Ensest kötü şey.
fatihcakin
16-10-2014, 17:00
Ağzından salya akıyor, eşşeğin :D
Makas Show Takımı diye bir profil var. Ona benzer birşey yapmaya çalışıyolar.
Konu nasıl makas atmaktan ilmi eğitime ordanda ailevi eğitime geçti lan ? her sayfayı okudum neresini kaçırdım ? Hiç beyaz yakalı okumuş aklı başında görünen makas atmadan yolda gidemeyen dengesiz yok mu ? Baksan burdakilerin %80 i makas atar video koyana kaldı bütün ihale.. Tamam yeteneği yoktur yaptığı yanlıştır ama mevzu nerden nereye gelmiş..
MertSerhanÖ.
16-10-2014, 17:24
bu eziyeti sizede yaşatıp ben kaçıyorum :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=f7y0b1CA7DE
::ZaFeR::
16-10-2014, 17:47
Trafic Racer terk.
Benimde aklımdan bu oyun geçti videoyu izlerken .Çok fazla oynamanın zararları :D
üstteki videoda bekledim 2 dakikada dj akmanmanman diye girmedi kapadım :D
allah belanı vermesın senın :d bunlaırn alayı ergen yahu
Ağzından salya akıyor, eşşeğin :D
ahahah aynen :D vıdeosun sonunda sevınç patlaması yapar dıye cok bekledım ama yapmadı aklını s... :D :D
insan cistak bir müzik koyar videoya :D
Umarım bir gün denize uçar ve kapıları açılmaz.
ceyhun737
16-10-2014, 22:02
'
Pampa cuprada benziyor bu:D
Draniela
16-10-2014, 22:03
Buna bununla cevap vermek istiyorum :D Derbeder oldum yemin ederim :D
http://www.youtube.com/watch?v=2zQEeDliNx0
MertSerhanÖ.
16-10-2014, 22:10
Ceyhun kanka itiraf ediyorum bendim ahahahaha:D :D
Draniela ben boyle bir eziyet gormedim:)
Her makas videosunda aynı yorumlar. Bazı kişiler sosyal mesaj yağmuruna tutuyor bi kısım işin dalgasında ama istisnasız her makas videosunda STP nickli adının Selçuk olduğunu tahmin ettiğim abimiz geliyor ve çok kötü biz zamanında şöyleydik böyleydik yazıyor. :D
Boost Up
16-10-2014, 22:28
Alper abi işin aile kısmı çok gereksiz. Yeri geliyor atmak "durumunda" kalınıyor. Bi bokmuş gibi söylemiyorum, dün bir randevum vardı ve geç kalmamam gerekiyordu. Eğer bu insanlar halen inatla sol şeritten 60 ile gidip, selektör kornadan anlamıyorsa, istemsiz biçimde ama iyi ama kötü makas atılıyor. Okul yolu kısa süreli otoban ve bizlerin dışarda gördüğü, amca-dede dediğimiz insanlar bile atıyor. Eğer işin boyutu eğitim ise, ilk önce sol şeritten 60 ile gidip otobanı esir almamayı öğrensinler. (Abi direk sana mesaj atıyor gibi oldu, sakın yanlış anlama ilk cümleyi sadece sana yazdım:))
Draniela
16-10-2014, 22:30
Ceyhun kanka itiraf ediyorum bendim ahahahaha:D :D
Draniela ben boyle bir eziyet gormedim:)
He ya akşam akşam izlemez olaydım dedim :D ne güzel dizi izliyordum bugün işte görmüştüm başlığı bakarım demiştim eve gelince pişman oldum :D Senin paylaştığın kısım pişmanlığım oldu :D
aybarsdnr
16-10-2014, 22:41
Ben soyle makas atarim, ustaliktir diyen ve dusunenlere cidden soruyorum. Arabanizinda esiniz ve cocugunuz varken silme gecip skstiran biri olursa, "helal olsun kocuma, ne soformus" der misiniz? Bizim milletimiz empati yapmayi bilmez ama ayni durumda kalinca oldurmek ister veya ayni hatayi yapinca ne var ki bunda der
Her makas videosunda aynı yorumlar. Bazı kişiler sosyal mesaj yağmuruna tutuyor bi kısım işin dalgasında ama istisnasız her makas videosunda STP nickli adının Selçuk olduğunu tahmin ettiğim abimiz geliyor ve çok kötü biz zamanında şöyleydik böyleydik yazıyor. :D
Yaslandik artik once soylediklerimizi hatirlamiyoruz tekrarliyoruz kusura bakma :)
ahmet_xy
16-10-2014, 22:46
zorda kalmadıkça makas atmamak lazım.
aykutsafakyaman
16-10-2014, 22:51
Tetvadzenin sonunu bilmiyo bu arkadaş heralde .
aq oglu ölecek yanında da çoluk cocuk babası insanları goturecek yapmayın kardeşim yapmayın video cekecem diye zaten 2 kere kasıyosun kendini yapmayın şu a q işini
Makas atanları bende ihbar ediyorum sürekli ama trafik polisleri görev lerini yapmıyorlar malesef
Keske soyle ehliyetlerine 2 sene el konulsa 5000 tl ceza filan akıl başa getirir :)
mert_can 41
16-10-2014, 23:04
Zorda kalmadıkça makas atmazdım atsam bile çok uzaktan atardım bu gün 2 şeritli yolda aniden önümde duran minübüse vurmamak için makas atim dedim ölüyodum az daha da makas atmam
volkan_gs
16-10-2014, 23:08
Lan arkadaş 80 le ceza geliyor bize, bunlara polis denk gelmiyor ben de buna kuruluyorum buyur :D
cgnozdmr
16-10-2014, 23:15
bu kadar arka arkaya anlamsız kontra hiç izlememiştim.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=mS-cKzTeKes
http://www.youtube.com/watch?v=mS-cKzTeKes
alttaki yorumları okuyun
Konu nasıl makas atmaktan ilmi eğitime ordanda ailevi eğitime geçti lan ? her sayfayı okudum neresini kaçırdım ? Hiç beyaz yakalı okumuş aklı başında görünen makas atmadan yolda gidemeyen dengesiz yok mu ? Baksan burdakilerin %80 i makas atar video koyana kaldı bütün ihale.. Tamam yeteneği yoktur yaptığı yanlıştır ama mevzu nerden nereye gelmiş..
kendi ağzınla söylüyosun aklı başında gibi görünen.. Her gömleği ceketi giyen eğitimli olmadığı gibi her eğitimli insan da aklı başında olmayabiliyor. Yani insan bu istediğin kadar genelleme yap bi kalıba oturtamassın.
kendi ağzınla söylüyosun aklı başında gibi görünen.. Her gömleği ceketi giyen eğitimli olmadığı gibi her eğitimli insan da aklı başında olmayabiliyor. Yani insan bu istediğin kadar genelleme yap bi kalıba oturtamassın.
Benimde değinmek istediğim konu bu zaten,böyle şeyler insanın içinde olduktan sonra tahsili ve aile eğitiminin bir önemi kalmıyor.Bunu yapan kişilerin ailesine eğitimine değinmeye ne gerek var.
YavuzNaz
17-10-2014, 09:21
İnci gibi sosyal mesajları dizen arkadaşlar; Bu videodaki hareketleri kınadığınız gibi aynı özveriyi trafikte Motosiklet sürücülerine de gösterirsiniz umarım, aynalarınızı kullanın, e-5 te trafik akış hızında gidipte çekil kenara kornaları sellektörleri yapmak nasıl bir kibir? hazımsızlık.? soda şişesi vereyim üstüne otur. Sözüm bu tarz araç kullananlaradır..
ahmet_xy
17-10-2014, 09:37
İnci gibi sosyal mesajları dizen arkadaşlar; Bu videodaki hareketleri kınadığınız gibi aynı özveriyi trafikte Motosiklet sürücülerine de gösterirsiniz umarım, aynalarınızı kullanın, e-5 te trafik akış hızında gidipte çekil kenara kornaları sellektörleri yapmak nasıl bir kibir? hazımsızlık.? soda şişesi vereyim üstüne otur. Sözüm bu tarz araç kullananlaradır..
eyvallah haklısın. peki sıkışık trafikte aralardan dalan motosiklet sürücülerine ne yapmak lazım?
eyvallah haklısın. peki sıkışık trafikte aralardan dalan motosiklet sürücülerine ne yapmak lazım?
Al birini vur ötekine. Şu trafikte teker sayısı önemli değil. İnsanın insana saygısı yok. Herkes her kurala dikkat ediyor ama burnumuz boktan kurtulmuyor. Nasıl iş anlamadım.
Lan arkadaş 80 le ceza geliyor bize, bunlara polis denk gelmiyor ben de buna kuruluyorum buyur :D
seyir halinde telefonla konuşmaktan yedim en son komediye bak
anca tünelde 55 le gidene iş olsun memur beyler, makasçı patlayınca tutanak tutmaya gelirler o yeter
YavuzNaz
17-10-2014, 10:02
Kendinde söylüyorsun zaten sıkışık trafik, hazmedilemeyen bu zaten bütün araçların trafikte beklerken motosikletin geçip gitmesi zor geliyor, sırf motosiklet geçmesin diye yolun kenarına arabayı sokmalar, şeritler arasından geçirmemek için önüne kırmalar hep yaşanan şeyler, motosiklet yolun neresi müsaitse geçer, bütün motosiklet sürücüleri aynıdır demiyorum, herkez otomobil kullanıyor bende dahil ancak büyük bir kısmı motosikleti taşıt olarak görmüyorsunuz ciddiye almıyorsunuz, kısa bir zaman önce başımdan geçti, kırmızı ışıkta bekliyorum en öndeyim, bir otomobil geldi arkama kornaya basıyor ne oldu dedim, kenara çekilsene diyor sebep ne dedim, araba geldi görmüyormusun diyor hödük. Şimdi burda bahse konu video çeken arkadaşa sosyal içerikli telkinlerde bulunmadan önce herkes kendisine bir baksın, ben duyarlı bir sürücümüyüm diye.
ahmet_xy
17-10-2014, 10:06
Kendinde söylüyorsun zaten sıkışık trafik, hazmedilemeyen bu zaten bütün araçların trafikte beklerken motosikletin geçip gitmesi zor geliyor,
hayır sen demek istediğimi anlamadın. şimdi farzet trafik sıkışmış, bekliyoruz. o arada iki araç arasından bir tane motosikletli sürücü geçiyor diyelim. araçlardan birisi herhangi bir nedenle kapıyı açsa ve motosikletli açılan kapıya çarparak ölse. şimdi burda kusur kimde olur? bence motosikletlide olur.
cogunlukla duran trafikte gordugumde gecemiyorsa yolunu acarım saga sola kayarak yada aynamı kapatırm gecemesse, ama cogu kısmı aralardan dangoz dangoz gidiyo sigara içmeye elimi cıkarmaya korkuyorm kolu kapıp götürcek bigün bitanesi geç yavastan yavastan hızlı gecsen biri kapısını acsa nolcagnı düsünmüyolar
YavuzNaz
17-10-2014, 10:21
hayır sen demek istediğimi anlamadın. şimdi farzet trafik sıkışmış, bekliyoruz. o arada iki araç arasından bir tane motosikletli sürücü geçiyor diyelim. araçlardan birisi herhangi bir nedenle kapıyı açsa ve motosikletli açılan kapıya çarparak ölse. şimdi burda kusur kimde olur? bence motosikletlide olur.
O durumda kapıyı açmadan önce otomobilde Ayna kullanıyoruz, neyse haklı haksız mevzusunun tartışmasında değilim, amacım bu konuda farkındalık yaratmak, trafikte empati yapabilmek özverili ve duyarlı olmak kimseye birşey kaybettirmez.
ahmet_xy
17-10-2014, 10:28
amacım bu konuda farkındalık yaratmak, trafikte empati yapabilmek özverili ve duyarlı olmak kimseye birşey kaybettirmez.
haklısın. motosikletli kardeşlerimize saygı göstermeliyiz ama onlar da trafik kurallarına uygun hareket etsinler. trafikte duran iki araç arasından geçmesinler. Berkan arkadaşımızın dediği gibi insan kolunu dışarı çıkartmaya korkuyor, gelip bir motosikletli çarpacak diye.
cogunlukla duran trafikte gordugumde gecemiyorsa yolunu acarım saga sola kayarak yada aynamı kapatırm gecemesse, ama cogu kısmı aralardan dangoz dangoz gidiyo sigara içmeye elimi cıkarmaya korkuyorm kolu kapıp götürcek bigün bitanesi geç yavastan yavastan hızlı gecsen biri kapısını acsa nolcagnı düsünmüyolar
berkan bana kamera bul sana trafik videosu çekiim motorla:D
bide araba gitse neler olcak...
ugurkaban
17-10-2014, 10:38
Kendinde söylüyorsun zaten sıkışık trafik, hazmedilemeyen bu zaten bütün araçların trafikte beklerken motosikletin geçip gitmesi zor geliyor, sırf motosiklet geçmesin diye yolun kenarına arabayı sokmalar, şeritler arasından geçirmemek için önüne kırmalar hep yaşanan şeyler, motosiklet yolun neresi müsaitse geçer, bütün motosiklet sürücüleri aynıdır demiyorum, herkez otomobil kullanıyor bende dahil ancak büyük bir kısmı motosikleti taşıt olarak görmüyorsunuz ciddiye almıyorsunuz, kısa bir zaman önce başımdan geçti, kırmızı ışıkta bekliyorum en öndeyim, bir otomobil geldi arkama kornaya basıyor ne oldu dedim, kenara çekilsene diyor sebep ne dedim, araba geldi görmüyormusun diyor hödük. Şimdi burda bahse konu video çeken arkadaşa sosyal içerikli telkinlerde bulunmadan önce herkes kendisine bir baksın, ben duyarlı bir sürücümüyüm diye.
Abi iyi demişsin hoş demişssin evet gerçekten motorlara bilerek önüne kıranlar var yol vermeyenler var hatta makas atıcam diye sıfır geçenler var kabul. AMA motorcular motorlarını taşıttan kabul görmesini istiyorsa o şerit çizgizi üzerinden gitmeyecek, kurallara uyacak. Emniyet şeridinden yardırmayacak. Biz trafikte sıkışık beklerken benim arabama sıfır geçmeyecek. Bi de yavaş da gitmiyorlar ki şerit çizgisinden yara yara gidiyolar trafikte bi tanesi aynama çarpmıştı oralı olmadı devam etti adam. Sen kurallara uymazsan hoşgörüsüz olursan kimse de saygı göstermez abi yanlış mıyım?
berkan bana kamera bul sana trafik videosu çekiim motorla:D
askere saygım sonsuz Arda :D
volkan_gs
17-10-2014, 10:41
O durumda kapıyı açmadan önce otomobilde Ayna kullanıyoruz, neyse haklı haksız mevzusunun tartışmasında değilim, amacım bu konuda farkındalık yaratmak, trafikte empati yapabilmek özverili ve duyarlı olmak kimseye birşey kaybettirmez.
Motorsikletlere gayet saygılı davranırım, yol açarım hep yanımdan geçsinler diye, fazla yakınlarına girmem rahatsız olmasınlar diye önce onu belirteyim.
Yalnız bu aradan hızlı geçme konusunda biraz yanlı bir yorum yapmışsınız diye düşünüyorum, tabiki aynaya bakarak açacağız kapıyı ama 50 cm yanında başka bir araç varken aradan 30-40 km hızla bir cisim geçeceğini tahmin edemeyen insanlar olabilir.
Dün mesela kaldırıma yanaştım annem inecek arabadan, kadının kapıyı açmasıyla kaldırımdan bir motorun geçmesi bir oldu. Yarım saniye sonra geçse kapıya belki anneme çarpacaktı, ki o ufak sucu motorlarından falan değildi yani.
Motorsiklet tutkusu olan ve bu işe para ve emek harcayan insanlar daha bilinçli elbette, ama dağdan yeni gelmiş çocuklara su, pizza vs. dağıtsın diye verdikleri o küçük motorlar yüzünden herkesin antipatik gördüğü bir taşıt haline geldi motorsiklet maalesef.
He tüm bunların dışında bizim cahil, kompleksli, öküz şöförlerimiz ben gidemiyorsam o da geçmesin diye taciz ediyorlar motorları o konuya katılıyorum.
burda kim motor kullansa emin olunki emniyettende gider şerit çizgilerinin üstündende.
emniyeti ve araba aralarını çok kullanıyorum yoksa motoru kullanmamızın bir anlamı yok
istanbulda çoğu insan zevk aldığı için kullanmıyor ekonomik, hızlı ve park derdi olmadığından kullanıyor. motorun bu özelliklerini kullanmazsak hayatımızı boş yere daha fazla riske atmış oluruz.
mimarsertac
17-10-2014, 11:05
Arabanın kıçı başı ayrı oynuyor. Sanki Kadıköy vapuru her şerit değiştirdiğinde bir sallanıyor.
Benimde değinmek istediğim konu bu zaten,böyle şeyler insanın içinde olduktan sonra tahsili ve aile eğitiminin bir önemi kalmıyor.Bunu yapan kişilerin ailesine eğitimine değinmeye ne gerek var.
her ne kadar net genelleme yapılmasa da istisnalar hiç bir zaman kaideyi bozmaz. Başka neye yoracağız madem öyle ? İnsanın içinde olması ne demek ki , her insan günahsız fikirsiz düşüncesiz doğuyor. Genetik etkenler illaki vardır da burada bu kadar irdelemeye gerek yok gayet eğitim , çevre , ve aile insanı şekillendiren en büyük etkenler hayattaki.
burda kim motor kullansa emin olunki emniyettende gider şerit çizgilerinin üstündende.
emniyeti ve araba aralarını çok kullanıyorum yoksa motoru kullanmamızın bir anlamı yok
istanbulda çoğu insan zevk aldığı için kullanmıyor ekonomik, hızlı ve park derdi olmadığından kullanıyor. motorun bu özelliklerini kullanmazsak hayatımızı boş yere daha fazla riske atmış oluruz.
Emniyet şeridi motorlara serbest değil mi zaten yanlış mı biliyorum ?
Trafik sıkışıksa oda bekleyecek abiler. Her aracın şeridi belli motorlar şeritler arasından geçebilir gibi bir durum yok. Şeridini ortalayıp her taşıt gibi sıkış trafikte beklemeli. Aksini yapıyorsa aniden açılan kapıdan. Şerit değiştiren araçtan saygı beklemesin.
Gunes G.
17-10-2014, 11:53
Emniyet şeridi motorlara serbest değil mi zaten yanlış mı biliyorum ?
Tabiki serbet DEGIL. Motosiklette motorlu bir tasit ve kurallara bir otomobile kadar uymak zorunda.
Emniyetten yardirip, duran araclarin arasindan gecen, uzerine "bunlari yapmayacaksak niye aldik motoru?" derseniz, zerre saygi bekleme hakkinizda olmaz. Siz kanunlara aykiri davranip sistemi istismar edip gideceginiz yere giderken, emniyetten giden bir otomobilden zerre farkiniz yok bunu iyi belleyin motorcular olarak.
Bu ulkede motosiklet, buyuk olcude trafik kurallarini istismar edip, hizli ulasim saglamak icin alinan ve kullanilan bir tasit. Siz trafik kurallarini, sadece hacimsel olarak diger araclardan daha ufak oldugunuz icin kafaniza gore egip bukerken, bu imkani olmayan diger tasitlari hice sayiyorsunuz.
Kalkipta saygi istiyoruz demeden once, motorcularin diger tasitlara saygi gostermesi, trafik kurallarini egip bukmemesi istismar etmemesi gerekiyor. Polis gorevini yapmiyor, goz yumuyor diye emniyetten serit aralarindan yardirirsaniz, dedim ya saygi filan gormeyi unutun.
Bu kanunda nerede yazıyor?
ahmet_xy
17-10-2014, 11:57
herkes kendine yonttuğu sürece, eski kara düzene devam arkadaşlar :D :D
Tabiki serbet DEGIL. Motosiklette motorlu bir tasit ve kurallara bir otomobile kadar uymak zorunda.
Emniyetten yardirip, duran araclarin arasindan gecen, uzerine "bunlari yapmayacaksak niye aldik motoru?" derseniz, zerre saygi bekleme hakkinizda olmaz. Siz kanunlara aykiri davranip sistemi istismar edip gideceginiz yere giderken, emniyetten giden bir otomobilden zerre farkiniz yok bunu iyi belleyin motorcular olarak.
Bu ulkede motosiklet, buyuk olcude trafik kurallarini istismar edip, hizli ulasim saglamak icin alinan ve kullanilan bir tasit. Siz trafik kurallarini, sadece hacimsel olarak diger araclardan daha ufak oldugunuz icin kafaniza gore egip bukerken, bu imkani olmayan diger tasitlari hice sayiyorsunuz.
Kalkipta saygi istiyoruz demeden once, motorcularin diger tasitlara saygi gostermesi, trafik kurallarini egip bukmemesi istismar etmemesi gerekiyor. Polis gorevini yapmiyor, goz yumuyor diye emniyetten serit aralarindan yardirirsaniz, dedim ya saygi filan gormeyi unutun.
Ağzına sağlık Güneş :)
:heyoo::icon_tup::bravo::bravo:
Trafik kurallarına birebir uyarak motor kullanmaya çalışan biriyim. Herşeride dalan hiçbir güvenlik ekipmanı olmadan ortada dolaşan motorcuyu ben de sevmiyorum. Ama her ne olursa olsun motorun kaportasının can olduğunuda unutmuyor ve saygı gösteriyorum. İnsani olarak.
Ayrıca bu yazıları yazmadan lütfen motora binin araba gibi bir orta şeritten gidin bakalım veya yaz günü kafanızda kask, üzerinizde korumalı bot, dizlikler ve yazın 40 derecede motorla araba gibi durk kalk gidin bir bakalım. :)
Sonra buradan ne maceralar yaşadığınızı da mutlaka yazın. Bence o zaman daha fazla saygı gösterilmesi gerektiğini daha net anlayacaksınız.
Sizin yanınıza girmeye çalışan otomobiller (bilmeyenler için yazıyorum motor kullanırken bir şeridi ortalayarak bir aracın arkasından gidemezsiniz, giderseniz arabanın ortalayarak geçtiği bir cisim, ölü bir hayvan vs çarpar düşersiniz. Düşerseniz de büyük ihtimalle arkadan gelen otomobiller sizi ezer) , sellektör yapanlar, üzerinize çıkmaya çalışanlar.... Çok basit sadece 5-10 km gitmeniz yeterli.
ahmet_xy
17-10-2014, 13:21
Ayrıca bu yazıları yazmadan lütfen motora binin araba gibi bir orta şeritten gidin bakalım veya yaz günü kafanızda kask, üzerinizde korumalı bot, dizlikler ve yazın 40 derecede motorla araba gibi durk kalk gidin bir bakalım. :)
mutlaka doğrudur da, sana kimse zorla motora bin deyip kafana silah dayamıyor. sen bunu severek isteyerek yapıyorsun. motor kullanmak zor diye kuralları çiğnemeye hoşgörülü olmak gibi birşey olamaz.
YavuzNaz
17-10-2014, 13:37
Boğaz köprüsü girişinde beşiktaş katılımında polis noktasında yanında bekleyin bakalım emniyetten gelen hangi motorcuya ceza yazılıyor, yok saygı gösterceksin saygı göreceksin vs. zırvalamaya gerek yok, 3 şerit yolda şağ şerit üzerinde gidiyorum hızım 70 km. adam sapağı kaçırdım diye en soldan üzerime kırıyor, kime saygı duyayım. Biraz bencilliği bırakıp empati kurun, bütün motosiklet kullananlar aynıdır demiyorum, iyi sürücü kötü sürücü mutlaka vardır. Ben kuralına uygun biniyorum, sen cep telefonuna mesaj yazarken arabanla benim üzerime çıkıyorsun burda kim kime saygı duyacak, emniyet şeridinde motosikletlere ceza yazılmamasının bir sebebini size söyleyeyim emniyet müdürü bir tanıdığımız ile konuşurken kendisi söyledi bende öyle bilgi sahibi oldum, motosikletler araçlar arasında giderken kaza yapma riski daha yüksek ve araç sürücülerinde yeterli duyarlılık olmadığı için müsamaha gösteriliyor esneklik gibi yani, emniyet şeridine girdiği için ceza yiyen motosiklet sürücüleride var. Bizim millette bi alışkanlık var bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor, bi binin şu aletin üzerine 2 saat dolaşın istanbul gibi bi yerde ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Kanun soran bir arkadaş vardı, ehliyetini alırken geçiş hakkı diye bişeyler öğretiyorlardı öğrenemedin herhalde, yaya, bisiklet, motosiklet ve sonra otomobil gelir.
mimarsertac
17-10-2014, 14:03
Motosiklet görünce mümkün olduğunca kenara çekilip geçmesini sağlıyorum. Adam aralardan geçip gidebilmek için motor almış, geçsin gitsin. Otomobil kullanmak benim tercihim. trafikte kalma dezavantajını da bilerek kullanıyorum. yanımdan rahatça geçen motorlardan da hiç rahatsız olmuyorum keşke daha fazla kişi motor kullansa. Bisiklet kullandığım için özellikle biliyorum aynaya bakmadan kapı açılmaz. Bu sebeple yaralanan bir çok bisikletçi arkadaşım oldu.
bayramoglu
17-10-2014, 14:15
trafikte boyle makas atan hayvanları dusununce bence de emniyet seridini kullansın motosikletler bence bi problemi yok ama duran arabalarin arasindan gidilmesine bende karsiyim tehlikeli sonucta ayna kapi kol hepsi bi yana bazi insanlar durgun trafikte duran araclarin arasindan karsiya geciyor ki bence hepimiz yapiyoruz bunu. tehlikeli bi durum.
Sizin yanınıza girmeye çalışan otomobiller (bilmeyenler için yazıyorum motor kullanırken bir şeridi ortalayarak bir aracın arkasından gidemezsiniz, giderseniz arabanın ortalayarak geçtiği bir cisim, ölü bir hayvan vs çarpar düşersiniz. Düşerseniz de büyük ihtimalle arkadan gelen otomobiller sizi ezer) , sellektör yapanlar, üzerinize çıkmaya çalışanlar....
Kurallara istediğiniz kadar uymaya çalışın , % 100 uyamazsınız. Sebebi yukarıda.
Trafikte motoru taşıt saymayan saygısız öküz oldukça (buna sadece araç değil yayalarda dahil), motorcu kendini kollar, kollamak zorundadır.
Sizde motor kullansanız aksini yapamazsınız. Yoksa başınıza iş alırsınız.
Kuryeler, kebapçılar için yorum yapmıyorum. Zaten onlar yüzünden motora saygı kalmıyor bu ülkede. Dediğim gibi bende o tarz kullanımı tasvip etmiyorum ama sonuçta ne olursa olsun, hangi şartta olursa olsun o motor can taşıyor, motorcunun da ailesi var unutmamak lazım.
- hiç kendi motorla şeridinize giderken arkadan size vurdularmı?
- trafikte göz göre göre sadece motosiklet olduğunuz için sinyal vermeden üstünüze kırdılarmı?
- ışıklarda kendi şeridinizin ortasında beklerken arkadan vurdularmı?
- en sağ şeritten giderken hız sınırlarına uyarak gidiyorsunuz diye taciz ettilermi?
ve bunları kaportası olmayan bir aracın üstünde ve en ufak temas halinde düşme tehlikesi olan motosiklette yaşamadığınız için herkes bol keseden konuşabilir.
Bunları yapan insanların hepsi kendilerini öldürmek için böyle gitmiyor. trafikte başka türlü ilerleyemiyorsunuz çünkü.
artı olarak emniyet şeridini motorların kullanmasında hiç bir sakınca yok bence çünkü arabalar gibi emniyetten normal şeritlere geçerken trafiği ne kitliyorlar nede kalabalık yaratıyorlar. motorların geçtiği yerler zaten arabaların dolduramadığı boş alanlar. emniyet şeridinden kimse gitmesin kurallara uysun diyosanızda araba-motor hobinizden vazgeçin evde çiçek yetiştirin
Boğaz köprüsü girişinde beşiktaş katılımında polis noktasında yanında bekleyin bakalım emniyetten gelen hangi motorcuya ceza yazılıyor, yok saygı gösterceksin saygı göreceksin vs. zırvalamaya gerek yok, 3 şerit yolda şağ şerit üzerinde gidiyorum hızım 70 km. adam sapağı kaçırdım diye en soldan üzerime kırıyor, kime saygı duyayım. Biraz bencilliği bırakıp empati kurun, bütün motosiklet kullananlar aynıdır demiyorum, iyi sürücü kötü sürücü mutlaka vardır. Ben kuralına uygun biniyorum, sen cep telefonuna mesaj yazarken arabanla benim üzerime çıkıyorsun burda kim kime saygı duyacak, emniyet şeridinde motosikletlere ceza yazılmamasının bir sebebini size söyleyeyim emniyet müdürü bir tanıdığımız ile konuşurken kendisi söyledi bende öyle bilgi sahibi oldum, motosikletler araçlar arasında giderken kaza yapma riski daha yüksek ve araç sürücülerinde yeterli duyarlılık olmadığı için müsamaha gösteriliyor esneklik gibi yani, emniyet şeridine girdiği için ceza yiyen motosiklet sürücüleride var. Bizim millette bi alışkanlık var bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor, bi binin şu aletin üzerine 2 saat dolaşın istanbul gibi bi yerde ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Kanun soran bir arkadaş vardı, ehliyetini alırken geçiş hakkı diye bişeyler öğretiyorlardı öğrenemedin herhalde, yaya, bisiklet, motosiklet ve sonra otomobil gelir.
Geçiş hakkı ayrı birşey araçların arasında cambazlık yapmak ayrı birşey.
Kendinizi haklı çıkarmak için motora binin trafikte seyahat edin diyorsunuz.
O kısım beni ilgilendirmez kural varsa uyacaksınız.
Motor sürücüleri kendisi uymadan başkasından da trafik kuralına uymasını beklemesin.
Shadow_Dancer
17-10-2014, 15:30
Olayı genelleyerek bi yere varılmaz, benimde motosikletim var.. Tüm kurallara riayet ediyorum asla otomobil kullananları zor durumda bırakacak hareket yapmıyorum.. Aynı zamanda aktif olarak otomobilde kullanıyorum..
Bir insan SIĞIRSA kullandıgı aletin hiç önemi yok..
O yüzden o öyle bu böyle diyerek bi noktaya varılmaz.
Birkan61
17-10-2014, 15:43
O mavi bmw 1 serisinin plaka sonu 5353'dü çocuğu hatırlıyorum yolda denk geldik bi kere
harbiden deli a.k önümde çok daha delicesine hareketler yaptı
Bende motor kullandım çokta seviyorum araba kullanan afedersiniz hayvanların motosiklete davranışlarını da biliyorum fakat vay efendim ben motora biniyorum risk alıyorum madem öyle ben trafiği ve kuralları çekemem kaldırımdan da giderim emniyete de girerim gibi bir dünya yok maalesef. Yan yana seyreden iki aracın arasından geçmek kanun dışıdır, türkiye dışındaki normal ülkelerde polis görürse cezasını yazar. Sen arabaların arasına tam gaz daldığında maalesef arabayı sürenin kabiliyetine ve insafına kalmışsın demektir.
dj_batukaan
17-10-2014, 15:52
bunlar o, hep Mix yapan Dj ler yüzünden oluyor. :)
Gunes G.
17-10-2014, 15:58
Emniyet seridinden kimse gitmesin diyen ben degilim kanun bu konuda anlasalim. Ayrica cicekleride cok severim.
Memleket okuz dolu oldugundan, emniyet guclerinin kanunlari sirf motorcular kazaya ugramasin diye esnetmesinden memnun degilim, memnun olmak zorunda da degilim. Kural esnedi mi kuralligi kalmaz, caydiriciligi kalmaz cunku.
Siz sabaha kadar anlatirsiniz motor kullanmak cok zor, iste soyle arkadan carpiyorlar, boyle uzerine suruyorlar, efendime soyleyeyim yol vermiyorlar vs diye, haklisinizda bu soylemlerde, ama bu konuda hakli olmaniz kurallarin cignenmesine ya da esnetilmesine karsi hosgorulu olmami gerektirmiyor.
Motor gordum mu kacarak kullaniyorum trafikte aman bir kaza cikmasin diye, gecip gidebilsin diye elimden gelen yardimi yapiyorum ama bu ulkede birine bir kolaylik sagladigin anda, kolaylik saglanan adamlar yavsakca bunu kendilerine hak bilir hale geliyor, "buralar bizim istedigimiz gibi gideriz" modeline donuyor isler ve bu memleketteki insanin kalitesizliginden oturu boyle oluyor. O yuzden bu memlekette birseylerin esnetilmesinden rahatsiz oluyorum.
Bugun "aradan gitmeye motor aldik tabiki" "emniyetten 10 dakikada gidiyoruz pampa, arabalar beklesin biz gidelim" diye hatali fikirler varsa ortada donen, sirf bu verilen tavizlerin, saglanan kolayliklarin ve gormezden gelinmelerin sonucudur. Benim derdim bununla, yoksa motorcularla kisisel olarak ugrasiyor degilim.
Tayfun.O
17-10-2014, 16:10
Araba sürüçülerinin motorçulara saygıları olmadığı gibi motorcularında araba sürüçülerine saygısı yok. Geçen gül boş bir alan buldum park edicem sinyalimi verdim tam giriyorum araya araba hafiften salladı baktım sağıma soluma bir yere vurmamışım bi baktım araka şağ tekerliğimin altında motorsiklet var. Benim ve önümdeki arabanın yanından geçmeye çalışmış ve kör noktama geldiği için göremedim. Bu adamın yaptığı iş mi yani aradan geçicem bi 30 sn daha kazanayım diyerek kendini öldürtecekti
güneş ikimizde haklıyız ama trafikte motosikletlere gelene kadar o kadar düzeltilmesi gereken olay varki, bence motorlar bu problemlerın max %5 olduğunu düşünüyorum.
arabada giden insanlar kendi şeridinde düzgün gitse aynalarını kullansa kimse motorlar hakkında böyle isyan etmez.
şu yukarıdaki videodaki gibi tiplerle aynı havayı soluyup aynı şehri paylaşıyoruz ya , en sonunda bende o intahar eden herif gibi bi video çekip hayatıma son vericem gerçekten dayanamıyorum böyle tiplere artık.
Gunes G.
17-10-2014, 16:21
güneş ikimizde haklıyız ama trafikte motosikletlere gelene kadar o kadar düzeltilmesi gereken olay varki, bence motorlar bu problemlerın max %5 olduğunu düşünüyorum.
arabada giden insanlar kendi şeridinde düzgün gitse aynalarını kullansa kimse motorlar hakkında böyle isyan etmez.
Katiliyorum, memlekettekiler insan olsa her sorun cozulur zaten de insan populasyonu cok azaldi, insan formunda vahsi yaratiklar var daha cok artik :/ Kural bilen, kanun dinleyen, topluluk icinde yasamayi becerebilecek cok kisitli sayida insan var Turkiye'de bugun.
By_Carizma
17-10-2014, 18:32
Z-AOUIGAlx0
http://www.youtube.com/watch?v=Z-AOUIGAlx0
MertSerhanÖ.
17-10-2014, 18:45
Z-AOUIGAlx0
Bu bildiğin intihar etmiş yav
Onun gaz kelebeği bir arızadan dolayı açık kalıyor Arif :)
ProdriveSTI
17-10-2014, 18:50
-AOUIGAlx0
http://www.youtube.com/watch?v=Z-OUIGAlx0
Kendi kendine hızlanan otomatik araçlar'mı neydi hatırlamıyorum ismini öyle bir konu vardı.Bu da onun gibi bişey olamaz mı ?
Kendi kendine hızlanan otomatik araçlar'mı neydi hatırlamıyorum ismini öyle bir konu vardı.Bu da onun gibi bişey olamaz mı ?
Bende yanındaki bir bayanla tartışıp sinirden gaza yüklendiğini düşündüm.
By_Carizma
17-10-2014, 19:11
Onun gaz kelebeği bir arızadan dolayı açık kalıyor Arif :)
olabilir, vites değiştiriyor ama otomatik vites içinde çok üst devirde vites atıyor ?
Tapagazda otomatik vites nerede vites atar Arif :D
Bu da öyle tam gaz algılıyor..
Boldenon
17-10-2014, 19:34
Bende motor kullandım çokta seviyorum araba kullanan afedersiniz hayvanların motosiklete davranışlarını da biliyorum fakat vay efendim ben motora biniyorum risk alıyorum madem öyle ben trafiği ve kuralları çekemem kaldırımdan da giderim emniyete de girerim gibi bir dünya yok maalesef. Yan yana seyreden iki aracın arasından geçmek kanun dışıdır, türkiye dışındaki normal ülkelerde polis görürse cezasını yazar. Sen arabaların arasına tam gaz daldığında maalesef arabayı sürenin kabiliyetine ve insafına kalmışsın demektir.
aynen katılıyorum. ben trafikte bekliyorum adam şerit çizgilerinin üstünden bana ve yanımdaki arabaya silme geçiyor. fark edersem kesin sıkıştırırım. ben bekliyorsam oda bekleyecek. madem şerit var kural var uyacak. uymayanda saygı beklemeyecek.
By_Carizma
17-10-2014, 19:53
sesini biraz fazla açıp dinlesene levent vites değiştiriyor araç
sesini biraz fazla açıp dinlesene levent vites değiştiriyor araç
otomatik vites olunca vites değiştirmiyor mu Arif onu diyorum, redline da atar D konumundayken de.
herkes kurala uymalı herkes birbirine saygılı olmalı. kanun uygulayıcılar adam gibi görev yapmalı, kanun koyucuda cezaları artırmalı, af vb yöntemler çıkarmamalı. cezasını ödemeyene de icra takibi yapılmalı.mum olur herkes mum.
video sahibi yorum atmış mı diye 10 sayfa boşa mı okudum :D bir de her konuda STP Selçuk abinin adı geçiyor youtubeda varsa merak ettim
burkaykalyon
17-10-2014, 21:12
Her makas videosu gördüğümde yazmaya ant içtim yine yazıyorum :D Makası savunmuyorum he yanlış anlaşılmasın. Ancak takıldığım nokta var.
Sosyal mesajlar doğru evet ama mesajı veren kişiler yanlış. TIR'ların TEM'de olduğu saatte roll yapmak adına geceleri saat 1'de 2'de 2.vitese kadar düşürüp TEM'i neredeyse durduranlar burada iyilik meleği :D Arkadan 100'le, 150 ile gelen araba, kamyon vs. sizi biçse ne olacak? Tehlikesiz mi oluyor?
Yemeyin bizi ya.
video sahibi yorum atmış mı diye 10 sayfa boşa mı okudum :D bir de her konuda STP Selçuk abinin adı geçiyor youtubeda varsa merak ettim
Ben de merak ediyorum, o kadar çok övdü ki abimiz kendisini ve arkadaşlarını @STP abimizin videosunu 'ölmeden önce izlenmesi gerekenler listesine" ekledim.
Ben de merak ediyorum, o kadar çok övdü ki abimiz kendisini ve arkadaşlarını @STP abimizin videosunu 'ölmeden önce izlenmesi gerekenler listesine" ekledim.
Gel bi jeton at sana bi guzellik yaparim in car izlersin ;)
harbi makas atar tehlikeye attı piç denir.Fazla riske girmeden normal makas atar bu seferde makas atmayı bilmiyor denilir..
ProdriveSTI
17-10-2014, 22:33
olabilir, vites değiştiriyor ama otomatik vites içinde çok üst devirde vites atıyor ?
:hehe: aushfasuashfushda levent adamsın. :D :D
Gel bi jeton at sana bi guzellik yaparim in car izlersin ;)
In car heyecanı kaldıramam. Ama eskiler'den videonuz varsa sosyal siteler üzerinden izlemek isterim. Yoksa 'ölmeden önce @STP abi'nin videosu' izlenicek diye listeye yazar beklerim.
Bilahare jeton'u yollarım :)
Yorumların hepsini okudum. Arkadaşlar harikasınız. Türkiye'nin çok sesliliği bu işte. Sosyal mesaj verende burada videoyu beğenmeyen daha iyisi var diyende burada. Konu motorlara dönünce motorlara yaklaşmam saygı gösteririm diyeden burada. Gördümmü affetmem sıkıştırırım diyende burada. Uzuuun uzuun cümleler yazanlarda burada kısa özet geçenlerde burada. Hatta ben bile buradayım.
Bir tek konuya sebep olan videonun sonradan buraya üye olduğu öğrenilen muhattabı yok. :D Yorumlar videodan eğlenceli ne yalan söyliyim. :D
kesinlikle karşıyım tabiki ama ne yalan söyliyim izlemesi keyifli hatta buraya yorum yazıyorum konuyu bulması kolay olsun diye
f20 ıle olanı dogal olarak daha basarılı buldum:)
makas atılır ancak alınan rıskın ve karsı tarafı rahatsız etmenınde bır sınırı var..
berkay_aydin
18-10-2014, 02:18
kesinlikle karşıyım ama giorgi tevzadze esintisi çok güzel bence, yurtdışı olunca alkışlayıp burda ters yorum yazanlarda ayrı komik oluyor, umarım sorunsuz sıkıntısız bitirirler videoları :)
Hatirlatma abi , ayrica bu makassa .....ah ah bi cekim@stp yapamadikki :)
kesinlikle karşıyım ama giorgi tevzadze esintisi çok güzel bence, yurtdışı olunca alkışlayıp burda ters yorum yazanlarda ayrı komik oluyor, umarım sorunsuz sıkıntısız bitirirler videoları :)
karşıyızkanka.biz :)
Hatirlatma abi , ayrica bu makassa .....ah ah bi cekim@stp yapamadikki :)
Millet inansin diye birsey cekecek halimiz yok :)
ceyhun737
18-10-2014, 13:23
İstanbulgrid intagramdan 5 resmini beğendi :D her yerden ünlenmeye çalışıyorlar hadi bakalım liseli çocuklara oynayın başarılı olursunuz:)
:D beklediğim yorum
Bir de benim merak ettiğim biri sinirlenip arkasına takılsa iyi bir dövse,hiç korku da yok adamlarda Adana'da adamı solladılar diye çocuğu öldürdüler videodaki şahıs a.kodu ortalığın iyi cesaret birgün ters birine gelirse o kötü.
Millet inansin diye birsey cekecek halimiz yok :)
Bu sabah hiç tanımadığım bir Accord'a sırf sana benziyor diye usulca sokulup @STP dedim.
Tanıdık bir makasçı aradım....
Siz'e inanmıyoruz demedik ama insan işte merak ediyor.
Plakasi STP ona gore bilde bosa yanasma ;)
exclusive
18-10-2014, 16:37
Bu bildiğin intihar etmiş yav
bu adam kaç km hızla vurdu ya 130 u var gibi sanki aman aman ...
ceyhun737
18-10-2014, 17:22
bu adam kaç km hızla vurdu ya 130 u var gibi sanki aman aman ...
Yukarda çok net değil ama km mı mph mı tam anlayamadım bir veri var galiba 170 ama yanlış Görmüş de olabilirim
İbrahim Erdem
18-10-2014, 17:35
Z-AOUIGAlx0
Bu bir ara toyotalarda geri çağrılmaya sebep olan gaz pedalının takılı kalması olayı idi aniden kelebeği tam açılı konuma getiriyor.
camsemih
20-10-2014, 11:55
bu grup neyin nesi ilk defa görüyorum bilgisi olan var mı ?
Birkan61
20-10-2014, 17:57
bu grup neyin nesi ilk defa görüyorum bilgisi olan var mı ?
Arkadaş grubu olarak makas atıp videoya çekiyorlar. Gruplarının ismine İstanbulGrid demişler ve videolarını youtube + instagram üzerinden paylaşıyorlar
Yeni bir akım diyebiliriz :D
çok yaşamaz. ayrıca kötü sürüyor
Hala yazmadı konunun muhattabı. Acaba gördü mü ?
bayramoglu
21-10-2014, 00:29
bence görmüştür de bukadar mesaja cevap yazmamıştır :)
Yeni videolarla karşımızdalar,
http://www.youtube.com/watch?v=ARmLGuPxCL4
http://www.youtube.com/watch?v=ARmLGuPxCL4
http://www.youtube.com/watch?v=m1waKSAlPjE
http://www.youtube.com/watch?v=m1waKSAlPjE
6 kodlu videoda sellektör yediği yere iyi sürücüsü olan 3 tane daha araba girerdi hala çok dardı diyo :)
instagramdaki paylaşımlarına hep techturkey etiketini koymuşlar konuyu da girip görmüşlerdir kesin.
fastchild
21-10-2014, 01:51
Vallahi ben değilim , hani aynı araçlara sahibiz ve aynı yapıya sahibiz ama vallahi ben değilim hani şu videolardan bende sürüsüne bereket ama hepsini izleyince olmamış deyip yüklemiyorum .
Kontra vermesinin sebebi araba OEM yay , amortisör ile çok yatıyor araba yanladığını sanıyor insan , eski arabamda M süspansiyon vardı zımba gibiydi şu anki aracım normal süspansion nedeni ile yatıyor ve yanlıyormuş hissine kapılıyorsun makas atarken
By_Carizma
21-10-2014, 02:00
7 numaralı videoda 2,30'dan sonra bir mertere gerenk kalmadı vakası yaşanıyomuş adam sol şeride çıkmış dua etsin :D :D boş şeritte sağ sol yapmak makassa herkez yapar onu ;)
Ciddi yorum ypmk gerekirse sosyalin disinda elemn ciddi zayif ve akici degil kndini sikistiriyo vlla yolda denk gelmesin video icinde porno video yparim ona ;) gidip kumda oynamali
Bu sabah hiç tanımadığım bir Accord'a sırf sana benziyor diye usulca sokulup @STP dedim.
Tanıdık bir makasçı aradım....
Siz'e inanmıyoruz demedik ama insan işte merak ediyor.
Ondan sonra kimse tat vermiyor sikinti orda hep onu ariyolar gozlerin gerisi puff oluyor solim :)
7 numaralı videoda 2,30'dan sonra bir mertere gerenk kalmadı vakası yaşanıyomuş adam sol şeride çıkmış dua etsin :D :D boş şeritte sağ sol yapmak makassa herkez yapar onu ;)
Aynen bende patlasın diye bekledim ama yatsın kalksın araba sola attı kendini ona dua etsin.
Ciddi yorum ypmk gerekirse sosyalin disinda elemn ciddi zayif ve akici degil kndini sikistiriyo vlla yolda denk gelmesin video icinde porno video yparim ona ;) gidip kumda oynamali
Direksiyon hakimiyeti ciddi zayıf ve gereksiz derecede kasıntılı.
Birde bu adam japon porno endüstirisine girişmiş sanırım yüzünü filan buzlamışlar.Galiba sakata gelcem diye korkmaya başladı.
Birgün kaza yaparsa, sanırım bu en sağ şeritte görmeden girdiği araçlardan birine arkadan çarpmak şeklinde olur...
Allah ıslah etsin.
onurgoyunc
21-10-2014, 09:04
Bu videolar da gösteriyor ki, bizim insanımız şerit kullanmayı bilmiyor. Bomboş yolda nasıl bir sol şerit sevdası varsa
Videoyu çekenlerede Allah akıl fikir versin, bu kafayla devam ederlerse başkalarının canını yakacaklar
çok salakça savuruyor arabayı ne gerek var o kadar sert makasa girmeye. hem dışardan goruntude cok sacma oluyor.
SekoLive
21-10-2014, 10:52
çok salakça savuruyor arabayı ne gerek var o kadar sert makasa girmeye. hem dışardan goruntude cok sacma oluyor.
sezginim diyosunki makas atma demiyorm ama atıyosan at ama yumusak at :D
Video'da yüzünü saklamış ve önceki videolar'da araç plakası açık ve ilk videolar'da da öyle.
Önü boş olduğu halde neden araba bulup makas atmaya çalışır ki?
ErenDurmus
21-10-2014, 11:36
Bos seride neden makas atmis anlamak guc :D
Tribünlere oynuyor demek boş şeride makas ile. :)
bu çocuk avelin önde gideni daha direksiyon tutmasını bilmiyo çift el makas atıyo sağ sol el uyumu yok istem dışı bocalamalı ters kontra veriyo 20 makasın 15inde küfür yedi görmediği yere makas atıyo.
bununla makas atanları kıyaslamayın.bence işi bilen adam trafikde telefonla konuşandan 1000 kat daha tehlikesizdir.
alttaki videodaki arkadaşda orta seviye maksalar atıyo ama bir kişiyi riske sokmuyo kimseye zararı yok
http://www.youtube.com/watch?v=NftWTjlrPcw
B.Battal
21-10-2014, 12:54
-Sosyal mesaj değildir!-
Makas atmayın diyerek atılmasına engel olamayız. AMA. En azından görmediğiniz yere çıkarken dikkat edin lütfen trafikte motorsiklet'ler de var.
Son iki aydır motosiklet kullanıyorum. Tehlikeli, riskli vs. herkes bir sürü şey söylüyor haklı olarak. Ama trafikte motorsiklet kullananların en büyük tehditi makas atan sürücüler.
E34 hacıyatmaz gibi sallanıyor :)
Tayfun.O
21-10-2014, 13:56
Kullandığı arabanın lastikleri git gide aşınıyor ve yol tutmuyor gelecek zamanlarda bariyerin birine patlicak farkında değil
alpbodrum
21-10-2014, 14:12
Bir dede yorumu olacak ama götü yiyorsa şöförlüğünü trafiğe kapalı pistlerde başkalarının hayatını tehlikeye atmadan yapsın, Hayat Need For Speed değil !! Şakası olmaz.
adam yolda makas atarken nasıl küfür yediyse artık ben izlerken kulağım çınladı.
arkadaşım buradan sana sesleniyorum gel yarım saat gezdireyim seni.indiğinde sana söz ya bu makas atmaya çalışmayı bırakırsın bu işe veda edersin.yada bişeyler öğrenirsin.yoksa bu gidişle ya kendi yada birilerinin canını yakacaksın.girişin ayrı bi film çıkışın ayrı bir film direksiyon tutuşun ayrı bi çeşit zaten.ben ciddiyim sakın makara anlama eğitim şart.
Yorumların hepsini okudum. Arkadaşlar harikasınız. Türkiye'nin çok sesliliği bu işte. Sosyal mesaj verende burada videoyu beğenmeyen daha iyisi var diyende burada. Konu motorlara dönünce motorlara yaklaşmam saygı gösteririm diyeden burada. Gördümmü affetmem sıkıştırırım diyende burada. Uzuuun uzuun cümleler yazanlarda burada kısa özet geçenlerde burada. Hatta ben bile buradayım.
Bir tek konuya sebep olan videonun sonradan buraya üye olduğu öğrenilen muhattabı yok. :D Yorumlar videodan eğlenceli ne yalan söyliyim. :D
Tekrar bir alıntı yapasım geldi. :D
herşeyimiz böyle oldu artık, insanlar popüler olabilmek için neler yapmaya başladılar.Sewdiği ilgi duyduğu weya merak ettiği için değil de sadece popüler olabilmek için yapıyorlar bunu ve ne yazıkki yaptığı şeylerin farkında bile değiller.
ne güzel pist sürelerini konuşmaya balamıştık, bir rekabet ortamı olmaya başlamıştı saygı çerçewesinde. Drift keza öyle.
neyse allah yardımcısı olsun inşallah birilerine zarar wermeden wazgeçerler, sonra arabayı kontrol etmekten çok daha zor mewzuları kontrol etmek zorunda kalırlar hayatları kararır.
allah ıslah etsin ne diyim
individual
23-10-2014, 13:48
Bu aksam 8 de tamami varmis
http://instagram.com/p/ueWwNmwQyg/
http://www.youtube.com/watch?v=-9v508k5JJw
buyrun burdan yakın...
0.59 ve 1.37 dekini beğendim
direksiyonuna laf eden oluyor ama bence kötü olsa çoktan patlamıştı yine gayet iyi.ama patladığı zaman başkasına zarar vermez inş
benim yiğenimin beşiği bukadar sallamıyodur o ne öyleya dalga yemiş gemi gibi yüzüyor araba :D
1. motorlar emniyeti kullaniyor , duran arabalarin arasindan geciyor bu yuzden kapi mapi acilinca gebersinler mantigina bayildim.
2. makasi adrenalin icin atiyorsaniz, 1000lik bir racinge artci olun derim. 3.vitese bile atmadan, yuruyen trafikte arada tum seritler kapaliyken de olsa trafik yapmasini isteyin... ne demek istedigimi anlarsiniz...
rebeloghy
23-10-2014, 15:45
Hayır sosyal mesaj falan değil niyetim , zaten söylesen kim sever yalova kaymakamını bana ne. Anlıyorum şimdi istanbul'da yaşanlar bir arkadaşınızla sıradan bir buluşma için 30-40km yol gitmeniz gerekebiliyor. Ömrünüzün önemli kısmı yolda geçiyor. Trafik sizi harbiden bunaltıyor. Bir yere yetişmek yada akşam eve yarım saat olsun erken gideyim diye ter döke döke gazlıyorsunuz. Hepsine tamam hayat sizin , şehir sizin , derdi de güzelliği de size.
Anlamadığım kısmı , Bu kadar çileli bir şehirde , insanlar bir yerden bir yere ulaşmaya çalışıyor. Belli bir amaçları var. Çalışıp para kazanıp belli zorluklarla aldıkları arabalar ile yoldalar.
Amaçsız bir şekilde , sadece ve sadece biraz adrenalin hormonu salgılamak , biraz vuh ulen sana tepkisi almak adına ; bu insanların arabalarının arasından , bomboş bir akşamınızda yola çıkıp mallarına canlarına kastederken hiç mi ihtimal veren olmuyor ki insanlar beddua edecekler. Gerçekten küfür edecekler. Bunu ben yapıyorsam annemin de önüne böyle kıran olur , eşimin de önüne böyle geçen olur allah korusun SADECE bu eğlenceniz uğruna gelip aynı şekilde önünüzden geçene sinirlenmiyor musunuz ?
Allah'a inanan vardır , Karma diyen vardır , Putperest vardır.. Enerji dersin , *** püsürük dersin.. Adını koyarsın da o şey dönüp dolaşıp senin gibi bir MAKASÇI , TRAFİKÇİ :) :) :) Bir cumartesi akşamı , eşinle , sevgilinle güzel güzel giyinmiş hazırlanmış özenmişsin çıkmışsın evden. Yıl dönümün için yemeğe gidiyorsun sakin sakin orta şeritte. Sevgilin aldığın çiçeğin güzelliğinden bahsederken , çalan şarkıya eşlik ederken o çok güzel başlamış akşamın ; en beklemediğin bir anında , sağ aynanda hızlıca gelen bir aracı farketmenle önüne kırarken sana değip spin attırması bir anlık bir hadisedir ve nasıl oldu derken e5 in orta yerine 5 arabaya çarpıp yolun bir köşesinde kalmışsındır.
O an aklındaki tek şey , Yanındaki'nin durumu olur ya hani. Canı yandı mı , bir şeyi var mı. Çok kötü vurduysa belki takla bile atarsın..
Senaryonun devamını yazmaya üşendim finans ödevi yapacağım da , inandığınız şey bir kibrit kutusu bile olsa ona diyorum ki Her KEYFİNE ; ZEVKİNE insanlara bunları yaşatan arkadaşlara yaşat bu senaryoyu...
Fikrime katılmayana inanın saygı duymuyorum. Çünkü saygı hak edilir. Saygı duyulacak insan olabilmek nasip olur inşallah her sürücüye de , yayaya da , motorcuya da..
Techi okuyup gaza gelmis bu eleman
bayramoglu
23-10-2014, 15:50
Hayır sosyal mesaj falan değil niyetim , zaten söylesen kim sever yalova kaymakamını bana ne. Anlıyorum şimdi istanbul'da yaşanlar bir arkadaşınızla sıradan bir buluşma için 30-40km yol gitmeniz gerekebiliyor. Ömrünüzün önemli kısmı yolda geçiyor. Trafik sizi harbiden bunaltıyor. Bir yere yetişmek yada akşam eve yarım saat olsun erken gideyim diye ter döke döke gazlıyorsunuz. Hepsine tamam hayat sizin , şehir sizin , derdi de güzelliği de size.
Anlamadığım kısmı , Bu kadar çileli bir şehirde , insanlar bir yerden bir yere ulaşmaya çalışıyor. Belli bir amaçları var. Çalışıp para kazanıp belli zorluklarla aldıkları arabalar ile yoldalar.
Amaçsız bir şekilde , sadece ve sadece biraz adrenalin hormonu salgılamak , biraz vuh ulen sana tepkisi almak adına ; bu insanların arabalarının arasından , bomboş bir akşamınızda yola çıkıp mallarına canlarına kastederken hiç mi ihtimal veren olmuyor ki insanlar beddua edecekler. Gerçekten küfür edecekler. Bunu ben yapıyorsam annemin de önüne böyle kıran olur , eşimin de önüne böyle geçen olur allah korusun SADECE bu eğlenceniz uğruna gelip aynı şekilde önünüzden geçene sinirlenmiyor musunuz ?
Allah'a inanan vardır , Karma diyen vardır , Putperest vardır.. Enerji dersin , *** püsürük dersin.. Adını koyarsın da o şey dönüp dolaşıp senin gibi bir MAKASÇI , TRAFİKÇİ :) :) :) Bir cumartesi akşamı , eşinle , sevgilinle güzel güzel giyinmiş hazırlanmış özenmişsin çıkmışsın evden. Yıl dönümün için yemeğe gidiyorsun sakin sakin orta şeritte. Sevgilin aldığın çiçeğin güzelliğinden bahsederken , çalan şarkıya eşlik ederken o çok güzel başlamış akşamın ; en beklemediğin bir anında , sağ aynanda hızlıca gelen bir aracı farketmenle önüne kırarken sana değip spin attırması bir anlık bir hadisedir ve nasıl oldu derken e5 in orta yerine 5 arabaya çarpıp yolun bir köşesinde kalmışsındır.
O an aklındaki tek şey , Yanındaki'nin durumu olur ya hani. Canı yandı mı , bir şeyi var mı. Çok kötü vurduysa belki takla bile atarsın..
Senaryonun devamını yazmaya üşendim finans ödevi yapacağım da , inandığınız şey bir kibrit kutusu bile olsa ona diyorum ki Her KEYFİNE ; ZEVKİNE insanlara bunları yaşatan arkadaşlara yaşat bu senaryoyu...
Fikrime katılmayana inanın saygı duymuyorum. Çünkü saygı hak edilir. Saygı duyulacak insan olabilmek nasip olur inşallah her sürücüye de , yayaya da , motorcuya da..
ne güzel yazmıssın kardesim..
dj_batukaan
23-10-2014, 16:31
o son sahneye en son çıkan Kamyonet keşke 10 20 saniye önce yola dalsaydı görürdü o ölümüne makası da seytanı da akşamıda hepsine bakardı ebesinin .... ordan
lethaldoze
23-10-2014, 21:41
http://www.youtube.com/watch?v=-9v508k5JJw
buyrun burdan yakın...
Videoyla az daha oynasalarmış bu yılın montaj ödülünü kaparlarmış.
[vido=yutube;-9v508k5JJw]http://www.youtube.com/watch?v=-9v508k5JJw[/video]
buyrun burdan yakın...
Şimdi bunun neyini beğenmeyecekler. Bence gayet başarılı. Girmeye tereddüt etmeyi bırak. Düşünmeyeceğim yerlere girdi.
Tamamini eklemiş popi gençlik
http://www.youtube.com/watch?v=m4ZP8XhD4E0&list=UUuo8oaShfgEcNkvqDBSWopw
Bu gidişle bu adrenalinle Allah korusun bi yere patlar..
Kamera aracı nedense daha hoşuma gitti.
Allah akıl fikir versin ....