Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet'ten Parça Siparişi Verebileceğimiz Adresler?
Juggernaut
09-06-2006, 13:45
www.vividracing.com
www.garagegt.com
www.overboost.com
www.passwordjdm.com
Benim bildiklerim bunlar sizde bildiklerinizi yazarsanız sevinirim..
de bunları ülkemize getirirken güzel bi gümrük we kargo parası biniyordur herhalde ?
halilcakir
09-06-2006, 16:16
www.ebay.com :D
com u tr ye parça yollamıyor ama ebay.De den yollanıyor
VolcanoS
09-06-2006, 16:45
ebay ın dünya çapındaki sitelerinden alışverilş ettim . bütün arabam için siparişlerimi bizzat kendim isttettim ki hem güvenli hem de ucuz olio. hemde kendi işimi kendim yapmış oliom.
kesinlikle güvenli bi yer .
BU ARADA com dan da parça gelio eriador 1-2 gün once egt geldi hatta :D hiç bi parçayı da gümrüe sokmadan getiriom vallah 75x60x30 ölçülerinde kocaman bi intercool u orenk gostere bilirim
+ 450 ebaya
halilcakir
09-06-2006, 17:04
Evet arkadaşında söylediği gibi geliyor sen sadece worlwide a yollayan satıcıyı bul yeter.
www.modacar.com
www.takakaira.com
nosmemos
10-06-2006, 11:45
http://www.nemesisperformance.net/
bircok urunun avrupa dealeri eskiden online alisveris yapilabiliyordu simdi telefon ve maille siparis verilebiliyor vergi ve kargo ucretini ulkelere gore hesapliyolar onun icin gumrukle filan ugrasilmiyor
Juggernaut
11-06-2006, 19:15
www.gmpperformance.com
Yakında www.hkstr.com :) hehe
adresler güzel parçalar var fakat bunlar gümrüksüz nasıl geliyorki:( :(
http://www.summitracing.com 2 defa alişverişim oldu.problemsiz bi firma.
gümrük işi şans.
ups dhl fed ex gibi firmalarla getiritirseniz problem çıkmıyor pek.
ülkelerin kendi posta servisi ile getirtirseniz gümrükçüye,sizin çene kuvvetinize,gümrükte tanıdığınıza.
gümrüklüde gümrüksüzde çekebilirsiniz.
geride gidebilir
Yakında www.hkstr.com :) hehe
müthiş bi domain yaw :D
müthiş bi domain yaw :D
tek sorun www.hkstr.com yerine www.hsktr.com die okunursa facia oluyo :):hahaha:
MuratCokol
14-06-2006, 01:36
tek sorun hkstr.com yerine hsktr.com die okunursa facia oluyo :):hahaha:
pohaaa :D :D :D