Orijinalini görmek için tıklayınız : SsangYong Adventure
Buğra A.
17-11-2014, 01:33
Macera ve heyecan dolu 1 gün!
Yönetmen&Görüntü Yönetmeni : Buğra Akpınar
Helicam Operatörü : Doğa Yeter
Kurgu : Can Sandel Atasoy
Facebook üzerinden izlemek için; SsangYong Adventure - SsangYong Türkiye - ÅahsuvaroÄŸlu | Facebook (http://www.facebook.com/video.php?v=784263784972338)
http://www.youtube.com/watch?v=Pzplk8WSv2s
darkmoon
17-11-2014, 02:51
güzel etkinlik olmuş tebrik etmek lazım şahsuvaroğlunu.. bu tip suv satan distiribütörlerin dünyanın her yerinde bu tip ortak firmalarla yada tek başlarına aktiviteleri oluyor en basiti camel trophy mercedesin driving eventsları var offroad olarak v.b .. diğerlerinede örnek olur inşallah bu tip şeyler..
hem ürünlerini tanıtıyorlar hem kullanıcı kesimlerine müşteri değilde bir aile sıcaklığı hissetiriyorlar buda marka güveni demek.. bence başarılı olmuş..
Buğra A.
17-11-2014, 11:30
güzel etkinlik olmuş tebrik etmek lazım şahsuvaroğlunu.. bu tip suv satan distiribütörlerin dünyanın her yerinde bu tip ortak firmalarla yada tek başlarına aktiviteleri oluyor en basiti camel trophy mercedesin driving eventsları var offroad olarak v.b .. diğerlerinede örnek olur inşallah bu tip şeyler..
hem ürünlerini tanıtıyorlar hem kullanıcı kesimlerine müşteri değilde bir aile sıcaklığı hissetiriyorlar buda marka güveni demek.. bence başarılı olmuş..
Başarılı tespit olmuş ve dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Bu arada inanması güç olsada, REXTON W gerçekten fiyat aralığına göre başarılı bir model. Zaten o fiyatlara o tarz bir SUV ile karşılaşmak pek mümkün gözükmüyor.
darkmoon
17-11-2014, 13:04
niye inanması zor olsunki mercedes motoru mercedes transmisyon sistemi mercedes yürüyeni var.. kötü olsa şaşardım :)
etkinlik çok güzel videoda çok başarılı elinize sağlık
Buğra A.
17-11-2014, 15:48
niye inanması zor olsunki mercedes motoru mercedes transmisyon sistemi mercedes yürüyeni var.. kötü olsa şaşardım :)
Zaten işin garibi de o, kimse inanmak istemiyor =) Ben 2 haftadır kullanıyorum, bence çok başarılı ki mayıs ayında öyle bir araç geliyor ki, of ki ne of =)
etkinlik çok güzel videoda çok başarılı elinize sağlık
Teşekkür ederim.
darkmoon
17-11-2014, 16:18
bilen biliyor zaten kaputu açsan kocaman mercedes arması var motorun üstünde..
darkmoon
17-11-2014, 16:27
Zaten işin garibi de o, kimse inanmak istemiyor =) Ben 2 haftadır kullanıyorum, bence çok başarılı ki mayıs ayında öyle bir araç geliyor ki, of ki ne of =)
Teşekkür ederim.
şu anda ssangyong bütün modelleri türkiyeye yollanıyor diye biliyorum bir kyronların ithalatını durdurdular.. birde actyon mini suvu yollanmıyor onun dışında chairman var ama onu yollatmazlar herhalde bildiğin eski kasa mercedes. :)
Elinize sağlık.
Hazır Ssang Yong'dan bahsetmişken çok samimi bir arkadaşımda Korando Sports var.
Ben böyle bir pick up a daha önce bindiğimi hatırlamıyorum.
Alt takımı, konforu, yol tutuşu aracın verdiği tokluk hissi çoğu Alman binek araçlarında bile yok.
Buğra A.
17-11-2014, 22:54
bilen biliyor zaten kaputu açsan kocaman mercedes arması var motorun üstünde..
aynen öyle.
şu anda ssangyong bütün modelleri türkiyeye yollanıyor diye biliyorum bir kyronların ithalatını durdurdular.. birde actyon mini suvu yollanmıyor onun dışında chairman var ama onu yollatmazlar herhalde bildiğin eski kasa mercedes. :)
evet, doğru tahminler. baya takip ediyorsunuz anladığım kadarıyla =) zaten SsangYong'un müşterisi de genelde bilgili, bilerek alıyorlar.
gelecek araç bu;
http://www.youtube.com/watch?v=j7rM51Zn-I0
hadi bir güzelliğim olsun; lansman fiyatıyla ilk ay satılacak ve hakikaten çok acaip bir fiyata satılacak (bir hayli ucuz) sonra 2 kat zam gelecek. yani paranız varsa ve araç alacaksanız biraz bekleyin derim, çünkü fiyatı hakikaten komik olacak.
Elinize sağlık.
Hazır Ssang Yong'dan bahsetmişken çok samimi bir arkadaşımda Korando Sports var.
Ben böyle bir pick up a daha önce bindiğimi hatırlamıyorum.
Alt takımı, konforu, yol tutuşu aracın verdiği tokluk hissi çoğu Alman binek araçlarında bile yok.
bende Korando'lara bayıldım. hem çok sportif hemde deli gidiyor =)
darkmoon
18-11-2014, 00:21
SsangYong'ların pick up larnın bildiğim kadarı ile diğer pick uplardan ayıran en büyük etkeni makas sistemi yok yani yürüyeni normal binek araç yürüyeni bunun en büyük avantajı konfor yol tutuş en kötü yanı ise ticari de bozuk yol dağ bayır v.b de kullanırken dikkat edilmesi gerektiği.. tabi ne kadar doğru bilmiyorum..
Buğra A.
18-11-2014, 12:02
SsangYong'ların pick up larnın bildiğim kadarı ile diğer pick uplardan ayıran en büyük etkeni makas sistemi yok yani yürüyeni normal binek araç yürüyeni bunun en büyük avantajı konfor yol tutuş en kötü yanı ise ticari de bozuk yol dağ bayır v.b de kullanırken dikkat edilmesi gerektiği.. tabi ne kadar doğru bilmiyorum..
doğru, evet.
eline sağlık Buğra :)
buarada kilit soruyu başta darkmoon ve sonra herkese yöneltiyim :D
arkadaş 2.0d motorun var senelerdir kendne koymassında yok illa hacim 2.1 olsun vergiden ordan burdan kıvrandırırsınki :D
Etkinlik enfes olmuş müthiş aktiviteler var icinde. Özellikle de off road. Video da gayet başarılı sonuna kadar izledim
darkmoon
18-11-2014, 14:52
buarada kilit soruyu başta darkmoon ve sonra herkese yöneltiyim :D
arkadaş 2.0d motorun var senelerdir kendne koymassında yok illa hacim 2.1 olsun vergiden ordan burdan kıvrandırırsınki :D
rextonda daha önce 2.7crd ml lerdeki motor vardı yeni nesillere büyük ihtimal satışları artsın diye performans ve çekişden feragat ederek 2.0 dizel motoru koydular.. mercedes demek ki öyle bir feragat etme derdi yok. :)
Buğra A.
18-11-2014, 16:09
Etkinlik enfes olmuş müthiş aktiviteler var icinde. Özellikle de off road. Video da gayet başarılı sonuna kadar izledim
teşekkür ederim.
Video neden rexton odaklı olmuş.mesala ben korando Sports almak üzereyim yadırgadım. Firma rextona yüklenmiş. Etkinlikte ssangyong dan ziyade ssangyong rexton tanıtımı olmuş.
Bunun haricinde Video çok başarılı. Elinize sağlık.
Buğra A.
22-11-2014, 00:37
Video neden rexton odaklı olmuş.mesala ben korando Sports almak üzereyim yadırgadım. Firma rextona yüklenmiş. Etkinlikte ssangyong dan ziyade ssangyong rexton tanıtımı olmuş.
Bunun haricinde Video çok başarılı. Elinize sağlık.
Organizasyon Rexton W modelini ön plana çıkartmak için yapıldı. Teşekkür ederim.
130 binde aldik ssangyong sxdi action modelini suana kadar yag su disinda hic bise harcamadik suan 200binde ve yaptigimiz km nin cogu köy yolu filan.
Bu arada videoda basarilu olmus :)
Buğra A.
25-11-2014, 18:54
Bu arada videoda basarilu olmus :)
teşekkür ederim.